Aamuklubi

Aamuklubi

Seuraava lähetys huomenna klo 6.00–10.00
Mitään ei ole käsikirjoitettu, ja mitä tahansa voi tapahtua. Puhuvien päiden sijaan laitetaan kroppaa likoon, monellakin tavalla...

Seuraava lähetys

Aamuklubi

huomenna klo 6.00–10.00

Mitään ei ole käsikirjoitettu, ja mitä tahansa voi tapahtua. Puhuvien päiden sijaan laitetaan kroppaa likoon, monellakin tavalla...

Iskelmän Aamuklubi

Mikko Peltokertoimessa!

eilen22 min

Mikon viikonloppuun mahtui hurrrrjasti mopoilua ja Pauliina puolestaan ihmetteli teinien touhuja. Päivän puheenaiheissa käsitellään Tjäreborgin konkurssia. Sukupuolten taistelussa vastakkain Marko ja Oona!

MADONNAN OUTO KÄNNYKKÄTEMPPU

perjantaina 20.9.17 min

Aamuklubilla ihmeteltiin tänään Madonnan maailmankiertueen kännykkäsääntöä. Mistä on kyse? Soitettiin myös onnekkaalle Annelle, joka pääsee ihanalle syksyiselle shoppailureissulle Tallinkin laivalle! Sukupuolten taistelussa toisistaan mittaa ottivat Marko ja Henna.

Pelataan En ole koskaan-peliä!

torstaina 19.9.17 min

Mikko perehtyy tunnettujen elokuvien kuvauspaikkoihin. Pelataan myös huippuhauskaa En ole koskaan-peliä! Mikä on asia, mitä Pauliina ei ole koskaan tehnyt? Sukupuolten taisteluareenalla Marko saa vastaansa Virpin.

Iso vai pieni kuppikoko?

keskiviikkona 18.9.16 min

Pauliina paljastaa kahvikuppisalaisuuksiaan. Mikko puolestaan harmittelee, kun lusikka ei mene tiskikoneessa oikeaan reikään. Sukupuolten taistelussa Henni saa vastaansa Markon.

Miestissit löytyneet Keminmaasta!

tiistaina 17.9.21 min

Mikko kertoo muumioituneesta kirkkoherrasta, jolla kasvoi miestissit. Pauliina puolestaan purkaa rattiraivoaan. Sukupuolten taistelussa Henniä vastaan asettuu Seppo. Tämän kaiken lisäksi vietetään Thank God It´s Tiistaita ja jaossa Iskelmäkeskiviikon risteilylahjakortteja!

Mitä rankoja kaapista löytyy?

maanantaina 16.9.19 min

Mikko pohtii, onko olemassa muuta rankoa kuin luuranko. Pauliina perehtyy uuteen Miss Monopoly-peliin. Sukupuolten taisteluun saadaan vahvaa naisenergiaa, kun Henni lähtee haastamaan Jonin!

Pauliina juoksee hiivojen ja munien perässä

perjantaina 13.9.15 min

Pauliina harmittelee, kun kaupasta ei meinaa ikinä löytyä hiivoja tai kananmunia. Mikko puolestaan on löytänyt salsan salat uudestaan! Sukupuolten taistelussa Eeva vs. Joni.

Haahuilijat kunniaan

torstaina 12.9.18 min

Mikko törmäsi Sirkus Finlandia-reissullaan mitä ihmeellisimpiin jonottajiin. Pauliina perehtyy puolestaan uuteen hyvään uniniksiin! Sukupuolten taistelukentällä Eeva kamppailee voitosta Miikan kanssa.

HISTORIAN HAUSKIN SUKUPUOLTEN TAISTELU!

keskiviikkona 11.9.18 min

Mikko ja Pauliina pohtivat pedin petaamisrutiineja ja Pauliinaa ärsyttää jokin asia aiheen tiimoilta. Mikkoa huolestuttaa myös Pauliinan pakkomielle erästä reality-sarjaa kohtaan. Sukupuolten taistelussa eletään historiallisen erikoisen hauskoja hetkiä, kun Eeva saa vastaansa Villen!

Mikkoa huijattiin!

tiistaina 10.9.18 min

Mikko kertoo Postin nimissä tulleesta huijausviestistä. Mietitään myös Jutta Urpilaisen salkkua, joka ratkeaa. Mistä on kyse? Sukupuolten taisteluareenalla kisaavat Eeva ja Tero. Tämän kaiken lisäksi vietetään Thank God It´s Tiistaita, jossa mahdollisuus voittaa liput Suomilove-konserttiin!

Kirsi lähtee risteilylle

maanantaina 9.9.12 min

Mikko ja Pauliina miettivät, voiko esineisiin tai asioihin rakastua. Sukupuolten taistelussa Jukka saa vastaansa Eevan. Soitetaan myös Kirsille, joka voitti Tallink-kilpailun!

Mikko puhaltaa korvaan ja Pauliinan pakara kutiaa

perjantaina 6.9.16 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, mitkä ovat heidän kaikkein turhimmat taitonsa. Perehdytään myös pelikoneiden vaikutukseen ihmisten arjessa. Sukupuolten taistelussa toisistaan mittaa ottavat Marika ja Jukka.

Kuka missi paras missi?

torstaina 5.9.14 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, kuka Miss Suomi-finalisteista on parhain voittajakandidaatti. Pauliina kertoo myös uudesta harrastuksestaan. Sukupuolten taistelussa vastakkain Marika vs. Arto.

Mikko näki Saatanan

keskiviikkona 4.9.12 min

Mikko kertoo unestaan, jossa näki Saatanan. Mitä tämä uni merkitsee? Sukupuolten taistelussa vastakkain Sami ja Marika.

Thank God It´s Siilinjärvi!

tiistaina 3.9.15 min

Tänään laitetaan jälleen pyörimään Thank God It´s Tiistai-ruletti! Parhaalle huudahdukselle luvassa upea loma sviitteineen lottomiljonäärien kunnassa Siilinjärvellä. Sukupuolten taistelussa toisiaan uhmaavat Hara ja Marika.

Soitetaan bilebussi-Mikalle!

maanantaina 2.9.12 min

Pauliina kokee syyllisyyttä siitä, että ei nuoruusvuosinaan antanut bensarahaa bilebussi-Mikalle. Nyt on aika soittaa hänelle! Millainen on Mikan reaktio? Sukupuolten taistelussa kisan pyörteisiin heittäytyvät Satu ja Hara.

Satu vs. Markku

perjantaina 30.8.4 min

Lähdetäänkö viikonlopun viettoon naisten vai miesten komennossa? Toista voittoa tavoitteleva Satu sai vastaansa Markun.

Oman elämänsä peppipitkätossu tarttuu haasteeseen

torstaina 29.8.11 min

Sukupuolten taistelussa Ville 24vee lähti hakemaan kolmatta voittoaan, mutta Satu, joka nimitti itseään peppipitkätossuksi, lupasi muuttaa kurssin suuntaa. Pauliinan etsintäkuuluttaman Mikan saaga jatkuu. Tänään studioon otti yhteyttä ihmisiä, jotka saattelivat miehen jäljille. Entä kumpi voitti Tanssii tähtien kanssa -veikkauksen tähtipareista - Mikko vai Pauliina?

Kuka Tanssii tähtien kanssa?

keskiviikkona 28.8.16 min

Tänään paljastettiin uudet Tanssii tähtien kanssa -parit. Mikko ja Pauliina tekivät omat arvauksensa tähtipareista ennen julkistusta. Sukupuolten taistelussa viiltävän tarkka Ville haki toista voittoaan. Vastaansa hän sai Mellilästä palveluneuvoja Arjan. Tänään studioon tuli myös yllättävä puhelu, joka johti eilen kuulutetun bilebussin kuljettaja-Mikan jäljille.

Thank God It´s Tiistai ja Pauliinan paljastus

tiistaina 27.8.9 min

Pauliina oli havahtunut nuoruusvuosien muistoon, johon liittyi sidukka, Cherin Strong enough ja bilebussi. Muistosta poiki etsintäkuulutus. Sukupuolten taistelussa kolmatta voittoaan tavoitteli Raija, joka sai vastaansa terävän Villen. Ja tottakai Thank God It´s Tiistai -huudot täyttivät kanavan klo 7-8.

Pipa päähän ja Nyssellä töihin

maanantaina 26.8.8 min

Onko totta, että Tampereella laitetaan syksyllä pipa päähän? Mikko ja Pauliina ovat melkein Lönnrothin jalanjäljillä ja käyvät käsiksi tamperelaisiin sanontoihin. Tänään naureskeltiin myös presidentti Trumphin puheille ydinpommista, jolla hajotetaan hurrikaani. Viikon ekassa Sukupuolten taistelussa vastakkain Raija ja Mika.

Thank God It´s Tiistai - mutta mitä huudetaan?

tiistaina 20.8.12 min

Tänään Thank God It´s Tiistaissa suunnattiin katseet kohti Himosta ja Iskelmän Synttäribileitä. Thank God It´s Tiistai -huudoissa kuuntelijat olivat enemmän ajantasalla kuin Mikko ja Pauliina. Sukupuolten taistelussa Peltsi lähti rökittämään Annea. Pauliina puolestaan antoi ytimekkään värikkään tiivistyksen tv-syksystä.

Anteron tiedot puntarissa

tiistaina 20.8.4 min

Viikon ensimmäisessä Sukupuolten taistelussa Annen tielle asettui Antero. Kisaa päätyi hämmentämään myös Pekko Aikamiespoika.

Kruunu naiselle vai miehille?

perjantaina 16.8.4 min

Ukkometso vai Supernaiset soimaan? Perjantaille tarjoiltiin kutkuttava Sukupuolten taistelu, jossa vastakkain olivat viihdemaailmatietäjä Kari ja haastaja Anne.

Rentoilun ABC

torstaina 15.8.13 min

Tänään vietettiin rentoutumispäivää ja selviteltiin miten Aamuklubin kuuntelijat rentoutuvat. Päädyttiin keskustelelmaan muun muassa seksi rentouttavasta vaikutuksesta. Pauliina oli myös pannut merkille uutisissa pyörineen oslolaisen miljardöörin. Sukupuolten taistelussa jännityksestä vastasivat Kari Hattulasta ja Teija Lempäälästä.

Huoltomies, joka muutti koko aamun

keskiviikkona 14.8.16 min

Tänä aamuna huoltomies ravisteli Mikon mieltä, Pauliina puolestaan on poikkeuksellisesti tarttunut yhteen somehaasteeseen. Sukupuolten taistelussa jatkoi kahden voiton taktiikalla Mia, joka sai vastaansa Karin, joka ulvoi itsensä eilen sujuvasti mukaan kisaan. Julkkisresepteissäkin riitti iloa.

Thank God It´s Tiistai ja IskelmäKesä Lappeenranta

tiistaina 13.8.11 min

Tiistain kunniaksi pyöriteltiin tiistairulettia ja onnekkaille oli tarjolla lippuja viikonlopun IskelmäKesä Lappeenrantaan. Puheluita tuli muun muassa rekan nupista. Sukupuolten taistelussa kehään asettuivat toista voittoa tavoitteleva Mia ja vantaalainen Kimmo. Musiikin soittaminen juustoille herätti myös hilpeyttä.

Aamuklubi on BÄK

maanantaina 12.8.3 min

Ah ihana arki ja Aamuklubin Mikko ja Pauliina! Viikko on jo painettu ja vauhti sen kun kiihtyy. Sukupuolten taistelun tunnelmissa tänään Juha ja Mia.

Juha haastaa Essin

keskiviikkona 19.6.3 min

Tänään Sukupuolten taistelussa kohtasivat helsinkiläiset Essi ja Juha.

Juha vastaan Essi

tiistaina 18.6.3 min

Sukupuolten taistelussa Juha alkaa osoittaa jo pelimiehen merkkejä. Tiistaina helsinkiläinen, liikunnanohjaaja Essi halusi ottaa Juhasta mittaa.

Pohjoinen pyörremyrsky

tiistaina 18.6.3 min

Viikko alkoi Sukupuolten taistelussa kohtaamisessa, jossa Juha sai toiveensa mukaisesti vastaansa naisen pohjoisesta. Rovaniemeltä Kajaaniin muuttanut Hanna laittoi kisassa kampoihin.

Kuka sä oot? Missä mä oon?

torstaina 13.6.11 min

Pauliina on törmännyt huolestuttavaan ilmiöön, jota hän epäilee dementiaksi. Mikolla on vastaavia kokemuksia jääkaapilta. Sukupuolten taistelussa Pauliinan jalkapallovalmentaja Petri saa vastaansa pirskahtelevan Sirpan. Kumpi voittaa ja miten mahtaa käydä Pauliinan peliajan matseissa. Suomalaisen biisien myyttejäkin murrettiin.

Vain kotimaisia hittejä?

keskiviikkona 12.6.8 min

Mikko ja Pauliina saivat palautetta musiikista ja perehtyvät artistiin, jota eräs kuuntelija heille suositteli. Jotenkin se homma päätyi paitsi rakkausosastolle myös karhunkaatoon. Sukupuolten taistelussa olivat jännittävät asetelmat, koska Pauliina komppasi molempia kisailijoita: Petraa tietty ja Petriä, koska mies sattuu olemaan hänen jalkapallovalmentajansa.

Thank God It´s Kolmas Sukka

tiistaina 11.6.13 min

Tänään vietettiin riemastuttavaa Thank God It´s Tiistai -tuntia kolmannen sukan parissa. Sukkapaketti herätti niin paljon intoa, että puhelimet soivat ensimmäisen kerran jo puoli seitsemältä. Sukupuolten taistelussa Kallen ylivaltaa lähti romuttamaan lahtelainen Petra. Lisäksi puhuttiin villeistä nuoruusvuosista, jolloin pystyi kevysti menemään jatkoilta suoraan töihin. Kuulostaako tutulta

Historian tiukin eliminaattorikisa!

maanantaina 10.6.10 min

No johan lähti tiukista asetelmista liikkeelle viikon ensimmäinen Sukupuolten taistelu. Tarja Mäntästä lähti haastamaan Kallea ja hyvin haastoikin. Pauliina oli perehtynyt paljon kohuttuun suhteeseen Bradley Cooperin ja Lady Gagan välillä ja löytänyt siitä SELVIÄ viitteitä. Maanantaina myös mikki oli berbeerissä. Mutta kenellä?

Lapsuuden takapenkkitraumat

perjantaina 7.6.11 min

Mitä biisejä teillä kuunneltiin lapsuuden automatkoilla ja kuinka syvään ne ovat tallentuneet aivoihin? Mikko ja Pauliina nostivat tänään omat korvamatonsa pöydälle. Sukupuolten taistelussa naispaikalle asettui Nora ja ukkometsoja puolusti Kalle, jolla oli allaan kaksi voittoa.

Kallen matkassa Sukupuolten taistelussa

perjantaina 7.6.3 min

Sukupuolten taistelussa Kalle laittoi keskiviikkona stopin Teijan ilmiömäiselle voittoputkelle. Millaisia tietäjämiehiä Kalle onkaan? Tänään vastaan asettui Sari

Pelkkää voittoo Teijalle?

keskiviikkona 5.6.4 min

Antti ei eilen onnistunut nujertamaan häikäisevää voittoputkeaan jatkavaa Teijaa, joka lähti tänä aamuna tavoittelemaan jo 16. voittoaan. Vastaan asettui pöytyäläinen Kalle.

Tekeekö Antti temput taas?

tiistaina 4.6.7 min

THANK GOD ITS TIISTAI! Tänään tiistaitunnilla arvottiin Finlaysonin Tom of Finland Threesome-sukkapaketteja, joissa on kolme sukkaa! Maanantain teknisten ongelmien jälkeen päästiin myös selvittämään, jatkaako Teija voittokulkuaan Sukupuolten taistelussa, kun vastaan asettui Antti, joka on kerran aiemminkin katkaissut pitkän voittoputken.

MM-juhlien kultahumua ja tunnelmapaloja

perjantaina 31.5.10 min

Tänään keskustellaan Leijonista ja MM-juhlien toritunnelmista. Ketkä olivat Pauliinan ja Sannan lempparileijonat? Ääneen pääsevät myös Pate Mustajärvi ja Jonne Aaron! Sukupuolten taistelussa Teija jatkaa itsevarmalla naisenergialla ja saa vastaansa Juhan Vantaalta.

