Kaikki kanavat

Aito Iskelmä

Aito Iskelmä soittaa eniten aitoa iskelmää ja on hyväntuulinen radio nykypäivän aikuisille. Arkiaamuisin seuraa sinulle pitää Kimmo Vehviläinen ja Elina Otsala, päivisin Hanna Kinnunen ja Milla Mattila, iltaisin Jenni Alexandrova sekä viikonloppuisin Krista Baars.
Aito Iskelmän ilta - Jenni Alexandrova18.00–21.00

Basso

Basso on Suomen ensimmäinen, valtakunnallinen radiokanava joka tarjoilee monipuolisen kattauksen räppiä, hiphoppia sekä rnb:tä muille musatyyleille flirttaillen. Basso elää ja hengittää musiikkia.

Groove FM

GrooveFM on vuodesta 1999 heiluttanut rytmimusiikin erikoiskanavan lippua tarjoillen monipuolisesti soulia, funkia, bluesia ja jazzia. Kanavan musiikkitarjonta on suunnattu 25-54 -vuotiaille edelläkävijöille.
Real sound of Groove20.00–0.00

Helmiradio

Helmiradio on aikuisten hittikanava, joka tarjoilee hyvää fiilistä.
Pure 80's0.00–0.00

HitMix

HitMix on uusi radiokanava, joka soittaa eniten hittejä 90-luvulta tähän päivään. Menevä musa ja mahtavat juontajat pitävät huolen siitä, että BILEET JATKUU!
HitMix - Parhaat biisit -90- ja 2000-luvuilta18.00–0.00

Iskelmä

4 kanavaa

Kantriradio

Suomen ainoa modernin kantrimusiikin kanava. Kantriradio kuuluu Pirkanmaalla taajuudella 91,0MHz & Suplassa.

Kasari

Vaikka kaikki ei ehkä ollut ennen paremmin, musiikki oli ihan parasta. Meillä soivat joka päivä isoimmat kahdeksankymmentäluvun hitit.

Kaupunkiradio

Anna uusien tuulien puhaltaa ja hyppää mukaan Kaupunkiradion sykkeeseen! Kaupunkiradio on läpileikkaus tämän päivän hiteistä viime vuosikymmenen klassikoihin. Kaupunkiradio pureutuu raikkaalla ja nuorekkaalla otteella tämän päivän ilmiöihin ja puheenaiheisiin. Kanava toimii nettiradiona ja sisällöntuotannosta vastaavat Laajasalon opiston medialinjan opiskelijat. Käy tutustumassa Kaupunkiradion toimitukseen osoitteessa www.kaupunkiradio.fi Laita WhatsApp viestiä studioon: 046 921 3232

KISS

Kissiltä kuulet ensimmäisenä uudet suuntaukset niin trendien kuin musiikinkin osalta. Tunne rytmi ja tunne flow. The Beat of Finland.

Loop

Me emme murehdi eläkekertymiä ja pätkätöitä tai kaipaa hengähdystaukoja harmaaseen arkeen. Meille maailma on erilainen: se on avoin ja värikäs, täynnä mahdollisuuksia, optimismia ja uskoa tulevaan. Ennen kaikkea se on tässä ja nyt. Meille musiikki on työkalu. Se tuo meidät yhteen ja iskee yhteisen tahdin, jonka mukaan kuljemme. New York, Barcelona, Tukholma ja Vantaa, olemme erilaisia, mutta meitä yhdistää halu tehdä omaa juttuamme, laittaa itsemme likoon ja nauraa päin epäonnistumisen naamaa. Loop on tämän yhteisön äänitorvi ja suunnannäyttäjä.
Loop - Enemmän musiikkia, vähemmän puhetta0.00–0.00

Me Naiset Radio

Me Naiset Radio käsittelee naisia kiinnostavia aiheita ja ilmiöitä Me Naisten äänellä. Se viihdyttää ja auttaa nauttimaan elämästä tarjoten uusia näkökulmia ja oivalluksia.
Parasta poppia iltaasi!18.00–0.00

Radio 957

Rock- ja Pop-klassikoita Tampereella

Radio City

3 kanavaa

Radio Classic

Radio Classic on tuoreella ja avoimella otteella kulttuuriin ja sen ilmiöihin pureutuva radiokanava. Soitamme pääasiassa klassista musiikkia, mutta emme vierasta myöskään vaikkapa jazzia, kansanmusiikkia tai elokuvamusiikkia. Classic soittaa maailman kauneinta musiikkia kellon ympäri ja tarjoaa vastapainon nykypäivän nopealle elämänrytmille ja keitaan kiireen keskelle.

