Sadun Sunnuntaivieras

Sadun Sunnuntaivieras

Seuraava lähetys su 25.10. klo 13.00–15.00

Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Seuraava lähetys

Sadun Sunnuntaivieras

su 25.10. klo 13.00–15.00

Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Sadun sunnuntaivieras

Sadun sunnuntaivieraana Carl-Kristian Rundman

maanantaina 19.10.58 min

Monista rooleista TV:ssä ja teattereissa tuttu, rakastettu näyttelijä Carl-Kristian Rundman sai lempinimensä isoveljeltään. Nuoruuden bänditouhut Vantaalla vaihtuivat teatterikorkeakouluun. Kahden taiteilijan liitto on kestänyt liki kolmekymmentä vuotta ja perheen yhteiselle ajalle on aina järjestetty aikaa.

Sadun sunnuntaivieraana Juha Lehti

perjantaina 16.10.32 min

Puolet elämästä bändiä ja maineikasta keskiolutjatsia. Sir Elwoodin Hiljaisten Värien Juha Lehti ei viihdy enää kuppiloissa, elämässä on nyt muuta.

Kymmenen vuoden hiihtoloma päättyi tänä syksynä uuden albumin ”Aamupäivän Errol FLynn” julkaisuun. SEHV-keikoilla hitit soitetaan ehdottomasti.

Sadun sunnuntaivieraana Antti Reini

tiistaina 6.10.47 min

Tumman äänen ja karismaattisen olemuksen tietävät kaikki, kuka tuntee parhaiten mm. Vareksena tunnetun näyttelijän? Tänä syksynä Antti Reini julkaisi ensimmäisen romaaninsa ja näyttelee ennakkoluuloja haastavassa NIMBY-elokuvassa.

Sadun sunnuntaivieraana Eini

keskiviikkona 30.9.43 min

Tänä syksynä tuli mittariin 60, ura alkoi 70-luvun lopulla legendaarisen Toivo Kärjen löytönä. Diskokuningattaruus on tatuoitu naisen sydämeen. Kuinka liekki säilyy parisuhteessa ja yleisön edessä?

Sadun sunnuntaivieraana Anu Sinisalo

keskiviikkona 23.9.28 min

Näyttelijä Anu Sinisalo oli koululaisena ujo ja syrjäänvetäytyvä, 54-vuotiaana nainen on palkittu useista rooleistaan ja näkee Sorjosen saaman menestyksen tiennäyttäjänä myös muille.

Sadun sunnuntaivieraana Mikko Alatalo

perjantaina 18.9.36 min

Sadun sunnuntaivieraana tällä viikolla jo 70-luvulla koko kansan Mikoksi nimetty muusikko. Viinasta ei koskaan tullut kovalle keikkailijalle pahetta, mutta naisista kyllä. Alatalon elämäkerta Hän hymyilee kuin Mikko julkaistiin elokuussa, mutta mikä on syypää miehen hymyyn poikkeusvuoden syksynä?

Sadun sunnuntaivieraana Erika Vikman

maanantaina 7.9.29 min

Tangokuningattaruudesta kriisivuoden yllättäjäksi ponnahtanut Erika Vikman tykkää huomiosta eikä kavahda rajuakaan arvostelua. Kansainvälisten poptähtien tapaan Vikman haluaa tuoda musiikkinsa ohessa tärkeäksi kokemiaan teemoja esille. Tamperelainen laulajatar valitsi jo lapsena suosikkijoukkueensa ja poseeraa sukujuhlissakin selfieissä.

Sadun sunnuntaivieraana Jussi Vatanen

keskiviikkona 2.9.27 min

Sonkajärveltä kotoisin olevasta Jussi Vatasesta piti tulla radiotoimittaja, mutta päätyi Helsinkiin opiskelemaan näyttelijäksi. Maaseudun voimavaraksi kääntäminen oli oma tiensä teatterilavoilta ja hittisarjoista tunnetulle Vataselle. Syyskuussa ensi-iltansa saavan Metsäjätti-elokuvan päärooli tuntui läheiseltä jo vuosia sitten ja elokuvan ajankohtaisuus koskettaa. Suorien Putous-lähetysten jännitys tulee taas tänä syksynä tutuksi All Stars-kauden myötä, aiempi ohjelman tuoma hurmoksellinen julkisuus on taittunut ja se huvittaa miestä jälkikäteen.

Sadun sunnuntaivieraana Heli Sutela

keskiviikkona 26.8.22 min

Rakastettu näyttelijä-koomikko Heli Sutela nähdään Elisa Viihteen Makkari-alkuperäissarjassa. Koronapandemia tyhjensi koomikon kalenterin keväällä, mutta vapaa-aika avasi myös silmiä. Lappeenrantalaissyntyinen Sutela kertoo naisnäyttelijöiden saamien roolien muuttuneen merkittävästi 90-luvusta, jolloin hän oli juuri valmistunut. Haastattelussa käydään läpi myös menestyssarja Kumman kaa-sarjan alku ja vaikutukset Helin uraan.

Sadun sunnuntaivieraana Katri Ylander

keskiviikkona 19.8.30 min

Elokuussa uuden albumin julkaissut Katri Ylander tuli tunnetuksi Idols-kisasta 15 vuotta sitten. Ohjelma toi töitä, julkisuutta ja esiintymisiä nuorelle naiselle. Usean vuoden ajan Katri teki kuitenkin muita töitä kunnes hiljaiselo musiikkirintamalla jäi, kappaleita ja keikkoja tuli jälleen. Tänä syksynä Tähdet tähdet -ohjelmassa mukana oleva Ylander kertoo Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa mikä on naisen suuri unelma musiikkirintamalla ja kuinka palo esiintymiseen roihahti uudelleen.

Sadun sunnuntaivieraana Kaija Koo

tiistaina 18.8.24 min

Suomalaiset lauluillaan ja asenteellaan vapauttanut Kaija Koo julkaisi kappaleen Hullut päivät anthemina elämän ainutkertaisuudesta. Neljällä vuosikymmenellä musiikkia tehnyt nainen kertoo Sadun sunnuntaivieras haastattelussa koronapandemian aiheuttaneen ahdistusta, mutta toivo on silti pysynyt mukana ja kesän keikoilla yleisön kanssa koetut hetket ovat olleet poikkeuksellisen mieleenpainuneita. Mistä voimanainen ammentaa itse voimaa? Millainen on ystäviä musiikillaan yhdistävän artistin ystäväpiiri, kuuntele Sadun Sunnuntaivieras.

Sadun sunnuntaivieraana Jaakko Saaariluoma

maanantaina 20.4.40 min

Jaakko Saariluoma

Maikkarin vakiokasvo ja luottopelaaja Jaakko Saariluoma kertoo Sadulle, ettei janoa julkisuutta. Julkisuuden riepotuksilta vuosien aikana säästynyt mies pohtii asemaansa parrasvaloissa ja muistelee isyyden myötä tehtyjä valintoja. Millaista elämänvaihetta Jaakko tällä hetkellä elää ja mitä tunteita lasten aikuistuminen ja poismuutto herättää? Entäs kuinka jo 20 vuotta stand-upia tehnyt koomikko testaa materiaalinsa toimivuuden ennen isoja yleisöjä?

Sadun sunnuntaivieraana Petra Gargano

keskiviikkona 15.4.39 min

Petra Gargano

"Tik Tak -yhtyeestä tutuksi tullut Petra Gargano vältteli pitkään suosikkibändin kappaleiden esittämistä soolokeikoillaan, sillä halusi irtaantua Tik Tak -etuliitteestä. Mikä sai lopulta hänet muuttamaan mielensä ja palaamaan jopa keikkalavoille yhtyeen kanssa? Entä onko vielä sellaisia keikkoja tai tilaisuuksia, joista hän kieltäytyy arvojensa vuoksi? Petra kertoo haastattelussa myös uransa syvimmistä kuopista ja siitä, kuinka selvisi niistä. Kuinka Selviytyjät Suomi -ohjelmaan osallistuminen muutti Petran elämää? Entä miksi puhelimen jatkuva käyttö tekee artistin usein surulliseksi?

