Kasari

Kasari

Vaikka kaikki ei ehkä ollut ennen paremmin, musiikki oli ihan parasta. Meillä soivat joka päivä isoimmat kahdeksankymmentäluvun hitit.

Kahdeksan kärjessä

Perjantai-iltaisin kuullaan Minna O:n johdolla kahdeksan kuuntelijoiden kasarisuosikkia viikon varrelta.
perjantaina 14.5. klo 20.00–21.00

Kasarin Aamu

Tämä nauravainen Mr. Music on tiskijukkien suomenmestari vuosimallia -83. Sitä, mitä tämä mies ei musiikista tiedä, ei tarvitse kenenkään tietää. Salsa kilpailuttaa joka aamu kaksi vinyyliä, ja soittaa kahdeksalta kahdeksan kasaria putkeen. Lisäksi joka aamu kuullaan Billboard-poiminto ja lähetyksessä vierailee monta kertaa myös itse Chuck Norris!
toissa päivänä klo 7.00–11.00

Kasarin Ilta

toissa päivänä klo 17.00–21.00

Kasarin Iltapäivä

Minna O. on kaikille suomalaisille tuttu kasvo ja ääni. Nainen nousi koko kansan tietoisuuteen Jyrki- ja Fashion tv -ohjelmista. Nyt tämä espoolaistunut taskuraketti tekee paluun radioaalloille pitkän tauon jälkeen. Minna O. kyselee lähetyksessään joka aamu julkkisten kasarimuistoja ja lisäksi kuuntelijat pääsevät päivittäin äänestämään Kumman kaa -kyselyssä mieluisamman vastauksen.
toissa päivänä klo 13.00–17.00

Kasarin Keskipäivä

toissa päivänä klo 11.00–13.00

Kasariperjantai

Hall of Fame DJ Salsa Sinisalo lataa livenä Kasarin studiolta joka perjantai kello 17 alkaen isoimmat tanssibiisit, italot, eurodiscot ja kultaiset muistot 80-luvulta. Tanssin taikaa hitaita unohtamatta. Kasariperjantai kasarijengin oma bileohjelma. Yhteistyössä eurodiscon kultainen vuosikymmen. Bienvenidos todos!!!
perjantaina 14.5. klo 17.00–20.00