Aamuklubi

Aamuklubi

Seuraava lähetys ma 29.11. klo 6.00–10.00

Mitään ei ole käsikirjoitettu, ja mitä tahansa voi tapahtua. Puhuvien päiden sijaan laitetaan kroppaa likoon, monellakin tavalla...

Seuraava lähetys

Aamuklubi

ma 29.11. klo 6.00–10.00

Mitään ei ole käsikirjoitettu, ja mitä tahansa voi tapahtua. Puhuvien päiden sijaan laitetaan kroppaa likoon, monellakin tavalla...

Iskelmän Aamuklubi

Ei mikään musta perjantai

eilen18 min

Sukupuolten taistelussa Veli-Matti sai yllärivastustajan, kun Tarja hyppäsi naisten joukkueeseen lyhyellä varoituksella. Eliminattoorikysymys aiheutta jälleen harmaita hiuksia.

Kaatoja luvassa?

toissa päivänä8 min

Eliminaattoritaktiikalla kisassa edennyt Päivi sai tänään Sukupuolten taistelussa vastaansa Veli-Matin Pohjanmaalta. Veli-Matilla on kokemusta Päivin kaadosta, joten Mikon odotukset olivat korkealla.

Sokerilakkoon!

keskiviikkona 24.11.21 min

Pauliina aikoo startata uuden projektin, joka liittyy sokeriin ja kaipaa tiimikavereita. Sukupuolten taistelussa paimiolainen Päivi on vetänyt kaksi voittoa elimaattorimittelöissä. Kuinka kävi tänään, kun vastaan asettui Esa?

Päätyyn saakka!

tiistaina 23.11.11 min

Thank God It´s Tiistaissa yksi hyvä huutaja palkittiin jälleen Iskelmä Gaala -lipuilla. Sukupuolten taistelussa Paimion Päivi sai vastaansa Markon Hikiltä. Kova poika puuhastelemaan, mutta miten kävi kisassa?

Yhden aamun juttu?

maanantaina 22.11.11 min

Sukupuolten taistelussa nuori Valtteri sai tänään vastaan Päivin Paimiosta. Valtteri oli ehtinyt tehdä töitä jo pari tuntia ennen kisaan, oliko siitä haittaa vai hyötyä?

Pretty Woman

perjantaina 19.11.11 min

Perjantaina oli taas aika kilpailla maailman suosituimmassa radiokilpailussa. Nuori Valtteri sai vastaansa Lotan. Oliko miesten joukkueella onni mukana miestenpäivänä? Pretty Woman aiheutti isoa vaivaa Aamuklubilla.

Coloseumilla auringonlaskun aikaan

torstaina 18.11.10 min

Sukupuolten taistelussa Seija kaatoi eilen Jukkiksen ja tänään hän sai vastaansa Valtterin. Pystyykö Valtteri lyömään kapuloita rattaisiin? Roomassa kahden amerikkalaisen ilta koitui kalliiksi.

Vasemmalla kädellä

keskiviikkona 17.11.8 min

Jukkis hakee jo kolmatta voittoaan sukupuolten taistelussa, kun vastaan asettuu Seija. Aamuklubilla myös purnataan stadikan äänentoisto ratkaisua.

Jatkuuko miesten joukkueen lento?

tiistaina 16.11.13 min

Iskelmä Gaala sai kaksi uutta artisti kiinnitystä. Jukkis lähti hakemaan toista voittoaan sukupuolten taistelussa, kun vastaan asettuu Tiina. TGIT!

Joko on miesten voiton aika?

maanantaina 15.11.15 min

Hallitseva mestari Susanna sai sukupuolten taistelussa vastaansa Jukkiksen. Joko Jukkis saa miesten kurssin käännettyä? Mikon mielestä pimeys ahdistaa sen verran, että D-vitamiinien takia ottaisi skorpionin pureman vastaan.

Mummojuoksu

perjantaina 12.11.10 min

Sukupuoltentaistelussa koko viikon dominoineen Susanna sai vastaansa Markon. Miten kävi miestenjoukkueen? Mikko ja Pauliina muistelivat myös kolme vuotta vanhaa tarinaa mummojuoksusta.

Mikolla taas epäonnea kauppareissulla

torstaina 11.11.17 min

Sukupuolten taistelussa Marko ja Susanna ottivat mittaa toisistaan. Aristoteleen mukaan Pauliina on tylsä savinaama ja puolestaan Mikon silmät kostui ostettuaan täydellä hinnalla kanasalaatin. Torstaina myös tottakai päivän seiska Mikon käsittelyssä!

Veropäivä

keskiviikkona 10.11.19 min

Sukupuolten taistelussa tiistain voittaja Susanna sai vastaan Arton Tampereelta. Verotiedot tulivat julki tänään, ja sehän sai Aamuklubilla tutkinnat käyntiin!

Aamuklubi yllätti Lauri Tähkän!

tiistaina 9.11.18 min

9.11. on Lauri Tähkän synttäripäivä, Aamuklubi yllätti sankarin synttärilaululla! Tiistaikisassa Minna huusi itselleen liput helmikuiseen Iskelmä Gaalaan. Sukupuolten taistelussa JP Turusta sai vastaansa espoolaisen Susannan, joka mottona oli "Voitolla sisään".

Mikko pelastuspuuhissa

maanantaina 8.11.21 min

Mikon perjantai-iltapäivä ei ollut sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Kuuntele mitä tapahtui kauppareissulla! Sukupuolten taistelussa voitokas Virpi sai vastaansa JP:n Turusta. Mitä löytyy kisailijoiden kaurapuurosta tänään?

Aamuklubin Erikoislähetys - vieraana Lauri Tähkä

perjantaina 5.11.19 min

Tänään Aamuklubi veti lähetyksen pitkäksi, kun studioon saapui vieras. Lauri Tähkä toi tullessaan uutisia ja sen vuoksi tehtiin Erikoislähetys. Sukupuolten taistelu taisteltiin normaalisti. Voittaisa Virpi sai vastaansa Veskun

Vieläkö Virpi jyrää?

torstaina 4.11.17 min

Joko valta vaihtuu? Sukupuolten taistelussa Virpiä lähti haastamaan Arto Keski-Suomesta. Pauliina pohti, saako antaa vastasyntyneelle tyttökorttia. Kuultiin myös oliko Jesse jo tuhlannut voittorahansa, jotka saalisti Tonnin Triplassa.

Aivan huikeaa ja eeppistä!

keskiviikkona 3.11.26 min

Sukupuolten taistelussa kohtasivat tänään hämeenlinnalainen Virpi ja nokialainen yrittäjä Perttu, joka haaveilee lyhyemmistä työpäivistä ja matkustelusta. Kuuntele, kuinka kaikesta tuli tänään eeppistä ja huikeaa! Kuultiin myös Pauliinan koirasta, joka on vähän vinksahtanut eräässä asiassa.

Mitä paketista paljastuu?

tiistaina 2.11.25 min

Tiistai piti sisällään Iskelmä Gaala -uutisia ja yhden liputkin arvottiin ansioituneelle tiistaihuutajalle helmikuiseen gaalaan. Mitä kuuluu Mikon saamalle nigerialaiskirjeelle? Yhteydenpito kirjeen lähettäjän kanssa jatkuu. Sukupuolten taistelussa ylöjärveläinen Taito sai vastaansa Virpin Hämeenlinnasta.

Yv av jne

maanantaina 1.11.19 min

Se ois marraskuu! Pauliina kaipaisi armollisempaa otetta television ruokaohjelmiin, Mikko ihmettelee nettikirppisten koodikieltä. Sukupuolten taistelussa tietopaketti Sirpa saa vastaansa ylöjärveläisen Taiton, joka on aloittanut talviuinnin.

Haamuklubilta hyvää huomenta!

perjantaina 29.10.48 min

Halloween riehui perjantaina Aamuklubilla ja studioon tulvi vähintäänkin erikoisia puheluita. Sukupuolten taistelussa kohtasivat Sirpa ja Jussi seä Bloody Mary ja Ihmissusi! Entä kuka nappasi viimeisin Tonnin Triplan?

Maatila vastaan viinikellari

torstaina 28.10.20 min

Tänään käytiin kipakkaa keskustelua Sanna Marinin bilekuluista. Kuultiin myös tilanteesta, jossa Pauliina tunsi itsensä ranskanleipää mussuttaksi pikkulapseksi. Sukupuolten taistelussa toinen kisaaja osallistui viinikellarista käsin. Pappismies Tero sai tänään vastaansa maatalousyrittäjänä toimivan Sirpan. Päädyttiin tarkastelemaan maaliviivakameraa.

Pappia kyydissä!

keskiviikkona 27.10.21 min

Eilinen keskustelu 80-luvun kumikirpuista innosti Mikkoa muistelemaan pilapuotien aarteita. Pauliina on suivaantunut yllätykselle, jonka hänelle tarjoili keski-ikä. Sukupuolten taistelussa Minna sai vastaansa pappismiehen Kouvolasta, kun kisaan lähti partiomies Tero.

Popedaa jumalaare!

tiistaina 26.10.16 min

Tänään oli taas tuhannen taalan tilaisuus paitsi bongata Tonnin Triplaa plus voittaa liput Popedan joulukuiselle Uros Live -areenan keikalle. Sukupuolten taistelussa päädyttiin eliminaattorikysymykseen, kun kisassa kohtasivat Minna ja vähän vahingossa kisaan päätynyt Simo!

Tonnin seteli!

tiistaina 26.10.10 min

Viikko lähti lennokkaasti käyntiin, kun rovaniemeläinen Henna nappasi Tonnin Triplasta tuhat euroa puhtaana käteen. Sukupuolten taistelussa kohtasivat Jarkko ja Minna!

Äiti ja poika

torstaina 21.10.11 min

Vantaalainen Minttu lähti hakemaan kolmatta voittoaan Sukupuolten taistelussa ja sai vastaa poikansa Henrin.

Mikon ja Pauliinan räppinimet!

keskiviikkona 20.10.17 min

Kanye West oli vaihtanut nimeään, millaiset räppinimet Pauliinalle ja Mikolle sopisi? Sukupuolten taistelussa vantaalainen Minttu jatkoi tietopankkinsa esittelyään. Tänään kisassa oli vastassa syyslomaansa viettävä Joni Uuraisilta.

Popedan hurmaa

tiistaina 19.10.14 min

Ei ollut helppo. Nimittäin tiistaihuuto. Mutta voittaja saatiin ja paras tiistaihuutaja metsästi itselleen liput Popedan joulukuiselle Voitto kaikesta -areenakeikalle. Sukupuolten taistelussa Jonne keskeytti hetkeksi kotipuuhansa ja otti kisassa vastaan Minnan Vantaalta.

Olenko jäänyt 80-luvulle?

maanantaina 18.10.22 min

Koronapassi, Sanna Marinin tempaukset, Selviytyjien uusimmat juonikäänteet. Tänään oli tunteenpaloa ilmassa monen aiheen tiimoilta. Sukupuolten taistelussa huhuiltiin kisailijaa lennossa ja mukaan ilmoittautui Tiia Mikkelistä, joka sai vastaansa viime viikolta Jonnen.

Aamuklubi 5-vuotissynttärit ja Juha Tapio

perjantaina 15.10.39 min

Tänään oli JUHLAPÄIVÄ! Aamuklubi 5 vuotta. Mukana juhlahulinassa oli myös Juha Tapio. Sukupuolten taistelu kisailtiin normaalisti, mutta turkulainen Mari saikin elämänsä tilaisuuden kisata kahden miehen kanssa. Jessen ja Juha Tapion! Kuuntele miten kävi! Ja kuka voitti tuhat euroa?

Aamuklubin Special - hittikimaraa 5 vuoden ajalta

torstaina 14.10.48 min

Mikon ja Pauliinan Aamuklubi juhlii 5-vuotissynttäreitä! Mistä sinä show:n muistat parhaiten? Kokosimme ikimuistoisia hetkiä vuosien varrelta.

Lähdetäänkö yöhön?

torstaina 14.10.12 min

Pitäiskö lähteä hillumaan yökerhoon? Miten tästä ajatuksesta päädytään ET:hen? Sukupuolten taistelussa turkulainen Mari jatkaa voittokulkuaan. Tänään hän sai vastaansa Rikun Klaukkalasta.

Turengin Leo voitti tonnin!

keskiviikkona 13.10.22 min

Pääministerillä on ollut bileet, mitä siitä pitäisi ajatella? Miten Mikon ja Pauliinan nigerialaiskirjeprojekti etenee? Millaisissa tunnelmissa oli Leo Turengista, joka voitti tänään tuhat euroa? Sukupuolten taistelussa turkulainen Mari sai vastaansa Jessen Riihimäeltä ja taas kommelluksia riitti.

Espanjan tulijaisia

tiistaina 12.10.15 min

Mikko on palannut Espanjasta, millaisissa merkeissä reissu sujui? Parhaalle tiistaihuutajalle oli tänään tarjolla liput Popedan Uros Live -areenan keikalle. Savolainen Markus sai tänään Sukupuolten taistelussa vastaansa turkulaisen Marin.

Kipakka palaute

maanantaina 11.10.11 min

Sukupuolten taistelussa oli vastakkain Aura ja Leppävirta. Kisaan lähtivät Tiina ja Markus eli "kiero" mies Savosta. Mikko lomaili vielä tänään, mutta Cassu oli miesjoukkueen vetovastuussa. Millaista palautetta kisasta saatiin viime viikon jäljiltä? Kuultiin myös Cassun uudesta harrastuksesta.

Vahtera ja Antti Ketonen Sukupuolten taistelussa

perjantaina 8.10.10 min

Sukupuolten taistelussa oli tänään vuorossa special-jakso! Kisassa kohtasivat Vahtera ja Antti Ketonen, joiden duettobiisi "Jos sä kysyisit nyt" julkaistiin tänään!

Ja tonni taas!

torstaina 7.10.8 min

Aamu lähti käyntiin vauhdikkaasti, kun Carita bongasi Tonnin triplan jo ennen aamuseiskaa. Mikko on lähetetty syyslomalle, joten Sukupuolten taistelussa Mika Seinäjoelta sai aisaparikseen miesjoukkueeseen Cassun, joka debytoi kisassa jo viime viikolla. Naisjoukkuetta edusti Tiina (jo neljäs Tiina!) Aurasta.

Tonni Jesselle!

keskiviikkona 6.10.16 min

Aamuklubin iltatilassa lenteli taas tonneja ja yhden niistä nappasi itselleen Jesse! Sukupuolten taistelussa Tiina sai vastaansa kattomies-Mikan. Onko somekatkos tuho vai pelastus?

Minni voittaa tonnin!

tiistaina 5.10.13 min

Tonnin Triplan metsästys on käynnistynyt Aamuklubilla ja tänään päästiin rahan makuun, kun Minni Torniosta bongasi triplan. Sukupuolten taistelussa oululainen Miika sai vastaansa lastenhoitaja Tiinan. Ja laitettiinhan tänään myös gaalaliput onnelliselle kuuntelijalle Thank God it´s Tiistain kunniaksi.

Palomestari apuun

maanantaina 4.10.7 min

Pauliina sai tänään Sukupuolten taistelu -tiimiinsä palomestarin Närpiöstä, kun Jannice lähti haastamaan oululaista Miikaa.

Yllätyksiä miesjoukkueessa

perjantaina 1.10.9 min

Mikko oli tänään muissa hommissa ja oululainen Miika sai Sukupuolten taisteluun joukkueeseensa tuuraajan pohjoisesta. Harkkarimme Cassu piti miesten joukkueen puolia. Miten kisassa kävi? Saatiinko Tiinan suvereeni meno vihdoin horjumaan ja Miika jatkoon?

Takaisin musiikintunnille

torstaina 30.9.17 min

Tänään tehtiin paluu ala-asteen musiikkitunneille. Millaisia biisejä dna:sta kumpusi? Sukupuolten taistelussa koettiin taas monta yllätyksellistä käännettä. Kisaan espoolaista Tiinaa vastaan lähti oululainen Miika.

Pauliinalle mummonimi!

keskiviikkona 29.9.23 min

Puhelinlinjoilla oli vilkasta! Järjestettiin yllärisynttärikisa ja haettiin Pauliinalle sopivaa mummonimeä. Miksi? Kuuntele! Sukupuolten taistelussa suvereeni Tiina Espoosta sai vastaansa leppoisan miehen Savosta, Markun Kuopiosta. Ja Mikon päiväkin!

Gaalajulkistuksia ja alaston kisailija

tiistaina 28.9.16 min

Tiistain kunniaksi Aamuklubilla palkittiin paras tiistaihuutaja Iskelmä Gaala 2022 -lipuilla ja tänään oli se päivä, kun gaalan ensimmäiset artistit julkistettiin! Sukupuolten taistelussa oli tänään tietäväistä porukkaa. Kisaan osallistuivat Tiina Espoosta ja Peltsi Porista. Mutta mitä porilaisella oli päällään?

Läskipyöriä ja salaisia nauhoja

maanantaina 27.9.22 min

Mikolla oli täydellinen viikonloppu. Mitä siihen kuului? Sukupuolten taistelussa Markolla oli tavoitteena jatkaa voittokulkuaan. Vastaan asettui Tiina Espoosta. Maanantaiseen tapaan tutkattiin eilinen Tanssi tähtien kanssa läpi. Kaivettiin myös kaiken kansan kuuntavaksi salainen taustanauha, joka oli tallentunut Mikon ja Pauliinan jupinoita, HUOM! lapsille sopimatonta sisältöä.

Hupsista keikkaa

perjantaina 24.9.12 min

Tänään saatiin uutisia liittyen ensi vuoden Iskelmä Gaalaan! Lisäksi Sukupuolten taistelussa koettiin sydämentykytyksiä, kun kisaajaa ei tavoitettu. Kuka päätyi haastamaan säkyläläisen Markon?

Säkylästä kajahtaa uho

torstaina 23.9.22 min

Sukupuolten taistelussa säkyläläinen heittäytyjä Marko lähti haastamaan Hannaa, jonka työkaverit ilmoittivat kisaan ja joka voitti keskiviikon mittelön. Monicalta on taas tullut postia, miten nettihuijausyritys edistyy?

Joko Monican rahat saapuivat?

keskiviikkona 22.9.17 min

Sukupuolten taistelussa koettiin kutkuttavia hetkiä, kun turkulainen Tero sai vastaansa Hanna, jonka ilmoitti kisaan hänen työkaverinsa. Tänään saatiin pitkästä aikaa myös kirjeenvaihtaja Aleksi Jaatiselta raportti rapakon takaan. Ja projekti "rahaa Monicalta Ranskasta" etenee.

Mikael Timanttijuuren seikkailut jatkuvat

tiistaina 21.9.23 min

Thank God It´s Tiistai kirvoitti taas ylistämään tätä päivistä jalointa ja tavallisinta. Millaisia huutoja saatiin ja kuka voitti liput Iskelmän Synttäreille? Sukupuolten taistelussa kellolainen Mirkka sai vastaan turkulaisen Teron, joka on sinkku, graafikko ja kokki. Tänään puhuttiin myös syntyvyyden noususta ja viestistä, jonka Mikko eli "Mikael Timanttijuuri" sai Monicalta.

Mikko johtohommiin!

maanantaina 20.9.18 min

Mikon tie Viron presidentiksi ei ole vielä edennyt, mutta nyt Pauliina on keksinyt Mikolle uuden pestin - VTV:n johtoon! Oisko mahkuja? Maanantaiseen tapaan analysoitiin eilinen Tanssii tähtien kanssa -ilta. Siitä kehkeytyikin tiukka keskustelu. Sukupuolten taistelussa Mirkka Kellosta sai vastaan Karin.

Linnan kutsuilla Pasi ja Mirkka

perjantaina 17.9.16 min

Pasi on uhonnut napsivansa Sukupuolten taistelussa ainakin kuusi voittoa. Kaksi on jo saalistettu. Millainen ääni oli kellossa tänään, kun vastaan asettui Mirkka.....Kellosta! Aamuklubi täyttää tässä kokoonpanossa lokakuussa 5 vuotta ja äänimuistot menneiltä vuosilta huvittavat. Tänään muisteltiin Mikaa. Kuuntele, mistä on kysymys.

Muistatko kukkuramerkit?

torstaina 16.9.16 min

Tänään osuttiin nostalgiasuoneen, kun Pauliina otti esiin kukkuramerkit. Muistatko tai tiedätkö mistä on kysymys? Sukupuolten taistelussa Pasi Luopioisista aikoo vetää taas näyttävän voittoputken. Tiina pistää hanttiin.. Sohaisiko Mikko muurahaispesää avaamalla keskustelun tasa-arvosta?

Pasi tuli, näki, koki ja...

keskiviikkona 15.9.7 min

Pasi Luopiosta kuunteli miesten meininkiä Sukupuolten taistelussa ja päätti tuoda tiedon ja kokemuksensa Mikon avuksi. Miten kävi, kun vastassa oli useamman voiton haalinut Heli Kauniaisista?

Thank God It´s....?

tiistaina 14.9.14 min

Tiistain kunniaksi oli jälleen vapaan tiistaituuletuksen mahdollisuus ja parhaalle huutajalle tarjolla liput syksyn parhaisiin bileisiin, Iskelmän Synttäreille! Kuka huusi itsensä voittoon? Sukupuolten taistelussa Kauniaisten Heli sai vastaansa Markon Vantaalta.

Räppidiggari hakee voittoa

maanantaina 13.9.23 min

Laitettiinko soimaan Ukkometso vai Supernaiset, kun Sukupuolten taistelussa lohjalaisen Jukkiksen kohtaisi Heli Kauniaisista? Entä miten Jukkis on löytänyt rovaniemeläisen räpin? Maanantaiseen tapaan kuultiin Pauliinan Tanssii Tähtien Kanssa -analyysi. Vieläkö top3-listaa piti vielä laittaa uuteen uskoon? Mikko oli aiheesta yhtä pihalla kuin aina ennenkin.

Kumpi ottaa komennon?

perjantaina 10.9.20 min

Viikon viiimeiseen Sukupuolten taisteluun lähdettiin samoissa asetelmissa kuin eilen: Tuusula vastaan Lohja. Mutta tänään Anu vastaan kisailija uusi lohjalainen, Jukkis, joka putosi hetkeksi langoilta, mutta saatiin onneksi kisaan mukaan. Myös Kaija Koon tänään julkaistavaa elämänkertaa ja synttäriä juhlistettiin.

Tajusiko Vesa?

torstaina 9.9.15 min

Sukupuolten taistelussa käytiin tänään Tuusulan ja Lohjan välillä, kun Anu sai vastaansa Vesan. Mutta tajuuko Vesa? Pauliina heitti kyllä pahoja. Television remppaohjelmatkin puhuttivat.

Kirka elää?

keskiviikkona 8.9.18 min

Mitä ihmiset tekevät heti, kun heräävät? Ja siis elääkö Kirka? Näissä merkeissä mentiin keskiviikkoaamussa. Sukupuolten taistelussa oli tänään Klaukkala vastaan Tuusula - Rika vastaan Anu. Miten päädyttiin Panu-tyttöön?

Popelandiasta kajahtaa

tiistaina 7.9.13 min

Thank God It´s Tiistai ja Popedan joulukuinen keikka, johon tänään oli mahdollisuus voittaa lippuja. Kuuntele millaisia tiistaihuutoja saatiin! Sukupuolten taistelussa kohtasivat Hyvinkää ja Tuusula, kun kisaan lähtivät Pekka ja Anu.

Miksi Jorma on ja pysyy?

maanantaina 6.9.19 min

Etunimiä käytetään mielenkiintoisissa yhteyksissä, mutta miten Jonne yhtäkkiä vaihtui Veetiin ja miten Jormaan nyt sitten pitäisi suhtautua? Et varmaan saanut ajatuksesta kiinni, mutta ei hätää. Kuuntele lisää. Sukupuolten taistelussa kisaajilla oli välissään noin 50 kilometriä, kun vastakkain asettuivat Noora Hämeenlinnasta ja Peksi Hyvinkäältä.

Hämeenlinnan paikalliskamppailu

perjantaina 3.9.13 min

Sukupuolten taistelussa koettiin Hämeenlinnan paikalliskamppailu, kun Noora haastoi Karin. Kuinka hapokasta oli meininki?

Voihan vanhempainilta

torstaina 2.9.15 min

Vanhempainilloista nousi tänään keskustelua ja lopulta keskusteluun osallistui myös muuan rehtori. Sukupuolten taistelussa hämeenlinnalainen Kari sai vastaan Satun Orivedeltä.

Pakoputki, varamies ja huijaus

keskiviikkona 1.9.21 min

Sukupuolten taistelussa koettiin jännityksen hetkiä, kun kisaan ilmoittautunutta miestä ei tavoitettu ja puhelinkin päätti vähän reistailla. Kisaan kuitenkin päästiin ja Eeva sai vastaansa "varamies"-Karin. Osaamisestakin puhuttiin. Mitä tapahtui, kun Pauliinan autosta putosi pakoputki? Ja miten Mikkoa huijattiin? Vai huijattiinko ollenkaan?

Haran paluu

tiistaina 31.8.18 min

Voi pojat, missä asetelmissa lähdettiin Sukupuolten taisteluun. Räväkkä Eeva sai tänään vastaansa luottopakin, kun Hara ilmoittautui kisaan. Lisäksi Thank God It´s Tiistain kunniaksi sai huutaa mitä vain ja vau mitä huutoja saatiin! Palkintona oli langattomat kuulokkeet.

Eeva tulee, alta pois!

maanantaina 30.8.20 min

Tänään Jarkko sai Sukupuolten taistelussa vastaansa Eevan, jossa virtaa pohjoisen veri ja se veri ei vapise. Miten kisassa kävi? Tänään tehtiin myös Tanssii tähtien kanssa -veikkaus, joka edellisellä kaudella meni....noooh...ei niin maaliin.

Yllätyssoittaja Lauri Tähkä!

perjantaina 27.8.17 min

Tänään julkaistiin Lauri Tähkän uusi biisi Keskiyön Cowboy ja Aamuklubilta oli mahdollisuus voittaa Tähkä-paitoja aina, kun biisi soi kanavalla. Yhdeksän jälkeen Mikko ja Pauliina kokivat jymy-yllärin, kun itse keskiyön cowboy soitti studioon! Kuuntele reaktiot! Sukupuolten taistelussa askolalainen Jarkko sai vastaansa ylöjärveläisen Minnan ja johan tuli kisavastauksissa ihmettelemistä!

Koronatesti tässä ja nyt!

torstaina 26.8.18 min

Mikko ja Pauliina testasivat itse tehtävän koronatestin. Tuli yksi vai kaksi viivaa? Sukupuolten taistelussa Tuula syöksi eilen Jannen valtaistuimelta, mutta miten käy tänään, kun vastaan asettui Jarkko Askolasta?