Sadun sunnuntaivieraana Antti Tuisku

tiistaina 7.4.24 min

Vuoden alussa kohauttavan albumin julkaissut Antti Tuisku keskustelee Sadun kanssa uuden Valittu kansa -albuminsa synnystä. Miten albumi sai alkunsa Espanjan auringon alla ja mitä tunteita se herätti Antissa? Entä millainen suhde jumalanpilkasta syytetyllä Antilla on jumalaan? Keskustellaan myös elämäntavoista ja niiden merkityksestä terveyteen ja jaksamiseen. Kasvissyöjänä viihtyvä Antti paljastaa, että hänen pakastimensa on kuitenkin täynnä lihaa - mutta millaista lihaa sen veikkaisit sen olevan?

Sadun sunnuntaivieraana Anna Puu

torstaina 2.4.68 min

Anna Puu kertoo Sadulle haastattelussa, että suru on hänen voimavaransa musiikinteossa. Hän itkee ja liikuttuu helposti, eikä pelkää myöntää sitä. Haastattelussa keskustellaan myös siitä, kuinka Annan perhe suhtautui naisen julkisuuteen ja mitä Anna joutui kieltämään äitinsä tekemästä.

Millaiset perhesuhteet Annalla on? Millä tavoin hän suhtautuu muusikon tuloihin? Entäs osaatko arvata, mikä on suomalaisartistin märkä päiväuni? Kuuntele nyt!

Sadun sunnuntaivieraana Kirsi Alm-Siira

tiistaina 24.3.47 min

Uutistoimittaja Kirsi Alm-Siira kertoo Sadulle, että vaikka hän on sosiaalinen ja puhuu paljon, pitää hän silti paljon asioita sisällään. Haastattelussa keskustellaan myös raha-asioista: miksi Suomessa on edelleen vaikea keskustella palkkasummista ääneen ystävien, kollegojen tai tuikituntemattomien kanssa? Millä keinolla Kirsi sai ensimmäisen media-alan harjoittelupaikkansa, vaikka hän ei edes saanut vastausta lähettämäänsä hakemukseen? Kuinka Kirsi suhtautuu saamaansa palautteeseen, joka on monesti myös murskaavaa? Kuuntele nyt.

Sadun sunnuntaivieraana Joonas Nordman

tiistaina 17.3.45 min

Näyttelijä Joonas Nordman viihtyy televisiossa, mutta ei sosiaalisessa mediassa. Mitkä asiat vaikuttivat miehen päätökseen poistaa kaikki some-tilinsä? Entä miten sosiaalinen media vaikuttaa hänen mielestään perhesuhteisiin? Joonas puhuu myös Sadun kanssa samanarvoisuuden tärkeydestä ja unelmien saavuttamisesta Suomessa. Hänen mielestään on upeaa, että kaikki arvosta ja luokasta riippumatta elävät Suomessa lapsesta asti tasa-arvoisessa asemassa. kuuntele haastattelu nyt!

Sadun sunnuntaivieraana Olga Temonen

keskiviikkona 11.3.36 min

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja tuottaja Olga Temonen näyttelee toistaiseksi uransa suurimman roolin Aika jonka sain -elokuvassa, jonka on ohjannut hänen miehensä Tuukka Temonen. Sadun haastattelussa Olga kertoo roolin olevan hänelle tilaisuus näyttää osaamisensa.

Olga keskustelee Sadun kanssa myös vanhemmuudesta, lasten kasvatuksesta ja niiden ongelmakohdista. Mitkä ovat vanhemmuuden yllättäviä tähtihetkiä? Jo seitsemäntoista vuotta miehensä kanssa ollut Olga pohtii myös sitä, mitkä ovat elämässä niitä hetkiä, jotka muistuttavat suhteen alkuajoista ja siitä, miksi rakkaus on aikoinaan syttynyt.

Sadun sunnuntaivieraana Jouni Hynynen

keskiviikkona 4.3.50 min

Sadun haastattelussa rock-uskottava muusikko Jouni Hynynen puhuu peittelemättä ja tyylilleen uskollisesti häpeilemättä rakkaus- ja seksielämästään sekä suhtautumisestaan mediaan. Haastattelussa keskustellaan myös raha-asioista ja tietenkin musiikista. Miten bändin yleisö on muuttunut vuosien aikana? Kuinka miehen arki sujuu kahden kaupungin välillä, kun koti on Lappeenrannassa ja Helsingissä? Mikä on Hynysen suurin pelko keski-iän ylityksessä? Kuuntele haastattelu nyt!

Sadun sunnuntaivieraana Krista Siegfrids

torstaina 20.2.43 min

Rakastunut viihteen monitaituri Krista Siegfrids kertoo Sadulle, että hänen ammatillinen unelmansa on lapsesta lähtien ollut muusikko tai viihdyttäjä. Tällä hetkellä unelmaansa elävä tähti kertoo haastattelussa, mitä kaikkea hän on joutunut elämässään tekemään jahdatessaan unelmiaan ammattimuusikon urasta. Millä tavalla Krista suhtautuu muiden ihmisten arvosteluihin ja kommentteihin? Mitkä ovat Kristan vinkit menestykseen? Kuuntele!

Sadun sunnuntaivieraana Sami Hedberg

torstaina 13.2.43 min

Komediatähti Sami Hedberg kertoo Sadulle nuoruuden koripalloharrastuksesta ja nuoruuden valinnoista, jotka veivät pois urheilun parista. Mikä ajoi koulun penkillä istumiseen kyllästyneen tähden tekemään stand-upia? Vaikka Hedberg on kätevä remppamies, mikä on hänen todellinen intohimonsa kotona? Haastattelussa puhutaan myös roihuavasta rakkaudesta - mikä on nykyisessä suhteessa parasta? Kuuntele nyt!

Sadun sunnuntaivieraana Jorma Uotinen

torstaina 6.2.41 min

Kansainvälistä uraa tehneen ja suomalaista televisioviihdettä tähdittäneen Jorma Uotisen tunnistaa suomalainen vauvasta vaariin. Mutta kuinka hänestä tuli koko kansan the Jorma Uotinen? Pian 70 vuotta täyttävä Jorma paljasti myös Sadulle, ettei haikaile nuoruuden perään ja rakastaa asua Suomessa juuri sen harmauden vuoksi. Millaisia muistoja maailmalta on? Millaisia kohtaamisia hänellä on ollut nykyajan nuorison kanssa? Kuuntele koko haastattelu nyt!

Sadun Sunnuntaivieraana Janne Kataja

perjantaina 31.1.47 min

Näyttelijä ja koko kansan viihdyttäjä Janne Kataja kertoo Sadulle, että haaveilee papin ammatista ja tutkii innokkaasti muita uskontoja vapaa-ajallaan. Kataja paljastaa myös, että edes kymmenen avioliittovuoden ja eron jälkeen hän ei ole parisuhdeihminen. Millainen persoona julkisuudessa viihdyttäjänä tunnettu mies on yksityiselämässä? Entä millainen isä hän on lapsilleen? Kuuntele koko mielenkiintoinen haastattelu nyt!

Sadun Sunnuntaivieraana Kiti Kokkonen

perjantaina 24.1.31 min

Näyttelijä ja käsikirjoittaja Kiti Kokkonen uskoo kohtaloon ja intuitioon, ja kertoo myös tehneensä kaikki elämänsä parhaat päätökset intuition perusteella. Vaikka tuoreen Haloo Helsinki! -musikaalin käsikirjoittaja ei koskaan päässyt teatterikorkeakouluun sisään, onko se jäänyt harmittamaan? Entä millaisia ajatuksia lapsettomuus herättää, kun elämään kuuluu kuitenkin bonuslapsia? Kuuntele!

