Sadun Sunnuntaivieras

Sadun Sunnuntaivieras

Seuraava lähetys su 27.10. klo 13.00–15.00
Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Seuraava lähetys

Sadun Sunnuntaivieras

su 27.10. klo 13.00–15.00

Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Sadun sunnuntaivieras

Sadun sunnuntaivieraana Heli Laaksonen

keskiviikkona 16.10.55 min

Kirjailija ja runoilija Heli Laaksonen on julkaissut uuden aikuisille suunnatun runokokoelman Aurinko. Porkkana. Vesi. Mistä teos kertoo ja minkälainen tarina sen takaa löytyy? Studiossa kuullaan myös yksi teoksen runoista Helin lukemana! Jutustellaan myös muista asioista, kuten Helin kirjailijan urasta ja rakkaudesta etelänaapuriimme Viroon.

Sadun sunnuntaivieraana Jarkko Sipilä ja Mika "Immu" Ilmen

perjantaina 11.10.29 min

"Ei oo mitään hienoo koodistoo, jota me rikolliset kunnioitettais vaan se on ihan karmeeta rottailuu ja selkäänpuukotusta, ei siinä ole mitään mitä pitäis glorifioida.” Mika ”Immu” Ilmen entinen liivijengiläinen, vapaaottelija, sai 10 vuoden vankilatuomion vuonna 2014. Kertoo oppineensa kaikista iskuista, jotka on ottanut. Mitkä ovat olleet Immun elämän käännekohdat, miten gangsterielämä vaikutti Immun väleihin vanhempiensa kanssa, millaista elämää mies elää nyt vaimonsa ja lapsensa kanssa? Pitkän linjan rikostoimittaja Jarkko Sipilä on toimittanut Immun tarinan ja tämä on yksi näkökulma harmaaseen ja paikoin täysin mustaan maailmaan.

Sadun sunnuntaivieraana Markus Selin

torstaina 3.10.37 min

Elokuvatuottaja Markus Selinin elämästä kertova kirja Markus Selin - Perustuu tositapahtumiin on julkaistu 26.9.2019. Miten kirjaprojekti sai alkunsa ja millainen matka sen parissa on ollut? Keskustellaan myös muista aiheista, kuten Markuksen urasta ja ystävyydestä. Millaisia terveisiä Vappu Pimiä lähettää ystävälleen Markukselle? Entä miten hän päätyi juuri elokuvatuottajaksi? Satu Kotosen ja Markus Selinin juttutuokio nyt kuunneltavissa RadioPlayssa!

Sadun sunnuntaivieraana Elastinen

perjantaina 27.9.39 min

Syksyn tuleva konserttisalikiertue pitää hip hop -artisti Elastisen tällä hetkellä kiireisenä. Millaisista asioista hyvä ja positiivinen fiilis haetaan? Keskustellaan myös ajankohtaisesta Vain elämää-sarjasta, ystävyydestä ja rap-musiikista. Onko genrerajoja enää olemassa? Entä miten kansa on ottanut Vain elämää-sarjan tällä kaudella vastaan?

Sadun sunnuntaivieraana Jesse Kaikuranta

tiistaina 17.9.50 min

Muusikko Jesse Kaikuranta on julkaissut uuden singlensä Et kuollut vieläkään. Miten biisi päätyi Jesselle ja mitä mietteitä se hänessä herättää? Asiaa myös muista jutuista, kuten artisti- ja siviilielämän eroavaisuuksista ja musiikkiuran haasteista.

Sadun sunnuntaivieraana näyttelijä Matti Ristinen

torstaina 12.9.45 min

Näyttelijä Matti Ristinen nähdään Kari Tapion roolissa syksyn uutuuselokuvassa Olen suomalainen. Miten Matti on kokenut Kari Tapion saappaisiin hyppäämisen ja millainen suhde hänellä itsellään on musiikkiin ja laulamiseen? Juttua myös muista asioista, kuten Syke-sarjasta ja somettamisesta.

Sadun sunnuntaivieraana Laura Närhi

keskiviikkona 4.9.34 min

Muusikko Laura Närhen arki koostuu aktiivisesta keikkailusta ja musiikinteosta. Uusi biisi Tekisin tän uudelleen puhuttelee Lauraa haikeudellaan ja suloisuudellaan. Millainen tarina biisin takaa löytyy ja miten Laura kuvailee omaa musiikkiaan?

Sadun Sunnuntaivieraana Tommi Läntinen

perjantaina 30.8.53 min

Vastikään 60 vuotta täyttänyt ja elämänkerran julkaissut Tommi Läntinen muistelee Sadun Sunnuntaivieraassa uransa kohokohtia. Mitä raittius muusikolle merkitsee? Miltä tuntuu, kun oma poika on päätynyt samoille musiikkipoluille?

