NRJ

NRJ Aamu

Seuraava lähetys huomenna klo 6.00–10.00

Oulun lahja radiolle, Jenni Haapala, pistää vauhtia sun aamuihin klo 6-10! NRJ:n Aamuissa kuulet parhaat hitit ja Jennin mielestä myös parhaat jutut.

Seuraava lähetys

NRJ Aamu

huomenna klo 6.00–10.00

Oulun lahja radiolle, Jenni Haapala, pistää vauhtia sun aamuihin klo 6-10! NRJ:n Aamuissa kuulet parhaat hitit ja Jennin mielestä myös parhaat jutut.

NRJ:n Aamupalat

One more time – Vielä kerran

perjantaina 28.8.202069 min

Tänään on aika sulkea yksi luku NRJ:n historiassa! Janne on Jeren mukana tänään viimeistä kertaa lähetyksessä ja totta kai vanha kujeilija oli järkännyt juhlakalulle arvoisensa muistelun! Lähetyksessä kuunneltiin Jannen työhakemusnauhoite NRJ:lle vuodelta 2016 ja totta kai Jerekin sain roastin osakseen!

Tattiahdistus ja seksikäs murre

torstaina 27.8.202069 min

Hernekeitot porisemaan ja pannarit uuniin, koska se on torstai NRJ:n Aamussa! Kesän jälkeinen masennus saattaa iskeä monelle takaraivoon, mutta Jeren mielestä tattiahdistus vasta rankkaa onkin. Janne taas mietti murteiden seksikkyyttä! Mielessä myös kettuileva kiinteistönvälittäjä, epäseksikkäät urheilulajit ja MasteChef-unelmien täyttymys!

Suihkubisse ja sata aaria kuuta lahjaksi

keskiviikkona 26.8.202068 min

Keskiviikon öljyt starttimoottoriin tunkee NRJ:n Aamu! Vaikka suihkumestari Jere tuunaakin omaa suihkuaan saunan tuntuiseksi, niin perinteinen australialainen suihkubisse oli miehelle uusi tuttu. Janne taas halusi nimetä itsellensä oudon suosittelijan! Mielessä myös lapsitähtien vanheneminen, lätkätähtien tuho suklaalla ja Jeren tähtihetki!

Seinän sisään muurattu 3310 ja seksittömät fantasiat

tiistaina 25.8.202073 min

Tiistain radiobuffetin linjastoon tankkaa NRJ:n Aamu! Twitter-postauksesta unohtunut nolla saattaa aiheuttaa maanlaajuisen paniikin, mutta ompa Jerekin töppäillyt kunnolla radiourallaan. Janne taas halusi pelastaa jonkun hengen! Mielessä myös suomalaisen nettikaupan sisäänheittäjä, kettuileva Whatsapp-ryhmä ja 400 lonkeron Bitcoin-mies!

Omat juomat linnanjuhliin ja pikkujoulunasutus

maanantaina 24.8.202074 min

Viikon kunnolla käyntiin potkii NRJ:n Aamu! Linnanjuhlien perinteinen kestitys on koronan takia vaakalaudalla, mutta Janne näki jo sielunsa silmin pääministerin saapuvan Alepan muovikassin kanssa tanssisaliin. Jere taas hehkutti uutta reseptiään maasta taivaaseen. Mielessä myös nasutus, kuparigolf ja Janne the ratikkaporvari!

Sinkkuiskälle morsian ja eriarvoiset julkkikset

perjantaina 21.8.202073 min

Perrrjantai on saapunut studioon avosylin vastaanottamaan NRJ:n Aamun! Telkkari on syksyisin taas täynnä rakkausrealityä, mutta Jannen mielestä yksi tärkeä formaatti on vielä kehittämättä! Jere taas huomasi suomalaisten arvottavan julkkikset hassulla tyylillä. Mielessä myös pihiyden huippu, odottamaton paketti ja korona Masterchefissä!

Sarjadumppaaja ja katkarapuhissi

torstaina 20.8.202069 min

Torstai täyttyy toivon lisäksi naurulla NRJ:n Aamusaa! Janne koki aikamoisen shokin lähetyksessä, kun tajusi katkaravun hajun kotihississä johtuvan koronasta. Jere taas kirosi lonkeromiesten pöllinneen miehen duunit! Mielessä myös missatut klassikot, sarjadumppaaja ja maailman paras pulla!

Vihaa SUP-laudalla ja lisukkeiden vähättely

keskiviikkona 19.8.202073 min

Keskiviikon auringonsäteet radion läpi puskee NRJ:n Aamu! Jere oli valmis heittämään vegereseptit jo roskiin, kun reseptikirja alkoi kettuilemaan miehelle. Janne taas kohtasi SUP-lautaraivoa, kun sillan alla taisteltiin meren herruudesta! Mielessä myös golfin epäseksikkyys, 300 miljoonan virhe ja lisukkeiden vähättely!

Hienosteleva hissiremontti ja Suomen lippu koiran jätöksissä

tiistaina 18.8.202063 min

Ihanaa tiistaita toivottaa NRJ:n Aamu! Vaikka Jere ei mikään Remontti-Reiska olekkaan, niin jopa hän pystyi kertomaan kotirappunsa hissiremontin menneen hienostelun puolelle! Janne taas etsi naisten mielestä miesten epäseksikkäintä urheilulajia. Mielessä myös työpaikalla fantasiointi, Suomen lippu koiran jätöksissä ja unelmien nettikirppis!

Pilaantunut vesi ja tulitornado

maanantaina 17.8.202064 min

Viikon käyntiin maanantaisin polkee NRJ:n Aamu! Janne on viimein tulitornadon avulla ymmärtänyt, miksi on lottovoitto syntyä Suomeen! Jere taas murehti pilaantunutta vettä. Mielessä myös self-help kokeilut, McDonaldsin mausteet ja rapujen mahdottomuus!

Poliittinen parturointi ja isäksi kioskin kassalla

perjantaina 14.8.202069 min

Perrrrjantai on täällä taas! Välillä kannattaisi varoa mitä suustaan päästää, koska Jere uskotteli vahingossa parturilleen olevansa Marokon ulkopolitiikan asiantuntija. Janne taas vertasi 80-luvun pizzerioita nykypäivän tubettajiin! Mielessä myös suoraan puhuminen, kotimaan matkakohteiden isoimmat pettymykset ja NRJ:n Aamun käännösbiisi!

Makkaraperunaoravat ja Suomen pelätyin eläin

torstaina 13.8.202064 min

Torstain piristysruiskeen päivään antaa NRJ:n Aamu! Citykanit ja -ketut ovat kaupungissa jo tuttu näky, mutta Jannen mukaan pian puistoissa vaanivat kommandopipoiset oravat. Jere taas uskoi voivansa pelästyttää karhun! Mielessä myös golffaajien vallankumous, tonnin koulutuutti ja Masterchefin pilaaja!

Takataskutyypit ja vapun pyhyys

keskiviikkona 12.8.202072 min

Keskiviikon startin tarjoilee NRJ:n Aamu! Kovaa menoa taas tarjolla, kun Janne on kehittänyt itselleen luottamuspulan takataskutyyppeihin ja Jere puolestaan taivuttaa aika-avaruutta! Mielessä myös vapun pyhyys, väliaikafrisbee ja tuleva Leonardo DiCaprio!

Motonet-mies ja suomalaisuuden musta-aukko

tiistaina 11.8.202066 min

Tiistain aamupuurot hämmentelee NRJ:n Aamu! Jere tunsi eilen miehuutensa loukatuksi Motonetissä, kun myyjä ei tuntunut laskevan miestä samaan kategoriaan muiden asiakkaiden kanssa. Janne taas metsästää itselleen mieshierojaa, jotta voisi nauttia vapaasti! Mielessä myös 5 000 euron kysymys, suomalaisuuden musta-aukko ja Katiska-vyyhti!

Voittajien kerho ja liian nuori mimmiksi

maanantaina 10.8.202074 min

Boys are back in town eli Janne ja Jere ovat palanneet lomalta! Janne pääsi salaiseen voittajien kerhoon mukaan, kun nappasi Linnanmäeltä suklaisen pääpotin! Jere taas vieraili lomalla kahvilassa, jossa mikään ei ollut kovin tarkkaa. Mielessä myös loman koukutus, terveisten tappo ja ”mimmi” sanan ikäraja!

Synttäritsukat ja lonkerorasva

perjantaina 10.7.202058 min

Ihanaa perrrjantaita NRJ:n Aamusta! Vuosi tullut siihen pisteeseen, että tänään on poikien aika jäädä kesälomille. Jere ei kuitenkaan jäänyt nuolemaan näppejään vaan järjesti Jannella yllätyssynttärit! Lisäksi mielessä Jannen viimeinen punnitus, lomaan varautuminen ja lonkerorasva!

Love Island ura ja treffailun loppu

torstaina 9.7.202064 min

Auringon paisteet mökille ja duunimatkalle tarjoilee NRJ:n Aamu! Vaikka nippelitietoa Jere osaa tiputella päästään loputtomasti, niin välillä jopa apteekin koneetkin pistävät miehen pään pyörälle. Janne taas ihmetteli, miten Love Islandista on tullut yliopistoa suositumpi vaihtoehto! Mielessä myös treffailun loppu, tee-se-itse jäätelö ja Beatlessin valkohai!

Suomen oudoin nähtävyys ja traumat kahvipisteellä

keskiviikkona 8.7.202069 min

Keskiviikon boostit aamupuuroon tarjoilee NRJ:n Aamu! Janne halusi tarjota karavaanareille normaalista poikkeavia maisemia, kun NRJ:n Aamussa esiteltiin Suomen oudoimmat nähtävyydet. Jere taas etsi Suomen tunnetuinta julkkistuotetta. Mielessä myös traumat kahvipisteellä, lokkisyötti ja Tiktok lifehackit!

Mansikkakisa ja lokkien hävikkiruoka

tiistaina 7.7.202060 min

Kivaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Jere ennustaa Kainuusta tulevan yhden tv-ohjelman myötä Suomen kuumin matkakohde. Janne taas oli huolissaan lokkien hävikkiruuasta! Mielessä myös mansikkakisa, uniikit teot ja tuoksukynttilöiden vaihtoehdot!

Suomen julkkispressat ja inttitalous

maanantaina 6.7.202065 min

Ihanaa viikon starttia NRJ:n Aamusta! Jerellä on viikonloppuna parkkihallissa sydän pomppinut kurkkuun asti, kun faijan auto on ollut lähellä tuhoa. Janne taas yllätettiin viikonloppuna isosti! Mielessä myös inttitalous, julkkikset presidentteinä ja parvekeunet!

Mahdottomat maitopaketit ja naisten täydellinen flirttaus

perjantaina 3.7.202066 min

Perjantai pamahtaa taas käyntiin NRJ:n Aamussa! Janne halusi lähettää tsempit kaikille, joille jauhelihapakkaukset ja maitopurkit aiheuttavat aikaisia harmaita hiuksia. Lisäksi Jeren epäiltiin olevan täydellisen suomalaisen flirttailijan vastakohta. Mielessä myös bleiserifaijat, kummijoukkoeen pelimenestys ja NRJ:n Aamun käännösbiisi!

Pomon auton tuunaus ja seksiä paremmat applikaatiot

torstaina 2.7.202064 min

Hernarit tulille ja kohti torstaita yhdessä NRJ:n Aamun kanssa! Jere halusi tuunata pomon auton uuteen uskoon, mutta miehen luotto autoasioissa Jannea kohtaan oli oletettuakin huonompi. Janne taas löysi todellisen suomalaisen sisun Helsingin suurimmalta terassilta! Mielessä myös pettynyt talonmies, seksiä paremmat applikaatiot ja miesten luulot itsestään!

Pakotetut Instagram-seuraajat ja salaattihanskat

keskiviikkona 1.7.202060 min

Keskiviikon huomenet toivottaa NRJ:n Aamu! Ruokahan se on pojilla aina mielessä, kun Janne metsästi vaikeinta ajaessa syötävää safkaa. Jere taas näki omin silmin, miksi Olympiastadionin remontti myöhästyy. Mielessä myös Salen somen voima, muroaarre ja pakotetut Instagram-seuraajat!

Stadilaiset karavaanarit ja nokkahuilun hautaus

tiistaina 30.6.202062 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Jannesta tuntuu, että miehen tuore kummiseura koittaa savustaa häntä jo ulos. Jere taas ei luota miesten shampoomainoksiin! Mielessä myös nokkahuilun hautaaminen, maailmanmestaruuden tavoittely tyttöystävän avulla ja Leirintäalue check!

Kenkävakuutus ja Hangon taika

maanantaina 29.6.202065 min

Viikon käynnistykseen maanantain kaveriksi NRJ:n Aamu! Jere oli vieraillut viikonloppuna Hangossa ja nyt oli aika laittaa faktat tiskiin, onko ultimaattinen kesäkaupunki tosiaan maineensa veroinen? Janne taas kaipasi kipeästi kenkävakuutusta itselleen! Mielessä myös julkkisten valehtelevat frendit, oikein brändätty hauki ja mölkkykoukku!

NRJ:n Aamun kummiseura ja föönattava siili

perjantaina 26.6.202067 min

Perrrrjantai on täällä taas! Jere päätti pistää hyvän kiertämään, kun mies oli neuvotellut NRJ:n Aamulle oman kummiseuran! Janne taas näki parturin katseesta, kuinka hänelle ei maksettu tarpeeksi siilitukan föönauksesta. Mielessä myös kaupunkilaiset karavaanarit, Instagram-virheet ja NRJ:n Aamun käännösbiisi!

Matkakaiutin rannalla ja Batman brändäys

torstaina 25.6.202061 min

Hernarit tulille ja torstaita selättämään NRJ:n Aamun kanssa! Jere ehti unelmoida päiväunista rannalla, kunnes viereen parkkeerattiin elektroniikkalaite suoraan kiirastulesta. Janne totesi jokaisen tuotteen tai paikan olevan mielenkiintoisempi jos sen brändää Batman tyylillä! Mielessä myös ”pienet jonot”, pohjalainen työntekijä ja pahat tytöt!

Matkakaiutin rannalla ja Batman brändäys

torstaina 25.6.202058 min

Hernarit tulille ja torstaita selättämään NRJ:n Aamun kanssa! Jere ehti unelmoida päiväunista rannalla, kunnes viereen parkkeerattiin elektroniikkalaite suoraan kiirastulesta. Janne totesi jokaisen tuotteen tai paikan olevan mielenkiintoisempi jos sen brändää Batman tyylillä! Mielessä myös ”pienet jonot”, pohjalainen työntekijä ja pahat tytöt!

Pastillimies ja kesäjuomien kingi

keskiviikkona 24.6.202063 min

Ihanaa viikon puoliväliä toivottaa NRJ:n Aamu! Janne on alkanut epäillä, että kesäjuomasta on kehittymässä terminä uusi ”kesäkaupunki”. Jere taas koki antikliimaksin pikkutuhman lukijatarinan kanssa! Lisäksi mielessä Jeren edelläkävijän kroppa, pastillimies ja Ranta-Ahon perhejoulu.

Sammakonreidet wings-kastikkeella ja magneettikuvaus unet

tiistaina 23.6.202059 min

NRJ:n Aamu toivottaa tsemppiä tiistaihin! Jerellä unenlahjat ovat selvästi parantumaan päin, kun mies nukahtelee jo kesken lääkärikäyntien. Janne taas suunnitteli tekevänsä sammakonreisistä helpommin lähestyttävät! Mielessä myös stadilainen isäntä, Ranta-Ahon some ja kotipaikkakuntahypetys!

Yksityinen vessa ja One size -vaatteiden kammo

maanantaina 22.6.202067 min

Juhannuksen jälkeisen elämän käyntiin auttaa NRJ:n Aamu! Moni unelmoi isosta talosta kaikkine luksuksineen, mutta Jere epäili yksityisen vessan toimivuutta. Janne taas näkee painajaisia One size fits all -hatuista! Mielessä katoava rusketus, luksus linnunpönttö ja kikkelispeedot!

Köyhä golffari ja rakkaus Tuusulaan

torstaina 18.6.202050 min

Juhannus on jo nurkan takana, kun NRJ:n Aamussa vietetään torstaita! Aina niin supercool Jere oppi, ettei olisikaan siisti tyyppi Hollannissa. Janne taas aiheutti henkisiä haaksirikkoja päiväkävelyn aikana! Lisäksi pojat pitivät radion välityksellä kassahihna liveä ja totta kai juhannuksen kunniaksi köppäiltiin!

”Kotimainen” mansikka ja 1800-luvun sekstarit

keskiviikkona 17.6.202063 min

Herätykset keskiviikkoon tarjoaa NRJ:n Aamu! Jerellä meinaa mennä pata jumiin asunnon ostajien kanssa, jotka kuvittelevat saavansa oman meren kauppaan mukaan. Janne taas hehkutti 1800-luvun sekstareita! Mielessä myös Ariana Granden uusi kämppä, rakkaus auton pultteja sekä Tuusulaa kohtaan ja kotimainen mansikka!

Vaihtokauppaa sisäfileellä ja muuttunut juhannus

tiistaina 16.6.202059 min

Tiistaiaamun startin tarjoilee NRJ:n Aamu! Jopa tarjoushaukka Janne joutui skippaamaan eiliset diilit, kun nuori mies vetäisi kauppakassistaan yllätyksen ratikkapysäkillä. Jere taas oli sitä mieltä, että ”kylän paras burgeri” on kovempi kuin ”Suomen paras burgeri”! Mielessä myös vannepainajainen, kolmen S:n mökki ja muuttunut juhannus!

Instagramin kirjekaveri ja väärinymmärretyt autoilijat

maanantaina 15.6.202063 min

Viikon alkuun auttaa NRJ:n Aamu! Jere on brändännyt itsensä todelliseksi herkkusuuksi, koska miehen taidot tunnistetaan jo Hollannissa asti. Julkisilla kulkeva Janne taas halusi antaa puolustuspuheenvuoron yksityisautoilijoille. Mielessä myös parisuhteen ikäerot, Jereen kohdistettu pyöräviha ja pursiseuran tuleva jäsen!

Megafrittaus ja köppäilyn paluu

perjantaina 12.6.202065 min

Iiiihanaa perjantaita NRJ:n Aamusta! Tänään Janne ja Jere päättivät nauttia astetta tukevamman aamiaisen, kun juontajat päättivät kokeilla, mitä kaikkea voi uppopaistaa? Kuin ihmeen kaupalla Jannen dietti saavutti samalla ison etapin! Mielessä myös köppäilyn paluu, ihmisten mielikuvat sinusta ja kivitetty auto!

Sopimaton sovituskoppi ja temptation kesä

torstaina 11.6.202054 min

Hernarit tulille NRJ:n Aamun torstaissa! Jere on viimein löytänyt itsellensä shortsien Graalin maljan, mutta niiden henkinen hinta oli kova! Janne taas koittaa välttää Riihimäkeläisiä igluja. Mielessä myös ulkomaiden reissukohteet Suomessa ja 10 sekunnin kisa nopeimmasta puhujasta!

Rantaloma Marsissa ja sinkkuilmoitus

keskiviikkona 10.6.202065 min

Keskiviikon huomenet tarjoaa NRJ:n Aamu! Jere tunkee kaikki exiltä saadut tavarat suoraan silppuriin, mutta tietää myös miksi nykyään on tärkeää tehdä ”sinkkuilmoitus”. Janne taas suunnitteli unelmien rantalomaa Marsissa. Mielessä myös saunamestari, tulevaisuuden murhadokkarit ja buffetin hyväksikäyttö!

Ruokatoimittajan hätähuuto ja täydellinen suupala

tiistaina 9.6.202066 min

Tiistain toivotukset ilmoille kajauttaa NRJ:n Aamu! Ruoka tuntuu olevan taas pojilla mielessä, kun Janne väitti jokaisen ihmisen olevan sisimmässään täydellisen suupalan metsästäjä. Jere taas antoi tuomionsa uudesta Masterchef kaudesta! Mielessä myös kesätyöntekijän lounas, kansakunnan kusitolppa ja ruokatoimittajan hätähuuto!

Bondage-pääkaupunki ja ALASKA AIR 3000

maanantaina 8.6.202065 min

Viikon startin hopeatarjottimella suoraan pöytään kantaa NRJ:n Aamu! Janne alkoi pakata jo kesälomalaukkua valmiiksi, kun mies julisti Suomeen uuden bondage-pääkaupungin! Jere taas koitti aloittaa asunnossaan uuden jääkauden. Mielessä myös stadilaisen autohulluus, inttijäbien paintball ja ruokaloma Tampereella!v

Köppäily ja nakkikeitot taksin lattialla

perjantaina 5.6.202064 min

Perrrjantai on täällä taas! Jerellä oli studiossa ainakin perjataifiilis huipussaan, kun juotaja kutsui kuulijat mukaan köppäilemään! Jannen taas pelasti kaksi päivää vanha nakkikeitto. Mielessä myös virheellinen ripuli, terassien tärkeys yhteiskunnassa ja NRJ:n Aamun käännösbiisi!

NRJ:n Aamun haisunäätä 2020 ja paitaraivo

torstaina 4.6.202063 min

Hernarit tulille torstain kunniaksi NRJ:n Aamussa! Jere koki syvää epätoivoa vaatekaupan pukukopissa, kun makkarankuori ei meinannutkaan lähteä päältä. Janne taas toi NRJ:n Aamun haisunäätä kilpailuun jokaisen nuoren miehen pelastajan. Mielessä myös ensimmäinen kerta ravintolassa, Tempparirakkaus ja somelahjat!

Yllätyskirjekuori ja Freddyt miehen hanurille

keskiviikkona 3.6.202066 min

Ihanaa keskiviikkoa NRJ:n Aamusta! Jere on alkanut suunnitella kesähuosujen ostoa ja mielessä olisi tällä hetkellä ultimaattinen hanuriboost! Kahden sanan kierrätyskyltti saa taas Jannen näkemään punaista kotirapussaan. Mielessä myös yllätyskirjekuori, kesästringit ja toisten kulttuurin arvostus.

Ensimmäinen riehuja terassilla ja koronan vaikutus miesten vessassa käyntiin

tiistaina 2.6.202064 min

Tiistaiaamun piristysruiskeet tarjoilee NRJ:n Aamu! Sen lisäksi, että Janne ja Jere onnistuivat olemaan eilen terassin ekat asiakkaat, niin Jerestä kuoritui myös terassin eka riehuja. Janne taas totesi koronan vaikuttaneen positiivisesti ravintoloiden miesten vessoihin! Mielessä myös seksikäs Rubikin kuutio, koronan pettämispiikki ja Kylie Jennerin feikkimiljardi!

Avaruusstressi ja frendiporukan kuningas

maanantaina 1.6.202069 min

Viikko käyntiin NRJ:n Aamussa! Koska Suomi palaa tänään kertarysäyksellä kohti normaalimpaa aikaa, niin Janne ja Jere ottivat yhteyttä uimastadionin jonoon ja koittivat varata itsellensä myös terassipaikat. Lisäksi Jere meinasi joutua aamulla poliisien juttusille ja Janne kärsi avaruusstressistä!