Onko Janne uusi kingi?

keskiviikkona 25.8.18 min

Sukupuolten taistelussa rovaniemeläinen Janne lähti hakemaan kisan miespuolisten osallistujien uutta "mestaruutta". Miten kävi, kun vastaan asettui Tuula? Mikon huvipuistoreissusta ja Pauliinan itsekseen puhumisesta käytiin keskustelua.

Thank God It´s Tiistai, Jäätävä Janne ja Arto Bryggare

tiistaina 24.8.18 min

Taas mentiin, viikoista jaloinpa päivänä eli Thank God It´s Tiistaina! Kuka voitti liput Iskelmän Synttäreille? Jatkoiko Janne tyrmäävää voittokulkua Sukupuolten taistelussa, kun vastaan asettui Helene Harjavallasta. Tänään Arto Bryggare aiheutti keskustelua.

Maajussit ja aikuisten huvipuisto

maanantaina 23.8.19 min

Uusi viikko. Sää ja maajussit puhuttavat. Pauliina mietti myös, miten jatkaa huvipuistojen tai puuhaparkkien toimintaa myös syyskaudella. Sukupuolten taistelussa lappeenrantalainen Ulla lähti haastamaan rovaniemeläisen Janne, joka on nappaillut voittoja Sukupuolten taistelussa jo viikon.

Puhelinmyyntiä ja horoskooppeja

perjantaina 20.8.11 min

Tänään ihmteltiin horoskooppeja, olisiko äidin pitänyt pidätellä? Sukupuolten taistelussa oli pohjoisen ja etelän kohtaaminen, kun rovaniemeläinen Janne sai vastaansa helsinkiläisen Marjon. Hauskoja puheluitakin saatiin.

Keikkaa pukkaa Kekkosena?

torstaina 19.8.13 min

Imitaattoreiden keikat nousivat tänään puheeksi Aamuklubilla. Myös Pauliinan supervoimien lista sai jatkoa! Sukupuolten taistelussa kohtasivat Janne Rovaniemeltä ja Sari Tuusulasta.

Sienestys hot or not?

keskiviikkona 18.8.11 min

Mikko oli käynyt rokotuksessa ja kuullut kiinnostavan keskustelun, joka sai pohtimaan sienestyksen muodikkuutta. Sukupuolten taistelussa rovaniemeläinen Janne sai vastaansa tamperelaisen maalariopiskelijan Emilian.

Ei mikään tavallinen tiistai!

tiistaina 17.8.16 min

Tiistain kunniaksi lähetettiin Marikalle liput Iskelmän Synttäreille. Sukupuolten taistelussa Mari sai vastaansa Janne Rovaniemeltä. Tänään Aamuklubilla sai ensiesityksensä myös Mikon ja Pauliinan Thank God It´s Tiistai-biisi, joka on syntynyt Mökkitie Recordsilla Janne Rintalan ja Timo Ruokolan käsissä.

Mikko Siltala - inspiroiva ja karvainen?

maanantaina 16.8.14 min

Mikon synttäripäivä! Pauliina on jättänyt juontokaverilleen synttärilahjan. Sukupuolten taistelussa koettiin vanhojen kaverusten, Jukan ja Marin uusintamatsi. Pauliinan supervoimista puhuttiin myös.

Mari haastaa teini-ajan ystävänsä

perjantaina 13.8.10 min

Tänään Sukupuolten taistelussa koettiin yllätyskäänteitä, kun kisaan Jukkaa vastaan ilmoittautui hänen vanha ystävänsä Mari. Kommelluksilta ei vältytty.

Teurastaja, Sorsa,Tatti

torstaina 12.8.16 min

Millaisia lempinimiä teidän koululla annettiin opettajille? Lempinimet puhuttiivat tänään Aamuklubilla ja valtavan innovatiivisiä nimiä saatiin kerättyä. Sukupuolten taistelussa Jukka toivoi nauravaista kisakumppania ja sai vastaansa energisen Olgan.

Lähtisitkö avaruuteen?

keskiviikkona 11.8.17 min

Avaruusmatkoja kaupitellaan taas, jos ois ylimääräisiä satoja tonneja taskussa. Kumpi aamuklubilaisista innostuu asiasta, Mikko vai Pauliina? Viron presidentiksi ei ole ehdokkaita, Aamuklubi pohtii vaihtoehtoja. Pauliina on päässyt erääseen moikkailupiiriin, mutta mihin? Tasaisessa Sukupuolten taistelussa kohtasivat Jukka ja Sirpa.

Muistatko Tankarunon?

tiistaina 10.8.15 min

Sukupuolten taistelu pisti Mikon runosuonen tänään sykkimään ja kyseessähän oli runoista jaloin. Thank God It´s Tiistaissa oli mahdollisuus voittaa myös liput syksyn parhaisiin bileisiin eli Iskelmän 21-vuotissynttäreille. Ääneen pääsi myös muumimukeja keräävä Outi.

Tervetuloa arki!

maanantaina 9.8.4 min

Aamuklubin syyskausi on täydessä käynnissä! Tänään Sukupuolten taistelussa kohtasivat Seija ja Lasse!

Urheilujuhlan tuntua

perjantaina 11.6.8 min

Sukupuolten taistelussa oli jälleen tiukkaa vääntöä, kun kisassa kohtasivat Sirpa ja Hara. Tällä kertaa pelissä oli Sukupuolten taistelun voiton lisäksi myös jalkapallon EM-kilpailut.

Maija Poppanen?

torstaina 10.6.7 min

Sukupuolten taistelussa voittajan selvittäminen ei ollutkaan tänään niin yksinkertainen juttu, kun kisassa kohtasivat Mika ja Sirpa. Uhoa ei puuttunut tänäänkään.

"Näinhän me puhuttiin..."

keskiviikkona 9.6.9 min

Sukupuolten taistelussa mentiin tänään rintarinnan, kun kisassa kohtasivat Hanna Kajaanista ja Mika Turusta. Soiko tänään Supernaiset vai Ukkometso? Mikko on loppuviikon pois ja kisassa uhoaa Ari.

Kajaani vastaan Jyväskylä

tiistaina 8.6.15 min

Thank God It´s Tiistaissa parhaalla huudolla ansaittiin liput Iskelmäfestareille Poriin. Lähdettiinkö Sukupuolten taisteluun kahvin vai kaljan voimin? Kisaan lähtivät Hanna Kajaanista ja Ari Jyväskylästä.

Sukkahousut ja kuumat leijonat

maanantaina 7.6.15 min

Maanantai ja jääkiekkohopea, mutta ei vaivuta synkkyyteen, sillä on helletunnarin aika. Tietysti eiliseen peliinkin palattiin Aamuklubin kuumissa leijonissa. Sukupuolten taistelussa saatiin viimein Hanna mukaan taistoon, vastassa oli Lauri, joka on osoittautunut kovaksi peluriksi. Pauliina nosti myös tapetille SUKKAHOUSUT!

Kevätjuhla!

perjantaina 4.6.51 min

Aamuklubilla vietettiin tänään kevätjuhlia. Mukana oli asiaan kuuluvia elementtejä stipendeistä, hymytyttö ja -poikapatsaiden luovuttamisesta rehtorin puheeseen. Musiikista vastasi Pete Parkkonen, joka pääsi avustustöihin myös sääennusteissa ja Sukupuolten taistelussa, jossa otettiin tänään eräänlainen uusintaottelu.

Kuka pelastaa kisan?

torstaina 3.6.12 min

Sukupuolten taistelussa koettiin - jo toisen kerran tällä viikolla - yllätyskäänteitä. Mitä tapahtui? Entä mistä puhuttiin torikokouksessa?

Kaiken takana on...vaimo

keskiviikkona 2.6.11 min

Miehensä Laurin Sukupuolten taisteluun ilmoittanut Tanja pääsee tänään itse kokemaan kisahuumaa. Kuuntele kumpi selviytyi jatkoon! Kuumimmat Leijonatkin listattiin.

Kiltti ja viisas mies Lauri

tiistaina 1.6.18 min

Thank God It´s Tiistai ja Iskelmäfestivaali Pori. Tänään oli mahdollisuus voittaa liput Iskelmäfestareille Poriin ja studion Whatsappissa kävi viestivilske. Sukupuolten taistelussa Eija sai vastaansa Laurin, joka tuli kisaan vaimonsa Tanjan haastajana. Pauliina uintireissu on taas poikinut mehevän tarinan.

Tykytyksiä

tiistaina 1.6.14 min

Sukupuolten taistelussa koettiin ylimääräisiä sydämentykytyksiä, kun Mikko ja Pauliina eivät tavoittaneet kisailijaa. Mikko on löytänyt itselleen sopivaa kulttuuriohjelmaa. Ja miten pärjäilivät Leijonat, Aamuklubi analysoi.

Mikko piikillä

perjantaina 28.5.16 min

Maikkarin uutiset tarjoaa mielenkiintoisia otsikoita Aamuklubille, mm. koirien jalostuksesta! Lisäksi saadaan iloista palautetta ja Sukupuolten taisteluun Pohjanmaalainen Veli-Matti, lopuksi Mikko käy koronapiikillä puhelinyhteyden kanssa. Äänileikkaajan terveiset kaikille kuuntelijoille ja kiitoksia Iskelmälle mukavasta työharjoittelusta :) t: Veikko Paasi

Uimahalli-deittailua?

torstaina 27.5.22 min

Pauliinalla on uusi idea ja Karanteeni-Jannen vapaus koittaa juurikin Aamuklubin puhelun soiton aikana! Onko Sukupuolten taistelussa tänään kitkaa, kun Jämsä ja Jyväskylä kohtaavat, Anun ja Arton toimesta?

Pauliinan nuoruudenlähde

keskiviikkona 26.5.27 min

Aamuklubilla kerrotaan Leijonien viimeisimmät käänteet, sekä Pauliinan uimahallireissuista. Onko Mikosta puutarhuriksi tai legenda-Janetskista haastajaa Anulle Sukupuolten taisteluun?

SukuPOLVIEN taistelu?

tiistaina 25.5.16 min

Jännät paikat, kun Sukupuolten Taistelussa nähdään aivan uusi tilanne. Anu nimittäin haastaa poikansa Heikin! TGIT -tunnilla kuullaan huutajia, jotka halajaa lippuja Iskelmä Festivaaleille ja Aamuklubilla "lanseerataan" uusi torikokous

Maanantai, uusi viikko

maanantaina 24.5.18 min

Leijonat ja muut ajankohtaiset aiheet saavat oman spottinsa Aamuklubilta. Janne pääsee Singaporessa pian ulos vapauteen ja Ossi saa Sukupuolten taistelussa vastaansa Jämsäläisen Anun!

"Singaporen sisäoppilaitos"

perjantaina 21.5.21 min

Paljon uutisia eri suunnilta, veturinkuljettajat lakkoilevat ja Suomi pääsi finaaliin Euroviisuissa. Tinja haastaa Ossin Sukupuolten taistelussa ja aamun lopuksi Pauliina saa yllättäen puhelun

Voi tätä maailman menoa!

torstaina 20.5.27 min

Nykymaailmasta riittää ihmettelemistä Pauliinalle ja Mikolle, puhetta mm. Espanjan työkokeilusta ja huijauspuheluista! Sukupuolten taistelussa Ossin haastaa Sari.

Ihmehousut

keskiviikkona 19.5.28 min

Juttua riittää uusista "ihmehousuista" ja Singaporessa on meneillään 13.päivä karanteenissa. Mikon tunnelmoinnin lisäksi työkaverit Saana ja Ossi mittelöivät Sukupuolten taistelussa!

Kiistelyä talviturkista?

tiistaina 18.5.19 min

Voiko talviturkin heittää vain uimahallissa ja minkälaisia unia Pauliina näkee? Niihin saadaan vastaukset Aamuklubin TGIT-tunnilla ja Ilkan haastaa Saana Sukupuolten taistelussa!

Koronasumutetta lehmistä?

maanantaina 17.5.23 min

Kaikkia keksintöjä sitä onkin maailmassa, pohtivat Mikko ja Pauliina Aamuklubilla. Lisäksi saadaan soitto Singaporesta ja Ilkan koittaa Sukupuolten Taistelussa päihittää yleistietävä Taru!

Asiantuntijat pönttöön

keskiviikkona 12.5.19 min

Singaporen karanteenista kuullaan päivitystä ja norjalaiset "asiantuntijat" lyttäävät Suomen viisukappaleen, Aamuklubin suureksi inhoksi! Emilia haastaa Ilkan radiokilpailu Sukupuolten taistelussa.

Huudot lippujen perään!

tiistaina 11.5.17 min

TGIT -tunnilla jahdataan lippuja Stadion Festivalille loppukesään ja huudot ovat sen mukaisia, mutta kuka nappaa kesäretken! Lähetysjuna puksuttaa eteenpäin yllätyspuheluiden tullessa ja juontajat saavat viestin liittyen räsypokeriin. Sukupuolten Taistelussa nimetään UNIVERSUMIN suosituimmaksi radiokilpailuksi ja Piia saa vastaansa Ilkan!

Synttärit ei lopu

maanantaina 10.5.20 min

Venäjällä tapahtuu kummia, Janne kertoo karanteeniajastaan Singaporessa ja Pauliina ilmaisee vahvan mielipiteensä uudesta julkkis Big Brotherista! Hara antaa Piialle myöhäisen synttärilahjan lähtemällä mukaan Sukupuolten Taisteluun.

Polttavia puheenaiheita

perjantaina 7.5.19 min

Puhetta kuullaan nettikaupoista ja masturbaatiopäivästä, sekä soitetaan puhelu Singaporeen. Sukupuolten Taistelun siniseen puhelimeen tarttuu synttärisankari Piia!

Japanilainen tutkimus

torstaina 6.5.26 min

Muurahaiset piinaavat Pauliinan taloa ja Mikko tuohtuu puskaradio-päivityksestä, lisäksi puhutaan uudesta japanilaisesta tutkimuksesta. Jussi saa haastajakseen Jonnan aamun Sukupuolten taistelussa!

Sokeripappoja

keskiviikkona 5.5.27 min

Minkälaista on nykyajan deittailukulttuuri tai ihanteellinen kehonkuva? Näiden pohdintojen lisäksi tänään saadaan Sukupuolten Taistelua kaksin verroin, kun Radio Novan aamujuontajat hyppäävät kilpailijoiksi!

Voitto kaikille!

tiistaina 4.5.22 min

Minkälainen on Suomen palkittu koulu? ja minkälaisia TGIT -huutoja saadaan, kun jaossa on Popedan keikkalippuja!? Jussin titteli Sukupuolten Taistelu -mestarina on uhattu, kun uusi haastaja saapuu linjoille.

Perämies haussa

maanantaina 3.5.21 min

Aamuklubilla opitaan uusia käsitteitä ja kuullaan miten juontajien vappu sujui. Satu saa uuden haastajan Sukupuolten Taistelussa!

Vitsikimara!

perjantaina 30.4.26 min

Pakkko ja Miuliina, sekä tuhannen ja yhden vitsin aamuilkama starttaa vappuaaton hilpeissä tunnelmissa. Iskelmän kuuntelijat lähettelevät suosikkivitsejään linjoille ja Satu kilpailee Mikan kanssa Sukupuolten Taistelussa!

Pauliinan eka drinkki

torstaina 29.4.16 min

Jossain päin maailmaa myydään taloja kahvikupin hinnalla ja Pauliina kertoo mitä tilasi alaikäisenä. Mikan haastaa Sukupuolten Taistelussa tällä kertaa Miiu!

Liian pröystäilevä?

keskiviikkona 28.4.19 min

Tänään otetaan puheeksi Huvila ja huussi -ohjelma, punkkiaika on täällä ja viimeinen kuulutus Tonnin triplan metsästäjille. Mikan haastaja Sukupuolten taistelussa löydetään Sastamalasta!

Aikuinen nainen -nimimerkillä

tiistaina 27.4.17 min

Sukupuolten Taistelusta tulee palautetta, jota Pauliina ei niele pureskelematta! Mika saa haastajakseen Susannan ja TGIT-tunnilla kuullaan huutoja bluethoot-kuulokkeiden perään. Myös jälleen saatiin triplavoittaja linjoille!

Passionaalinen

maanantaina 26.4.23 min

Kuulemme tarinan vuosia kestäneestä mökkinaapureiden riidasta ja puhutaan päivän polttavista puheenaiheista. Kirsi mittelöi Mikan kanssa Sukupuolten taistelussa ja tonni löytää taas yhden onnellisen voittajan!

Ikkunanpesijä?

perjantaina 23.4.13 min

Pari sanaa "tulevaisuudesta" ja uusi koronabiisejä! Kirsin on lyötävä haastaja Sukupuolten taistelussa, ettei vaan joudu itse ikkunanpesijäksi.

Kuin hotellissa

torstaina 22.4.20 min

Pauliina sai koronarokotteensa ja hurmioituu tilanteessa saamastaan palvelusta. Tonni lähtee jälleen yhdelle onnekkaalle ja Sukupuolten Taistelussa yllättäen Pasin haastaa hänen OMA VAIMO! Kääntyykö pöydät? Lisäksi Aamuklubille saadaan niin suoraa palautetta, että Mikon on turvauduttava sensuurinappiin.

Hikinen takaluukku ja pari koronalaulua

keskiviikkona 21.4.20 min

Mikä on paras tuoksu? Aamuklubin sosiaalisen median tutkimuksen mukaan puhtaat lakanat on tässä sarjassa kovaa valuttaa, mutta löytyy muitakin suosikkeja. Sukupuolten taistelussa Pasi näyttää taas etenevän kisassa junan lailla, kuulemma kesälomiin asti. Tänään vastaan kaivettiin vastus Ruotsista, kun kisaan osallistui Anneli Malmöstä. Virus on tarttunut myös kotimaisiiin hitteihin, kuuntele millaisen muodon ne ovat saaneet.

Voitonhuutoja!

tiistaina 20.4.16 min

Aamuklubilla yllätetään iloisesti ihmisiä tonnilla, kuulokkeilla ja Kaija Koo -ennakkokuuntelulla! Sukupuolten Taisteussa hallitseva mestari Pasi saa uuden haastajan.

Keväinen aurinko

maanantaina 19.4.17 min

Tänään Aamuklubilla on rauhallinen maanantai, kuulemme uudet koronasovitukset biiseistä ja kilpaillaan Sukupuolten Taistelu!

Rumia tekeleitä

perjantaina 16.4.16 min

Aamuklubilla olympiakisojen edustusvaatteet ja politiikka saa täyslaidallisen lokaa! Nina liittyy Pauliinan Sukupuolten taistelu-joukkueeseen ja haastaa Pasin.

Hammastahnaa paidalla!!!

torstaina 15.4.20 min

Mikko on löytänyt puhelimestaan uuden, melko hyödyllisen ominaisuuden. Pauliina puolestaan kiroaa hammastahnat, lisäksi Tonni löytää uuden omistajan ja Sukupuolten Taistelu käydään tänä aamuna Karoliinan sekä Pasin voimin.

Kohti tosi-teeveetä!

keskiviikkona 14.4.26 min

Pauliina on saanut tarpeekseen akoista eri fb-ryhmissä, mitään kun ei saa enää kysyä. Mihin tosi-tv ohjelmaan juontajamme sopisivat? Yksi onnekas voittaa jälleen tonnin ja Sukupuolten Taistelussa on vuorossa Jukka, joka haastaa Karoliinan.

Vettä elefantille

tiistaina 13.4.18 min

Studiolla on vesi poikki ja Mikko kaipaa juotavaa, Pauliina puolestaan kertoo ensimmäisestä kesätyöstään ja radiokilpailu Sukupuolten taistelussa Joonaksen haastaa Karoliina Hämeenlinnasta!

Savolaiset vastakkain!

maanantaina 12.4.22 min

Pauliina on Mikon mielestä oman elämänsä MacGyver, mutta lopulta hän tarvitsee asiaa! Radiokilpailu Sukupuolten taistelussa Tanja pääsee mittelöimään Kuopiolaisen Joonaksen kanssa.

Lämpöä peitosta

perjantaina 9.4.21 min

Aamuklubille saapuu yllättävä puhelu Korvatunturilta, nimittäin itse Joulupukilta! Tonnin Triplasta irtoaa voittopotti tällä kertaa Jennille ja radiokilpailu Sukupuolten Taistelussa jatkavat aina niin aurinkoiset Tanja ja Juha.

Elitistien puuhaa?

torstaina 8.4.22 min

Pauliina päättää kokeilla take away -tilausta hienosta ravintolasta ja Mikon kanssa jutellaan elinluovutuksesta.

Mitä tein ekalla tonnillani?

keskiviikkona 7.4.19 min

Pauliina paljastaa, kuinka hän sai teini-ikäisenä mojovan korvauksen ja mihin hän sen käytti. Lisäksi kuullaan jälkitunnelmia Tonnin Tripla -voittaja Pirjolta, Sukupuolten Taistelussa puolestaan Tommia vastaan asettuu Tanja!

TONNIN TRIPLA!

tiistaina 6.4.18 min

Thank God It's Tiistain aika on jälleen huutojen kera! Pauliina kertoo mitä jäi kaipaamaan, kun keskimmäinen lapsi muutti omilleen ja Sukupuolten Taistelussa Petra saa haastajan Turun seudulta.

Kaikilla mausteilla

torstaina 1.4.24 min

Iskelmältä kuuluu kummia... nimittäin Turkin suunnilta! Mikolla on jo lampaat valmiina pääsiäiseen ja Pauliina on viimein päässyt taas kauppareissulle. Petra haastaa Markon Sukupuolten Taistelussa.

Leluja tiikereille

keskiviikkona 31.3.20 min

Korkeasaaren tiikerit tarvitsevat pehmoleluja painikavereiksi, lisäksi jutellaan opiskelun vaikeudesta. Radiokilpailu jatkuu Elinan johdolla, tällä kertaa hänet haastaa Marko!

Onnea Satu!

tiistaina 30.3.19 min

Sopivasti Thank God It's Tiistaina juhlitaan iltapäiväjuontaja Satu Kotosen synttäreitä! Pauliina on saapunut kotoaan studioon ja Sukupuolten taistelussa jälleen Mikko yrittää uuden joukkuelaisen kanssa katkaista Elinan voittoputken. Onnistuuko?

Pätkivät linjat

maanantaina 29.3.22 min

Mikko kertoo ratsastuskokemuksestaan, Pauliina puolestaan nostaa "reiden" pöydälle! Sukupuolten taistelu käydään poikkeusjärjestelyin ja Elinan kanssa piinapenkkiin tulee Tuomo.

Maito kahvilla!

perjantaina 26.3.22 min

Aamuklubilla puhutaan kolmen viikon jälkeen löytyneestä tunneliuimarista, saako kahvin nauttia runsaalla maidolla ja lopuksi tutkitaan silmälasitarjouksia. Radiokilpailu Sukupuolten taistelu jatkuu, kun Perus-Kallen haastaa Elina!

Silmänisku- ja kakkaemojeita

torstaina 25.3.23 min

Pauliina ryhtyi vapaaehtoistyöntekijäksi ja soitetaan Maijulle! Lisäksi perehdytään emojien maailmaan, radiokilpailu Sukupuolten taistelussa Perus-Kallen haastaa näpäkkä Nina.

Myyriä ja jalkapallosääntöjä

keskiviikkona 24.3.27 min

Pauliina on taas mukana ja juttu lentää! Pöllöt tulevat pihoihin, miehet palelee ja lisäksi arvuutellaan Pauliinan naapurin etsimää biisiä. Sukupuolten taistelussa Anun haastaa Perus-Kalle!

Thank God It´s Popeda

tiistaina 23.3.8 min

Tiistaissa ylistettiin Popedaa ja Sukupuolten taisteluun saatiin tujaus HARAA, kun klassikkomies asteli kehään Anun kanssa.

Kumman rauta nousee?

maanantaina 22.3.1 min

Viikon ensimmäisessä Sukupuolten taistelussa kohtasivat (kuntosalihirmu) Harri ja Anu. Pauliina tuuraili Sanna.

Kuka tyrmää kenet?

perjantaina 19.3.7 min

Viikon viimeisessä Sukupuolten taistelussa kohtasivat keravalainen Mervi ja espoolainen Harri.

"En käytä maskia"

torstaina 18.3.20 min

Maskipakko on nyt tullut julkisiin liikennevälineisiin. Pauliinalta ei heru sympatiaa ihmisille, jotka eivät käytä maskia. Entä kuinka pitkälle Case Matti ja Teppo on edennyt? Sukupuolten taistelussa kohtasivat Lasse ja Mervi.

In bed with Pauliina

keskiviikkona 17.3.23 min

Pauliina toipuu polvileikkauksesta, mutta lähetys kulkee! Tällä kertaa hänen sängystään käsin. Pauliinan Tori-ostostelu on meinannut ryöstäytyä käsistä. Mikko taas on nähnyt perin erikoisia unia. Sukupuolten taistelussa Jenna saa vastaansa Lassen.

Oksennusta ilmassa?

tiistaina 16.3.10 min

Thank God It´s Tiistain Sukupuolten taistelussa kohtasivat seitsemättä voittoaan hakeva Pasi Pälkäneeltä. Hän sai vastaansa Jennan Salosta. Miten yö on sujunut? Mikolla oksennuksen huuruisissa tunnelmissa

Jatkaako Pasi voiton tiellä?

maanantaina 15.3.4 min

Sukupuolten taistelussa Pasi jatkaa siihen mihin viime viikolla jäätiin ja lähti tavoittelemaan jo kuudetta voittoaan. Haastajaksi ryhtyi "itsepäinen maatalousyrittäjä" Sirpa. Pauliinaa tuurasi Sanna.

Pasi vs.Katja

tiistaina 9.3.4 min

Thank God It´s Tiistain Sukupuolten taistelu käytiin Pasin ja Katjan välillä. Loppuviikon taajuudella kuullaan uusintana artistien välisiä Sukupuolten taisteluita.

Pasi vs Eija

maanantaina 8.3.4 min

Pauliina lomaili viime viikon ja Mikko huilaa puolestaan tämän viikon, mutta Sukupuolten taistelu pysyy. Tänään (pienten teknisten ongelmien siivittämänä) voittokantaan päässyt Pasi kohtasi Eijan.

Herra ja Rouva Peruna

perjantaina 26.2.14 min

Sukupuolineutraalin maailman uutiset saavat aikaan tunnekuohua Aamuklubilla. Sukupuolten taistelussa Pohjanmaan paikalliskamppailussa kohtasivat Matti ja Paula. Ja case Matti ja Teppo etenee. Kuuntele uusimmat käänteet.

Matti ja Teppo

torstaina 25.2.19 min

Kuka päättää nimipäivistä? Pyrkiikö nainen huomaamattaan muuttamaan kumppaniaan? Torstain Sukupuolten taistelussa pohojalainen Matti lähti haastamaan Johannaa Iisalmesta.