Sadun Sunnuntaivieraana Anna Perho

perjantaina 23.8.59 min

Toimittaja-valmentaja Anna Perho on juuri julkaissut uuden kirjan ”Suorat sanat”, joka opastaa puhdistamaan ilmaa kotona ja työpaikoilla viisaasti. Anna on myös agrologi ja heppahullu, jonka mukaan hevoskuiskauksen lait toimivat myös ihmisiin. Saako koira nukkua sängyssä? Mitä avioliitto Annalle merkitsee? Miksi Annaa ei ole kutsuttu luokkakokouksiin? Annan elämää Sadun Sunnuntaivieraassa.

Sadun Sunnuntaivieraana Mikko Harju

tiistaina 13.8.40 min

"Sinä riität" -hitillä suosioon noussut Mikko Harju uskoo, että rehellisellä ja omannäköisellä työnteolla voi saavuttaa unelmia. Hänen unelmansa on esittää musiikkia mahdollisimman suurelle yleisölle. 5-vuotissuunnitelmakin on olemassa, mutta sitä ei pidä seurata orjallisesti. Mikko kävi Sadun Sunnuntaivieraana Timantti -biisin julkaisun yhteydessä alkuvuodesta. Juttua riitti myös nyrkkeilystä ja parisuhteista.

Sadun Sunnuntaivieraana Mariska

torstaina 8.8.73 min

Laulaja-sanoittaja Mariska on työstänyt kevään ajan uutta albumia. Uusi biisi Muuttumisleikki julkaistiin toukokuussa. Sadun Sunnuntaivieraassa puhutaan feikkiydestä, katumuksesta ja äitiydestä, jonka ei pitänyt tulla eteen Mariskan elämässä ollenkaan. Entä mitä tapahtui, kun Mariskan piti lähteä vuodeksi maailmanympärysmatkalle?

Sadun Sunnuntaivieraana Sami Saari

torstaina 1.8.50 min

Sadun Sunnuntaivieraana on tällä viikolla suomisoulmies Sami Saari, jonka suuriin hitteihin kuuluu mm. Ainutkertainen. Saari on vaikuttanut myös Veeti & The Velvets -yhtyeessä ja Dallapé -kokoonpanossa. Saari muistelee suosion kuumia vuosia ja niiden vaikutuksia omaan elämään. Entä miten keskustelu päätyy lopulta seksiin? Sekin selviää.

Sadun sunnuntaivieraana Aki Tykki

keskiviikkona 24.7.57 min

Sadun sunnuntaivieraana Happoradion nokkamies Aki Tykki. Tiiviisti keikkaileva suosikkiyhtye on pitänyt yhtä vuodesta 2001, vuosiin mahtuu isoja radiohittejä, hiljaisempia aikoja ja taukoja musiikista. Mikä pitää bändin kasassa? Onko tunteikkaista sanoituksista tutun muusikon helppo puhua tunteista siviilissä? Miten sielussa helähtää nykyisin, kun Aki vierailee kotikonnuillaan Joensuussa? Kuuntele!

Sadun Sunnuntaivieraana Laura Voutilainen

tiistaina 9.7.55 min

Rautaa on taottava, kun se on kuumaa. Mutta miten pitää pää koossa kiireenkin keskellä? Entä millaisia "SEIS" -tilanteita keikoilla on sattunut? Sadun Sunnuntaivieraassa Laura Voutilainen avaa maailmaansa. Aivan aluksi huomion vie Lauran paita.

Sadun sunnuntaivieraana Jukka Puotila

tiistaina 9.7.26 min

Ruusun aika, Yökyöpeli, Kotikatu. Pitkän uran tehneen näyttelijä Jukka Puotilan tunnistaa jokainen. Sadun Sunnuntaivieraassa Puotila puhuu kiertue-elämästä ja muistelee ensimmäisiä keikkojaan, jotka olivat näyttelijän mukaan hirveitä.

Sadun sunnuntaivieraana Irina

torstaina 20.6.68 min

Juhannusviikonlopun Sadun Sunnuntaivieraana ihastuttava Irina, joka julkaisi alkukesästä uuden sinkun Mä haluun olla yksin. Irina rakastaa yksinoloa. Miten perhe siihen suhtautuu?

Sadun sunnuntaivieraana Chisu

perjantaina 7.6.38 min

Chisu julkaisi tänä keväänä uuden albuminsa kolmessa osassa. MOMENTUM 1, MOMENTUM 2 JA MOMENTUM 3 ovat esitelleet uudenlaisen artistin. Chisu sanoo, että hänen työnsä ydin on siinä, että hän etsii minuuttaan ja heijastelee sitä musiikillaan. Sadun Sunnuntaivieraassa puhutaan muun muassa velvollisuuksista itseä ja muita kohtaan. Miksi artisti on sitä mieltä, että hänet olisi poltettu roviolla 500 vuotta sitten? Entä kuinka Leijonien MM-menestys kolahtaa Chisuun?