Bongaa Mikko ja Pauliina Tampereen kultajuhlista

keskiviikkona 29.5.19 min

On Tampereen MM-kultajuhlien aika! Mikko ja Pauliina juontavat tapahtuman, joten tervetuloa bongaamaan kaksikko päälavalta. Pauliina pohtii myös suomalaisten syntyvyyden laskua. Sukupuolten taistelussa voitokas Teija saa vastaansa Tonin Tuusulasta.

Väärää viestiä pukkaa!

tiistaina 28.5.17 min

Pauliina kertoo Mikolle nolosta viestimokastaan, joka oli oikeastaan aika hauska! Iskelmäfestareiden oheisohjelmakin pamahti nettiin, joten kannattaa käydä tsekkaamassa Iskelmän kotisivut. Sukupuolten taistelukentällä vastakkain Teija Helsingistä ja Jouni Laihialta. Jatkuuko Teijan loistokas voittoputki vai soiko tänään Ukkometso? Huomisen kisan haastajaksi nousee jymy-yllätys!

MAAILMANMESTARUUS ON MEIDÄN!

maanantaina 27.5.19 min

MÖRKÖ! MÖRKÖ! Mikko ja Pauliina antavat Maamme-laulun raikua, sillä Suomi on jääkiekon maailmanmestari 2019! Otamme yhteyden muun muassa Lempäälän kunnanjohtajaan Heidi Rämöön. Löikö Mörkö sisään? Kuulemme mietteitä myös Karri Kiveltä! Sukupuolten taistelussa vastakkain Teija ja legendaarinen Hara.

Mikko ja Pauliina ottavat mittaa toisistaan

perjantaina 24.5.15 min

Iskelmän harjoittelijat Henna ja Susanna järjestävät Mikolle ja Pauliinalle aimo yllätyksen, kun heidät isketään vastakkain sukupuolten taistelussa. Kuka vie ja ketä? Toisessa taistossa Helsingin Teijaa koittaa kurmoottaa Oulun Paavo. Saako Paavo niskalenkin? Aamuklubi listasi jälleen kuumimmat Leijonat.

Tekeekö Teija ennätyksen?

torstaina 23.5.12 min

Helsinkiläinen Teija on mukana sukupuolten taistelussa yhdeksättä kertaa! Jos hän nappaa voiton Porvoon Markon nenän edestä, on se ennätys kilpailun historiassa. Pauliina on tänä aamuna varsin jäykkänä ja Mikko kärsii sinisen pallon syndroomasta. Ja mitä sanoo sukupuolten taistelussa suosiota kerännyt Hara, kun hänet saadaan langan päähän?

Marjapoliisista päivää!

keskiviikkona 22.5.15 min

Jos pakastimesi tapaa tyhjentyä marjoista jo talvikaudella, kannattaa kutsua marjapoliisi Pauliina kylään! Mikko ja Pauliina ovat jälleen listanneet kuumimmat Leijonat, ja sukupuolten taistelussa huimaa voittoputkea takonut Teija Helsingistä kohtaa Teemun Tampereelta. Jatkuuko putki?

It´s Pauliinan synttärit!

tiistaina 21.5.13 min

Mikko soittaa syntymäpäivälauluja Pauliinan merkkipäivän kunniaksi. Vietetään myös Thank God It´s Tiistaita ja kesän parhaat lippupaketit on jaossa IskelmäKesä Kouvolaan! Tiistain tuoksinnassa päästään todistamaan tiukkaa battletaistoa. Sukupuolten taisteluareenalla puolestaan kisailevat Antti Tampereelta ja Teija Helsingistä.

Madonna mokasi Euroviisuissa!

maanantaina 20.5.15 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, miksi Madonna lauloi Euroviisuissa niin hirveän huonosti. Pauliina kertoo uudesta urheilulajista, jonka hän löysi viikonloppuna. Sukupuolten taistelussa Mikko saa vastaansa loistokkaassa voittoputkessa kieriskelevän Teijan.

Waterloota tauotta!

perjantaina 17.5.12 min

Jälleen on kuumimpien Leijonien aika! Ketkä ovat valikoituneet Mikon ja Pauliinan suosikeiksi? Entä miten Waterloo liittyy Viikon hahmoihin? Sukupuolten taisteluareenalla Jasu Lohjalta ja comebackin tehnyt Teija Helsingistä.

Pauliinan perheessä uusi metsäepisodi

torstaina 16.5.13 min

Pauliina paljastaa, että hänen perheestään on taas uskallettu vierailla metsässä. No eihän tästä nyt aivan ilman seuraamuksia selvitty... Aamuklubi listaa jälleen kuumimmat Leijonat. Tehdäänkö tämän jälkilöylyissä Mikosta Mikaela ja Pauliinasta Paul? Sukupuolten taistelussa Virpi Lieksasta kohtaa Jasun Lohjalta.

Myytinmurtajien matkassa!

keskiviikkona 15.5.8 min

Sukupuolten taistelussa koittaa erikoishetki, kun Teija ei pääsekään linjoille. Mutta kuinka käy Virpin? Mikko ja Pauliina ovat jälleen vauhdissa Myytinmurtajissa, kuinka juna jyskyttää? Tänään vietetään kansainvälistä sukkahousupäivää, huh huh..

Pauliinan härskit kutsuhuudot!

tiistaina 14.5.14 min

Thank God it´s Tuesdayssä jaettiin lippuja IskelmäKesä Espooseen. Aamuklubi nimeää myös kuumimmat Leijonat - olihan se nyt suloista! Sukupuolten taistossa Teija ja Kuopion Jukka. Millaisin härskein kutsuhuudoin Pauliina pyydystää uutta kisailijaa sukupuolten taistoon ja mitä ollaan mieltä uusista threesome sukista?

Kieroilua ja Selviytyjiä

maanantaina 13.5.14 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, kuka oli Selviytyjien isoin piru. Puidaan myös fiiliksiä MM-lätkän avausviikonlopun jäljiltä. Sukupuolten hurjassa kamppailussa vastakkain Teija Helsingistä ja Pasi Lemulta. Pannaanko korkkarit kattoon vai ukkometso ääntelehtimään?

Ketkä ovat kuumimmat Leijonat?!

perjantaina 10.5.12 min

Tänään alkaa MM-lätkä! Ketkä ovat Mikon ja Pauliinan mielestä kuumimmat Leijonat? Mikko kamppailee kengännauhojen kanssa, mutta hän saa avun yllättävältä taholta. Sukupuolten taistelukentällä Teija ja comebackin tehnyt, legendaarinen Hara.

Haran yllätys!

torstaina 9.5.21 min

Pauliina potee outoa kevätkuumetta. Mikon skootterimatka sai ikävän käänteen. Mitä tapahtui? Sukupuolten taistelussa vastakkain Hara ja Teija. Hara saa tempullaan suut loksahtamaan auki!

Miten Pauliina nauttii kyrsänsä?

keskiviikkona 8.5.15 min

Tänä aamuna ihmeteltiin muun muassa kyrsän olemusta - ja miten Pauliina omansa nauttii? Mikko kunnostautui kertomalla, missä tilanteissa on maailman sivu v****-sana ollut sallittu. Ja entäs sitten Räikköset, miten hulvaton on heidän yksityinen lentomatkansa ollut? Sukupuolten taistelussa kisasivat Hara ja Erja.

Pauliinan kamera käy!

tiistaina 7.5.17 min

Pauliina pisti viimeisen kerran esikoisen opettajaa videolle! Millä selityksillä? Iskelmä Festivaalien ohjelma on vihdoin julki, ohjelmapäällikkö Ari Ojala paljastaa artisteja, ja luvassa on yllätys myös Mikolle ja Pauliinalle. Thank God It´s Tuesdayn kunniaksi jaettiin lippuja IskelmäKesä Hyvinkäälle.

Olipas sota!

maanantaina 6.5.16 min

Tyky-päivässä sodittiin! Miten Mikko ja Pauliina selvisivät paintballista? Pohditaan myös, mitkä paikat ovat vääriä videokuvaamiseen. Sukupuolten taistelun sotatantereella puolestaan kisaavat Harri ja Pauliina.

Eversti sekosi Lemmenjoella

perjantaina 3.5.10 min

Mikko ja Pauliina pohtivat Markus Päiviön epäasiallista käytöstä Lemmenjoella. Tänään vietetään myös sananvapauden teemapäivää. Sukupuolten taistelussa vastakkain Pauliinan kaima ja Mika.

Bepanthen on syötynä hyvää!

torstaina 2.5.10 min

Pauliinan koiralle maistuu Bepanthen. Onkohan se syötynä hyvää? Mikko pohtii, miten eduskunnassa täysistutaan. Sukupuolten taistelu rävähtää jälleen vapun jälkeen käyntiin! Tulilinjoilla kisailevat Mika ja Silja.

KENEN KALSARIT MIKOLLA ON?!

tiistaina 30.4.11 min

Thank God It´s TIISTAI! Mikko kertoo kömmähdyksestään uimahallissa. Pauliinan mies on pulassa! Sukupuolten taistelussa voitosta kisailevat Riitta ja Mika. Heitetäänkö korkkarit kattoon vai joudutaanko ukkometson kynsiin?

Kuka tanssii pöydällä?

maanantaina 29.4.11 min

Mikkoa mietityttää tuleva vappubrunssi ja Pauliina puolestaan jakaa laihdutusvinkkejä. Mutta kuka tanssii pöydällä!? Sukupuolten taistelussa Marko vs. Riitta.

Aamuklubi kujakävelylle?

perjantaina 26.4.14 min

Kateus nostaa päätään Mikossa sosiaalisen median matkapäivitysten myötä. Hän haluaa myös kujakävelylle pittoreskiin maisemaan. Vai haluaako?? Miksi Pauliinan kotona on pallomeri, eikun kenkämeri. Mitä sille voisi tehdä? Sukupuolten taistelussa vastakkain aviopari Marko ja Niina - tuleeko tästä nyt sanomista viikonlopuksi vai meneekö lailla sadun...

Tynkäviikko sekoittaa päätä

torstaina 25.4.10 min

On se kumma, miten pää ei meinaa pysyä perässä tynkäviikon aikana. Torstain aamussa saadaan nauttia puujalkavitsien tunnelmasta. Mikko ja Pauliina pähkäilevät, missä tositv:tä on ok katsoa. Onko se paikkasidonnaista? Miten tästä päädytään saksalaiseen porkkanaan ja ranskalaisen sipulikeiton porinaan... Sukupuolten taistelussa vastakkain ovat Mervi ja Marko.

Syrjintää somessa ja suomen kieli hakusessa

keskiviikkona 24.4.11 min

Naiset pystyy mihin vaan - joo, mutta! Miksi Mikko havaitsi syrjintää somessa naisurheiluun liittyen? Pauliinallakin on tähän oma sana sanottavanaan. Pauliina kertoo lisäksi erikoisen tapahtumaketjun suomen kieleen liittyen Helsingin reissultaan. Sukupuolten taistossa vastakkain Mervi ja Jere.

Festariuudistuksia!

tiistaina 23.4.10 min

Thank God it´s Tiistai! Mikko ja Pauliina kertovat, millaisia uudistuksia iskelmäfestarialueelle on luvassa. Tänään jaossa myös lippuja kesän huikeimpaan tapahtumaan Himokselle! Sukupuolten taistelussa toisistaan mittaa ottavat Sakke ja Merja.

Mikko paljastuu lälläriksi

torstaina 18.4.19 min

Mikko ja Pauliina pohtivat, mitä asioita kesämökiltä pitää löytyä. Tietokonepeleistä paljastuu yllättäviä hyötyjä. Mikkokin paljastuu lälläriksi! Miksi? Sukupuolten taistelussa voitosta uhittelevat Ulla ja Sakke.

Haikupäivän kunniaksi

keskiviikkona 17.4.13 min

Pauliinan pankkivierailu jäi nysäksi. Mitä pankeissa oikein tapahtuu?? Mikko esittelee taitojaan Haikupäivän kunniaksi, luvassa exklusiivista lausuntaa. Tai huokailua tuuleen. Sukupuolten taistelussa kamppailevat Ulla ja Jere.

Valintojen maailma

tiistaina 16.4.7 min

Mihin Mikko ja Pauliina päätyvät valintojen ihmeellisessä maailmassa? Thank God It´s Tuesdayssä jaettiin lippuja IskelmäKesä Rovaniemelle. Pauliinaa hämmentävät jääkiekkoilijoiden haastattelut - hänellä taitaa olla parempi idea toimittajille.

Mikko vaklasi virpojia!

maanantaina 15.4.15 min

Mikko joutui virpojien takia ikävään tilanteeseen, koska ei ollut varannut namuja! Pauliina pohtii, miksi kaikki eivät osaa käyttäytyä julkisissa kulkuneuvoissa. Sukupuolten taistelussa jysähtää kunnon peli käyntiin, jossa vastakkain asettuvat Ulla ja Antti.

VIRVON VARVON, MUTTA USKALLANKO AVAANKO?

perjantaina 12.4.20 min

Sunnuntaina on palmusunnuntai, sehän tarkoittaa, että täytyy valmistautua palkitsemaan lapsia. Mikko ja Pauliina pohtivat, miten päivään on syytä valmistautua ja löytyypä muutama täpäkkä vinkki myös virpojille. Perjantain kunniaksi nimitetään myös viikon hahmo. Sukupuolten taistelussa viikon päätteeksi hersyvän ihana Ulla sai vastaansa joensuulaisen Juhan.

Tanssilattiakokemuksia artistin perspektiivistä

torstaina 11.4.16 min

Pauliina kertoo sohvanlahjoituksensa saaneesta erikoisesta käänteestä. Mikko ja Pauliina pohtivat myös artistinäkökulmaa tanssilattiakokemuksiin. Sukupuolten taistelussa kohtasivat Markku ja Ulla. Entä mikä mahtoi nostaa Mikon verenpainetta automarketkäynnillä?

Mikolla olisi yllätys tiedeyhteisölle

keskiviikkona 10.4.13 min

Mikkoa himottaisi olla osa tiedeyhteisöä. Mutta tarkemmin ajateltuna - hänellä taitaakin olla tälle porukalle yllätys! Pauliinan kattorintama aiheuttaa jälleen keskustelua, ja Markku kohtaa Petran sukupuolten taistelussa. Onko Markku katsonut Bridget Jonesinsa???

Mitä tapahtuu eroottisen sidonnan kurssilla?

tiistaina 9.4.10 min

Thank God It´s Tuesday ja IskelmäKesä Tampere! Pauliina ja Mikko pohtivat, mitä oikeasti tapahtuu eroottisen sidonnan kurssilla. Miten Maikki ja Heikki käyttäytyvät siellä?

Liian isot tissit?

maanantaina 8.4.16 min

Mikko ja Pauliina pohtivat tissien aiheuttamia kiusallisia tilanteita. Entä ovatko Tempation Island-kilpailijat liian nuoria? Sukupuolten taistelussa Kari kohtaa Virpin.

Atsihh, kevät tuli!

perjantaina 5.4.12 min

Pauliina kertoo kevätallergiastaan ja Mikko pääsee kreikkalaistunnelmiin. Mitkä ovat viikon top3-hahmot? Sukupuolten taistelussa Kari kohtaa Sarin.

Pauliinan pihassa tapahtuu

torstaina 4.4.17 min

Pauliina kertoo pihamaansa erikoisesta tapahtumaketjusta. Entä mitä tapahtuu, kun Mikko erehtyy vilkaisemaan uuden kahvinkeittimensä manuaalia? Sukupuolten taistelun runollisuus jatkuu, kun tänään mittaa toisistaan ottivat Sari ja Kari. Eräs tämän aamun päähenkilö on nähtävissä Aamuklubin Facebook-sivulla.

Paljonko pohjia häämatkalle?

keskiviikkona 3.4.14 min

Pauliina kertoo havainnoistaan, mistä erottaa luotettavan työmiehen. Iltalehden uutinen houkuttaa myös keskusteluun siitä, mikä on sopiva määrä pohjia häämatkalle lähtiessä. Ja mihin se juttu sitten johtikaan.... Onko Mikko terapian tarpeessa?