Metsä-Antti haastaa

torstaina 25.2.5 min

Keskiviikon Sukupuolten taistelussa kohtaisivat Johanna ja Metsä-Antti.

Prinsessoja ja ilmavaivoja...

tiistaina 23.2.15 min

..ja miten tähän keskusteluun päädyttiin? Thank God It´s Tiistaissa arvottiin langattomat kuulokkeet ja Sukupuolten taistelussa Pekka sai tänään vastaansa Johannan Iisalmesta.

Voi pähkinämies

tiistaina 23.2.25 min

Pähkinöitä lentokoneessa mussuttanut mies on päivän kuumin puheenaihe. Aamuklubillakin palautelinjat helkkyvät. Viikon ensimmäisessä Sukupuolten taistelussa kohtasivat Pekka Helsingistä ja Heli Ylöjärveltä.

Harry...eikun Pekka Potter

perjantaina 19.2.5 min

Kumman leirin komennossa lähdetään viikonlopun viettoon? Sukupuolten taistelussa (huonosti nukutun yön jälkeen) Heidi Nastolasta ja haastajapuolella Pekka Helsingistä.

Jyrääkö Jarkko?

torstaina 18.2.8 min

Tänään mikkeliläinen Jarkko lähti tavoittelemaan kahdeksatta voittoaan, mutta toisessa luurissa oli kova haastaja - Heidi Nastolasta.

Ulkomaille, mitä hittoa?

keskiviikkona 17.2.22 min

Tänään ihmeteltiin valtakunnan julkkisten toimintaa ja ratkottiin uniongelmia. Sukupuolten taistelussa ei tänäänkään vältytty tiukoilta paikoilta, kun Jarkko ja Mia kohtasivat uusintaottelussa.

Yllätyskäänteitä

tiistaina 16.2.17 min

Thank God It´s Tiistain kunniaksi studion Whatsapp lauloi, kun palkintona oli upeat langattomat kuulokkeet. Sukupuolten taistelussa Jarkosta on tullut varsin kova luu, tänään hän sai haastajakseen Mian. Kisasta ei käänteitä puuttunut.

Tällingeissä Alepaan

maanantaina 15.2.15 min

Gaalasta on selvitty, millaisin ajatuksin? Entä millaisissa asuissa Erin on käynyt kaupassa viimeisen vuoden aikana? Sukupuolten taistelussa Sanna lähti haastamaan Jarkkoa, joka on osoittautunut eteväksi kisaajaksi.

Keski-ikäisen suurimmat elämykset

keskiviikkona 10.2.17 min

Pauliina on hankkinut uuden lelun, joka on niin houkutteleva, että lounas oman tyttären kanssa jäi melkein kesken. Sukupuolten taistelussa Jarkko lähti hakemaan toista voittoaan. Vastaansa hän sai Piian. Mikko on evoluutioihmeiden äärellä.

Pojasta polvi paranee?

tiistaina 9.2.16 min

Thank God It´s Tiistai oltiin Iskelmä Gaalan striimilippujen äärellä ja studion aamupeikot olivat anteliaalla tuulella. Sukupuolten taisteluun miesten pallille saatiin Uho-Juhon jälkeen Jarkko, joka nostaa perheen mainetta ja kunniaa tässä kisassa.

Uho-Juho haastohommissa

maanantaina 8.2.15 min

Hymiöt - ilo vai riesa? Miten pitäisi suu panna, kun ystävä on sitä mieltä, että peukutuksessa on negatiivinen sävy? Sukupuolten taistelussa Uho-Juho kohtasi Minnan.

Perjantain kohtaaminen

perjantaina 5.2.5 min

Viikon viimeisessä Sukupuolten taistelussa kohtasivat Jarkko ja Minna.

Himoja ja puujalkavitsejä.

torstaina 4.2.22 min

Mikko puhuu himoistaan ja Pauliina muistuttaa jokapäiväisestä ekoteosta, joka on pieni mutta erittäin tärkeä. Sukupuolten taistelussa Jarkko haastoi Maijan.

Kauniina kauppareissulle

keskiviikkona 3.2.16 min

Kommelluksista koottu Maija kohtasi tänään Sukupuolnten taistelussa Markun. Pauliinan kauppareissu oli poikinut hupaisan havainnon. Mikko muisteli opettajaansa Metri-Masaa.

Thank God It's Iskelmäfestivaali Himoksella ja Porissa

tiistaina 2.2.12 min

Tänään soitettiin pelkkiä ensi kesän Iskelmäfestariartisteja ja tiistaitunnilla panoksena oli liput festareille. Sukupuolten taistelussa automies Tero sai vastaansa Maijan.

Haastetaan Tommy Hellsten

maanantaina 1.2.22 min

Uusimman Yhteishyvän artikkeli on kiinnittänyt Pauliinan huomion. Siinä Tommy Hellsten puhuu kiireestä. Pauliinalla on pari pointtia aiheeseen. Mikko miettii, uskaltaako pikkukauppoihin mennä ostoksille. Sukupuolten taistelussa raumalainen Katja kohtaa riihimäkeläisen automiehen, Teron.

Koronapyllistys

perjantaina 29.1.13 min

Kiinassa koronatestit on vietä astetta kiusallisempaan suuntaan, mitä tästä pitäisi ajatella? Huumorisuoneen se ainakin iskee - Mikon ja Pauliinan lisäksi myös kuuntelijoilla. Sukupuolten taistelussa Ari sai vastaansa raumalaisen Katjan.

Isäntä, ukko, emäntä vai pikkurouva?

torstaina 28.1.23 min

Saako puolisoa sanoa emännäksi, isännäksi tai ukoksi? Pauliinan mies Esakin pääsee ääneen. Kumpi on ratissa? Millä tavalla Pauliinan elämä on taas ollut jännempää kuin normitallaajan? Isojen teemojen aamu ja Iskelmä Gaalastakin saatiin uutisia. Sukupuolten taistelussa Ari kohtasi Pirjon.

Epätäydellisyyttä!

keskiviikkona 27.1.21 min

Tuleeko epätäydellisyys muotiin? Pauliina löysi somesta kuvan, joka ilahdutti häntä kovasti. Sukupuolten taistelussa Ari lähti haastohommiin, kun Sirpa haki jo viidettä voittoaan.

Voi vessanrengas!

tiistaina 26.1.19 min

Sukupuolten taistelussa koettiin tänään Pyhäjoen paikalliskamppailu, kun kisassa kohtasivat Sirpa ja Timo. Mikko sohaisi muurahaispesään klassikkoaiheella: vessanrengas. Tiistaitunnilla tavoiteltiin festarilippuja.

Ala-arvoista?

maanantaina 25.1.17 min

Viikko lähti värikkäästi liikkeelle, kun puhetta tuli finnien puristelusta ja dinosaurusten peräreiäistä. Palautettahan se kirvoitti. Sukupuolten taistelussa parkanolainen Ari lähti haastamaan Sirpaa, joka tavoitteli kolmatta voittoan.

Pyhäjoki vs. Turku

perjantaina 22.1.14 min

Lunta tulee ja Tampereen talonmies Pikkarainen on jo helisemässä. Perjantaissa puhutti myös tamperelainen tapa puhua sushista. Sukupuolten taistelussa Sirpa Pyhäjäeltä tavoitteli toista voittoaan, mutta miten käy, kun vastassa on turkulainen mies.

Joko Jesse luovuttaa?

torstaina 21.1.22 min

Sukupuolten taistelussa symppis nuorimies Jesse valmistautui haastamaan pyhäjärveläisen myyjä-kondittoori-maatalonemäntä Sirpan Aamuklubin Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja Aleksi Jaatisen raportti kuultiin myös pitkästä aikaa. Miten naiset ja miehet eroavat suhtautumisessa puolison krapulaan?

Lämpöpumppuyhdistyksen pikkujoulut

keskiviikkona 20.1.15 min

Armeijasta kotiunut Jesse jatkaa tänään Sukupuolten taistelussa hallitsevana mestarina ja vastapenkille etsittiin naiskauneutta Turusta, kun vastaan asettui äitiyslomaa viettävä Siri, joka haaveilee kunnon yönista. Suomi on yhdistyksiä pullollaan. Lämpöpumppuyhdistus on herättänyt Mikon huomion.

Jesse saa faneja

tiistaina 19.1.18 min

Nurmolainen Jesse lähti hakemaan Sukupuolten taistelussa toista voittoaan ja saa taakseen fanijoukon. Vaastajana toimi oululainen Satu, joka piti pohjoisen lippua korkealla. Thank God It´s Tiistain kunniaksi ylistettiin Iskelmän Vuosiäänestystä. Tänään paras huutaja palkittiin 100 euron lahjakortilla ja WhatsApp-linja kävi kuumana.

Historian pisin kisa?

maanantaina 18.1.21 min

Fileet ja Seriffit vilahtelivat tänään Sukupuolten taistelussa. Miten selvisivät Hanna ja Jesse kisasta, josta tuli ehkä historian pisin? Mikko oli tehnyt puhelimeensa muistiinpanoja tärkeistä puheenaiheista, mutta punainen lanka oli vähän haussa.

Pilapuhelun paikka!

torstaina 14.1.14 min

Hrrrrrrrrr....pakkasaamun piristykseksi Mikko ja Pauliina soittivat PILAPUHELUN. Kuuntele kenelle ja miksi? Sukupuolten taistelussa oululainen Liisa sai vastaansa aika kovan luun. Seppo on pitänyt kirjaa taisteluista jo melkein kaksi vuotta.

Anteeksi mikä tissivyö?

torstaina 14.1.20 min

Mitä jäi mieleen vuodesta 2000? Ainakin tissivyö. Pauliina valottaa lisää. Sukupuolten taistelussa oululainen Liisa sai vastaansa joensuulaisen Mikan.

Kuka juhlii ensi kesän festareilla?

tiistaina 12.1.14 min

Tänään Aamuklubilla kajahti THANK GOD IT´S TIISTAI, THANK GOD IT´S MIKKO JA PAULIINA. Tiistaitunnin panoksena oli liput ensi kesän Iskelmäfestareille. Sukupuolten taistelussa oli melkein Repe ja Lissu. Vastakkain asettuivat eilinen voittaja Roope sekä oululainen Liisa.

Kun Pelle Hermanni soitti Mikolle

maanantaina 11.1.24 min

Aamuklubin lomat on lusittu. Maanantaina muisteltiin syntymäpäivää viettävää Pikku Kakkosta. Koiranpennut ovat nyt kysyttyjä. Millaista kilpavarustelua se aiheuttaa? Jonna voitti ennen joulua vuoden viimeisen Sukupuolten taistelun ja jatkoa kisassa tänään. Roope lähti haastohommiin.

Reklamaation paikka?

keskiviikkona 23.12.202014 min

Mikko kaipasi Pauliinan vinkkejä reklamointiin jo ennen kuin joulua, mikä meininki? Viimeistä joulukalenteria vietiin tänään Aamuklubilla, kuka paljastui kalenterista? Sukupuolten taistelussa Jonna sai vastaansa Esan, jonka sydäntä lähellä ovat country ja koirat.

Sen (anopin) joululahjan muistan!

tiistaina 22.12.202016 min

Mikä on ollut epäonnistunein lahja, jonka olet saanut tai antanut? Pauliinan muistolaarista löytyy useampikin sellainen lahja. Sukupuolten taistelussa kohtasivat oululainen Jonna lähti hakemaan kolmatta voittoaan, vastaan asettui hämeenlinnalainen Marko. Ja tiistaitunnilla studion WhatsApp kilkatti iloisesti, kun kuuntelijoilla oli mahdollisuus voittaa liput ensi kesän Iskelmäfestareille Himokselle tai Poriin.

Miten ois kova paketti?

maanantaina 21.12.202013 min

Onko vielä lahjoja ostamatta? Miten ois Ferrari? Maanantain Sukupuolten taistelussa koettiin taas vauhtia ja läheltä piti-tilanteita. Kumpi vei pidemmän korren kun vastaan asettui oululainen palopäällikkö Antti ja oululainen leipomoesimies Jonna?

Aamuklubin pikkujoulut!

lauantaina 19.12.202053 min

Kaikkia pikkujouluja ei ole peruttu! Aamuklubi järjesti pikkujoulut ja kutsui kaikki mukaan. Perjantai-iltaiseen pikkujouluiltaan kuului palkintoja, jouluterkkuja ja ylläriviestejä artisteilta.

Ukkometson paluu?

perjantaina 18.12.202011 min

Oululainen palopäällikkö Antti oli sitä mieltä, että Annikan tie Sukupuolten taistelussa on ollut kunnioitettava (8 voittoa), mutta tänään olisi aika saada Ukkometso soimaan. Kuinka kävi? Joulukalenterissa etsittiin hahmoa, joka on vihreiden kuulien perään.

Haista home?

torstaina 17.12.202019 min

Joulukuu ja aivastuttaa, mikä nyt mättää? Oman elämänsä tohtori-Siltalalla oli näkemys. Sukupuolten taistelussa Annika ja Hara kohtasivat jo eilen, mutta tänään olikin uusintaottelun paikka.

Haran comeback

keskiviikkona 16.12.202016 min

Sukupuolten taistelussa nokialainen Annika lähti tavoittelemaan tänään seitsemättä voittoaan ja sai vastaansa kisacomebackin tekevän Haran. Nettikirjoittelustakin puhuttiin, Pauliina jyrähti aiheesta.

Viekö Joulupukki voiton?

tiistaina 15.12.202015 min

Kuka tänään huusi itselleen liput ensi kesän Iskelmä Festareille? Thank God It´s Tiistain Sukupuolten taistelussa Annika haki jo kuudetta voittoaan ja sai toivomansa vastuksen - Joulupukin suoraan korvatunturilta! Ufojakin lenteli ilmassa tänään.

Pauliina hittireseptin äärellä ja Mikko etäsynttäreillä

maanantaina 14.12.202023 min

Onko Pauliina vahingossa löytänyt uuden hittireseptin? Millaista on elämän ensimmäisillä etäsynttäreillä? Sukupuolten taistelussa Annika janosi viidett voittoaan ja sain vihdoin vastaansa miehen nupin nokasta, kun vastaan asettui rekkamies Jussi. Joulukalenterin 14. luukku aiheutti tänään pään vaivaa, mutta lopulta oikea vastauskin saatiin kaivettua.

Kisassa rekkamiesten rekkamies eli Matti Esko

perjantaina 11.12.202019 min

Sukupuolten taistelussa Annika lähti hakemaan tänään neljättä voittoaan ja esitti eilen toiveen, että saisi vastaan rekkamiehen. Aamuklubi soitti Matti Eskolle! Joulukalenteri osoittautui tänään vaikeaksi, mutta kyllä sieltä lopulta oikea vastaus saatiin ilmoille.

Tommi ja Annika - mutta missä on Peppi?

torstaina 10.12.202019 min

TORSTAI! Sen kunniaksi Seiska 30 sekunnissa, joulukalenterin 10. luukku, Sukupuolten taistelu satumaisissa tunnelmissa, kun vastakkain ovat Tommi ja Annika. Kuullaan myös mistä syystä ylöjärveläinen perheenäiti ihailee labratorinnoutajaa.

9. luukusta paljastuu...

keskiviikkona 9.12.202014 min

Aika avata joulukalenterin 9. luukku. Sukupuolten taistelussa Annika ei saanut vastaansa Tommia vaan Markon. Kuinka kisassa kävi?

Thank God taas mennään

keskiviikkona 9.12.202017 min

Thank God It´s Tiistaissa huudettiin Thank God It´s Kesän paras tapahtuma! Teppo lapsikatraan keskeltä sai Sukupuolten taistelussa vastaansa Annikan.

Seksivalistusta

maanantaina 7.12.202016 min

Jaana on ollut ihan Sukupuolten taistelussa ihan jyrä! Takana on kuusi voittoa. Kuinka kävi tänään, kun vastaan asettui 42-vuotias Teppo Keski-Suomesta, jonka vahvuuksiin kuuluvat mm. yleistieto, kauhu ja Disney. Tänään pohdittiin myös, onko Pauliina liian liberaali nuorukaisensa kasvatuksessa - ja kuka puhuu joulukalenterissa tänään?

Miksi kaikki naiset nukkuvat pian alasti?

perjantaina 4.12.202017 min

Pauliina kertoi tutkimustuloksesta, joka voi hyvinkin laittaa naisten unirutiinit uusiksi. Sukupuolten taistelussa Jaana (Riitta-Leila-Leena) pyysi rempseää kisakumppania ja sellaisen sai, kun vastaan asettui helsinkiläinen ilopilleri Janetsky.

Mikolla pahat mielessä

torstaina 3.12.202012 min

Joulukalenterista avattiin kolmas luukku ja tänään Leila kaivoi oikean vastauksen heti alkumetreillä. Sukupuolten taistelussa Jaana lähti tavoittelemaan jo viidettä voittoaan ja teki pieniä paljastuksia ammatistaan. Miten kävi kisassa Jukalle, 31-vuotiaalle sairaanhoitajalle? Mikko on alkanut katsella erästä jouluista asiaa sillä silmällä..

Diplomi-insinöörin vuoro

keskiviikkona 2.12.202014 min

Sukupuolten taistelussa Jaana (Riitta-Laila-Ulla) sai vihdoin vastaansa Oskarin, jonka oli tarkoitus olla kisassa jo eilen. Kuinka diplomi-insinöörille kävi kisassa? Joulukalenterista avattiin toinen luukku ja puhelinlinjat olivat kuumina.

Hei kuka puhuu?

tiistaina 1.12.202015 min

Thank God It´s Iskelmä festari! Tänään saatiin jo miettiä ensi kesän Iskelmäfestareita ja julkistaa ensimmäiset artistit Himoksen ja Porin Iskelmäfestareille ja tiistaitunnilla oli tarjolla myös 2 hengen lippupaketti festareille. Sukupuolten taistelussa Jaana sai kisakumppanikseen extemporemiehen, Harrin. Lisäksi avattiin joulukalenterin ensimmäinen luukku: hei kuka puhuu?

Katso taivasta älä tositeeveetä!

maanantaina 30.11.202019 min

Mitä taivaalla tapahtuu joulukuuss? Millaisen laihdutuskikan Pauliina oli keksinyt? Näissä merkeissä käynnistyi uusi viikko ja Sukupuolten taistelussa energinen Jaana sai vastaansa tietovisailukonkari Ramin. Pauliina oli keksinyt loistava laihdutuskikan!

"Ihanaa, kun te soitatte..."

perjantaina 27.11.202018 min

Aamuklubilla hullaannuttiin tänään loma-ajatuksesta. Kuuntelijat saivat jättää whatsappiin ääniviestejä ja Mikko ja Pauliina arpoivat kaikkien osallistujien kesken peräti KOLME muhkeaa lomapakettia Vuokattiin. Sukupuolten taistelussa suvereeni palomies-Pete lähti hakemaan jo seitsemättä voittoaan, mutta tie ei ollut helppo, kun vastaan asettui rempseä Jaana. Entä mikä on pyllytin? Sekin selviää.

Palomies-Pete ja yllärikilpailija Susanna Laine!

torstaina 26.11.202010 min

Sukupuolten taistelussa palomies-Pete lähti hakemaan jo kuudetta voittoa ja sai vastaansa yllätyshaastajan, josta on tällä viikolla ollutkin puhetta kisojen yhteydessä - juontaja Susanna Laineen!

Mehupillisormimiehiä, eliittikumppaneita ja jeesus panssarivaunussa

keskiviikkona 25.11.202021 min

Millaisen reaktion valokuva miehen tekemästä käsityöstä saa aikaan sosiaalisessa mediassa? Entä miten jeesus panssarivaunussa liittyy Mikon keittiöremonttiin? Sukupuolten taistelussa palomies-Pete lähti hakemaan jo viidettä voittoaan, kun vastaan asettui joensuulainen Leni.

Thank God It´s Iskelmä Gaala

tiistaina 24.11.20209 min

Tänään julkistettiin helmikuisen Iskelmä Gaalan esiintyjiä ja päivän parhaalle tiistaihuutajalle oli tarjolla myös liput Iskelmä Gaalaan. Helsinkiläinen palomies-Pete lähti hakemaan neljättä voittoaan ja sai vastaansa Marian Vantaalta.

Oi beibi - ja häpeä!

maanantaina 23.11.202022 min

Pauliina oli viikonloppuna avannut laatikon, joka sai aikaan valtavan häpeän vyöryn. Ja miten sen jälkeen päädyttiin soittamaan Raptorin Izmolle? Sukupuolten taistelussa palomies-Pete lähti hakemaan kolmatta voittoaan, kun vastaan asettui Carita. Mikon jouluvaloepisodistakin riitti riemua.

Suut makiaksi

perjantaina 20.11.202016 min

Tänään liputettiin lasten oikeuksien puolesta ja Aamuklubilla mietittiin asioita, joita on jo liian vanha tekemään, mutta haluaisi tehdä. Sukupuolten taistelussa jännitettiin aluksi pääseekö helsinkiläinen Pete palomieshommiltaan kisaan. Ja onneksi pääsi. Paikalliskamppailussa hän kohtasi helsinkiläisen Minnan. Mikko korkkasi konvehdit.

Dallas ja Dynastia takaisin nyt!

torstaina 19.11.202025 min

Rokotevastarinta! Bill Gatesin mikrosirut! Tänään puhuttiin salaliitto teorioista ja Pauliinalla meinasi palaa hihat. Entä päästiinkö pelastustoimiin, kun Sukupuolten taistelussa Leenan haastoi helsinkiläinen palomies Pete?

Hahmo, joka tuijotti ovelta ja muita yliluonnollisuuksia

keskiviikkona 18.11.202020 min

Rajatiedon päivä! Aamuklubi kysyi kuuntelijoilta yliluonnollisista kokemuksista ja niitähän riitti! Sukupuolten taistelussa pysyttiin vahvistetun tiedon äärellä. Kisassa kohtasivat Leena ja nokialainen Antti.

Naiset on humalassa viehättäviä?

tiistaina 17.11.202013 min

Miesten ja naisten käytös baariyöstä kotiutumisessa va. Miten sujuivat Thank God It´s Tiistai-huudot tänään ja miten eteni Sukupuolten taistelu, kun vastakkainen asettuivat Leena ja comebackin kisaan tehnyt Julle, joka on joskus voittanut neljä kisaa putkeen?

Koirat ja kohtaamiset

maanantaina 16.11.202017 min

Iskelmän netissä on äänestetty 2000-luvun suurinta kotimaista hittiä. Tänään Mikko ja Pauliina soittivat yhdelle äänestykseen osallistuneelle kuuntelijalle voittopuhelun. Kenelle lähti 500 euron arvoinen Geneva G bluetoothkaiutin/radio? Sukupuolten taistelussa (henkinen espoolainen) Markku Kirkkonummelta sai vastaansa kouvolalaisen Leenan. Koronatestit ja elämä eläinten kanssa olivat myös puheissa.

Kun Pauliina hätänumeroon soitti...

perjantaina 13.11.202022 min

Perjantai 13.päivä. Pauliina piti epäonnenpäivän etkoja keittiön pöydän alla torstai-iltana ja soitti hätänumeroon. Kuuntele mitä tapahtui. Sukupuolten taistelussa Marianna - nainen Savosta - sai vastaansa helsinkiläisen Markun.

Hyvä nainen Savosta

torstaina 12.11.20209 min

Lohjalainen Marko toivoi Sukupuolten taisteluun kisakumppania Savosta ja sellaisen sai. Tuliko neljäs voitto vai saiko Marianna estettyä Markon neljännen voiton?

"Vieläkin kutittaa vatsassa"

keskiviikkona 11.11.202020 min

11.11. sinkkujen päivä! Aamuklubin Facebookissa kuuntelijat kävivät kertomassa missä ovat tavanneet kumppaninsa ja tarinat olivat huikeita. Niitä kuultiin mm. Jutan tarina. Sukupuolten taistelussa Marko lähti hakemaan kolmatta voittoaan, mutta Erja pisti hanttiin.

Thank God It´s Tiistai - onko kielet tikissä vai solmussa?

tiistaina 10.11.202014 min

Marko Lohjalta on jo vakuuttanut ensiesiintymisillään Sukupuolten taistelussa, mutta kuinka tiukka kisa syntyi, kun vastassa oli Elina Tampereelta, jonka Pauliina koki heti sielunsiskokseen? Thank God It´s Tiistain tämänpäiväinen huuto osoittautui paikoin haastavaksi, mutta mm. Meri ja Kaisa pääsivät mallikkaasti maaliin.

Herra 47 ja muita sankareita

maanantaina 9.11.202014 min

Sukupuolten taistelussa jatkoi Pia, joka sai vastaansa lohjalaisen Markon, joka on kuunnellut kisaa jo pitkään. Tänään onniteltiin kuuntelijoiden kanssa myös Herra 47:aa eli päivän synttärisankari Lauri Tähkää. Milloin markkinoinnissa kannattaa käyttää sanaa "luotettava"? Sitäkin pohdittiin.

Kuumottavaa perjantaita erityisesti Ylivieskaan

perjantaina 6.11.202016 min

Tuore uutinen seksivälinemyynnistä päätyy Mikon ja Pauliinan hyppysiin ja mielikuvitustahan se kutittelee. Sukupuolten taistelussa kolmatta voittoaan tavoitteli Club For Five -yhtyeen Tuukka Haapaniemi, joka sai kisakumppanikseen sipoolaisen Pian, joka on hurahtanut rescuekoiratoimintaan.

Jatkuuko "mörisijän" taival?

torstaina 5.11.202017 min

Sukupuolten taistelussa kisauraansa pääsi jatkamaan Club For Five -yhtyeen Tuukka Haapaniemi, joka oli valmistautumassa keikkareissulle. Vastaansa hän sai tervolaisen Anun eli Anskupanskun, joka kuvaili itseään sanavalmiiksi ja rempseäksi kisaajaksi. Torstaiaamussa kuultiin myös Pauliinan uudenlaisesta säästömenetelmästä.

Sitä saa mitä tilaa eli matalaäänistä miestä!

keskiviikkona 4.11.202018 min

Eilisen Sukupuolten taistelun voitti vantaalainen Mia, joka toivoi kilpakumppanikseen matalaäänistä miestä. Ja sellainenhan hankittiin! Miaa lähti tänään haastamaan Club For Five yhtyeen bassoääni Tuukka Haapaniemi.

Uuteen nousuun Sukupuolten taistelussa

tiistaina 3.11.202013 min

Maanantaina oli monenmoista sähläilyä liikkeellä, joten Sukupuolten taisteluun lähdettiin extralatautuneena. Tänään kisassa kohtasivat Juhani ja Mia. Ja tietysti tiistairulettia pyöritettiin!