Sadun sunnuntaivieraana Sanna Mämmi

keskiviikkona 29.5.31 min

Sadun sunnuntaivieraana entinen radiotoimittaja, mindfulness- ja joogakouluttaja sekä Terveys edellä -podcastin pitäjä Sanna Mämmi. Tänä keväänä Vapaudu huolista -kirjan julkaissut Sanna juttelee Sadun kanssa muun muassa yleisestä hyvinvoinnista ja mindfulnessista. Lisäksi Sanna antaa Sadulle vinkkejä, kuinka harjoittaa tietoista läsnäoloa hektisen perhe-elämän keskellä.

Sadun sunnuntaivieraana Jesse Kaikuranta

perjantaina 24.5.49 min

Sadun Sunnuntaivieraana laulaja Jesse Kaikuranta. Kaikuranta piti pitkän tauon musiikin tekemisestä, mutta nyt mies on tehnyt paluun tuoreella kappaleellaan Et kuollut vieläkään. Kaikuranta avautuu Sadulle muun muassa, millaista on joutua koulukiusatuksi ja puhuu myös paskansietokyvystään.

Sadun sunnuntaivieraana Pauli Hanhiniemi

torstaina 23.5.42 min

Sadun Sunnuntaivieraana Pauli Hanhiniemi. Millainen Pauli on humalassa? Entä kuka on paras mentori, joka Paulin kohdalle on sattunut?

Sadun sunnuntaivieraana Sanni

maanantaina 20.5.51 min

Sadun Sunnuntaivieraana uuden Hei Kevät- singlen julkaissut Sanni. Miten Sanni selvittää, mitä hänelle itselleen oikein kuuluu? Entä mikä on hänen lempi Disney-leffansa ja miksi?

Sadun sunnuntaivieraana Maria Sid

maanantaina 20.5.46 min

Sadun Sunnuntaivieraana näyttelijä Maria Sid. Maria näyttelee Kaikki Synnit - nimisessä rikos-sarjassa Sanna Tervon roolin. Millaista Tervon roolia on näytellä? Entä millaisia erityistaitoja Marian on pitänyt opetella näyttelijäntyötään varten?

Sadun sunnuntaivieraana Ismo Alanko

keskiviikkona 15.5.45 min

Rocklegenda Ismo Alanko julkaisee perjantaina 17.5. uuden albuminsa nimeltä Minä halusin olla niin kuin Beethoven. Albumi sisältää muun muassa singlen Nuorena nukkuneet. Millainen tarina biisin takaa löytyy? Entä millaista taiteilijaelämää Ismo on uransa aikana viettänyt? Vierailun aikana kuullaan myös musisointia, joten tätä et halua missata!

Sadun sunnuntaivieraana Jonne Aaron

keskiviikkona 8.5.56 min

Riipaisevia rakkaustarinoita kynäilevä Jonne Aaron istahti Sadun sunnuntaivieraaksi. Jonne avaa moniulotteisesti uuden Tiikerinraidat kappaleensa tarinaa, puhuu artistin elämästä ja paljon elämästä yleensä. Näitä tarinoita ei kannata missata! Ja millaisia hauskoja Matti-muistoja Jonnella on?

Energinen Antti Ketonen Sadun vieraana

torstaina 2.5.51 min

Soolouralle siirtynyt energinen Antti Ketonen avaa elämäänsä Satu Kotosen haastattelussa. Antti kertoo muun muassa loputtoman energiansa ja positiviisuutensa lähteestä. Hän on nähnyt keikkailua eri näkökulmista ja kuvailee, miten erilaista on artistin ja bändin kohtelu. Antti paljastaa myös, mistä johtuu entistä vahvempi läsnäolo keikalla.

Sadun sunnuntaivieraana Dome Karukoski

perjantaina 26.4.36 min

Tolkien-elokuvan ohjannut Dome Karukoski kertoo leppoisaan tyyliinsä elokuvanteosta Hollywoodissa. Kuinka kävi suoran suomalaiselle kommunikointitavalle ja mikä sai aikaan kuumottavia tunteita leffasalissa? Entä mitä Dome on oppinut amerikkalaisilta ja aikooko hän muuttaa jenkkeihin? Dome paljastaa myös äitinsä kommentin uudesta elokuvasta.

Sadun sunnuntaivierana Tuure Kilpeläinen

torstaina 25.4.35 min

Ihana artisti Tuure Kilpeläinen avaa elämäänsä Kouvolan ajoista aina nykyiseen vaippa-arkeen. Miten Tuure Kilpeläinen päätyi taiteen pariin, kuka oli nuoren Tuuren oma esikuva ja mitä tapahtuu Kaihon karavaanarille rakkauden keskellä?

Sadun sunnuntaivieraana Jvg

keskiviikkona 17.4.28 min

Sadun Sunnuntaivieraana Ikuinen Vappu- nimisen kappaleen helmikuussa julkaissut Jvg. Ville ja Jare kertovat haastattelussa muunmuassa siitä, miten menestys on vaikuttanut heidän arkielämäänsä. Onko julkisilla yhä mahdollista kulkea ja voiko sukujuhlissa käydä? Entä millaisia tulevaisuudensuunnitelmia kaksikolla on?

