Kaikki kanavat

Aalto

Radio Aalto on hengähdystauko arjesta. Vaikka Aalto on kevyttä ja ilmavaa, siinä on myös rosoa, eikä se yritä miellyttää kaikkia. Samalla se on kuitenkin niin itsevarma, että se voi nauraa myös itselleen. Aalto on värikäs jutuissaan ja musiikissaan. Aalto voi puhua niin skumpasta, korkokengistä, moottori-pyöristä, maksalaatikosta kuin maailmantaloudestakin. Käsittelytapa on kuitenkin aina Aallolle ominainen: ajankohtainen, tuore ja viihdyttävä.
Radio Aallon Keskipäivä10.00–14.00

Bassoradio

Uuden musiikin kanava - ilmiöt, persoonallisuudet ja tapahtumat.
Aamulinja7.00–11.00

BOX

BOXilta kuulet tulevaisuuden hitit ennen muita. Kanava heille, jotka rakastavat tuoretta ja uutta musiikkia.

Business FM

Business- ja talousaiheista sisältöä, sekä populaarimusiikkia 90-luvulta tähän päivään.
Business FM Aamu 7.00–11.00

Classic

Radio Classic on tuoreella ja avoimella otteella kulttuuriin ja sen ilmiöihin pureutuva radiokanava. Soitamme pääasiassa klassista musiikkia, mutta emme vierasta myöskään vaikkapa jazzia, kansanmusiikkia tai elokuvamusiikkia. Classic soittaa maailman kauneinta musiikkia kellon ympäri ja tarjoaa vastapainon nykypäivän nopealle elämänrytmille ja keitaan kiireen keskelle.
Radio Classicin aamu7.30–11.00

FUN Tampere

FUN Tampere on paikallinen kanava, joka soittaa eniten rock- ja popmusiikkia näkyvällä tamperelaisvärityksellä. Kanava toimittaa omat paikalliset uutiset arkisin klo 7.00 - 18.00 ja seuraa tiiviisti tamperelaisten urheiluseurojen menestystä kotimaan eri liigoissa.

Groove FM

GrooveFM on aikuisille ja nuorille edelläkävijöille suunnattu rytmimusiikin paikallinen erikoiskanava. Groove FM soittaa kansainvälisen populaarimusiikin helmiä 60-luvulta aina 2000-luvulle pääpainon ollessa 80-90-lukujen hiteissä, joiden tarkoitus on viihdyttää olet sitten töissä, kotona tai vapaalla.

Helmiradio

Helmiradio on aikuisten hittikanava, joka tarjoilee hyvää fiilistä.
Helmiradio Aamu ja Ellen Jokikunnas7.00–11.00

HitMix

3 kanavaa

I LUV 2K

I LUV 2K on nostalgiakanava nuorille aikuisille. Se soittaa parhaat hitit 2000-luvun alusta. Ohjelmasisällössä on huomioitu sekä kotimainen että kansainvälinen yleisö. Osa ohjelmista kuullaan venäjän kielellä.

Iskelmä

19 kanavaa

Järviradio

Päivän vinyyli10.00–10.30

Jouluradio

Joulumusiikin pää-äänenkannattaja Jouluradio virittää sinut joulun lämpimään tunnelmaan. Jouluradio soi ympäri Suomen sekä verkossa kautta maailman. Soittolista on tuttu mutta tuore sekoitus perinteisiä joululauluja, yllättäviä uusia tulkintoja ja ihan uutta joulumusiikkia meiltä ja muualta.