Jere on uusi Lady Gaga ja Suomen oudoin burgeritoive

perjantaina 29.5.202075 min

Perjantai saapunut studioon isompana, kuin koskaan! Janne ja Julianna onnistuivat yllättämään Jeren totaalisesti, kun mies heitettiin taksiin kesken lähetyksen ja lähetettiin muodonmuutokseen! Mielessä myös suomalaisten valitsema unelmaburgeri ja valmistujaisten kauhu lautasella!

Kauluspaitaorgasmi ja sähkömyyjän lähestymiskielto

torstaina 28.5.202071 min

Pannarin täyteistä torstaita toivottaa NRJ:n Aamu! Jere sai todellakin tuntea nahoissaan, mitä sanonta ”minkä taakseen jättää, sen edestään löytää” tarkoittaa. Janne taas kadehti kesiä Helsingin ulkopuolella! Mielessä myös kauluspaitaorgasmi, unohdetut karkit ja kokkaustaidoton somekokki!

The ulkoliikkuja ja aamuyön jääkaappi

keskiviikkona 27.5.202064 min

NRJ:n Aamu painaa lisää kaasua keskiviikkoon! Jere on saanut ulkoliikunnasta jo tarpeekseen ja pääsyy siihen on liian kireissä shortseissa kulkeva the Ulkoliikkuja! Janne taas törmäsi töihin lähtiessään aamuyön jääkaappimiehiin. Mielessä myös somen määrä, huippu-urheilijan treffit ja mökkiboss!

Valkoposkipiru ja sushibuffan kauhu

tiistaina 26.5.202072 min

Henkiset helteet tiistaihin tuo NRJ:n Aamu! Jerellä oli täydelliset keinot, kuinka tunnistaa millainen ihminen sisimmässään oikeasti on! Janne taas totesi olevansa liian kiltti lenkkipoluille. Mielessä myös ihmisdata, valkoposkiset pirulaiset ja sushibuffetin kauhu!

Terassisota ja piilotettu kortsupaketti

maanantaina 25.5.202071 min

Viikon startin tarjoilee NRJ:n Aamu! Virallisen terassikauden alkuun on Suomessa vielä viikko, mutta Jannen kotipihalla on syttynyt jo terassisota. Jerellä taas oli hankaluuksia kortsujen oston kanssa. Mielessä myös golfaajan tervehdys, herkät sokerideittailijat ja leffan loppuun saaminen!

Hyljekädet ja moderni tuoksu

keskiviikkona 20.5.202064 min

Keskiviikon henkiset aamusumpit pöytään tuo NRJ:n Aamu! Jerellä on ollut onnea matkassa, kun miehellä vielä studiossa molemmat kädet tallella! Janne taas etsi oikeaoppista miesväliä. Mielessä myös liikaa valoa saanut pimennysverho, moderni tuoksu ja päiväkänni2020!

Juoksuhiekka ja samaan suuntaan juoksu

tiistaina 19.5.202067 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Jannella lenkkeily alkaa käydä jo liian sosiaaliseksi ja siksi juontaja toivoi kaikkien juoksevan lenkkipolkuja samaan suuntaan. Jere taas kertoi ainoan tavan päästä pois juoksuhiekasta! Mielessä myös maailman kalleimmat lenkkarit, Temptation Island kuvaukset Suomessa ja parhaat lunttauskikat!

Kostofarkut ja ruokapettymykset

maanantaina 18.5.202068 min

Viikon starttimoottorin käyntiin vetäisee NRJ:n Aamu! Jere aloittaa viikon leuka rinnassa, kun ei Seinäjoen omalla pojalla olleet tilaukset menneet putkeen thaimaalaisessa ravintolassa. Janne taas halusi yllättää stripparitiedoillaan. Mielessä myös lomalasit, tv:n hypnoottinen tuijotus ja suukkojen anto poikkeusaikana!

Reppufiasko ja huomisen odottaja

perjantaina 15.5.202065 min

Viikko huipentuu perjantaihin NRJ:n Aamussa! Jere on heittäynyt filosofiseksi, kun mies tajusi ikkunasta ulos tuijottaessaan, että tekee kaiken aina huomista varten. Janne taas haistoi ilmassa itkupotkuraivarin! Mielessä myös toimiva laastarisuhde, karavaanarien Suomen valloitus ja NRJ:n Aamun Käännösbiisi!

Miesten lifestyle-lehti ja palkinnoton maaliviiva

torstaina 14.5.202062 min

Hernerokat porisemaan! Se on torstai NRJ:n Aamussa! Olisiko aika laittaa hälytyskellot jo soimaan, koska Jere taitaa olla sukeltanut liian syvälle naisten lehtien maailmaan? Janne taas ei halua muuttaa kaupunginosiin, joissa on oma aktiivinen Facebook-ryhmä. Mielessä myös kouluun paluu, Jeren ylioppilaskirjoitusten korottaminen ja Ikean sielu!

Alaston tarjotin ja Suomen kovin julkkiskokki

keskiviikkona 13.5.202068 min

Puhtia keskiviikkoon puskee NRJ:n Aamu! Jeren systeemin kusettaminen jatkuu ja tällä kertaa taakse jäi nyrkkiä heristämään lipuntarkastaja! Jannella taas oli vähäpukeinen suunnitelma, miten pelastaa ravintolat konkurssilta. Mielessä myös ylioppilaskirjoitusten todelliset sankarit, viltin oikein heittäminen sohvalle ja Suomen paras kokkiohjelma!

Äidin katseen kestävä julkisuus ja malliksi Rihannalle

tiistaina 12.5.202068 min

Tiistain auringonpaisteet takatalven keskelle tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere suoritti eilen puhelimen välttämättömän kevätsiivouksen, jota suosittelee jokaiselle! Janne taas suunnitteli facetime-mallin uraa. Mielessä myös koronatreenit, laihduttajan onnittelu ja äidin katseen kestävä julkisuus!

Hodarin filosofiaa ja tuoksujen oikea määrä

maanantaina 11.5.202066 min

Maanantain henkisenä kantoapuna toimii NRJ:n Aamu! Jokaisen suomalaisen miehen suihkusta löytyy 3-in-1 suihkusaippua, mutta Jere halusi selvittää, montako tuoksua miehellä pitää olla. Janne taas halusi ratkaista riidan kerralla ja ottaa selvää hodarin filosofiasta. Mielessä myös teinit synttäreillä, lainsuojaton Jere ja Suomen paras kaupunginosa!

Naisten lepyttely ja luontoseikkailu nimeltä golf

perjantaina 8.5.202063 min

Perrrjantai on viimein täällä taas! Jos miehet ostavat kukkia ja suklaata lepytelläkseen kumppaninsa, niin Jannea halusi tietää, mitä naiset ostavat miehille? Jerestä taas on kuoriutunut golfkenttien eräkävijä. Mielessä myös NRJ:n Aamun käännösbiisi, pieleen mennyt kimppakiva ja tuntematon lenkkifani.

Porrasreviirit ja naisten kaupat vs miesten kaupat

torstaina 7.5.202066 min

Torstai on toivoa ja naurua täynnä NRJ:n Aamussa! Erityisajat vaativat todellakin erityisratkaisuja ja Janne pääsikin todistamaan livenä portaiden reviirisotaa. Jere taas etsi kokonaan naisten valloittamaa kauppaa! Mielessä myös surullinen pizza, Tinderin tuho ja maailman suomalaisin rakennus!

Autoton autokaista ja paras riidan aloittaja

keskiviikkona 6.5.202059 min

Keskiviikon energiaruiskeen kankkuun tökkää NRJ:n Aamu! Jos tuntuu, että parisuhteessa alkaa pinnaa jo kiristää isolla kädellä, niin Janne tarjoili kuulijoille parhaat riidan aloittajat! Jere taas oli aamulla onnellinen, kun katsoi jalkoihinsa. Mielessä myös autoton autokaista, hiusunelmiin uskominen ja karanteenivuoristorata!

Äitienpäivän etukäteispettymys ja mittaavat miehet

tiistaina 5.5.202063 min

Tiistain aamusumpit radion kautta tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere alkaa samaan tarpeeksi Helsingistä, kun asevelihinnatkin ovat täyttä kusetusta. Janne taas paljasti, miksi ainona lapsena isän- ja äitienpäivät ovat isompi haaste! Mielessä myös rajoituksien poisto, mittaavat miehet ja Joe Exoticin näyttelijä!

Luonnon maku ja siisti karjalanpaisti

maanantaina 4.5.202060 min

Uusi viikko käyntiin NRJ:n Aamussa! Jere koitti löytää syytä sille, miksi ulkona kaikki maistuu paremmalta? Janne taas muisteli, kuinka pari vuotta sitten oli joutunut ojasta allikkoon tarjotessaan lapsille jätskiä. Mielessä myös totuus Ellen DeGeneressistä, lahjapizza ja cool kotiruoka!

Itsetehdyt vappuherkut ja tuhannen kilon vappulannoite

torstaina 30.4.202063 min

Ihanaa vappua toivottaa NRJ:n Aamu! Studiossa täys vappuhulina päällä, kun pojat suunnittelivat poliisille oman koirankakkasprayn ja selvittivät vastauksen vapun ikuisuuskysymykseen. Lisäksi päästii maistamaan NRJ:n Päivän Juliannan omia vappuherkkuja!

Säästäjien suku ja pihahommat kerrostalossa

tiistaina 28.4.202069 min

Henkisenä tarjoilijana tiistain sielunruualle toimii NRJ:n Aamu! Jere muisteli lämmöllä aikoja lapsuudenkodistaan, kun mies veteli kesken puutarhan trimmauksen sähköjohtoja poikki. Janne taas arveli säästäväisyytensä juontavan juurensa Keski-Suomesta. Mielessä myös virtuaalivappuun valmistautuminen, kansan lipsuminen ja miljardöörien asunnot!

Wings-hulluus ja miljardööri Kanye

maanantaina 27.4.202068 min

Viikko käyntiin NRJ:n Aamussa! Jere on vaipunut syvälle epätoivon kuljuun, kun nettikirppiksillä kaikki tuntuu olevan mahdotonta. Janne taas ehdotti päättäjille ympäri maailman omaa välituntia. Mielessä myös Kanyen status, infopisteen siivet ja uusi sinkkulistan ykkönen!

Telkkarioharit ja halpa kävely

torstaina 23.4.202072 min

Ihanaa torstaita NRJ:n Aamusta! Jere on jo valmis heittämään vanhan telkkarinsa ikkunasta, kun nettikirppariurakkaa on takana vasta päivä. Jannea taas on mahdotonta ärsyttää tietöillä! Mielessä myös James Bond onnettomuudet, maailman vaarallisin työpaikka lääkärille ja koronapelon voittavat kengät!

Verotoimiston nakit ja Tori-kuningas

keskiviikkona 22.4.202066 min

Keskiviikon aamiaisbuffetin radion välityksellä kattaa NRJ:n Aamu! Jeren puhelin tuntuu pärisevän taukoamatta, koska mies on vapauttanut kirpparihirviön. Janne taas todisti, kuinka kivellä päähän heittäminenkin voi olla ratkiriemukasta! Mielessä myös Suomen kovimmat lenkkarit, isältä pojalle -mentaliteetti ja superjulkkiksen superlaina!

Vanhempien oletukset ja sokerin lainaaminen

tiistaina 21.4.202066 min

Tiistain toivotukset radiosta kajauttaa NRJ:n Aamu! Jere huomasi eilen autopuuhissa, että mieheltä odotettiin ”lievästi” omia taitotasoja enemmän. Jannea taas odotti helsinkiläisille liki tuntematon näky ovensa takana. Lisäksi mielessä kesäpeitto, mangon fiilistely ja pubien taika!

Patonkidilemma ja piikittelyryhmäpuhelu

maanantaina 20.4.202066 min

Aika laittaa uusi viikko käyntiin NRJ:n Aamussa! Jeren viikonloppuinen ryhmävideopuhelu kavereiden kanssa hellitti ikävää ystävien välillä, mutta yllättävä asia teki puhelusta erityisen tärkeän. Janne taas löysi itsensä suojatieltä keskeltä patonkidilemmaa! Mielessä myös All in challenge Suomessa, pankkikortin uusi puoli ja kevätvarusteiden hommaus!

Halvimmat huvit ja salakuljetus mökille

perjantaina 17.4.202074 min

Ihanaa perrrrjantaita NRJ:n Aamusta! Jere bongasi kaikkein halvimman ja hauskimman tyylin viettää erikoisaikoja! Jannen frendi taas koitti livahtaa huomaamatta poliisilta, mutta huonoin seurauksin. Mielessä myös turhien asioiden tunkeminen suklaaseen, ratikkakaupungit ja totta kai NRJ:n Aamun käännösbiisi!

Boomer-Jere ja rennompi ruokailu

torstaina 16.4.202061 min

Torstain etätyöpäivän aamukahvit tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere on liittynyt alle viikko sitten TikTokiin ja jo nyt nuoriso koittaa ajaa miestä sieltä ulos. Janne taas tuumi alaikäisten mahdollisuuksia mennä salaa striimikeikalle! Mielessä myös liian helpot räppärit, etäfestarit ja rennompi ruoka!

Leukakuningas ja mersukyttä

keskiviikkona 15.4.202060 min

Keskiviikon keväisen lumisateen keskellä henkisinä talvirankeina toimii NRJ:n Aamu! Jere on kasvattanut kotisporttivarastoaan taas lisää, mutta uudet vempeleet näyttävät kuuluvan Fifty Shades of Grey -leffaan. Janne taas varautuu siivoomaan kämppänsä videopalaverin aikana. Mielessä myös latopyörä, Brad Pittin uudet taidot ja mersukytät!

Kakkukeisari ja pääsiäisen jälkeinen elämä

tiistaina 14.4.202064 min

Tiistai laitetaan käyntiin täysilukuisella NRJ:n Aamulla! Jerestä on kuoritunut pääsiloman aikana mestarileipuri, kenen luomuksia katsoessaan frendit eivät ole uskoa silmiään. Janne taas jäi miettimään taksikuskin aamuisia toivotuksia. Mielessä myös TikTokin alkeet, tulevaisuuden rikosdokumentit ja hullu pyöräilijä!

Tee-se-itse pääsiäinen ja vatsalihasten kuvittelu

torstaina 9.4.202076 min

Torstai on toivoa täynnä NRJ:n Aamussa! Janne heitti kaikille kotikokeille haasteen pääsiäiseksi, joka erottelee munakkaan paistajat huippukokeista. Jere taas tiesi kertoa, miltä tuntuu olla exän kanssa karanteenissa. Mielessä myös kevätvaatteet sekä vatsalihasten kuvittelu ja lisäksi NRJ:n Aamussa muistettiin arjen sankareita!

Uutisen synty ja leffaelämä

keskiviikkona 8.4.202073 min

Keskiviikon bensat koneeseen pumppaa NRJ:n Aamu! Jere on vanhana naapurihaukkana katsellut kohun syntymistä jo pidemmän aikaa ja nyt mies sai viimein uutisryhmän paikalle! Janne taas kaipasi arkeensa leffavivahteita. Mielessä myös Adelen ero, kesän festarien mahdollisuudet ja terassirikkurit!

Kotitriathlon ja 2050-luvun googlaukset

tiistaina 7.4.202068 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Kun muut unelmoivat tulevasta kesästä ilman erityksiä, niin Jere pohtii jo Google-hakuja 2050-luvulta! Janne taas löysi tyttöystävänsä pahimmasta mahdollisesta seurasta. Mielessä myös kotitriathlon, perheenjäsenet frendiporukassa ja nolot ostokset!

Pääsiäissekoilut ja peilikaapin kauhut

maanantaina 6.4.202071 min

Viikko käyntiin NRJ:n Aamussa! Taitaa Jerellä jo aika kullata muistot, kun mies innoissaan selitti Seinäjoen juhlaperinteistä! Janne taas tunsi, kuinka isoveli valvoo tyhjässäkin Helsingissä. Mielessä myös miljardin dollarin urheilija, väärään Whatsapp-ryhmään pääsy ja suljetut eläintarhat!

Pakettikaaos ja pandojen lemmenpainit

perjantaina 3.4.202061 min

Viikonloppu häämöttää taivaanrannassa, kun NRJ:n Aamussa juhlitaan perjantaita! Kun muu maailma väittää säästävänsä rahaa sisällä olon aikana, niin Jere aloittaa pakettikaaoksen! Jannen taas halusi boostata Ähtärin pandojen lemmenleikkejä. Mielessä myös härskein ammattiryhmä, 90-vuotias faija ja Käännösbiisi!

Sodastream mayhem ja vuoden paras aprillipila

torstaina 2.4.202077 min

Ihanaa torstaita NRJ:n Aamusta! Tänään pojat päättivät toimia hulluina tiedemiehinä ja pitää Sodastream mayhemin! Mielessä myös vuoden parhaat aprillipilat, kutistuneet makkarat ja huonot viltit!

Ammattilaiskävely ja mörssärijuna

tiistaina 31.3.202083 min

Maaliskuun viimeinen päivä NRJ:n Aamussa eli kesä on aivan nurkan takana! Jere sääli kaikkia karanteenissa olevia, ketkä eivät vielä uskalla käydä vessassa kumppaninsa edessä. Jannella taas oli selvät perusteet sille, mitä Helsingistä puuttuu, että se voisi olla maailman kaunein kaupunki! Mielessä myös fine dine soppakeittiössä, ammattilaiskävelijä ja mörssärijuna!

Pleikkarikoukku ja Masterchefin paluu

maanantaina 30.3.202089 min

Aika laittaa uusi viikko ryminällä käyntiin ja tänään starttimoottorina toimii NRJ:n Aamu! Sisällä olo on aiheuttanut Jannelle jo pienen addiktion, joka alkaa mennä jo tyttöystävän edelle. Juoksijat taas välttelivät Jereä kuin ruttoa viikonloppuna juoksuradalla! Mielessä myös uusi Masterchef, julkkisten vaatemallistot ja täynnä olevat ulkoilumestat!

Metallinen kaulin sähköshokeilla ja 40 miljardin vessa

perjantaina 27.3.202080 min

Perrrjantai on viimein täällä ja fiilis sen mukainen NRJ:n Aamussa! Metallikaulinta luihin, neljä piikkiä reiteen ja sähköshokkeja koko kroppaan – niistä on Jeren lääkärikäynnit tehty. Janne taas tiesi kertoa, miksi koronavirus on ajanut gangstaräppärit ahtaalle! Mielessä myös stripparimusat, maailman kallein vessa ja NRJ:n Aamun Käännösbiisi!

Vessapaperinaapuri ja yhteiskirja

torstaina 26.3.202071 min

Kattilat on täynnä hernekeittoa eli NRJ:n Aamussa vietetää torstaita! Herkkusuu Jere antoi helpot ohjeet juhlapöytään, miten jokaisesta ruuasta sää pääsiäisversion! Janne taas jumittui hissiin vessapaperinaapurinsa kanssa. Mielessä myös porukalla tehty kirja, uutuusherkut ja salaiset shoppailut!

Salakapakka soolona ja Puuha-Jere

keskiviikkona 25.3.202076 min

Kivaa keskiviikkoa NRJ:n Aamusta! Poikkeustilanteen keskellä Jere halusi tuoda kuulijoiden päivään aurinkoa ja kertoi varmasti viikon positiivisimman uutisen! Janne taas suunnitteli käsikirjoittavansa ruokaohjelmat uusiksi poikkeustilanteen laannuttua. Mielessä myös Kanye West vs Taylor Swift, salakapakka ja Puuha-Jere!

Suuri ketsuppikeskustelu ja FBI:n kuntopiiri

tiistaina 24.3.202078 min

Tiistain etäpäivän viihdykkeet tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere aloitti puolivahingossa NRJ:n Aamun suuren ketsuppikeskustelun, joka synnytti niin vihaa kuin rakkauttakin kuulijoissa. Janne taas epäili FBI:n laihdutuskuuria huonoksi tavaksi laihtua! Mielessä myös karanteenivaatteiden kateus, kultainen kirppislöytö ja some yt:t!

Seinäjoen sudet ja liikaa stadilaisia stadissa

maanantaina 23.3.202078 min

Viikon käyntiin potkii taas NRJ:n Aamu! ATK-asiantuntija Jere hyppäsi suoraan tulevaisuuteen, kun mies koitti viikonloppuna raapia kasaan ryhmävideopuhelua. Janne taas pelkäsi Helsinkiin jäävän liikaa stadilaisia jos Uudenmaan rajat suljetaan! Mielessä myös leikkuulauta statussymbolina, Seinäjoen sudet ja ruokavarkaat!

Ruokavaras ja tyhjän kaupungin edut

perjantaina 20.3.202072 min

Viikko kääntyy kohti loppuaan, kun NRJ:n Aamussa vietetään perjantaita! Jannesta on tainnut nykyisen tilanteen takia kuoriutua taparikollinen. Jere taas halusi tarjota autokoululaisille mahdollisuuden tyhjään kaupunkiin! Mielessä myös liiallinen auttaminen, karanteeniunelmat ja Käännösbiisi!

Karanteenipaineet ja Jere the talousrikollinen

torstaina 19.3.202072 min

Kesää kohti laukataan kovaa vauhtia, kun aurinko paistaa torstain kunniaksi NRJ:n Aamussa! Harva sitä olisi Jerestä uskonut, mutta miehestä on kovaa vauhtia kuoriutumassa viekas talousrikollinen. Jannella taas on kotona ollessaan herännyt paineet karanteenin oikein käytöstä. Mielessä myös kalsarikuninkaat, mökille pakeneminen ja hamstraus maailmalla.

Käsipainokuljetus ja mikroruuan oikea lämpötila

keskiviikkona 18.3.202075 min

Poweria koneeseen keskiviikkona tarjoilee NRJ:n Aamu! Meiltä jokaiselta löytyy keittiöstä omat tavat, mutta Jeren tyyli testata onko ruoka tarpeeksi lämmintä, aiheutti studiossa hämmennystä. Janne taas luuli itsestään liikoja käsipainokeikalla. Mielessä myös pingviinien matka eläintarhassa, hiivan katoaminen ja viikatemies oven takana.

Poikaystävien lempinimet ja Seinäjoen sanahirviö

tiistaina 17.3.202077 min

Tiistain merellisen aamiaisen ja tummat sumpit radion välityksellä pöytään kantaa NRJ:n Aamu! Jos tyttöystävää nimitetään ”vaimoksi” tai ”hallitukseksi” poikien saunailloissa, niin Jannea kiinnosti, minkä lempinimen pojat saavat tyttöjen kesken. Jere taas opetti kaikille kotiseutujensa sanaa, mikä voi tarkottaa käytännössä mitä tahansa. Mielessä myös rautaplaneetta, Kimi Räikkösen värikkäät vastaukset ja naapurin koronakammo!

Nettifestarit ja etätyö liukuvilla työajoilla

maanantaina 16.3.202077 min

Ihanaa viikon starttia NRJ:n Aamusta! Koronavirus on pistänyt musa-alan tiukoille ja kevään keikat on peruttu, mutta nyt Janne unelmoi jo nettifestareista, missä pääsisi aina eturiviin. Jere taas suunnitteli etätöiden yövuoroa! Mielessä myös mysteerikarkki, koronasome ja ruokalähetin säikäytys!