Sadun sunnuntaivieraana Teleks

tiistaina 16.4.58 min

Isoja radiohittejä tehtaillut Teleks-kaksikko Pepe Johansson ja Markus Koskinen kertovat millaisena rakkaus lajiin näyttäytyy kolme vuosikymmentä kestäneen uran jälkeen, miltä tuntuu puhua rahasta ja taloudellisesta menestyksestä, entä onko toiveissa vielä tulla yhtyeeksi, jonka jäsenet tunnistetaan katukuvassa?

Sadun sunnuntaivieraana Ellinoora

perjantaina 12.4.26 min

Sadun Sunnuntaivieraana on Ellinoora. Laulaja ja lauluntekijä Ellinoora on saanut pidemmällä ajalla asettua yhdeksi Suomen musiikkitaivaan tähdeksi. Ellinoora haluaa musiikin ohella antaa äänensä hyvään. Mielinauha -kampanjassa Ellinoora haluaa olla tukemassa mielenterveyttä. Mieli ei ole särkymätön, mutta pysyviä vaurioita on mahdollista estää. Mutta kenelle erityisesti Ellinoora haluaisi tehdä kappaleen, ja miltä tuntuu tehdä työtä oman rakkaan kanssa?

Sadun sunnuntaivieras Izmo Heikkilä

maanantaina 8.4.33 min

Sadun Sunnuntaivieraana Tähdet tähdet -ohjelman tuomari sekä Raptorista tuttu Izmo Heikkilä. Heikkilä työskentelee luovana johtajana Bauer Medialla ja seuraa jo työnsäkin puolesta viihdebisnestä. Mitä nykyään vaaditaan menestykseen? Heikkilällä itsellään Raptori -tausta seuraa uskollisesti mukana. Mikä on tarina ikonisen biisin Oi Beibin taustalla? Ja missä vaiheessa perhekeskeinen Heikkilä käsitteli Raptori -taustansa lastensa kanssa?

Sadun sunnuntaivieraana Juha Tapio

perjantaina 5.4.30 min

Juha Tapio jää joulukuisen Hartwall Areenan konserttinsa myötä tauolle. Joulukuun konsertti toteutetaan ennennäkemättömällä tavalla. Sadun haastattelussa Juha Tapio kertoo millaisia odotuksia hänellä on tauolleen ja millaisia toiveita hänellä on tauonjälkeiseen elämään artistina. Mutta joulukuuta edeltää vielä paljon työtä!

Sadun sunnuntaivieraana Antti Mäkinen

keskiviikkona 3.4.70 min

Viasatin jääkiekkoselostaja ja Kimanttia -podcastin Antti Mäkinen kertoo, että mitä vaatii päästä Suomen eturivin urheiluselostajien joukkoon. Antin jääkiekkotuntemus on valtava ja hän antaa työlleen aina kaikkensa! Silti Antin elämän keskiössä on oma rakas perhe.

Sadun sunnuntaivieraana Martina Aitolehti

tiistaina 26.3.60 min

Martina Aitolehti on suomalainen somevaikuttaja ja hyvinvointiyrittäjä, joka haluaa elää hetkessä. Miten hän sovittaa työnsä ja äitinä olemisen yhteen? Entä miten vanhat koulukaverit suhtautuvat Martinan elämään?

Sadun sunnuntaivieraana Lauri Tähkä

torstaina 21.3.73 min

Sadun Sunnuntaivieraana on artisti ja lauluntekijä Lauri Tähkä. Viime vuodet ovat olleet tapahtumarikkaita; paljon on tehty työtä, mutta paljon on elämässä mennyt säpäleiksi. Tähkä on halunnut katsoa rohkeasti peiliin. Itselle lässyttäminen on loppunut.

Sadun sunnuntaivieraana Janne Virtanen

perjantaina 15.3.35 min

Sadun Sunnuntaivieraana näyttelijä ja ohjaaja Janne Virtanen. Janne kertaa haastattelussa polkunsa näyttelijäksi sekä kasvutarinaansa ihmisenä. Jannella on takanaan erityinen vuosi vaimonsa Hanna-Riikan sekä oman isänsä poismenojen jälkeen. Millaisia ajatuksia Jannella on rakkaudesta, luopumisesta, vanhemmuudesta ja tulevaisuudesta?

SADUN SUNNUNTAIVIERAS JARKKO TAMMINEN

maanantaina 11.3.51 min

Imitaattori-näyttelijä Jarkko Tamminen on monen roolin mies. Kuinka usein on käynyt niin, että kohde on pahoittanut mielensä imitaatiosta?