Kaupunkiradio

Anna uusien tuulien puhaltaa ja hyppää mukaan Kaupunkiradion sykkeeseen! Kaupunkiradio on läpileikkaus tämän päivän hiteistä viime vuosikymmenen klassikoihin. Kaupunkiradio pureutuu raikkaalla ja nuorekkaalla otteella tämän päivän ilmiöihin ja puheenaiheisiin. Kanava toimii nettiradiona ja sisällöntuotannosta vastaavat Laajasalon opiston medialinjan opiskelijat. Käy tutustumassa Kaupunkiradion toimitukseen osoitteessa www.kaupunkiradio.fi Laita WhatsApp viestiä studioon: 046 921 3232

KISS

Kissiltä kuulet ensimmäisenä uudet suuntaukset niin trendien kuin musiikinkin osalta. Tunne rytmi ja tunne flow. The Beat of Finland.
KISSTORY10.00–13.00

Loop

Me emme murehdi eläkekertymiä ja pätkätöitä tai kaipaa hengähdystaukoja harmaaseen arkeen. Meille maailma on erilainen: se on avoin ja värikäs, täynnä mahdollisuuksia, optimismia ja uskoa tulevaan. Ennen kaikkea se on tässä ja nyt. Meille musiikki on työkalu. Se tuo meidät yhteen ja iskee yhteisen tahdin, jonka mukaan kuljemme. New York, Barcelona, Tukholma ja Vantaa, olemme erilaisia, mutta meitä yhdistää halu tehdä omaa juttuamme, laittaa itsemme likoon ja nauraa päin epäonnistumisen naamaa. Loop on tämän yhteisön äänitorvi ja suunnannäyttäjä.
Enemmän musiikkia, vähemmän puhetta.10.00–15.00

NRJ

NRJ Päivä10.00–14.00

Radio 957

Rock- ja Pop-klassikoita Tampereella
Ysiviisseiskan aamu7.00–11.00

Radio City

10 kanavaa

Radio Dei

4 kanavaa

Radio Helsinki

Radio Helsinki on palkittu paikallisradio, jota voi kuunnella pääkaupunkiseudulla tai nettiradion kautta koko Suomessa. Radio Helsingissä soitetaan vuosittain noin 35 000 eri musiikkikappaletta.

Radio Kaakko

Radio Kaakko on uusi, 2018 perustettu kymenlaaksolainen paikallisradioasema. Ohjelmisto koostuu mielenkiintoisista jutuista paikallisista ihmisistä ja ilmiöistä paikallisilla juontajilla. Radio Kaakossa ollaan ylpeitä vahvasta paikallisuudesta. Radio Kaakossa soi raikkaista uunituoreista ja vanhemmista loistokappaleista kaikkeen siltä väliltä. Radio Kaakossa soitettava musiikkimäärä on murskaava!

Radio Mikkeli

Radio Mikkeli on aktiivisen kaupunkilaisen kanava.

Radio Nostalgia

Nostalgian Päivä10.00–14.00

Radio Nova

Fiksu ja rohkea radio, josta kuulet päivän puheenaiheet ja uutiset ensimmäisenä. Novan musiikki on paras sekoitus klassikoita ja tyylikkäimpiä uutuuksia.
Radio Novan Päivä10.00–14.00

Radio Patmos

Asiaa ajallemme
Patmoksen aamu-live8.00–11.00

Radio Pooki

Radio Pooki tekee ohjelmaa paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista asioista elämän eri osa-alueilta ihmisläheisellä tavalla, eli suomalaiselta ihmiseltä suomalaiselle ihmiselle. Musiikkilinjaksemme olemme valinneet kotimaisen iskelmä- ja tanssimusiikin kattavasti eri vuosikymmeniltä. Tarjoamme kuuntelijoillemme mielenkiintoisen sekä värikkään ohjelmiston, joka tarjoaa viihdettä, asiaa ja elämyksiä. Aikuiseen makuun. Radio Pooki aloitti lähetyksensä jo 6.10.1989 Raahesta. Nykyinen kuuluvuusalue on koko länsirannikko Pietarsaaresta Ylitornioon ja sisämaassa Pihtiputaalta Otanmäen kautta Rovaniemelle.
Pookin Päivä10.00–14.00

Radio Pori

Vuonna 1985 perustettu Radio Pori on yksi Suomen vanhimmista paikallisradioista. Paikalliset ilmiöt ja asiat käsitellään rennolla ja varmalla otteella.
Radio Porin aamu6.30–11.00