Farssin makua

maanantaina 2.11.202020 min

Sukupuolten taistelussa palattiin revanssiotteluun, jossa kohtasivat perjantaiseen tapaan Juhani ja Tiina, mutta tästäkin kohtaamisesta meinasi tulla farssi. Maanantaiaamussa puhuttivat myös parisuhteen kotiintulo ajat. Niin ja Mikkokin oli viikonloppuna päässyt testin makuun, miten meni?

Hyvää huomenta Haamuklubilta!

perjantaina 30.10.202020 min

Aamuklubi oli pyhäinpäivän ja Halloweenin kunniaksi tänään HAAMUKLUBI ja sekin hetki koettiin, kun vanha tuttu - kehruumiehen haamu Artsi Kemppainen teki monen vuoden jälkeen paluun lähetykseen. Tästä vierailusta ei selvitty ilman tuohtusta. Tänään oli myös viimeinen Tonnin Triplan bongailupäivä. Tonnin nappasi itselleen Jonna! Sukupuolten taistelussa kohtasivat Juhani Helsingistä ja Tiina Vantaalta. Ei mennyt ihan kuin Strömsössä tänään...

Yllätyssoittaja!

torstaina 29.10.202013 min

Tonnin triplan bongaus jatkuu vielä muutaman päivän ja tänään potin nappasi itselleen Marita Porista. Aamuklubi sai studioon myös yllätyspuhelun, kun itse Riitta Väisänen soitti Mikolle ja Pauliinalle. Sukupuolten taistelussa Kikka kohtasi helsinkiläisen Juhanin, joka kertoi pelkäävänsä radiojuontajia.

Nyt se instagram jäähylle

keskiviikkona 28.10.202021 min

Juha Joensuusta jyräsi eilen Sukupuolten taistelussa Sarin ja tänään kisakumppaniksi ilmoittautui helsinkiläinen Kikka. Ensitreffit alttarit -fanina Pauliinaa mietitytti uusien parien rytmierot. Puhuttiin myös siitä, millaisten asioiden ympärillä 44-vuotiaan elämä pyörii nykyisin ja millaista se olisi ollut Suomifilmin aikaan.

Kuopio vs. Joensuu

tiistaina 27.10.20204 min

Sarin tahti Sukupuolten taistelussa on ollut päätä huimaava. Eilen hän huhuili kisaan miestä Pohjois-Karjalasta ja sellaisen sai. Vastaan asettui Juha.

Tonnia pukkaa!

maanantaina 26.10.202013 min

Viimeistä triplaviikkoa viedään. Päästiinkö maanantaina tonnin makuun? Savolainen Sari lähti tavoittelemaan kolmatta voittoaan Sukupuolten taistelussa. Sarin meno on ollut aika jäätävän tarkkaa, mutta rohkean haasteen otti vastaan Timppa Rovaniemeltä.

Suuri himoaamu

perjantaina 23.10.202018 min

Aamuklubin perjantain kruunasi se hetki, kun Tonnin Tripla ilmeistyi soittarille ja aikainen mato, oululainen Noora bongasi itselleen tuhat euroa heti aamukuuden jälkeen. Sukupuolten taistelussa kohtasivat Sari Kuopiosta ja Markus Lohjalta. Suuren himokeskustelun pyörteissä oltiin myös, mutta mistä näkökulmasta?

Pauliinalle kysymys Sukupuolten taistelussa

torstaina 22.10.202013 min

Topi lähti tänään tavoittelemaan neljättä voittoaan Sukupuolten taistelussa, mutta Sarilla oli selkeät suunnitelmat tämän unelman torppaamiseksi. Ja miten päädyttiin siihen tilanteeseen, että Pauliina päätyi vastaajan rooliin?

Ihmiset akvaarioissa

keskiviikkona 21.10.202021 min

Keskiviikkoa kuljettivat koronatervehdykset, ikkunatrendit, kuumemittarit ja ensimmäiset naiset. Sukupuolten taistelussa jatkaa Topi, joka sai tänään vastaansa Tarjan, joka ennakoi, että kisa kyllä todennäköisesti menee reisille. Menikö reisien vai voiton puolelle? Kuuntele!

Ennenkuulumaton tiistai!

tiistaina 20.10.20207 min

Tänään oli THANK GOD IT´S TIISTAI ja lahjakorttien lisäksi Aamuklubille kolahti jakoon KAKSI Tonnin Triplaa! Kuuntele millaisia juhlatunnelmia tiistaissa vilisi! Sukupuolten taistelussa kohtasivat Topi ja Jenna.

Dementia! NYTKÖ?

maanantaina 19.10.202017 min

Pauliina oli viikonloppuna valmistellut romanttista illallista, kun muistisairausepäilys nosti päätään. Maanantaina tutkailtiin myös Mikon työpöydän "aarteita". Sukupuolten taistelussa autoilevan Paulan kohtasi helsinkiläinen Topi, joka haaveilee reissusta Route 66:lle.

Sukupuolten taistelussa samikset

perjantaina 16.10.202018 min

Sukupuolten taistelussa kohtasi tänään itä ja länsi. Kilpailussa olivat mukana varsinaiset samikset. 34-vuotiaat, rekkaa työkseen ajavat Paula Pohjois-Pohjanmaalta ja Kimmo Lappeenrannassa. Molemmat fanittavat Arttu Wiskaria ja Haloo Helsinkiä ja haaveilevat kesämökistä. Tänään päiviteltiin myös vaatekokoja ja tehtiin Turot-ennuste.

Tuhat euroa Sinille!

torstaina 15.10.202010 min

Ron Jeremy, Seiska 30 sekunnissa, Tonnin Tripla ja Sukupuolten taistelu. Näissä merkeissä vietettiin torstaita Aamuklubilla. Tv:stä tuttua Markoa lähti tänään haastamaan ihana autoileva ammattilainen, Paula Pohjoispohjanmaalta.

Voittaako TV:stä tuttu mies?

keskiviikkona 14.10.202017 min

Milloin Mikko on onnellisimmillaan? Millaisen vastaanoton Pauliina sai, kun tarjosi vaatteitaan pojalleen? Sukupuolten taistelussa kohtasivat "tv:stäkin tuttu" Marko Hyvinkäältä ja Päivi Laitilasta.

Voi komparatiivi sentään!

tiistaina 13.10.202015 min

Sukupuolten taistelusta ei käänteitä puuttunut, kun kehään astelivat Tiina Ylöjärveltä ja Marko Hyvinkäältä. Millaisen yllärin Tiina oli löytänyt eilen postilaatikostaan? Mistä tv-ohjelmasta Markon on voinut bongata? Thank God It´s Tiistai

Aamuklubilla pankki auki!

maanantaina 12.10.202013 min

Uusi viikko ja Aamuklubilla rahahanat auki. Tänään Tonnin Triplan metsästi itselleen Päivi ja sen lisäksi laitettiin vielä 200 euroa Saijalle, joka oli käynyt osallistumassa Zmartan kisaan. Sukupuolten taistelussa oli niin ikään palkinto tarjolla. Kumpi sen vei: Jukkis vai Tiina?

Juhlapäivä!

perjantaina 9.10.202014 min

Tänään vietettiin virallista Iskelmän 20-vee juhlapäivää, joka huipentui siihen, että Jani voitti tuhat euroa Tonnin Triplasta! Sukupuolten taistelussa Jukkis lähti hakemaan toista voittoaan. Vastaan hän sai Marikan. Molemmilla oli edessään suurten tunteiden viikonloppu - vain vähän eri kanteilta.

Lentokoneruokaa NAM?

torstaina 8.10.202015 min

Maksaisitko lennosta, joka ei liiku? Lentomatkakaipuu oli esillä Aamuklubilla torstaiaamuna. Sukupuolten taistelussa Anu haki jo viidettä voittoaan. Vastaan hän sain lohjalaisen Jukkiksen.

SE päivä!

keskiviikkona 7.10.202010 min

Tänään oli SE päivä, kun Aamuklubilla koettiin suuria onnenhetkiä, kun ensimmäinen kuuntelija palkittiin tuhannella eurolla. Kuuntele, millaiset olivat voittotunnelmat. Oletko huomannut, että seura tekee kaltaisekseen ja yhtäkkiä alat mukailla kaverin elkeitä? Pauliina puhui tänään aiheesta. Ja Sukupuolten taistelussa Riku pyrki olemaan Anun neljännen voiton esteenä.

Oh my God mitä kaikkea!

tiistaina 6.10.202016 min

Thank God It´s Tiistai, Thank God It´s Tonnin Tripla! Sillä meiningillä paineltiin tänään Aamuklubilla klo 7 jälkeen. Sukupuolten taistelussa Anu hätyytteli jkolmatta voittoaan ja sai vastaansa Pasin. Suomen kieli ja diettikeitot askarruttivat myös tänään Mikkoa ja Pauliinaa.

Tonnin tripla!

maanantaina 5.10.202013 min

Synttäriviikonlopun jälkeen maanantain lempeissä tuulissa tehtiin päivitys eiliseen Tanssii Niklaksen kanssa -ohjelmaan ja kisailtiin Sukupuolten taistelussa Anun ja Lassen kanssa. Lasse pisti heti tuomarit kinkkisen tilanteen eteen. Tänään oli myös se päivä, kun alettiin bongailla Tonnin Triplaa, mistä on kysymys?!

Tiesitkö tämän Brookesta?

perjantaina 2.10.202012 min

Iskelmän Synttärijuhlat käynnistyvät tänään Himoksella, juhlitaanko siellä miksaaja Temin voittoputkea Sukupuolten taistelussa? Temi lähti hakemaan neljättä voittoaan. Kilpakumppaniksi asettui Anu Tuusulasta ja muun muassa Kauniiden ja Rohkeiden Brooke seikkaili tämän päivän kysymyksissä. Peppu instrumenttina aiheutti myös keskustelua perjantaiaamussa.

Historiallinen Sukupuolten taistelu ja Pauliinan källi

keskiviikkona 30.9.202025 min

Tänään Sukupuolten taistelussa koettiin historiallisia käänteitä. Kuuntele miten eneni taisto, johon lähti Temi Helsingistä ja Jonna Iisalmesta? Keskiviikkoaamuun saatiin myös Yhdysvaltain kirjeenvaihtajan raportti ja pohdittiin vaihtoehtoja Linnanjuhlien järjestämiseen.

Thank God It´s Mikko ja.....

tiistaina 29.9.202016 min

Monta syytä juhlaan. Thank God It´s Tiistai JA Mikon päivä. Aamuklubilla Mikko päätti soitella hakuammunnalla päivän nimpparisankareille. Sukupuolten taistelussa Anniina lähti hakemaan yhdeksättä voittoaan, mutta vastassa oli äänialan ammattilainen, muun muassa Antti Ketosen miksaajana töitä tekevä Temi.

Linnaan vai Tansseihin?

maanantaina 28.9.202015 min

Sunnuntai-ilta on taas pitänyt Pauliinan tiukasti ruudun äärellä. Millaisia ajatuksia tuoreimmista Tanssii tähtien kanssa-käänteistä? Sukupuolten taistelussa Anniina lähti hakemaan jo kahdeksatta voittoaan. Hän sai vastaansa tietokisoja harrastavan Jörgenin Porvoosta. Mikko on ollut viikonloppuna Sokoksella hommissa ja teki hupaisia havaintoja shoppailijoista.

Onko Paten päivä?

perjantaina 25.9.202010 min

Joko nyt on miesten päivä? Oululaisella Anniinalla oli jo SEITSEMÄS VOITTO tähteimessä Sukupuolten taistelussa. Miesten kulmauksesta kisaan lähti Pate. Perjantaina puhuttiin myös korona-ajan bisnesinnovaatiosta.

Kuudennen voiton jano

torstaina 24.9.202012 min

Oululainen Anniina lähti hakemaan jo kuudetta voittoaan Sukupuolten taistelussa. Sinisessä puhelimessa kokeili tänään onneaan Julle. Aamuklubin torstaiaamun jutuissa seikkailivat myös Touko Aalto ja nopeat toimitukset.

"Vähän hävettää tää kysymys.."

keskiviikkona 23.9.202013 min

Hunksin jälkeen Sukupuolten taisteluun lähti kisaamaan työmies Sepi. Joko Anniinan pelit alkavat olla pelattu? Taas kerran päädyttiin eliminaattorikysymykseen. Pauliinalla on erikoinen haave ja Mikko ihmettelee Instagramin muotivirtauksia.

Anniina kohtaa Hunksin - kisaa tähdittämässä Esko Eerikäinen

tiistaina 22.9.202013 min

Anniina lähti tänään tavoittelemaan neljättä voittoaan Sukupuolten taistelussa. Maanantain kisan jälkeen Pauliina lupasi järjestää kilpakumppaniksi "jonkun Hunksin" ja piti lupauksensa. Kuuntele, miten radio- ja tv-juontaja Esko Eerikäinen kisassa pärjäsi. Thank God It´s Tiisain kunniaksi huudettiin Thank God It´s Iskelmän Lista, tiistairuletin bongauksesta oli palkintona tänään lahjakortteja. Kuultiin myös, mikä saa Mikon herkistymään.

Anniinasta uusi miesten kaataja?

maanantaina 21.9.202011 min

Perjantain Sukupuolten taistelussa Anniina voitti oman miehensä ja kisan panoksena oli treffi-ilta. Millaiset treffit viikonloppuna koettiin ja millaisen kilpakumppanin Anniina sai tänään?

Kumpi vie, kumpi vikisee?

perjantaina 18.9.202013 min

Sukupuolten taisteluun erityistä värinää toi tänään pariskunta Oulusta. Anniina ja Jape olivat sopineet myös kisapanoksesta keskenään.

Mika, viina ei sovi sulle!

torstaina 17.9.202012 min

98 yötä jouluun! Joko on valmisteluja tehty? Torstaiaamussa pohdittiin myös, kummalle viina ei sovi, Mikalle vai Pasille? Sukupuolten taistelussa kohtasivat jyväskyläläinen asiantuntija Jani ja oululainen suunnittelija Anniina!

Mies, joka pelkää kenguruita

keskiviikkona 16.9.202019 min

Tänään Sukupuolten taistelussa kohtasivat nainen, joka pelkää pölyä ja mies, joka pelkää kenguruita. Molemmilta vaadittiin selityksiä. Kisassa olivat siis mukana helsinkiläinen Katja ja jyväskyläläinen Jani.

Arto vs. Katja

tiistaina 15.9.20209 min

Tänään miesten matkaa Sukupuolten taistelussa pyrki torppaamaan helsinkiläinen Katja, joka uhosi tietävänsä aivan kaiken.

Naisia, miehiä ja kaikkea siltä väliltä

maanantaina 14.9.202025 min

Maanantaina ruodittiin tietysti eilisen Tanssii Niklaksen eikun Tähtien kanssa -ohjelman esityksiä. Pauliina oli rohjennut lähteä ulkoiluttamaan olkapäätään ystävänsä polttareihin. Millainen reissusta tuli? Keskustelua herätti myös Kansallisteatteri transvestiitti/transsukupuolissoppaa. Sukupuolten taistelussa Ulla lähti hakemaan neljättä voittoaan. Vastaan asettui jyväskyläläinen Arto.

Ulla kohtaa namusedän

perjantaina 11.9.202011 min

Savonlinnalainen Ulla on järjestänyt tällä viikolla jännittäviä hetkiä kilpakumppaneilleen Sukupuolten taistelussa ja edennyt lähes joka kisassa elinaattorivaiheeseen. Miten käy tänään, kun vastaan asettuu "namusetä"-Jape Oulusta? Hän myy työkseen herkkuja.

Ulla vs.Sami

keskiviikkona 9.9.20206 min

Tänään Sukupuolten taistelussa savonlinnalainen Ulla sai kutkuttavassa kisassa vastaansa helsinkiläisen timpurin, Samin.

Luovuttaako Julle?

tiistaina 8.9.202010 min

Julle on niittänyt mainetta Sukupuolten taistelussa jo viikon, mutta kuinka kävi tänään, kun vastaan asettui savonlinnalainen Ulla? Thank God It´s Tiistain kunniaksi huudettiin Antti Ketosta, palkkiona oli liput Ketosen lauantaiselle keikalle Helsinkiin. Pauliina oli katsonut James Bond-elokuvaa ensimmäisen kerran (!!!), millaisia ajatuksia nousi?

Tanssii Niklaksen kanssa

maanantaina 7.9.20209 min

Pauliina teki tänään etänä comebackin aamuun olkapääleikkauksen jälkeen. Millaista aistielämystä tarjoili eilinen Tanssii tähtien kanssa-ohjelma? Mikolla oli jo aavistus Pauliinan reaktiosta. Pauliina oli television äärellä alusta loppuun ja teki illasta perusteellisen analyysin. Jatkaako Julle Sukupuolten taistelussa voittokulkuaan? Vastaan asettui Marika Nurmeksesta.

Kolmiodraamaa?

perjantaina 4.9.202010 min

Tänään Mikko teki myös TAR...eikun TUROT-ennustuksen kenttäPenalle Himokselle. Entä kumman joukkueen komennossa lähdetään viikonlopun viettoon, kun Sukupuolten taistelussa Julle sai vastaansa Mirkan Helsingistä?

Julle kohtaa hullun

torstaina 3.9.20204 min

Sukupuolten taisteluun etsittiin eilen kilpailijaa hakusanoilla hullu, hidas ja heikkolahjainen. Kisaan ilmoittautui Marita, joka lähti haastamaan Jullea.

Inka vs. Julle

keskiviikkona 2.9.20206 min

Keskiviikon Sukupuolten taistelussa Inka lähti tavoittelemaan neljättä voittoaan. Hän sai vastaan rohkean miehen Espoosta, kun Julle lähti haastajaksi.

Mies, joka osaa HUUTAA!

tiistaina 1.9.20206 min

Tänään Inka lähti hakemaan kolmatta voittoaan Sukupuolten taistelussa, kun kisaan teki comebackin mies, joka osaa herättää ihmetystä myös aamuliikenteessä.

Inka vs. Eetu

maanantaina 31.8.20204 min

Sukupuolten taistelussa Akaassa asuva Inka suuntasi uuteen viikkoon hallitsevana mestarina. Vastaansa hän ylöjärveläisen Eetun, joka on viime viikon kisaajan kavereita.

Aamu, aurinko ja Arttu Wiskari

perjantaina 28.8.202031 min

Arttu Wiskarin Suomen muotoisen pilven alla -albumi julkaistiin tänään. Arttu oli mukana Aamuklubin lähetyksessä ja järjesti kuuntelijoille mm. aarrejahdin. Sukupuolten taistelussa taksimies Eemeli sai vastaansa naisen, jonka haaveissa yhdistyvät Kainuun kuiske ja suurkaupungin syke.

Rekkanainen vai taksimies?

torstaina 27.8.20206 min

Rekkanainen Paula sai torstaisessa Sukupuolten taistelussa vastaansa maantietä nähneen Eemelin.

Hissimies vastaan rekkanainen

keskiviikkona 26.8.20209 min

Lassella oli tänään haaveissa viides voitto Sukupuolten taistelussa. Vastassa oli Lassen toiveiden mukainen nainen: rekkanainen. Mikko ja Sanna miettivät myös, vieläkö työpaikoilla harrastetaan jekkuilua?

Lasse kohtaa vastausautomaatin

tiistaina 25.8.20205 min

Lasse lähti tavoittelemaan tänään jo neljättä voittoaan ja toivoi tänään kilpakumppanikseen "päiväkodin tätiä"..

Maanantain yllätyshaastaja

maanantaina 24.8.20206 min

Vihaista vaimoa pelkäävä Lasse sai tänään Sukupuolten taistelussa kilpakumppanikseen Sarin, joka teki yllättävän paljastuksen itsestään.

Työmaamestari vai hissimestari?

perjantaina 21.8.20204 min

Lähdettiinkö viikonlopun viettoon naisten vai miesten komennossa? Tamperelainen hissimies Lasse ainakin pyrki saamaan henkistä niskaotetta kilpakumppanistaan Janninasta.

Mia vs. Lasse

torstaina 20.8.20203 min

Suuren energian mies, tamperelainen Lasse lähti torstaisessa Sukupuolten taistelussa haastamaan Mian.

Mia vs Pekka

keskiviikkona 19.8.202012 min

Monitoimimies Pekka lähti tänä aamuna haastamaan Sukupuolten taistelussa Miaa, joka tavoitteli jo neljättä voittoaan. Mikko oli kaivanut itsestään sisäisen puuhastelijan ja kiitos kuuluu Youtubelle.

Mia vs. Eetu

tiistaina 18.8.20202 min

Tiistaisessa Sukupuolten taistelussa Miaa lähti haastamaan nelikymppinen Eetu.

Uudistunut Sukupuolten taistelu

maanantaina 17.8.202011 min

Vesa on selättänyt flunssan ja asettuu haastamaan Sukupuolten taistelussa Miian! Maanantaissa lauottiin myös totuuksia painoasioista.

Sukupuolten taistelussa Jannika B vs Mikael Gabriel

perjantaina 3.7.20208 min

Tänään Sukupuolten taistelu käytiin hersyvässä hengessä Jannika B:n ja Mikael Gabrielin kanssa.

Sukupuolten taistelussa Ilta vs. Antti Ketonen

keskiviikkona 1.7.20208 min

Tänään Sukupuolten taistelussa mietittiin muun muassa genetiivimuotoja ja Hotshotin koostumusta. Kisassa mukana laulajat Ilta ja Antti Ketonen.

Sukupuolten taistelussa Irina vs Leo

tiistaina 30.6.20209 min

Sukupuolten taistelussa kohtasivat tänään laulajat Irina ja Leo! Millaisin kisailusilmin maailmaa katsellaan arkiaamuna klo 8.30.

Sukupuolten taistelussa Laura Voutilainen ja Jukka Poika

maanantaina 29.6.20209 min

Sukupuolten taistelussa kuullaan tällä viikolla artistien kohtaamisia! Viikon starttasi Laura Voutilaisen ja Jukka Pojan kisalla! Kuuntele kuinka kävi!

Kauden huipennus!

torstaina 25.6.20209 min

Tänään käytiin kevätkauden viimeinen Sukupuolten taistelu. Koska eilen päädyttiin satiaisten ja saivareiden kanssa lopulta tasapeliin, otettiin uusintamatsi Janetskyn ja Minnan välillä. Kumpi jatkaa kisassa elokuussa? Ensi viikolla taajuudella artistien välisiä Sukupuolten taisteluita.

Saivare sentään!

keskiviikkona 24.6.20209 min

Janetsky lähti tänään hakemaan kolmatta voittoaan, mutta vastassa oli ylöjärveläinen touhumimmi Minna. Pauliinaa tuurannut Sanna joutui tarkistelemaan annettuja vastauksia ja jälkipeleiltä ei vältytty. Tänään tehtiin myös kesäinen tutkimusmatka Kotkaan.

Kuka lähtee viettämään mökkiviikonloppua Himoksella?

tiistaina 23.6.202010 min

Lähteekö Janetsky voittojen tielle vai yhden hitin ihmeeksi? Sukupuolten taistelussa neljän lapsen tytön isä kohtasi tänään espoolaisen Tiinan. Thank God It´s Tiistaissa kaytiin lisäksi kisaa mökkiviikonlopusta Himoksella. Kuka huusi parhaiten THANK GOD IT´S TIISTAI - THANK GOD IT´S VÄLIMALLIN MEININKI HIMOKSELLA"?

Neljän tytön isä antaa kaikkensa

maanantaina 22.6.20209 min

Juhannuksesta on selvitty, mitkä olivat Mikon ja Pauliinan kesäkesän kohokohdat? Sukupuolten taistelussa haastaja Janetskyllä on ollut aikaa kartuttaa tietopankkiaan. Miten kävi, kun tiukkaakin tiukempi vastapeluri Memmu lähti kalastelemaan jo kymmenettä voittoaan?

Radiohistoriaa?!

torstaina 18.6.202012 min

Eilen Sukupuolten taistelussa jäätiin siihen tilanteeseen, että Mervi-Marika ja Jussi kohtasivat radiokisassa 12 vuoden tauon jälkeen. Edellinen kohtaaminen Radio Novalla päättyi Memmun voittoon. Eilinen Sukupuolten taistelu päättyi ratkaisemattomasti, joten tänään oli vuorossa jatkoaikakisa. Joko hommaan saatiin ratkaisu?

"Mervi-Marika muistatko minut?" Yllätyskohtaaminen aamun kisassa!

keskiviikkona 17.6.202021 min

Mervi-Marika lähti tänään hakemaan jo kahdeksatta voittoaan Sukupuolten taistelussa ja yllätys yllätys vastaan saatiinkin mies, jolla on kokemusta Memmu kanssa kisailtusta. Kisasta saatiin trilleri! Tänään oltiin myös turisteina eräässä pirkanmaalaisessa pitäjässä.

Thank God It´s Mervi-Marika

tiistaina 16.6.202013 min

Sukupuolten taistelussa Mervi-Marika alkaa näyttää voittamattomalta. Tänään tavoitteena oli seitsemäs voitto. Savolainen putkimies Jyri asettui haastohommiin. Thank God It´s Tiistai huutona oli tänään Thank God It´s 500 kotimaista hittiä ja panoksena lahjakortteja!

Rusakko pöksyissä, helletunnari ja kylmän saunan bileet

maanantaina 15.6.202014 min

Paulina oli viettämässä perinteeksi muodostuneita bileitä. Lämpesikö sauna tällä kertaa? Juhannusviikosta on tulossa kuuma, mutta joko heti aamusta oli helletunnarin paikka? Sukupuolten taistelussa Mervi-Marika lähti uuteen viikkoon viisi voittoa plakkarissa. Vastaan asettui Kai.

"Kädet raparperipiirakkataikinassa, mut oli pakko soittaa.."

perjantaina 12.6.202014 min

Tänään bongailtiin Lauri Tähkän biisejä ja tehtiin suunnitelma kesäkuun viimeiselle viikonlopulle. Arvaatko mikä se on? Mervi-Marika lähti tavoittelemaan tänään jo viidettä voittoaan Sukupuolten taistelussa. Vastassa oli Sami Pirkanmaalta. Tänään päästiin myös ensimmäiselle kotimaan matkailukierrokselle, jota kuuntelijamme Anne Marika meille suositteli.

Maalinauhat esiin!

torstaina 11.6.202013 min

Sukupuolten taistelussa Mervi-Marika lähti hakemaan jo neljättä voittoaan. Miesremmiin astui turkulainen Tommi, joka ei päästänyt kisakumppaniaa helpolla. Kisa eteni siihen pisteeseen, että maalinauhat oli kaivettava esiin.

Mervi-Marika vastaan pienipallinen savolainen

keskiviikkona 10.6.202014 min

Juoksukausi on tuonut Pauliinan elämään uudenlaisen haasteen, tohtori Siltala tekee siitä johtopäätöksiä. Sukupuolten taistelussa mieskilpailijaksi huhuiltiin pienipallista miestä, kisaan ilmoittautui mahtava ilopilleri, Jari Savosta.