Sadun Sunnuntaivieraana Marja Hintikka

perjantaina 17.1.37 min

Luokkajuhlat- ja Villa Hintikka -ohjelmia luotsaava Marja Hintikka kertoo olleensa nuorempana kympin tyttö, mutta nyt tilanne on toinen. Millaista esimerkkiä hän haluaa näyttää lapsilleen, entä someseuraajilleen? Millaisen lapsiystävällisemmän Suomen puolesta Marja liputtaa, miksi hän suosittelee ihmisiä työpaikkaromansseilemaan - kuuntele!

Sadun sunnuntaivieraana Helena Ahti-Hallberg

sunnuntaina 5.1.49 min

TTK -tuomarinakin tuttu Helena Ahti-Hallberg on saapunut Sadun vieraaksi! Mitä mieltä hän on tanssin suosiosta Suomessa ja minkälainen valmentaja hän on? Laita haastattelu kuunteluun!

Sadun sunnuntaivieraana Pippa Laukka

perjantaina 3.1.75 min

Tänään Sadun kanssa keskustelee tunnettu urheilulääkäri Pippa Laukka. Haastattelussa jutellaan mm. Olet mitä syöt -ohjelmasta ja siitä, kuinka kaikkien lääkäreiden pitäisi olla vielä rohkeampia. Ota kuunteluun siis!

Sadun sunnuntaivieraana Jarkko Ahola

perjantaina 20.12.201951 min

Satu on saanut vieraakseen koko kansan tunteman, myös Teräsbetoni-yhtyeestä tutuksi tulleen Jarkko Aholan. Minkälainen oli yhtyeen reissu Euroviisuissa vuonna 2008? Miten hän oppi laulamaan ilman opetusta? Ota haastattelu kuunteluun!

Sadun sunnuntaivieraina Sampo ja Minttu

tiistaina 17.12.201944 min

Selviytyjistä ja Suurin pudottaja tosi-tv ohjelmista tuttu kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu ovat saapuneet Sadun vieraiksi tällä kertaa. Haastattelussa puhutaan mm. Sampon juuri ilmestyneestä kirjasta, ohjelmista sekä nuorten ongelmista. Ja tottakai heidän liitostaan! Pistä haastattelu kuunteluun!

Sadun sunnuntaivieraana NOMI

perjantaina 29.11.201951 min

Orgaanista iskelmäpoppia tekevä laulaja Nomi on julkaissut ensimmäisen albuminsa "Pieni minä" ja on sen kunniaksi saapunut Sadun vieraaksi! Laulaako Nomi ikinä karaokea, minkä niminen bändi hänellä oli 7-vuotiaana? Ota haastattelu kuunteluun!

Sadun sunnuntaivieraana ABREU

torstaina 21.11.201947 min

Juuri uuden Teipillä tai Rakkaudella -albumin julkaissut ABREU kävi Sadun vieraana Iskelmällä! Haastattelussa saadaan puhelimen päähän myös Annan hyvä ystävä. Laita kuunteluun!

Sadun sunnuntaivieraana Ilkka Alanko

torstaina 21.11.201974 min

Vuosia täyttävä Ilkka Alanko luotsaa Neljä Ruusua- yhtyettä ja saapui Sadun vieraaksi tällä kertaa. Tuoreiden kuulumisten lisäksi hän kertoo kymmenen tärkeintä biisiä bändin historiasta. Lopussa saamme myös puhelimen päähän Happoradio -yhtyeen Aki Tykin! Ota kuunteluun!

Sadun sunnuntaivieraana Ilkka Alanko

tiistaina 19.11.201969 min

Vuosia täyttävä Ilkka Alanko luotsaa tunnettua Neljä Ruusua -yhtyettä ja kävi Sadun juttusilla. Samalla Ilkka kertoo kymmenen tärkeintä biisiä bändin uralla ja tarinat niiden takaa. Laita kuunteluun!

Sadun sunnuntaivieraana Janita

perjantaina 15.11.201947 min

90-luvulla uransa startannut laulaja Janita on taas saapunut Suomeen kotoaan New Yorkista! Millaista Janitan elämä on rapakon takana ja miten hän kantaa suomalaisuuttaan ulkomailla? Kuuntele siis haastattelu!

Sadun sunnuntaivieraana Petteri Summanen

torstaina 14.11.201960 min

Uuden Tarhapäivä -elokuvan kunniaksi, Sadun vieraaksi on saapunut näyttelijä Petteri Summanen! Onko hänessä mitään samaa roolihahmonsa kanssa tai minkälainen Petteri on parrasvalojen ulkopuolella? Ota haastattelu siis kuunteluun!

Sadun sunnuntaivieraana Reino Nordin

torstaina 14.11.201924 min

Tällä kertaa jutellaan Reiskan kanssa joulusta ja hänen tulevasta kiertueestaan! Minkälainen on hänen suhteensa manageriinsa ja kuka tuttu radiopersoona on käynyt heillä Joulupukkina? Ja kiinnostaako Nordinia vielä näytteleminen? Kuuntele siis ja ota selvää!

Sadun sunnuntaivieras -Isänpäivä special Ville Kinaret

perjantaina 8.11.201937 min

Ville Kinaret on Radio SuomiRockin aamujuontaja, entinen rokkikukko ja kolmen lapsen isä. Keskustellaan muun muassa vanhemmuudesta, lapsista, parisuhteesta ja kaikesta siltä väliltä. Miten Villen elämä muuttui, kun hänestä tuli isä? Entä miten hoitaa parisuhdetta lapsiperhearjen keskellä? Haastattelu nyt kuunneltavissa RadioPlayssa!

Sadun sunnuntaivieraana Michael Monroe

torstaina 7.11.201932 min

Michael Monroe on pitkän uran tehnyt rockmuusikko, joka on julkaissut 18.10.2019 uuden albumin nimeltä One Man Gang. Millaisia tarinoita albumin biisien takaa löytyy ja miten Michael kuvailee levyn kansikuvataidetta? Juttua myös oman tyylin luomisesta, ystävyydestä ja lapsista. Millainen suhde Michaelilla on lapsiin? Entä mitä ystävyys hänelle merkitsee? Kuuntele haastattelu nyt RadioPlaysta!

Sadun sunnuntaivieraana Juha Torvinen

perjantaina 1.11.201953 min

Eppu Normaalista kertova teos nimeltä Aika Normaalia julkaistiin 10.10.2019. Yhtyeen kitaristi Juha Torvinen kertoo, mikä alunperin inspiroi kirjan tekemiseen ja millainen matka se on yhtyeen näkökulmasta ollut. Entä millaisen roolin Juha itse työsti kyseisen teoksen luomisprosessissa? Kuullaan Juhan mietteitä myös ystävyydestä, finanssipuolesta, ikääntymisestä sekä historiallisesta työurasta Eppu Normaalin riveissä!

Sadun sunnuntaivieraana Harri Gustafsberg

keskiviikkona 30.10.201939 min

Harri Gustafsberg on valmentaja ja tutkija, entinen Karhu-ryhmän kouluttaja ja operatiivinen johtaja. Kirjassa Harri avaa Karhuryhmän toimintaa rankoissa olosuhteissa pankkiryöstöistä panttivankitilanteisiin 24/7. Miten Karhuryhmä ja rankat työkokemukset muuttavat ihmistä? Pitäisikö mielenvalmennusta opettaa kouluissa, mitä kateus on, onko suomalaisessa yhteiskunnassa uupumuksen pohjakosketus tapahtunut, miksi itseä pitäisi kohdella kuin parasta ystävää?

Sadun sunnuntaivieraana Hector

tiistaina 29.10.201928 min

Tällä kertaa Sunnuntainvieraaksi on saapunut suomalaisen musiikin veteraani Hector! Mitä ajatuksia muusikossa herätti, kun hän joutui sairaslomalle? Tai minkälaisia ystävyksiä Hector ja Vesa-Matti Loiri ovat? Ota haastattelu siis kuunteluun. Jakso nyt kuunneltavissa RadioPlayssa!