Farkkupäikkärit ja salikättely

perjantaina 13.3.202073 min

Viikonloppu häämöttää NRJ:n Aamussa! Jere pääsi nolaamaan itsensä oikein kunnolla, kun koronavirus on vaikeuttanut ystävien moikkaamista. Janne taas toivoi, että jälkiruoka nostettaisiin sen ansaitsemaan arvoon! Mielessä myös farkkupäikkärit, käännösbiisi ja suuri stringikeskustelu!

Hanuri lämpimäksi ja viralliset tiskikonesäännöt

torstaina 12.3.202067 min

Hernarit porisemaan ja pannarit uuniin, kun NRJ:n Aamussa vietetään torstaita! Työpaikan kiertäväsiivousvuoro saavuttaa pian Jeren ja sen takia oli aika nimetä viralliset tiskikonesäännöt! Janne taas tajusi, ettei voisi koskaan jakaa nimikirjoituksia. Mielessä myös digiturhautuminen, roskapussin hylkääminen rappuun ja onnellisuuden tavoittelu rahalla!

Toimintasankarin huonot vibat ja aikuistenlelukaupan asiakkaat parturissa

keskiviikkona 11.3.202067 min

Kaasu pohjassa keskiviikkoon NRJ:n Aamussa! Janne pohti, olisiko James Bond ollut mahtipontisempi, jos hänelle olisi ollut ”Live, love & laugh” seinätarrat sängyn päällä. Jere taas kuvitteli naapuriin avatun parturin asiakkaiden hämmennystä, kun ennen tiloissa oli aikuistenlelukauppa. Mielessä myös Ikean tulevaisuus, maailman kallein veri ja tonnin hommaus!

Tyhjä New York ja salikaveri

tiistaina 10.3.202072 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Janne kohtasi pitkän talven jälkeen arkkivihollisensa, joka meinasi tyrmätä miehen ykkösellä. Jere taas hämmästyi, kun törmäsi salikavereihinsa salilla! Mielessä myös Staraoke, stripparit satavuotiaan synttäreillä ja chilli verottaja!

Väärinpäin tippaus ja uran suurin hetki

maanantaina 9.3.202070 min

Aamupuurot tulille ja bileet käyntiin, koska NRJ:n Aamussa on taas maanantai! Oletko koskaan ollut tilanteessa, missä sinulle sanotaan ”minä rakastan sinua”, mutta et halua sanoa sitä takaisin? Jereltä löytyi täydellinen vastaus tilanteeseen! Janne taas kertoi sipsipussin olevan statussymboli. Mielessä myös salakapakka, kuninkaallisten verkkarit ja uran suurimmat hetket!

Horoskooppikiviä ja urosmaisia nähtävyyksiä

perjantaina 6.3.202075 min

NRJ Aamussa perjantaita viettivät tällä kertaa Jere ja Jannea tuurannut Venla! Ja heti aamusta Venla yritti valaa voimaa Jereen horoskooppikivillä. Kuuluisia nähtävyyksiä nimettiin UROKSEN mukaan ja eläinten risteytys sai mielikuvituksen villiintymään. Ruskea voi maistui sekä Jeren että Venlan kielellä ja ruoka-annosten tekeminen kämmenmallilla ei ehkä menisi läpi ravintoasiantuntijoille. Mukana myös kaupunkipyöräilyä ja mökkisäätöä.

Mökkituottaja ja lahjojen hommaaminen muiden puolesta

torstaina 5.3.202075 min

Ihanaa torstaita NRJ:n Aamusta! Jerellä kuopattu mökkireissu alkaakin yhtäkkiä näyttää elonmerkkejä, mutta reissu kaipaisi mökkituottajaa. Janne taas valitsi pariskunnan molempien osapuolten vuosipäivälahjoja toisilleen! Mielessä myös love boat, Korona-Jere ja rakkauden ikärasismi!

Lähiöfrendi ja porilainen aarrekartta

keskiviikkona 4.3.202069 min

NRJ:n Aamu on taas täysilukuinen, kun Janne on back in business! Jere toivoo löytäneensä uuden ystävän, kun miehen alakerran aikuisviihdekauppa on menossa kiinni! Janne taas jäi vanhempiensa hääpäivän juhlinnoista pois sairauden vuoksi, mutta löysi itsensä kuitenkin koko keissin maksumiehenä. Mielessä myös puuttuva tonni, hierojakarsinnat ja NRJ:n Aamun käännösbiisi!

Puuropihvi ja kirpputoriräntti

tiistaina 3.3.202071 min

Jannen jatkaessa saikuttamista, Ritu oli NRJ Aamussa edelleen Jeren parina. Kirpputorit kuumensivat varsinkin Jeren tunteita ja Ritu liputti paistetun puuropihvin puolesta. Mukana myös yölliset vessareissut, vaivaannuttavat tutut kuntosalilla, markkinoiden paras itsepalvelukassa ja loistavaa ’kän ai teik van patong?’ -rallienglantia.

Lakritsileipää ja matkustusvihaa

maanantaina 2.3.202063 min

NRJ Aamussa vedettiin maanantai erikoiskokoonpanolla. Jannen saikuttaessa Jeren seurana kuultiin Ritua! Aamun aikana ehdittiin puida kokoon niin karkauspäiväkin kuin valmennuskurssikokemukset. Lakritsileipä kiehtoi molempia, lentokoneessa tuolinkaatajat eivät niinkään. Petikumppaneiden listaaminen kiihdytti Jeren mieltä ja Ritu kertoi viikonlopun kenkäjonottamisesta. Mukana myös erikoinen ekan kerran fiilistely.

Teipattu robotti-imuri ja pikapuku

perjantaina 28.2.202060 min

Perrrrjantai on koittanut NRJ:n Aamussa! Aina sitä kuvittelee, että tietyt asiat eivät sattuisi omalle kohdalle, mutta eilen Jannen pilvilinna mureni. Jere taas suunnitteli itsellensä pikapukua ja lihaporkkanoita! Mielessä myös epäsuosittujen asioiden arvostus, tupla-Korona ja denssi-mies!

Pöllitty päivän pannu ja wifi-sota

torstaina 27.2.202065 min

Aurinko paistaa ja tutut kaverit NRJ:n Aamun ohjaksissa eli kova torstai tulossa! Janne on taistellut wifin maailmanvalloitusta vastaan jo pitkään, mutta nyt mies tuntuu hävinneen sodan. Jere taas tuumi, millä alakerran aikuisviihdekaupan konkurssi olisi voitu pelastaa! Mielessä myös varastettu päivän pannu, Lapin luksushotellit suomalaisille ja futiksen EM-kisojen liput!

Kylässä käynnin vaikeus ja leivonnaisviha

keskiviikkona 26.2.202066 min

Keskiviikko ryminällä käyntiin, kun ohjaimissa NRJ:n Aamu! Alkuvuoden runebergintorttuhype ja laskiaispullakausi on viimeinkin ohi ja nyt Janne on ottanut tavoitteekseen lopettaa leivonnaisvihan. Jere taas fiilisteli kynnon kyläilyä! Mielessä myös herkkukauden loppu, opiskelijoiden asenne ja käännösbiisi Meat and potato!

Maailman espoolaisin rikos ja vatsalihaksille sopivat lakanat

tiistaina 25.2.202059 min

Tiistain huomenet radion kautta toivottelee NRJ:n Aamu! Janne ja Jere arvuuttelivat, että ketkä julkkikset ovat niin isoja, että heidät tunnistaa jo etunimestä. Saman arvuuttelun aikana Janne tajusi oman nimensä pahan klangin. Jere taas etsi vatsalihaksille sopivia lakanoita! Mielessä myös herkkupadon sulku ja maailman espoolaisin rikos!

Kiusallinen kättely ja pannarilauta

maanantaina 24.2.202066 min

Viikon maanantaisin potkii käyntiin NRJ:n Aamu! Viimein viikonloppuna päästiin juhlimaan Jeren valmistujaisia, mutta Janne jännitti työkavereidensa näkemistä. Jere taas unelmoi pannarilaudasta! Mielessä myös mökin osto, kamppailukämppikset ja Jeren oudoin valmistujaislahja?

Viimeisen päivän kutsut ja julkkisten lahjat

perjantaina 21.2.202069 min

Kaikkien odottama perrrrjantai NRJ:n Aamussa! Jere kävi laittamassa lauantaisia juhlia varten letin kuntoon, mutta oudon parturin haju ei ole vieläkään poistunut miehestä. Janne taas pelkäsi tulevien syntiensä puolesta! Mielessä myös julkkisten lahjat, kutsujen loppukiri ja tökkijämafia!

Keikkavanhuus ja Post it -lappurakkaus

torstaina 20.2.202066 min

Torstai on toivoa täynnä NRJ:n Aamussa! Janne huomasi eilen illalla keikalla ollessaan, että miehestä on kuoriutunut keikkavanhus! Jere taas halusi kääntää naisten sympatiat miesten puoleen. Mielessä myös Post it -lappurakkaus, pandojen rakkauden osoitukset ja omat Temptation Island -lauseet!

Ruokakaupan Platunium-tason asiakas ja karhujen torkutus

keskiviikkona 19.2.202063 min

Keskiviikon henkiset lisäprotskut smoothieen tunkee NRJ:n Aamu! Janne luuli ovelansa ritari valkoisella ratsulla auttaessaan neitoa hädässä pienen pubin vessassa, mutta tajusikin ehkä hajottaneensa jonkun avioliiton. Jere taas unelmoi, että voisi päästää frendinsä jonon ohi pikakassoille Platinum -tason asiakkauudella! Mielessä myös karhujen torkutus, espanjan tunnin arkkivihollinen ja NRJ:n Aamun käännösbiisi ”Myöhemmin, nartut”!

Kesäsäästöt ja pienen koiran viha

tiistaina 18.2.202060 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Vaikka Jannella saattaa löytyä firman isoin sydän, niin pienet koirat tuntuvat kantavan kaunaa miehelle. Jere taas suunnitteli säästävänsä koko kesän ennakkoon! Mielessä myös maailman paras remppa, liian pienet muovipussit ja liian isot odotukset juhlapäiviin!

Himaurheilu ja Suomen monimuotoisin herkku

maanantaina 17.2.202063 min

Viikko ryminällä käyntiin NRJ:n Aamussa! Koronaviruksen pelko on pitänyt monet kiinalaiset sisätiloissa jo pitkään ja Jeren mukaan maratoneja juostaan jo omassa olohuoneessa. Janne taas tunnusti olevansa munkkihiplaaja! Mielessä myös erikoisruokavaliot bunkkerissa, makkaran monimuotoisuus ja kotikunnan näkyminen parisuhteissa!

Penkkarikarkkien kuningas ja täydellinen treffipaikka

perjantaina 14.2.202057 min

Perjantai taas saavuttanut NRJ:n Aamun! Vanha juhlapäivien fiilistelijä Janne oli totta kai eilen katsomassa penkkareita, mutta abien riemun keskeltä paistoi nuori herra, joka vietti oikeasti elämänsä parasta päivää. Jere taas kertoi maailman parhaan treffipaikan! Mielessä myös rahojen loppuminen treffeillä, vanhojen tanssien vakiotanssiliike ja ystävälle soitto!

Mahdoton koirapari ja väärän genren ruokaleffa

torstaina 13.2.202046 min

Poweria persuksiin heti aamusta potkii NRJ:n Aamu! Jeren ruokailu sai eilen härskin käänteen, kun mies valitsi safkan yhteyteen väärän elokuvan. Janne taas muistutteli, että koolla on väliä penkkareissa! Mielessä myös intin solutuvat, mahdoton koirapari ja pääkaupunkiseutulaisten sinkkuus!

Maailman huonoin leffaherkku ja opiskelijahuijaus

keskiviikkona 12.2.202058 min

Keskiviikkon henkiset kofeiinit tarjoilee NRJ:n Aamu! Janne sai eilen Jereltä kuraa niskaan omista herkuistaan, mutta nyt oli Jannen koston aika! Jere taas käyttäytyy kuin suurinkin huijari suoraan Oceans Eleven leffasta. Mielessä myös kierrätysnatsi, sinkut asuinalueet ja poikien käännösbiisi ”Sellainen kun oon”!

Ruokasynnit ja lahja ihmiselle, ”jolla on jo kaikkea”

tiistaina 11.2.202061 min

Duunimatkan pelkääjän paikalla istuu NRJ:n Aamu! Janne päätti iskeä säästökuurin päälle ja vaihtaa puhelinliittymää halvempaan, mutta atk-taitojensa ansiosta mies joutui ojasta allikkoon. Jere taas löysi poikien reissuille täydelliset penkit lentokoneesta! Mielessä myös täydellisen lahjan osto, punttaavat isovanhemmat ja maailman ison ruokasynti!

Wingsejä saunassa ja arkkupakastimen salaisuudet

maanantaina 10.2.202057 min

Kunnon potkun uuteen viikkoon tarjoaa NRJ:n Aamu! Jokainen meistä tietää nolon fiiliksen, kun katsot vanhempien kanssa leffaa ja ruutuun pamahtaa seksikohtaus. Jannen kokemuksen perusteella lentokoneessa tilanne on vielä pahempi. Jere taas poltti itsensä saunassa ruuan takia! Mielessä myös kulmikas pönttö, arkkupakastimen salaisuudet ja herkuton matkustus.

Pylly vasten pyllyä ja maailman suurin häpeä

perjantaina 7.2.202066 min

Hymy huulilla, kun kalenteri näyttää perjantaita NRJ:n Aamussa! Jerellä helotti studiossa posket edelleen punaisena häpeästä, kun mies oli eilen suoraan sanottuna häpäissyt kansallisaarteen. Janne taas teki uimahallissa vahingossa hiukan liian läheistä tuttavuutta tuntemattoman herrasmiehen kanssa. Mielessä myös suomalaisten optimistisuus sään kannalta, Jeren kauluspaidat ja Oscar-gaalan voittajien lahjapaketit!

Hissiin lukitseminen ja maailman huonoin voileipäkakku

torstaina 6.2.202063 min

Hernarikattila porisemaan, koska NRJ:n Aamussa vietetään torstaita! Janne luuli tekevänsä hyvän teon auttaessaan naapuriaan, mutta taas mentiin hanuri edellä puuhun. Jere taas totesi, että elämässä kaikkein tärkeintä on fiilistely. Mielessä myös pikanuudelit, maailman huonoin voileipäkakku ja Jeren nallen herätys talviunilta. Lisäksi studiossa käväisi NRJ:n Viiden tähden joulu -skaban voittaja Jenna!

Maailman kaunein mies ja toppahame

keskiviikkona 5.2.202062 min

Ihanaa keskiviikkoa NRJ:n Aamusta! Jannen dietti laitetaan todelliseen testiin viikonloppuna, kun mies kohtaa arkkivihollisensa. Jere taas kummasteli toppahameen ja -shortsien käytännöllisyyttä! Mielessä myös Pablo Escobarin villiintyneet virtahevot, maailman kaunein mies ja pian tulevat potkut!

Savupommi savusaunassa ja salaattitacot

tiistaina 4.2.202063 min

Ihanaa tiistaita toivottelee NRJ:n Aamu! Jerellä pääsi pari ärräpäätä ylälauteilla, kun savusaunan nuori tulokas ei ymmärtäny paikan ohjeita! Jannen dietti sai taas uusia ulottuvuukia, joihin mies ei uskonut koskaan pääsevänsä. Mielessä myös surkeiden sattumusten sarja, tosielämän leijonakuningas ja maailman kalleimmat päiväunet!

Verkkarinuoret ja oman elämänsä nörtti

maanantaina 3.2.202057 min

Viikon startin hopeatarjottimella aamiaispöytään tuo NRJ:n Aamu! Janne oppi jotain uutta itsestään viime espanjan tunnilla, kun tajusi heittäneensä täyden 180 asteen käännöksen lukioajoista. Jere taas unelmoi suolapallosta vatsassa buffet-pöydän ääressä. Mielessä myös verkkarikansa, äitien pierut ja avocadomafia!

Jeren viimeinen opiskelijapäivä ja uusi suosikki emoji

perjantaina 31.1.202046 min

Peeeerjantai on viimein saapunut NRJ:n Aamun studioon! Jerellä on varsinainen lähtölaskenta käynnissä, koska ensi viikolla elämän hinta nousee! Janne taas unelmoi Lapin keskussairaalan tarjoiluista. Mielessä myös Hollywood tähtien pariutuminen, uudet emojit ja punnitus!

Tulevaisuuden vihaisimmat kuskit ja Otsikkoralli

torstaina 30.1.202054 min

Torstai on toivoa täynnä NRJ:n Studiossa! Jerellä ovat kyykkyvuodet viimein ohi, kun mies panostaa jo oliiviöljyynkin. Janne taas sai kokea saunamaisterin vihan uudessa uimahallissa. Mielessä myös kierrätetty sairaalaruoka, julkkisten ravintolat ja otsikkoralli!

Kävelyn raskassarja ja stadi stadin sisällä

keskiviikkona 29.1.202054 min

Viikko rullaa kohti puoliväliä NRJ:n Aamussa! Vaikka Jeren seinältä ei löydykkään taidetta tai antiikkia niin erään omistamansa esineen arvon nousua mies odottaa! Janne taas on siirtynyt kävelyn raskaaseensarjaan. Mielessä myös miljardikaupan kahvitarjoilu, ”stadi” sanan käyttö oikein ja poikien biisikäännökset!

Laihduttajan lasagne ja oikeasti hyödylliset Netflix-kategoriat

tiistaina 28.1.202060 min

Tiistain sumpit radion kautta aamiaiselle kaataa NRJ:n Aamu! Janne kyllästyi Netflixin tuttuihin vanhoihin kategorioihin ja päätti luoda itse paremmat. Jere taas halusi toimia naisautolijoiden äänitorvena! Mielessä myös oudot vuokraehdot, laihduttajan lasagne ja pipo menneisyydestä?

Vaatteiden sisäänajo ja hiekkamafia

maanantaina 27.1.202064 min

Maanantaisin viikon potkii käyntiin NRJ:n Aamu! Janne oli jäänyt viikonloppuna hissiin jumiin ja koko homma johtui miehen kiltteydestä. Jere taas toivoi, että joku voisi käyttää miehen farkkuja hänen puolestaan! Mielessä myös kaljuuntuminen, espanjan tunnin ”apuopettajat” ja hiekkamafia!

Sitruunavesi ja kävelijöiden ohituskaista

perjantaina 24.1.202059 min

Perjantai on täällä taas ja NRJ:n Aamussa bileet käynnissä! Jere teki hyvän työn muiden diettaajien puolesta, kun oli kirjaimellisesti käynyt nuuhkimassa irtokarkki uutuudet. Jannella oli tänään edessä ensimmäinen punnitus! Mielessä myös kävelijöiden ohituskaistat, sitruunavesi ja seksikäs käteinen!

Autoa kalliimmat puhelimet ja otsikkoralli

torstaina 23.1.202062 min

Kalenteri näyttää torstaita eli hernerokat tulille ja pannarit uuniin NRJ:n Aamussa! Jannen oli jo aikakin putsata liesituulettimen ritilä, mutta tällä kertaa syy oli miehen dietissä. Jere taas kertoi tarinaa tosielämästä, mikä todella toi tipan linssiin. Mielessä myös Väiski-Ilves, ihmisten kalleimmat tavarat ja maailman paras peruna!

Palkatut naapurit ja viimeisenä kutsun saaminen juhliin

keskiviikkona 22.1.202059 min

Viikko lähenee puoliväliä NRJ:n Aamussa keskiviikkona! Jere tuskailee valmistujaistensa kutsujen kanssa, koska myöhässä lähettämisessä piilee riskinsä. Jannella taas on teinivuodet käynnissä toistamiseen vasta ensimmäisen espanjan oppitunnin jälkeen! Mielessä myös palkatut naapurit, vegaanitreffit ja biisien suorat käännökset!

City-kävelijät ja kirotut uimalasit

tiistaina 21.1.202063 min

Sumpit tiistaille radion kautta keittää NRJ:n Aamu! Tätä päivää tuskin kukaan uskoi näkevänsä, kun Jerestä on muovautunut Vege-Jere! Janne taas totesi olevansa täysi amatööri kävelyssä. Mielessä myös ei-rikkaat-sukunimet, ”normaalit miehet” ja kirotut uimalasit!

Nimikkotanssit ja the punnitus

maanantaina 20.1.202065 min

Viikon startin pamauttelee NRJ:n Aamu! Jere muisteli vanhoja duunikeikkojaan, kun rinnassa sykki vielä taiteilijan sydän! Jannella taas koitti ensimmäinen punnitus viimeisen ehtoollisen jälkeen. Mielessä myös pöydillä tanssiminen, espanjan kurssin vierustoverit ja puku joka tilanteeseen!

Viimeinen ehtoollinen ja unelmien sänky

perjantaina 17.1.202061 min

Viikko huipentuu perjantaihin NRJ:n Aamussa! Janne pistää elämänsä maanantaina remonttiin, kun miehen laihdutusprojekti alkaa, mutta vielä ennen sitä on nautittava viimeinen ehtoollinen. Jere taas suunnittelee ottavansa asuntolainan unelmiensa sänkyä varten. Mielessä myös eläkeläisen stressivapaa arki, universaali laturipää ja mafian maataloustuet!

Puurovallankumous ja aikuisten maailma

torstaina 16.1.202053 min

: Viikko vyöryy vauhdilla eteenpäin, kun tänään on jo torstai NRJ:n Aamussa! Jere on etsinyt kauan kadoksissa ollutta aarretta Indiana Jonesin lailla, kun juontaja kärsii vakavasta puurovajeesta. Janne taas on päättänyt laittaa huolella läskin palamaan! Mielessä myös maailman hirvein ensimmäinen koulupäivä, hedelmät ruuassa ja Jeren uusi aikuinen elämä!

”Seksikäs narttu” ja mobiilitarjoaminen baarissa

keskiviikkona 15.1.202060 min

Viikko saavuttaa puolenvälin NRJ:n Aamussa! Jos mobilepay-säätö aina baari-illan jälkeen alkaa jo tuskastuttaa, niin Jere suosittelee mobiilitarjoamista. Janne taas kertoi trendikkäistä sukupuolenpaljastusjuhlista, jossa odottava äiti joutui lakaisemaan tiedon pöydän alta. Mielessä myös ”akkojen ilta” by Jere, Jennifer Anistonin some-manageri ja biisien kääntäminen!

Akonin oma kaupunki ja sitruunaveden nousu päähän

tiistaina 14.1.202057 min

Tiistaiaamun munakokkelit ja pekonit radion välityksellä paistaa NRJ:n Aamu! Jerellä on iso vaihde silmässä terveellisemmässä elämässä, kun sitruunavesi alkaa nousta päähän urheilukellon tikittäessä. Janne taas unelmoi matkasta räppäri Akonin omaan kaupunkiin! Mielessä myös turkulaisten isoin toive, siistit lukupiirit ja kilpikonnien kuningas!