Sadun Sunnuntaivieraana Ville Valo

torstaina 28.2.28 min

Vuoden kovimpia musiikkitapauksia on Him-yhtyeen solistin Ville Valon ja Agents -yhtyeen kokoonpano, joka on tarttunut Baddingin klassikoihin. Yhtye aloittaa kevätrundinsa maaliskuun alussa ja nähdään kesällä myös Iskelmä Festivaaleilla. Millaisia väristyksiä Baddingin biisit Villessä aiheuttavat ja millaisia odotuksia tulevilta keikoilta? Maailmalta löytyy valtavia massoja Villeä palvovia faneja, jotka seuraavat tähteä edelleen tiiviisti. Sadun Sunnuntaivieraassa laulaja kertoo hurjimmista fanihetkistään.

Sadun sunnuntaivieraana Juha Tapio

keskiviikkona 20.2.39 min

Juha Tapio julkaisi perjantaina 15.2. uuden albumin "Pieniä taikoja". Se on jo toinen levy vuoden sisään. Studiolla ja keikkalavoilla on paahdettu ahkerasti. Mitä ajatuksia Juhalla on edessä olevasta tauosta? Entä iskelmägenrestä, johon on joskus suhtautunut hyvin kiihkeästi. Kiihkeästä puheenollen, Sadun Sunnuntaivieraassa puhuttaa myös seksi lauluissa.

Sadun sunnuntaivieraana Arttu Wiskari

torstaina 7.2.68 min

Laulaja Arttu Wiskari on saanut luoda omannäköistä uraa ja tehdä asioita omalla tyylillään. Artistiuran alkuvaiheilla hänelle kehiteltiin taitelijanimeä, mutta idea oli laulajan mukaan niin härski, että siitä päätettiin luopua. Sadun Sunnuntaivieraassa Wiskari kertoo muun muassa millaista on tehdä töitä levy-yhtiössä, joka tuntuu perheeltä. Entä millaisissa fanitilantenteissa lehmänhermoinen Wiskari ärsyyntyy?

Sadun sunnuntaivieraana Jukka Poika

perjantaina 1.2.25 min

Jukka Poika on juuri julkaissut biisin Se tekee hyvää yhdessä Juha Tapion kanssa. Millaista yhteistyö hyvän ystävän kanssa on ollut? Mitä Juha on opettanut? Sadun Sunnuntaivieraassa puhutaan myös menneestä taitelijaelämästä ja rakastumisesta ja pohditaan millainen patsas Jukka Pojasta syntyisi.

Sadun sunnuntaivieraana Leena Pöysti

torstaina 31.1.39 min

TV:stä tuttu! Se pitää näyttelijä Leena Pöystin kohdalla todella paikkansa. Hän ollut jo vuosia mukana Suomen suosituimmissa tv-sarjoissa, viimeisimpänä muun muassa Robassa ja sairaalasarja Sykkeessä. Millaisia tilanteita näyttelijöille tulee kuvauksissa ja lounastunnilla? Leena Pöystin kanssa nousee esiin myös #metoo. Miten se mullisti näyttelijöiden maailmaa?

Sadun sunnuntaivieraana Aki Linnanahde

torstaina 17.1.52 min

Aki Linnanahde on koko kansan tuntema suosikkijuontaja - mutta millainen mies löytyy suositun mediahahmon takaa? Iskelmän Satu Kotonen selvittää juurta jaksain Akin elämää ja sen vaiheita tämänkertaisessa Sadun Sunnuntaivieraassa. Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Sadun sunnuntaivieraana Arto Nyberg

perjantaina 11.1.31 min

Milloin Arto Nyberg koki "fanboy"-hetkensä? Mikä suorissa lähetyksissä koukuttaa? Miten Nybergin legendaarinen ura on saanut alkunsa? Entä ketkä ovat niitä todellisia voittajia julkisuusrintamalla - ja ennen kaikkea miksi? Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Sadun sunnuntaivieraana Iina Kuustonen

torstaina 20.12.201852 min

Sadun Sunnuntaivieraana monille suomalaisille tuttu, upea näyttelijä Iina Kuustonen. Iina kertoi kuvauksista arktisessa ilmastossa ja siitä miten siellä toimittiin, jotta kaikki sujui hyvin. Iina kertoi myös muista projekteistaan, sekä siitä millaista on olla äiti ja paljon muista asioista!

Sadun sunnuntaivieraana Anna Eriksson

perjantaina 14.12.201837 min

Sadun Sunnuntaivieraana laulaja Anna Eriksson. Minkälaisia mietteitä Annalla on elokuvaurasta? Entäpä millaisia tunteita Annalla on isoissa kaupungeissa asumista kohtaan? Mitä tulevaisuuden suunnitelmia musiikkiuran kannalta Annalla on?

Sadun sunnuntaivieraana Pequ Nieminen

keskiviikkona 12.12.201860 min

Sadun Sunnuntaivieraana Pequ Nieminen. Satu ja Pequ keskustelivat musiikkibisneksestä paljon ja laajalti. Kuuntele mielenkiintoinen haastattelu!