Sadun sunnuntaivieraana Sampo ja Minttu Kaulanen

torstaina 24.10.201961 min

Kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulanen kävivät Sadun sunnuntaivieraina kertomassa Sampon uudesta omelämäkerrasta Sampo Kaulanen: Suomen sympaattisin kauppias. Mitä teemoja kirja käsittelee ja millainen prosessi kirjan kirjoittaminen oli? Studiossa keskustellaan myös Sampon ja Mintun elämästä julkisuuden kanssa ja aiheet sinkoutuivat alkoholismista seksiin asti. Kirjakeskusteluun liittyi myöhemmin mukaan tohtori ja mielenvalmentaja Harri Gustafsberg, joka on juuri julkaissut Karhuryhmä-kirjan. Miten Grönlanti yhdistää Sampoa, Minttua ja Harria? Jakso nyt kuunneltavissa RadioPlayssa!

Sadun sunnuntaivieraana DJ Oku Luukkainen

maanantaina 21.10.201956 min

Radiojuontaja, DJ ja Bauer Median musiikkipäällikkö Oku Luukkainen julkaisee perjantaina 25.10.19 uuden biisin yhteistyössä Raptorin kanssa. Miten kaksikko päätyi yhteiseen biisiprojektiin? Keskustellaan myös muista mielenkiintoisista aiheista, kuten Okun nuoruudesta, kiusaamisesta ja uran alkuajoista. Millainen matka on kuljettu tähän päivään saakka? Entä kuka on Okun elämän suurin rakkaus?

Sadun sunnuntaivieraana Heli Laaksonen

keskiviikkona 16.10.201955 min

Kirjailija ja runoilija Heli Laaksonen on julkaissut uuden aikuisille suunnatun runokokoelman Aurinko. Porkkana. Vesi. Mistä teos kertoo ja minkälainen tarina sen takaa löytyy? Studiossa kuullaan myös yksi teoksen runoista Helin lukemana! Jutustellaan myös muista asioista, kuten Helin kirjailijan urasta ja rakkaudesta etelänaapuriimme Viroon.

Sadun sunnuntaivieraana Jarkko Sipilä ja Mika "Immu" Ilmen

perjantaina 11.10.201929 min

"Ei oo mitään hienoo koodistoo, jota me rikolliset kunnioitettais vaan se on ihan karmeeta rottailuu ja selkäänpuukotusta, ei siinä ole mitään mitä pitäis glorifioida.” Mika ”Immu” Ilmen entinen liivijengiläinen, vapaaottelija, sai 10 vuoden vankilatuomion vuonna 2014. Kertoo oppineensa kaikista iskuista, jotka on ottanut. Mitkä ovat olleet Immun elämän käännekohdat, miten gangsterielämä vaikutti Immun väleihin vanhempiensa kanssa, millaista elämää mies elää nyt vaimonsa ja lapsensa kanssa? Pitkän linjan rikostoimittaja Jarkko Sipilä on toimittanut Immun tarinan ja tämä on yksi näkökulma harmaaseen ja paikoin täysin mustaan maailmaan.

Sadun sunnuntaivieraana Markus Selin

torstaina 3.10.201937 min

Elokuvatuottaja Markus Selinin elämästä kertova kirja Markus Selin - Perustuu tositapahtumiin on julkaistu 26.9.2019. Miten kirjaprojekti sai alkunsa ja millainen matka sen parissa on ollut? Keskustellaan myös muista aiheista, kuten Markuksen urasta ja ystävyydestä. Millaisia terveisiä Vappu Pimiä lähettää ystävälleen Markukselle? Entä miten hän päätyi juuri elokuvatuottajaksi? Satu Kotosen ja Markus Selinin juttutuokio nyt kuunneltavissa RadioPlayssa!

Sadun sunnuntaivieraana Elastinen

perjantaina 27.9.201939 min

Syksyn tuleva konserttisalikiertue pitää hip hop -artisti Elastisen tällä hetkellä kiireisenä. Millaisista asioista hyvä ja positiivinen fiilis haetaan? Keskustellaan myös ajankohtaisesta Vain elämää-sarjasta, ystävyydestä ja rap-musiikista. Onko genrerajoja enää olemassa? Entä miten kansa on ottanut Vain elämää-sarjan tällä kaudella vastaan?

Sadun sunnuntaivieraana Jesse Kaikuranta

tiistaina 17.9.201950 min

Muusikko Jesse Kaikuranta on julkaissut uuden singlensä Et kuollut vieläkään. Miten biisi päätyi Jesselle ja mitä mietteitä se hänessä herättää? Asiaa myös muista jutuista, kuten artisti- ja siviilielämän eroavaisuuksista ja musiikkiuran haasteista.

Sadun sunnuntaivieraana näyttelijä Matti Ristinen

torstaina 12.9.201945 min

Näyttelijä Matti Ristinen nähdään Kari Tapion roolissa syksyn uutuuselokuvassa Olen suomalainen. Miten Matti on kokenut Kari Tapion saappaisiin hyppäämisen ja millainen suhde hänellä itsellään on musiikkiin ja laulamiseen? Juttua myös muista asioista, kuten Syke-sarjasta ja somettamisesta.

Sadun sunnuntaivieraana Laura Närhi

keskiviikkona 4.9.201934 min

Muusikko Laura Närhen arki koostuu aktiivisesta keikkailusta ja musiikinteosta. Uusi biisi Tekisin tän uudelleen puhuttelee Lauraa haikeudellaan ja suloisuudellaan. Millainen tarina biisin takaa löytyy ja miten Laura kuvailee omaa musiikkiaan?

Sadun Sunnuntaivieraana Tommi Läntinen

perjantaina 30.8.201953 min

Vastikään 60 vuotta täyttänyt ja elämänkerran julkaissut Tommi Läntinen muistelee Sadun Sunnuntaivieraassa uransa kohokohtia. Mitä raittius muusikolle merkitsee? Miltä tuntuu, kun oma poika on päätynyt samoille musiikkipoluille?

Sadun Sunnuntaivieraana Anna Perho

perjantaina 23.8.201959 min

Toimittaja-valmentaja Anna Perho on juuri julkaissut uuden kirjan ”Suorat sanat”, joka opastaa puhdistamaan ilmaa kotona ja työpaikoilla viisaasti. Anna on myös agrologi ja heppahullu, jonka mukaan hevoskuiskauksen lait toimivat myös ihmisiin. Saako koira nukkua sängyssä? Mitä avioliitto Annalle merkitsee? Miksi Annaa ei ole kutsuttu luokkakokouksiin? Annan elämää Sadun Sunnuntaivieraassa.

Sadun Sunnuntaivieraana Mikko Harju

tiistaina 13.8.201940 min

"Sinä riität" -hitillä suosioon noussut Mikko Harju uskoo, että rehellisellä ja omannäköisellä työnteolla voi saavuttaa unelmia. Hänen unelmansa on esittää musiikkia mahdollisimman suurelle yleisölle. 5-vuotissuunnitelmakin on olemassa, mutta sitä ei pidä seurata orjallisesti. Mikko kävi Sadun Sunnuntaivieraana Timantti -biisin julkaisun yhteydessä alkuvuodesta. Juttua riitti myös nyrkkeilystä ja parisuhteista.

Sadun Sunnuntaivieraana Mariska

torstaina 8.8.201973 min

Laulaja-sanoittaja Mariska on työstänyt kevään ajan uutta albumia. Uusi biisi Muuttumisleikki julkaistiin toukokuussa. Sadun Sunnuntaivieraassa puhutaan feikkiydestä, katumuksesta ja äitiydestä, jonka ei pitänyt tulla eteen Mariskan elämässä ollenkaan. Entä mitä tapahtui, kun Mariskan piti lähteä vuodeksi maailmanympärysmatkalle?

Sadun Sunnuntaivieraana Sami Saari

torstaina 1.8.201950 min

Sadun Sunnuntaivieraana on tällä viikolla suomisoulmies Sami Saari, jonka suuriin hitteihin kuuluu mm. Ainutkertainen. Saari on vaikuttanut myös Veeti & The Velvets -yhtyeessä ja Dallapé -kokoonpanossa. Saari muistelee suosion kuumia vuosia ja niiden vaikutuksia omaan elämään. Entä miten keskustelu päätyy lopulta seksiin? Sekin selviää.