Perheen kuningas ja oreganovaje

maanantaina 13.1.202051 min

Viikon startin maanantaihin tarjoilee NRJ:n Aamu! Saa nähdä miten perheenjäsenet mahtuvat ensi jouluna samaan pöytään istumaan, kun Jeren perheessä on puhjennut miesten välinen kilpailu! Janne taas puhui suomalaisten pizzeroiden suurimmasta salaisuudesta. Mielessä myös piikit nivusissa, musalaitteiden aikakaudet ja kaupassakäynnin hakkerointi!

Maksettu intti ja opiskelijakortin hyväksikäyttö

perjantaina 10.1.202065 min

Viikko huipentuu perjantaihin NRJ:n Aamussa! Jere se viihtyy lääkäreiden vastaanotoilla kuin kotonaan, mutta tämän päivän operaatio sai miehissä aikaan kylmiäväreitä studiossa. Janne taas kammostui mämmijäätelöstä! Mielessä myös ammattilaisen säästövinkit, opiskelijakortin kuiviin imeminen ja maksettu intti!

Edelläkävijät ja turhat korjaajat

torstaina 9.1.202070 min

Aurinkoa torstaihin radion kautta tarjoilee NRJ:n Aamu! Janne päätti panostaa Helsingin kulttuuritarjontaan, kunnes tajusi ihmisten tekevän sen vain Instagramin takia. Jere taas pääsi näyttämään kuuluisia kädentaitojaan pesukonekorjaajan apumiehenä! Mielessä myös missikisa realityt, kaikkitietävät edelläkävijät ja säästäminen.

Aito jälkiruokavatsa ja vuoden pesukonekauppias

keskiviikkona 8.1.202073 min

Ihanaa keskiviikkoa NRJ:n Aamusta! Pesukonekaupoille lähtenyt Jere törmäsi varsinaiseen myyntihirmuun, joka tarvitsi pieniä ”taukoja” kauppoja hierottaessa. Rakkauden lähettiläänä tunnettu Janne taas kannusti ihmisiä olemaan yksin! Mielessä myös merisairas mestarikalastaja, retrovideopelit ja lihankorvikkeiden kuningas!

Täydellinen joululahja ja arkikodinkoneet

tiistaina 7.1.202065 min

Janne ja Jere ovat palanneet lomalta eli NRJ:n Aamu is back in business! Vaikka oma hype haiseekin, niin nyt Janne halusi paukutella henkseleitä ostettuaan täydellisen joululahjan, mikä aiheutti kyyneliä vielä uutena vuotenakin. Jerellä taas kodinkoneetkin ovat siirtyneet takaisin arkeen! Mielessä myös paistinpannun taika, tämän vuoden kesäkunto ja saunassa kattelu!

Uusi pääkaupunki ja hotellihuoneiden pöllityt patjat

perjantaina 20.12.201965 min

Ihanaa viikonlopun aloitusta NRJ:n Aamusta! Jere voisi pistää hakemukset vetämään Rapin SM-skaboihi ensi vuodelle, koska tänään pidettiin mikki kuumana! Janne taas suunnitteli punaviherkuplan siirtämistä Jyväskylään. Mielessä myös hotellihuoneesta pölliminen, mykät kuulokkeet ja maailmanloppu joulukonsertissa!

Paketointi sipsipussiin ja julkkisten salaiset joulureseptit

torstaina 19.12.201966 min

Torstai toivoa täynnä, kun NRJ:n Aamu painaa uuteen päivään! Pitkä ja kivinen tie on viimein tullut päätökseen, kun Jere on valmistunut korkeakoulusta! Janne taas toivoi Cardi B:n jakamia joululahjoja! Mielessä myös rikkaat inttifrendit, sipsipussiin joululahjojen pakkaaminen ja rehellinen Insta-tutka!

Maailman huonoin paketoija ja kolmevuotiaan diskopallo

keskiviikkona 18.12.201968 min

Viikko lähenee puoliväliä NRJ:n Aamussa! Jos lahjaostokset on jo tehty, mutta paketointi tuntuu ikuisuusprojektilta, niin kannattaa ottaa Jannen tarinan visionääriltä mallia. Jerellä taas edessä tänään historiallinen hetki! Mielessä myös pinaattilettujen lisukkeet, diskopallo taaperolle ja Mikko Meriahven!

Joulukuusikriitikot ja rehellinen asiakaspalvelija

tiistaina 17.12.201960 min

NRJ:n Aamu herättelee taas uuteen tiistaihin! Kaikki meistä ovat varmasti joskus törmänneet mielistelevään myyjään tai asiakaspalvelijaan, mutta tämä herrasmies tarjoili Jerelle täyslaidallisen rehellisyyttä. Jannen joulun kilpailutus on saanut ensimmäisen uhrinsa. Mielessä myös komeimpien joulukuusien ostajat, kaverisuhteet somessa ja joulubiisiennätys!

Teatterin taikaa ja kickboxing Afrikan tähteä

maanantaina 16.12.201955 min

Ihanaa viikonaloitusta NRJ:n Aamusta! Jereä on aikasemmin ollut luuleminen varsinaiseksi kulinaristiksi, mutta tämän ”herkun” hypetys muuttaa käsityksen miehestä täysin. Janne taas luuli joutuneensa apteekissa keskelle The Walking Deadin kohtausta! Mielessä myös teatterin huonoin puoli, valmis joulu ja Jeren kiireet!

Kukkakaalihirviö ja eksyminen naisten pukukoppiin

perjantaina 13.12.201967 min

NRJ:n Aamu auttaa perjantain läpi viikonloppuun! Taitaa Jerellä olla suuntavaisto pahemman kerran sekaisin, kun mies eksyi jopa kuntosalilla. Jannella taas neuvottelupöydässä on siirrytty seuravaan vaiheeseen, kun kilpailutus joulusta jatkuu! Mielessä myös Vuoden turhake, Linnan juhlien suurin salaisuus ja kukkakaalihirviö!

Nykypäivän joulutorit ja joulusafkojen kilpailutus

torstaina 12.12.201969 min

Hernari porisemaan ja pannari uuniin, se on taas torstai NRJ:n Aamussa! Jannen jouluaaton megakiire onkin muuttumassa iloksi, kun mies kilpailuttaa läheisten joulupöydät. Jerellä taas on iskenyt päänsärky ennen kuin yhtäkään lahjaa on vielä edes ostettu. Mielessä myös nykypäivän joulutorit, frendin saattaminen lentokentälle ja ilmaiset massit!

Termostaattidiktaattori ja kinkkukriisi

keskiviikkona 11.12.201960 min

Keskiviikkoaamun työmatkan kaverina NRJ:n Aamu! Jere polkaisi kuntosalikuurin käyntiin ryminällä, kun mies huomasi omaavansa Herkuleksen voimat. Janne taas tajusi olevansa termostaattidiktaattori! Mielessä myös kinkkukriisi, kiimaiset sorsat ja suomalaisen miehen lahjaostokset!

Lumileopardin paritus ja hulavanteen paluu

tiistaina 10.12.201971 min

Tiistain aamusumpit radion kautta kaataa NRJ:n Aamu! Jere antoi kaikille Lapin reissaajille kullanarvoisia vinkkejä, kun turistit ovat taas tuhahdelleet Joulupukin Pajakylällä! Janne taas huomasi joutuneensa joulusiivoushuijauksen uhriksi. Mielessä myös glögijooga, vuoden puhelinmyyjä ja maailman kalleimmat viisi sanaa!

Etuperin pyyhkiminen ja lamppukauppias valkoisella ratsulla

maanantaina 9.12.201966 min

Ihanaa viikon aloitusta NRJ:n Aamusta! Jere oli kuullut jotain niin uskomatonta Rukan reissunsa aikana, että tämä oli puitava läpi kuulijoiden kanssa. Jannen miehuus taas työnnettiin maanrakoon raamikkaan lamppukauppiaan toimesta. Mielessä myös nykypäivän laskettelu, lipuntarkastajien välttely ja parisuhteen käytännön pilat!

Joulukalenterisota ja kokovartalospeedot

torstaina 5.12.201959 min

Ihanaa torstaita NRJ:n Aamusta! Onneksi joulurauhaa ei ole vielä Turussa julistettu, sillä Jere on lähtenyt joulukalenterisotaan Iso-Britannian kanssa! Janne taas rikkoi kahden turistin unelmat joulumaasta. Mielessä myös frendin pokaus, kokovartalospeedot ja Asap Rockyn vankilakeikka Tukholmassa!

Tulevaisuuteen astunut Jere ja someton joulupukki

tiistaina 3.12.201959 min

Tiistain henkiset aamusumpit tarjoilee NRJ:n Aamu! Savuttomuus ja raittius ovat ilmiselviä kriteerejä vuokrajoulupukille, mutta Janne törmäsi somettomaan pukkiin! Jere taas on ottanut harppauksen 1990-luvulta vuoteen 2030! Mielessä myös valheelliset lämpöaallot, sisäinen marraskuu ja unohdetut sankarit sarjakuvista!

ALMA: "Mua kiinnostaisi pitää biisinkirjoitusleirejä Lapissa"

tiistaina 3.12.201917 min

ALMA kävi jutustelemassa Jannen & Jeren kanssa Aamussa mm. tulevaisuuden musasuunnitelmista ja siitä, millaisiin kysymyksiin hän joutuu vastailemaan antaessaan haastatteluita maailmalla. Entä millaista oli hengata Christina Aguileran kanssa tämän Britannian kiertueella?

Pikkujoulujen tärkein sponsori ja parturin kadonnut laturi

maanantaina 2.12.201962 min

Ihanaa joulukuuta NRJ:n Aamusta! Kuulijoiden pikkujouluissa kuokkiessaan Janne sai viikonloppuna valaistuksen siitä, mikä on kaikkien aikojen paras juhlien sponsori! Jere taas leikki ninjaa ainoan Black Friday ostoksensa kanssa. Mielessä myös tämän vuodenajan tärkein ostos, parturin kadonnut laturi ja Tampereen tervetuliaiskomitea!

Pullotettu Linnan juhlien booli ja joulusuklaaralli

perjantaina 29.11.201977 min

Ihanaa perjantaita NRJ:n Aamusta! Vaikka Jerellä ei vielä olekkaan postiluukusta pamahtanut kutsua Linnan juhliin, niin miehellä on suunnitelma, miten päästä nauttimaan kemujen parhaasta osuudesta. Jannella taas heräsi aamun aikana uusi unelma vuosisadan juhlista! Mielessä myös joulusuklaaralli, Pohjanmaan grilliannokset ja kouluun pyöräily!

Pöllityt samettiköydet ja liiallinen riisuminen rokotuksessa

torstaina 28.11.201964 min

Hernarit tulille ja pannarit uuniin – NRJ:n Aamussa vietetään torstaita! Jere ei ainakaan alastomuuden kanssa turhia häpeile, kun jopa rokotetta ottaessa on tarjolla paljasta pintaa. Janne taas kertoi aarrekaappinsa sisällöstä, kun miehellä on nuorena iskenyt viihteellä pieni näpistelyhimo. Mielessä myös sinivalaan sykemittari, joulushoppailun vaarat ja lehmien VR-lasit!

Suomalaiset piraatit ja valmiit joululahjat

keskiviikkona 27.11.201972 min

Viikko saavuttanut jo puolivälin NRJ:n Aamussa! Janne on vasta saanut joulumielen ängettyä sisällensä, mutta eilen mies huomasi jo olevansa myöhässä lahjojen kanssa. Jere taas iski pöytään kovimat mind blown -faktat! Mielessä myös työpäivän mittaiset asiat, riitelysäännöt ja lottovoittajien aiheuttamat nettipiraatit!

Jouluvalojen filosofia ja aikuisten kalenterit

tiistaina 26.11.201960 min

Tiistain radiobuffetin tarjoilijana NRJ:n Aamu! Vaikka jokainen muksu tällä hetkellä odottaa omaa joulukalenteriaan, niin Jeren mielestä kovimmat luukun availijat löytyvät aikuisista! Janne taas nimesi joulun koristemaailman kalleimmaksi punaviiniksi. Mielessä myös läppäreiden paluu, suihkushampoolakanat ja ruokien oikeat paikat!

Armahdetut kalkkunat ja liian hyvä piilo yllätyssynttäreillä

maanantaina 25.11.201970 min

Never stop the mayhem!! NRJ:n Aamussa saadaan tänään päätökseen Jeren synttärijuhlat, mitkä aloitettiin jo viime viikolla. Lahjamestari-Janne löikin pitkin aamua varsinaista ässää pöytään synttärilahjojen muodossa! Jere taas kertoi viikonlopun kovan luokan ruokapettymyksestä. Mielessä myös armahdetut kalkkunat, missatut jouluvalot ja yllätyssynttäreiden tärkein sääntö!

Kielletty buffet ja Suomen Etelä-Amerikkalaisin kaupunki

perjantaina 22.11.201967 min

Perrrrrjantai on täällä taas! Nyt hereille kaikki rakkauden nälkäiset suomalaismiehet! Jannen mukaan latinonaisten invaasio on iskemässä Suomeen! Jere taas mietti sikamaisia supervoimia. Mielessä myös vuosisadan pilat, kielletty buffet ja Tuo lapsesi töihin -päivä!

Reseptikirjakriitikko ja eväsleipäkoira

torstaina 21.11.201967 min

Ihanaa torstaita NRJ:n Aamusta! Jeren opinnot ovat jo loppusuoralla, mutta viime metreillä itse opettaja tuntuu kadonneen. Janne taas tunsi sympatiaa Tullin ruokakoira Ainoa kohtaan. Mielessä myös reseptien kirjakriitikko, patsaiden piiritys ja kolme asiaa, mitä kaikilla oikeasti on jääkaapissa!

Snapsilaulujen maailmanmestari ja vinttijoulu

keskiviikkona 20.11.201973 min

Viikko rullailee jo puoliväliä, kun NRJ:n Aamussa vietetään keskiviikkoa! Janne bongasi jotain varsin outoa vintillänsä, kun naapurikomerosta tuntui löytyvän valmis joulu. Jere taas meinaa lähteä uudestaan torille, koska Suomi on saanut snapsilaulujen maailmanmestarin! Mielessä myös aikamatkaava ilmastoaktivisti, tuotteiden väärä sijoittelu kaupassa ja kaverivanhemmuus!

Amerikkalaiset ”perusburgerit” ja kävelevä kaukosäädin

tiistaina 19.11.201973 min

Tiistain aamusumpit radion kautta kaataa NRJ:n Aamu! Välillä tosielämä tuntuu olevan tarua ihmeellisempää ja niin kävi tänäänkin, kun Janne kertoi stooria, miten aikoinaan Pepsi päätyi Neuvostoliittoon. Jere taas toivoi suomalaisten lottovoittajien ottavan mallia ulkomailta! Mielessä myös jouluvalohulluus, Jeren rooli kaukosäätimenä ja 70-vuotiaan ylppärit!

Kannettava palohälytin ja kadonneen kermajuuston arvoitus

maanantaina 18.11.201958 min

NRJ:n Aamussa viikko käyntiin ja Janne is back in business! Huuhkajat pamahti perjantaina futiksen EM-kisoihin ja koko Suomi suuntasi torille juhlimaan, mutta Jere pääsi ihan pelikentälle asti ja vielä ilman pääsylippua! Janne taas on alkanut kantamaan palohälytintä mukanaan. Mielessä myös kadonnut kermajuusto, kierrätettävät patsaat ja epäromanttinen kotiinpaluu!

Huuhkajahuumaa ja ennakoivaa tekstinsyttöä

perjantaina 15.11.201945 min

Se on perjantai! Jere ja Julianna studiossa, Janne jatkoi vielä päivän kylpylälomaansa. Huuhkajahuuma valtasi (taas) studion, mutta miksi Jere on joutunut henkilökohtaisesti pettymään joukkueen kapteenin Tim Sparvin somekäyttäytymiseen? Julianna oppi mitä tarkoittaa pommittaminen, jos omaa saldorajan. Lisäksi puhetta saunaennätyksestä ja kauppatoiveista.

Realityä ja perjantaimeininkiä ABREU:n kanssa

perjantaina 15.11.201922 min

ABREU saapui uuden levynsä kunniaksi Aamun vieraaksi ja kertoi kolmen vuoden prosessistaan. Miksi juuri niitä biisejä ja versioita kappaleista ei levylle kannata laittaa, mistä hänen oma miehensä pitää? Lisäksi myös puhetta Temptation Islandista, Masterchefistä ja tosi-tv ohjemista. Taattua perjantaimenoa!

Yömurkinaa ja sisustus Frendien tapaan

torstaina 14.11.201965 min

NRJ:n Aamusta huomenta! Tänään Jere haaveili yöpaloista ja sisustuksesta Frendien tapaan. Ja taisi miehellä olla jo mieli huomisessa Huuhkajien matsissa. Julianna tuli aamuun tuuraamaan lomailevaa Jannea ja kertoi jo käynnistyneistä jouluvalmisteluistaan, jotka eivät tietenkään menneet täysin putkeen. Kerrattiin myös parisuhdetatuointeja.

Jeren kitarasoolo ja huonon vanhemman suklaa

keskiviikkona 13.11.201968 min

Keskiviikon unihiekat silmistä ravistelee NRJ:n Aamu! Jerellä oli varsin mielenkiintoiset kuvaukset eilen, missä käytettiin pitkää piikkiä, kun mies oli ainona huoneessa puolialasti. Janne taas esitteli Jerelle koko Pohjanmaan komeinta jouluikkunaa. Mielessä myös huonojen vanhempien suklaa, äidin ihmettelyä ravintolassa ja maailman paras kitarasoolo!

Joululahjojen kierrätys ja lentämisestä nauttiminen

tiistaina 12.11.201973 min

Tiistaiaamun kimppakyytiläisenä tänään NRJ:n Aamu! Jannen joulunodotus on viimein alkanut heräillä, kun mies odottaa taas spesiaalilahjaa tänä vuonna. Jere taas kertoi, miksi ei voisi koskaan olla lentokentällä töissä! Mielessä myös Insta-tykkäysten katoaminen, Postin ammattirikolliset ja vegaanittomat vegaanihampparit!

Vahinkostalkkaus ja munakkaiden munakas

maanantaina 11.11.201977 min

Viikon käyntiin polkee NRJ:n Aamu! Janne löysi viikonloppuna uusia puolia itsestään, kun tajusi olevansa somessa vahinkostalkkaaja. Jere taas laittoi Masterchef-taitonsa testiin ja kokosi munakkaiden kuninkaan! Mielessä myös Juliannan synttäriyllätys, jalkapallon tosi-tv ja joulun rakentaminen!

Maailman paras ruokakauppa ja aikaisten aamujen näkeminen naamasta

perjantaina 8.11.201969 min

Viikko huipentuu taas perjantaihin ja NRJ:n Aamu tottakai matkassa mukana! Toimistolla on alettu huomata aamuheräämisten fyysiset vaikutukset Jereen ja nyt mies on itsekkin huomanut kokeneensa muodonmuutoksen. Janne taas kyseenalaistaa koko Suomen kassahihnat! Mielessä myös netitön parturi, muuttamisen tuska ja pizzatäytteiden kuningas!

Pikkujoulupettäminen ja kauppahallielämää

torstaina 7.11.201967 min

Aamu käyntiin ja pannarit uuniin, kun NRJ:n Aamussa vietetään torstaita! Jannella on kovat ajat edessä, kun mies on ruvennut metsästämään talvikenkiä. Juontajan tarina menneisyydestä osoittaa, kuinka isot monot oikein on kyseessä. Jere taas toivoisi elävänsä kauppahallielämää! Mielessä myös kaamoksen iskeminen Etelä-Suomeen, lippujen hankkiminen Suomen EM-karsintaotteluun ja pakolliset lomakuvat.

Kouluruoan hinta ja kirottu Vespa

keskiviikkona 6.11.201970 min

Keskiviikko ja päivän starttaa totta kai NRJ:n Aamu! Vaikka jengi jaksaa valittaa, ”mersumiehet tätä” ja ”bemarikuskit tota”, niin Jere on löytänyt oman vihollisensa kirotusta Vespasta! Janne taas huomasi saavansa ei-toivottua huomioita torilla odotellessaan ja miettii partansa ajoa. Mielessä myös Frendien tunnari, kouluruuan parhaimmisto ja lounaan heittely metrossa!

Jouluvalosota ja pakotetut talvitakit

tiistaina 5.11.201967 min

Tiistai-aamun radiobuffetin kokkeina tänään NRJ:n Aamu! Janne huomasi aamulla roskia viedessään, että kotitalossa on tainnut syttyä naapurien välinen joulusota. Jere taas julisti ylpeydellä olevansa sitrushedelmien hypistelijä. Mielessä myös Chewbaccan tulot, ruokakorien hinnat ja teinien talvitakit!

Jeren uusi lemmikkihaave ja anopin taikavoimat

maanantaina 4.11.201967 min

Viikko käyntiin NRJ:n Aamun kanssa! Jerellä on herännyt mielenkiinto uutta lemmikkiä kohtaa, eikä nyt ole ihan perinteisesti koirasta kyse. Janne taas tuskailee nykypäivän isänpäivälahjojen kanssa. Mielessä myös Netflixin katsotuimmat leffat, suomalaisten lempipäivä ja anopin taikavoimat!

Vapun odotus ja Pasi Kuikka

perjantaina 1.11.201962 min

Marraskuu starttailee NRJ:n Aamun voimin! Jeren pitäisi selvästi pyrkiä Masterchefin seuraavalle kaudelle, koska miehellä ohjelman opit ovat painuneet jo syvälle päähä. Janne taas skippasi joulunodotuksen ja käänsi katseen jo tulevaisuuteen! Mielessä myös Supremen ja Motonetin yhteistyö, Pasi Kuikan omistautuminen yritykselleen ja lastenongelmat aikuisena.

Banaanin syöminen väärin ja korttelirallin paluu

torstaina 31.10.201963 min

Lokakuun viimeisen päivän powerit tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere on päättänyt palauttaa perinteet kunniaan ja tuoda takaisin korttelirallin! Janne taas on löytänyt kätyrin sabotoimaan tyttöystävänsä joulumaniaa. Mielessä myös banaanin syönti väärin, suihkulaulu ja uusi joulutorttu!

NRJ:n Ruumishuoneella tänään Roope ja Konsta

keskiviikkona 30.10.201912 min

Viimeinen karsintapäivä takana ja taistelu kahdesta tonnista käy kuumana! Tänään oli Roopen ja Konstan vuoro koittaa venyttää itsensä finaaliin!

Liian nopea Netflix ja hotellin huonot tyynyt

keskiviikkona 30.10.201964 min

Keskiviikon työmatkan kimppakytiläisenä NRJ:n Aamu! Isänpäivä lähenee kovalla vauhdilla ja Jannelle on osoitettu mahdottomat lahjatoiveet. Jere taas ui tuttuun tapaan vastavirtaan, kun mies otti tänään syyniin hotellityynyt! Mielessä myös sauna vs palju, älykellojen loppuneet akut ja liian nopea Netflix!

Kadonnut Teksti-TV ja hävytön joulunodotus

tiistaina 29.10.201962 min

Auringon täyteisen tiistain starttaa NRJ:n Aamu! Jannella alkaa olla tiukat paikat kotona, kun tyttöystävän joulumania iskee. Jere taas saa kiittää hanuriaan oikean tv-kanavan löytämisestä. Mielessä myös iPhonen puuttuvat napit, pönttöeläin ja auton osto!