Arja Koriseva

maanantaina 10.12.201841 min

Sadun Sunnuntaivieraana Arja Koriseva. Arja kertoo muun muassa joulukonserteista sekä viihdebisneksen raakuudesta.

Sadun sunnuntaivieraana Samae Koskinen

keskiviikkona 5.12.201855 min

Sadun Sunnuntaivieraana Samae Koskinen, joka on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Soolotuotannon lisäksi hän on Sister Flo -yhtyeen perustajajäsen ja keulakuva. Samae ja Satu keskustelivat biiseistä, niiden vastaanotosta, keikoista, sekä lisäksi Samaen perhe-elämästä. Mitä mietteitä Samaella on toista kertaa isäksi tulemisesta? Miten Samae ryhtyi kasvissyöjäksi alunperin? Näihin kysymyksiin ja moniin muihinkin saat vastauksen kuuntelemalla!

Sadun sunnuntaivieraana Pete Parkkonen

torstaina 29.11.201834 min

Sadun Sunnuntaivieraanaana laulaja Pete Parkkonen. Pete kertoi terapiassa käymisestä, sekä siitä miten hän valmistautuu haastatteluihinsa. Onko eroottiset musiikkivideot, joita miljoonat ihmiset ovat nähneet vaikuttanut arkeen? Entä miten päihteet liittyvät Peten elämään?

Sadun Sunnuntaivieraana Vappu Pimiä

perjantaina 23.11.201844 min

Sadun Sunnuntaivieraana juontaja Vappu Pimiä, joka kuvailee itseään yritteliääksi ja huumorintajuiseksi naiseksi, joka ei koskaan tee asioita puolivillaisesti. Millaisten asioiden vuoksi hän menettää yöunensa? Satu ja Vappu puhuvat menestyksestä, lasten kasvattamisesta, suorapuheisuudesta, Vapun arjesta, josta hän saa paljon palautetta - ja vähän miehistäkin.

Sadun sunnuntaivieraana Krista Kosonen

torstaina 15.11.201829 min

Sadun Sunnuntaivieraana monille suomalaisille tuttu näyttelijä Krista Kosonen. Krista kertoi uudesta Bullets-sarjasta, jossa on mukana. Krista kertoi myös erityistaidoistaan, ylpeydestään työtään kohtaan, lapsuuden idolistaan ja Bullets-sarjan hahmostaan.

Sadun sunnuntaivieraana JP Leppäluoto

perjantaina 9.11.201841 min

Sadun Sunnuntaivieraana Raskasta Joulua, sekä Raskasta Iskelmää kokoonpanoista tuttu JP Leppäluoto. JP kertoi millainen isä on ja hän mainitsi myös olevansa herkkä mies. Koliseeko ns. sarvet yhteen kiertueella rokkikukkojen kesken? Kuinka korkin kiinni laittaminen on vaikuttanut JP:n elämään? Miltä tuntui vetää Raskasta Iskelmää ja miten yleisö otti sen vastaan? JP kertoi myös top 3 joulubiisinsä, sekä mikä on hänelle tärkeä hetki joulussa.

Sadun sunnuntaivieraana Jussi Rainio

torstaina 8.11.201833 min

Sadun sunnuntaivieraassa tällä kertaa vieraana Neon 2- yhtyeen Jussi Rainio. Yhtye on tehnyt paluun ja Jussi kertoo hieman niin yhtyeen menneisyydestä, kuin myös tulevaisuudesta. Satu kaivelee myös syviä juttuja Jussista, kuten miksi hän raitistui ja hänen selätetystä sairaudestaan. Jussi kertoo myös omasta lapsuudestaan ja nykyisestä perhe-elämästään. Millaista oli olla julkisuudesta tuttu 90-luvulla? Minkälaiset muistikuvat Jussilla on isästään? Kuinka Jussi päätyi musiikkibisnekseen?

Sadun sunnuntaivieraana Lola Odusoga

maanantaina 5.11.201849 min

Juontaja-malli Lola Odusoga on tehnyt keikkatöitä viimeistä 22 vuotta. Nyt hän on aloittanut myös ns. päivätyöt. Lola kertoo, ettei ole koskaan ollut burnoutin partaalla, miten se on onnistunut? Hän on myös tarkka siitä, millaisia töitä ottaa vastaan. Sadun Sunnuntaivieraassa puhutaan myös kehopositiivisuudesta ja voimanaiseudesta. Ne ovat sanoja, joita Lola vihaa.