Thank God It´s Lauri Tähkä

tiistaina 9.6.202014 min

Sukupuolten taistelussa Mervi-Marika lähti hakemaan toista voittoaan. Vastassa oli tamperelainen Matias, joka vakuutti olevansa kova triviassa. Thank God It´s Tiistaissa oli lisäksi mahdollisuus voittaa lippuja Lauri Tähkän lauantaiselle livestream-keikalle. Ja puhelimethan soivat!

"Suu turpoaa!"

maanantaina 8.6.202018 min

Pauliina päätti järjestää unelmien deittipäivän, joka sai lopulta odottamattoman käänteen. "Ei ollu Strömsön pojat mukana tällä reissulla". Sukupuolten taistelussa Mervi-Marika sai vastaansa porilaisen Jessen.

Kohta pääsee suihkuun!

perjantaina 5.6.202015 min

Ympäristöpäivä aiheuttaa hämmennystä, mutta Mikko keksi miten päivän voisi teemoittaa. Koronavapaissa uutisissa kuultiin, miten Pauliinan juoksukauden etenemisestä ja Mikon trimmausprojektista, joka suututti veteraanikoiran. Sukupuolten taistelussa äänekoskelainen Satu sai vastaansa Jessen Pomarkusta.

Ylennys!

torstaina 4.6.202015 min

Mikko odotti eilen postissa JÄTTIYLLÄTYS! Ei tullut kutsua Linnan juhliin (vielä), mutta jotain lähes yhtä hienoa. Sukupuolten taistelussa Lasse jahtasi jo neljättä voittoaan. Äänekoskelainen Satu pisti hanttiin.

"Olisipa esi-isäni ollut ninja..."

keskiviikkona 3.6.202021 min

Tänään ihmeteltiin normikansalaisten ja koomasta heränneiden kieli- ja erityistaitoja. Tiedätkö puputi-kielen? Aamuklubin kuuntelija valaisee meitä. Sukupuolten taistelussa kinnulalainen Lasse lähti hakemaan kolmatta voittoaan. Kahden lapsen äiti, Nina Vantaalta lähti haastohommiin.

Mitä tulee mieleen Virtsuli-lempinimestä?

tiistaina 2.6.202015 min

Sukupuolten taistelussa Lassea lähti haastamaan pituushypyn Suomenmestari Virpi ja Pauliinalla oli sellainen fiilis, että NYT KUULKAA TÄÄLTÄ PESEE, nyt lähtee! Kuuntele lähtikö! Pauliina pohti myös kuumeisesti minkä nimen lempinimilinko Virpille taikoo.

Ei nimi gerbiiliä pahenna

maanantaina 1.6.202018 min

Neumann lopetti juomisen vai lopettiko, Meghanilla ja Harrylla on yksityisyysongelmia. Koronavapaissa uutisissa lisää! Sukupuolten taistelussa kohtasivat tänään laulaja Mirka, joka lähti tavoittelemaan kolmatta voittoaan, mutta vastassa oli juuri lomansa aloittanut Lasse. Ja eihän se ole aamu eikä mikhään, jollei aloiteta hamstereista ja gerbiileistä

Maailman nopein Mikko

perjantaina 29.5.202014 min

Mikolla oli tänään sähäkkä aamu, kuuntele mitä tapahtui toimituksen ovella vähän ennen lähetyksen alkua. Entä miten Pauliinan juoksukauden alku etenee? Sukupuolten taistelussa laulava Mirka sai vastaansa Arton.

"Ette saa pukeutua kirkkaisiin väreihin"

torstaina 28.5.202015 min

Mikko oli saanut käsiinsä ohjeet opettajattarille koulun päättyessä. Ohjeet ovat vuodelta 1919. Pauliina mietti suhtautumistaan mies-päätteisiin titteleihin. Sukupuolten taistelussa Ville sai vastaansa helsinkiläisen, laulavan tapahtumasuunnittelija Mirkan.

Puhutko itsekseen? Hyvä, se kannattaa!

keskiviikkona 27.5.202017 min

Keskiviikkoaamuna pohdittiin yksin puhumisen hyötyjä ja heittäydyttiin nostalgisiksi karkkien äärellä. Perheenisä Ville haaveilee Sukupuolten taistelun kuninkuudesta. Kuinka kävi tänään, kun hän lähti haastamaan Tarjaa? Koronavapaissa uutisissa kuultin miten Pauliina juoksukauden avaus on edennyt.

Kelijumalan takapuoli vai jotain muuta?

tiistaina 26.5.202013 min

Tiistain säästä on tulossa mitä parhain, mutta tulevan suven keliä voi vain toivoa. Tutkimuksen mukaan iso osa suomalaisista aikoo matkailla kotimaassa, millaisia ajatuksia se nostattaa Aamuklubilla? Koronavapaissa uutisissa kuultiin Mikon rosmariiniseikkailuista ja Pauliinan urheilukauden avauksesta. Sukupuolten taistelussa Kari lähti hakemaan neljättä voittoaan. Tarja Savosta lähti haastohommiin. Ja totta kai tiistaihuutoja!

"Miten kukaan voi päästää tuollaista suustaan?"

maanantaina 25.5.202019 min

Sekä Mikon että Pauliina pihamaalla on riittänyt viikonloppuna äksöniä. Rastaat ovat laittaneet ranttaliksi ja paskatykit on viritetty huippuunsa. Eivätkä luontokokemukset tähän jääneet. Mikko päätti myös soittaa kuuntelijapalautteen perustella itselleen (ja muille) häpeämismusaa. Sukupuolten taistelussa Karilla oli tavoitteena jatkaa voittokulkuaan. Vastaan asettui savonlinnalainen Sanna.

Onko luontoäiti hyvis vai pahis?

keskiviikkona 20.5.202015 min

Jorma Uotinen liittyi instaan! Lukiolaiset ovat huijanneet kokeissa, onko luontoäiti kettumainen? Sukupuolten taistelussa Kari lähti hakemaan toista voittoaan ja sai vastaansa Essin.

Kanada!

tiistaina 19.5.20206 min

Millaisen telepaattisen kokemuksen Pauliina sai viikonloppuna? Mitä tapahtuu Mikon takapihalla? Tiistain Sukupuolten taistelussa Eeva sai vastaansa vantaalaisen metsästystä harrastavan Karin. Mutta onko oikea vastaus tänään: Kanada?

Miksei kukaan ole kertonut?

maanantaina 18.5.202010 min

Pauliinalla on tällä viikolla synttärit ja se on pannut pohtimaan elämän käsikirjaan liittyviä asioita. Sukupuolten taistelu käytiin Eevan ja pudasjärveläisen Miikan välillä.

Järjestäytynyttä rikollisuutta pihapiirissä

perjantaina 15.5.202015 min

Millaisen näyn Mikko kohtasi kotipihallaan ja miksi pyöräilijät saivat häneltä tänä aamuna pyyhkeitä? Sukupuolten taistelussa kaarinalainen kolmen lapsen sinkkuäiti Eeva lähti haastamaan Anttia, joka tavoitteli jo kolmatta voittoaan. Pauliina sai myös uuden lempinimen.

Isä vs. Tytär

torstaina 14.5.202021 min

Mikon tapaturmaherkkyyskausi jatkuu, Pauliina on ajellut katsastamattomalla autolla. Tänään ihmeteltiin myös bensan hinnan seikkailuja, mutta saatiin asiaan selityksiä kuuntelijoilta. Sukupuolten taistelussa koettiin historiallisia hetkiä, kun kisa käytiin isän ja tyttären välillä. Vastakkain asettuivat Antti ja tytär Minna.

"Pistäkääpä käsi palleille.."

keskiviikkona 13.5.202016 min

Pauliina lausui kiitoksensa Sofia Belorfille, mutta miksi? Mikko kertoi muiston siitä, mitä pilates-tunnilla voi tapahtua. Sukupuolten taistelussa Jenna sai tänään vastaansa Antin, joka kaiveli vastauksia kaapista. Koronavapaissa uutisissa kuultiin Mikon onnettomuudesta ja Pauliinan rankasta päivästä.

"Kyröskosken grillin vieressä nuuhkittu kotipolttoinen..."

tiistaina 12.5.202020 min

Oletko haistanut kaupan käsidesejä? Hyi olkoon, totesivat Mikko ja Pauliina. Aihe nostatti monenlaisia muisto- ja mielikuvia. Sukupuolten taistelussa vastakkain olivat Jouko Kangasalta ja Jenna Salosta. Ja Thank God It´s Tiistai-huudoista lähti liikkeelle lahjakortteja mm. Zalandoon ja Motonetiin.

Keski-ikäisten tempparit?

maanantaina 11.5.202012 min

Millainen olisi varttuneempien Temptation Island? Mikko ja Pauliina mehustelivat ajatuksella. Koronavapaissa uutisissa Salkkareista, Tauskista ja juontajaparin kuumimmista juoruista. Sukupuolten taistelu kisailtiin tänään hieman poikkeuksellisissa olosuhteissa, kun internetyhteys yritti hieman rajoittaa meininkiä. Kisassa kohtasivat Miia ja Jouko.

Naiset älkää nyt viekö meiltä tätäkin..

perjantaina 8.5.202016 min

Millaisen yllätyksen Pauliina löysi pihalta? Mitä yhteistä on kitaristi Brian Maylla ja Mikko Siltalalla? Mistä vakkari-Arska on huolissaan? Perjantaina Hara, jonka vastaukset olivat tänään....hmm...omaperäisiä. Hän sai vastaansa helsinkiläisen Miian.

95 nevöforget

torstaina 7.5.202014 min

Ihana-kamala-some. Sen sai huomata 90-luvun missikandidaatti, jonka vanhat lausunnot ovat tällä viikolla nousseet otsikoihin. Ihana ysäri! Tänään tuli kuluneeksi tasan 25 vuotta Suomen ensimmäisestä jääkiekon MM-kullasta. Aamuklubilla soi Den glider in! Sukupuolten taistelussa saatiin tolkku siihen, mikä on tämän hetken ennätys kisassa. Pauliina tavoitteli kymmenettä voittoaan, mutta haastajaksi kaivettiin naftaliinista Hara.

"Pikkusen tyyppi on löyhä tänään"!

keskiviikkona 6.5.202016 min

Tänään kisailtiin Sukupuolten taistelun historian ensimmäinen sisarustaisto, kun kovan kilpailuvietin omaava Eki lähti haastamaan siskoaan Pauliinaa, joka tavoitteli kisassa jo yhdeksättä voittoa. Kisa ei tänäänkään sujunut ihan oppikirjojen mukaan vaan

Thank God It´s kevättä rinnassa

tiistaina 5.5.202011 min

Sukupuolten taistelussa espoolaisen Pauliinan tie on edennyt jo niin pitkälle, että Pauliina tavoitteli tänään kahdeksatta voittoaan. Ennätys tässä kisassa on toistaiseksi 10 voittoa. Pauliinaa lähti haastamaan Marko. Thank God It´s Tiistaissa arvottiin lahjakorttien lisäksi Lauri Tähkä -kirja ja Antti Ketos-muki.

Kuka on Mikon salainen ase Sukupuolten taistelussa?

maanantaina 4.5.202017 min

Sukupuolten taistelussa Pauliina Wiskari lähti hakemaan jo seitsemättä voittoaan. Mikko uhosi vappuaattona tuovansa peliin salaisen aseen. Kuka hän oli ja mitä tapahtui? No palautevyöryhän siitä seurasi.

Vapputöräytyksiä ja dirlanda

torstaina 30.4.202018 min

Vappuaaton kunniaksi Mikko ja Pauliina järjestivät kisan, jossa arvailtiin biisejä, mutta instrumentti ei ollutkaan aivan tavanomainen. Sukupuolten taistelussa Pauliina lähti hakemaan jo kuudetta voittoaan! Vastassa oli Kari, jonka suosikkiartisteihin kuuluu Arttu Wiskari ja jolla on kaksi tyttöä. Totta kai aamussa raikui myös wappudirlanda!

Mikä Pauliina oli entisessä elämässään?

keskiviikkona 29.4.202018 min

Mikko pohtii taksimatkailun turvallisuutta, Pauliina on selättänyt ahdistusajatuksensa, mutta miten? Hän on myös keksinyt roolinsa entisessä elämässään. Pauliina, jolla oli HDF (?) hakusessa, lähti hakemaan viidettä voittoaan Sukupuolten taistelussa. Rane eli Tomi lähti haastohommiin.

Mutta missä on Pauliina?

tiistaina 28.4.202013 min

Tänään kävi niin, että klo 6.00 Aamuklubin mikkiin huhuili ainoastaan Mikko. Mitä sitten tapahtui? Ainakin se oli varmaa, että Sukupuolten taistelussa kohtasivat Pauliina ja neljän tytön isä Janne!

Skootterimies on eri mies

maanantaina 27.4.202014 min

Mikko koki samana päivänä skootteriruransa tähtihetken sekä järkytyksen liikenteessä, mistä on kyse? Sukupuolten taistelussa Juha vähänMieto lähti haastamaan Pauliinaa, joka on keilannut jo kaksi miestä kumoon.

Taistelu ravintolassa

perjantaina 24.4.202015 min

Miksi kannattaa saunoa? Mitä Mikko näki ikkunasta? Missä lajeissa Pauliina on paras? Koronavapaissa uutisissa kaikkea tätä. Sukupuolten taistelu käydään tänään eräässä espoolaisessa ravintolassa, jossa toisistaan mittaa ottavat ravintoloitsija Pauliina ja kokki Jani.

Aamutrilleri ja palautevyöry

torstaina 23.4.202016 min

Britney Spears, Soitinmenot ja Black Jack, siinä tämän päivän Sukupuolten taistelun aihepiirejä. Taistelija Juho oli viettänyt levollisen yön ja uhkui itseluottamusta kisassa. Vastaansa hän sai ravintoloitsija Pauliinan. Mutta miksi kaikki palautekanavat täyttyivät kisan päätteeksi?

Erotuomari Juho vastaan yritteliäs Pauliina

keskiviikkona 22.4.202019 min

Juho jatkoi Sukupuolten taistelussa viihdyttäjän ottein ja kertoi, että eilisestä kisasta oli tullut palautetta vähän joka rintamalta. Miten käy kisassa tänään, kun vastassa on Pauliina, yrittäjä Espoosta? Aamuklubin Pauliina vuodatti jälkikasvun kotiäksyihin liittyvää tuskaa ja Mikko pohti huomisen Jyrin päivän riittejä.

Kisa, joka lähti lapasesta

tiistaina 21.4.202017 min

Thank God It´s Tiistaissa mikään ei ole niin kuin ennen. Valkeakoskelaista Niina lähti haastamaan jääkiekkoerotuomari Juho Uudestakaupungista. Ja hommahan meni aivan nauruksi ja punasteluksi. Tiistaissa oli tuttuun tapaan tarjolla myös palkintoja, tänään lähti lahjakortteja nopeimmille.

Sherry vs Kirkasviina

maanantaina 20.4.202017 min

Merikotkat, kesämökkien hinnat, Pauliinan luumuhillo ja kanafile tänään aiheina koronavapaissa uutisissa. Vanhat Facebook-muistot herättivät nolostuneita fiiliksiä. Sukupuolten taistelussa Niina sai vastaansa Aurassa asuvan Teemun, jonka lempinimi on Kirkasviina.

Aivastus ja kauhistus

perjantaina 17.4.202012 min

Koronavapaissa uutisissa tänään Matti Nykäsen muistomerkin ja huumeoikeudenkäynnin lisäksi kuullaan selitys sille, miksi Mikon sauvakävelylenkki jäi odotettua lyhemmäksi. Entä miten korona on vaikuttanut Pauliinan aivasteluun? Sukupuolten taistelussa Ari lähti haastamaan valkeakoskelaista Niinaa.

Suklaa toimii aina

torstaina 16.4.202012 min

Pauliina on viimein keksinyt keinon helpottamaan unettomuutta. Siihen liittyy jumalten ruoka. Koronavapaissa uutisissa kuultiin yllättävästä kääneestä Mikon kauppareissualla ja Pauliinan nukkekotiprojektin etenemisestä. Sukupuolten taistelusta tuli Valkeakosken paikalliskamppailu, vastaikkain olivat johtaja Jesse ja Niina.

Torilla tavataan?

keskiviikkona 15.4.202016 min

Suomi on taas ujuttautunut amerikkalaisen television ytimeen, mutta miten? Pauliina on kokenut valaistumisen Saara Aallon äärellä. Sukupuolten taistelussa etsitään valkeakoskelaista henkeä antamaan oikeita vastauksia. Jesseä lähti haastamaan Anne.

Pääsiäisen paras vitsi?

tiistaina 14.4.202010 min

Koronavapaissa uutisissa kuultiin tänään kouluarvosanojen merkityksestä ja Lapin lumimääristä. Entä kertoikin Mikko pääsiäisen parhaan vitsin sosiaalisessa mediassa? Saat itse päättää. Sukukpuolten taistelussa kohtaisivat johtaja ja johtajan assistentti eli Jesse Valkeakoskelta ja Sari Vantaalta.

Taina vs Jesse

torstaina 9.4.202011 min

Tänään Tainaa lähti haastamaan tamperelainen "perusjantteri" Jesse. Ja torstain ratoksi tietysti myös koronavapaat uutiset!

Kape, Henry, Esa ja me

keskiviikkona 8.4.202013 min

Millaisessa roolissa Kape Aihinen, Henry Saari ja Pauliinan puoliso Esa olivat tänään Koronavapaissa uutisissa? Entä miten koronavaikuttaa elokuvabisnekseen? Sukupuolten taistelussa Taina lähti kaatamaan Aria.

Thank God It´s Tiistai

tiistaina 7.4.202014 min

Thank God It´s Tiistai -tunnilla olil tänään mahdollisuus voittaa lahjakortteja muun muassa kirjakauppaan ja elektroniikkaliikkeeseen. Koronavapaissa uutisissa muun muassa muutama valittu sana pyörijöille. Sukupuolten taistelussa Ari lähti hakemaan hattutemppua. Vastaansa hän sai uuden Johannan!

Koronavapaat uutiset

maanantaina 6.4.202018 min

Maanantaina Aamuklubilla lanseerattiin uudet uutiset: KORONAVAPAAT UUTISET. Entä miten kävi Mikon palaleipäprojektissa ja millaisen havainnon Pauliina on tehnyt kotona suoritettavasta urheilusta? Sukupuolten taistelussa Johanna Pirkkalsta sai vastaansa oululaisen Ari, joka tanssii ja prätkäilee.

Ilmassa huonoa omaatuntoa

perjantaina 3.4.202013 min

Pauliina miettii, onko saanut itsensä kiinni pinnallisesta ajattelusta. Mikolla on huono omatunto, mutta mistä? Sukupuolten taistelussa Johannan kohtasi Petri, jolla oli meneillään rampakarnevaalit.

Pataleipää ja sirkushuveja

torstaina 2.4.202017 min

Pauliina ja Sanna ovat hehkuttaneet jo monta päivää pataleipiä, Mikko vaati selityksiä. Sukupuolten taistelussa lietolaisesta Jyrkistä on tullut melko voittamaton kaveri. Eilen tuli puhdas kolme oikein rivi, mutta entä tänään, kun vastaan asettui pirkkalalainen Johanna? Mikä sai Pauliinan tänään herkistymään? Siitäkin kuullaan.

UrosAir

keskiviikkona 1.4.202013 min

Aamuklubin saamien tietojen mukaan teknologiajätti Uros Group lähtee mukaan ilmailubisnekseen. Mistä on kysymys? Aamuklubi selvitti. Pauliina oli kertonut perheelleen saamastaan laskuvarjohyppyhaasteesta. Perheen reaktiot olivat niin yllättäviä, että Pauliina huolestui. Sukupuolten taistelussa Jyrki sai tänään vastaansa Sannan Tampereelta.

Thank God It´s Tiistai ja palkintona melkein mitä vaan

tiistaina 31.3.202010 min

Tänään Aamuklubilla oli Thank God It´s Tiistain kunniaksi klo 7-8 mahdollisuus voittaa jos jonkinmoisia palkintoja. Mervi oli ensimmäinen voittaja. Tiistain kunniaksi myös molemmat Sukupuolten taistelijat palkittiin tänään. Mutta kumpi vei voiton: Jyrki vai Maija?

Haaste Pauliinalle!

maanantaina 30.3.202011 min

Pauliina sai tänään kuumottavan ehdotuksen, joka pisti pasmat sekaisin. Mikko oli osallistunut viikonloppuna jahtiin puolivahingossa. Sukupuolten taistelussa rovaniemeläinen Pirjo sai vastaansa Jyrkin Liedosta.

Karanteenihimoja

sunnuntaina 29.3.202012 min

Millaisia himoja Pauliinallle on noussut ja millaiset johtopäätökset Mikko niistä taikoo? Sampo Kaulanen jatkoi Sukupuolten taistelussa, josta tuli lähes paikalliskamppailu, kun vastaan asettui Pirjo Rovaniemeltä.

Viesti äityleille

torstaina 26.3.202020 min

Tänään Mikko ja Pauliina tekivät taas "pistokeikan" Facebookin Äitylit-ryhmään. Millaisen kysymyksen äärellä oltiin? Pauliina on ainakin varma, että hänet potkitaan sieltä kohta ulos. Lisäksi muisteltiin tapoja piinata sisaruksia. Pauliinalla ja hänen miehellään Esalla on ollut hyvin omintakeinen tyyli. Sukupuolten taistelussa jatkaa Sampo Kaulanen. Hän sai vastaansa kisassa mainetta niittäneen Evan ystävän Katrin.

Mikolla on ässä hihassa

keskiviikkona 25.3.202010 min

Eva lähti tänään hakemaan Sukupuolten taistelussa kuudetta voittoaan. Mutta Mikolla onkin täläl kertaa ässä hihassa eikä ihan mikä tahansa ässä. Kuuntele millaiseen keinoon Mikko turvautui.

Eva vs. Pekka

tiistaina 24.3.202011 min

Keski-Suomen ilotulitus nimeltä Eva tavoitteli tänään viidettä voittoaan Sukupuolten taistelussa. Hän sai vastaansa Pekan saaresta. Tänään pohdittiin myös, että onko iällä väliä parisuhteessa.

Eva vs. Jöpö

maanantaina 23.3.202011 min

Eva on ollut hurjassa vireeessä Sukupuolten taistelussa ja miesten joukkue alkaa olla helisemässä. Tänään vastaan asettui Jöpö.

Jyväskylän paikallisottelu

maanantaina 23.3.20206 min

Tiedätkö mitä tarkoittaa, kun singutellaan? Sukupuolten taistelija Eva haastoi Mikon ja Pauliinankin perjantain kisassa. Jukka Jyväskylästä kisasi kotikylän naista vastaan.

Eeva lausuu armonpaloja

torstaina 19.3.202011 min

Sukupuolten taistelu on saanut Eevasta vahvan naiskilpailijan, joka ei pelkää jakaa tietouttaan myös vastapelurille. Tänään Eeva lähti kampittamaan Marko eli Mape Vantaalta. Torstaina puhuttiin myös etävilauttelijoista ja ikäihmisistä, jotka eivät malta pysytellä kotona.

Pasi vastaan pirskahteleva Eeva

keskiviikkona 18.3.20207 min

Keskiviikon Sukupuolten taistelussa Pasi sai vastaansa naisen, joka on lähtenyt Lapista, mutta Lappi ei ikinä lähde hänestä.

Pasi vs. Sirpa

tiistaina 17.3.20205 min

Kotkalainen Pasi "Pastori" senkun porskuttaa Sukupuolten taistelussa. Tänään naisten tiimiin asettui Orimattilassa asuva Sirpa.

Sukupuolten taistelijat iskussa

maanantaina 16.3.20205 min

Korona ei kaada Sukupuolten taistelijoita. Tänään Pasi sai vastaansa ylöjärveläisen Annen. Ilmassa oli tietoa ja intoa!

Suomi putos puusta ja sekosi vessapaperista

perjantaina 13.3.202018 min

Miksi juuri VESSAPAPERI on se, mitä hamstrataan näinä koronavirusaikoina? Mikko ja Pauliina saivat kysymykseensä vastauksia. Perjantaina puhutti myös Sex Tapes -ohjelma. Sukupuolten taistelussa Sointua vastaan lähti "painimaan" Pasi. Lisäksi kuultiin millaisen avunpyynnön kanssa naapuri lähestyi Pauliinaa.

Se oli AIVASTUS!

torstaina 12.3.202016 min

Heräätkö aina virkeänä, tunnetko päiväväsymystä? Täytyykö tarkkailla syvän unen määrää, onko sillä mitään merkitystä jaksamiseen? Mikko oli torstaina aiheen parissa. Entä mitä tapahtui, kun Pauliina aivasti julkisella paikalla? Sukupuolten taistelussa Sointu lähti laittamaan kampoihin Tomille.

Jatkuuko Ranen putki?

keskiviikkona 11.3.20204 min

Keskiviikon Sukupuolten taistelussa kohtasivat Toni eli Rane sekä Anu Lahdesta

Barbie, Ken ja kilpakosijat

tiistaina 10.3.202021 min

Thank God It´s Tiistai toi tänään tarjolle 2 hengen liput Iskelmäfestareille Himokselle ja Poriin ja studioon tulvikin iloluontoisia puheluita! Sukupuolten taistelussa toisistaan ottivat mittaa kunnon pelihengessä Tomi ja Kati. Lisäksi ruodittiin Barbien suhdekuvioita.

Rippijuhlat ja tunteiden Tonava

maanantaina 9.3.202016 min

Pauliinan kuopuksella oli eilen rippijuhlat. Se nostatti tunteet pintaan. Kuuntele miten Pauliina selvisi. Mikko puolestaan pohti, uittaisivatko miehet jalkojaan ruusuvedessä. Sukupuolten taistelussa joutsenolainen Soile lähti hakemaan neljättä voittoaan. Vastaan asettui Tomi aka Rane Liedosta.

Marilyn Marilyn

perjantaina 6.3.202022 min

Marilyn Monroe ja kuuluisa hameenhelman nosto nousi tänään puheenaiheeksi Sukupuolten taistelussa, kun kisassa ottelivat Soile Joutsenosta ja Peku Helsingistä. Neljän tähden illalliset on syöty tältä viikolta television puolella ja aihe on edelleen kirjoittanut palautteita ja kyselyitä. Pauliina puolestaan aikoo laittaa pojalleen tiukkoja rajoja mitä tulee kännykkään ja pelaamiseen. Mikko tietää miten siinä hommassa käy.

50 on 30

perjantaina 6.3.202014 min

Mikä on seniori? Millaisia kysymyksiä Pauliina on saanut Neljän tähden illallinen -ohjelman jälkeen? Sukupuolten taistelussa kohtasivat Soile ja Ari.