NRJ:n Ruumishuoneella tänään Friida ja Jonna

tiistaina 29.10.201914 min

Toiseksi viimeinen karsintapäivä ohi ja tänään kahta tonnia NRJ:n Ruumishuoneella tavoitteli Friida ja Jonna! Tänään suoritusta koitettiin parantaa laulun voimalla.

NRJ:n Ruumishuone aukeaa tänään Sannalle ja Paulille

maanantaina 28.10.201912 min

Taas tavoiteltiin NRJ:n Aamussa kahta tonnia, kun kisan seitsemäntenä päivänä arkkuun hyppäsivät Sanna ja Pauli! Kisapäivän tapahtumia pohtiessaan Janne ja Jere antoivat tärkeän vinkin kilpailijoiden taktiikoita koskien.

Vessan lainaaminen ja vahinkotissien bongaus

maanantaina 28.10.201962 min

Viikko starttailee taas NRJ:n Aamun tahtiin! Janne on joutunut kiperään tilanteeseen frendinsä kanssa, joka lainailee miehen vessaa. Jere taas pääsi leikkimään leffakriitikkoa ja kertoi tämän hetken kovimmat leffat! Mielessä myös tissien bongaus, vierustoverin liian pieni penkki ja haukottelu suorassa tv-lähetyksessä!

Kielletyt nimet ja lääkärin henkilökohtaiset puhelut

perjantaina 25.10.201951 min

Kalenteri huutaa taas perjantaita NRJ:n Aamussa! Janne meinasi jo aamun ensimetreillä joutua keskelle ruokasotaa tuntemattoman tyypin kanssa kotiovellaan! Jere taas pääsi todistamaan, kun lääkäri hoiti henkilökohtaisia asioitaan kesken tarkastuksen. Mielessä myös kadunnimien muuttaminen, vaatimaton miljardööri ja hylätyt ihmisten nimet!

NRJ:n Ruumishuoneella tänään Anssi ja Minttu

perjantaina 25.10.201912 min

NRJ Ruumishuone tänään jo kuudetta kertaa auki! Anssi ja Minttu lähtivät molemmat varsin mielenkiintoisella torkutustaktiilla tavoittelemaan kahta tonnia, mutta oliko tyylistä lopulta hyötyä?

Pihit lahjat ja neljän hengen bussiteatteri

torstaina 24.10.201960 min

Henkiset auringon säteet lokakuun keskelle tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere pääsi todistamaan aitiopaikalta neljän hengen bussidraamaa, joka muistutti jo teatteriesitystä. Janne taas pääsi eilen käymään ekaa kertaa kauppakeskus Triplassa ja reissultaan mies osti Jerelle tuliaisen! Mielessä myös julkkisdieetit, Masterchef-suru ja lääkärin nenän kaivaminen.

NRJ:n Ruumishuoneella tänään Timo ja Elias

keskiviikkona 23.10.201912 min

NRJ Ruumishuone tänään jo viidettä kertaa auki! Timo ja Elias hyppäsivät vuorotellen arkkuun kahden tonnin toivossa ja molemmilla kisaajilla olikin tänään varsinainen ässä hihassaan ajan arvioimisen suhteen.

Pariskuntakipeys ja maailman kallein kangaskassi

keskiviikkona 23.10.201966 min

Ihanaa keskiviikkoa NRJ:n Aamusta! Janne is back in business ja mies laittoi samantien yleiset kipeysmyytit uuteen uskoon. Jere taas kertoi maailman kalleimmista kangaskasseista, missä ei ole mitään järkeä. Mielessä myös bussi aurinkorannoille, Netflixin tehovalvonta ja lomasome!

Ökymattoshoppailua ja pampaheiniä

tiistaina 22.10.201956 min

Jannen saikuttaessa, Julianna oli kertomassa ökymatto-ostoksistaan ja siitä, miten jopa maidon hinta saattaa hämärtyä. Jereä mietitytti pampaheinä ja liikuntasuositukset. Lisäksi Tinder-tarinoita ja ruumisarkkukokemus. Ja olipahan miehellä jo ikävä autoaankin.

NRJ:n Aamun vieraana Ina Mikkola

tiistaina 22.10.201918 min

Ina ❤ Suomi on ohjelma, jossa käsitellään aiheita, joissa Inan mielestä pitäisi tapahtua muutos ja mitkä ovat hänen mielestään jämähtäneet paikalleen polkemaan. Onko Ina uuden ajan Hannu Karpo?

Jere maatalon isäntänä ja laulua arkussa

maanantaina 21.10.201958 min

Janne makaa lenssun kourissa kotona, joten Julianna saapuu tuurailemaan. Jeren tulevaisuus on saanut aivan uuden suunnan, nimittäin miehestä on kuoriutunut yhdessä viikonlopussa todellinen maatalon isäntä. Parisuhteen kotitöiden excel-taulukkoa rustataan minuutin tarkkuudella. Entä mikä on Juliannan suhde Petri Nygårdiin...? Rahaa laitetaan jakoon Keksi kysymys -skabassa ja NRJ:n Ruumishuoneelta arkusta kuullaan laulua.

NRJ:n Ruumishuoneella Matias & Kirsi

maanantaina 21.10.201914 min

Tänään Ruumishuoneessa sisään arkkuun astuivat helsinkiläiset 19-vuotias Matias ja 34-vuotias Kirsi. Toinen heistä luotti laskemiseen, kun taas toisen taktiikka oli laulaa..Ukko Nooaa. Miten he pärjäsivät?

NRJ:n Ruumishuoneella tänään Mona ja Aleksi

perjantaina 18.10.201912 min

Kolmas kisapäivä takana ja aika summata perjantain suoritukset! Tänään arkkuun astelivat erittäin itsevarman oloiset Mona ja Aleksi, joilla molemmilla oli salainen laskentataktiikka.

Bodarikaveri ja vaipalliset astronautit

perjantaina 18.10.201950 min

Fiilis on katossa studiossa, kun NRJ:n Aamussa vietettiin perjantaita! Vaikka avaruuslento ja kuussa kävely on varmasti monen suurin unelma, niin Janne oli oppinut astronauttien pukeutumisesta jotain, mikä estäisi miehen avaruuteen lähdön. Jere taas teki tuttavuutta lihaskasan kanssa salilla. Mielessä myös poliisien ”vasikkafoorumi” ja NRJ:n Ruumishuonekkin on taas auki!

Tyttöystävän supervoimia ja korvakarvat

torstaina 17.10.201965 min

Henkistä hernekeittoa ja pannaria torstain kunniaksi tarjoilee NRJ:n Aamu! Jannen on aika iskeä oma supersankarin viittansa kaappiin, koska tässä parisuhteessa miehen tyttöystävä taitaa olla se, kuka omistaa supervoimat. Jere taas tuntui vanhenneen silmissä yhden päivän aikana. Mielessä myös turhat aamuviiden herätykset, limaristeily ja ekoriidat!

Vegaaniset perinneruuat ja kierrätysmania

keskiviikkona 16.10.201968 min

Keskiviikon parhaan radiobuffetin tarjoilee NRJ:n Aamu! Jos meinaat elämäsi aikana lyödä kunnolla rahoiksi, niin kannattaa kuunnella Jeren stoori verottajan välttelystä. Jannen kotirappuun taas on iskenyt kierrätysmania! Mielessä myös vegaaniset perinneruuat, rakkauden löytäminen tosi-tv:stä ja luksuskerrostalo!

NRJ:n Ruumishuoneella tänään Laureetta ja Heidi

keskiviikkona 16.10.201911 min

Toinen päivä kisailua takana ja taistelu 2000 eurosta jatkuu! Janne ja Jere tiivistävät taas päivän kisan tapahtumat ja arvioivat kisailijoiden taktiikat.

Hissialfa ja huonot lottovoittajat

tiistaina 15.10.201964 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Jos olet koskaan kelannut, että hississä pieraisu on noloa, niin et olo törmännyt Jannen alfanaapuri. Jere taas pääsi tahtomattaan saunamajurin paikalla kuntosalin avoimien ovien päivänä. Mielessä myös huonot lottovoittajat, ryhmäghostaaminen ja hammaslääkärille liioittelu!

Kesälomaraidoitus ja maailman paras pizzatäyte

maanantaina 14.10.201966 min

Uutta viikkoa käyntiin NRJ:n Aamun kanssa! Kilttinä miehenä tunnettu Janne sai taas märän ja pahan hajuisen opetuksen siitä, ettei kaikkeen tarvitse sanoa ”kyllä”. Jere taas oli löytänyt maaaailman parhaan pizzatäytteen! Mielessä myös kesälomaraidoitus, naaman näprääminen ja kaikkia suututtava burgeri!

NRJ:n Ruumishuone on nyt auki ja kisa 2000 eurosta alkaa!

maanantaina 14.10.201911 min

Tänä Halloweenina käydään tiukka taistelu 2000 eurosta, kun 18 kisailijaa koittaa jokainen vuorollaan maata aidossa hauta-arkussa mahdollisimman tarkasti alle tunnin! Tänään NRJ:n Ruumishuoneen ovet avautuivat ensimmäistä kertaa Peetulle ja Janinalle, joiden suoritukset ja päivän tapahtumat Janne ja Jere summaavat tässä podcastissa.

Delfiinin univaikeudet ja sisarussafkat

perjantaina 4.10.201961 min

Perjantain polkee käyntiin NRJ:n Aamu! Janne on löytänyt elämästään ison tyhjiön, minkä voi täyttää vain riitelemällä sisarusten kanssa korvapuustista. Jere taas alkoi parittaa ihmisiä musamaun perusteella! Mielessä myös koirien paikat ratikoissa, kumppanin puhelimeen tallennettu nimi ja delfiinin nukkuminen!

Kultalusikka-Janne ja Cheekin uusi ura

torstaina 3.10.201953 min

Auringonvalon aamun harmauteen tarjoilee NRJ:n Aamu! Jannella oli elämänsä ensimmäistä kertaa fiilis, että miehellä on tällä hetkellä kultalusikka suussaan! Jere puolestaan jaotteli treffiseuraa kaipaavat sinkut eri ryhmiin! Mielessä myös Cheekin uusi ura, Sauli Niinistön suosio USA:ssa ja buffet leffateatterissa!

Liian vanhat miehet ja anarkistiset mehukoneet

keskiviikkona 2.10.201969 min

Jere is back in business eli hyvää huomenta NRJ:n Aamusta koko miehityksen voimin! Jannella alkaa ikäkriisi puskea päälle, koska on tajunnut olevansa aina väärän ikäinen naisille. Jere taas ei ollut uskoa kaupassa silmiään, kun tuntematon kadunmies koputti olkapäälle. Mielessä myös vodkattomat venäläiset, kännykän päivitys ja anarkistiset mehukoneet!

Kolmen metrin porkkana ja sähköröökin sytytys

tiistaina 1.10.201977 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Jere edelleen sairasvuoteella, joten tänään miestä paikaamassa NRJ:n Päivän Julianna! Janne pelkäsi päätyneensä halveksinnan ja juorujen kohteeksi, kun löysi eilen itsensä harhailemasta naisten alusvaateosastolta. Juliannalla taas tuntuu syke nousevan kauppareissulla vaarallisen korkeaksi. Mielessä myös sähköröökin sytytys, megavihannekset ja liian aikaiset herätykset!

Teneriffan meininkiä sähkökatkossa ja viinarättejä vatsalla

maanantaina 30.9.201964 min

Hyvää viikon starttia NRJ:n Aamusta! Jere on tänään vuoteenomana flunssan kourissa ja some-Ritu paikkaamassa miestä. NRJ:n Aamussa kerättiinkin parhaat vinkit flunssa-aallon taltuttamiseen ja kotikonsteja sateli aina valkosipulimaidosta viinarätteihin. Lisäksi Janne kertoi stooria syyspulkkailusta ja mielessä myös Teneriffan sähkökatkot sekä eiliset Tanssii tähtien kanssa -suoritukset!

Sinistä ruokaa ja sinkkiövereitä

perjantaina 27.9.201973 min

Viikonpäivistä paras eli perjantai täällä taas! Pojat vetivät ilmastolakon kunniaksi ”vihreän lähetyksen” ja molemmilla varsin normaalista poikkeava työmatka. Lisäksi Jere kertoi hirveimmästä ostamastaan lahjasta ja Jannella päällä vitamiinöverit. Mielessä myös sininen ruoka, sinkin pumppaus ja ilmastoteot!

Paras Tinder-keskustelun avaus ja nykymummolat

torstaina 26.9.201963 min

Henkiset hernarit torstain kunniaksi tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere jeesasi tänään kaikkia Tinder-keskusteluja jännittäviä, kun mies tarjoili maailman parhaan keskustelun avauksen! Janne taas maalasi pelkokuvia 2050-luvun mummolasta. Mielessä myös höyrysaunamies, laturivarkaat ja laiskat pyöräilijät!

Pakettiautomatkoja ja vuoden kovin photobomb

keskiviikkona 25.9.201969 min

Aamun kovimman radiobuffetin tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere koki eilen kauhun hetkiä suihkussa, kun pesukoneen räminä alkoi kuulostaa kalliin oloiselta. Janne taas toi realismia supersuosiota keränneeseen pakettiautomatkailuun. Mielessä myös vuoden kovin photobombaus, miljonäärikauppiaat ja virallinen krapulasaikku!

Realistiset karaokevideot ja 24h kuolemattomuus

tiistaina 24.9.201966 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Jere unelmoi, mitä kaikkea mies tekisi tornadoratsastuksesta laavasurffaukseen jos olisi 24h vahingoittumaton. Janne taas muisteli pettymyksellä ala-asteen neljännen luokan laulukoettaan. Mielessä myös bissemiljonääri, väärä tarjoilija ja Lewis Hamiltonin piheys!

Ikea steakhouse ja revitty banaaninkuori

maanantaina 23.9.201964 min

Tsempit viikon aloitukseen tarjoilee NRJ:n Aamu! Janne pääsi viikonloppuna toimimaan baarissa tuomarina, kun kaksi miestä kinasteli, kumpi joutuu menemään huomiseen aamuvuoroon. Jere taas pääsi lähelle unelmaansa Designmuseossa, ennen kuin eläkeläinen iski kapuloita rattaisiin. Mielessä myös revityt banaaninkuoret, kolmas elämänkerta ja Ikean safkat!

Suomalaiset kansainvälisillä markkinoilla ja pakasteiden riemuvoitto

perjantaina 20.9.201975 min

TGIF! Perjantai on taas täällä! Jeren mukaan nykypäivänä on turha käyttää ihmisten oikeita nimiä jos kaikki haluavat pysyä mukana keskustelussa, vaan nimet on haettava muualta. Janne taas huomasi uuden ”harrastuksensa” myötä tulleen vanhaksi. Mielessä myös pakasteiden kuningas, suomalaiset lottovoittajat ja frendin pettäminen.

Ahvenanmaan osto ja koirilta pöllitty dietti

torstaina 19.9.201953 min

Hernerokat tulille, pannarit uuniin ja NRJ päälle – se torstai täällä taas! Jannen viinin himoiset naapurit olivat tehneet vielä comebackin ovelle viikonlopun jälkeen! Jere taas heitti syksyn kovimman tuotteen suoraan roskiin. Mielessä myös Ahvenanmaan myynti, koirilta pöllitty laihdutuskuuri ja huippu-urheilijan safkakatastrofi!

Herkuttomat herkut ja pihi kumppani

keskiviikkona 18.9.201948 min

Ihanaa keskiviikkoa NRJ:n Aamusta! Vaikka Janne ja Jere liputtavat vielä molemmat shortsien käytön puolesta, niin kumpikin juontaja on varsinaisia lumiukkoja Jannen bongaamaan kesämieheen! Jerellä taas herkkulakko alkaa selvästi painaa päälle, kun mies kyselee herkuttomista herkuista. Mielessä myös pihi kumppani, ostoskeskusten seinäfobiat ja lentokoneen sikaosasto!

Siilinjärven miljonäärit ja turhat luksushotellit

tiistaina 17.9.201980 min

Tsempit tiistaihin tarjoaa NRJ:n Aamu! Jannen oli vaikea uskoa, millainen naapuri odotti oven takana viikonloppuna, kun ovikello soi kesken synttäribileiden. Jere taas tuumi tuoreen Eurojackpot-voittajan autovalintaa. Mielessä myös muovikassigate sekä opintolainan sijoittaminen ja Lovezonessa käsiteltiin petipuuhiin valmistautumista!

Ultrajuoksija lenkkikaverina ja parkkissafkaus

maanantaina 16.9.201973 min

Viikon starttimoottorin öljyää NRJ:n Aamu! Jere on kehitellyt itsellensä oman pyhiinvaelluskohteen, jonka parkkiksella alkaa olla jo tunkua! Janne taas on tullut siihen tulokseen, että kohta miehen on luovutettava taistelu syksyä vastaan. Mielessä myös ultajuoksu, taskuparkin kauhu ja maailman isoin kusetus!

Osamaksu vs kerralla kuittaus ja jonottamisen alakulttuuri

perjantaina 13.9.201969 min

Perrrjantaii taas täällä! Janne ja Jere väänsivät kättä NRJ:n Aamussa maksuvaihtoehdoista, kun toinen liputti osamaksun puolesta ja toinen kannatti kerralla kuittaamista. Lisäksi Jere sai maksaa liiasta odottelusta kovan hinnan. Mielessä myös keittiön siivous, Banksy Helsingin keskustassa ja jonottamisen alakulttuuri!

Osamaksu vs kerralla kuittaus ja jonottamisen alakulttuuri

perjantaina 13.9.201969 min

Perrrjantaii taas täällä! Janne ja Jere väänsivät kättä NRJ:n Aamussa maksuvaihtoehdoista, kun toinen liputti osamaksun puolesta ja toinen kannatti kerralla kuittaamista. Lisäksi Jere sai maksaa liiasta odottelusta kovan hinnan. Mielessä myös keittiön siivous, Banksy Helsingin keskustassa ja jonottamisen alakulttuuri!

Löffipäivä ja puolikas opiskelija

torstaina 12.9.201957 min

Henkistä hernaria torstaina tarjoilee NRJ:n Aamu! Eilisen päiväkotiryhmän vierailun jälkeen Janne on aavistellut, että studioon oon saattanut jäädä muutakin kuin unohtuneet rukkaset. Jere taas vietti eilen päivää, mitä ei edes kehtaa sanoa ääneen. Mielessä myös laturiräppi, puolikas opiskelija ja maailman huonoin Netflix!

Synttärilahja tyttöystävälle ja omat Tempparilauseet

keskiviikkona 11.9.201962 min

Poweria keskiviikkoon polkee NRJ:n Aamu! Janne on jokamiehen kauhun hetkien edessä, kun pian koittaa tyttöystävän synttärit! Juontajalla tosin oli hiukan eri murheet, kun miehillä ehkä normaalisti. Jere taas koki kauhun hetkiä kaupan kassalla bataatin kanssa. Lisäksi pojat kertoivat, millä lauseilla itse iskisivät läpi Temppari-sinkkuina!

Lentokoneessa seisominen ja Suomen suosikki LeBron James

tiistaina 10.9.201953 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Vaikka lomien jälkeen urheilijat ovat päässeet tuttuun ja turvalliseen treeniin taas kiinni, niin Janne huomasi jonkin muuttuneen kaikilla Helsingin kuntosaleilla. Jere taas pisti romantiikalle rajat ja puhui tämän päivän Titanicista! Mielessä myös roskiin heitetty hävikkiruoka, seitsemän vuoden kriisi ja kielimuuri postilaatikolla.

Tee-se-itse -mokailut ja discotanssia altaalla

maanantaina 9.9.201962 min

Viikon starttimoottorin bensat tarjoilee NRJ:n Aamu! Vaikka Jannen rapussa hissiremppa onkin viimein valmistunut, niin jotkut talon asukkaista harrastavat edelleen tuuletusparvekeanarkiaa. Jere taas kummasteli vesijuostessaan, että mitä jokainen altaan ihminen tuijottaa. Mielessä myös väärin ymmärrykset, tee-se-itse -mokat ja Viagra-risteilyt!

Äidin deittailu somessa ja rintaliivejä kaupungintalolla

perjantaina 6.9.201962 min

Perrrrjantai on täällä taas! Kun Pielaveden tuhkimolla jää rintsikat viemäriin, niin totta kai Jere on valmiina selvittämään liivien omistajaa! Janne taas pelkäsi törmäävänsä äitiinsä uudessa deittisovelluksessa. Mielessä myös Lauri Ylösen kalastajamökki, merihevosen mielenterveys ja koiran kusettaminen rapussa!

Roskaruokaromanttisuus ja pullaosastolla hajoaminen

torstaina 5.9.201971 min

Radioaamiaiset tarjoilee taas NRJ:n Aamu! Kaikille kesäkiloista eroon pääsy ei ole maailman helpointa ja Janne todistikin, miltä totaalinen hajoaminen pullaosastolla näyttää. Jere taas tajusi, mitä nykypäivän pikaruokaromantiikka oikein on! Mielessä myös sormesta vetäminen, somettajien burnout ja pelottavat haalarit!

Kielikylpy Keravalla ja parisuhdeongelmia hissiremontista

keskiviikkona 4.9.201962 min

Viikko jo puolivälissä NRJ:n Aamussa! Hissiremontin valmistumiseen lasketaan Jannen rapussa jo tunteja, kun rempalla on kuulemma ollut vaikutuksia naapurin petipuuhiin. Jere taas teki itsestään täyden pellen, kun ymmärsi feissarin aikeet väärin! Mielessä myös Keravan kielikylpy, puhelinvastaajat ja Jere the Rapper!

Häissä kosiminen ja autopilottiajatukset

tiistaina 3.9.201947 min

Tiistain henkiset kofeiinit tarjoilee NRJ:n Aamu! Vanhana partyplannerina Janne tosiaan tietää, millä eväillä kunnon bileet saadaan kasaan, mutta tällä neuvolla onnistut varmasti pilaamaan häät! Jerellä taas ajatukset harhailevat omista hautajaisista aina menestyksen hetkiin, kun mies iskee itsenä autopilotille. Mielessä myös James Bondin kello eläkegolfissa, Tornado-Jorma ja kierättysnatsit!

Kiinalainen hieronta ja robottistripparit

maanantaina 2.9.201962 min

Viikko käyntiin NRJ:n Aamun kanssa! Janne oli viikonloppuna järkännyt vanhan lukionsa luokkakokousbileet hyvällä menestyksellä, vaikka itse isäntä meinasikin sössiä huolella vieraiden kanssa. Jere taas julisti kovaan ääneen lupauksen, jonka seurauksista saadaan kaikki kärsiä koko syyskuun ajan. Mielessä myös kiinalainen hieronta, robottistrippari ja maailman isoin reikä!

Känniurheilu ja maailman epäonnisin siilinjärveläinen

perjantaina 30.8.201951 min

Mahtavaa perjantaita NRJ:n Aamusta! Janne pääsi eilen todistamaan aitiopaikalta, miksi keilahalleissa pitäisi kieltää alkoholitarjoilu. Jere taas palasi syksyn kunniaksi opintielle, mutta tällä kertaa opettajan roolissa! Mielessä myös maailman epäonnisin siilinjärveläinen, tissikakut äidin synttäreille ja lentävät taksit.