Sadun sunnuntaivieraana Aki Tykki

keskiviikkona 24.7.201957 min

Sadun sunnuntaivieraana Happoradion nokkamies Aki Tykki. Tiiviisti keikkaileva suosikkiyhtye on pitänyt yhtä vuodesta 2001, vuosiin mahtuu isoja radiohittejä, hiljaisempia aikoja ja taukoja musiikista. Mikä pitää bändin kasassa? Onko tunteikkaista sanoituksista tutun muusikon helppo puhua tunteista siviilissä? Miten sielussa helähtää nykyisin, kun Aki vierailee kotikonnuillaan Joensuussa? Kuuntele!

Sadun Sunnuntaivieraana Laura Voutilainen

tiistaina 9.7.201955 min

Rautaa on taottava, kun se on kuumaa. Mutta miten pitää pää koossa kiireenkin keskellä? Entä millaisia "SEIS" -tilanteita keikoilla on sattunut? Sadun Sunnuntaivieraassa Laura Voutilainen avaa maailmaansa. Aivan aluksi huomion vie Lauran paita.

Sadun sunnuntaivieraana Jukka Puotila

tiistaina 9.7.201926 min

Ruusun aika, Yökyöpeli, Kotikatu. Pitkän uran tehneen näyttelijä Jukka Puotilan tunnistaa jokainen. Sadun Sunnuntaivieraassa Puotila puhuu kiertue-elämästä ja muistelee ensimmäisiä keikkojaan, jotka olivat näyttelijän mukaan hirveitä.

Sadun sunnuntaivieraana Irina

torstaina 20.6.201968 min

Juhannusviikonlopun Sadun Sunnuntaivieraana ihastuttava Irina, joka julkaisi alkukesästä uuden sinkun Mä haluun olla yksin. Irina rakastaa yksinoloa. Miten perhe siihen suhtautuu?

Sadun sunnuntaivieraana Chisu

perjantaina 7.6.201938 min

Chisu julkaisi tänä keväänä uuden albuminsa kolmessa osassa. MOMENTUM 1, MOMENTUM 2 JA MOMENTUM 3 ovat esitelleet uudenlaisen artistin. Chisu sanoo, että hänen työnsä ydin on siinä, että hän etsii minuuttaan ja heijastelee sitä musiikillaan. Sadun Sunnuntaivieraassa puhutaan muun muassa velvollisuuksista itseä ja muita kohtaan. Miksi artisti on sitä mieltä, että hänet olisi poltettu roviolla 500 vuotta sitten? Entä kuinka Leijonien MM-menestys kolahtaa Chisuun?

Sadun sunnuntaivieraana Sanna Mämmi

keskiviikkona 29.5.201931 min

Sadun sunnuntaivieraana entinen radiotoimittaja, mindfulness- ja joogakouluttaja sekä Terveys edellä -podcastin pitäjä Sanna Mämmi. Tänä keväänä Vapaudu huolista -kirjan julkaissut Sanna juttelee Sadun kanssa muun muassa yleisestä hyvinvoinnista ja mindfulnessista. Lisäksi Sanna antaa Sadulle vinkkejä, kuinka harjoittaa tietoista läsnäoloa hektisen perhe-elämän keskellä.

Sadun sunnuntaivieraana Jesse Kaikuranta

perjantaina 24.5.201949 min

Sadun Sunnuntaivieraana laulaja Jesse Kaikuranta. Kaikuranta piti pitkän tauon musiikin tekemisestä, mutta nyt mies on tehnyt paluun tuoreella kappaleellaan Et kuollut vieläkään. Kaikuranta avautuu Sadulle muun muassa, millaista on joutua koulukiusatuksi ja puhuu myös paskansietokyvystään.

Sadun sunnuntaivieraana Pauli Hanhiniemi

torstaina 23.5.201942 min

Sadun Sunnuntaivieraana Pauli Hanhiniemi. Millainen Pauli on humalassa? Entä kuka on paras mentori, joka Paulin kohdalle on sattunut?

Sadun sunnuntaivieraana Sanni

maanantaina 20.5.201951 min

Sadun Sunnuntaivieraana uuden Hei Kevät- singlen julkaissut Sanni. Miten Sanni selvittää, mitä hänelle itselleen oikein kuuluu? Entä mikä on hänen lempi Disney-leffansa ja miksi?

Sadun sunnuntaivieraana Maria Sid

maanantaina 20.5.201946 min

Sadun Sunnuntaivieraana näyttelijä Maria Sid. Maria näyttelee Kaikki Synnit - nimisessä rikos-sarjassa Sanna Tervon roolin. Millaista Tervon roolia on näytellä? Entä millaisia erityistaitoja Marian on pitänyt opetella näyttelijäntyötään varten?

Sadun sunnuntaivieraana Ismo Alanko

keskiviikkona 15.5.201945 min

Rocklegenda Ismo Alanko julkaisee perjantaina 17.5. uuden albuminsa nimeltä Minä halusin olla niin kuin Beethoven. Albumi sisältää muun muassa singlen Nuorena nukkuneet. Millainen tarina biisin takaa löytyy? Entä millaista taiteilijaelämää Ismo on uransa aikana viettänyt? Vierailun aikana kuullaan myös musisointia, joten tätä et halua missata!

Sadun sunnuntaivieraana Jonne Aaron

keskiviikkona 8.5.201956 min

Riipaisevia rakkaustarinoita kynäilevä Jonne Aaron istahti Sadun sunnuntaivieraaksi. Jonne avaa moniulotteisesti uuden Tiikerinraidat kappaleensa tarinaa, puhuu artistin elämästä ja paljon elämästä yleensä. Näitä tarinoita ei kannata missata! Ja millaisia hauskoja Matti-muistoja Jonnella on?

Energinen Antti Ketonen Sadun vieraana

torstaina 2.5.201951 min

Soolouralle siirtynyt energinen Antti Ketonen avaa elämäänsä Satu Kotosen haastattelussa. Antti kertoo muun muassa loputtoman energiansa ja positiviisuutensa lähteestä. Hän on nähnyt keikkailua eri näkökulmista ja kuvailee, miten erilaista on artistin ja bändin kohtelu. Antti paljastaa myös, mistä johtuu entistä vahvempi läsnäolo keikalla.

Sadun sunnuntaivieraana Dome Karukoski

perjantaina 26.4.201936 min

Tolkien-elokuvan ohjannut Dome Karukoski kertoo leppoisaan tyyliinsä elokuvanteosta Hollywoodissa. Kuinka kävi suoran suomalaiselle kommunikointitavalle ja mikä sai aikaan kuumottavia tunteita leffasalissa? Entä mitä Dome on oppinut amerikkalaisilta ja aikooko hän muuttaa jenkkeihin? Dome paljastaa myös äitinsä kommentin uudesta elokuvasta.

Sadun sunnuntaivierana Tuure Kilpeläinen

torstaina 25.4.201935 min

Ihana artisti Tuure Kilpeläinen avaa elämäänsä Kouvolan ajoista aina nykyiseen vaippa-arkeen. Miten Tuure Kilpeläinen päätyi taiteen pariin, kuka oli nuoren Tuuren oma esikuva ja mitä tapahtuu Kaihon karavaanarille rakkauden keskellä?

Sadun sunnuntaivieraana Jvg

keskiviikkona 17.4.201928 min

Sadun Sunnuntaivieraana Ikuinen Vappu- nimisen kappaleen helmikuussa julkaissut Jvg. Ville ja Jare kertovat haastattelussa muunmuassa siitä, miten menestys on vaikuttanut heidän arkielämäänsä. Onko julkisilla yhä mahdollista kulkea ja voiko sukujuhlissa käydä? Entä millaisia tulevaisuudensuunnitelmia kaksikolla on?

Sadun sunnuntaivieraana Teleks

tiistaina 16.4.201958 min

Isoja radiohittejä tehtaillut Teleks-kaksikko Pepe Johansson ja Markus Koskinen kertovat millaisena rakkaus lajiin näyttäytyy kolme vuosikymmentä kestäneen uran jälkeen, miltä tuntuu puhua rahasta ja taloudellisesta menestyksestä, entä onko toiveissa vielä tulla yhtyeeksi, jonka jäsenet tunnistetaan katukuvassa?