Radio Dei

5 kanavaa

Radio Helsinki

Radio Helsinki on kaupungin ääni. Ainutlaatuinen formaattivapaa musiikkiradio, joka edustaa Suomen terävintä kärkeä radiojournalismin ja musiikkikuratoinnin saralla. Olet ystävien seurassa.

Radio Kaakko

Radio Kaakko on uusi, 2018 perustettu kymenlaaksolainen paikallisradioasema. Ohjelmisto koostuu mielenkiintoisista jutuista paikallisista ihmisistä ja ilmiöistä paikallisilla juontajilla. Radio Kaakossa ollaan ylpeitä vahvasta paikallisuudesta. Radio Kaakossa soi raikkaista uunituoreista ja vanhemmista loistokappaleista kaikkeen siltä väliltä. Radio Kaakossa soitettava musiikkimäärä on murskaava!

Radio Kaleva

Radio Kaleva on pohjoisen kaupunkikulttuurin äänitorvi! Tämä Oulusta ponnistava kotiseuturakas maailmankansalainen tarjoaa seuraa joka arkipäivä. Radio Kaleva esittelee paikalliset ilmiöt, ihmiset ja tapahtumat sekä välittää tietysti kattavimmat paikallisuutiset. Kanavalla soi Suomen ja maailman katu-uskottavimmat biisit, vaihtoehtomusiikista valtavirtaan.

Radio Keskisuomalainen

Radio Keskisuomalainen on Jyväskylässä toimiva paikallisradio, joka keskittyy sisällöissään Keski-Suomea koskeviin asioihin. Kanavan päätoimittaja on Henri Berg. Lähetyksiä juontavat Bergin lisäksi Ilkka ”Ile” Jokinen, Lotta Merenmies ja Jari Lindström. Kanavan uutiset tuottaa sanomalehti Keskisuomalaisen uutistoimitus.

Radio Majava

Koronavallankumouksen etulinjassa! Tauti sulki baarin, baari avasi radion.

Radio Musa

Entisten kaupunkilaisnuorten radio pitää kuuntelijat hyvällä tuulella mukavalla musiikilla, uutisilla, viihdeuutisilla ja kiinnostavilla jutuilla. Radio Musa soittaa kaikkien aikojen parasta musiikkia, soitossa on noin 20 000 eri kappaletta.

Radio Nova

Fiksu ja rohkea radio, josta kuulet päivän puheenaiheet ja uutiset ensimmäisenä. Novan musiikki on paras sekoitus klassikoita ja tyylikkäimpiä uutuuksia.

Radio Patmos

Asiaa ajallemme
Asiaa ajallemme19.30–21.00

Radio Pooki

Radio Pooki tekee ohjelmaa paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista asioista elämän eri osa-alueilta ihmisläheisellä tavalla, eli suomalaiselta ihmiseltä suomalaiselle ihmiselle. Musiikkilinjaksemme olemme valinneet kotimaisen iskelmä- ja tanssimusiikin kattavasti eri vuosikymmeniltä. Tarjoamme kuuntelijoillemme mielenkiintoisen sekä värikkään ohjelmiston, joka tarjoaa viihdettä, asiaa ja elämyksiä. Aikuiseen makuun. Radio Pooki aloitti lähetyksensä jo 6.10.1989 Raahesta. Nykyinen kuuluvuusalue on koko länsirannikko Pietarsaaresta Ylitornioon ja sisämaassa Pihtiputaalta Otanmäen kautta Rovaniemelle.

Radio Pori

Vuonna 1985 perustettu Radio Pori on yksi Suomen vanhimmista paikallisradioista. Paikalliset ilmiöt ja asiat käsitellään rennolla ja varmalla otteella.

Radio Ramona

Radio Ramonan johtavana ajatuksena on aina ollut paikallisuus ja tällä hetkellä mikään muu Rauman talousalueella kuuluva radiokanava ei pysty tarjoamaan kuuntelijoilleen niin kattavaa paikallista palvelua kuin Ramona. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat lähes pelkästään Rauman talousalueen ja Satakunnan maakunnan ajankohtaisiin asioihin pureutuvat uutislähetykset sekä suorat jääkiekkoselostukset Rauman Lukon koti- ja vierasotteluista. Paikallinen kumppanisi vuodesta 1988.