Mitä ajatella teenjuojista?

tiistaina 2.4.16 min

Thank God It´s Tiistai ja IskelmäPori -päivänä otetaan kärkkäämpää starttia kommentoimalla teenjuojien tapoja. Sukupuolten taistelussa Ari ja Sari kohtaavat. Ari pähkäilee mikä on hevosen kinner. Mikko ja Pauliina miettivät, mikä suhtautumistapa ottaa lähimaksun korotukseen.

Strutsivaroitus

maanantaina 1.4.15 min

Apua, strutsit ovat päässeet tarhalta karkuun! Mikko ja Pauliina selvittelevät, mitä tapahtui. Sukupuolten taistelussa vastakkain Ari ja Tuula.

Pimeä perjantai

perjantaina 29.3.13 min

Aikamoista arpapeliä nuo vaalikoneetkin, mutta pian pitäisi keksiä, että ketä äänestäisi. Pauliinan perheessä on törmätty hauskaan kampanjointityyliin. Tänään puhuttiin myös äitiyspakkauksesta, joka herättää Pauliinassa voimakkaita tunteita. Tänään Sukupuolten taistelussa kohtasivat Tuula, jolla on pari voittoa jo alla sekä Arska.

Kaksi taksikuskia ottaa mittaa toisistaan

torstaina 28.3.20 min

Alajärven Ari on tositoimissa sukupuolten taistelussa jo kuudetta kertaa. Miten käy, kun hän saa vastaansa toisen taksikuskin, sinkku-Tuulan? Pauliina ja Mikko pohtivat M/S Romanticin kannelta hyppäystä. Mikä loiskahti? Tietävätkö vauva.fi sivuston lukijat paremmin? Vai antaako Hannu-Pekka Björkman ratkaisevan vihjeen?

Kaiutin lensi kiuluun!

keskiviikkona 27.3.16 min

Mikko kertoo pieleen menneestä saunareissustaan. Pauliina tutustuttaa sinut vaalisloganeihin. Sukupuolten taistelussa vastakkain Ari ja Elina.

Ei haukku haavaa tee

keskiviikkona 27.3.13 min

Mikä koiran omistamisessa olikaan kivaa? Menikö pääsiäinen sekaisin? Näihin kysymyksiin vastauksia pohtivat Mikko ja Pauliina. Sukupuolten taistelussa Ari saa vastaansa Lean Nurmijärveltä. Thank God It´s tiistai!

Apua, Mikolla on sormitragedia!

maanantaina 25.3.14 min

Mikko kertoo pikkuonnettomuudestaan. Pohditaan myös, mikä on paras auton vuosimalli. Sukupuolten taistelussa Ari vs Outi.

Sukupuolten taistelussa Ari vs. Päivi

perjantaina 22.3.9 min

Tänään Alajärven Ari lähti tavoittelemaan toista voittoaan Sukupuolten taistelussa. tänään arvuuteltiin muun maussa Renny Harlilinin hiusten pituutta. Vastakilpailijana Päivi.

ARIT LIEKEISSÄ

torstaina 21.3.9 min

Ari Alajärveltä haastoi tänään Sukupuolten taistelussa Jennan. Mikko on tänään muissa hommissa, mutta Iskelmän Ari toi oman testosteronipanoksensa kisaan.

Sukupuolten taistelu Marko vs Jenna

keskiviikkona 20.3.9 min

Sukupuolten taistelussa Marko kohtaa Jennan. Kumpi vie voiton? Mikolla on työkiireitä, joten miesten puolia tänään kisassa pitää Ari Ojala.

Tasa-arvon päivä

tiistaina 19.3.14 min

Vietetään Minna Canthin päivää ja pohditaan tasa-arvoisuutta. Sukupuolten taistelussa kohtaavat Marko ja Sanni. Kumman onnenpäivä tänään on?

Iskelmän Aamuklubi 18.3.19

maanantaina 18.3.19 min

Mikko on löytänyt uuden yllättävän harrastuksen. Pauliina kertoo oudoista äänistään. Sukupuolten taistelussa Jessika saa vastaansa Markon. Kumpi vie voiton?

Aamuklubi ja Jäätävä Jessika

perjantaina 15.3.11 min

Sukupuolten taistelussa on edetty siihen pisteeseen, että Jessika tavoitteli tänä aamuna kahdeksatta voittoaan. Näin pitkälle voittoputkessa on aiemmin päässyt ainoastaan Riikka. Vastaan asettui suurella uhmalla Toni. Heitettiinkö korkkarit kattoon? Pauliina tekee paluun Aamuklubille ensi viikolla, tänään studiossa vielä Mikko ja Sanna.

Mikä on Lauri Tähkän suosikkibiisi? Mikko tietää!

torstaina 14.3.15 min

Iskelmän Aamuklubilla arvuutellaan tänään yhtä Lauri Tähkän kotimaisista lempibiiseistä. Mietitään myös, mikä on arvokkain tavara, jota voi kantaa mukanaan. Sukupuolten taistelussa Jykä yrittää kaataa Jessikan loistokkaan voittoputken.

Triangelitanssia Iskelmä Festivaaleille?

keskiviikkona 13.3.18 min

Tänään pohditaan, miten ihmiset suhtautuvat eri ammatteihin. Puhutaan myös uudesta hittitanssista. Sukupuolten taistelussa Mika yrittää katkaista Jessikan voittoputken, mutta onnistuuko hän?

Iskelmän Aamuklubi 12.3.19

tiistaina 12.3.9 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Tänään puhutaan muun muassa tulevasta Iskelmäkesästä ja vietetään Thank God It´s tiistaita. Sukupuolten taistelussa toisensa kohtaavat Jessika ja Arto.

Iskelmän Aamuklubi 11.3.19

maanantaina 11.3.15 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Puhutaan muun muassa puolustusvoimien juhlista ja Mikon joogaärsytyksistä. Sukupuolten taistelussa vastakkain asettuvat Jessika ja Jesse.

Iskelmän Aamuklubi 8.3.19

perjantaina 8.3.21 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Naistenpäivän kunniaksi soitetaan naisten voimabiisejä ja mietitään hipsteriyttä. Sukupuolten taistelussa kohtaavat Kari ja Jessika.

Iskelmän Aamuklubi 7.3.19

torstaina 7.3.15 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Mikko kertoo väritystaiteestaan ja puhutaan myös uudesta neliosaisesta komediasarjasta M/S Romantic. Sukupuolten taistelussa Mika saa vastaansa Jessikan.

Iskelmän Aamuklubi 6.3.19

keskiviikkona 6.3.25 min

Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Sanna Wänskä herättelevät sinut uuteen päivään. Puhutaan muun muassa laihdutuskeinoista ja hittisarjasta nimeltä Game of Thrones. Sukupuolten taistelussa Karita saa vastaansa Einarin.

MIKOLLA ON UUSI INTOHIMO

tiistaina 5.3.16 min

Mikolla on uusi intohimo, joka hieman huolestuttaa häntä. Sukupuolten taistelussa vastakkain Karita ja Einari.

SUKUPUOLTEN TAISTELUSSA TEEMU VS. KARITA

tiistaina 5.3.3 min

Maanantaina Sukupuolten taistelussa Teemu lähti hakemaan toista voittoaan. Hän sai vastaansa Karitan.

Huh Hah Heli

torstaina 28.2.4 min

Huh huh, mikä mimmi jytää Sukupuolten taistelussa. Heli tavoitteli tänään Sukupuolten taistelussa kuudetta voittoaan. Heliä lähti haastamaan Aki.

ULJAS UKKO MIES

tiistaina 26.2.14 min

Tänään Sukupuolten taistelussa oli extralatausta, kun neljättä voittoaan tavoitteleva Heli sai vastaansa Uljas Ukko Miehen. Luit oikein. Tämä jylhällä äänellä ja vankalla ammattitaidolla varustettu mies tekikin kisasta todella jännittävän. Tänään vietettiin myös THANK GOD IT´S TIISTAITA ja puhelin soi tiuhaan. Mikon kanssa ruorissa tällä seuraavat viikot Sanna. Pauliina toipuu operaatiosta.

Perjantaimood

perjantaina 22.2.20 min

Perjantain sukupuolten taistelu meni nauruksi, kun Heli sai vastaansa Jannen Littoisista. Googlen apuunkin turvauduttiin. Lisäksi perjantaissa puhutti Ihmis-Ken ja kohtuullinen minimi. Pauliina on jäämässä lomalle ja kertoo miksi.

Voihan muovi!

torstaina 21.2.22 min

Hiilijalanjälki ja kierrätysohjeet aiheuttivat tänään harmaita hiuksia. Pauliina laittoi Mikon kierrätystestiin ja tulokset eivät päätä huimaa. Torstaiaamussa seikkaili myös sisustussilmää omaava koira ja uusi Selviytyjät-kausi, joka on koukuttanut Mikon ja Pauliinan. Sukupuolten taistelussa Ilkka sai vastaansa Helin Klaukkalasta.

VAARALLINEN LEIVÄNPAAHDIN JA ROHKEA MUMMO

keskiviikkona 20.2.17 min

Hiihdon MM-kisat käynnistyvät. Hiihto ei enää kuulu opetussuunnitelmaan. Pitäisikö kuulua? Entä tiesitkö, että leivänpaahdin on vaarallinen. Sukupuolten taistelussa kohtasivat tänään Kyllikki ja Ilkka, joka joutui pohtimaan rinnan ympäryysmittaa. Ja kyllä yksi mummotarinakin aamuun aina mahtuu.

THANK GOD IT´S TIISTAI

tiistaina 19.2.13 min

THANK GOD IT´S TIISTAI. Tiistairulettia bongattiin klo 7 tunnilla ja tänään palkintona oli tiistain kunniaksi liput kahdelle Lauri Tähkän uuden albumin ennakkokuuntelutilaisuuteen! Ja Late-fanit olivat totta kai hereillä. Saako nainen (tai mies) meikata yleisillä paikoilla? Sitäkin pähkäiltiin tänään.

GAALAHÖYRYISSÄ

maanantaina 18.2.12 min

Iskelmä Gaalan jälkeisiä höyryjä päästeltiin tänään lähetyksessä. Millaista palautetta Pauliina sai jälkikasvultaan gaalajuonnoista? JVG aiheutti keskustelua kotona. Mutta miten ihmeessä Pauliina selvisi hankisählyn SM-kisoista, jotka oilvat heti gaalan jälkeisenä päivänä. Sukupuolten taistelussa väänsivät Johanna ja Tommi.

Pauliina ja eliminaattorikysymys

torstaina 14.2.14 min

Hyvää Ystävänpäivää! Sitä juhlittiin tänään muun muassa arpomalla lippuja Iskelmä Gaalaan. Sen lisäksi puitiin Mikon unta, joka sekin liittyi gaalaan. Ikääntymisen merkit olivat myös framilla. Sukupuolten taistelu yltyi varsinaiseksi räpätykseksi. Johanna Iisalmesta sai vastaansa helsinkiläisen Tomaksen ja taistelun tiimellyksessä päädyttiin eliminaattorikysymykseen, joka olikin vertaansa vailla.

Ollia muistaen

keskiviikkona 13.2.15 min

Eilinen tieto Olli Lindholmin poismenosta oli halvaannuttava. Mikko ja Olli olivat ystäviä. Tänään Mikko ja Pauliina muistelivat Ollia ja myös sitä hetkeä, kun Olli soitti lähetykseen Mikon syntymäpäivänä. Liikutusvaroitus. Mutta ei tänään pelkästään vetistely, puhuttiin myös sukkahousuista.

THANK GOD IT´S TIISTAI

tiistaina 12.2.13 min

Piinaavan viikonlopun ja maanantain jälkeen se on viimein täällä! THANK GOD IT´S TIISTAI! Sitä vietettiin Aamuklubilla asiaan kuuluvin menoin. Raija, Tuula, Piia, Merja ja Taija onnistuivat nappaamaan liput loppuunmyytyyn Iskelmä Gaalaan. Tiistaissa puhuttivat myös flunssalääkkeet ja rentoutusmenetelmä, josta on tullut hitti. Sukupuolten taistelussa vastakkain asettuivat Tappari ja Johannan. Pauliinan tekemän kysymysvalinnat aiheuttivat repeilyä.

Jatkaako joukkoliikennetaitelija ykköstaistelijana?

maanantaina 11.2.13 min

Sukupuolten taistelussa Tapparia lähti haastamaan työkaverin yllyttämänä Anette Nousiaisista. Kuinka kävi? Maanantaina puhutti myös kiukkumummo. Kyllä tästä maanantaista selvitään jo pelkästään sillä ajatuksella, että huomenna on THANK GOD IT´S TIISTAI!

MIKÄ ON MIESFLUNSSAN RAJA?

perjantaina 8.2.6 min

Mikko oli tehnyt empiiristä tutkimusta siitä, missä kulkee miesflunssan ja tosiflunssan raja. Milloin saa vaimolta hoivaa? Perjantaisessa Sukupuolten taistelussa kohtasivat espoolainen joukkoliikennetaitelija Tappari ja Sari "hyvä ihminen" Orivedeltä. Tappari tuntuu olevan aika kova luu.

ROMMIA, SIEMENIÄ JA JUHA TAPIO -UNIA

torstaina 7.2.10 min

Tänään Sukupuolten taistelua käytiin teen, hunajan ja rommin voimin, kun Kia Pennalasta otti vastaan uuden haastajan, espoolaisen joukkoliikennetaiteilija Tapparin. Kuinka sitten kävikään? Pauliinan toipuessa lentsusta, studion naisvaltaistuimella istui tänäänkin Sanna, jonka Juha Tapio -unista Mikko teki viiltävän unitulkinnan.

KUN JOOGATUNNILLA PAUKAHTAA

keskiviikkona 6.2.9 min

Mikko ja Pauliina starttailivat keskiviikkoaamua pieruhuumorin voimin. Mitä tapahtui, kun joogatunnilla pääsi paukku? Pauliinan flunssa yltyi aamun aikana niin ärjyksi, että Sanna hyppäsi tuuraajana ratsaille. Tänään Sukupuolten taistelussa kohtasivat Ville ja puuma-Kia.

THANK GOD IT´S TIISTAI

keskiviikkona 6.2.15 min

Thank GOD It´s Tiistai! Tiistain ylistyksen kunniaksi tänään oli mahdollisuus voittaa lippuja loppuunmyytyyn Iskelmä Gaalaan! Sen lisäksi pohdittiin, että kumpaa syödään Runebergin torttua vai whoopia? Mikko ja Pauliina syventyivät myös suuren pikkuhousututkimuksen saloihin

MATTI NYKÄNEN ON POISSA

maanantaina 4.2.13 min

Maanantai käynnistyi perinteiseen malliin hersyvällä huulella. Mikko kertoi vitsin, Pauliina kertoi miten viikonloppuna katkesi kamelinselkä. Kahdeksan jälkeen Aamuklubin tavoitti suru-uutinen legendaarisen Matti Nykäsen poismenosta. Suru-uutisista huolimatta Sukupuolten taistelu käytiin normaalisti. Tiia sai vastaansa Kuopion miehen Villen.

KUTINAA ETUMUKSESSA

perjantaina 1.2.12 min

Millaisia oireita Sukupuolten taistelu aiheuttaa juontajissa? Mikko teki tänään intiimin paljastuksen. Lisäksi syynäiltiin ihmisten ruokakoreja ja mietittiin parhaita stressin lievityskeinoja.

PAULI HANHINIEMEN HEVONEN

keskiviikkona 30.1.11 min

Mikko pohti tänään olisiko hänestä kirjalijaksi. Hän oli yöllä väsäillyt unissaan novellin alun, jonka otsikko oli Pauli Hanhiniemen hevonen. Pauliina teki unesta oman tulkintansa. Tänään puhuttiin myös siitä, että muutkin mokaa ja Matista, joka on muuttanut Espanjasta takaisin Suomeen. Kai olet kuullut tarinan? Sukupuolten taistelussa kohtasivat Anssi ja Tiia.