Sadun sunnuntaivieraana Ellinoora

perjantaina 12.4.201926 min

Sadun Sunnuntaivieraana on Ellinoora. Laulaja ja lauluntekijä Ellinoora on saanut pidemmällä ajalla asettua yhdeksi Suomen musiikkitaivaan tähdeksi. Ellinoora haluaa musiikin ohella antaa äänensä hyvään. Mielinauha -kampanjassa Ellinoora haluaa olla tukemassa mielenterveyttä. Mieli ei ole särkymätön, mutta pysyviä vaurioita on mahdollista estää. Mutta kenelle erityisesti Ellinoora haluaisi tehdä kappaleen, ja miltä tuntuu tehdä työtä oman rakkaan kanssa?

Sadun sunnuntaivieras Izmo Heikkilä

maanantaina 8.4.201933 min

Sadun Sunnuntaivieraana Tähdet tähdet -ohjelman tuomari sekä Raptorista tuttu Izmo Heikkilä. Heikkilä työskentelee luovana johtajana Bauer Medialla ja seuraa jo työnsäkin puolesta viihdebisnestä. Mitä nykyään vaaditaan menestykseen? Heikkilällä itsellään Raptori -tausta seuraa uskollisesti mukana. Mikä on tarina ikonisen biisin Oi Beibin taustalla? Ja missä vaiheessa perhekeskeinen Heikkilä käsitteli Raptori -taustansa lastensa kanssa?

Sadun sunnuntaivieraana Juha Tapio

perjantaina 5.4.201930 min

Juha Tapio jää joulukuisen Hartwall Areenan konserttinsa myötä tauolle. Joulukuun konsertti toteutetaan ennennäkemättömällä tavalla. Sadun haastattelussa Juha Tapio kertoo millaisia odotuksia hänellä on tauolleen ja millaisia toiveita hänellä on tauonjälkeiseen elämään artistina. Mutta joulukuuta edeltää vielä paljon työtä!

Sadun sunnuntaivieraana Antti Mäkinen

keskiviikkona 3.4.201970 min

Viasatin jääkiekkoselostaja ja Kimanttia -podcastin Antti Mäkinen kertoo, että mitä vaatii päästä Suomen eturivin urheiluselostajien joukkoon. Antin jääkiekkotuntemus on valtava ja hän antaa työlleen aina kaikkensa! Silti Antin elämän keskiössä on oma rakas perhe.

Sadun sunnuntaivieraana Martina Aitolehti

tiistaina 26.3.201960 min

Martina Aitolehti on suomalainen somevaikuttaja ja hyvinvointiyrittäjä, joka haluaa elää hetkessä. Miten hän sovittaa työnsä ja äitinä olemisen yhteen? Entä miten vanhat koulukaverit suhtautuvat Martinan elämään?

Sadun sunnuntaivieraana Lauri Tähkä

torstaina 21.3.201973 min

Sadun Sunnuntaivieraana on artisti ja lauluntekijä Lauri Tähkä. Viime vuodet ovat olleet tapahtumarikkaita; paljon on tehty työtä, mutta paljon on elämässä mennyt säpäleiksi. Tähkä on halunnut katsoa rohkeasti peiliin. Itselle lässyttäminen on loppunut.

Sadun sunnuntaivieraana Janne Virtanen

perjantaina 15.3.201935 min

Sadun Sunnuntaivieraana näyttelijä ja ohjaaja Janne Virtanen. Janne kertaa haastattelussa polkunsa näyttelijäksi sekä kasvutarinaansa ihmisenä. Jannella on takanaan erityinen vuosi vaimonsa Hanna-Riikan sekä oman isänsä poismenojen jälkeen. Millaisia ajatuksia Jannella on rakkaudesta, luopumisesta, vanhemmuudesta ja tulevaisuudesta?

SADUN SUNNUNTAIVIERAS JARKKO TAMMINEN

maanantaina 11.3.201951 min

Imitaattori-näyttelijä Jarkko Tamminen on monen roolin mies. Kuinka usein on käynyt niin, että kohde on pahoittanut mielensä imitaatiosta?

Sadun Sunnuntaivieraana Ville Valo

torstaina 28.2.201928 min

Vuoden kovimpia musiikkitapauksia on Him-yhtyeen solistin Ville Valon ja Agents -yhtyeen kokoonpano, joka on tarttunut Baddingin klassikoihin. Yhtye aloittaa kevätrundinsa maaliskuun alussa ja nähdään kesällä myös Iskelmä Festivaaleilla. Millaisia väristyksiä Baddingin biisit Villessä aiheuttavat ja millaisia odotuksia tulevilta keikoilta? Maailmalta löytyy valtavia massoja Villeä palvovia faneja, jotka seuraavat tähteä edelleen tiiviisti. Sadun Sunnuntaivieraassa laulaja kertoo hurjimmista fanihetkistään.

Sadun sunnuntaivieraana Juha Tapio

keskiviikkona 20.2.201939 min

Juha Tapio julkaisi perjantaina 15.2. uuden albumin "Pieniä taikoja". Se on jo toinen levy vuoden sisään. Studiolla ja keikkalavoilla on paahdettu ahkerasti. Mitä ajatuksia Juhalla on edessä olevasta tauosta? Entä iskelmägenrestä, johon on joskus suhtautunut hyvin kiihkeästi. Kiihkeästä puheenollen, Sadun Sunnuntaivieraassa puhuttaa myös seksi lauluissa.

Sadun sunnuntaivieraana Arttu Wiskari

torstaina 7.2.201968 min

Laulaja Arttu Wiskari on saanut luoda omannäköistä uraa ja tehdä asioita omalla tyylillään. Artistiuran alkuvaiheilla hänelle kehiteltiin taitelijanimeä, mutta idea oli laulajan mukaan niin härski, että siitä päätettiin luopua. Sadun Sunnuntaivieraassa Wiskari kertoo muun muassa millaista on tehdä töitä levy-yhtiössä, joka tuntuu perheeltä. Entä millaisissa fanitilantenteissa lehmänhermoinen Wiskari ärsyyntyy?

Sadun sunnuntaivieraana Jukka Poika

perjantaina 1.2.201925 min

Jukka Poika on juuri julkaissut biisin Se tekee hyvää yhdessä Juha Tapion kanssa. Millaista yhteistyö hyvän ystävän kanssa on ollut? Mitä Juha on opettanut? Sadun Sunnuntaivieraassa puhutaan myös menneestä taitelijaelämästä ja rakastumisesta ja pohditaan millainen patsas Jukka Pojasta syntyisi.

Sadun sunnuntaivieraana Leena Pöysti

torstaina 31.1.201939 min

TV:stä tuttu! Se pitää näyttelijä Leena Pöystin kohdalla todella paikkansa. Hän ollut jo vuosia mukana Suomen suosituimmissa tv-sarjoissa, viimeisimpänä muun muassa Robassa ja sairaalasarja Sykkeessä. Millaisia tilanteita näyttelijöille tulee kuvauksissa ja lounastunnilla? Leena Pöystin kanssa nousee esiin myös #metoo. Miten se mullisti näyttelijöiden maailmaa?

Sadun sunnuntaivieraana Aki Linnanahde

torstaina 17.1.201952 min

Aki Linnanahde on koko kansan tuntema suosikkijuontaja - mutta millainen mies löytyy suositun mediahahmon takaa? Iskelmän Satu Kotonen selvittää juurta jaksain Akin elämää ja sen vaiheita tämänkertaisessa Sadun Sunnuntaivieraassa. Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Sadun sunnuntaivieraana Arto Nyberg

perjantaina 11.1.201931 min

Milloin Arto Nyberg koki "fanboy"-hetkensä? Mikä suorissa lähetyksissä koukuttaa? Miten Nybergin legendaarinen ura on saanut alkunsa? Entä ketkä ovat niitä todellisia voittajia julkisuusrintamalla - ja ennen kaikkea miksi? Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Sadun sunnuntaivieraana Iina Kuustonen

torstaina 20.12.201852 min

Sadun Sunnuntaivieraana monille suomalaisille tuttu, upea näyttelijä Iina Kuustonen. Iina kertoi kuvauksista arktisessa ilmastossa ja siitä miten siellä toimittiin, jotta kaikki sujui hyvin. Iina kertoi myös muista projekteistaan, sekä siitä millaista on olla äiti ja paljon muista asioista!