Sadun sunnuntaivieraana Olli Lindholm

perjantaina 26.10.201826 min

Sadun Sunnuntaivieraana on hetki sitten uuden albumin julkaissut YÖ-yhtyeen Olli Lindholm. Uuden albumin myötä tuntuu, että yhtye on saanut uusia faneja. Olisiko Olli tarvinnut enemmän neuvoja uran alkuaikoina? Mitä mieltä Olli on kumppanin kanssa vietetystä yhteisestä ajasta? Entäs miten Olli on saanut yhdistettyä perhe-elämän ja tähteyden? Kaikkiin kysymyksiin saat vastauksen kuuntelemalla ja saatat saada uutta tietoa Ollista! Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Sadun Sunnuntaivieraana Samuli Edelmann

perjantaina 19.10.201829 min

Punkbändi Tunkio, Veturimiehet heiluttaa, Vintiöt. Kansa muistaa Samuli Edelmannin lukuisista rooleista, mutta mitä miehelle itselleen on jäänyt käteen vanhoista projekteistaan? Orkestra Suora Lähetyksen kanssa musiikkia tekevä Edelmann on päättänyt keskittyä tällä hetkellä vain musiikkiin, mutta liikkuva kuvakin vilahtelee keskustelussa. Mitä ajatuksia Hollywood herättää? Sadun Sunnuntaivieraassa palataan myös lapsuuden Poriin.

Sadun Sunnuntaivieraana Jenni Vartiainen

torstaina 11.10.201824 min

Sadun Sunnuntaivieraassa juuri uuden Monologi -albumin julkaissut Jenni Vartiainen. Millainen Jenni on humalassa, kuinka ekologisuus näkyy hänen elämässään? Entä mitä hän entisenä luistelijana ajettelee Kiiran Korven elämänkerrasta nousseesta keskustelusta? Jenni tuntee Kiiran hyvin ja jakaa hänen kanssaan samanlaisen menneisyyden.

SADUN SUNNUNTAIVIERAANA TIMO KOIVUSALO

perjantaina 5.10.201819 min

Timo Koivusalon ohjaama elokuva Olavi Virran elämästä on nyt elokuvateattereissa. Idea elokuvaan on syntynyt kauan sitten, mutta miksi Olavi? Entä kuinka usein Koivusalolta tivataan Pekon tai Tuttu Jutun paluuta?

Sadun Sunnuntaivieraana Reino Nordin

perjantaina 28.9.201828 min

Mistä tulee lempinimi Räkä-Reiska? Millainen oli laulaja Reino Nordinin lapsuus ja nuoruus teatteriympyröissä? Millainen suhde laulajalla on rahaan ja miten hän huomioi faninsa?

Sadun sunnuntaivieraana Maija Vilkkumaa

perjantaina 21.9.201833 min

Satumaatangosta tulee ensi vuonna kuluneeksi 20 vuotta. Millaisia suunnitelmia Idols-tuomarilla on? Entä mitä kuuluu Maijan autokoululle?

Sadun Sunnuntaivieraana Tiina Lymi

perjantaina 14.9.201831 min

Sadun Sunnuntaivieraana ohjaaja-näyttelijä Tiina Lymi, joka on tuorein ohjaustyö Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja pyörii parhaillaan elokuvateattereissa. Onko Tiina koskaan miettinyt millaista elämä Hollywood-näyttelijänä olisi? Entä mitä tapahtui, kun Tiina Lymiä yritettiin hypnotisoida?

Sampo Kaulanen

maanantaina 28.5.201821 min

Sadun Sunnuntaivieraassa vieraana Jounin Kauppaa Ylläksellä pyörittävä Sampo Kaulanen. Kaulanen tunnetaan muun muassa suurista somekampanjoistaan. Äskettäin hän voitti Selviytyjät Suomi -ohjelman, jonka voittosumman 30 000 euroa hän lahjoitti hyväntekeväisyysjärjestölle. Millaista julkisuus on ja millaisia unelmia kyläkauppiaalla on?

Paola Suhonen

keskiviikkona 16.5.201822 min

Sadun sunnuntaivieraan Paola Suhosen kanssa jutellaan Ivana Helsingin 20-vuotis juhlavuodesta, ulkomailla asumisesta ja muodista. Mikä on Paolan mielestä parassa suomalaisuudessa? Mikälainen tulevaisuus on vaatebisneksellä?

Saara Aalto

maanantaina 7.5.201815 min

Sadun sunnuntaivieraana on Suomen euroviisuedustaja Saara Aalto. Millaisia ajatuksia hänellä on maailman musiikkibisneksestä? Tai rakkaudesta? Millä mielillä Saara lähtee euroviisuihin? Entä mitä ajatuksia Saarassa herättää hänen lapsuuden kotipaikkakuntansa?

Leena Lehtolainen

maanantaina 30.4.201826 min

Sadun sunnuntaivieraaksi saapuu kirjailija Leena Lehtolainen. Hän kertoo intohimostaan kirjoittamiseen ja luontoon. Milloin Lehtolainen kirjoitti ensimmäisen kirjansa? Tai miten Maria Kallio -sarja syntyi?

Anssi Kela

maanantaina 23.4.201826 min

Anssi Kela keskustelee Sadun kanssa miltä tuntuu, kun artistia salakuvataan lomamatkoilla. Entä mistä kertoo Anssi Kelan uusi kappale Ilves?