Radio Rex

Paikallisradiosi Pohjois-Karjalassa
Ilta- ja yömusiikki20.00–7.00

Radio Rock

Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti. Kuuntele arkiaamuisin Harri Moision ja Kim Sainion epäkorrektisti ajankohtainen Korporaatio. Äänessä myös Jone Nikula, Marce Rendic, Laura Vähähyyppä, Jussi69 ja Klaus Flaming.
Klaus Flamingin 64 vuotta20.00–21.00

Radio SUN

Radio Sun on paikallinen kanava, joka soittaa monipuolisinta iskelmää ja parasta poppia. Radio kuuluu Pirkanmaalla sekä suurissa osissa Satakuntaa ja Kanta-Hämettä.

Radio Suomipop

Suomipop on aikuisille suunnattu suomalaisen musiikin ykköskanava. Radio Suomipop on ainoa suomalainen kaupallinen radioasema, joka soittaa vain ja ainoastaan kotimaisia hittejä ja klassikoita. Kuuntelijoiden rakastamat juontajat puhuttelevat samaa kohderyhmää kuin aseman tarjoama musiikki.
Suomipopin illassa Tytti Kiviharju18.00–21.00

Radio Vaasa

Radio Vaasa on yksi Suomen vanhimmista paikallisradioista (perustettu v. 1985). Radio Vaasan kaikessa toiminnassa näkyy paikallisuus. Siihen liittyy myös kaksikielisyys, joka kuuluu luontevasti lähetyksissä. Radio Vasa är en av de äldsta lokalradiostationerna i Finland (grundad år 1985). Det lokala märks i allt vad Radio Vasa gör. Till detta hör även tvåspråkigheten, något som naturligtvs hör till vår sändning.
Tauotonta musiikkia17.00–7.00

Savon Aallot

Savon Aallot on kanava, jonka parissa on helppo viihtyä. Me kerromme, mitä ympärilläsi tapahtuu ja niputamme yhteen mielenkiintoisimmat ihmiset ja ilmiöt, ajankohtaiset uutiset ja viihdyttävimmän musiikin.

SuomiRäp

SuomiRäp on kotimaiselle rap-musiikille omistautunut kanava. Radiokanava keskittyy nimensä mukaisesti pitämään yllä ja kehittämään suomirapin kulttuuria. SuomiRäp tarjoaa kotimaisen hiphop-kulttuurin koko kirjon, uusista tulokkaista vanhoihin klassikoihin.

SuomiRock

SuomiRock soittaa aitoa, rehtiä ja oikeata suomirockia Apulannasta Yöhön ja HIMistä Haloo Helsinkiin.

Top51

Top51 soittaa kaikki tämän hetken kuumimmat biisit. Eikä mitään turhaa.

Yle Klassinen

Yle Klassinen on digitaalinen klassisen musiikin kanava, joka soi 24 tuntia vuorokaudessa.
Tummansinisten tuntien musiikkia18.00–22.15

Yle Puhe

Yle Puhe on ennakkoluulottoman radiopuheen areena. Tietoa, tunnetta, erilaisia mielipiteitä ja persoonia sekä tietysti urheilua.
Luomiskertomus20.19–20.43

Yle Radio 1

Yle Radio 1 on kulttuurin, tieteen, asiapuheen, draaman ja hartausohjelmien kanava. Musiikkitarjonta ulottuu klassisesta musiikista jazziin, kansan- ja maailmanmusiikkiin sekä viihteen klassikoihin.
Konsertteja19.02–21.00

Yle Radio Suomi

19 kanavaa

Yle Sámi Radio

Yle pienoiskoossa kolmella saamen kielellä. Saamelaisten ääni – Sámi jietna.

Yle Vega

5 kanavaa

Yle X3M

X3M är en kanal för den unga finlandssvenska publiken. Vi bjuder på bra musik, populärkultur och dagens stora samtalsämnen från både Svenskfinland och världen.
X3M:s bästa16.30–21.00

YleX

YleX kertoo tärkeimmät jutut ja soittaa parasta uutta musaa. Tässä seurassa viihdyt!
Miikka Koivisto20.00–22.00