Sadun sunnuntaivieraana Anna Eriksson

perjantaina 14.12.201837 min

Sadun Sunnuntaivieraana laulaja Anna Eriksson. Minkälaisia mietteitä Annalla on elokuvaurasta? Entäpä millaisia tunteita Annalla on isoissa kaupungeissa asumista kohtaan? Mitä tulevaisuuden suunnitelmia musiikkiuran kannalta Annalla on?

Sadun sunnuntaivieraana Pequ Nieminen

keskiviikkona 12.12.201860 min

Sadun Sunnuntaivieraana Pequ Nieminen. Satu ja Pequ keskustelivat musiikkibisneksestä paljon ja laajalti. Kuuntele mielenkiintoinen haastattelu!

Sadun sunnuntaivieraana Arja Koriseva

maanantaina 10.12.201841 min

Sadun Sunnuntaivieraana Arja Koriseva. Arja kertoo muun muassa joulukonserteista sekä viihdebisneksen raakuudesta.

Sadun sunnuntaivieraana Samae Koskinen

keskiviikkona 5.12.201855 min

Sadun Sunnuntaivieraana Samae Koskinen, joka on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Soolotuotannon lisäksi hän on Sister Flo -yhtyeen perustajajäsen ja keulakuva. Samae ja Satu keskustelivat biiseistä, niiden vastaanotosta, keikoista, sekä lisäksi Samaen perhe-elämästä. Mitä mietteitä Samaella on toista kertaa isäksi tulemisesta? Miten Samae ryhtyi kasvissyöjäksi alunperin? Näihin kysymyksiin ja moniin muihinkin saat vastauksen kuuntelemalla!

Sadun sunnuntaivieraana Pete Parkkonen

torstaina 29.11.201834 min

Sadun Sunnuntaivieraanaana laulaja Pete Parkkonen. Pete kertoi terapiassa käymisestä, sekä siitä miten hän valmistautuu haastatteluihinsa. Onko eroottiset musiikkivideot, joita miljoonat ihmiset ovat nähneet vaikuttanut arkeen? Entä miten päihteet liittyvät Peten elämään?

Sadun Sunnuntaivieraana Vappu Pimiä

perjantaina 23.11.201844 min

Sadun Sunnuntaivieraana juontaja Vappu Pimiä, joka kuvailee itseään yritteliääksi ja huumorintajuiseksi naiseksi, joka ei koskaan tee asioita puolivillaisesti. Millaisten asioiden vuoksi hän menettää yöunensa? Satu ja Vappu puhuvat menestyksestä, lasten kasvattamisesta, suorapuheisuudesta, Vapun arjesta, josta hän saa paljon palautetta - ja vähän miehistäkin.

Sadun sunnuntaivieraana Krista Kosonen

torstaina 15.11.201829 min

Sadun Sunnuntaivieraana monille suomalaisille tuttu näyttelijä Krista Kosonen. Krista kertoi uudesta Bullets-sarjasta, jossa on mukana. Krista kertoi myös erityistaidoistaan, ylpeydestään työtään kohtaan, lapsuuden idolistaan ja Bullets-sarjan hahmostaan.

Sadun sunnuntaivieraana JP Leppäluoto

perjantaina 9.11.201841 min

Sadun Sunnuntaivieraana Raskasta Joulua, sekä Raskasta Iskelmää kokoonpanoista tuttu JP Leppäluoto. JP kertoi millainen isä on ja hän mainitsi myös olevansa herkkä mies. Koliseeko ns. sarvet yhteen kiertueella rokkikukkojen kesken? Kuinka korkin kiinni laittaminen on vaikuttanut JP:n elämään? Miltä tuntui vetää Raskasta Iskelmää ja miten yleisö otti sen vastaan? JP kertoi myös top 3 joulubiisinsä, sekä mikä on hänelle tärkeä hetki joulussa.

Sadun sunnuntaivieraana Jussi Rainio

torstaina 8.11.201833 min

Sadun sunnuntaivieraassa tällä kertaa vieraana Neon 2- yhtyeen Jussi Rainio. Yhtye on tehnyt paluun ja Jussi kertoo hieman niin yhtyeen menneisyydestä, kuin myös tulevaisuudesta. Satu kaivelee myös syviä juttuja Jussista, kuten miksi hän raitistui ja hänen selätetystä sairaudestaan. Jussi kertoo myös omasta lapsuudestaan ja nykyisestä perhe-elämästään. Millaista oli olla julkisuudesta tuttu 90-luvulla? Minkälaiset muistikuvat Jussilla on isästään? Kuinka Jussi päätyi musiikkibisnekseen?

Sadun sunnuntaivieraana Lola Odusoga

maanantaina 5.11.201849 min

Juontaja-malli Lola Odusoga on tehnyt keikkatöitä viimeistä 22 vuotta. Nyt hän on aloittanut myös ns. päivätyöt. Lola kertoo, ettei ole koskaan ollut burnoutin partaalla, miten se on onnistunut? Hän on myös tarkka siitä, millaisia töitä ottaa vastaan. Sadun Sunnuntaivieraassa puhutaan myös kehopositiivisuudesta ja voimanaiseudesta. Ne ovat sanoja, joita Lola vihaa.

Sadun sunnuntaivieraana Olli Lindholm

perjantaina 26.10.201826 min

Sadun Sunnuntaivieraana on hetki sitten uuden albumin julkaissut YÖ-yhtyeen Olli Lindholm. Uuden albumin myötä tuntuu, että yhtye on saanut uusia faneja. Olisiko Olli tarvinnut enemmän neuvoja uran alkuaikoina? Mitä mieltä Olli on kumppanin kanssa vietetystä yhteisestä ajasta? Entäs miten Olli on saanut yhdistettyä perhe-elämän ja tähteyden? Kaikkiin kysymyksiin saat vastauksen kuuntelemalla ja saatat saada uutta tietoa Ollista! Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Sadun Sunnuntaivieraana Samuli Edelmann

perjantaina 19.10.201829 min

Punkbändi Tunkio, Veturimiehet heiluttaa, Vintiöt. Kansa muistaa Samuli Edelmannin lukuisista rooleista, mutta mitä miehelle itselleen on jäänyt käteen vanhoista projekteistaan? Orkestra Suora Lähetyksen kanssa musiikkia tekevä Edelmann on päättänyt keskittyä tällä hetkellä vain musiikkiin, mutta liikkuva kuvakin vilahtelee keskustelussa. Mitä ajatuksia Hollywood herättää? Sadun Sunnuntaivieraassa palataan myös lapsuuden Poriin.

Sadun Sunnuntaivieraana Jenni Vartiainen

torstaina 11.10.201824 min

Sadun Sunnuntaivieraassa juuri uuden Monologi -albumin julkaissut Jenni Vartiainen. Millainen Jenni on humalassa, kuinka ekologisuus näkyy hänen elämässään? Entä mitä hän entisenä luistelijana ajettelee Kiiran Korven elämänkerrasta nousseesta keskustelusta? Jenni tuntee Kiiran hyvin ja jakaa hänen kanssaan samanlaisen menneisyyden.

SADUN SUNNUNTAIVIERAANA TIMO KOIVUSALO

perjantaina 5.10.201819 min

Timo Koivusalon ohjaama elokuva Olavi Virran elämästä on nyt elokuvateattereissa. Idea elokuvaan on syntynyt kauan sitten, mutta miksi Olavi? Entä kuinka usein Koivusalolta tivataan Pekon tai Tuttu Jutun paluuta?