THANK GOD IT´S TIISTAI

tiistaina 29.1.14 min

THANK GOD IT´S TUESDAY. Tästä eteenpäin tiistait eivät ole ennallaan. Iskelmässä ylistetään tiistaita - tuota viikon tavallisinta päivää erikoismenoin. Tänään Aamuklubilla oli hulabaloo käynnissä jo aamukuudelta. Kuultiin Mikon ja Pauliinan tiistaibiisi, lisäksi arvottiin kasa lippuja kesän Iskelmäfestivaaleille. Sukupuolten taistelussa Tarja lähti haastamaan Anssia.

Millainen on kunnon mies?

maanantaina 28.1.12 min

Tiesitkö, että Suomesta löytyy vähän yli 100 Mies-nimistä miestä?! Maanantaiaamussa pohdittiin myös Ukko Nooaa. Mikko oli tehnyt lintubongausta ja Pauliinan perheessä heräsi kiinnostus muukalaislegioonaan. Sukupuolten taistelussa kohtasivat Anssi Leppävirralta ja Jenna Salosta.

Identiteettivarkauksia ja keski-ikäisyyden ihanuutta

tiistaina 22.1.14 min

Mikon elämä saa järkyttävän käänteen, kun hän löytääkin itsensä Tinderistä! Tämäkin asia voidaan onneksi kääntää voitoksi - mutta onnistuuko kultareunuksen näkeminen Pauliinalta hänen miettiessään keski-ikäisyyden ja vaihdevuosien tuomia suloja? Entä miten käy tänään erityisen sekavassa Sukupuolten taistelussa, kun jo useamman vastuksen kaatanut Niina saa vastaansa urosedustajana Veli-Matin? Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Oletko aina heittänyt viltin sohvalle väärin?

maanantaina 21.1.11 min

Maanantaina Aamuklubilla opittiin heittämään viltti oikein sohvan reunalle ja soitettiin yllätyspuhelu synttärisankarille. Sukupuolten taistelussa kisasivat tällä kertaa Niina ja Linus. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Ja vuoden tyrkky-palkinnon saa...

perjantaina 18.1.15 min

Viikon viimeisellä Aamuklubilla jaettiin vuoden tyrkky-palkinto, ja todettiin, ettei vanhempien kannata edes yrittää puhua kuin jälkikasvunsa. Sukupuolten taistelussa mittelöivät Niina ja Kari. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Puntaripolemiikkia ja liikaa juustokuminaa

torstaina 17.1.20 min

Torstaina Aamuklubilla pohdittiin eri sukupuolten välistä ystävyyttä, erilaisia tapoja käydä vaa'alla, ja ostettiin aivan liikaa juustokuminaa. Lisäksi Kirjalla kuntoon-kampanjassa Johanna palkittiin kirjapalkinnolla ja jo neljättä aamua kisaava Virpi sai vastaansa Karin. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Jalkapallotreenejä ja vauhtisokeutta kaupoilla

keskiviikkona 16.1.18 min

Mikko on juuri niitä ihmisiä, joita ei kannattaisi päästä kaupoille yksinään, Pauliina sai pallon päin lärviä, ja nostalgiannälkäisille elokuvien ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Sukupuolten taistelussa Virpi jatkaa edelleen taistelua miehistä voimaa vastaan, kun vastustajaksi tulee tällä kertaa Juha. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Mikä on syvyyden vastakohta?

tiistaina 15.1.16 min

Pauliina ihmettelee miksi palveltavana ollessa on niin vaikea "valittaa" ja Mikko yrittää keksiä sanaa syvyyden vastakohdalle. Sukupuolten taistelussa Virpi jatkaa edelleen naisten edustamista - mutta onnistuuko Antti kaappaamaan pystin miesten joukkueelle? Lisäksi Aamuklubilla on käynnissä Kirjalla kuntoon-kampanja, jonka yhteydessä jaetaan kirjapalkintoja. Käy ihmeessä osallistumassa Iskelmän kotisivuila osoitteessa iskelma.fi! Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Saksalaishollantilaista turpakäräjöintiä

maanantaina 14.1.17 min

Tämän viikon ensimmäisellä Aamuklubilla Mikko ja Pauliina kävivät läpi niin ulkomaalaiset tappelupukarit, kiinalaiset verenkiertohäiriöt kuin myös Pauliinan pikakeittiöremontin. Sukupuolten taistelussa toisistaan ottivat mittaan Lasse ja Virpi - mutta kumpi sukupuoli oli tänään vahvempi vastus? Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Ärsyttäviä ääniä ja viivoittimia imurissa

perjantaina 11.1.17 min

Miten vesi eroaa lumesta? Kuinka liikenteestä tehtäisiin oikeasti tasa-arvoinen? Ja kuka saa viivoittimen tungettua imuriin? Kuuntele Aamuklubin perjantain parhaat palat, niin olet taas vähän viisaampI! Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Radiopurskeita ja kinkunsulattajia

perjantaina 11.1.9 min

Torstain Aamuklubilla Mikko ja Pauliina kyseenalaistivat pienten vihreiden miesten olemassaolon, Pauliinaa lähti sittenkin kaljalle, ja Sukupuolten taistelussa kohtasivat Lasse ja Lea. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Keskiolutmiehiä ja lankapuhelinmuistelua

keskiviikkona 9.1.19 min

Keskiviikon Aamuklubilla Mikko kertoo kuulemastaan erikoisesta keskustelusta bussissa ja antaa oman laihdutusvinkkinsä. Pauliinalla on rilliongelmia ja iloisia kohtaamisia radiotyön kautta. Mutta mitä kikkaa Pauliina käytti "puhelinkoppiaikana"? Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Käsirasvaa ja Folke Westiä

tiistaina 8.1.13 min

Tiistaina Aamuklubilla Mikko avautui turhautumisestaan käsien jatkuvaa rasvaamista kohtaan, ja Pauliina pääsi pitämään kyselytuntia itse Folke Westille! Sukupuolten taistelussa tietouttaan testasivat Kimmo ja Salla. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan Sukupuolten taistelussa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Armeijatarinoita ja pentulässytystä

maanantaina 7.1.10 min

Vuoden ensimmäisenä aamuna Mikko ja Pauliina lähettivät tsemppinsä armeijan harmaisiin astuville, Mikko tuskaili Kuubalaisten hitautta ja Pauliinan koira todettiin ohittaneen arvoasteikossa hänen miehensä.. Sukupuolten taistelussa toisistaan ottivat mittaa Riitta ja Kimmo.

Joulun laatikot

torstaina 20.12.20188 min

Sukupuolten taistelussa Niinan kohtasi Kari, miesten puolia edelleen pitämässä Iskelmän kanavapäällikkö Ari Ojala. Aamuklubissa Pauliina mietti mitkä laatikot oikeasti kuuluvat joulupöytään.

Mitä lahjaksi?

keskiviikkona 19.12.20189 min

Sukupuolten taistelussa Niina kisasi Eeron kanssa, miesten puolia oli pitämässä Iskelmän kanavapäällikkö Ari Ojala! Pauliina jakoi ihmisten joululahjatoiveita Iskelmän facebookista ja kertoi kuinka ihanaa pentuaika onkin. Myös Apollomatkoista puhuttiin!

Hihat palaa

tiistaina 18.12.20187 min

Sukupuolten taistelussa Niina kohtasi Eeron. Mikon lomaillessa miesten puolia kisassa piti Iskelmän äänituottaja Toni Lund. Pauliina kertoi mielenkiintoisesta uutisesta, Putinista on tehty kalenteri! Pauliina myös jakoi oman kokemuksensa hihojen palamisesta, kirjaimellisesti.

Säästetään suomenkieli

maanantaina 17.12.201810 min

Sukupuolten taistelussa Jussi kisasi Niinan kanssa ja Mikkoa korvaamassa sekä miesten puolta pitämässä oli Iskelmän äänituottaja Toni Lund. Iskelmän Aamuklubissa Pauliina kertoi Apollomatka kilpailun viimeisen kohteen. Pauliina on myös huolissaan suomenkielestä. Suklaata ei pysty jouluna piilottamaan, se on syötävä. Pauliina jäi katselemaan kissavideoita, kun olisi pitänyt keskustella päivän puheenaiheista.

Koirakoulua Pauliinalle

perjantaina 14.12.201812 min

Sukupuolten taistelussa oli tiukka kisa kun Jussin haastoi Natalina. Iskelmän Aamuklubissa Pauliina kertoi koirakoulusta, Mikko kertoi yhdestä supersankarista nimittäin kiukkumummosta ja Mikko paljasti myös, että tortut kuumottavat häntä.

Oikea tapa syödä ranskalaisia

torstaina 13.12.201815 min

Sukupuolten taistelussa Jussin kohtasi Eini. Aamuklubissakeskusteltiin lahjojen jaosta koulussa Espoossa, sekä Lucia-päivästä. Mitä mieltä Mikko ja Pauliina ovat nimilain muuttumisesta? Sokeroitiinko Mikon selkä pubissa? Entäpä mikä on oikea tapa syödä ranskalaisia?

Vastaatko sinä tuntemattomaan numeroon?

keskiviikkona 12.12.201816 min

Sukupuolten taistelussa Pirjo kisasi Jussia vastaan. Aamuklubissa keskusteltiin mm. Googlen haetuimmista sanoista, koirista ja vastaamisesta tuntemattomiin numeroihin.

Tiedätkö mikä on Mandela-efekti?

tiistaina 11.12.201810 min

Sukupuolten taistelussa Pirjo kohtasi Eeron. Aamuklubissa keskusteltiin Nobel juhlasta ja Mikko kertoi tähän liittyvästä Mandela-efektistä. Aamun aikana käytiin myös läpi pesumerkintöjä ja keskusteltiin poliisivankilan seinistä.

Nähtiin vissiin Jeesus

maanantaina 10.12.201811 min

Sukupuolten taistelussa Janne sai vastaansa Pirjon. Iskelmän Aamuklubissa Mikko ja Pauliina keskustelivat Jeesuksen näkemisestä, wham-pelistä, sekä uusitusta kivi sakset paperi-pelistä.

Linnanjuhlat

perjantaina 7.12.201813 min

Sukupuolten taistelussa Marjo kohtasi Jannen. Aamuklubissa keskusteltiin mm. Itsenäisyyspäivän linnanjuhlista ja lätkästä!

Jäi sitten Ryhmä-Hau näkemättä

keskiviikkona 5.12.201814 min

Sukupuolten taistelussa Ilkka kisasi Marjoa vastaan. Aamuklubin sketsihahmokisan voittaja selvisi. Pauliina ja Mikko keskustelivat myös siitä kuinka televisiossa on ollut häikkää ja lastenohjelma oli jäänyt yhdeltä perheeltä näkemättä.

Laivamatkailua ja muuttamista

tiistaina 4.12.201810 min

Iskelmän Aamuklubissa Mikko kertoi viime viikonloppuisesta laivareissustaan ja Pauliina paljasti perheensä muuttamiseeen liittyviä perinteitä. Sukupuolten taistelussa Ilkka sai vastustajakseen Mailan!

Facebook kommentteja

maanantaina 3.12.20185 min

Sukupuolten taistelussa Ilkka Nastolasta kohtasi Marian Vantaalta. Mikko ja Pauliina kertoivat myös hauskoja facebook kommentteja.

Ollaan lepotilassa

perjantaina 30.11.201811 min

Iskelmän Aamuklubissa keskusteltiin Sussexin herttuattaresta ja uudesta alkoholilaista. Mikko ja Pauliina miettivät myös olemmeko lepotilassa. Sukupuolten taistelussa Mari Utista kohtasi jännittävässä kisassa Ilkan Nastolasta.

Ei sakoteta rumia

torstaina 29.11.201813 min

Mistä naiset eivät kehtaa puhua keskenään, entä miltä kuulostaa käytäntö '' ei sakkoja rumille ''? Iskelmän Aamuklubi lähetti yhteistyössä Apollomatkojen kanssa yhden onnellisen parin Gran Canarian lämpöön pakoon Suomen harmautta ja kylmyyttä! Sukupuolten taistelussa Madeiran Mika Kouvolasta sai vastustajakseen Marin Utista.

Missä on miesten me too?

keskiviikkona 28.11.201813 min

Sukupuolten taistelussa Jenna Salosta kohtasi vanhan kilpailijan Mikan Kouvolasta. Eikö uni tule, siihen annettiin hyvä vinkki. Aamuklubissa keskusteltiin siitä, että missä on miesten me too ja juteltiin myös padeloinnista.

MITÄ OVAT FOMO JA JOMO?

tiistaina 27.11.201811 min

Tänään nostettiin pöydälle FOMO eli fear of missing out. Mitä se tarkoittaa, miten siihen liittyy pieruverkkarit ja miten siitä tuli JOMO? Sukupuolten taistelussa tänään kahden voiton taktiikalla salolainen Jenna, jota kotkalainen Mika lähti haastamaan.

Mikko ja hilpeä moka

maanantaina 26.11.201815 min

Mitkä Aamuklubin sketsihahmokisan tyypit etenivät finaaliin? Se selvisi tänään. Lisäksi puitiin Tanssii tähtien kanssa -kisan lopputulos ja kuultiin miten Mikon juontopesti Iskelmä Pikkujouluissa sujui. Sukupuolten taistelussa hattulalainen, 100 kiloa seksiä tihkuva Jukka pärjäsi Sukupuolten taistelussa, jossa vastassa oli salolainen Jenna.

Mitä poliisien pikkujouluissa OIKEASTI tapahtuu?

perjantaina 23.11.201818 min

Perjantai ja Iskelmä Pikkujoulu mielessä! Millaisia pikkujoulumuistoja kuuntelijoilla on? Entä Mikolla ja Pauliinalla. Pauliina teki mehevän paljastuksen poliisien pikkujouluista.

Lätkämies ja naisten jalkapallojoukkue

torstaina 22.11.201812 min

Sukupuolten taistelussa Maarit Vantaalta sai vastaansa Aapon Kymenlaaksosta. Aamuklubissa keskusteltiin Black Fridaysta ja palattiin miesten ponchojen käyttöön. Mikko kertoi lätkämiehen tapaamisesta ja Pauliina kertoi jalkapallojoukkueestaan hauskoja juttuja.

Onko teinin huone kaatopaikka?

keskiviikkona 21.11.201820 min

Sukupuolten taistelussa Marko Mikkelistä kohtasi Maaritin Vantaalta. Mikko kertoi uuden jääkaapin ostosta ja Aamuklubissa keskusteltiin teinien huoneista, työpäivän alkamisesta myöhemmin, sekä sokeiden ihmisten aseiden käytöstä.

Arki on ihmisen parasta aikaa

tiistaina 20.11.20189 min

Sukupuolten taistelussa Marko sai tänään vastaansa Marin Nokialta. Aamuklubissa keskusteltiin siitä, miksi miehet eivät voi käyttää ponchoja ja että, arki on kiistatta ihmisen parasta aikaa.

Netflixiä ja nostalgisia kirjeitä

maanantaina 19.11.201812 min

Sukupuolten taistelussa Marko Mikkelistä kohtasi Johannan Torniosta. Aamuklubissa keskusteltiin haravoida sanan englanninkielisestä muodosta, Netflixin katsomisesta, sekä murrosiästä. Pauliina oli myös saanut viikonloppuna nostalgisen kirjeen.

Syksyyn uudella innolla ja kanssakäymiseen kaavakkeita

perjantaina 16.11.201815 min

Sukupuolten taistelussa Marko Mikkelistä kohtasi Sarin Espoosta.Aamuklubissa keskusteltiin mm. taksiuudistuksesta, kilogrammoista ja kanssakäymiseen liittyvistä kaavakkeista.

Karvainen kaveri ja leffailta

torstaina 15.11.201815 min

Iskelmän Aamuklubissa Pauliina kertoi uudesta perheenjäsenestään, Mikko kertoi käyneensä elokuvissa ja keskustelua herätti myöskin Brexit ja suolistoasiat. Sukupuolten taistelussa Sari Voikkaalta kohtasi viime viikolta tutun vastustajan massage-Markon Mikkelistä!

Sketsihahmoja ja Sukupuolten taistelua

keskiviikkona 14.11.201811 min

Tänään alkoi Iskelmän sketsihahmokisan äänestys ja Sukupuolten taistelussa Sari Loimaalta kisasi Jyväskylässä asuvan Vesan kanssa.

Uudenlainen lahjaidea ja hologrammihäät

tiistaina 13.11.201815 min

Iskelmän Aamuklubissa keskusteltiin hologrammihäistä ja uusista raajoista. Pauliina kertoi myös uudenlaisesta lahjaideasta. Sukupuolten taistelussa Sari sai vastaansa Jannen Tampereelta.