Vesijuoksun kauhu ja hissikorjaajan pohkeet

torstaina 29.8.201963 min

Aamuauringon radion välityksellä tänään tarjoilee NRJ:n Aamu! Taas on aika laittaa skumpat kylmään, kun Suomi on tällä kertaa maailman paras maa reppureissata! Jannen mielestä täältä puuttuu kuitenkin kaksi elintärkeää asiaa reppureissausta ajatellen. Jere taas on alkanut oppia, että vesijuoksualtaassa vallitsee selvä hierarkia. Mielessä myös seksikkäät anopit, Jere opettajana ja kuivattavien Jallujen paluu!

Australian Masterchef ja tervetuliaisshotit

keskiviikkona 28.8.201963 min

Ihanaa keskiviikkoa NRJ:n Aamusta! Vaikka samaan show´hun mies on sortunut itsekkin monta kertaa, niin Janne ei voinut olla ihmettelemättä suomalaisten tervetuliaisseremoniaa turisteja varten. Jere taas ei suostu katsomaan katsomaan Netflixiä edes lounastauolla, koska väittää keksineensä parempaa tekemistä. Mielessä myös ryhmäliikuntatunnit, Turku Lontoona ja Australian Mastercheffin suru-uutiset!

Rakkausremontti ja supernuuska

tiistaina 27.8.201961 min

Henkiset kofeiinit tiistaihin tarjoilee NRJ:n Aamu! Hissiremontti tuntuu kestävän Jannen talossa ikuisuuden ja rapun yritykset uhkaavat jo mennä konkurssiin. Jere taas kertoi, mikä tekee suhteelle vielä enemmän hallaa kuin pettäminen. Mielessä myös suutelemisen säännöt, suomalaisia varten kehitetty supernuuska ja Lovezonessa mietittiin kumppanin siivellä elämistä!

Kossupossut ja avaruusrikokset

maanantaina 26.8.201958 min

Viikko käyntiin NRJ:n Aamun voimalla! Janne löysi kellaristaan varsinaisen aarteen, kun perjantainen vesisade aiheutti tulvan naapurin kellarikomerossa. Jere taas kertoi, minne EI kannata viedä ihmistä treffeille, vaikka paikka olisi itselle kuinka merkityksellinen. Mielessä myös norjalainen viagra, kossupossu ja Suomen Dubai!

Palvelumestarin hajoaminen ja kaverin paremmat poikaystävät

perjantaina 23.8.201967 min

Se olis taas perrrrjantai NRJ:n Aamussa! Vaikka kuinka paljon oma kultasi väittäisi sinua rakastavan, niin Jannen mukaan löytyy aina yksi henkilö, ketä tyttöystäväsi rakastaa enemmän. Jere taas pääsi näkemään lähietäisyydeltä, kun palvelumestarin usko omaan ammattitaitoon murenee palasiksi. Mielessä myös piiloutuminen vesijuoksussa, miesten käsien pesu ja deittisovellusten syrjintä!

Kierrätetyt rastat ja Putinin menu

torstaina 22.8.201968 min

Pannarit uuniin, se on torstai NRJ:n Aamussa! Kaikkea sitä on tullut nettikirppiksillä vastaan, mutta nyt Janne oli bongannut jotain ainutlaatuista! Jere taas kertoi, kuinka mies on saanut itsellensä arkkivihollisen. Mielessä myös nugettien historia, tonnin sonni ja Putinin maistelumenu!

Hissiremppasota ja outo leffamaku

keskiviikkona 21.8.201966 min

Uuteen keskiviikkoon sut sängyn pohjalta nostaa NRJ:n Aamu! Janne sai shokkiherätyksen eilen päiväuniltaan, kun talonmies soitti ja kertoi, että juontaja on ryöstetty. Jere taas näytteli uuden lempileffansa parhaan kohtauksen! Ei taida Oscareita irrota tällä suorituksella. Mielessä myös Putinin kultainen vessanpönttö, hissisota ja Turun torni!

Lehmosen perinteiset ja sushijonon ohittelu

maanantaina 19.8.201974 min

Viikon starttiin radiobuffetin tarjoilee NRJ:n Aamu! Janne suoritti Blockfesteillä varsinaisen katoamistempun, kun mies veti "Lehmosen perinteiset"! Jere taas kertoi, kuinka sushijonossa mies ohitti mummot ja pariskunnat surutta, kunnes kotimatkan alkaessa karma kosti. Mielessä myös Ahvenanmaan myyminen, liian aikainen valmistautuminen ja viikkorahat!

Putinin kesäpäivät ja some-jääkaappi

perjantaina 16.8.201947 min

Ihanaa perjantaita NRJ:n Aamusta! Vanha leffakriitikko Jere alkaa tiputtelemaan arvioita jo ennen leffan näkemistäkin! Janne taas epäili, että Niinistön ideapankki alkaa vedellä viimeisiään Putinin kesäpäivillä! Mielessä myös some-jääkaappi, julkkisten oikeat nimet ja toimistovasikat!

Hattumies ja voikkuleipä

keskiviikkona 14.8.201968 min

Poweria keskiviikkoon tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere valisti vanhan ruokakriitikon tapaan, mikä ero voileivällä ja voikkuleivälle on! Janne taas muisteli, kuinka oli päätynyt piiskaamaan yläasteen matikansijaistaan. Mielessä myös vuokrattavat suomalaiset, kympin parturi ja hattumies!

Flow-masennus ja sarjadeittailu

tiistaina 13.8.201970 min

Tiistai aamun käyntiin laittaa NRJ:n Aamu! Janne totesi kaikkien stadilaisten ystäviensä potevan tällä hetkellä samaa tautia, jolle ei tunnu parannuskeinoa löytyvän. Jere taas kertoi, miten uuteen peltipoliisiin kannattaa poseerata! Mielessä myös Adelen uusi musa, sarjadeittailu ja kuninkaallinen dieetti.

Seinäjoen haamuja ja huussisisustusta

maanantaina 12.8.201972 min

Viikon starttimoottorin polkee käyntiin NRJ:n Aamu! Jere painoi viikonlopuksi kotia kohti sellaisella tyylillä, että peräseinäjokelaisen vanhuksen pasmat menivät kerralla sekaisin! Janne taas harmitteli, miksei kerrostalojen vessoja ole sisustettu samalla maulla, kuin ulkohuusseja! Mielessä myös grillimestarin elkeet, valkoisen kengurun metsästys ja artistit tv-ohjelmissa!

Yllärisynttärit ja foodfest!!!!

perjantaina 9.8.201960 min

TSIIIIISUS MIKÄ MEININKI! Jere järkkäsi tänään Jannelle myöhäiset ylläritsynttärit ja mitäs ne bileet olis ilman ruokaa! Jere pisti pöydän toooodella koreaksi!

Statement-penkki ja kahvihullu kansa

torstaina 8.8.201963 min

Kahvit tippumaan ja torstai käyntiin NRJ:n Aamun kanssa! Lokkien safkan varastelu on ollut ongelma toreilla jo vuosikausia, mutta nyt Jannen keksi ongelmaan ratkaisun ex-linnakundien avulla! Jere taas oli törmännyt kuntosalilla varsin mielenkiintoiseen parivaljakkoon ja täysin uuteen treenitermiin. Mielessä myös koulujen alku, lihattomat lihansyöjät ja kahvihullukansa!

Kaupunkilahjat ja liian pienet älypuhelimet

keskiviikkona 7.8.201973 min

Viikko jo puolivälissä NRJ:n Aamussa! Jere pisti pöytään ystävyyskaupunkien toisilleen antamia lahjoja, jonka jälkeen kukaan ei voi pitää itseään huonona lahjojen ostajana. Ja jos eilen kumottiin äidin rakkaus maailman suurimpana rakkautena, niin tänään laitettiin isän rakkaus testiin! Mielessä myös liian pienet älypuhelimet, huippurikkaiden shoppailu ja ravintolassa safkan välttäminen.

Äidin rakkaus ja parisuhteen veronpalautus

tiistaina 6.8.201968 min

Sumpit tippumaan ja podcast päälle - se on tiistai NRJ:n Aamun studiossa! Vaikka 1,7 miljoonalla suomalaisella on tänään hymy huulilla veronpalautusten takia, niin Janne halusi muistuttaa palautusten vaaroista ihmissuhteisiin. Jere taas tiesi kertoa, mihin Asap Rocky suuntasi heti viikonloppuna Tukholman vankilasta päästyään. Mielessä myös äidin rakkaus, bensiksille unohtaminen ja Lovezonessa kalliit lahjat!

Karpaasit pizzeriassa ja Leijokuningas

maanantaina 5.8.201968 min

Ihanaa uutta viikkoa NRJ:n Aamusta! Jere oli käynyt tsiigaamassa uuden Leijonakuninkaan, mutta oli pettynyt Mufasan kuolemaan. Jannella taas hikikarpalot nousi otsalle, kun viikonloppuna luuli eksyneensä prätkäjengin keskelle. Mielessä myös turistifiiliksen hakeminen kotikaupungissa, kauluspaidan osto ja Asap Rockyn vapautuminen.

Kämäset juna-asemat ja omat hyttyskarkotteet

perjantaina 2.8.201963 min

Perrrrjantain saapunut NRJ:n studioon! Jeren oli eilen taas aika käydä vetreyttämässä jalkojaan fyssarilla, mutta tällä kertaa se taisi olla fyssari, joka painoi koko rahan edestä. Janne taas toivoi, että juna-asemat ottaisivat lentokentistä mallia. Mielessä myös Asap Rockyn oikeudenkäynti, maksullinen istuminen ladon katolla ja suomalaiset vesillä!

Vaatekriisejä ja feikkipekonia

torstaina 1.8.201975 min

Elokuun ekan aamun radioaamiaiset tarjoilee NRJ:n Aamu! Vaikka poikien kesäloma on enää muisto vain, niin Jere törmäsi aamulla töihin lähtiessään johonkin, mikä kertoo, että naapurissa nautitaan vielä isolla kädellä lomasta. Janne taas unelmoi jalkamalliksi ryhtymisestä! Mielessä myös feikkipekoni, kännykän akun oikein käyttö ja ensimmäiset sähköpotkulautarikolliset!

Ilmastoidut bokserit ja puupilvenpiirtäjät

keskiviikkona 31.7.201964 min

Ihanaa heinäkuun viimeistä päivää NRJ:n Aamusta! Jos Janne on kova järkkäämään synttäriylläreitä, niin eipä Jerekään kakkoseksi jää! Mies oli onnistunut hommaamaan maailmanluokan tähdeltä videoterveiset ystävälleen. Janne taas tiivisti Asap Rockyn oikeudenkäynnin ensimmäisen päivän tapahtumat tiukkaan pakettiin. Mielessä myös puupilvenpiirtäjät, viilentävät bokserit ja maailman viisain koira!

Miesten karvanpoistoa ja heikkoa arkeen paluuta

tiistaina 30.7.201968 min

Heinäkuun viimeisiä viedään NRJ:n Aamussa! Onko kukaan koskaan selvinnyt mökkireissusta pakkaamatta liikaa tavaraa mukaan? Jannella tuntuu menevän hamstraus yli jo Suomenlinnan päiväpiknikillä. Jerellä taas tiukkaan ruokavalioon ja arkeen laskeutuminen ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Mielessä myös miesten karvanpoisto sekä Asap Rockyn oikeudenkäynti ja Lovezonessa puhuttiin ghostaamisesta!

Tuntematon synttärivieras ja lakanat pakkaseen

maanantaina 29.7.201977 min

Janne ja Jere back in business NRJ:n Aamussa! Pojilla riitti lomastooria aina tuntemattomista synttärivieraista, Suomen kovimpiin safkamestoihin ja Norjan vaellukseen! Mielessä myös erokuukaudet, Jannen ekan työpäivän tärkein apuväline ja pakastin lakanat.

Kuninkaallista rap-elämää ja välineurheilua teltan kanssa

perjantaina 28.6.201969 min

Lompslompslompslomps LOMALLE! Lomatunnelmien lisäksi NRJ:n Aamussa Janne hypetti ultimaattisen rap-auton comebackia, vaikka tällä kertaa kulkupeli ei tunnukkaan niin äijältä. Jere taas arvuutteli, että Jari Aarnion ensimmäistä päivää vankilassa voisi verrata uuteen kouluun menemiseen! Mielessä myös välineurheilu, kuninkaallisten rap-life ja synttärikilpailu ravihevosen kanssa!

Jeren hajoaminen ja ilmastovihollinen Netflix

torstaina 27.6.201971 min

Hernarit tulille ja pannarit uunniin - se on torstai! Janne sai kokea pikakassan kauhun, kun edessä oleva rouva ei tuntunut ymmärtävän itsepalvelukassan pointtia. Jere taas alkaa olla totaalisessa hajoamispisteessä! Mielessä myös yli sadan euron vaatteet, ilmastovihollinen Netflix ja Torstain tunnustukset.

Tiskiharjat ja Vantaan Täydelliset naiset

keskiviikkona 26.6.201973 min

Henkiset kofeiinit keskiviikkoon NRJ:n Aamusta! Jere oli bongannut frendinsä facebookista kuvan, joka aiheutti varsinaisen palautevyöryn NRJ:n Aamussa! Janne taas löysi itsensä keskeltä Täydellisten naisten tv-sarjan kohtausta Vantaalta. Mielessä myös Saku Salinin comeback, oudot keräilytavarat ja asiakaspalaute poliiseille!

Tankilla ajaminen ja puhallettava jäätelö

tiistaina 25.6.201974 min

Aamusumpinkaan tippumista venaillessa ei tule tylsää, kun kaverina on NRJ:n Aamu! Jannella on hyvä syy uskoa, että kohta Hollywoodin paparazzit iskevät pohjanmaalle, kun Bradley Cooper saapuu mestoille. Jere taas pääsi paukuttelemaan henkseleitään, kun mies oli päässyt ajamaan panssarivaunua! Mielessä myös puhallettava jäätelö, Brad Pittin vihaaminen ja jokamiehen juhannuskokko!

Pullojen palautusraivo ja liian tekninen kodinelektroniikka

maanantaina 24.6.201963 min

Ihanaa juhannuksen jälkeistä elämää NRJ:n Aamusta! Janne pääsi todistamaan viikonloppuna, että juhannusruuhkassa syntyvä raivo ei rajoitu pelkästään tieliikenteeseen. Jere taas kohtasi ruokasodan arkkivihollisensa Helsingin keskustassa! Mielessä mös A

Meta-orava ja Lapin mystinen jääkarhusafari

torstaina 20.6.201964 min

Ihanaa juhannuksen alkua NRJ:n Aamusta! Janne ajatteli piristää Lapin matkailua tyylillä, jota monet turistit oikeasti napapiirin reissulta odottavat. Jere taas kertoi Breaking Badin vaikutuksista ihmisten lemmikkien hommaukseen. Mielessä myös Torstain tunnustukset, megatärkeä mökkivinkki ja hihna-live!

Juhannustorttu ja erovideot

keskiviikkona 19.6.201972 min

Aamupuuron kylkiäisenä keskiviikkona NRJ:n Aamu! Jos grilliruoka alkaa tökkimään juhannuksena ja makean nälkä yllättää, niin nyt keskikesän juhlallekin on olemassa oma leivonnainen, juhannustorttu! Jere taas ihmetteli, miksi julkkisten pitää nykyään tehdä erovideo, kun suhde tulee päätökseen? Mielessä myös miesten järjestelmällisyys, oikeasti hyvät lukiot ja ylihypetetty juhannus!

Jurriset lihansyöjät ja tatuoidut kokit

tiistaina 18.6.201966 min

Kalenteri näyttää tiistaita ja aurinko paistaa NRJ:n Aamussa! Juhannuksen lähestyessä kaapista aletaan kaivaa rojua auto täyteen, mutta miksei mökillä ole koskaan tarjolla oikean kokoisia varusteita? Se nyt ei enää yllätä, että vegaanit napostelevat huurteisen yön päätteksi lihanakkia grillillä, mutta toimiiko homma myös toisin päin? Mielessä myös polttarien budjetti, tatskatut kokit ja muuttunut Suomi-kuva!

Lomapostinumerot ja vaasalainen baarimikko

maanantaina 17.6.201965 min

Ihanaa viikon aloitusta NRJ:n Aamusta! Vaikka Janne antaa kaikille nuorille yrittäjille isot aplodit, niin juontaja toivoisi kesäduunarien omaksuvan 50-luvun helsinkiläisten pikkurikollisten tavat. Jere taas kertoi, kuinka hän päätyi viikonloppuna ohjaamaan kummialapsiaan ei niin toivottuun suuntaan. Mielessä myös aidot lohjalaiset pizzat, lomapostinumero ja vaasan kovin baarimikko!

Liian täydellinen poikaystävä ja alastomat taulut

perjantaina 14.6.201972 min

Taivas varjele! Se olis perjantai NRJ:n Aamussa! Vaikka Janne itsekkin on varsinainen rakkauden lähettiläs, niin nyt juontaja oli törmännyt liian täydelliseen poikaystävään! Jere taas on tajunnut, mikä auton omistamisen todellinen hinta on. Mielessä myös liian vanha 30-vuotias, einesnuoret ja periaatteensa myynyt vitamiinimies!

Halpahallien vaatesuunnittelijat ja Torstain tunnustukset

torstaina 13.6.201972 min

Ihanaa torstaita NRJ:n Aamusta! Jere pääsi taas avaamaan sydäntään Torstain tunnustuksissa, jossa tänään perehdyttiin exään ja kavereiden kännikuskina oloon. Janne puolestaan harmitteli, miksei Prisman ja Tokmannin vaatesuunnittelijoita pidetä vaatemaailman tähtinä! Mielessä myös julkkisriidan sopiminen, tulevaisuuden mummola ja miljonääriksi pääseminen alle kolmekymppisenä!

Treffimatkat ja ruokakoira

keskiviikkona 12.6.201972 min

Työmatkan henkisenä kimppakyytiläisenä toimii NRJ:n Aamu! Janne törmäsi tyttöystävänsä kanssa lomamatkaa varatessaan ongelmaan, johon juontaja toivoisi ratkaisun löytyvän deittisovelluksista. Jeren itsetunto puolestaan sai kolauksen, kun selvisi, että a-luokan veren sijasta miehellä on kroppa täynnä kusta aina päätä myöten. Mielessä myös tullin ruokakoiran käyttäminen ravintolassa, maailman kalleimman taideteoksen murotahrat ja kansanedustajan nuuskaostokset!

Sarjaseurustelijat ja miesten olematon kesämuoti

tiistaina 11.6.201978 min

Aamun radiobuffetin tarjoilee NRJ:n Aamu! Lämpimät kesäillat ovat romantiikkaa täynnä ja jopa kivisydäminen Jere osasi antaa miehille vinkin, mitä pitää tehdä, jotta sinusta välittyy täydellinen herrasmiehen ja pahan pojan combo. Janne taas valisti kaikkia mökille lähteviä lomalaisia siitä, mitä ei todellakaan kannata unohtaa reissuun lähtiessä. Mielessä myös sarjaseurustelijat, miesten kesämuoti ja Justin Bieber vs Tom Cruise!

Kesälempeä ja satunnaistarkastuksia

maanantaina 10.6.201970 min

Viikon alun henkiset kofeiinit kehoon pumppaa NRJ:n Aamu! Siinä ei ole enää mitään uutta, että aina reissuun lähtiessään Janne valitaan tullin satunnaistarkastukseen, mutta nyt tarkastukset ovat levinneet arkisiinkin tapahtumiin. Jere taas tajusi vanhaa teinileffaa katsoessaan olevansa täysin sama tyyppi kuin 21 vuotta sitten! Mielessä myös jämäsafkoilla kikkailu, tee-se-itse tuuletin ja Aula-Pate.

Presidentin podcast ja kokonainen varastettu silta

perjantaina 7.6.201971 min

Viikon paras päivä perjantai taas täällä! Eilinen maustegate sai jatkoa NRJ:n Aamussa, kun Janne kertoi kansan nousseen barrikadeille aromisuolan puolesta. Jere taas muisteli leireillä vietettyjä nuoruuden kesiään, missä jokainen tulokas joutui käymään leirikasteen läpi. Mielessä myös diktaattorin lapsuus, presidentin podcast ja virolaisten salainen puuroresepti!

Seksitön helle ja virolainen puuro

torstaina 6.6.201969 min

Hernarit tulille - se on torstai NRJ:n Aamussa! Janne on päässyt maistamaan elämää ilman puhelinta ja voi nyt rehellisesti kertoa, onko elämä tosiaan niin rentoa ilman sitä, kuin väitetään? Jere taas päästeli pahat olot pois hävyttömimmissä Torstain tunnustuksissa pitkään aikaan! Mielessä myös Lauri Markkasen shoppailut, suunnistajien käyttäminen turistioppaina ja terassijonon säännöt!

Puhelimen orja ja oudot naapurit

keskiviikkona 5.6.201972 min

NRJ:n Aamu tarjoilee kierroksia koneeseen keskiviikon kunniaksi! Janne on vältellyt puhelimen viemistä korjaukseen ja nyt juontaja saikin maksaa vitkuttelusta kovan hinnan korkojen ja yöunien kera. Jere taas valisti, miksi lontoolaiset ovat pian vetämässä pussikaljaa Aurajoen rannalla! Mielessä myös uusi Vain elämää -kausi, oudot keskustelut naapurien kanssa ja käänteiset Vankila-realityohjelmat.

Selänteen rakkausreality ja kodinkoneiden outo sijoittelu

tiistaina 4.6.201973 min

Kesäfiilikset ja powerit tiistaihin tarjoilee NRJ:n Aamu! Vaikka talot, autot tai matkat saattavat olla monelle menestymisen merkki, niin Jannen mielestä esimerkiksi vasta naudan jauheliha tai talouspaperi on merkki siitä, että ihmisellä pakka kasassa! Jere taas odotti Selänteen perheen uutta realityohjelmaa! Mielessä myös selkokielinen hallitusohjelma, yleiset latauspisteet ja kodinkoneiden sijoittelu!

Digi-iho ja Drake-kirous

maanantaina 3.6.201970 min

Uuden viikon startin voimavarat tarjoilee NRJ:n Aamu! Vaikka moni haikailee nuoruutensa perään ja keskiverto ihminen toivoisi ikääntymisen loppuvan, kun 25 vuotta tulee mittariin, niin Jerelle kävi kauppareissullaan jotain, mikä saa miehen odottelemaan jo eläkevuosiaan. Janne taas arvuutteli, miksi Makwan Amirkhani halusi viikonlopun voiton jälkeen palata fanien kanssa laivalla Suomeen skipaten jo varatut lennot. Mielessä myös Drake-kirous, tatuointien muokkaaminen trendien mukaan ja frendeille tarjoaminen!

Välivuosien tärkeys ja supervoimia ruokakaupassa

perjantaina 31.5.201972 min

Ihanaa perjantaita NRJ:n Aamusta! Nyt jos koskaan kannattaa lähteä viittaostoksille, koska Janne on löytänyt itseltään supervoimia! Jere puolestaan kertoi, miten kaoottiseksi pieni haavan paikkaus voi porukalla mennä. Mielessä myös jämäkät opettajat, välivuosien merkitys ja kultajuhlien kuuluminen kaikille!