Sadun Sunnuntaivieraana Reino Nordin

perjantaina 28.9.201828 min

Mistä tulee lempinimi Räkä-Reiska? Millainen oli laulaja Reino Nordinin lapsuus ja nuoruus teatteriympyröissä? Millainen suhde laulajalla on rahaan ja miten hän huomioi faninsa?

Sadun sunnuntaivieraana Maija Vilkkumaa

perjantaina 21.9.201833 min

Satumaatangosta tulee ensi vuonna kuluneeksi 20 vuotta. Millaisia suunnitelmia Idols-tuomarilla on? Entä mitä kuuluu Maijan autokoululle?

Sadun Sunnuntaivieraana Tiina Lymi

perjantaina 14.9.201831 min

Sadun Sunnuntaivieraana ohjaaja-näyttelijä Tiina Lymi, joka on tuorein ohjaustyö Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja pyörii parhaillaan elokuvateattereissa. Onko Tiina koskaan miettinyt millaista elämä Hollywood-näyttelijänä olisi? Entä mitä tapahtui, kun Tiina Lymiä yritettiin hypnotisoida?

Sampo Kaulanen

maanantaina 28.5.201821 min

Sadun Sunnuntaivieraassa vieraana Jounin Kauppaa Ylläksellä pyörittävä Sampo Kaulanen. Kaulanen tunnetaan muun muassa suurista somekampanjoistaan. Äskettäin hän voitti Selviytyjät Suomi -ohjelman, jonka voittosumman 30 000 euroa hän lahjoitti hyväntekeväisyysjärjestölle. Millaista julkisuus on ja millaisia unelmia kyläkauppiaalla on?

Paola Suhonen

keskiviikkona 16.5.201822 min

Sadun sunnuntaivieraan Paola Suhosen kanssa jutellaan Ivana Helsingin 20-vuotis juhlavuodesta, ulkomailla asumisesta ja muodista. Mikä on Paolan mielestä parassa suomalaisuudessa? Mikälainen tulevaisuus on vaatebisneksellä?

Saara Aalto

maanantaina 7.5.201815 min

Sadun sunnuntaivieraana on Suomen euroviisuedustaja Saara Aalto. Millaisia ajatuksia hänellä on maailman musiikkibisneksestä? Tai rakkaudesta? Millä mielillä Saara lähtee euroviisuihin? Entä mitä ajatuksia Saarassa herättää hänen lapsuuden kotipaikkakuntansa?

Leena Lehtolainen

maanantaina 30.4.201826 min

Sadun sunnuntaivieraaksi saapuu kirjailija Leena Lehtolainen. Hän kertoo intohimostaan kirjoittamiseen ja luontoon. Milloin Lehtolainen kirjoitti ensimmäisen kirjansa? Tai miten Maria Kallio -sarja syntyi?

Anssi Kela

maanantaina 23.4.201826 min

Anssi Kela keskustelee Sadun kanssa miltä tuntuu, kun artistia salakuvataan lomamatkoilla. Entä mistä kertoo Anssi Kelan uusi kappale Ilves?

Susanna Laine 17.4.

torstaina 19.4.201852 min

Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Vieraana M.A.Numminen

tiistaina 10.4.201831 min

Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Mikko Leppilampi

keskiviikkona 4.4.201833 min

Sadun Sunnuntaivieraassa tavataan tuttuja musiikki-, viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin.

Ressu Redford

sunnuntaina 25.3.201826 min

Ressu Redford juttelee Sadun kanssa mukavia, musiikin tekemisestä Bogard Co:sta, sekä yllättäen hiuksistaan! Millaiset olivat Ressun hullut vuoden?

Heidi Sohlberg

sunnuntaina 18.3.201825 min

Entinen Miss Suomi ja syövästä selviytynyt Heidi Sohlberg kertoo ystävyydestä, Jyväskylässä kasvamisesta ja elämän kokemuksen tuomasta tunteesta siitä, mikä on hänen elämäntehtävänsä.

Katri Helena

tiistaina 13.3.201824 min

Nyt ääneen pääsee koko Suomen rakastama laulaja, Katri Helena. Hän on uransa lisäksi mummi ja äiti, miten julkinen ura vaikuttaa yksityiseen elämään ja toisinpäin? MIllainen on Katri Helenan työetiikka, entä mitä hän ajattelee suomalaisesta yleisöstä.

Paula Noronen

torstaina 8.2.201831 min

Mahdollisesti Suomen hauskin nainen, Paula Noronen juttelee Sadun kanssa radion tekemisestä, somesta ja unelma-ammateista. Paula kertoo myös Supermarsun kirjoittajana mikä on hänen mielestään supervoima, onko esimerkiksi läsnäolon voima sellainen?

Sami Hintsanen

sunnuntaina 28.1.201827 min

Sami Hintsanen puhuu laulamisesta, lapsuudestaan ja juomisestaankin. Musiikin parissa työskentelevä Sami tunnetaan työstään, mitä hän ajattelee muusikon urasta ja musiikin parissa tehtävän työn vaatimuksista? Vanhempana hän haluaa ohjata musiikin parista pois ja kertoo siihen syyt. Vanhenemisen myötä hän myös osaa peilata myös taustojaan erilailla.

Pamela Tola

sunnuntaina 21.1.201826 min

Sadun vieraana Pamela Tola. Pamela kertoo lapsiperhearjesta ja siitä mikä on lasten kanssa hänen mielestään tärkeää, millaista on laatuaika. Puheenaiheena on myös Kolmistaan-sarja, jonka yhteydessä puhutaan kolmenkympinkriisistä ja sen ilmenemismuodoista.

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen

maanantaina 15.1.201840 min

Mitä on kahden taiteilijan liitto? Näytelmän yhdessä tehnyt pariskunta kertoo yhteisestä luomisprosesseista, sekä kumpikin omasta kehittymisprosessistaan. Miten he tapasivat? Miten eroperheissä voidaan arjessa?

Madventures - Riku ja Tunna

sunnuntaina 7.1.201823 min

Madventures-kaksikko on julkaissut Mad Spirit: Täydellisen juhlimisen oppaan, mutta millainen oli Rikun ja Tunnan ensimmäinen kohtaaminen humalatilan kanssa? Kirjan vinkeillä vältetään krapula, mutta ovatko herrat kokeneet krapulan paljon puhutun luovan tilan? Entä millainen olisi presidentinvaalitentti Rikun ja Tunnan tapaan?

Cheek

sunnuntaina 24.12.201718 min

Sadun sunnuntaivieraassa kuullaan tässä jaksossa Cheekiä. Satu ja Cheek keskustelevat mm. Mäkihypystä, inttivuodesta ja veljen tytön musiikkimausta. Myös Team Cheek saa puheenvuoron. Leppoisa keskustelu antaa rauhalliselle miehelle mahdollisuuden rentoutua Satu Kotosen seurassa.

Samu Haber

maanantaina 11.12.201720 min

Samu Haber - Aina pilkettä silmäkulmassa ja ura vie maailman ääriin, mutta miten pitää oma pää kasassa kaiken keskellä? Millainen penkkiurheilija on Samu Haber? Kuuntele Sadun sunnuntaivieras ja tutustu Voice of Germanyn tuomariin, joka lähti pestiin baarin penkiltä.

Timo Jutila

maanantaina 11.12.201724 min

Timo Jutila - Elämänkerta tulossa, miksi ja miten prosessiin lähdettiin? Millainen on ollut Tamperelaisen jääkiekkoilijan lapsuus? Kuuntele muistot ja se miten Timo Jutilalle itselleen näyttäytyy oma julkisuus, jääkiekkomaajoukkueesta rillaamiseen. Sadun sunnuntaivieraana tamperelaisuuden perikuva.

Elastinen

maanantaina 11.12.201718 min

Elastinen - Mitä kuuluu menestysmiehen arkeen? Kansakunnan hymypoika ei aina jaksa hymyillä, vaikka luottaa elämään eikä pingota tulevaisuudesta. Miltä isyys tuntuu? Mikä on oman isän rooli Elastisen elämässä? Kuuntele Sadun sunnuntaivieras.