Susanna Laine 17.4.

torstaina 19.4.201852 min

Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Vieraana M.A.Numminen

tiistaina 10.4.201831 min

Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Mikko Leppilampi

keskiviikkona 4.4.201833 min

Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Ressu Redford

sunnuntaina 25.3.201826 min

Ressu Redford juttelee Sadun kanssa mukavia, musiikin tekemisestä Bogard Co:sta, sekä yllättäen hiuksistaan! Millaiset olivat Ressun hullut vuoden?

Heidi Sohlberg

sunnuntaina 18.3.201825 min

Entinen Miss Suomi ja syövästä selviytynyt Heidi Sohlberg kertoo ystävyydestä, Jyväskylässä kasvamisesta ja elämän kokemuksen tuomasta tunteesta siitä, mikä on hänen elämäntehtävänsä.

Katri Helena

tiistaina 13.3.201824 min

Nyt ääneen pääsee koko Suomen rakastama laulaja, Katri Helena. Hän on uransa lisäksi mummi ja äiti, miten julkinen ura vaikuttaa yksityiseen elämään ja toisinpäin? MIllainen on Katri Helenan työetiikka, entä mitä hän ajattelee suomalaisesta yleisöstä.

Paula Noronen

torstaina 8.2.201831 min

Mahdollisesti Suomen hauskin nainen, Paula Noronen juttelee Sadun kanssa radion tekemisestä, somesta ja unelma-ammateista. Paula kertoo myös Supermarsun kirjoittajana mikä on hänen mielestään supervoima, onko esimerkiksi läsnäolon voima sellainen?

Sami Hintsanen

sunnuntaina 28.1.201827 min

Sami Hintsanen puhuu laulamisesta, lapsuudestaan ja juomisestaankin. Musiikin parissa työskentelevä Sami tunnetaan työstään, mitä hän ajattelee muusikon urasta ja musiikin parissa tehtävän työn vaatimuksista? Vanhempana hän haluaa ohjata musiikin parista pois ja kertoo siihen syyt. Vanhenemisen myötä hän myös osaa peilata myös taustojaan erilailla.

Pamela Tola

sunnuntaina 21.1.201826 min

Sadun vieraana Pamela Tola. Pamela kertoo lapsiperhearjesta ja siitä mikä on lasten kanssa hänen mielestään tärkeää, millaista on laatuaika. Puheenaiheena on myös Kolmistaan-sarja, jonka yhteydessä puhutaan kolmenkympinkriisistä ja sen ilmenemismuodoista.

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen

maanantaina 15.1.201840 min

Mitä on kahden taiteilijan liitto? Näytelmän yhdessä tehnyt pariskunta kertoo yhteisestä luomisprosesseista, sekä kumpikin omasta kehittymisprosessistaan. Miten he tapasivat? Miten eroperheissä voidaan arjessa?

Madventures - Riku ja Tunna

sunnuntaina 7.1.201823 min

Madventures-kaksikko on julkaissut Mad Spirit: Täydellisen juhlimisen oppaan, mutta millainen oli Rikun ja Tunnan ensimmäinen kohtaaminen humalatilan kanssa? Kirjan vinkeillä vältetään krapula, mutta ovatko herrat kokeneet krapulan paljon puhutun luovan tilan? Entä millainen olisi presidentinvaalitentti Rikun ja Tunnan tapaan?

Cheek

sunnuntaina 24.12.201718 min

Sadun sunnuntaivieraassa kuullaan tässä jaksossa Cheekiä. Satu ja Cheek keskustelevat mm. Mäkihypystä, inttivuodesta ja veljen tytön musiikkimausta. Myös Team Cheek saa puheenvuoron. Leppoisa keskustelu antaa rauhalliselle miehelle mahdollisuuden rentoutua Satu Kotosen seurassa.

Elastinen

maanantaina 11.12.201718 min

Elastinen - Mitä kuuluu menestysmiehen arkeen? Kansakunnan hymypoika ei aina jaksa hymyillä, vaikka luottaa elämään eikä pingota tulevaisuudesta. Miltä isyys tuntuu? Mikä on oman isän rooli Elastisen elämässä? Kuuntele Sadun sunnuntaivieras.

Samu Haber

maanantaina 11.12.201720 min

Samu Haber - Aina pilkettä silmäkulmassa ja ura vie maailman ääriin, mutta miten pitää oma pää kasassa kaiken keskellä? Millainen penkkiurheilija on Samu Haber? Kuuntele Sadun sunnuntaivieras ja tutustu Voice of Germanyn tuomariin, joka lähti pestiin baarin penkiltä.

Timo Jutila

maanantaina 11.12.201724 min

Timo Jutila - Elämänkerta tulossa, miksi ja miten prosessiin lähdettiin? Millainen on ollut Tamperelaisen jääkiekkoilijan lapsuus? Kuuntele muistot ja se miten Timo Jutilalle itselleen näyttäytyy oma julkisuus, jääkiekkomaajoukkueesta rillaamiseen. Sadun sunnuntaivieraana tamperelaisuuden perikuva.