Safkaleffoja ja exän näkemistä

keskiviikkona 29.5.201981 min

Aamupuuron pöytiintarjoilun hoitaa NRJ:n Aamu! Mikään ei pilaa päivää niinkuin tuulilasiin ilmestynyt parkkisakko, mutta tänään sakoille saatiin nauraa oikein urakalla, kun käytiin parhaimmat parkkikatastrofit läpi! Lisäksi vanha visiönääri Jere valisti kansaa safkaleffoista. Mielessä myös exän näkeminen, mörkö-challenge ja teksarit väärille tyypeille!

Liian pitkä torille ja koulujen väliset kilpailu

tiistaina 28.5.201976 min

Ihanaa tiistaita NRJ:n Aamusta! Jos Jere kävi maanantaiaamuna torilla piipahtamassa, niin Janne otti iltavuoron kultajuhlissa 50 000 muun ihmisen kanssa. Vaikka puistossa Den glider inin raikuessa meno olikin ylimmillään, niin Janne onnistui silti pilaamaan jonkun illan. Jere taas pohti, kuinka rangaistavaa keskisormen näyttö on. Mielessä myös iPhone-häpeä, kultajuhlien vieraat ja koulujen väliset skabat!

Suomi on uusi maailmanmestari!

maanantaina 27.5.20195 min

Uuteen viikkoon uusi kultamitali kaulassa! Yöllisten torijuhlien jälkeen puoli Suomea vielä unihiekat silmissä, mutta Janne ja Jere auttavat uuteen viikkoon vaikka heräisit kahden tunnin unilla suihkulähteessä käyneenä! Kultajuhlashow piti sisällään mm. suorat tunnelmat torilta, Den glider in:in historiaa ja nimettiin isoimmat juhlijat! Mielessä myös lätkän lisäksi some-äänestys ja pyhän veden juonti.

Liito-oravan jätökset ja mädäntynyt koulureppu

perjantaina 24.5.201985 min

Aiii että - se ois taas perjantai NRJ:n Aamussa! Kuka olisikaan uskonut, että liito-oravista ja niiden jätöksistä saa viikon parhaimmat naurut? Lisäksi niillä tuhoaa naapurin tontin rakennushaaveet. Janne taas muistutteli vanhempia tsekkaamaan pienokaisten koulureput ennen kesälomia, ettei kukaan muu saa samanlaista liikanimeä kuin mies itse. Lisäksi Thé Huoneen Mariel järjesti kahvivihaajille Jannelle ja Jerelle supersiistiin tee-maistelun! Paljon muuta ja perjantai fiilistä NRJ:n Aamussa!

Isoisän kompostointi ja Torstain tunnustukset

torstaina 23.5.201977 min

Hernerokat tulille ja pannarit uuniin - se on torstai NRJ:n Aamussa! Vaikka oma parisuhde olisikin maailman tasapainoisin, niin fakta on se, että kaikki haluavat voittaa riitatilanteessa! Janne pääsi todistamaan aitiopaikoilta, kun nuorta kundia vietiin kuin halpaa makkaraa. Jere taas päästeli paineita Torstain tunnustuksissa, joissa kuultiin unissa syömisestä! Mielessä myös kusettavat kaupparatsut, no-sanan käyttö ja kukkapenkin pilaavat ruumiit.

Naisten pisuaarit ja täydellinen ikä

keskiviikkona 22.5.201980 min

Piristystä keskiviikko aamuun tarjoilee NRJ:n Aamu! Vaikka Jerellä koulusta valmistuminen taitaakin vierähtää syksyn puolelle, niin tällä harmaalla pilvellä on ainakin 24 karaatin kultareunus! Janne puolestaan metsästi täydellistä ikää ja suunnitteli Alkoon itsepalvelukassoja. Mielessä myös jäätävät perinnöt, naisten pisuaarit ja liian lähiöt autokoulut!

Täydellinen pyttipannu Thaimaassa ja pöllityt Siwa-fillarit

tiistaina 21.5.201982 min

Takapenkin kaverina työmatkalla NRJ:n Aamu! Vanha naapurikyylä Janne pääsi tutustumaan uuteen ikiliikkuja naapuriinsa, kun yläkerrasta alkoi kaikua 80-luvun aerobicvideo. Jere taas on jo kolmen päivän auton omistamisen jälkeen tajunnut, mistä tulee autolle termi "rahareikä". Mielessä myös täydellinen pyttipannu, liian kalliit treffit ja ikuinen koulu!

Ravintolvaunun kauhu ja lihaton muuttopizza

maanantaina 20.5.201982 min

Tänään radiobuffeessa tarjolla starttiapua uuteen viikkoon! Jos perjantaina Jere maalaili piruja seinille lauantaina tapahtuvasta maailman rankimmasta muutosta, niin nyt pääset kuulemaan miten homma sujui. Janne taas puolestaan pilasi vierustoverinsa kesäna aloituksen junan ravintolvaunussa. Mielessä myös Jere the grillimestari, opintolainojen poisto ja oudot herkut!

Pakettiautokoti ja supermuutto

perjantaina 17.5.201979 min

Ihanaa viikonlopun starttia toivottaa NRJ:n Aamu! Monelle viikonloppu tarkoittaa maximaalista chillausta, mutta Jerellä on edessä ehkä ärsyttävin muutto koskaan. Janne taas suositteli autonvuokrausfirmojen lähtevän mukaan instagram-nuorten asuntobisnekseen! Mielessä myös Game of Thrones adressit, koirille puhuminen ja lätkän yhteisöllisyys!

Auton osto ja Torstain tunnustukset

torstaina 16.5.201981 min

Hernerokkaa lautaset täyteen - se on torstai NRJ:n Aamussa! Viimein alkaa autokaupoilla näkyä valoa tunnelin päässä, kun Jere piipahti Turussa katsomassa uutta valioyksilöä! Pihassa odotti juontajaa vastassa varsinainen kauppamiesten kuningas. Janne taas ihmetteli ravintoloiden outoja teemaviikkoja. Mielessä myös 15 sekuntia julkkiksen kanssa, ylppäriennätykset ja Torstain tunnustukset!

Taivaspornoa ja miesten seksikkäät alusvaatteet

tiistaina 14.5.201985 min

Tiistain aamuhölkän lenkkikaverina tänään NRJ:n Aamu! Jos jollekkin ei ole vielä tullut selväksi, niin Jere on vahvasti periaatteen miehiä ja tänään se näkyi alushousuissa asti. Janne taas pääsi aamulla tuijottamaan instagramista taivaspornoa. Lovezonessa käsiteltiin ihastumista työkaveriin ja mielessä myös kaljuuntuminen sekä liian pienet setelit!

Luksusopiskelijakämpät ja isojalan ongelmat

maanantaina 13.5.201985 min

Viikon ekat radioaamiaiset tarjoilee NRJ:n Aamu! Viikonloppuisten lätkävoittojen jälkeen koko Suomi tuntuu taas olevan täydessä siniristiboomissa, mutta Jannen mielessä on kuitenkin eräs henkilö, joka on enemmän innoissaan lätkämenestyksestä, kuin yksikään muu suomalainen. Jere taas muisteli ensimmäisen oman kämppänsä verhojen sijaista ja tämä vinkki sopisi vaikka Niksi-Pirkkaan! Pojat myös soittivat tuoreelle Selviytyjät-voittajalle Miska Haakanalle, jolta tiedusteltiin fiiliksiä liittolaisista nyt sarjan nähneenä! Mielessä myös isojalan ongelmat, itsensä löytäminen Vantaalta ja lager-kaupunginosat.

Autokaupat Ruotsissa ja työmatka kuuhun

perjantaina 10.5.201939 min

Viikonloppu starttaa ihan just ja meno sen mukainen NRJ:n Aamussa! Auton metsästys by Jere jatkuu edelleen ja tällä kertaa uutta kaaraa etsittiin på svenska! Janne taas kertoi surullisen kuuluisasta yläasteen musikaalista, jossa miehen soittotaitoja ei taidettu hirveästi arvostaa. Mielessä myös kuun työpaikat, leffojen spoilaus ja sushibuffan väärinkäyttö!

Tampere on uusi Hollywood ja sähköpotkulautaraivo

torstaina 9.5.201974 min

Torstaiaamun puuron kylkiäiset tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere pääsi viimein katsomaan uuden Avengers -elokuvan ja mies jakoikin vinkit, miten aamuherätyksen jälkeisestä elokuvasta selvittiin tällä kertaa nukahtamatta ja vielä ilman kuolaa. Janne taas epäili Tampereen muuttuvan pian Suomen omaksi Hollywoodiksi! Lisäksi tänään tarjolla Torstain tunnustukset ja paljon muuta!

Kikat hereillä pysymiseen ja karhu-live

keskiviikkona 8.5.201975 min

Viikko etenee jo puoliväliä kohti, kun NRJ:n Aamussa vietetään keskiviikkoa! Janne muisteli lämmöllä ainoaa leffassa käyntiä Jeren kanssa, kun itse kuorsasi leffan puolivälissä ja Jerellä oli maailman oudoimmat keinot hereillä pysymiseen. Jere taas kertoi kulttuurien yhteentörmäyksestä, kun saapui pohjalaisen isänsä kanssa Helsingin trendipizzeriaan. Mielessä myös karhu-live, Kim Kardashianin some-massit ja oudot nukkumistavat!

Lätkävaimojen taisto ja Snoop Dogg Jeren synttäreille

maanantaina 6.5.201979 min

Ihanaa alkanutta viikkoa NRJ:n Aamusta! Janne is back in business ja vapun tirehtöörinä pidetty juontaja kertoi, kuinka opiskelijat reagoivat haalarittomaan juhlijaan vappuaattona. Jere taas valotti kuinka miehen olisi mahdollista hommata Snoop Dogg synttäreillensä. Mielessä myös poliisin juoksukengät, lätkävaimojen kuningatar ja salitreffit!

Parisuhdesomea ja kouluvääntöjä

perjantaina 3.5.201982 min

NRJ Aamun perjantaissa Jannea tuurannut Julianna avasi hiukan häkkivarastonsa tilannetta, mutta luojan kiitos fyysisesti ovi pysyi kiinni. Lähetyksessä kuultiin myös miksi Jeren valmistuminen on vaakalaudalla ja parisuhteessa somettaminen kirvoitti tiukkoja mielipiteitä.

Vapputärinän parannusta ja toivespiikkejä

torstaina 2.5.201976 min

Tänään NRJ:n Aamussa Ritu tuurasi Jannea ja pääsikin heti kuuntelemaan Jeren Torstain tunnustuksia. Lähetyksessä valistettiin myös Ritua Game of Thronesin maailmasta ja slaidattiin Instagramin direen. Krapulaiselle soittajalle ja kaikille vappuhulinaa viettäneille koitettiin myös tarjota apua. Toivespiikeissä väiteltiin muun muassa parhaasta Bond -näyttelijästä.

Leikkauksen jälkeistä Gimmeliä ja nenäkarvoja

tiistaina 30.4.201972 min

NRJ:n Aamu toivottaa kaikille hyvät vaput! Janne muisteli lapsuudessa kerrottuja vappuapallojen vaaroja, jotka eivät ihan vastaa todellisuutta. Tarinaan mahtui myös vanhan uskonnon opettajan omat valistukset! Jere taas paljasti, kuinka brutaalisti mies nyppii omat kulmakarvansa. Mielessä myös poikaystävänä Greyn anatomian katsominen, Jeren haalarikapina ja Lovezone!

Tv-ohjelmien kanssa pettäjät ja Putinin IG-live

maanantaina 29.4.201978 min

Virtaa uuteen viikkoon NRJ:n Aamusta! Vaikka Jannea voikin tituulerata Suomen rakkauden täyteisemmäksi radiojuontajaksi, niin uuden Avengers-elokuvan myötä pettämisen halu on hiipinyt miehen mieleen. Jere taas puolestaan on viikonloppuna pistänyt Helsingin leffateatterit sekaisin ja päätynyt tuijotuksen kohteeksi kirjastossa. Mielessä myös Putinin IG-live, Japanin keisarin näkymätön miekka ja 10 000 askelta!

Liian junnut Bond-pahikset ja Keravan hammaslääkäri

perjantaina 26.4.201958 min

Ihanaa viikon parasta päivää toivottaa NRJ:n Aamu! Ala-astelaiset vetivät Jannea aivan kuusi-nolla, kun vitosluokan kovin myyntitykki heitettiin miehen eteen kaupittelemaan Kevätpörriäistä. Jere taas kertoi, kuinka miehen autokaupoissa lopulta kävi ja millainen sketsihahmo paikalle saapui myyjän rooliin. Mielessä myös Keravan hammaslääkäri, kuulijoiden toivespiikit ja liian nuorekkaat Bond-pahikset!

Torstain tunnustukset ja kuulijoiden toivespiikit

torstaina 25.4.201979 min

Viikko jo helposti voiton puolella, kun NRJ:n Aamussa vietetään torstaita! Sitä voisi kuvitella, että uuden auton metsästys näyttäisi tulevan pian päätökseen, kun unelma-auto Jerelle on löytynyt, mutta autossa on yksi pieni esteettinen vika, joka uhkaa pilata kaiken. Muuten lempeänä nallena tunnettu Janne taas meinasi antaa täyslaidallisen kahdelle nuorelle mimmille, jotka puhuivat selvästi ohi suunsa metrossa. Mielessä myös kuulijoiden toivespiikki, Torstain tunnustukset ja huvipuistojen uutuudet!

Eduskunnan ensimmäinen päivä ja ruokakaupassa eksyminen

keskiviikkona 24.4.201976 min

Poweria keskiviikkoon pumppaa Janne ja Jere NRJ:n Aamussa! Vaviskaa some-vaikuttajat - Janne nimittäin esitteli Instagramin uuden ominaisuuden, jonka pitäisi vähentää normikäyttäjien some-stressiä. Jereä taas ihmetytti intiimituotteiden osto nettikirppareilla. Mielessä myös eduskunnan eka päivä, ruokakaupassa eksyminen ja kännykän tuijottajille suunnitellut liikennevalot.

Dildobingoa ja tomaatin välttämistä

tiistaina 23.4.201979 min

Pääsiäinen on takana päin ja NRJ:n Aamu is back in business! Jannella on ainakin ollut ikävä juontajakolleegaansa, kun dildobingossa miehen pöytäseurueeksi istui nälkäinen kolmikko. Jere taas on päässyt pääsiäisenä maistamaan Lapin maisemia ja oppimaan jotain paikallisesta vieraanvaraisuudesta. Mielessä myös tomaattien poisto, ravintolassa tarjoaminen ja maailman kallein porrasremontti!

Sipsin rouskutus ja Torstain tunnustukset

torstaina 18.4.201968 min

Aurinko paistaa, pitkät vapaat edessä ja meno kohdillaan NRJ:n Aamussa! Suomen rakkauden täyteisin radiojuontaja Janne pääsi todella pelaamaan kotikentällään, kun mies blastasi, mitä oikea rakkaus tarkoittaa. Torstain tunnustuksissa Jere taas suunnitteli benjihyppyä, joka olisi kuulemma jo toinen kerta, kun miehen elämä olisi kumista kiinni. Mielessä myös uudet IG-postaukset, rouskuvat ruuat ja munarikas pääsiäinen!

ATK vs Jere ja mämmibrownie

keskiviikkona 17.4.201975 min

Jere is back ja NRJ:n Aamu on täysilukuinen! Vaikka pitkät vapaat siintävät jo monen mielessä, niin Janne julisti pääsiäisen virallisesti huonoimmaksi ruokapyhäksi. Jere taas pääsi valottamaan opinnäytetyönsä etenemistä, eikä hommat ollet todellaakaan menneet kuin Strömsössä! Mielessä myös mämmibrownie, vieraille kokkailu ja parrast vs koirat!

Myöhästyneet virpojat ja pikkuhousufetissi

tiistaina 16.4.201981 min

Kevät jyllää voimalla NRJ:n Aamussa ja studiossa vielä tänään tuurauskombolla Janne ja Ritu! Janne oli jo valmis julistamaan vuoden 2019 jälleen virpoja vapaaksi vuodeksi, kunnes eilen oven taakse saapui myöhäinen vaahtosammuttimen kokoinen yllätys. Ritu taas paljastui varsinaiseksi siivousfriikiksi, jolta löytyy masiinaa kodin joka pinnoille! Mielessä myös pikkuhousufetissi, GOT-ulkopuolisena olo ja sakkojen maksu kolikoilla.

Vaalibileet ja turnajaisjoukkoeet

maanantaina 15.4.201973 min

Aurinkoa maanantaihin tarjoilee NRJ:n Aamun Janne ja Jereä paikkaava NRJ:n somesta ja listaohjelmista tuttu Ritu! Koko Suomi pidätti eilen henkeään sunnuntai-illan, kun eduskuntavaalit ja naisten lätkän mm-kisojen finaali käytiin samaan aikaan. Janne ainakin vertasi vaalivalvojaisia huonoihin uudenvuoden bileisiin ja Ritu lähetti tsempit kiekkoilijoille. Mielessä myös pääsiäisen aarteen etsintä, ihmisen suurin teknologinen saavutus ja festaripyörät!

Lauri Markkasen dietti ja diabetessynttärit

perjantaina 12.4.201977 min

Ahh se on täällä taas - perjantai! Parkkipirkot ja lipuntarkastajat eivät tunnetusti sääli ketään tai mitään, mutta eilen Janne pääsi todistamaan ihmisryhmää, joka oli immuuni lipun tarkastukselle. Jere puolestaan koitti etsiä väriä elämäänsä ja toivoi joskus pääsevänsä vielä diabetessynttäreille. Mielessä myös lauseet, mitä voit sanoa hautajaisissa ja sängyssä, Ikean kovimmat tuotteet ja festareiden tulevaisuus.

Murot vedellä ja vessasäännöt

torstaina 11.4.201951 min

Ihanaa torstaita toivottelee NRJ:n Aamu! Sitä voisi luulla, että kaikille on opetettu samanlaiset säännöt vessassa käymiseen lapsena, mutta Janne törmäsi julkisessavessassa mieheen, joka oli selvästi hiukan hukassa. Jere taas kertoi huippumallien kanssa deittailusta Torstain tunnustuksissa. Mielessä myös kiukkuiset ja menestyneet lapset, murot vedellä ja ensimmäinen kuva mustasta aukosta.

Jodel-vaalit ja Mikropettäjä Island

keskiviikkona 10.4.201983 min

Viikon puolivälin powerit tarjoilee NRJ:n Aamu! Janne uskoi nykypäivän parisuhteiden olevan hankalampia menneisiin verrattuna, koska nykyään suhteissa joutuu sopimaan emojien käytön pelisäännöt. Jere taas kertoi stooria yläasteiden nuuska-agenteista, joiden Janne epäili pelaavan kahteen pussiin. Mielessä myös vaalien Jodel-ehdokkaat, lähituotettu pontikka ja Hailuodon valloitus!

Pizzauuni statussymbolina ja lentokoneen kauheimmat vierustoverit

tiistaina 9.4.201982 min

Iiihanaa tiistaita toivottelee NRJ:n Aamu! Monet meistä ovat kokeneet sen tuskan, kun lentokoneessa viereen istahtaakin epämieluinen kanssamatkustaja. Tällä kertaa Janne sai kokea sen, miltä tuntee itse olla se tyyppi. Jere taas heitti tiukkaa faktaa, miksi Kouvola on lintujen kauhu. Mieless myös ruokahaasteet, äänestäminen parisuhteessa ja pizzauuni statussymbolina!

Vegaanivaalit ja Seinäjoen ruokahaasteet

maanantaina 8.4.201986 min

Viikon starttiin bensat tarjoilee NRJ:n Aamu! Jannella ja Jerellä ollut safkan täyteinen viikonloppu aina Seinäjoelta Lontooseen asti, kun Jere pääsi täyttämään mahaansa 30 munkilla ja Janne pääsi testaamaan Euroopan parhaan burgerin. Mielessä myös mäkkärikapina, yläasteen unelmaduunit ja The Meg!

Ylipakkaaminen ja vegeilyn puolustuspuhe

perjantaina 5.4.201984 min

TGIF ja sen mukaiset tunnelmat tarjoilee NRJ:n Aamu! Jos rikollisilla puuhilla haluat rikastua Dubaissa, niin suomalaiskeksinnön avulla sun ei tarvitse ryhtyä autovarkaisiin, vaan riittää kun pöllit pelkät avaimet. Jere taas tuntuu suorittavan viikonloppureissulleen "pienimuotoista" ylipakkaamista. Mielessä myös ylikulutus, vegejen puolustuspuhe ja maailman kallein avioero.

Liian kallis lahja ja orgasmipääkaupunki

torstaina 4.4.201977 min

Viikonloppu häämöttää jo nurkan takana, kun kalenterissa tänään torstai! Jerellä synnit painavat hartioita, kun tonnin alasin ja tänään olikin aika keventää oloa Torstain tunnustuksissa. Janne taas epäili sipsin ja karkin himon sammuvan, kun vain osaa valita herkkujen maut oikein. Mielessä myös kiimainen taidelainaamo, arjen rytmi ja kaksosgate!

Kouvolan hevosmafia ja rahanpesijä-Jere

keskiviikkona 3.4.201983 min

Viikko jo puolivälissä NRJ:n Aamussa! Tälläkin hetkellä KRP saattaa tarkailla Jeren rahaliikennettä, kun mies on kevätpäissään lähdössä autokaupoille, mutta käteisen saanti uhkaa lyödä kapuloita rattaisiin. Janne taas todisti sukupolvien välistä somekuilua, kun IG-nuori haistatti pitkät Facebook-mummolleen. Mielessä myös 12 minuutin onnellisuus, hevosen päät Kouvolassa ja kuningatar Elisabetin mökkitie!

Liian suuri sohva ja ihastuksen unohtaminen

tiistaina 2.4.201988 min

Kovaa ajoa NRJ:n Aamussa tiistain kunniaksi! Kuka olisi arvannut studion sisältävän näin paljon mies komeutta, kun Jere yllätti ja kertoi tarinaa Mr. Lyseo vuosistaan! Janne taas on lähdössä viikonloppureissulle kohti Lontoota ja ajan maksimoimiseki mies tarvitsi Jeren apua. Mielessä myös liian iso sohva ja lipputankohype sekä Lovezonessa koitettiin päästä ihastuksen yli.

Tee-se-itse kotiremppa ja Veronican leiritulet

maanantaina 1.4.201978 min

Startin huhtikuuhun tarjoilee NRJ:n Aamu! Vaikka rakkaus ruoka- ja remonttiohjelmia kohtaan on suuri NRJ:n Aamussa, niin eräs sarjojen seikka tuntuu aiheuttavan Jannelle aikaisia harmaita hiuksia. Jere taas pohti, miksi kalaa syövä vegaani lynkataan julkisesti. Mukana maanantaisin tietty myös Veronica puhumassa eilisestä Selvityjät -jaksosta! Mielessä myös kellojen siirto, aprillipäivä ja Reinojen joukkorahoitus!