Jumppaa ja pelejä laivalla

maanantaina 12.11.201815 min

Sukupuolten taistelussa Sarin kohtasi Jarkko Turusta. Aamuklubissa Pauliina kertoi jumppailuistaan, Mikko laivareissustaan, sekä erittäin mielenkiintoisesta pelistä ja myös Iskelmän toimituksen Sanna Wänskä kävi studiossa juttelemassa ajankohtaisista aiheista.

Karkkihäpeää ja pikkujouluja, sekä vieraana Arttu Wiskari!

perjantaina 9.11.201817 min

Perjantaina Iskelmän Aamuklubissa keskusteltiin karkkihäpeästä, kulmakarvoista, sekä pikkujouluista. Sukupuolten taistelussa vastakkain olivat Sari Loimaalta ja Tero Porista. Aamuklubin vieraana tänään oli Arttu Wiskari. Mikko ja Pauliina pitivät Artulle kiperän totta vai tarua kyselyn.

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 8.11.201822 min

Aamuklubissa Mikko kertoi hyvistä teoistaan, sekä autolla ajelusta avovaimonsa kanssa. Sukupuolten taistelussa Sari Loimaalta sai vastaansa Markon Mikkelistä. Kisassa kysytty kysymys aiheutti myös kuuntelijoissa hämmennystä ja studioon saatiin aiheesta puheluitakin.

Iskelmän Aamuklubi

keskiviikkona 7.11.201816 min

Keskiviikkona Aamuklubissa Pauliina kertoi lottoilustaan, keskustelua herätti myös ruuat ja Mikko salakuvailee. Mikolta tuli myös hyvä muistutus tv-ohjelmasta. Sukupuolten taistelussa Kalle kohtasi Sarin Loimaalta. Myös huomisen haastaja esittäytyi.

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 6.11.201814 min

Sukupuolten taistelussa Kalle Salosta sai vastaansa Johannan Tuusulasta. Aamuklubin puheenaiheina olivat tänään mm. Mikon lähikoulun pihassa oleva häkkyrä ja Pauliinan muistot. Myös Kisakallioon jaettiin paikat.

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 5.11.201815 min

Maanantaina Aamuklubissa keskusteltiin juopuneesta lentokapteenista, Mikko kertoi syyllisyyden tunteestaan ilmastoa kohtaan ja Iskelmän toimituksen Sanna Wänskä tuli kyselemään mitä Tanssii Tähtien Kanssa- kisassa on tapahtunut. Sukupuolten taistelussa Marikan kohtasi Kalle Salosta.

Iskelmän Aamuklubi

perjantaina 2.11.201814 min

Perjantain Aamuklubissa keskusteltiin viikonloppuna vietettävästä Halloweenistä, sekä persoonallisuustesteistä. Studioon saatiin myös pari puhelua. Sukupuolten taistelussa Marikan kohtasi nopealla varoitusajalla Mika Pornaisista ja lopuksi tutustuttiin maanantain haastajaan.

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 1.11.201812 min

Torstain Aamuklubissa keskusteltiin eniten tienaavimmista ihmisistä ja verotiedoista, satujen päivittämisestä nykyaikaan, sekä yksisarvisen kakasta, hmm? Sukupuolten taistelussa Marika kohtasi Karin Parolasta!

Iskelmän Aamuklubi

keskiviikkona 31.10.201814 min

Tänään Sukupuolten taistelussa oli erityinen päivä, sillä Marika Littoisista kohtasi kisassa oman kumppaninsa Rikun Naantalista. Päivän puheenaiheena oli rinnat ja mukana keskustelussa oli Iskelmän toimituksen Sanna Wänskä. Aamuklubissa Mikko myös kertoi, että ei ollutkaan ottanut omaa ruokaansa mukaan ja Pauliina kertoi innostuneensa uusista tekemisistä. Aamun aikana tutustuttiin myös huomiseen Sukupuolten taistelun haastajaan!

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 30.10.201816 min

Sukupuolten taistelussa Kari sai vastaansa Marikan Littoisista. Seuraavan päivän kisailijoista paljastui yllättävä asia. Aamuklubissa kävi myös vieraana Iskelmän toimituksen Sanna Wänskä, Mikko kertoi mielenkiintoisesta unestaan, Pauliina kertoi miehensä tarjoamasta rentoutushetkestä ja paljon muuta!

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 29.10.20187 min

Sukupuolten taistelussa Kari Hämeenlinnasta sai vastaansa Marjukan Kiteeltä. Mikko sairasteli maanantain, joten miesten puolia tuli pitämään Iskelmän äänituottaja Toni Lund. Myös huominen haastaja pääsi esittäytymään. Pauliina kertoi, kuinka hänen lapsensa tuli syyslomalla kotiin ja Pauliina pääsi kiinnittelemään haalarimerkkejä.

Iskelmän Aamuklubi

perjantaina 26.10.201816 min

Jännittävässä Sukupuolten taistelussa Piia sai kilpakumppanikseen Karin Hämeenlinnasta. Aamuklubissa keskusteltiin siitä, kuinka renkaat pitäisi vaihtaa ja että talvi on jälleen yllättänyt autoilijat. Aamun aikana myös juteltiin uudesta tutkimuksesta, joka liittyy kasviproteiineihin. Studioon saatiin myös yllättävä puhelu henkilöltä, joka on juuri saavuttanut jotakin todella hienoa!

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 25.10.201814 min

Tänään torstaina Iskelmän Aamuklubissa juteltiin vanhoista sketsihahmoista ja julkistettiin uudet hahmot. Keskustelua herätti saksalainen navetta ja lopuksi Mikko ja Pauliina onnittelivat Petra Ollia MM-voitosta! Sukupuolten taistelussa Arska Riksusta haastoi Piian Voikkaalta ja taistelu oli tiukka, kuuntele miten siinä kävi.

Iskelmän Aamuklubi

keskiviikkona 24.10.201816 min

Keskiviikkona Iskelmän Aamuklubissa keskusteltiin vesipullojen raahaamisesta mukanaan, sekä lehtien haravoinnista. Juontajat ratkoivat myös ongelmaa, josta heidän esimies pyysi keskustelemaan lähetyksessä. Sukupuolten taistelussa Niko Kuopiosta rohkeni haastaa Piian Voikkaalta.

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 23.10.201812 min

Sukupuolten taistelussa tänään vastakkain olivat Piia Voikkaalta ja Juha Reijolasta. Aamuklubissa keskusteltiin lakosta, jonka vuoksi lapset ovat joutuneet ottamaan omat eväät mukaansa kouluihin ja päiväkoteihin. Juttua riitti myös parisuhdekuvioista, sekä uudesta elokuvasta nimeltä Valmentaja.

NAPAKYMPPI VAI SUKUPUOLTEN TAISTELU?

maanantaina 22.10.201819 min

Piia Voikkaalta huhuili perjantaina Sukupuolten taistelun pariksi kouvolailaista ja Mika ilmoittautui oitis kisaan. Maanantaina he kohtasivat kisassa, mutta Mikalla oli Piialle myös houkutteleva tarjous. Maanantaiaamussa innostuttiin myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uusista käänteistä, puhuttiin Mikon sixpackistä ja Pauliinan talitinteistä (vai oliko se karhu..).

TÄSSÄ HE OVAT! JYRKI MUKULA JA PETER PANNUHUONE

perjantaina 19.10.201813 min

Iskelmän Aamuklubin sketsihahmokisan ensimmäiset kilpailijat julkistettiin tänään! Jyrki Mukulan ja Peter Pannunhuoneen löydät Aamuklubin facebook-sivulta ja lähetyksessäkin he piipahtivat. Perjantaina käytiin vilkasta keskustelua myös pyyhekoukuista. Sukupuolten taistelussa vastakkain asettuivat nainen ja mies naapuripitäjistä, Piia Voikkaalta ja Mika Jaalasta.

JAALAN MIES TAISTELUASETELMISSA

torstaina 18.10.20183 min

Jaalan mies Mikan haastoi tänään voitokkaan Christan Sukupuolten taistelussa. Vastaukset tulivat tänään kuin apteekin hyllyltä.

SEITSEMÄN NAISEN KANSSA ELÄNYT TOMMI HAASTAA CRISTAN

keskiviikkona 17.10.20184 min

Vantaalainen Christa on osoittautunut lyömättömäksi Sukupuolten taistelussa. Keskiviikkona hän tavoitteli jo viidettä voittoa. Vastaan asettui Tommi, jonka on viettänyt lapsuutensa seitsemän naisen taloudessa.

KORVAMATOJA, UUSIA SUOMENKIELISIÄ SANOJA JA UHOAJA-TOMMI

tiistaina 16.10.201817 min

Mikko kävi viime viikolla turkkilaisessa parturissa ja tajusi, että suomen kieleen on syntynyt uusi sana, joka on levinnyt myös muihin kieliin. Tiistaina puhuttiin myös korvamadoista, joille on omistettu väitöskirjakin. Pauliinalla on oma sitkeä korvamatonsa. Sukupuolten taistelussa Christa tavoitteli jo neljättä voittoaan. Vastaan asettui Antti.

JULKKIS EDITION - SUKUPUOLTEN TAISTELU

maanantaina 15.10.20185 min

Historian ensimmäisessä Sukupuolten taistelun julkkisversiossa vastakkain Janna ja Ressu Redford!

SUKUPUOLTEN TAISTELU JA ANTERON UHO

maanantaina 15.10.201810 min

Antero uhosi viime viikolla palauttavansa miesten kunnian Sukupuolten taistelussa, kun Christan taival alkoi näyttää uhkaavan hyvältä. Kuinka sitten kävi? Se kuultiin maanantaina. Maanantaihin kuului myös tiukka analyysi eilisestä Tanssi tähtien kanssa -tiputuksesta.

Christa vastaan Mauri

torstaina 11.10.20184 min

Torstain Sukupuolten taistelussa Christa vastaan Mauri, joka oli sitä mieltä, että Christan ei tarvisi edes vaivautua kisaan.

RUOTSISSA KUOHUU

tiistaina 9.10.201813 min

Ruotsalaiset mausteet ja Maajussille morsian -käänteet tänään Aamuklubin tarkastelussa. Sukupuolten taistelussa Anita Ylöjärveltä haastoi Antin Varkaudesta ja nauruksihan se meni.

PAULIINA KIIHTYY JA STUDIOON TULEE YLLÄTYSPUHELU

maanantaina 8.10.20189 min

Maanantaiaamu käynnistyi Tanssii tähtien kanssa -analyysillä. Pauliina oli vieläkin kiihtyneessä tilassa. Sukupuolten taistelussa käytiin sovittu uusintakohtaaminen Anitan ja Antin välillä. Ja yllätyspuhelukin saatiin lähetykseen.

ANTTI VS. ANITA - REVANSSIN PAIKKA

perjantaina 5.10.20186 min

Sukupuolten taistelu sai jälleen uuden käänteen. Anttia vastaan asettunut Anita oli kova kilpakumppani ja käviki niin, että tämä kohtaaminen vaatii uusintaottoa. Kuuntele mitä tapahtui. Mikkoa tuuraili Toni. Maanantaina taas Mikko ja Pauliina studiossa.

KAIVETAAN ESIIN MAALIKAMERAKUVA!

torstaina 4.10.20189 min

Sukupuolten taistelussa koettiin tänään kauden kuumottavin tilanne, kun yhdeksättä voittoaan tavoitteleva Riikka kohtasi uuden haastajansa, insinöörismies Antin Varkaudesta. Kisassa jouduttiin turvautumaan "maalikamerakuvaan".

KAHDEKSAS VOITTO RIIKALLE?

keskiviikkona 3.10.20186 min

Mikko oli tänään muissa hommissa, Pauliina emännöi studiota yksin, mutta Sukupuolten taisteluun miesten puolta tuli pitämään Iskelmän äänituottaja Toni Lund. Riikka tavoitteli kahdeksatta voittoa kisassa ja uutena haastajana kuultiin Peltsiä.

JOULUPUKKI HAASTAA YLIVOIMAISEN RIIKAN SUKUPUOLTEN TAISTELUSSA

tiistaina 2.10.201813 min

Tänään oli Sukupuolten taistelussa paljon pelissä, kun itse kesälomaileva Joulupukki päätti haastaa seitsemän voittoa haalineen Riikan Sukupuolten taistelussa. Ja tästä kisasta ei jännittäviä vaiheita puuttunut! Tiistaina etsittiin myös Pauliinan autolle nimeä ja ihmeteltiin meininkiä Tinderissä.

KAIKKI PELIIN SAMU!

maanantaina 1.10.201810 min

Helsinkiläinen Riikka alkaa tuntua Sukupuolten taistelussa täysin voittamattomalta. Riikan voittopakettiin on kertynyt jo synttäriristeily, levy, hanskat, maalarinteippiä jne jne. Tänään miesten puolia piti euralainen Samu. Maanantaiaamuna analysoitiin myös eilinen Tanssii tähtien kanssa -kisa.

VOITTAAKO RIIKKA LIPUT ISKELMÄN SYNTTÄRIRISTEILYLLE?

perjantaina 28.9.201811 min

Sukupuolten taistelussa on edetty siihen pisteeseen, että Riikka tavoitteli tänään viidettä voittoaan ja sitä kautta lippuja Iskelmän Synttäriristeilylle. Miten kävi? Vastaan asettui Kimmo Riihimäeltä. Perjantaina puhuttiin myös omista kouluaikaisista englanninkielisistä nimistä ja siitä, millaista palautetta julkisuuden henkilöt saavat. Mitä viestejä Mikolle ja Pauliinalle on tullut?

KIERRÄTYSTÄ, KIERUKOITA JA KUTSUJA

torstaina 27.9.201811 min

Mikko oli saanut jännittävän kutsun, mutta innostuksen sijaan häntä alkoi hirvittää. Torstaina tuli puhetta myös kierrätyksen iloista ja tietysti kisattiin Sukupuolten taistelua, jossa Toni sai kinkkisen kierukka-kysymyksen.

VELI-MATTI JA KYNÄHAME

keskiviikkona 26.9.201811 min

Ai että miten kutkuttava Sukupuolten taistelu tänään. Täysperävaunun kuljettaja Veli-Matti Kalajoelta laittoi kampoihin helsinkiläiselle Riikalle. Kynähame aiheutti tänään päänvaivaa. Mikon ja Pauliinan keskiviikkoaamussa puhuttivat myös Love Island, Bill Cosby ja Tohtori Sykerö.

MIKKO JA PARISALSAN ALKEET

tiistaina 25.9.20189 min

Mikko aloitti tänä syksynä uuden harrastuksen, parisalsan. Nyt alkeet ovat edelleen uudelle tasolle. Tänään Sukupuolten taistelussa kohtasivat Riikka Helsingistä ja Harri Lahdesta.

NAHKATAKKI-ERKKI JA LASSEN VOITTOPUTKI

maanantaina 24.9.20188 min

Tänään aamumopo hurahti iloisesti käyntiin nahkatakki-Erkin tarinalla. Lisäksi jännättiin lunastaako Lasse liput Iskelmän Synttäriristeilylle, kun Lasse tavoitteli viidettä voittoa Sukupuolten taistelussa. Vastassa oli Riikka Helsingistä.

UNITULKINTAA JA SUORAPUHEISIA TEINEJÄ

perjantaina 21.9.20187 min

Mikko aloitti aamunsa paljastamalla unensa. Se oli vähintäänkin ajatuksia herättävä. Aamuklubi sai tänään studioon myös taksvarkkiapulaisen, jolla oli sana hallussa. Lisäksi Sukupuolten taistelussa kohtasivat Lasse Kinnulasta ja Krista Ruotsista. Jatkuuko Lassen voittoputki?

PAKETTEJA RANSKASTA JA ÄLYTÖN PIIP-TESTIKESKUSTELU

torstaina 20.9.201813 min

Paulina oli tänään back in business ja antoi analyysinsa Ensitreffit alttarilla -ohjelman käänteistä. Mikko yrittää olla tilaamatta mitään Kiinasta, kuinka se sujui? Tänään Sukupuolten taistelussa kisasivat Tiia Lahdesta ja Lasse Kinnulasta.