Mikolle uusi titteli?

keskiviikkona 4.3.202013 min

Mikolle on selvinnyt, ketkä ovat maailman kiireisimpiä ihmisiä. Pauliina iloitsee aikuisuudesta, joka antaa vapauksia tehdä mitä huvittaa. Sukupuolten taistelussa Soile Joutsenosta lähti haastamaan Arppea.

Hesari kritisoi - Aamuklubi vastasi

tiistaina 3.3.202017 min

Thank God It´s Tiistaina lähetettiin kuuntelijoita ystävineen Musiikkimuseo Fameen, kauppakeskus Triplaan. Lisäksi Pauliina ja Mikko lukivat aamun Hesaria, jonka toimittaja oli sattumoisin kuunnellut Iskelmää juuri eräänä tiistaina. Millaista palautetta tuli ja miten Aamuklubi palautteeseen vastasi? Mukaan pyydettiin myös kuuluisa Aleksi Jaatinen. Sukupuolten taistelussa Lissu kohtasi Arton.

Kisaviikko käyntiin

tiistaina 3.3.20204 min

Maanantaina Sukupuolten taistelussa kohtasivat Lissu Iisalmesta ja Pasi Nurmeksesta.

Sukupuolten taistelussa Lissu vs. Arska

torstaina 27.2.20205 min

Sukupuolten taistelussa Lissu vs. Arska

Sukupuolten taistelussa Teija vs. Arska

keskiviikkona 26.2.20204 min

Sukupuolten taistelussa Teija vs. Arska

Sukupuolten taistelussa Teija vs. Niko

tiistaina 25.2.20203 min

Sukupuolten taistelussa Teija vs. Niko

Sukupuolten taistelussa Teija vs. Antti

perjantaina 21.2.20204 min

Sukupuolten taistelussa Teija vs. Antti

Paikallismatsi!

torstaina 20.2.202014 min

Miltä tuntuisi olla syyttömänä vankilassa? Ei välttämättä ollenkaan niin pöllöltä, mietti tänään Pauliina. Lähestyvän Iskelmä Gaalan kunniaksi torstaina laitettiin tarjolle muutamat gaalaliput. Kuuntele miten Jaana ja Anne saivat ne itselleen. Sukupuolten taistelussa oli paikalliskamppailu Hämeenlinnan tapaan, kun kisassa kohtasivat Teija ja Jukka

Lihaa, sirkkaa vai jotain muuta?

keskiviikkona 19.2.202017 min

Lihansyönti ja sen vaikutukset terveyteen. Pauliinalla heittää kehään myös omakohtaiset kokemukset. 2 yötä gaalaan, Mikko antaa omat pro-tipsit gaalavieraille. Sukupuoltent taistelussa turvauduttiin viime hetken kikkoihin ja kisassa kohtasivat Teemu ja Teija.

Thank God It´s gaalaviikko

tiistaina 18.2.202016 min

THANK GOD IT´S SUOMEN PARAS JUHLA....VUODEN PARAS TAPAHTUMA EIKUN VUODEN UPEIN JUHLA. Tänään Aamuklubilla oli mahdollisuus voittaa lippuja loppuunmyytyy Iskelmä Gaalaan. Puhuttiin myös hätävaratarpeista ja siitä, millä keinoilla koulut houkuttelevat nuorisoa. Tämän aamuisessa Sukupuolten taistelussa kohtasivat helsinkiläinen Minna ja manselainen Teemu

Yöseikkailuja

maanantaina 17.2.202013 min

Mikko on käynyt viikonloppuna rimpsalla ja sanomistahan siitä tuli. Pauliina huhuilee kadonneiden pullien perään. Sukupuolten taistelussa Minna lähti haastamaan Tapsaa.

Ystävänpäivää ja parisuhdekoukeroita

perjantaina 14.2.202020 min

Ystävänpäivä innoitti kuuntelijoita lähettämään studioon rakkauden täyteisiä terveisiä. Mikko pohti parisuhdekoukeroita ja rakastumista ensisilmäyksellä. Sukupuolten taistelussa Anne kohtasi Tapsan.

Millaisia rakastajia aamuklubilaiset ovat?

keskiviikkona 12.2.202014 min

Millainen rakastaja Mikko on? Entä Pauliina? Kuuntele miten Aamuklubi pisteytti itsensä tällä saralla. 12.2. päivään kuuluu myös haikeutta, sillä tasan vuosi sitten iskelmäkansa sai kuulla suru-uutisen Olli Lindholmin kuolemasta. Sukupuolten taistelussa vastakkain pohojanmaalaiset Sami ja Anne.

Tiistain synttärit ja aamu festarihuumassa

tiistaina 11.2.202011 min

Tänään vietettiin Thank God It´s Tiistain vuosipäivää ja menot olivat sen mukaiset! Koko aamu soitettiin ensi kesän Iskelmäfestari-esiintyjiä, festareiden päiväohjelmat julkistettiin ja tiistaitunnille arvottiin lippuja kesän parhaaseen tapahtumaan.

Onko elämä loppu?

maanantaina 10.2.202017 min

Tiesitkö kuinka paljon lasten saanti vanhentaa naista? Solutasotietoon perehtyneen Pauliinan maailmaa vähän järkkyy, mutta Mikolla on tietysti omaperäinen ratkaisu. Myrskyisessä maanantaissa ideoitiin erilaisia messuja ja kerjäläiset saivat pari vinkkiä. Sukupuolten taistelussa Sadun ladulla on hyvät luistot. Vastaan asettui Antero.

Kuulutko kailottaja-ihmisiin?

keskiviikkona 5.2.202018 min

Keskiviikkona huhuiltiin jetset-elämän perään ja pohdittiin torttujen kosteutta. Sukupuolten taistelussa Satu lähti hakemaan kolmatta voittoaan. Hän sai vastaansa Henrin, joka on ainakin pätevä biljardissa. Pauliina otti esille myös kailottaja-ihmiset. Millainen laji se on?

Thank God It´s Tiistai ja kristallinen jumalatar

tiistaina 4.2.202014 min

Thank God It´s Tiistai ja pakkasaamu, joten Iskelmän jääskrapa oli kovaa valuuttaa. Lisäksi keskustelua aiheutti harrastus, jota Mikko ehdotti Pauliinalle. Tänään käytiin Sukupuolten taistelu Sadun ja Villen kesken.

Vitalista ja Väyryskännejä

maanantaina 3.2.202020 min

Väyrynen, Vitalis ja Vuosiäänestys. Monta V-alkuista teemaa tänään Aamuklubilla. Mutta onneksi ei v********, vaikka maanantai. Päin vastoin! Sukupuolten taistelussa Tuomas sai vastaansa Sadun, jonka kanssa Pauliina löysi hetki yhteisen sävelen.

Kiinassa on eri meininki

perjantaina 31.1.20208 min

Kiinassa on annettu kansalaisille tarkkoja ohjeita, jotta koronaviruksen eteneminen saataisiin kuriin. Ohjeet ovat vähintäänkin pöyristyttäviä. Ja herättävät myös Pauliinan muistot läheltä piti -tilanteesta vuosien takaa. Sukupuolten taistelussa äärirento-Tuomas sai vastaansa Maaritin.

Silmukka kiristyy, mutta kenellä?

torstaina 30.1.202013 min

Päivän suurin puheenaihe oli tänään Helsingin käräjäoikeudessa käynnistynyt huumeoikeudenkäynti. Mikko oli täpinöissää, sillä eräs toimintaelokuvien klassikko tekee paluun. Sukupuolten taistelussa Hannele lähti hakemaan toista voittoa, Tuomas laittoi hanttiin.

Varoituskolmio

keskiviikkona 29.1.202018 min

Pauliina teki tänään tuttavuutta varoituskolmion kanssa. Kuuntele miksi! Facebookissa kysyttiin, minkä paikkakunnan sää kerrotaan lähetyksessä. Haikeaksihan se veti. Sukupuolten taistelussa kohtasivat Jani ja Hannele.

Aasia ja reklamointikulttuuri

tiistaina 28.1.202015 min

Pauliina on palannut reissusta, joka on sisältänyt hupaisia käänteitä naiselle, joka on tottunut reklamoija. Kuuntele millaisia tilanteita eteen tuli? Sukupuolten taistelussa Tiina sai vastaansa Janin ja Thank God It´s Tiistain kunniaksi Iskelmän jääskrapa oli taas kovaa valuuttaa.

Sukupuolten taistelussa erikoinen käänne

maanantaina 27.1.202011 min

Maanantaina Anssi sai vastaansa hyvän naisen nimeltä Tiina, joka ilmoittautui kisaan rohkeasti hetken mielijohteesta. Kisasta tulikin tiukka ja se piti sisällään myös ennenkuulemattomia käänteitä.

Yllärimiehiä ja ylläripuheluita

perjantaina 24.1.202010 min

Sukupuolten taistelussa Kati huhuili torstaina vastaansa savolaismiestä, mutta kävi niin, että yllärimiehenä kisaan lähti mänttäläinen Anssi, joka ei päästänyt Katia helpolla. Perjantaina starttasi Iskelmän vuosiäänestys ja Mikko ja Sanna yllättivät erään äänestäjän Iskelmäfestarilipuilla. Lisäksi Mikko soitti ylläripuhelun Sannan ystäville, jotka olivat hypänneet aamujunaan ja valmistautuivat vastaanottamaan riehakasta tyttöjen viikonloppua.

Mikko ja jännittävät hetket parturissa

torstaina 23.1.202012 min

Sukupuolten taistelussa Samu lähti hakemaan jo viidettä voittoaan. Millaiset dopingit oli tänä aamuna kehissä? Samu sai vastaansa farmaseuttina työskentelevän Katin. Mikon parturireissun lisäksi tänään riemuittiin myös Ranen kanssa

Samu vastaan konkari

keskiviikkona 22.1.20204 min

Samu kisaili tänään Sukupuolten taistelussa jo neljäs voitto mielessä. Vastaan asettui helsinkiläinen Minna, joka viime vuoden puolella kaatoi miehiä aamu toisensa jälkeen. Kuinka konkarille kävi?

Samu ja lyömätön lyyli

tiistaina 21.1.20206 min

Tänään Samu lähti tavoittelemaan kolmatta voittoaan Sukupuolten taistelussa ja sai vastaansa Annaleenan Vantaalta. Sanna risti hänet lyömättömäksi lyyliksi. Huumoria irtosi ainakin vikellyksen kustannuksella.

Voiko hauskaa pitää ilman sokeria?

maanantaina 20.1.202015 min

Samu loi perjantaina uskoa siihen, että miehilläkin on Sukupuolten taistelussa jotain tsäänssejä. Toista voittoa hakeva perheenisä sai vastaansa autoilevan ammattilaisen Katjan. Maanantaissa ihmeteltiin myös buutseja ja lasten synttäreitä. Voiko hauskaa pitää ilman sokeria? Pauliinan lomaillessa Mikon kaverina studiossa oli Sanna.

Voitolla viikonloppuun?

perjantaina 17.1.202019 min

Pauliina on lähdössä lomalle Thaimaahan. Mikolla oli muutama hyödyllinen vinkki matkalaiselle kuten, että mitä on hyvä huomioida, jos haluaa kauniita kuvia. Samu Ulvilasta on kerännyt vuoden verran rohkeutta ja päätti nyt lähteä kokeilemaan uudelleen onneaan Sukupuolten taistelussa. Edellinen kisa tyssäsi Mika Häkkisen vaimoon. Miten kävi tänään? Vastassa oli hirmukisaaja Sari, joka halusi lähteä voitolla viikonloppuun. Sata euroakin lähti eräälle nopealle.

Lupauksia ja ennustuksia

torstaina 16.1.202013 min

Uuden vuoden lupaukset on tehty rikottavaksi. Millaisia lupauksia kuuntelijat ovat ehtineet jo rikkoa? Pauliina paljasti oman repsahduksensa, johon liittyy vahvasti autokaista. Mikko taas sai siunauksen tälle vuodelle pyhissä merkeissä, mitä se mahtui tarkoittaa? Sukupuolten taistelussa Sari on osoittautunut kovaksi mimmiksi. Tänään Saria lähti haastamaan kuusamolainen Terho.

Pauliinan uusi addiktio - pitääkö olla huolissaan?

keskiviikkona 15.1.202020 min

Keskiviikkona sanoitettiin James Bond -tunnaria uusiksi, käytiin kuussa treffeillä ja Iskelmätriplassa oli jälleen tarjolla sata euroa puhtaana käteen. Lisäksi Pauliina teki tunnustuksen siitä, mihin hänen iltansa nykyään kuluvat. Sukupuolten taistelussa kuopiolainen Sari tavoitteli jo kolmatta voittoa, vastassa oli Anssi.

Alapääsuihku ja muita läheltä piti -tilanteita

tiistaina 14.1.202016 min

Mikko on palannut Aasian reissulta reppu täynnä muistoja ja läheltä piti tilanteita! Millaisia kommelluksia kohdalle osui? Niistä kuultiin tänään. Sukupuolten taistelussa Jukkista lähti haastamaan Sari. Pauliinalla on ennustus tälle päivällä kaikille Kaksosille - tavallaan.

Aamuklubi ja voittamaton Minna?

perjantaina 10.1.20207 min

Sukupuolten taistelun ennätystä pitää tällä hetkellä hallussaan espoolainen Teija, joka voitti kaikkiaan 11 taistelua. Helsinkiläinen Minna tuntuu olevan hyvää vauhtia matkalla kohti ennätyslukemia. Tänään Minnaa lähti torppaamaan lohjalainen Jukkis.

Joko Minna joutuu väistymään valtaistuimelta?

torstaina 9.1.20209 min

Minna lähti tänään tavoittelemaan kuudetta voittoaan Sukupuolten taistelussa. Vastaan hän sai Varsinais-Suomesta Arin, joka eilen uhosi, että nyt päättyy Minnan taival tässä kisassa. Kuinka kävi? Ohjelmajohtajaa ei tänään päästetty puikkoihin, Arin puolia kisassa piti Toni Lund.

Uusi vuosi - uusi mahdollisuus

keskiviikkona 8.1.20208 min

Sukupuolten taistelu on palannut lomalta ja tänään vastakkain asettui vanha tuttu taistelupari Minna ja Juho. Minnalla voittoja oli entuudestaan viisi ja pari otti kisassa "yhteen" jo ennen joulua. Miten kävi tänään, kun testattiin tietoa teollisuuden alasta ja maksaruuista? Mikko lomailee vielä tämän viikon ja miesten puolia kisassa piti Ari Ojala, jonka taistelutahto ja testosteronitasot olivat huimat.

Vuoden viimeinen radiokisa

perjantaina 20.12.201913 min

Mikko on jo painunut joululomille, joten tämä Aamuklubi mennään naisvoimalla! Sukupuolten Taistelussa viikon ykkössijaa pitänyt Minna kohtaa Juhon, vierailevana tähtenä toimii Iskelmän äänituottajat Toni! Sen lisäksi soitetaan yhdelle Teräsleidille

Kiitos mukavasta työharjoittelusta! -Äänileikkaaja Veikko :)

Onko näissä mitään järkeä?

torstaina 19.12.201925 min

Aamuklubilla ryhdytään taas myytinmurtajiksi ja kyseenalaistetaan vähän tunnettuja joululauluja! Sukupuolten taistelussa Minna jatkaa voittoputkeaan, mutta onnistuuko Juha astumaan sen tielle. Lopuksi kuullaan vielä joulukalenteri ja erään Teräsleidin tarina.

Aivan surkea lahja!

keskiviikkona 18.12.201923 min

Pauliina möläytti suorat sanat miehensä surkeasta joululahjasta, kun taas Mikko tuntee olonsa huijatuksi ostamastaan lahjasta. Joulu on antamisen aikaa, joten lahjoista sitä puhetta riittää! Sukupuolten taistelussa puolestaan Ari haastaa Minnan.

Nyt muuten naurattaa!

tiistaina 17.12.201921 min

Sukupuolten taistelussa luvassa lystikkäitä hetkiä, kun Minna ja Jukka visailevat aamuklubilla Pauliinan ja Mikon seurassa. Joulukalenterissa puolestaan jutellaan toiveista!

Turhia kieltoja

perjantaina 13.12.201922 min

Aamuklubilla pohditaan sitä kuuluisaa Sääntö-Suomea ja muita kieltoja. Lisäksi ihastellaan jouluvaloja ja kuullaan tarina kynttiläuinnista, joulukalenterin merkeissä. Sukupuolten Taistelu jatkuu Pasin komennossa, mutta onko itse Karpaasin kaataja Teijasta hänelle vastusta!

Kylmä hoikentaa?

torstaina 12.12.201924 min

Mikko löytää otsikon, minkä mukaan naiset palelevat kotona miesten takia. Pauliinallakin on sanottavansa, kun Joulukalenterissa käsitellään norovirusta! Mari astuu kehäkamppailuun Pasia vastaan, maailman suosituimmassa radiokilpailussa!

Mikon miljoonabisnes!

keskiviikkona 11.12.201922 min

Aamuklubilla Mikko kertoo uuden liikeideansa, mutta onkohan se niin mahtava? Pauliina taas paljastaa ettei ole syönyt vihreitä kuulia, ennen neljänkympin ikää! Johanna puolestaan haastaa Pasin radiokisa Sukupuolten Taistelussa.

Alipukeutuneena

tiistaina 10.12.201920 min

Onko sattunut tilannetta, missö olet joko ali tai ylipukeutuneena? Pauliinalla on aiheesta kerrottavaa! Mikko taas jatkaa Pasin kannustamista, joka saa haastajakseen Katjan Sukupuolten taistelussa!

Huhhuh hiki tuli

maanantaina 9.12.201924 min

Pauliina hyvästelee vielä kerran TTK'n tältä vuodelta ja Mikko tietää joulun parhaan lahjan! Joulukalenterissa puhutaan kummeista ja Mimmu sekä Pasi kisaavat Sukupuolten Taistelussa

Panssarimies

torstaina 5.12.201914 min

Yksinäisten tuntien jälkeen, Pauliinan seuraksi Aamuklubille palaa suuri panssarimies Mikko Siltala! Mutta mistäs tuo nimitys? Sukupuolten Taistelussa Mimmu mittelöi Tomin kanssa, jonka jälkeen on vuorossa joulukalenteri ja Elinan iloinen puhelu.

Luukut auki!

keskiviikkona 4.12.201920 min

Aamuklubilla availlaan luukkuja, no ainakin joulukalenterin jos nyt ei muuta! Sen lisäksi ihmetellään uutta teemalomavillitystä ja Pauliina kertoo hänen ja kavereidensa vanhasta kikasta baarissa. Mimmu jatkaa Sukupuolten Taistelussa, tänään onneaan koittaa Tuomas!

Välikysymyksiä

tiistaina 3.12.201925 min

Aamuklubilla saa nyt kysellä välissä, ja paljon! Mikko kertoo kokemuksestaan vaatekaupassa ja Pauliina puolestaan avautuu vanhasta työpaikastaan ja nykyisestä työhyvinvointi-uudistuksesta. Sukupuolten Taistelussa jatkaa Mimmu, joka saa vastaansa kiltin Henrin.

Festariuutisia!

maanantaina 2.12.201924 min

Thank God It's MAANANTAI! Mikolla ja Pauliinalla on kerrottavaa tulevan kesän Iskelmä Festivaalista! Lisäksi he saavat Joulukalenterin tehtävänä keskustella kaksi minuuttia hajonneesta autosta. Mimmu haastaa Jöpön Sukupuolten Taistelussa.

Musta perjantai

perjantaina 29.11.201921 min

TTK tanssi Pauliinan sydämeen ja sunnuntaina koittaa finaali. Mitä fiiliksiä kilpailijoilla on siitä? Ja miten Mikkoa huiputettiin puhelinostoksilla Black Fridayn alla? Sukupuolten taistelussa puolestaan Ulla haastaa Jöpön!

Patalappu seinällä?

torstaina 28.11.201925 min

Aamuklubilla todetaan, että samojen asioiden ja paikkojen valitseminen on ihan hyvä juttu. Mikko myös kertoo, miten hänen ostamansa patalappu päätyi seinälle. Luvassa myös uutisia ja juoruja Sukupuolten Taistelun ohessa, kun Jouni haastaa Teijan

Vastassa karpaasi!

keskiviikkona 27.11.201923 min

Aamuklubilla tapahtuu! Pauliina on päässyt joulun tunnelmaan, eikä anna jouluinhoajien pilata sitä! Mikko taas on saanut mielenkiintoisen yhteydenoton, jolloin hän alkaa kertaamaan ruotsia. Teijan haastaa Sukupuolten Taistelussa maastohiihtäjälegenda, Jari Isometsä!

LUOJAN KIITOS ON TIISTAI!

tiistaina 26.11.201922 min

Aamuklubilla jutustellaan poliisin toimista.Onko Pauliinalla kertaakaan mennyt hermot, kun hän toimi poliisina? Sukupuolten Taistelussa puolestaan Eetu haastaa Teijan. Ja TGIT -tunnilla jaettiin parhaille huutajille lippuja PikkujouluCircus Jyväskylään! Lippuja vielä jaossa iltapäivällä. Muussa tapauksessa suuntaa Lippu.fi ja hanki omasi! https://www.lippu.fi/artist/pikkujoulucircus/

Kyllä minä niin mieleni pahoitin

maanantaina 25.11.201924 min

Nyt saa Aamuklubilla valittaa! Niin helposti nykyään pahoitetaan mieltä, että tänä maanantaina Pauliina ja Mikko antaa sille erityisluvan. Sen lisäksi puidaan sunnuntaista TTK -jaksoa ja lähdetään Sukupuolten Taisteluun Teijan ja Arskan kanssa!

Anteeksi kaikille

perjantaina 22.11.201921 min

Aamuklubilla Mikko perustaa oman maan ja Pauliinan kanssa pyytelee anteeksi kaikilta kaikkien puolesta. Miki jatkaa Sukupuolten taistelussa, mutta onnistuuko Teija lyömään hänet!

Kaikki on kivempaa päivällä!

torstaina 21.11.201924 min

Miten syksyllä pitäisi pukeutua ja miksi päivällä on paljon kivempaa tehdä kaikkea? Tämän Pauliina paljastaa Mikolle Aamuklubilla. Sukupuolten taistelussa taas jännätään jatkuukot Mikin voittoputki, vai onnistuuko Pirjo lyömään hänet!

Enemmän "seuraajia"!

keskiviikkona 20.11.201922 min

Pauliinalla on sydämellään huonoja kokemuksia halpisteipistä. Ja miksi ihmeessä bändit tekee comebackeja kovin mainostetun viimeisen kiertueen jälkeen? Aamuklubilla vietetään tänään lasten päivää ja Sukupuolten Taistelussa Miki saa tällä kertaa Heli-Marista vastuksen!

THANK GOD IT'S KAIJA KOO!!!

tiistaina 19.11.201925 min

Mikolla on oma ratkaisunsa hellittää ihmisten ilmastokriisiä, mutta kannattaako ottaa neuvosta vaaria. Koulujen joulujuhlat myös askarruttaa Aamuklubilla, samalla kun Terhi haastaa Mikin Sukupuolten Taistelussa!

Ilonpilaajat somessa

maanantaina 18.11.201926 min

Suomen Huuhkajat kohtaavat pian Kreikan, mutta mikä Mikkoa siinä ärsyttää. Tuleeko sinulla flunssaisena kuumaa ilmaa nenästä, niinkuin Pauliinalla? Sukupuolten Taistelussa Helin haastaa Mikko!

Halin voima

perjantaina 15.11.201921 min

Miten ihmiset käyttäytyvät nykyään uimahalleissa? Voiko Äiti Amman hali todella olla niin voimaannuttava ja jatkuuko Haran voittoputki Sukupuolten Taistelussa? Näitä asioita Pauliina ja Mikko pohtivat tänään Aamuklubilla!

Nyt lapset kyykkäämään!

torstaina 14.11.201919 min

Mitä on luvassa, kun Mikko ja Pauliina saisivat päättää suurkonserttien VIP-lippujen sisällöstä? Huoli nykylapsista ja postilakosta on myös läsnä, mutta Sukupuolten Taistelussa puolestaan jännätään Haran ja Marin vastauksia!

Pidän kyllä itsestäin huolen

keskiviikkona 13.11.201924 min

Voiko koiran ottaa omaan sänkyyn nukkumaan? Sitä pohditaan mm. tänään Aamuklubilla! Sukupuolten taistelussa Jarkko haastaa Marin ja studioon tulee yllättäen viesti Australiaan lähtevältä Riikalta.

Puolisot vastakkain

tiistaina 12.11.201917 min

Aamuklubin tiistaispesiaalissa vierailevat jälleen Pauliinan suosikki-ihmisiä, tällä kertaa Sukupuolten Taistelussa! Mikko taas kertoo, kuinka saada puhelinmyyjä itse sulkemaan puhelu, nyt äkkiä nappaamaan oiva vinkki!

Pauliinan sinkkupukki

maanantaina 11.11.201919 min

On aika palata Aamuklubille viikonlopun jälkeen analysoimaan TTK-ohjelmaa, ihmettelemään Suomeen rantautunutta Single's Dayta ja jännäämään Sukupuolten Taistelua! Pauliina myös kertoo hieman erikoisemmasta joulupyhästään nuorena sinkkuna.

Torttumunakasta?

perjantaina 8.11.201921 min

Mikko on tällä viikolla keksinyt uuden jouluisen huippureseptin, jonka hän kertoo myös Pauliinalle! Sukupuolten Taistelussa Hapa kohtaa tällä kertaa Riitan.

Aivan ihana torstai <3

torstaina 7.11.201923 min

Iskelmän aamu on täynnä rakkautta, kun Mikko ja Pauliina saavat puhelimen päähän Ensitreffit Alttarilla -ohjelmasta tutun Anniinan ja Villen. Sukupuolten taistelussa sotilas Hapa saa vastaansa toivomansa blondin, nuoriso-ohjaaja Kirsin!

Ensitreffit alttarilla -spesiaali!

torstaina 7.11.201915 min

Aamuklubin Pauliina on miehensä kanssa suuri Ensitreffit Alttarilla -sarjan fani ja on katsonut sarjan kaikki kaudet ympäri maailmaa! Myös viime kausi on tuoreessa muistissa ja Pauliinalla on salainen toive Villelle ja Anniinalle. Mutta mitä tapahtuu, kun Mikko tavoittaa heidät luurin päähän?

Mauttomia vitsejä?

keskiviikkona 6.11.201928 min

Ruotsalaisuuden päivä kuuluu Aamuklubilla, mutta Pauliinan murjomat vitsit eivät Mikkoon tai kuuntelijoihin niin uppoa. Sukupuolten Taistelussa tällä kertaa vastassa on sotilas ja paimen!