Radio Ramona

Radio Ramonan johtavana ajatuksena on aina ollut paikallisuus ja tällä hetkellä mikään muu Rauman talousalueella kuuluva radiokanava ei pysty tarjoamaan kuuntelijoilleen niin kattavaa paikallista palvelua kuin Ramona. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat lähes pelkästään Rauman talousalueen ja Satakunnan maakunnan ajankohtaisiin asioihin pureutuvat uutislähetykset sekä suorat jääkiekkoselostukset Rauman Lukon koti- ja vierasotteluista. Paikallinen kumppanisi vuodesta 1988.
Aamuvuoro7.00–12.00

Radio Rock

Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti. Kuuntele arkiaamuisin Harri Moision ja Kim Sainion epäkorrektisti ajankohtainen Korporaatio. Äänessä myös Jone Nikula, Marce Rendic, Laura Vähähyyppä, Paula Rinta-Kanto, Jussi69 ja Klaus Flaming.
Radio Rockin Korporaatio6.00–11.00

Radio SUN

Radio Sun on paikallinen kanava, joka soittaa monipuolisinta iskelmää ja parasta poppia. Radio kuuluu Pirkanmaalla sekä suurissa osissa Satakuntaa ja Kanta-Hämettä.
SUN Uusi aamu6.00–11.00

Radio Suomipop

Suomipop on aikuisille suunnattu suomalaisen musiikin ykköskanava. Radio Suomipop on ainoa suomalainen kaupallinen radioasema, joka soittaa vain ja ainoastaan kotimaisia hittejä ja klassikoita. Kuuntelijoiden rakastamat juontajat puhuttelevat samaa kohderyhmää kuin aseman tarjoama musiikki.
Popstudio10.00–14.00

Radio Vaasa

Radio Vaasa on yksi Suomen vanhimmista paikallisradioista (perustettu v. 1985). Radio Vaasan kaikessa toiminnassa näkyy paikallisuus. Siihen liittyy myös kaksikielisyys, joka kuuluu luontevasti lähetyksissä. Radio Vasa är en av de äldsta lokalradiostationerna i Finland (grundad år 1985). Det lokala märks i allt vad Radio Vasa gör. Till detta hör även tvåspråkigheten, något som naturligtvs hör till vår sändning.
Radio Vaasan aamu7.00–11.00

SuomiRock

SuomiRock soittaa aitoa, rehtiä ja oikeata suomirockia Apulannasta Yöhön ja HIMistä Haloo Helsinkiin.
SuomiRockin Aamu7.00–11.00

Yle Klassinen

Yle Klassinen on digitaalinen klassisen musiikin kanava, joka soi 24 tuntia vuorokaudessa.
Aamupäivän klassinen9.00–13.00

Yle Puhe

Yle Puhe on ennakkoluulottoman radiopuheen areena. Tietoa, tunnetta, erilaisia mielipiteitä ja persoonia sekä tietysti urheilua.
Akti10.02–12.00

Yle Radio 1

Yle Radio 1 on kulttuurin, tieteen, asiapuheen, draaman ja hartausohjelmien kanava. Musiikkitarjonta ulottuu klassisesta musiikista jazziin, kansan- ja maailmanmusiikkiin sekä viihteen klassikoihin.
Kalle Haatanen10.00–10.55

Yle Radio Suomi

18 kanavaa

Yle Sámi Radio

Yle pienoiskoossa kolmella saamen kielellä. Saamelaisten ääni – Sámi jietna.
Binna Bánna10.00–10.30

Yle Vega

5 kanavaa

Yle X3M

X3M är en kanal för den unga finlandssvenska publiken. Vi bjuder på bra musik, populärkultur och dagens stora samtalsämnen från både Svenskfinland och världen.
X3M Dag10.00–12.00

YleX

YleX kertoo tärkeimmät jutut ja soittaa parasta uutta musaa. Tässä seurassa viihdyt!
Uuden musiikin X: Ida Karimaa ja Jani Kareinen10.00–12.00