"KEIHÄÄNHEITTÄJÄ" HAASTAA SUUHYGIENISTIN

keskiviikkona 19.9.20187 min

Flunssaa potenut Pauliina palasi tänään takaisin töihin tai ainakin yritti. Kuuntele mitä tapahtui. Sukupuolten taistelu käytiin kinnulalaisen Lassen ja järvenpääläisen Millan kesken. Lasse oli haastajan roolissa kiillottanut saappaansa ja keihäänkärkensä.

MILLA JÄRVENPÄÄSTÄ HAASTAA IHMEMIESPEKAN

tiistaina 18.9.20189 min

Pekka Lahdesta otti kolmatta kertaa osaa Sukupuolten taisteluun. Suvereenin maanantaisen kisan jälkeen vastapelurin puntti olisi saattanut tutista, mutta nyt vastaan asettui 34-vuotias suuhygienisti Milla Järvenpäästä, jolla on kokemusta myös television tietovisasta aivan kuten Pekallakin. Haluatko miljonääriksi -nainen vastaan Heikoin lenkki -mies.

JÄÄTÄVÄÄ MENOA SUKUPUOLTEN TAISTELUSSA

maanantaina 17.9.20187 min

Tänään Sukupuolten taistelussa olivat vastakkain Pekka Lahdesta ja Jaana Kangasalta. Mikko ja Pauliinaa tuuraava Sanna olivat pöyristeneitä toisen kilpailijan kisaotteista.

PÄÄSEEKÖ NATALIINA LÄHEMMÄS SUKUPUOLTEN TAISTELUN MEGAPALKINTOA?

perjantaina 14.9.20188 min

Viikon viimeisessä Sukupuolten taistelussa kohtasivat Nataliina Pylkönmäeltä ja Pekka Lahdesta. Kysymyksiä sateli niin talvirenkaista kuin Frendeistakin. Perjantaina kuultiin myös Pauliinaa ja Pauliinan autoa riivaavista huligaaneista.

JATKUUKO NATALIINA HUIKEA VOITTOPUTKI?

torstaina 13.9.201816 min

Sukupuolten taistelussa Nataliina sai tänään vastaansa Jarnon Pyhännältä. Panokset olivat kovat, Nataliina tavoitteli jo neljättä voittoaan. Torstaina käytiin keskustelua miesten keskeisestä hotellielämästä ja siitä kuinka moni kurkistelee kaappeihin ollessaan kylässä.

SUKUPUOLTEN TAISTELUSSA NATALIINA (PYLKÖNMÄKI) VS. JESSE (TAMPERE)

keskiviikkona 12.9.20188 min

Mikä on Jukka Rintalan ammatti? Mistä termi puolipylväs on tuttu? Tänään Sukupuolten taistelussa kohtasivat Nataliina Pylkönmäeltä ja Jesse Tampereelta. Keskiviikkona kuultiin myös mitä Pauliinan kotona tapahtui, kun tuttavapariskunta oli tulossa piipahtamaan.

SUKUPUOLTEN TAISTELUSSA NIINA PALOKASTA JA JESSE TAMPEREELTA

tiistaina 11.9.201810 min

Millä kahdella aineella voi kohottaa taikinaa? Muun muassa sitä kysyttiin tänään Sukupuolten taistelussa, jossa kilpailivat Niina Palokasta ja Jesse Tampereelta. Onnistuiko Jesse kampittamaan Niinan voittokulkua? Tiistaina puhuttiin myös Kirkkonummen pedoista.

SUKUPUOLTEN TAISTELUSSA VILLE ESPOOSTA JA NIINA PALOKASTA

perjantaina 7.9.20185 min

Kuuntele kumpi loisti perjantaaamun kisassa!

DRAAMAA MAAJUSSIEN LÄHTÖTELINEISSÄ

torstaina 6.9.201812 min

Maajussille morsiamen uusi tuotantokausi on synnyttänyt jo kohun, mitä siitä pitäisi ajatella? Torstaina Sukupuolten taistelussa päästiin elinaattorikysymysvaiheeseen. Vastakkain kisassa olivat Ville Espoosta ja Eeva Kangasalta.

SUKUPUOLTEN TAISTELUSSA MARKUS VS. EEVA

keskiviikkona 5.9.201810 min

Sukupuolten taistelu jatkuu. Tänään Markusta vastaan asettuu Eeva Kangasalta.

SUKUPUOLTEN TAISTELU - KUKA HAASTAA REETAN?

tiistaina 4.9.201815 min

Tiistaina Sukupuolten taistelu -kisassa testattiin kilpailijoiden tietämystä mm. urheiluhahmoista ja donitseista. Reettaa haastamaan asettui Markus Leppävirralta. Miten kisassa kävi ja ketä kisassa kuullaan keskiviikkona?

SUKUPUOLTEN TAISTELU ALKAA

maanantaina 3.9.201810 min

Tänään Iskelmän Aamuklubilla käynnistyi maailman suosituin radiokilpailu SUKUPUOLTEN TAISTELU. Iskelmän historian ensimmäisessä taistossa kohtasivat Reetta ja Jari. Kumpi edusti sukupuoltaan tänään paremmin ja kuka haastaa huomisen kilpailijan?

MAAILMAN SUOSITUIN RADIOKILPAILU ALKAA

perjantaina 31.8.201811 min

Maanantaina Aamuklubilla käynnistyy maailman suosituin radiokilpailu - Sukupuolten taistelu! Ketkä ovat kilpailun ensimmäiset osallistujat? He esittäytyivät perjantain lähetyksessä. Millaisia käsitöitä teit ala- tai yläasteella? Pauliina ja Mikko muistelivat omia käsityötunteja, sillä voi olla, että 13-vuotiaana pojalla on äitilleen selvästi hommia mielessä. Mikko kävi parturissa ja reissu nostatti kysymyksen siitä, miten parturia pitää ohjeistaa.

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 30.8.201811 min

Pauliina kävi huollattamassa autoa. Sanomistahan siitä tuli...

Iskelmän Aamuklubi

keskiviikkona 29.8.201817 min

Pauliina teki rohkean siirron ja meni uudelle kuntosalille. Mikko oli toista kertaa salsan alkeistunnilla ja homma oli loppua siihen. Kuuntele miten harrastusmenot etenivät. Keskiviikkona Pauliina otti myös Mikon pussit syyniin.

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 28.8.201814 min

Tänään vietettiin solmukepäivää. Pauliina muistaa poliisikouluajalta kuumottavan tarinan siitä, kun hänen solmukeliina katosi. Mikko oli ottanut ensikosketusta vöneriin. Tiedätkö mitä se on? Tiistaina oli puhetta myös kiimaisista delfiineistä ja saatiin myös näyte siitä, miltä näyttelijä Eddie Murphyn synnytyssalissa kuulostaa.

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 27.8.201817 min

Mikko on elänyt viime viikolla REUNALLA eli moraalitonta elämää. Tarinaan liittyy auringonkukka. Pauliinan tyttö on muuttanut Poriin ja tehnyt merkittävän havainnon uudesta kotikaupungistaan. Maanantaina kauhisteltiin uutta tutkimusta, jonka mukaan yksikin valvottu yö voi tietää ylipainoa. Lisäksi tehtiin myös merkittävä paljastus Kaija Koosta.

Iskelmän Aamuklubi

perjantaina 24.8.201817 min

Aamuklubilla perjantaina selvisi mitä yhteistä on Sauli Niinistöllä ja Freddie Mercuryllä. Mikko kertoi elämästään veitsenterällä ja Pauliina pohti pieruverkkareiden olemusta. Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 23.8.201818 min

Pauliinan lempipuuhaa on laskea nousemiaan portaita ja laskea seiniä. JEP! Luit oikein. Nyt hän on vienyt harrastuksensa uudelle tasolle. Mistä on kysymys ja saiko Pauliina kuuntelijoilta vertaistukea? Torstaina paljastui myös, että Mikko on päässyt F1-piireihin.

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 21.8.201817 min

Mikko teki tiistaina diagnoosin Pauliinasta hänen ruokavalionsa perusteella. Keskustelua aiheutti myös se gekko, joka tuli kuuluisaksi munittuaan suomalaiskodissa banaaniin. Tänään selvisi myös millainen on hammaslääkärin virsi ja Pauliina tiivisti eilen käynnistyneen Maajussille morsian -ohjelman ehdokkaat. Kuka on suosikki?

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 20.8.201817 min

Pauliina on ihastunut erääseen puhelimen applikaatioon, jossa voi testata millainen hiustyyli itselle sopii. Siihen liittyen hän on saanut myös idean siitä missä kaikissa tilanteissa vastaava "äppi" olisi tarpeellinen. Maanantaina Pauliina myös haikaili Prometeus-leirille ja kertoi millaisen käänteen tyynyjen ostoreissu sai. Salkkarit palaa ruutuun tänään, sekin kuohutti tänä aamuna.

Iskelmän Aamuklubi

perjantaina 17.8.201817 min

Miten hurjaksi äityivät Mikon synttäripäivän menot? Perjantaina kuultiin myös pitkästä aikaa Aamuklubi kuuntelijaa, Fitness-Arskaa. Arska oli käynyt mopottelemassa Ruotsissa ja Norjassa. Matkalla muutama asia kummastutti. Pauliina oli saanut läksyjä poikansa koulusta, mutta Aapo ei ollut äitinsä vastauksista kovin otettu.

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 16.8.201819 min

MIKON 40-VUOTISSYNTTÄRIPÄIVÄ! Päivän aikana studioon soittivat ystävät, kuuntelijat, sisko, ÄITI JA OLLI LINDHOLM, joka teki ohjelmassa melkoisen paljastuksen. Studiossa piipahtivat myös Vakkari-Arska ja Helekatti, joka tarjoili synttärisankarille oman shownsa.

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 13.8.201816 min

Nyt on syntynyt uusi hittilaji, joka kiinnostaa myös Mikkoa, mikä se on? Mikolla oli lennokas reissu viikonloppuna Joensuuhun, ravintolavaunussa hän kohtasi matkustajan, joka onnistui hämmentämään Siltalan perinpohjin. Pauliinan viikonloppuun mahtui pelkokerrointa niin paljon, että vieläkin yököttää. Kuuntele mitä piha-altaasta löytyikään?

Iskelmän Aamuklubi

perjantaina 10.8.20187 min

Muistatko ensimmäisen koulupäivän? Pauliina muistaa hyvin, Mikolla jäi siitä jonkinlainen trauma, mutta mistä syystä? Tänään molemmilla tulee myös asioita ulos korvista.

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 9.8.20188 min

Torstaiaamuna hinkkaa ja hiostaa, mutta mistä? Pauliina pui kiperää vaivaa ja saa siihen myös oivan vinkin. Mikko leikkii Veikko Sinisaloa.

Iskelmän Aamuklubi

keskiviikkona 8.8.201818 min

Mitä löytyi romuttamolle menevästä autosta? Minkä lehden Pauliinan tyttö halusi muutettuaan pois kotoaan ja millainen vyyhti siitä seurasi? Keskiviikkona Pauliinalla oli myös vaikeuksia tunnistaa eläimiä ja Mikko haikaili Paluu tulevaisuuteen -elokuvan perään.

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 7.8.201812 min

Kansanedustaja asui kaksi vuotta sala-asunnossa Helsingissä ja säästi tuhansia euroja! Mitä Aamuklubilla oltiin mieltä päivän uutisesta? Mikko kertoi myös heikkotasoisesta huoltoasemaruuasta, joka oli pilattu liiallisella suolalla. Voiko siitä valittaa? Miten kuuntelijat olivat toimineet? Lentokonetaputuksista ja turvonneesta kielestä tuli myös puhe.

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 6.8.201813 min

JIIIIHAAAA, Aamuklubi on palannut! Kuuntelija-Tommi soitti heti alkumetreillä ja hänellä oli vahva mielipide Mikon ja Pauliinan lomista. Loman jälkeisessä aamussa puhutti muun muassa kolme P:eetä: piirit, perheriidat ja POPEDA. Miten niistä selvittiin?

Iskelmän Aamuklubi

keskiviikkona 20.6.201816 min

Juhannus tulee, miten selviytyä ilman hyttyshyökkäystä? Aamuklubilla on tehovinkit takataskussa. Mikko on jo tehnyt Pauliinalle lomasuunnitelmia, joissa yhdistyisivät hauskanpito ja parisuhdeaika.

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 19.6.201818 min

Tiedätkö mitä tarkoittaa sanonta "57 jd", kun puhutaan ajanlaskusta? Termi liittyy jalkapalloon ja uskontoon. Mikko oli viikonloppuna Iskelmäkesä -tapahtumassa Riihimäellä ja pääsi jakamaan nimmareita, mutta kenen nimissä? Entä mitä tapahtui, kun Pauliina lähti ystävänsä kanssa festareille ja majoittui teltassa.

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 18.6.201813 min

Mikko oli viikonloppuna IskelmäKesä -tapahtumassa Riihimäellä ja jututti Lauri Tähkää. Millä fiiliksellä tauolta palannut artisti oli? Maanantaiaamussa bongailtiin myös Kaija Koon keikkabussin liikkeitä, ja keskustelua herättivät myös lahnakättelijät! Tunnetko heitä?

Iskelmän Aamuklubi

perjantaina 15.6.201811 min

Jalkapallon MM-kisoissa sattui moka, joka jätti monta asiaa arvailun varaan. Pauliina oli ollut lempipuuhansa siivoilun parissa ja teki herkullisen löydön. Perjantaina Aamuklubilla kuultiin myös Helin tarina siitä mihin tilanteeseen pahanhajuinen henkitys on hänet vienyt.

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 14.6.201813 min

Iskelmän Aamuklubilla kuultiin jalkapallon MM-kisatärpit itse Juha Tapiolta, mutta itse ei MISSÄÄN NIMESSÄ harrastettu laittomia veikkauksia. Versioitiin uudestaan vanhoja Suomi-filmejä ja ihmeteltiin Mikon säälittävää puskaa.

Iskelmän Aamuklubi

keskiviikkona 13.6.201812 min

Iskelmän Aamuklubilla olivat jupit vallanneet studion. Lähetyksessä kuultiin kuinka Amor oli osunut väärällä nuolella fitness Arskaan ja Mikko haaveili uudesta urasta Aku Ankan innoittamana. Kuulijoille selvisi myös miksi Pauliina pisti poikansa Hymypoika patsaan palasiksi ja mitä sitten tapahtui.

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 12.6.201817 min

Iskelmän Aamuklubi alkoi tänään nenän vinkumisella. Siitä selvittyään Mikko ja Pauliina ihmettelivät mihin juoksuhiekka on kadonnut? Ohjelmassa isäksi tiuskittiin muuttolinnuille ja keksittiin pinkku suikaleet. Ja kasvissyöjät ne ne vasta valeuutisia levittävätkin...

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 11.6.201816 min

Iskelmän Aamuklubilla sukupuoliraivo oli taas tapissa. Lisäksi Ihmeteltiin erikoista venäläistä ja mietittiin pieruhuumorin negatiivisia terveysvaikutuksia. Mutta kuka opetti Mikon aamuisin hieromaan rystysiään ja miksi? Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Iskelmän Aamuklubi

perjantaina 8.6.201813 min

Iskelmän Aamuklubilla huokaistiin helpotuksesta, kun kikkelikuvat eivät päässeetkään kaiken kansan nähtäviksi. Mikko oli huolissaan lokinpoikasista ja Pauliina ihmetteli keltaista karvaista hedelmää.

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 7.6.201813 min

Iskelmän Aamuklubilla paljastettiin ketkä häärivät Trumpin ja Jong Unin taustalla, pohdittiin Mikon miehisyyttä ja odotellaan Pauliinan saapumista aasilla töihin.

Iskelmän Aamuklubi

keskiviikkona 6.6.201815 min

Iskelmän Aamuklubilla löydettiin jälleen yksi lihottava asia lisää, sekä puhuttiin älykännyköiden ja kuivan alkukesän puolesta. Mutta mikä sai Mikon putoamaan täysin ja Pauliinalle sukkahousut nenään?

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 5.6.201816 min

Tänään Aamuklubilla oli ERIKOISAAMU. Kuuntele niin tiedät miksi! Hämmennyksen jälkeen päästiin lentäviin lihansyöjiin ja kuultiin keltaisen kuoren pitkästä matkasta.