Mitä naiset tekevät yksin?

tiistaina 5.11.201917 min

Thank God It's Tiistai...ja Thank God It's Tuure Kilpeläinen!! Aamuklubilla jälleen lipunmetsästystä Pikkujoulu Cirkukseen, luvassa on siis iloista huutoa. Sukupuolten taistelussa on uutta verta ja entistä jännittävämpi kisa! Pauliina vielä paljastaa, mitä naiset tekevät yksin kotona.

Pelottava hampparikamera?

maanantaina 4.11.201919 min

Aamuklubilla jatketaan Sukupuolten taistelun merkeissä! Vaan kuka on Erjan uusi haastaja? Lisäksi Mikko ja Pauliina keskustelevat mm. TTK -ohjelman tansseista ja videostriimistä, joka kuvaa yhdeksän vuotta vanhaa mäkkäriateriaa.

HUHUUU HAAMUKLUBI!!!

perjantaina 1.11.201921 min

Nyt on Aamuklubin Halloween-spesiaalin aika, kun Mikko ja Pauliina analysoivat kuuntelijoiden painajaisia ja pistävät heidät kirkumaan! Sukupuolten taistelussa Erjasta ottaa mittaa pohjolan poika J-J.

Palaako käämit Pauliina?

torstaina 31.10.201920 min

Tänään Aamuklubilla Pauliina mm. avaa sanaisen arkkunsa Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta, sekä jännittää yhdessä Mikon kanssa Sukupuolten taistelua, jossa Erjaa vastaan visailee juontajan oma mies Esa. Kaikki vaan ei ehkä ole sitä miltä näyttää!

Särkylääkettä, vitamiinia ja kuumaa kahvia!

keskiviikkona 30.10.201925 min

Aamuklubille saapuu jälleen palautetta, johon Pauliina ja Mikko paneutuvat tänään! Vuorossa myös Erjan ja Antin uusintakamppailu Sukupuolten taistelussa. Pitääkö Erja edelleen kruununsa? Lisäksi jutellaan parisuhteen tasa-arvosta ja Pauliina opettaa, miten tehdä itse apteekeista loppunutta yskänlääkettä.

Miksi te huudatte?

tiistaina 29.10.201916 min

Thank God It's Tiistai! Tänään aamuklubilla astetta erikoisempi Sukupuolten taistelu, sekä palautetta katsojilta, joista pari pääsee mukaan lähetykseen.

Jatkuuko Erjantai?

maanantaina 28.10.201915 min

Viikko lähtee käyntiin taas Aamuklubilla, jossa Mikko kertoo parturikäynnistään ja Sukupuolten taistossa jännitetään, jatkuuko Erjan voittoputki, kun hänet haastaa Antti!

Sukupuolten taistelussa Marko vs Erja

perjantaina 25.10.20195 min

Soiko tänään ukkometson laulu vai vedetäänkö korkkarit kattoon? Sukupuolten taistelussa toisistaan mittaa ottavat Marko ja Erja.

Mikko viettää lauantaimakkarapäivää!

torstaina 24.10.201920 min

Aamuklubilla Mikko viettää lauantaimakkarapäivää ja laittaa myös Pauliina-raukan maistamaan makkarakääretorttua. Pauliinaa nolottaa, kun käyttää kauppareissuilla muovikassia kangaskassin sijaan. Miten on Mikon laita? Sukupuolten taistelussa Marko vastaan Satu!

Puuteria naamaan Pauliina!

keskiviikkona 23.10.201923 min

Tällä kertaa Aamuklubilla mietitään mm. miksi Pauliina puuteroi naamansa sekä ihmisten käyttäytymisestä hotellibuffetissa. Lisäksi lähetyksessä kuullaan yksi Kunnon ryhmä -kilpailun finalisti ja tottakai Sukupuolten taistelu, josta toisistaan tällä kertaa mittaa ottavat Tuula ja Marko!

Thank God It´s Iskelmän synttäriiit!!!!!

tiistaina 22.10.201915 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, mitä eroa on possulla ja villisialla. Paneudutaan myös Alman ja Christina Aguileran yhteistyöhön. Ja hei, Thank God It´s Iskelmän synttäriiit! Tänään jaossa festivaalilippuja viikonlopun huikeisiin bileisiin Himokselle. Sukupuolten taistelussa tulisielut Tuula ja Aarno.

Mikko luuli skaiffareita rötöstelijöiksi

maanantaina 21.10.201917 min

Tänään Aamuklubilla Mikko pohtii, onko hän liian ennakkoluuloinen ihminen. Tavoitetaan myös Siilinjärven reissun voittanut Katja ja kuullaan hänen mietteitään viikonlopusta! Mitä voittomatkasta jäi käteen, muuta kuin viisi lottoriviä? Sukupuolten taistelukentällä toisistaan mittaa ottavat Tuula ja Jarkko.

ALZHEIMER LÄHESTYY

perjantaina 18.10.201913 min

Aamuklubilla Mikko ja Pauliina pohtivat pelkojaan Alzheimerin tautia kohtaan. Suunnataan katse myös Siilinjärvelle, jonne onnekas Katja lähtee seikkailemaan viikonlopuksi! Miten hän valmistautuu reissuun? Sukupuolten taistelussa Tuula ja Pave ottavat mittaa toisistaan.

Raiskausta vai rasismia?!

torstaina 17.10.201921 min

Tänään Aamuklubilla pohditaan Bulgarian jalkapallopomon raiskauskohua ja otetaan myös raketti avaruuteen. Sukupuolten taistelussa Joni vs Tuula.

Sulle luvannut en ruusutarhaa

keskiviikkona 16.10.201918 min

Mikko kertoo fiiliksiään jalkapallon EM-kisoista ja Pauliina törmäsi ammattiryhmään, jonka luuli jo kadonneen. Langan toiseen päähän saadaan myös eräs Kisakallio-finalisti! Sukupuolien taistelussa vastakkain Katja ja Joni.

Artistit pulpahtaa julki!

tiistaina 15.10.201913 min

Tänään vietetään Thank God It´s Tiistaita ja jaetaan lippuja J.Karjalaisen konserttikiertueelle. Julkaistaan myös ensimmäinen osa Iskelmä Gaalassa esiintyvistä artisteista!! Sukupuolten taistelussa Katja haastaa Pekan.

Yllätetään Siru!

maanantaina 14.10.201916 min

Pauliina puhkuu intoa ja kertoo Mikolle viikonlopun kulttuuririennoistaan. Mitä kaikkea tapahtui? Aamuklubilla yllätetään myös Siru, joka täytti 21 vuotta! Sukupuolten taistelussa vastakkain Mikko ja Katja.

Elaa Elaa Elaa!

perjantaina 11.10.20199 min

Elastisen konserttisalikiertue starttasi eilen Tampere-talosta! Langan toiseen päähän saadaan Taija, joka voitti Aamuklubilta liput kyseiselle keikalle. Millaiset tunnelmat konsertista jäi? Mikko ja Pauliina mursivat jälleen myös iskelmämyyttejä! Sukupuolten taistelussa toisensa kohtasivat Rauni ja Mikko.

Mikko mäyssyttää puuroa

torstaina 10.10.201919 min

Puuro- ja maksalaatikko -päivänä perehdytään ruokaohjeisiin ja pohditaan myös sukupuolten välisiä sijoituseroja. Sukupuolten taistelutantereella vastakkain Rauni ja Ilkka. Kuka saadaan haastajaksi?

Voi, miten noloa!

keskiviikkona 9.10.201916 min

Tänään Pauliina selvittää tilannetta, jossa haukkui vahingossa väärää puuta. Mitä tapahtui? Pohditaan myös, ovatko ihmiset samanlaisia vai erilaisia. Sukupuolten taistelukentällä toisistaan mittaa ottavat Lasse ja Rauni.

Pauliina on yllätysten pilaaja!

tiistaina 8.10.201913 min

Thank God It´s Tiistai, thank God It´s Elastinen! Tänään jaetaan lippuja Elastisen konserttisalikiertueelle ja pyöräytetään myös Iskelmä Gaala 2019 -lipunmyynti käyntiin. Ratkiriemukkaan tiistain vastapainoksi Pauliina harmittelee, ettei pysty pitämään yllätyksiä salassa. Sukupuolten taistelussa vastakkain Lasse ja Maarit.

Ajanjuoksu sekoitti Mikon pään

maanantaina 7.10.201915 min

Mikko kauhistelee tänään ajanjuoksua! Mitä kaikkea tapahtui 30 vuotta sitten? Pauliina puolestaan pui eilistä Tanssii tähtien kanssa-jaksoa. Sukupuolten taistelussa vastakkain Lasse ja Kaisa.

Pauliina tarvitsee nahkaröpsövinkkejä!

perjantaina 4.10.201914 min

Mikko antaa rajulla kädellä teatterikritiikkiä ja Pauliina on huolissaan uusien kenkiensä nahkaröpsöstä. Toimituksessa myös juhlittiin, sillä lunta tulvillaan, on raikas talvisää! Sukupuolten taistelussa vastakkain Jaana ja Lasse.

Miten panomiehet jaksaa?!

torstaina 3.10.201919 min

Mikko ja Pauliina ovat huolissaan sekä palomiesten että panomiesten jaksamisesta. Aamuklubilla laitettiin myös nettikiusaaminen kuriin ja luettiin kuumia Seiska-juoruja. Sukupuolten taistelussa Markus sai vastaansa Jaanan. Kummalle laulaa kunnian kukko?

Pauliina sovittelee painopeittoa!

keskiviikkona 2.10.201917 min

Pauliina pyörii edelleen sängyssä kuin väkkärä! Aamuklubilla pohdittiin, olisiko painopeitto hyvä ratkaisu unenlaadun parantamiseksi. Mitä mieltä Jaana ja Arja ovat? Palataan myös Myytinmurtajien pariin, jossa ihmetellään jälleen iskelmäklassikoiden ristiriitaisuuksia. Sukupuolten taistelussa Kirsi vastaan Markus.

Vietetään Kiinan syntymäpäivää!

tiistaina 1.10.201916 min

Tänään vietetään Thank God It´s Tiistaita ja juhlitaan Kiinan syntymäpäivää! Langan toiseen päähän saadaan myös tuore aviovaimo Sanna, joka löysi miehensä viisi vuotta sitten Himoksen Iskelmäfestareilta. Miten kaikki sai alkunsa? Sukupuolten taistelussa Marko vs Kirsi.

Mikko ei saanut jääpaloja!

maanantaina 30.9.201919 min

Mikko kärsi, kun jääpalat eivät löytäneetkään hänen mojito-lasiinsa. Missä ne olivat? Pauliina puolestaan pui eilen alkanutta Tanssii tähtien kanssa-ohjelman uutta kautta. Sukupuolten taistelussa toisensa kohtasivat Satu4 ja Marko2!

Janne kertoo hyvän mielen uutisen

perjantaina 27.9.201920 min

Tänään alkaa yleisurheilun MM-kisat! Janne ja Pauliina pohtivat, milloin Maamme-laulua on kyseisissä karkeloissa kuultu viimeksi. Janne haastaa Pauliinan myös kinkkiseen tietovisaan ja lisäksi kuulemme hyvän mielen uutisen. Sukupuolten taistelussa Sadut ja Markot alkavat mennä sekaisin, sillä vastakkain jälleen Satu ja Marko! Kuka saadaan haastajaksi?

Mitä järkeä beautyfilttereissä?

torstaina 26.9.201921 min

Tänään Aamuklubilla Janne ja Pauliina paneutuivat filttereiden maailmaan. Pohdittiin myös peliaddikteja ja Jannen lahjakorttihankaluuksia. Mitä kaupan kassalla tapahtui? Sukupuolten taisteluareenalla vastakkain Marko ja Satu.

Tänään on unelmointipäivä

keskiviikkona 25.9.201918 min

Aamuklubille saadaan uutta nuorta verta, kun Mikon saappaisiin hyppää Iskelmän viikonlopuista tuttu Janne Saarinen! Pauliina paljastaa suuren unelmansa ja Janne kertoo kännykkäinvestoinnistaan. Sukupuolten taistelussa vastakkain Marko ja Satu. Kummalle soi kunnian kukko?

Surffaamon perustaja Mika Honkakorpi - Sisäsurffaamo kauppakeskus Eloon

tiistaina 24.9.201922 min

Mika Honkakorpi vieraili Radio 957:n aamussa kertomassa sisäsurffaamohankkeestaan. Hankkeen tarkoituksena on perustaa vuoden 2020 aikana sisäsurffaamo Ylöjärven kauppakeskus Eloon. Mistä lähti kipinä projektin toteuttamiseen ja millainen matka sen parissa on tähän asti ollut? Entä millaiset visiot hankkeeseen liittyy? Mika Honkakorpi Jani Nivalan vieraana.

Mikko Peltokertoimessa!

maanantaina 23.9.201922 min

Mikon viikonloppuun mahtui hurrrrjasti mopoilua ja Pauliina puolestaan ihmetteli teinien touhuja. Päivän puheenaiheissa käsitellään Tjäreborgin konkurssia. Sukupuolten taistelussa vastakkain Marko ja Oona!

MADONNAN OUTO KÄNNYKKÄTEMPPU

perjantaina 20.9.201917 min

Aamuklubilla ihmeteltiin tänään Madonnan maailmankiertueen kännykkäsääntöä. Mistä on kyse? Soitettiin myös onnekkaalle Annelle, joka pääsee ihanalle syksyiselle shoppailureissulle Tallinkin laivalle! Sukupuolten taistelussa toisistaan mittaa ottivat Marko ja Henna.

Pelataan En ole koskaan-peliä!

torstaina 19.9.201917 min

Mikko perehtyy tunnettujen elokuvien kuvauspaikkoihin. Pelataan myös huippuhauskaa En ole koskaan-peliä! Mikä on asia, mitä Pauliina ei ole koskaan tehnyt? Sukupuolten taisteluareenalla Marko saa vastaansa Virpin.

Iso vai pieni kuppikoko?

keskiviikkona 18.9.201916 min

Pauliina paljastaa kahvikuppisalaisuuksiaan. Mikko puolestaan harmittelee, kun lusikka ei mene tiskikoneessa oikeaan reikään. Sukupuolten taistelussa Henni saa vastaansa Markon.

Miestissit löytyneet Keminmaasta!

tiistaina 17.9.201921 min

Mikko kertoo muumioituneesta kirkkoherrasta, jolla kasvoi miestissit. Pauliina puolestaan purkaa rattiraivoaan. Sukupuolten taistelussa Henniä vastaan asettuu Seppo. Tämän kaiken lisäksi vietetään Thank God It´s Tiistaita ja jaossa Iskelmäkeskiviikon risteilylahjakortteja!

Mitä rankoja kaapista löytyy?

maanantaina 16.9.201919 min

Mikko pohtii, onko olemassa muuta rankoa kuin luuranko. Pauliina perehtyy uuteen Miss Monopoly-peliin. Sukupuolten taisteluun saadaan vahvaa naisenergiaa, kun Henni lähtee haastamaan Jonin!

Pauliina juoksee hiivojen ja munien perässä

perjantaina 13.9.201915 min

Pauliina harmittelee, kun kaupasta ei meinaa ikinä löytyä hiivoja tai kananmunia. Mikko puolestaan on löytänyt salsan salat uudestaan! Sukupuolten taistelussa Eeva vs. Joni.

Haahuilijat kunniaan

torstaina 12.9.201918 min

Mikko törmäsi Sirkus Finlandia-reissullaan mitä ihmeellisimpiin jonottajiin. Pauliina perehtyy puolestaan uuteen hyvään uniniksiin! Sukupuolten taistelukentällä Eeva kamppailee voitosta Miikan kanssa.

HISTORIAN HAUSKIN SUKUPUOLTEN TAISTELU!

keskiviikkona 11.9.201918 min

Mikko ja Pauliina pohtivat pedin petaamisrutiineja ja Pauliinaa ärsyttää jokin asia aiheen tiimoilta. Mikkoa huolestuttaa myös Pauliinan pakkomielle erästä reality-sarjaa kohtaan. Sukupuolten taistelussa eletään historiallisen erikoisen hauskoja hetkiä, kun Eeva saa vastaansa Villen!

Mikkoa huijattiin!

tiistaina 10.9.201918 min

Mikko kertoo Postin nimissä tulleesta huijausviestistä. Mietitään myös Jutta Urpilaisen salkkua, joka ratkeaa. Mistä on kyse? Sukupuolten taisteluareenalla kisaavat Eeva ja Tero. Tämän kaiken lisäksi vietetään Thank God It´s Tiistaita, jossa mahdollisuus voittaa liput Suomilove-konserttiin!

Kirsi lähtee risteilylle

maanantaina 9.9.201912 min

Mikko ja Pauliina miettivät, voiko esineisiin tai asioihin rakastua. Sukupuolten taistelussa Jukka saa vastaansa Eevan. Soitetaan myös Kirsille, joka voitti Tallink-kilpailun!

Mikko puhaltaa korvaan ja Pauliinan pakara kutiaa

perjantaina 6.9.201916 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, mitkä ovat heidän kaikkein turhimmat taitonsa. Perehdytään myös pelikoneiden vaikutukseen ihmisten arjessa. Sukupuolten taistelussa toisistaan mittaa ottavat Marika ja Jukka.

Kuka missi paras missi?

torstaina 5.9.201914 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, kuka Miss Suomi-finalisteista on parhain voittajakandidaatti. Pauliina kertoo myös uudesta harrastuksestaan. Sukupuolten taistelussa vastakkain Marika vs. Arto.

Mikko näki Saatanan

keskiviikkona 4.9.201912 min

Mikko kertoo unestaan, jossa näki Saatanan. Mitä tämä uni merkitsee? Sukupuolten taistelussa vastakkain Sami ja Marika.

Thank God It´s Siilinjärvi!

tiistaina 3.9.201915 min

Tänään laitetaan jälleen pyörimään Thank God It´s Tiistai-ruletti! Parhaalle huudahdukselle luvassa upea loma sviitteineen lottomiljonäärien kunnassa Siilinjärvellä. Sukupuolten taistelussa toisiaan uhmaavat Hara ja Marika.

Soitetaan bilebussi-Mikalle!

maanantaina 2.9.201912 min

Pauliina kokee syyllisyyttä siitä, että ei nuoruusvuosinaan antanut bensarahaa bilebussi-Mikalle. Nyt on aika soittaa hänelle! Millainen on Mikan reaktio? Sukupuolten taistelussa kisan pyörteisiin heittäytyvät Satu ja Hara.

Satu vs. Markku

perjantaina 30.8.20194 min

Lähdetäänkö viikonlopun viettoon naisten vai miesten komennossa? Toista voittoa tavoitteleva Satu sai vastaansa Markun.

Oman elämänsä peppipitkätossu tarttuu haasteeseen

torstaina 29.8.201911 min

Sukupuolten taistelussa Ville 24vee lähti hakemaan kolmatta voittoaan, mutta Satu, joka nimitti itseään peppipitkätossuksi, lupasi muuttaa kurssin suuntaa. Pauliinan etsintäkuuluttaman Mikan saaga jatkuu. Tänään studioon otti yhteyttä ihmisiä, jotka saattelivat miehen jäljille. Entä kumpi voitti Tanssii tähtien kanssa -veikkauksen tähtipareista - Mikko vai Pauliina?

Kuka Tanssii tähtien kanssa?

keskiviikkona 28.8.201916 min

Tänään paljastettiin uudet Tanssii tähtien kanssa -parit. Mikko ja Pauliina tekivät omat arvauksensa tähtipareista ennen julkistusta. Sukupuolten taistelussa viiltävän tarkka Ville haki toista voittoaan. Vastaansa hän sai Mellilästä palveluneuvoja Arjan. Tänään studioon tuli myös yllättävä puhelu, joka johti eilen kuulutetun bilebussin kuljettaja-Mikan jäljille.

Thank God It´s Tiistai ja Pauliinan paljastus

tiistaina 27.8.20199 min

Pauliina oli havahtunut nuoruusvuosien muistoon, johon liittyi sidukka, Cherin Strong enough ja bilebussi. Muistosta poiki etsintäkuulutus. Sukupuolten taistelussa kolmatta voittoaan tavoitteli Raija, joka sai vastaansa terävän Villen. Ja tottakai Thank God It´s Tiistai -huudot täyttivät kanavan klo 7-8.

Pipa päähän ja Nyssellä töihin

maanantaina 26.8.20198 min

Onko totta, että Tampereella laitetaan syksyllä pipa päähän? Mikko ja Pauliina ovat melkein Lönnrothin jalanjäljillä ja käyvät käsiksi tamperelaisiin sanontoihin. Tänään naureskeltiin myös presidentti Trumphin puheille ydinpommista, jolla hajotetaan hurrikaani. Viikon ekassa Sukupuolten taistelussa vastakkain Raija ja Mika.

Thank God It´s Tiistai - mutta mitä huudetaan?

tiistaina 20.8.201912 min

Tänään Thank God It´s Tiistaissa suunnattiin katseet kohti Himosta ja Iskelmän Synttäribileitä. Thank God It´s Tiistai -huudoissa kuuntelijat olivat enemmän ajantasalla kuin Mikko ja Pauliina. Sukupuolten taistelussa Peltsi lähti rökittämään Annea. Pauliina puolestaan antoi ytimekkään värikkään tiivistyksen tv-syksystä.

Anteron tiedot puntarissa

tiistaina 20.8.20194 min

Viikon ensimmäisessä Sukupuolten taistelussa Annen tielle asettui Antero. Kisaa päätyi hämmentämään myös Pekko Aikamiespoika.

Kruunu naiselle vai miehille?

perjantaina 16.8.20194 min

Ukkometso vai Supernaiset soimaan? Perjantaille tarjoiltiin kutkuttava Sukupuolten taistelu, jossa vastakkain olivat viihdemaailmatietäjä Kari ja haastaja Anne.

Rentoilun ABC

torstaina 15.8.201913 min

Tänään vietettiin rentoutumispäivää ja selviteltiin miten Aamuklubin kuuntelijat rentoutuvat. Päädyttiin keskustelelmaan muun muassa seksi rentouttavasta vaikutuksesta. Pauliina oli myös pannut merkille uutisissa pyörineen oslolaisen miljardöörin. Sukupuolten taistelussa jännityksestä vastasivat Kari Hattulasta ja Teija Lempäälästä.

Huoltomies, joka muutti koko aamun

keskiviikkona 14.8.201916 min

Tänä aamuna huoltomies ravisteli Mikon mieltä, Pauliina puolestaan on poikkeuksellisesti tarttunut yhteen somehaasteeseen. Sukupuolten taistelussa jatkoi kahden voiton taktiikalla Mia, joka sai vastaansa Karin, joka ulvoi itsensä eilen sujuvasti mukaan kisaan. Julkkisresepteissäkin riitti iloa.

Thank God It´s Tiistai ja IskelmäKesä Lappeenranta

tiistaina 13.8.201911 min

Tiistain kunniaksi pyöriteltiin tiistairulettia ja onnekkaille oli tarjolla lippuja viikonlopun IskelmäKesä Lappeenrantaan. Puheluita tuli muun muassa rekan nupista. Sukupuolten taistelussa kehään asettuivat toista voittoa tavoitteleva Mia ja vantaalainen Kimmo. Musiikin soittaminen juustoille herätti myös hilpeyttä.

Aamuklubi on BÄK

maanantaina 12.8.20193 min

Ah ihana arki ja Aamuklubin Mikko ja Pauliina! Viikko on jo painettu ja vauhti sen kun kiihtyy. Sukupuolten taistelun tunnelmissa tänään Juha ja Mia.

Juha haastaa Essin

keskiviikkona 19.6.20193 min

Tänään Sukupuolten taistelussa kohtasivat helsinkiläiset Essi ja Juha.

Juha vastaan Essi

tiistaina 18.6.20193 min

Sukupuolten taistelussa Juha alkaa osoittaa jo pelimiehen merkkejä. Tiistaina helsinkiläinen, liikunnanohjaaja Essi halusi ottaa Juhasta mittaa.

Pohjoinen pyörremyrsky

tiistaina 18.6.20193 min

Viikko alkoi Sukupuolten taistelussa kohtaamisessa, jossa Juha sai toiveensa mukaisesti vastaansa naisen pohjoisesta. Rovaniemeltä Kajaaniin muuttanut Hanna laittoi kisassa kampoihin.

Kuka sä oot? Missä mä oon?

torstaina 13.6.201911 min

Pauliina on törmännyt huolestuttavaan ilmiöön, jota hän epäilee dementiaksi. Mikolla on vastaavia kokemuksia jääkaapilta. Sukupuolten taistelussa Pauliinan jalkapallovalmentaja Petri saa vastaansa pirskahtelevan Sirpan. Kumpi voittaa ja miten mahtaa käydä Pauliinan peliajan matseissa. Suomalaisen biisien myyttejäkin murrettiin.

Vain kotimaisia hittejä?

keskiviikkona 12.6.20198 min

Mikko ja Pauliina saivat palautetta musiikista ja perehtyvät artistiin, jota eräs kuuntelija heille suositteli. Jotenkin se homma päätyi paitsi rakkausosastolle myös karhunkaatoon. Sukupuolten taistelussa olivat jännittävät asetelmat, koska Pauliina komppasi molempia kisailijoita: Petraa tietty ja Petriä, koska mies sattuu olemaan hänen jalkapallovalmentajansa.

Thank God It´s Kolmas Sukka

tiistaina 11.6.201913 min

Tänään vietettiin riemastuttavaa Thank God It´s Tiistai -tuntia kolmannen sukan parissa. Sukkapaketti herätti niin paljon intoa, että puhelimet soivat ensimmäisen kerran jo puoli seitsemältä. Sukupuolten taistelussa Kallen ylivaltaa lähti romuttamaan lahtelainen Petra. Lisäksi puhuttiin villeistä nuoruusvuosista, jolloin pystyi kevysti menemään jatkoilta suoraan töihin. Kuulostaako tutulta

Historian tiukin eliminaattorikisa!

maanantaina 10.6.201910 min

No johan lähti tiukista asetelmista liikkeelle viikon ensimmäinen Sukupuolten taistelu. Tarja Mäntästä lähti haastamaan Kallea ja hyvin haastoikin. Pauliina oli perehtynyt paljon kohuttuun suhteeseen Bradley Cooperin ja Lady Gagan välillä ja löytänyt siitä SELVIÄ viitteitä. Maanantaina myös mikki oli berbeerissä. Mutta kenellä?

Lapsuuden takapenkkitraumat

perjantaina 7.6.201911 min

Mitä biisejä teillä kuunneltiin lapsuuden automatkoilla ja kuinka syvään ne ovat tallentuneet aivoihin? Mikko ja Pauliina nostivat tänään omat korvamatonsa pöydälle. Sukupuolten taistelussa naispaikalle asettui Nora ja ukkometsoja puolusti Kalle, jolla oli allaan kaksi voittoa.

Kallen matkassa Sukupuolten taistelussa

perjantaina 7.6.20193 min

Sukupuolten taistelussa Kalle laittoi keskiviikkona stopin Teijan ilmiömäiselle voittoputkelle. Millaisia tietäjämiehiä Kalle onkaan? Tänään vastaan asettui Sari

Pelkkää voittoo Teijalle?

keskiviikkona 5.6.20194 min

Antti ei eilen onnistunut nujertamaan häikäisevää voittoputkeaan jatkavaa Teijaa, joka lähti tänä aamuna tavoittelemaan jo 16. voittoaan. Vastaan asettui pöytyäläinen Kalle.

Tekeekö Antti temput taas?

tiistaina 4.6.20197 min

THANK GOD ITS TIISTAI! Tänään tiistaitunnilla arvottiin Finlaysonin Tom of Finland Threesome-sukkapaketteja, joissa on kolme sukkaa! Maanantain teknisten ongelmien jälkeen päästiin myös selvittämään, jatkaako Teija voittokulkuaan Sukupuolten taistelussa, kun vastaan asettui Antti, joka on kerran aiemminkin katkaissut pitkän voittoputken.

MM-juhlien kultahumua ja tunnelmapaloja

perjantaina 31.5.201910 min

Tänään keskustellaan Leijonista ja MM-juhlien toritunnelmista. Ketkä olivat Pauliinan ja Sannan lempparileijonat? Ääneen pääsevät myös Pate Mustajärvi ja Jonne Aaron! Sukupuolten taistelussa Teija jatkaa itsevarmalla naisenergialla ja saa vastaansa Juhan Vantaalta.

Bongaa Mikko ja Pauliina Tampereen kultajuhlista

keskiviikkona 29.5.201919 min

On Tampereen MM-kultajuhlien aika! Mikko ja Pauliina juontavat tapahtuman, joten tervetuloa bongaamaan kaksikko päälavalta. Pauliina pohtii myös suomalaisten syntyvyyden laskua. Sukupuolten taistelussa voitokas Teija saa vastaansa Tonin Tuusulasta.

Väärää viestiä pukkaa!

tiistaina 28.5.201917 min

Pauliina kertoo Mikolle nolosta viestimokastaan, joka oli oikeastaan aika hauska! Iskelmäfestareiden oheisohjelmakin pamahti nettiin, joten kannattaa käydä tsekkaamassa Iskelmän kotisivut. Sukupuolten taistelukentällä vastakkain Teija Helsingistä ja Jouni Laihialta. Jatkuuko Teijan loistokas voittoputki vai soiko tänään Ukkometso? Huomisen kisan haastajaksi nousee jymy-yllätys!

MAAILMANMESTARUUS ON MEIDÄN!

maanantaina 27.5.201919 min

MÖRKÖ! MÖRKÖ! Mikko ja Pauliina antavat Maamme-laulun raikua, sillä Suomi on jääkiekon maailmanmestari 2019! Otamme yhteyden muun muassa Lempäälän kunnanjohtajaan Heidi Rämöön. Löikö Mörkö sisään? Kuulemme mietteitä myös Karri Kiveltä! Sukupuolten taistelussa vastakkain Teija ja legendaarinen Hara.

Mikko ja Pauliina ottavat mittaa toisistaan

perjantaina 24.5.201915 min

Iskelmän harjoittelijat Henna ja Susanna järjestävät Mikolle ja Pauliinalle aimo yllätyksen, kun heidät isketään vastakkain sukupuolten taistelussa. Kuka vie ja ketä? Toisessa taistossa Helsingin Teijaa koittaa kurmoottaa Oulun Paavo. Saako Paavo niskalenkin? Aamuklubi listasi jälleen kuumimmat Leijonat.

Tekeekö Teija ennätyksen?

torstaina 23.5.201912 min

Helsinkiläinen Teija on mukana sukupuolten taistelussa yhdeksättä kertaa! Jos hän nappaa voiton Porvoon Markon nenän edestä, on se ennätys kilpailun historiassa. Pauliina on tänä aamuna varsin jäykkänä ja Mikko kärsii sinisen pallon syndroomasta. Ja mitä sanoo sukupuolten taistelussa suosiota kerännyt Hara, kun hänet saadaan langan päähän?

Marjapoliisista päivää!

keskiviikkona 22.5.201915 min

Jos pakastimesi tapaa tyhjentyä marjoista jo talvikaudella, kannattaa kutsua marjapoliisi Pauliina kylään! Mikko ja Pauliina ovat jälleen listanneet kuumimmat Leijonat, ja sukupuolten taistelussa huimaa voittoputkea takonut Teija Helsingistä kohtaa Teemun Tampereelta. Jatkuuko putki?

It´s Pauliinan synttärit!

tiistaina 21.5.201913 min

Mikko soittaa syntymäpäivälauluja Pauliinan merkkipäivän kunniaksi. Vietetään myös Thank God It´s Tiistaita ja kesän parhaat lippupaketit on jaossa IskelmäKesä Kouvolaan! Tiistain tuoksinnassa päästään todistamaan tiukkaa battletaistoa. Sukupuolten taisteluareenalla puolestaan kisailevat Antti Tampereelta ja Teija Helsingistä.

Madonna mokasi Euroviisuissa!

maanantaina 20.5.201915 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, miksi Madonna lauloi Euroviisuissa niin hirveän huonosti. Pauliina kertoo uudesta urheilulajista, jonka hän löysi viikonloppuna. Sukupuolten taistelussa Mikko saa vastaansa loistokkaassa voittoputkessa kieriskelevän Teijan.

Waterloota tauotta!

perjantaina 17.5.201912 min

Jälleen on kuumimpien Leijonien aika! Ketkä ovat valikoituneet Mikon ja Pauliinan suosikeiksi? Entä miten Waterloo liittyy Viikon hahmoihin? Sukupuolten taisteluareenalla Jasu Lohjalta ja comebackin tehnyt Teija Helsingistä.

Pauliinan perheessä uusi metsäepisodi

torstaina 16.5.201913 min

Pauliina paljastaa, että hänen perheestään on taas uskallettu vierailla metsässä. No eihän tästä nyt aivan ilman seuraamuksia selvitty... Aamuklubi listaa jälleen kuumimmat Leijonat. Tehdäänkö tämän jälkilöylyissä Mikosta Mikaela ja Pauliinasta Paul? Sukupuolten taistelussa Virpi Lieksasta kohtaa Jasun Lohjalta.

Myytinmurtajien matkassa!

keskiviikkona 15.5.20198 min

Sukupuolten taistelussa koittaa erikoishetki, kun Teija ei pääsekään linjoille. Mutta kuinka käy Virpin? Mikko ja Pauliina ovat jälleen vauhdissa Myytinmurtajissa, kuinka juna jyskyttää? Tänään vietetään kansainvälistä sukkahousupäivää, huh huh..

Pauliinan härskit kutsuhuudot!

tiistaina 14.5.201914 min

Thank God it´s Tuesdayssä jaettiin lippuja IskelmäKesä Espooseen. Aamuklubi nimeää myös kuumimmat Leijonat - olihan se nyt suloista! Sukupuolten taistossa Teija ja Kuopion Jukka. Millaisin härskein kutsuhuudoin Pauliina pyydystää uutta kisailijaa sukupuolten taistoon ja mitä ollaan mieltä uusista threesome sukista?

Kieroilua ja Selviytyjiä

maanantaina 13.5.201914 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, kuka oli Selviytyjien isoin piru. Puidaan myös fiiliksiä MM-lätkän avausviikonlopun jäljiltä. Sukupuolten hurjassa kamppailussa vastakkain Teija Helsingistä ja Pasi Lemulta. Pannaanko korkkarit kattoon vai ukkometso ääntelehtimään?

Ketkä ovat kuumimmat Leijonat?!

perjantaina 10.5.201912 min

Tänään alkaa MM-lätkä! Ketkä ovat Mikon ja Pauliinan mielestä kuumimmat Leijonat? Mikko kamppailee kengännauhojen kanssa, mutta hän saa avun yllättävältä taholta. Sukupuolten taistelukentällä Teija ja comebackin tehnyt, legendaarinen Hara.

Haran yllätys!

torstaina 9.5.201921 min

Pauliina potee outoa kevätkuumetta. Mikon skootterimatka sai ikävän käänteen. Mitä tapahtui? Sukupuolten taistelussa vastakkain Hara ja Teija. Hara saa tempullaan suut loksahtamaan auki!

Miten Pauliina nauttii kyrsänsä?

keskiviikkona 8.5.201915 min

Tänä aamuna ihmeteltiin muun muassa kyrsän olemusta - ja miten Pauliina omansa nauttii? Mikko kunnostautui kertomalla, missä tilanteissa on maailman sivu v****-sana ollut sallittu. Ja entäs sitten Räikköset, miten hulvaton on heidän yksityinen lentomatkansa ollut? Sukupuolten taistelussa kisasivat Hara ja Erja.

Pauliinan kamera käy!

tiistaina 7.5.201917 min

Pauliina pisti viimeisen kerran esikoisen opettajaa videolle! Millä selityksillä? Iskelmä Festivaalien ohjelma on vihdoin julki, ohjelmapäällikkö Ari Ojala paljastaa artisteja, ja luvassa on yllätys myös Mikolle ja Pauliinalle. Thank God It´s Tuesdayn kunniaksi jaettiin lippuja IskelmäKesä Hyvinkäälle.

Olipas sota!

maanantaina 6.5.201916 min

Tyky-päivässä sodittiin! Miten Mikko ja Pauliina selvisivät paintballista? Pohditaan myös, mitkä paikat ovat vääriä videokuvaamiseen. Sukupuolten taistelun sotatantereella puolestaan kisaavat Harri ja Pauliina.

Eversti sekosi Lemmenjoella

perjantaina 3.5.201910 min

Mikko ja Pauliina pohtivat Markus Päiviön epäasiallista käytöstä Lemmenjoella. Tänään vietetään myös sananvapauden teemapäivää. Sukupuolten taistelussa vastakkain Pauliinan kaima ja Mika.

Bepanthen on syötynä hyvää!

torstaina 2.5.201910 min

Pauliinan koiralle maistuu Bepanthen. Onkohan se syötynä hyvää? Mikko pohtii, miten eduskunnassa täysistutaan. Sukupuolten taistelu rävähtää jälleen vapun jälkeen käyntiin! Tulilinjoilla kisailevat Mika ja Silja.

KENEN KALSARIT MIKOLLA ON?!

tiistaina 30.4.201911 min

Thank God It´s TIISTAI! Mikko kertoo kömmähdyksestään uimahallissa. Pauliinan mies on pulassa! Sukupuolten taistelussa voitosta kisailevat Riitta ja Mika. Heitetäänkö korkkarit kattoon vai joudutaanko ukkometson kynsiin?

Kuka tanssii pöydällä?

maanantaina 29.4.201911 min

Mikkoa mietityttää tuleva vappubrunssi ja Pauliina puolestaan jakaa laihdutusvinkkejä. Mutta kuka tanssii pöydällä!? Sukupuolten taistelussa Marko vs. Riitta.

Aamuklubi kujakävelylle?

perjantaina 26.4.201914 min

Kateus nostaa päätään Mikossa sosiaalisen median matkapäivitysten myötä. Hän haluaa myös kujakävelylle pittoreskiin maisemaan. Vai haluaako?? Miksi Pauliinan kotona on pallomeri, eikun kenkämeri. Mitä sille voisi tehdä? Sukupuolten taistelussa vastakkain aviopari Marko ja Niina - tuleeko tästä nyt sanomista viikonlopuksi vai meneekö lailla sadun...

Tynkäviikko sekoittaa päätä

torstaina 25.4.201910 min

On se kumma, miten pää ei meinaa pysyä perässä tynkäviikon aikana. Torstain aamussa saadaan nauttia puujalkavitsien tunnelmasta. Mikko ja Pauliina pähkäilevät, missä tositv:tä on ok katsoa. Onko se paikkasidonnaista? Miten tästä päädytään saksalaiseen porkkanaan ja ranskalaisen sipulikeiton porinaan... Sukupuolten taistelussa vastakkain ovat Mervi ja Marko.

Syrjintää somessa ja suomen kieli hakusessa

keskiviikkona 24.4.201911 min

Naiset pystyy mihin vaan - joo, mutta! Miksi Mikko havaitsi syrjintää somessa naisurheiluun liittyen? Pauliinallakin on tähän oma sana sanottavanaan. Pauliina kertoo lisäksi erikoisen tapahtumaketjun suomen kieleen liittyen Helsingin reissultaan. Sukupuolten taistossa vastakkain Mervi ja Jere.

Festariuudistuksia!

tiistaina 23.4.201910 min

Thank God it´s Tiistai! Mikko ja Pauliina kertovat, millaisia uudistuksia iskelmäfestarialueelle on luvassa. Tänään jaossa myös lippuja kesän huikeimpaan tapahtumaan Himokselle! Sukupuolten taistelussa toisistaan mittaa ottavat Sakke ja Merja.

Mikko paljastuu lälläriksi

torstaina 18.4.201919 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, mitä asioita kesämökiltä pitää löytyä. Tietokonepeleistä paljastuu yllättäviä hyötyjä. Mikkokin paljastuu lälläriksi! Miksi? Sukupuolten taistelussa voitosta uhittelevat Ulla ja Sakke.

Haikupäivän kunniaksi

keskiviikkona 17.4.201913 min

Pauliinan pankkivierailu jäi nysäksi. Mitä pankeissa oikein tapahtuu?? Mikko esittelee taitojaan Haikupäivän kunniaksi, luvassa exklusiivista lausuntaa. Tai huokailua tuuleen. Sukupuolten taistelussa kamppailevat Ulla ja Jere.

Valintojen maailma

tiistaina 16.4.20197 min

Mihin Mikko ja Pauliina päätyvät valintojen ihmeellisessä maailmassa? Thank God It´s Tuesdayssä jaettiin lippuja IskelmäKesä Rovaniemelle. Pauliinaa hämmentävät jääkiekkoilijoiden haastattelut - hänellä taitaa olla parempi idea toimittajille.

Mikko vaklasi virpojia!

maanantaina 15.4.201915 min

Mikko joutui virpojien takia ikävään tilanteeseen, koska ei ollut varannut namuja! Pauliina pohtii, miksi kaikki eivät osaa käyttäytyä julkisissa kulkuneuvoissa. Sukupuolten taistelussa jysähtää kunnon peli käyntiin, jossa vastakkain asettuvat Ulla ja Antti.

VIRVON VARVON, MUTTA USKALLANKO AVAANKO?

perjantaina 12.4.201920 min

Sunnuntaina on palmusunnuntai, sehän tarkoittaa, että täytyy valmistautua palkitsemaan lapsia. Mikko ja Pauliina pohtivat, miten päivään on syytä valmistautua ja löytyypä muutama täpäkkä vinkki myös virpojille. Perjantain kunniaksi nimitetään myös viikon hahmo. Sukupuolten taistelussa viikon päätteeksi hersyvän ihana Ulla sai vastaansa joensuulaisen Juhan.

Tanssilattiakokemuksia artistin perspektiivistä

torstaina 11.4.201916 min

Pauliina kertoo sohvanlahjoituksensa saaneesta erikoisesta käänteestä. Mikko ja Pauliina pohtivat myös artistinäkökulmaa tanssilattiakokemuksiin. Sukupuolten taistelussa kohtasivat Markku ja Ulla. Entä mikä mahtoi nostaa Mikon verenpainetta automarketkäynnillä?

Mikolla olisi yllätys tiedeyhteisölle

keskiviikkona 10.4.201913 min

Mikkoa himottaisi olla osa tiedeyhteisöä. Mutta tarkemmin ajateltuna - hänellä taitaakin olla tälle porukalle yllätys! Pauliinan kattorintama aiheuttaa jälleen keskustelua, ja Markku kohtaa Petran sukupuolten taistelussa. Onko Markku katsonut Bridget Jonesinsa???

Mitä tapahtuu eroottisen sidonnan kurssilla?

tiistaina 9.4.201910 min

Thank God It´s Tuesday ja IskelmäKesä Tampere! Pauliina ja Mikko pohtivat, mitä oikeasti tapahtuu eroottisen sidonnan kurssilla. Miten Maikki ja Heikki käyttäytyvät siellä?

Liian isot tissit?

maanantaina 8.4.201916 min

Mikko ja Pauliina pohtivat tissien aiheuttamia kiusallisia tilanteita. Entä ovatko Tempation Island-kilpailijat liian nuoria? Sukupuolten taistelussa Kari kohtaa Virpin.

Atsihh, kevät tuli!

perjantaina 5.4.201912 min

Pauliina kertoo kevätallergiastaan ja Mikko pääsee kreikkalaistunnelmiin. Mitkä ovat viikon top3-hahmot? Sukupuolten taistelussa Kari kohtaa Sarin.

Pauliinan pihassa tapahtuu

torstaina 4.4.201917 min

Pauliina kertoo pihamaansa erikoisesta tapahtumaketjusta. Entä mitä tapahtuu, kun Mikko erehtyy vilkaisemaan uuden kahvinkeittimensä manuaalia? Sukupuolten taistelun runollisuus jatkuu, kun tänään mittaa toisistaan ottivat Sari ja Kari. Eräs tämän aamun päähenkilö on nähtävissä Aamuklubin Facebook-sivulla.

Paljonko pohjia häämatkalle?

keskiviikkona 3.4.201914 min

Pauliina kertoo havainnoistaan, mistä erottaa luotettavan työmiehen. Iltalehden uutinen houkuttaa myös keskusteluun siitä, mikä on sopiva määrä pohjia häämatkalle lähtiessä. Ja mihin se juttu sitten johtikaan.... Onko Mikko terapian tarpeessa?

Mitä ajatella teenjuojista?

tiistaina 2.4.201916 min

Thank God It´s Tiistai ja IskelmäPori -päivänä otetaan kärkkäämpää starttia kommentoimalla teenjuojien tapoja. Sukupuolten taistelussa Ari ja Sari kohtaavat. Ari pähkäilee mikä on hevosen kinner. Mikko ja Pauliina miettivät, mikä suhtautumistapa ottaa lähimaksun korotukseen.

Strutsivaroitus

maanantaina 1.4.201915 min

Apua, strutsit ovat päässeet tarhalta karkuun! Mikko ja Pauliina selvittelevät, mitä tapahtui. Sukupuolten taistelussa vastakkain Ari ja Tuula.

Pimeä perjantai

perjantaina 29.3.201913 min

Aikamoista arpapeliä nuo vaalikoneetkin, mutta pian pitäisi keksiä, että ketä äänestäisi. Pauliinan perheessä on törmätty hauskaan kampanjointityyliin. Tänään puhuttiin myös äitiyspakkauksesta, joka herättää Pauliinassa voimakkaita tunteita. Tänään Sukupuolten taistelussa kohtasivat Tuula, jolla on pari voittoa jo alla sekä Arska.

Kaksi taksikuskia ottaa mittaa toisistaan

torstaina 28.3.201920 min

Alajärven Ari on tositoimissa sukupuolten taistelussa jo kuudetta kertaa. Miten käy, kun hän saa vastaansa toisen taksikuskin, sinkku-Tuulan? Pauliina ja Mikko pohtivat M/S Romanticin kannelta hyppäystä. Mikä loiskahti? Tietävätkö vauva.fi sivuston lukijat paremmin? Vai antaako Hannu-Pekka Björkman ratkaisevan vihjeen?

Kaiutin lensi kiuluun!

keskiviikkona 27.3.201916 min

Mikko kertoo pieleen menneestä saunareissustaan. Pauliina tutustuttaa sinut vaalisloganeihin. Sukupuolten taistelussa vastakkain Ari ja Elina.

Ei haukku haavaa tee

keskiviikkona 27.3.201913 min

Mikä koiran omistamisessa olikaan kivaa? Menikö pääsiäinen sekaisin? Näihin kysymyksiin vastauksia pohtivat Mikko ja Pauliina. Sukupuolten taistelussa Ari saa vastaansa Lean Nurmijärveltä. Thank God It´s tiistai!

Apua, Mikolla on sormitragedia!

maanantaina 25.3.201914 min

Mikko kertoo pikkuonnettomuudestaan. Pohditaan myös, mikä on paras auton vuosimalli. Sukupuolten taistelussa Ari vs Outi.

Sukupuolten taistelussa Ari vs. Päivi

perjantaina 22.3.20199 min

Tänään Alajärven Ari lähti tavoittelemaan toista voittoaan Sukupuolten taistelussa. tänään arvuuteltiin muun maussa Renny Harlilinin hiusten pituutta. Vastakilpailijana Päivi.

ARIT LIEKEISSÄ

torstaina 21.3.20199 min

Ari Alajärveltä haastoi tänään Sukupuolten taistelussa Jennan. Mikko on tänään muissa hommissa, mutta Iskelmän Ari toi oman testosteronipanoksensa kisaan.

Sukupuolten taistelu Marko vs Jenna

keskiviikkona 20.3.20199 min

Sukupuolten taistelussa Marko kohtaa Jennan. Kumpi vie voiton? Mikolla on työkiireitä, joten miesten puolia tänään kisassa pitää Ari Ojala.

Tasa-arvon päivä

tiistaina 19.3.201914 min

Vietetään Minna Canthin päivää ja pohditaan tasa-arvoisuutta. Sukupuolten taistelussa kohtaavat Marko ja Sanni. Kumman onnenpäivä tänään on?

Iskelmän Aamuklubi 18.3.19

maanantaina 18.3.201919 min

Mikko on löytänyt uuden yllättävän harrastuksen. Pauliina kertoo oudoista äänistään. Sukupuolten taistelussa Jessika saa vastaansa Markon. Kumpi vie voiton?

Aamuklubi ja Jäätävä Jessika

perjantaina 15.3.201911 min

Sukupuolten taistelussa on edetty siihen pisteeseen, että Jessika tavoitteli tänä aamuna kahdeksatta voittoaan. Näin pitkälle voittoputkessa on aiemmin päässyt ainoastaan Riikka. Vastaan asettui suurella uhmalla Toni. Heitettiinkö korkkarit kattoon? Pauliina tekee paluun Aamuklubille ensi viikolla, tänään studiossa vielä Mikko ja Sanna.

Mikä on Lauri Tähkän suosikkibiisi? Mikko tietää!

torstaina 14.3.201915 min

Iskelmän Aamuklubilla arvuutellaan tänään yhtä Lauri Tähkän kotimaisista lempibiiseistä. Mietitään myös, mikä on arvokkain tavara, jota voi kantaa mukanaan. Sukupuolten taistelussa Jykä yrittää kaataa Jessikan loistokkaan voittoputken.

Triangelitanssia Iskelmä Festivaaleille?

keskiviikkona 13.3.201918 min

Tänään pohditaan, miten ihmiset suhtautuvat eri ammatteihin. Puhutaan myös uudesta hittitanssista. Sukupuolten taistelussa Mika yrittää katkaista Jessikan voittoputken, mutta onnistuuko hän?

Iskelmän Aamuklubi 12.3.19

tiistaina 12.3.20199 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Tänään puhutaan muun muassa tulevasta Iskelmäkesästä ja vietetään Thank God It´s tiistaita. Sukupuolten taistelussa toisensa kohtaavat Jessika ja Arto.

Iskelmän Aamuklubi 11.3.19

maanantaina 11.3.201915 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Puhutaan muun muassa puolustusvoimien juhlista ja Mikon joogaärsytyksistä. Sukupuolten taistelussa vastakkain asettuvat Jessika ja Jesse.

Iskelmän Aamuklubi 8.3.19

perjantaina 8.3.201921 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Naistenpäivän kunniaksi soitetaan naisten voimabiisejä ja mietitään hipsteriyttä. Sukupuolten taistelussa kohtaavat Kari ja Jessika.

Iskelmän Aamuklubi 7.3.19

torstaina 7.3.201915 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Mikko kertoo väritystaiteestaan ja puhutaan myös uudesta neliosaisesta komediasarjasta M/S Romantic. Sukupuolten taistelussa Mika saa vastaansa Jessikan.

Iskelmän Aamuklubi 6.3.19

keskiviikkona 6.3.201925 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Puhutaan muun muassa laihdutuskeinoista ja hittisarjasta nimeltä Game of Thrones. Sukupuolten taistelussa Karita saa vastaansa Einarin.

MIKOLLA ON UUSI INTOHIMO

tiistaina 5.3.201916 min

Mikolla on uusi intohimo, joka hieman huolestuttaa häntä. Sukupuolten taistelussa vastakkain Karita ja Einari.

SUKUPUOLTEN TAISTELUSSA TEEMU VS. KARITA

tiistaina 5.3.20193 min

Maanantaina Sukupuolten taistelussa Teemu lähti hakemaan toista voittoaan. Hän sai vastaansa Karitan.

Huh Hah Heli

torstaina 28.2.20194 min

Huh huh, mikä mimmi jytää Sukupuolten taistelussa. Heli tavoitteli tänään Sukupuolten taistelussa kuudetta voittoaan. Heliä lähti haastamaan Aki.

ULJAS UKKO MIES

tiistaina 26.2.201914 min

Tänään Sukupuolten taistelussa oli extralatausta, kun neljättä voittoaan tavoitteleva Heli sai vastaansa Uljas Ukko Miehen. Luit oikein. Tämä jylhällä äänellä ja vankalla ammattitaidolla varustettu mies tekikin kisasta todella jännittävän. Tänään vietettiin myös THANK GOD IT´S TIISTAITA ja puhelin soi tiuhaan. Mikon kanssa ruorissa tällä seuraavat viikot Sanna. Pauliina toipuu operaatiosta.

Perjantaimood

perjantaina 22.2.201920 min

Perjantain sukupuolten taistelu meni nauruksi, kun Heli sai vastaansa Jannen Littoisista. Googlen apuunkin turvauduttiin. Lisäksi perjantaissa puhutti Ihmis-Ken ja kohtuullinen minimi. Pauliina on jäämässä lomalle ja kertoo miksi.

Voihan muovi!

torstaina 21.2.201922 min

Hiilijalanjälki ja kierrätysohjeet aiheuttivat tänään harmaita hiuksia. Pauliina laittoi Mikon kierrätystestiin ja tulokset eivät päätä huimaa. Torstaiaamussa seikkaili myös sisustussilmää omaava koira ja uusi Selviytyjät-kausi, joka on koukuttanut Mikon ja Pauliinan. Sukupuolten taistelussa Ilkka sai vastaansa Helin Klaukkalasta.

VAARALLINEN LEIVÄNPAAHDIN JA ROHKEA MUMMO

keskiviikkona 20.2.201917 min

Hiihdon MM-kisat käynnistyvät. Hiihto ei enää kuulu opetussuunnitelmaan. Pitäisikö kuulua? Entä tiesitkö, että leivänpaahdin on vaarallinen. Sukupuolten taistelussa kohtasi