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 4.6.201811 min

Pauliina kävi viikonloppuna miehensä kanssa melomassa, lokki meinasi pilata reissun. Maanantaina puhutti myös paskahousu. Luit oikein PASKAHOUSU. Aamuklubilla käynnistettiin myös Iskelmätripla, jossa kuuntelijat saivat bongata Jenni Vartiaisen, Antti Ketosen ja Juha Tapion biisejä. Mika oli kärppänä!

Iskelmän Aamuklubi

perjantaina 1.6.201813 min

Päivän suuri uutinen: Lemmentöitä keskellä kaupunkia keskellä kirkasta iltaa! Miten saatais muillekin yhtä viriiliä menoa parisuhteeseen? Mikolla ja Pauliinalla on varma vinkki. Pauliinan pojan koulusta tuli vanhemmille kehotus käydä etsimässä koululta kadonneita tavaroita. Mitä kaikkea koululle oli lukuvuoden aikana kertynyt? Perjantaiaamuna Mikkokin joutui yllättäen isän rooliin. Mari puolestaan pääsi kisaamaan viimeisessä Jymypotti-kisassa, joka olikin tänään aika speciaali.

Iskelmän Aamuklubi

torstaina 31.5.201815 min

Puurtila, Puurinen, Punnila, Kuurila, Puuvilla. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös Pauliinalla, joka on saanut postia hyvin monenlaisilla nimillä ja aiheuttanut päänvaivaa mitä erikoisemmissa tilanteissa. Millaista kilpavarustelua Mikko suunnittelee saunaan? Se aiheutti heti kuuntelijoissa jyrähtelyä.

Iskelmän Aamuklubi

keskiviikkona 30.5.201814 min

Mikko ja Pauliina pähkäilivät tänään arjen ajankohtaisinta ikuisuuskysymystä. Paljonko vastavalmistuneille kannattaa antaa lahjarahaa? Mikä on kohtuullista? Piia soitti ja tiivisti lahjan antamisen merkityksen. Pari loistavaa lahjavinkkiäkin tuli! Jymypotissa kilpailivat tänään Olli ja Susanna. Pricilla Presleykin kiinnitti Aamuklubin huomion.

Iskelmän Aamuklubi

tiistaina 29.5.201811 min

Rahamies on erimies, mutta nyt tulee MAHAMIES. Tiistaina puntaroitiin mahamiesten mieskuntoa, taksilakia ja 54-vuotiasta Brigitte Niel(l)seniä, joka on raskaana. Jymypotin toisella kierroksella Sandra piti kuuntelijaa jännityksessä.

Iskelmän Aamuklubi

maanantaina 28.5.201810 min

Mikko on keksinyt Pauliinalle uuden harrastuksen. Viikon aikana myös pohdittiin, miten takseihin täytyy varustautua uuden taksilain myötä ja miten Facebook oikein syynää seksikuvia. Puheeksi nousi myös polttarikulttuuri, joka saa välillä övereitä mittasuhteita. Studioon soitti myös Jukka, jolla on kokemusta ainakin 20 erilaisista polttareista.

Imitaatioharjoituksia ja kaksimielisiä pesupuuhia: - "Kyllä minä hankasin sitä koko ajan pestessäni!"

perjantaina 18.5.201824 min

Levotonta naurunremakkaa luvassa! Mikko tajusi osaavansa matkia Vesa-Matti Loiria, ja liittyipä seuraan myös muutama naisartisti.. Pauliina ei hinkannut SITÄ oikein, ja imaisi epämääräisten äänitehosteiden kera palapelit mustaan aukkoon. Edellisillan jääkiekko-ottelusta yritettiin löytää kultareunusta, ja vahingonilo todettiin kansanhuviksi. Kuuntele aamun parhaat nyt!

Mysteeriäänen aiheuttama hämmennys sai mikitkin jäämään auki - mitä sinä kuulet?

torstaina 17.5.201818 min

Torstain Aamuklubilla ihmeteltiin netissä leviävää nauhoitetta, jonka ihmiset kuulevat eri tavalla, Mikko haaveili vuohijoogasta ja Pauliina esitti pahan kysymyksen: jäätelö vai makkara? Aamun parhaat palat jäleen sopivan kiinteässä paketissa, olkaa hyvä!

Kun Geisha ja ojankaivaja retkelle lähti: - "Kyllä se ruskea läski vaan näyttää paljon paremmalta!"

keskiviikkona 16.5.201819 min

Mikä lasketaan kauniiksi ikääntymiseksi? Kenelle Timo Jutila on lainannut Hockey Night-takkiaan? Miten isoista heräteostoksista ollaan tekemässä entistä helpompia? Entä miten voi olla Pauliinan ansiota, että hänen miehellään on komeampi rusketus?

On se viime päivinä nimittäin hellettä pidellyt-Dirlanda toi hien pintaan: -"On Suomi aivan sekaisin!"

maanantaina 14.5.201822 min

Helteinen maanantaiaamu oli kesäistä energiaa täynnä, kun Mikko ja Pauliina puhuivat Turkua taittavasta lapsesta, Pauliinan nuoruusliftailuista, perssilmäleikkauksesta sekä kävivät läpi riiteleviä horoskooppimerkkejä. Lisäksi lämpimien päivien kunniaksi täräytettiin ilmoille On se viime päivinä nimittäin hellettä pidellyt-Dirlanda!

Pauliinan yllätyssynnytys toi maailmaan minikokoisen Sami Hedbergin: -"En mä tämmöstä halunnut!"

keskiviikkona 9.5.201823 min

Otsikon luettuasi kuvittelit todennäköisesti jo mielessäsi Hedbergin näköisen vauvan, etkö vain? Ei se mitään, se oli tarkoituskin. Keskiviikon Aamuklubilla ehdittiin vauvojen synnyttämisen lisäksi puida myös eilistä Euroviisujen semifinaalia, tehdä Mikolle DNA-testi, sekä etsiä apua Pauliinan likaisiin auton penkkeihin. Mutta miltä kuulostaa norppaversio Jenni Vartiaisesta? Kuuntele Aamuklubin parhaat nyt!

Aamun lokkikeskustelu sai myös Olli Lindholmin tarttumaan puhelimeen: -"Mä oon vihainen!"

tiistaina 8.5.201828 min

Tiistain keväistä Aamuklubia siivitti (kirjaimellisesti) suuri lokkikeskustelu, joka kirvoitti myös Olli Lindholmin soittamaan studioon ja kertomaan mielipiteensä. Lisäksi Mikko ja Pauliina miettivät, mitä tehdä kun unohtaa keskustelukumppanin nimen, miksi yrittäminen on Suomessa niin vaikeaa ja miten suhtautua teinipoikien nyrkkien heiluttamiseen. Todettakoon myös, että Aamuklubin studiossa istuvista kaksi kolmesta on nyt todistettu mänteiksi.

Tissikassit ovat ensi kesän hitti: -"Miksi mä hyväilen itseäni?

maanantaina 7.5.201828 min

Maanantain aurinkoinen kevätaamu pyörähti Aamuklubilla käyntiin tissikassien ja taksiuudisten saattelemana. Mutta kuinka vakuuttava on vihainen Mikko skootterin ratissa?

Mikko ja Pauliina lähtivät linturetkelle: -"Voiko se olla? On se! Panohaukka!"

perjantaina 4.5.201819 min

Perjantain Aamuklubilla käytiin kurkkaamassa, minkälaisia kultakurkkuja Mikko ja Pauliina tapasivatkaan lähtiessään keväiselle linturetkelle. Lisäksi puhuttiin koulujen kesälomien siirtämisestä, jatkettiin hieman eilistä kauppakeskustelua ja paheksuttiin haisevia vieruskavereita lentokoneessa.

Saako kaupassa syödä ennen maksua? - "Me mennään yhdessä vankilaan!"

torstaina 3.5.201819 min

Torstaina Aamuklubilla pureuduttiin ruotsin kielen alkeisiin, iloittiin saunan terveysvaikutuksista ja heitettiin ilmoille paljon keskustelua herättänyt kysymys: saako kaupassa syödä ennen maksua?

Amfetamiinitonta kanaa ja mafia-avocadoja

keskiviikkona 2.5.201824 min

Vapun jälkeen Aamuklubilla oltiin vahvasti pohdiskelevalla tuulella. Mikon ja Pauliinan mietintämyssyihin pääsivät mm. amfetamiiniton kana, avocadojen kasvava kulutus, hauskat kauppalaput ja ihana, kamala selluliitti. Mutta kummalla on oikeasti radioon sopivampi ääni, Pauliinalla vai fasaanilla? Lisäksi Jymypotissa laitettiin rahaa jakoon, kun Anne nappasi itselleen huimat 400 euroa!

palautetta palautelaulusta ja sokerisia huulia karaokekaksintaistelussa

maanantaina 30.4.201821 min

Vappuaattona Aamuklubilla pohdiitiin Herra Heinämäen kohtaloa ja kakka-emoji-ilmapalloja, käsiteltiin Jari Sillanpää-palautelaulusta saatuja palautteita ja kisailtiin karaokekaksintaistelussa huulet sokerisina.

Huonoja alusvaatteita, unohtuneita kirjahyllyjä ja Sillanpää-palautelaulu: - "Paljonkohan Teoston euroista päätyy piriin?"

perjantaina 27.4.201817 min

Perjantaina Pauliinalla oli liikaa kangasta väärässä paikassa ja Mikkoa harmitti Suomen aarteiden valuminen ulkomaille. Aamuklubille tuttuun tapaan myös laulettiin, ja tällä kertaa sanoitukseen pääsivät Jari Sillanpäästä saadut palautteet.

Pojat ovat poikia, vaikka voissa paistaisi: - "Kakka ja kaukosäädin - miten ne yhdistäisi?"

torstaina 26.4.201825 min

Torstaagina Aamuklubilla naureskeltiin korttipelien vaikeudelle, todistettiin Suomi hipsterien luvatuksi maaksi ja todettiin poikien olevan aina poikia, vaikka voissa paistaisi. Entä oletko sinä opettanut lapsellesi kaiken tarvittavan ennen kotoa muuttoa? Jymypotissa taasen laitettiin 300 euroa jakoon Sannan työporukalle. Kuuntele Aamuklubin parhaat palat nyt!

Itsensä kehumista, perhemalleja ja haiseva Uranus!

keskiviikkona 25.4.201826 min

Kuinka ollakaan, kun Mikko näkee uutisen haisevasta Uranuksesta, niin onhan siitä tietenkin jonkinlainen rallatus tehtävä! Uranuksen lisäksi Aamuklubilla matkattiin läpi erilaisten perhemallien ja kannustettiin kehumaan itseään, sekä innostuttiin paluun tekevästä Honda Monkeysta!

Esi-isien syyttelyä ja reviirikiistoja fasaanien kanssa

tiistaina 24.4.201824 min

Onko sinulla selittämättömiä fobioita? Voit syyttää siitä esi-isiäsi! Tiistaina Aamuklubilla lähdettiin pohtimaan omaa geeniperimää ja sen mukanaan tuomia erilaisia pelkoja ja tuntemuksia. Mikon aamu alkoi tavallista huonommin, ja Pauliinaa piinaa fasaanijengi.

Inttipoikien ihailua, kevään merkkejä ja hervottomia naurutyylejä

tiistaina 24.4.201820 min

Uusi viikko startattiin Aamuklubilla nauruntäyteisissä tunnelmissa - kirjaimellisesti. Sätkätys, huulipieru, pursuit, peruuttava rekka.. Minkälainen nauru sinulta löytyy? Lisäksi etsittiin kevään merkkejä, ihailtiin nuoria kurkkupuvuissaan, ja puitiin puuttuvia pähkinöitä. Mutta miten satulan puuttuminen liittyy sykkimiseen? Ja minkä sykkimiseen?

Unohda turha hössötys, nyt tulee passiivisuusranneke!

perjantaina 20.4.201819 min

Perjantaina Aamuklubilla todettiin maailman tarvitsevan aktiivisuusrannekkeen kaveriksi passiivisuusranneketta, etsittiin triggeripisteitä ja puhuttiin vihjailevista Facebook-päivityksistä. Mutta mitä kuuluu Kyllikille?

Kielilaulua, kylkikävelyä ja riskialttiita puutarhahommia: "Vihreä peukalo on portti valkoiseen nokkaan!"

perjantaina 20.4.201819 min

Mikon mielestä puutarhahommat altistavat syrjäytymiselle, ja Pauliina suunnitteli esitystään Kim Jong-Unille ja Donald Trumpille herrojen tullessa heille neuvottelemaan. Lisäksi fanitettiin Sulo-karhua, arvioitiin uusi Keisari Aarnio-tv-sarja, ja kehiteltiin uudet tavat laulaa ja liikkua.

Ranskalaisia parisuhdevinkkejä ja vääränlaisia tiskirättejä

torstaina 19.4.201816 min

Keskiviikkona Aamuklubilla soitettiin onnittelupuhelu Mikon äidille, arvottiin seksihetken ja murtovarkaan välillä, ja todettiin tiskirätin ostaminen miehelle liian haastavaksi tehtäväksi.

Saksan knoppisanastoa teineille ja arvotavarakuljetusta Aamuklubin tapaan: "Vähän vaseliinia vaan mukaan ja menoksi!"

tiistaina 17.4.201818 min

Jos ikinä olet miettinyt, kuinka Aamuklubilla hoidettaisiin 50 000 euron sormuksen turvallinen kuljettaminen paikasta toiseen, olet lähellä vastauksen saamista. Entä millaisia sanoja ja ilmaisuja oli 60-luvun nuoren hyvä tietää matkustaessaan Saksaan? Lisäksi pohdittiin yllätyksenä tulevaa vanhenemista, ja etsittiin vinkkejä arjen ekotekoihin.

Pilkkisaaliita ja tosi-tv-analysointia: "Hän on juurikin sellainen pahimman luokan nahkasalkkumies!"

maanantaina 16.4.201822 min

Keväisen harmaasta säästä huolimatta maanantaiaamu Iskelmän studiossa sujui aurinkoisissa merkeissä. "Lisäbuustia" saatiin mm. tanssimalla rajusti Juicea, päästämällä irti ikävistä asioista, ja pohtimalla tosi-tv-henkilöitä. Mutta mitä maitoa se Pauliina puurossaan nauttikaan?

Aku Louhimies ohjaa liito-oravia ja mitä kuuluu Marja-Leena?

torstaina 12.4.201823 min

Torstaagin aamussa nostettiin pöydälle taas ajankohtaiset asiat. Kuinka Aku Louhimies ohjaisi liito-oravia? Aamuklubi myös inspiroitui Leevi and the Leavingsin kappaleesta ja otti selvää mitä kuuluu Marja-Leenalle. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan tuhannesta eurosta Jymypotissa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Aamuklubin kuuntelijat tekevät hyvää - operaatio Pietarille pyörä saa jatkoa

keskiviikkona 11.4.201826 min

Pietarin pyöränetsintäoperaatiosta paljastui menestys ja Aamuklubin kuuntelijoista ilmoittautui monta hyvää haltijaa. Keskiviikon aamussa otettiin käsittelyyn myös päivän kuumimmat puheenaiheet. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan tuhannesta eurosta Jymypotissa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Hankitaan Pietarille pyörä!

tiistaina 10.4.201822 min

Tiistaina Aamuklubin studioon lensi hyvä haltijatar, joka alkoi toteuttaan Eevan toivetta saada pojalleen polkupyörä. Lisäksi pohdittiin, kuinka vanhat leikit taipuvat nykypäivään. Pelätäänkö nykyään mustan miehen sijasta väritöntä henkilöä? Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan tuhannesta eurosta Jymypotissa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

"Haisee halvalta valkoviiniltä, joka on seissyt tunnin"

maanantaina 9.4.201819 min

Uusi viikko ja uudet jutut, Aamuklubin maanantaissa haisteltiin hikisiä kainaloita ja varauduttiin sähkölakkoon. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan tuhannesta eurosta Jymypotissa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Imuroidaan väyrystaktiikalla ja annetaan lahjaksi korillinen satiaisia

perjantaina 6.4.201820 min

Perjantaifiilis täytti Aamuklubin studion. Suuriin ongelmiin kehiteltiin uusia ratkaisuja, siivoominen hoituu kätevästi väyrystaktiikalla ja ylinopeussakot voisi korvata ämpärillä. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan tuhannesta eurosta Jymypotissa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Vältetään kaloriansat ja otetaan ero puolisosta pillerillä

torstaina 5.4.201818 min

Torstaagin Aamuklubilla paneuduttiin monelle tuttuun asiaan, kaloreiden laskemiseen. Johtaako kaloriansojen välttäminen muuhun kuin vihaiseksi tulemiseen? Myös pillereiden ja eron välistä suhdetta pohdittiin. Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan tuhannesta eurosta Jymypotissa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Banaania pizzan päälle ja paluu kultaiseen menneisyyteen

keskiviikkona 4.4.201817 min

Keskiviikon aamuklubissa keskustelua herättivät omituiset pizzantäytteet. Lähetyksessä otettiin myös aikahyppy menneisyyteen, kaivataanko ysäriltä muuta kuin karkkia? Iskelmän Aamuklubilla Mikko Siltala ja Pauliina Puurila herättelevät sinut uuteen päivään joka arkiaamu. Aamun aikana puidaan ajankohtaisia asioita, kisataan tuhannesta eurosta Jymypotissa, nauretaan, ja Mikon ja Pauliinan tuntien tietysti myös lauletaan! Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii.

Tapaus Sillanpää on nyt käsitelty ja teekkariovi on ensi vapun hitti!

tiistaina 3.4.201821 min

Aamuklubi on saanut heräiltyä pääsiäisen lomatunnelmista, ja on aika palata taas arjen pariin. Tiistaina mietittiin vapuksi jatkoa tonttu- ja noitaoville ja annettiin kansan kertoa ajatuksiaan paljon puhuttaneesta "Sillanpää-keissistä".

#mietuun ja Donald Siltalan ensiesiintyminen: - "Oi, jospa oisin saanut olla mukava."

torstaina 29.3.201824 min

Keskiviikkona Aamuklubilla vedettiin lähetys viimestä kertaa läpi miesvoimin, mutta ei suinkaan kaksistaan. Mukaan hyppäsi nimittäin myös Mikon alter ego, suomalainen versio Donald Trumpista. Trumpin harmittelun lisäksi käytiin läpi Pohjois-Karjalan sometempausta, listattiin 80-luvun suosikkielokuvia sekä todettiin TV:n urheilupätkät valekisoiksi. Mutta mistä tulee sana hellittelynimi "emännys"?

Pitäisikö navigaattori ja Tinder yhdistää? - "Yhden illan juttu seuraavasta vasemmalle.."

tiistaina 27.3.201823 min

Tiistaina Aamuklubilla Mikko Siltala ja Jani Nivala lähettivät kuuntelijoita Juha Tapion levyn ennakkokuunteluun, ensimmäinen soittaja kuiskaili vessassa ja Jani tunnusti käyttävänsä jätesäkkejä kellarissaan.. Mutta kuka kuuluisa fyysikko kostaa ihmiskunnalle sormia napauttamalla - vai kostaako?

Verisiä lakanoita ja mustaa huumoria: "Muut lukee vankilassa tiilenpäitä.."

maanantaina 26.3.201821 min

Maanantain Aamuklubilla nautittiin mieshuumorista, kun Mikko ja Jani ottivat studion haltuun Pauliinan lomaillessa. Mihin Mikko tarvitsee sappisaippuaa? Entä mihin katosi Sannin kosijaehdokas? Ja kuka artisti mahtoi saada kyytiä miesten vitsinheitossa?

Muistin testaamista ja vaarallisia pesukoneita: "Mä nyt aion olla vähän kapinallinen tässä asiassa.."

perjantaina 23.3.201820 min

Viikon viimeisimmässä Aamuklubilla Pauliina Puurila ja Jani Nivala keskustelivat kodinkoneiden vaaroista ja pettäneestä uimahalli-budjetista, sekä testasivat muistinsa toimivuutta.

Ranskalaisia mielenosoituksia ja kevään odotusta: pelkkää koirankakkaa vai ihanaa kevään tuoksua?

torstaina 22.3.201817 min

Torstaina Aamuklubilla odoteltiin kevättä, selvitettiin kadonneiden pinnien kohtaloa ja päätettiin antaa punatulkuille kalapuikkoja. Pauliinan seurana edelleen Jani Nivala.

Läskin uloshengittelyä ja lahjaideoita äijille: olutta vai jalkahierontaa?

keskiviikkona 21.3.201818 min

Keskiviikkona Aamuklubin miehitys muuttui, kun Jani Nivala hyppäsi Pauliinan kanssa juontopuuhiin Mikon kirmatessa muissa hommissa. Aamun aikana yritettiin keksiä hyvää, spontaania lahjaa tosimiehelle, puhuttiin robottiautojen tulevaisuudesta ja Mikon pantterikuosisista fleece-tangoista.

Kukkahattusetäilyä ja uutta karaokekaksintaistelua

tiistaina 20.3.201822 min

Tiistaina Iskelmän Aamuklubilla puitiin ajankohtaisia tosi-tv-ohjelmia, kukkahattusetäiltiin ja kyseltiin kuuntelijoilta mielipidettä kodin kulujen jakamiseen. Lisäksi käytiin jälleen vaahtokarkkien ja Habanero-Tabascon siivittämänä tiukkaakin tiukempi Karaokekaksintaistelu!

Suomen pelottavin paikka on selvitetty: "Ikaalisiin ihmettelemään missä ne ihmiset on!"

maanantaina 19.3.201826 min

Maanantaiaamun levottomassa tunnelmassa analysoitiin julkisuuden henkilön "rakkaustatuointia", suunniteltiin unelmien vessanpönttöä ja vaihdettiin kotona rooleja. Kuuntele Mikon ja Pauliinan aamun parhaat höpinät n-y-t NYT!

Lautapelejä ja ankeriasmonneja

perjantaina 16.3.201821 min

Perjantain Aamuklubilla kyseltiin vinkkejä hyviin lautapeleihin, tivattiin lentoemännältä salaisuuksia ja lisättiin viimeinen numero Aamuklubin omaan lottoriviin. Mutta mikä tekee Mikosta ankeriasmonnin?

Sokerinhimoa ja Suomi on maailman onnellisin maa-Dirlanda!

torstaina 15.3.201822 min

Torstaina Aamuklubilla yritettiin päästä eroon sokeritoukista - eikun siis -koukusta, todettiin Mikon koira ikiliikkujaksi, sekä iloittiin Suomen sijoittumisesta maailman onnellisimmaksi maaksi!

Lottorivin kasvatusta ja Mikon miehisyyden testaamista

keskiviikkona 14.3.201817 min

Keskiviikkona Mikko joutui Pauliinan tiukkaan testiin, kun selvitettiin Mikon miehisyystasoa. Lisäksi juteltiin kaverin krapulasta, lempiasioiden puuttumisesta, ja lisättiin taas yksi numero lisää Aamuklubin omaan lottoriviin. Mutta keksitkö sinä mistä ihmeestä avausjuonnossa oli kysymys?

Millä avuilla Pauliina on päässyt radioon?

tiistaina 13.3.201824 min

Tiistaiaamuna purettiin jälleen saatua palautetta, pohdittiin ergonomiaa, tsempattiin Pauliinaa lähestyvään tähystykseen ja aloitettiin kuuntelijoiden kanssa Aamuklubin oman lottorivin kerääminen!

Sopiva etäisyys shoppailevaan naiseen on nyt selvitetty!

maanantaina 12.3.201821 min

Maanantaina Aamuklubilla juteltiin tosi-tv:stä, sopivasta etäisyydestä shoppailevaan naiseen, ylioppilaskirjoituksista sekä lihavista linnuista. Mutta miten Kuustosen kondomi liittyy mihinkään?

Karaokekaksintaistelussa rangaistuksena wasabia ja vaahtokarkkeja

perjantaina 9.3.201822 min

Perjantai on tunnetusti levoton - myös Aamuklubilla. Tänä aamuna pohdittiin kirppishintoja, pätemisen tarvetta ja juontajakaksikon vauhdikasta elämäntyyliä. Historian ensimmäisessä Karaokekaksintaistelussa taas tungettiin suut täyteen wasabia ja vaahtokarkkeja - mikä näitä kahta oikein vaivaa?

Naistenpäivän runoja ja nimiä ydinaseille: "Maa Tuska ja Ripaskaakstässä"

torstaina 8.3.201818 min

Naistenpäivä oli Aamuklubilla runoutta täynnä! Runoilun lomassa ehdittiin puhumaan myös ydinaseista, japanilaisista veitsistä, tavaroiden paiskomisesta ja pekonikulmista. Hyvää naistenpäivää kaikille!

Jäätyneitä kaloja ja liian hyvää asiakaspalvelua: "Älä nyt jaksa lässyttää.."

keskiviikkona 7.3.201822 min

Keskiviikkoisen Aamuklubin aiheina pyörivät muun muassa jäätyneet kalat, Mikon apteekkireissu, kuun sammuttaminen ja Pauliinan huono ohjeiden kuuntelutaito.

Nakkeja kermavaahdolla, plagiointisyytöksiä ja lasten Tinder - eli Kinder!

tiistaina 6.3.201819 min

Tiistain Aamuklubilla kuuntelijat pääsivät kertomaan erikoisimpia ruokayhdistelmiään, Mikko kävi Madridilaisessa saunassa ja Pauliina etsi kaveria pojallensa. Kuuntele aamun parhaat palat nyt eikä myöhemmin!

Pauliina vaatii Suomen kielen suojelua ja Mikko ratsastaa tiara päässä hirvellä

maanantaina 5.3.201824 min

Luit otsikon aivan oikein. Mikko Siltala on New Yorkin yössä hirvellä ratsastava sankari, jonka kunniaksi Hornetit lentävät taivaalla ja kansa ilakoi. Pauliina taasen haluaa asiat Suomen kielellä, ja kuuntelijat innostuivat muistelemaan äitien antamia elämänohjeita. Kuuntele maanantaiaamun parhaat palat, niin viikkosi alkaa takuulla paremmin kuin hyvin!

Mikko on xenniaali-sukupolvea ja Pauliina pekonin postittelija

perjantaina 2.3.201824 min

Perjantain pakkasaamuna Mikko iloitsi löytäessään viimein paikkansa tässä maailmassa, ja Pauliinan toimintakyky heikkenee väsyneenä. Miksi voileipä maistuu paremmalta toisen tekemänä? Ja miksi Mikko ansaitsee Vuoden esikuva-palkinnon?

Kiljutonkka nostettiin pöydälle: "Onko edes mahdollista että siitä saisi hyvää?"

torstaina 1.3.201818 min

Maaliskuun ensimmäisenä aamuna mietittiin toimivia kiljureseptejä ja ennustettiin säätä kuukautisista. Miksi jotkut tähtiparit eivät saa koskaan erota? Entä minkälaista ääntä pitäisi Alkon kauppa-auto?

"Ei enää Uuden-Seelannin kirjekaverit kirjoittele!"

keskiviikkona 28.2.201813 min

Tiistain Aamuklubilla harmiteltiin postin yllätyksettömyyttä, puitiin Kauniiden ja rohkeiden juonenkäänteitä, ja pelattiin korttia haamujen kanssa.

Väärän sukupolven nimiä ja palautelaulua

tiistaina 27.2.201825 min

Tiistaina Aamuklubilla pohdittiin, onko olemassa 2000-luvun Ritvoja tai 50-luvun Emmoja? Entä mitä mahtaa tänään tapahtua "Kaunareissa"? Ja miksei Hakkaraista saa halata? Ensiesityksensä sai myös Aamuklubin suuri Palautelaulu, joka sanoitettiin täysin saamamme palautteen pohjalta. Kuuntele nyt äkkiä!

Pakkaspäiviä ja rivien välistä lukua

maanantaina 26.2.201819 min

Ihana, kamala, pakkanen! Kauniit talvipäivät herättivät keskustelua, Soinin matkustelu ei vaan käy, ja Pauliina avaa rivien välistä lukua.

Paljastaako lempinumerosi sinutkin valehtelijaksi?

keskiviikkona 21.2.201828 min

4..7..21.. Mikä sinun lempinumerosi on? Mikko ja Pauliina paljastuivat omien suosikkiensa puolesta valehtelijoiksi, ja syytä etsittiin kissojen ja koirien kanssa. Mutta kenen nimipäivää tänään juhlittiin? Entä mitä hotellihuoneesta saa ottaa mukaan? Vastauksia näihin ja muihin elämän suuriin kysymyksiin kuulet Aamuklubilta!

Laturaivoa ja remonttihommia

tiistaina 20.2.201827 min

Tiistainen pakkasaamu kului leppoisasti - ja vähemmän leppoisasti, kun Aamuklubilla analysoitiin Mikon remonttitaitoja, suomalaista TV-komediakulttuuria, sekä puitiin syitä laturaivoon.

Juppeja ja erikoisia taitoja

maanantaina 19.2.201829 min

Mitä Pauliinaa ällöttävää taitoa Mikko voisi esitellä Daruden tahtiin? Mikä kumma se juppi oikein on? Entä miksi Pauliina aikoo lopettaa nukkumisen kokonaan? Kuuntele kooste Aamuklubin maanantaiaamulta, niin voit aloittaa viikkosi viisaampana!

Aamuklubin parhaat palat: pieruhuumoria ja julkisella paikalla ilakointia

perjantaina 16.2.201818 min

Mikko uhkaa jättää buffet-ruokailut elämästään, Pauliina pohtii lauleskelua julkisella paikalla, ja mieskuuntelijat innostuvat pieruhuumorista. Kuuntele perjantain Aamuklubin parhaat palat, niin saat sinäkin hyvän startin viikonloppuun!

Kana vetää Mikon filosofiseksi ja tekoäly valtaa pian maailman

torstaina 15.2.201825 min

Vain Aamuklubin Mikko Siltala osaa viedä ajatukset omasta keittiöstään universumin äärettömyteen, sekä ohjata kuuntelijoiden puhelimia radion välityksellä. Puhelinlinjat ja viestikanavat taas räjähtivät käsiin kun kansalta kysyttiin mielipidettä tatuointeihin. Jymypotissa Maija nappasi itselleen 600 euroa!

Ystäväterveisiä ja virolaisia trubaduureja

keskiviikkona 14.2.201817 min

Ystävänpäivä näkyi, kuului ja tuntui Aamuklubilla, kun kuuntelijat pääsivät kertomaan tarinoita omista ystävistään terveisten kera. Mutta mitä virolaisen trubaduurin ei kannata laulaa? Entä mitä vinkkejä Mikolla ja Pauliinalla on antaa ystävää etsivälle?

Sukkadominoa ja lempinimipalvelua

tiistaina 13.2.201820 min

Laskiaistiistaina Aamuklubilla kuuntelijat olivat vahvasti mukana lähetyksessä, kun vinkkejä sukkaparien yhteen saattamiseen saatiin jos jonkinmoisia, ja Mikko ja Pauliina perustivat "lempinimipalvelun".

Kampakulttuuria ja hylkeitä

maanantaina 12.2.201827 min

Mihin on kadonnut hiusten kampaaminen julkisella paikalla? Entä mitä Nestori Miikkulainen teki hylkeiden kanssa? Vastaukset kuulet Aamuklubilta.

Teinien lyhenteet testissä

perjantaina 9.2.201815 min

Mikon mielestä studiokoira Hippu tarvitsi miehekkäämmän nimen, ja assari-Sanni testasi, kuinka hyvin Mikko ja Pauliina tuntevat nykyteinien käyttämät lyhenteet. Lisäksi startattiin jännääkin jännempi kisa, jossa tehtävänä on tunnistaa suomalaisten urheilijoiden Olympialaisten huippuhetkiä - tietenkin Aamuklubin superkaksikon selostamana.

Kuntosalireissu ja painajaisia

perjantaina 9.2.201816 min

Mitä kaikkea Mikolle tapahtui yhdellä kuntosalireissulla? Mitä kauheuksia Pauliina koki unessaan? Entä kuka voitti kuuden hengen lippu- ja majoituspaketin Iskelmä-festareille? Kuuntele, niin olet taas vähän viisaampi!