Allergiaratikka ja ärsyttävät sanat

perjantaina 29.3.201987 min

Pe-pe-pe-perjantaiiii ja NRJ:n Aamu päivän mukaisissa fiiliksissä! Jannen fitness-wellness-bodari -elämää on kohta kuukausi takana ja eilen juontaja törmäsi henkilöön, joka sai kuntoilutulokset tuntumaan sata kertaa paremmalta. Jere taas etsi Suomen hirveintä sanaa ja ehdotuksiahan tulvi joka luukusta! Mielessä myös allergiaratikka ja murojen oikeaoppinen syönti!

Lauri Markkasen intti ja räppärien nimet

torstaina 28.3.201974 min

Eväät energiseen torstaihin tarjoaa NRJ:n Aamu! Jere päätti heittää Torstain tunnustukset astetta kovemmalle levelille, kun mukaan synninpäästöön otettiin juontajan äiti! Janne taas luuli löytäneensä täydellisen ajan käydä salilla, kunnes huomasi pian fiiliksen olevan kuin vankilan pihalla. Tänään ratkesi myös kauan arvuuteltu NRJ:n Aamun Keksi kysymys -skaba ja voittajalle lähti 740€! Mielessä myös porukkareissut, Lauri Markkasen intti ja lounaat pomon kanssa!

Jeren saunastalkkeri ja Ivalon ensimmäinen hissi

keskiviikkona 27.3.201972 min

Viikko lähenee puoliväliä, kun kalenteri näyttää keskiviikkoa NRJ:n Aamussa! Jerelle taas sattuu ja tapahtuu ympäri kaupunkia, kun kuntosalin saunan lauteilla tuntematon lentopallovalmentaja lähestyy miestä ja kotimatkalla toinen pelimies koittaa hiipiä huomaamatta erotiikkaliikkeeseen. Janne taas huolestui norjalaiselta risteilyalukselta pelastetuista matkustajista, jotka eivät ehtineet käydä tax-free:ssä ennen evakointia. Mielessä myös neljän kilon jauheliha ja Ivalon ensimmäinen hissi!

Täynnä olevat putkat ja leffa-autot

tiistaina 26.3.201975 min

Tiistaihin energiaa NRJ:n Aamusta! Heti aamusta otettiin harppaus takaisin kivikauteen, kun Janne totesi olevansa "nykyteknologiassa" pahemmin jäljessä kuin Jeren äiti tai kuulijan mummo. Jere taas ajautui noloon tilanteeseen, kun kaikkien yllätykseksi mies oli jo menneisyydessään tavannut kaverinsa uuden tyttöystävän. Mielessä myös Lovezone, oudot tiedepulmat ja poliisien kevään merkit!

IG-lomat ja reissu maailman laidalle

maanantaina 25.3.201973 min

Uusi viikko starttaa NRJ:n Aamussa! Janne alkaa vaalien lähestyessä epäillä, millä perusteella ystäväpiirissä oikein äänestetään, kun vaalikonetulokset eivät enää kelpaa jengille. Jere taas pohti sekalaisen retkikunnan tavoitteita päästä maailman laidalle. Mielessä myös IG-loma, Lauri Markkasen aamiainen ja Veronican eilisen Selviytyjät -jakson tilitys!

Vääriä pukuja ja Florida man challengea

perjantaina 22.3.201977 min

Finally it´s Friday ja aurinko paistaa NRJ:n Aamussa! Radiogaala on jo aivan nurkan takana ja sen lisäksi, että Jere on tuskaillut oman pukunsa kanssa, niin probleemia ilmeni myös Jannella! Jere taas pääsi hypettämään lempinäyttelijäänsä, joka on tienannut kuusi numeroisen summan pelkällä "wow:n" sanomisella. Mielessä myös mäkkärin sushit, vaalimukit ja Florida man -challenge!

Torstain tunnustukset ja some-autot

torstaina 21.3.201980 min

Henkiset hernarit ja pannarit torstaihin tarjoaa NRJ:n Aamu! Vaikka maaliskuu vasta puolessa välissä, niin Janne pääsi todistamaan vuoden parasta läppää kun tuntematon herrasmies kujeili poliisin kustannuksella. Jere taas päästeli tuskiaan ulos Torstain tunnustuksissa. Mielessä myös some-autot, tuntemattomat ystävät salilla ja parhaat lasten nimet.

Älysytkäreitä ja unohtuneita luksusautoja

keskiviikkona 20.3.201977 min

Kevättä kohti mennään NRJ:n Aamussa! "Fitnesslifeen"" vaihtanut Janne alkaa huomata jo terveellisemmän elämän tulokset, kun eilen liikunta pelasti miehen ensi kertaa kirjaimellisesti paskasta tilanteesta. Jere taas nousi barrikaadeille vihattujen ketjuravintoloiden puolelle todistaen jengin vihan aiheettomaksi. Mielessä myös älysytkärit, pukuongelmat ja latoon unohtuneet luksusautot.

Raaka kana ja kalorikamera

tiistaina 19.3.201980 min

Vaikka taivas on harmaana kuin afterski lonkero, niin valon päivään tarjoilee NRJ:n Aamu! Janne on pestannut alakaupan myyjän jeesaamaan diettinsä kanssa, mutta nyt näyttää siltä, että myyjällä on tainnut personal trainerin rooli nousta liikaa hattuun. Jerellä taas on kana kynittävänä Mikko Leppilammen kanssa! Mielessä myös raaka kana, kalorikamera ja Lovezone!

Äijä-annoksia ja ympäristöystävällinen James Bond

maanantaina 18.3.201977 min

Uus viikko ja meininki taas katossa NRJ:n Aamussa! Janne pääsi viikonloppuna tutustumaan vanhaan grillikioskin pitäjään, joka valotti miksi jokainen iso annos kannattaa nimetä "äijä-annokseksi". Jere taas taisteli kirjaimellisesti yksin herkkuja vastaan ja muisteli myös vanhoja vaatimattomia pohjalaisia. Lisäksi mielessä ympäristöystävällinen James Bond, ilmastolakon mielenosoituskyltit ja tietty maanantaisin eilisen Selviytyjät jakson kulisseihin sukeltava Veronican leiritulet!

Vaatekriisi ja omat Temppareiden one-linerit

perjantaina 15.3.201977 min

Jalat pöydälle ja NRJ:n Aamun podcast päälle - nyt on perjantai! Janne ja Jere testasivat timanttisen ensivaikutelmansa omilla Temptation Island pokauslaineilla! Lisäksi Janne tuskaili kielletyn h-sanan käyttöä, Jere stressasi vaatteitansa ja NRJ:n Päivän Julianna ehdotteli pientä viilausta tuttuihin urheilulajeihin.

Käytetyt lomakuvat ja sylikkäin leffateatterissa

torstaina 14.3.201965 min

Poweria torstaihin NRJ:n Aamusta! Taas riittää kundeilla vauhtia loppuviikosta, kun Janne huomasi olevansa kateellinen lemmikkien instagram-profiileille ja Jere taas lähtee taistoon spagettibolognesea vastaan. Lisäksi NRJ:n Päivän Julianna kertoi eilisesta leffakäynnistään, kun viereisellä penkeillä harrastettiin sylitanssia. Mielessä myös Torstain tunnustukset ja Jasper Pääkkösen frendit!

Pettymysten Norja ja riittämättömät ylppärieväät

keskiviikkona 13.3.201977 min

Hello ja hyvät keskiviikot NRJ:n Aamusta! Janne päätti laittaa stopin internetissä leviälle videolle, joka neuvoo miten syödä ananasta oikein. Jere taas suunnitteli unelmiensa reissua Norjaan, kunnes faktat saksalais-karavaanareista iskivät vasten kasvoja. Mielessä myös unen nauhoitus, kultamaalin poisto ja ylppärieväät!

Itä-Helsingin susijengi ja lähikaupan dietti

tiistaina 12.3.201984 min

Aurinkoa tiistaihin tarjoilee NRJ:n Aamu! Helsingissä on bongattu susi ensimmäistä kertaan liki 20 vuoteen ja Janne epäileekin petoa urheilumainokseksi! Jere taas inspiroitui revittyyään hiuksiiaan päästä satulatuolin takia ja tänään listattiin aamujen pahimmat fiiliksen tappajat. Mielessä myös Lovezone, jauhelihan täydellinen maistaminen ja lähikaupan diettimyyjä.

Karvatrimmereitä ja sinkkukämppiä

maanantaina 11.3.201971 min

Potkua uuteen viikkoon taas NRJ:n Aamusta! Jere on aiheuttanut jälleen pahennusta kaupungilla ja saanut myyjiltä pitkiä katseita kysellessään karvojen poistosta kuvauksia varten. Janne taas kertoi täydellisiä vinkkejä, miten siivota exän muisto pois kämpästä ja kuinka luoda täydellinen sinkkukoti. Mielessä myös salarakkaan hinta, parisuhdekuvien poisto somesta ja Snapchat kiristys!

Väärin maustaminen ja nolot ostokset itsepalvelukassalla

perjantaina 8.3.201970 min

It´s fridayyyy! Seinäjoen oma masterchef Jere on päässyt sisään maustamisen ihmeelliseen maailmaan, vaikka tuoreiden yrttien käyttö ei mieheltä ihan vielä sujukkaan. Janne taas ymmärsi uimahallin saunassa vanhojen miesten seassa, mikä on suomalaisen miehen suurin kehu toiselle miehelle. Lisäksi mielessä erillään vietetty parisuhdeloma, mikrofonia janoavat vaaliehdokkaat ja itsepalvelukassan

Feikkiliikennevalot ja pyyhkeetön suihkussa

torstaina 7.3.201969 min

Vetoapua loppuviikkoon tarjolla NRJ:n Aamussa! Pohjanmaan oma poika Jere kyllä tunnistaa itsensä perinteikkääksi "miehiseksi mieheksi", mutta jotain mieheltä kuulemma vielä uupuu ultimaattisesta miehyydestä. Janne taas pohti, kuinka Suomen parhaille ravintoloille saataisiin asiakasystävällisemmät nimet. NRJ:n Päivän Julianna myös kertoi vinkkinsä, miten selviää kuntosalin suihkusta ilman pyyhettä!

Instagram-koulukuvaus ja teemanaapurustot

keskiviikkona 6.3.201968 min

Pakkanen is back, mutta lämmöt keskiviikon starttiin tarjoaa NRJ:n Aamu! Janne koki varsinaisen vanhemmuuden vuoristoradan sisällään, kun metrossa kotimatkallaan vannoi olevansa valmis isä, kunnes naapurista kajahtanut huuto juuri ennen nukahtamista muutti suunnitelmat täysin. Jere taas puolestaan suunnitteli ensimmäisiä teemanaapurustoja Helsinkiin ja Jannekin haaveili "Little-Seinäjoesta" Töölön keskellä. Lisäksi mielessä hanan päälle jättäminen, nykypäivän koulukuvaajat ja The Talk -suhteissa!

Frendin exään koskeminen ja 27-in-1 suihkusaippuat

tiistaina 5.3.201980 min

Uusi päivä ja uudet meiningit NRJ:n Aamussa! Vaikka Jannen huikea saliura onkin kestänyt vasta 4 kertaa, niin mies alkaa selvästi löytää jo paikkansa punttiksen sisäpiirissä. Jere taas on todennut Facebookin pettävän miehen kerta toisensa jälkeen. Mielessä myös pohjaton miesten suihkusaippua, laatikkoshoppailu ja Lovezonessa frendin exään koskeminen!

Yksin ravintolassa ja ihmisten sekoittaminen

maanantaina 4.3.201975 min

Aika laittaa uusi viikko rullaamaan NRJ:n Aamun tahtiin! Jere pääsi sunnuntaina maistamaan pientä luksusta, kunnes kaupan kassajono herätti taas miehen todellisuuteen. Janne taas päätyi kyseenalaistamaan identiteettiään, kun mies sekoitettiin viikonloppuyönä erääseen toiseen (eikä tällä kertaa edes Kasmiriin!). Mielessä myös exään törmääminen, sipsien maustaminen ja tietty maanantaisin Veronican leiritulet, missä tilitystä eilisestä Selviytyjät -jaksosta.

Leikkihuoneen porttikielto ja pierun purkittajat

perjantaina 1.3.201975 min

Nyt on lupa juhlia - on perjantai! NRJ:n Aamussa otettiin tänään selvää koko maailmaa vaivanneesta kysymyksestä: montako reikää juomapillissä on? Lisäksi Jere kertoi kohtaamastaan feikkituristista ja Jannen tutulla meinaa mennä häät mönkään somen ja sukunimen takia. Mielessä myös vuoden tärkein tiedekysymys, työkaverien stereotypiat ja porttikielto Ikean lasten leikkihuoneeseen!

Käärmetanssijoita ja vauvakuumetta

torstaina 28.2.201975 min

Hauskaa huomenta toivottelee NRJ:n Aamu! Jannelle oli tarttunut "kotiinviemisiä" eilisestä päiväkotireissusta eikä tyttöystävää hirveesti hymyilyttänyt. Myös oikeus on tapahtunut, kun Jere on saanut kananmunavarkaan viimein kiinni! Lisäksi mielessä jäätelöhotelli, laiton aviorikos, Suomen viimeinen käärmetanssija ja Torstain tunnustukset!

Munavarkaan etsintää ja päiväkotivinkkejä

keskiviikkona 27.2.201950 min

Tänään Jannella ja Jerellä oli jännät paikat, sillä pojat valmistautuvat aamun ajan tulevaan päiväkotikoitokseen. Vinkkejä päivään haettiin mm. miesten äideiltä, 4-vuotiaalta kummitytöltä sekä päiväkodin hoitajalta. Lisäksi Jere etsi edelleen toimiston munavarasta ja Janne tuskaili langattomien kuulokkeiden aiheuttamaa noloa tilannetta. Aamun aikana puhuttiin myös rattiraivosta ja pohdiskeltiin kuinka ensimmäinen KITKAT-patukka on syntynyt.

Kevät täynnä lantaa ja kerrostalot kesämökkinä

tiistaina 26.2.201964 min

Ihanaa tiistaita toivottelee NRJ:n Aamu! Jere oli heti aamusta räjähdysherkällä tuulella, koska joku oli tunkeutunut miehen reviirille. Janne taas oli bongannut uutisia länsinaapurista asti, missä ruotsalaiset tunnustivat olevansa kakkosia suomalaisiin nähden, mutta Jannea epäilytti naapurimaan tarkoitusperät. Mielessä myös Lovezone, lannan täyteiset kadut ja maailman miehisin ammatti.

Puhdasta ruokaa ja exit-soittoja

maanantaina 25.2.201972 min

Tänään listalla voimaa uuteen viikkoon ja tarjoilijoina toimii Janne ja Jere NRJ:n Aamussa! Jere kävi viikonloppuna tutustumassa "suureen tuntemattomaan", kun mies pääsi kokeilemaan kasvisruokaravintolaa! Reissu lihattomiin pöytiin herätti miehen myös muistelemaan ainutta kokkaamaansa kasvissafkaa. Janne taas perehtyi "puhtaaseen ruokaan" ja selvitti, miten autojen uusi Koiratila sopisi krapulaisille matkaajille ja parkkipirkkoja vältteleville kuskeille. Mielessä myös eilisen Selvityjät -jakson kulissien tapahtumat Veronican Leiritulissa, exit-puhelu ja tylsät

Vesipullon täyttö bideesuihkulla ja vuoden kovin puujalkavitsi

perjantaina 22.2.201979 min

AURINKOOO!! Perjantaifiilistä studio täynnä! Janne on jo hetken epäillyt Jeren pumppaavan kokkelia nokkaan ja tänään oli viimein aika saada asialle selvyys! Jere taas sai tutultaan haukut täytettyään vesipullon väärin ja miehen täyttötyyli herätti ällötystä aina kuulijoissa asti. NRJ:n Päivän Juliannan naapureita taas tuntuu vaivaavan juontajan äänekkäät iltapuuhat!

Ruokasynnit ja Torstain tunnustukset

torstaina 21.2.201977 min

Aurinko paistaa ja musa soi eli all good NRJ:n Aamussa! Viikonloppu lähenee kovaa vauhtia, koska pojilla taas herkut mielessa ja tällä kertaa ne kaikkein syntisimmät. Jere taas avasi sydäntään Torstain tunnustuksissa, missä ryöstettiin säästöpossuja. NRJ:n Päivän Julianna taas meinaa palkata Jannen siivojakseen, mutta Jerellä taisi mennä sekaisin, kuka vetää sisäkön asun päällensä.

Äidinkielichallenge ja pizzan reunat parisuhteessa

keskiviikkona 20.2.201980 min

Keskiviikon aamupalan kylkiäiset tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere heittäytyi yläasteen äikän maikaksi, kun mies painoi kuulijoille kielikokeen. Janne taas tajusi, kuinka täydellisen parisuhteen salat löytyvät pizzan reunoista. Mielessä myös finglishmien täyteiset ruokalistat, omien vanhempien haastaminen oikeuteen ja julkkisihastukset!

Vessapassi ja tuomiopäivän holvi

tiistaina 19.2.201989 min

Ulkona on sumuista kuin Skotlannin nummilla, mutta studiossa aurinko paistaa! Lentokentillä ja -koneissa kannattaa bisnesluokan olla varuillaan, koska pian Jere kiitää teidänkin ohi jonossa. Ainakin vessajonoissa uuden passinsa avulla! Jannelle taas selvisi, että mies olisi pärjännyt jo päiväkoti-ikäisenä vankilassa! Mielessä myös nettikauppaan palautus, Michelin tähdet ravintoloissa ja tiistaina tietty Lovezone!

Herätysjoikuja ja vauvan unohtamista

maanantaina 18.2.201987 min

Uuden viikon startin ja uudet kujeet siihen tarjoilee NRJ:n Aamu! Janne pääsi maistamaan luksuselämää viikonloppuna hotellissa, mutta onnistui järjestämään itselleen, tyttöystävälle ja käytännössä koko kerrokselle ei-niin-luksusherätyksen. Jerellä taas muisti pätkii ja pahasti, kun varpajaisissa meinasi koko vauva unohtua. Lisäksi mielessä omat huonot soittolistat, trendikkäiden asuinalueiden siirto ja tietty maanantaisin Selviytyjät tilitystä NRJ:n Aamussa Veronican leiritulissa!

Yhden yön sovellus

perjantaina 15.2.201955 min

Ihanaa ystävänpäivän jälkeistä perjantaita NRJ:n Aamusta! Stooria riitti kundeilla suuntaan ja toiseen, kun Janne kertoi kuinka on mahdollista jäädä omaan asuntoonsa loukkuun sisäpuolelle ja Jere valaisi kuulijoita uudesta sunnuntaiaktiviteetistaan, jonka avulla nousee varmasti pomon suosioon. Mielessä myös yhden yön Tinder ja maailman turhautunein kukkien ostaja.

Liika nostalgisoiminen ja Torstain tunnustukset

torstaina 14.2.201968 min

NRJ:n Aamu toivottaa kaikille kuulijoille ihanaa ystävänpäivää! Janne on saanut kotona palautetta ihmeellisten asioiden säästämisestä ja mies olikin tuonut jotain mukanaan studioon, mistä halusi Jeren rehellisen mielipiteen! Jere taas oli viimein päässyt lääkäriin tutkiuttamaan päänsä, mutta meno tuntui muistuttavan enemmän huvipuistoa! Mielessä myös ystävänpäivän kiimaisin treffipaikka, aarteen metsästys bussista ja tietty Torstain tunnustukset!

Arvolonkerot ja peto sängyssä

keskiviikkona 13.2.201970 min

Hyvää maailman radiopäivää ja perunaviikon puoliväliä NRJ:n Aamusta! Jos olet koskaan kokenut kiusallista hiljaisuutta, niin täältä pesee vertaistukea! Vanha puheammattilainen Jere pääsi heittämään vuoden "kovimmat" läpät optikkonsa kanssa. Janne taas kävi taistoon viini&kirja -kerhoja vastaan omalla lonkero&leffa -klubillaan! Julianna taas joutui treenaamaan alibiaan annettuaan väärän ensivaikutelman. Mielessä myös savannin sänkykuningas ja miesten autorakkaus!

Palautteen antamisen tuska ja ystävänpäivästressi

tiistaina 12.2.201959 min

Poweria tiistaihin tarjoilee NRJ:n Aamu! Jeren pää alkaa jo pikkuhiljaa olla parempi, vaikka miehen itsepäisyys aiheuttikin lääkärille harmaita hiuksia. Lovezonessa taas vaalenpunainen Janne väänsi kättä oikein urakalla kivisydämisten Jeren ja Juliannan kanssa ystävänpäivästressistä. Mielessä myös palautteen antamisen tuska, aikaisin nouseminen ja härski Pohjois-Suomi!

Ananaspizza ja Jeren kuolemanpelko

maanantaina 11.2.201969 min

Tsemppiboostit viikon aloitukseen tarjoilee taas NRJ:n Aamu! Janne suuntasi kohti porukoiden ruokapatoja viikonloppuna ja ilokseen huomasi, että vuosien omassa himassa asumisen jälkeen, niin kyllä mutsi oman pojan lautasen tunnistaa! Jere taas kiven kovaan väitti, että kohta näkyy valoa tunnelin päässä, kun mies oli meinannut kuolla viikonloppuna. Mielessä myös "helppo pizzaohje", Turun seksitestit ja Juliannan kännijuna!

Yhden yön jutun tekojalka ja opiskelijabileiden ikävöinti

perjantaina 8.2.201986 min

It´s fridayyy!! Vaikka pituudessa, kuuluisuudessa ja tilin saldossa Suomen oma poika Lauri Markkanen menee Jannesta heittämällä ohi, niin tänään NRJ:n Aamussa paljastui jotain, mikä sai Jannen tuntemaan itsensä isommaksi ihmiseksi kuin koristähti! Jere taas valitteli jo vuoronkauden kestänyttä pään jyskettä, jolla oli vähintäänkin jännät syyt. Mielessä myös yhden yön jutun irtojalka, 80-luvun somekuvat ja opiskelijabileiden ikävöinti. Studiossa kundien vieraana tänään kaikkien huulilla oleva Robin Packalen!

Väärälle tyypille tekstaus ja Torstain tunnustukset

perjantaina 8.2.201963 min

Hyvää torstain alotusta toivottelee NRJ:n Aamu! Torstain tunnustuksissa Jere pääsi taas avaamaan sydäntään vähintään yhden ihmiselämän verran. Janne taas epäili yhden kevään suurimman vaaliteeman olevan vain jeesustelua! Flunssasta parantunut Julianna saapui myös studioon varoittelemaan kuumehouruisena tekstauksesta!

Ministeritason saikku ja postinumerosafkat

keskiviikkona 6.2.201968 min

Aurinko paistaa ja musa soi - all good NRJ:n Aamussa! Janne ja Jere pohtivat Aamushow´ssa, millainen mahtaa olla ministeritason saikku, kun influenssa-aalto on saavuttanut jopa Juha Sipilän! Myös saamelainen urheilu maailmailla herätti pojissa innostusta eikä fritsujen muistelemiseltakaan tänään vältytty. Lisäksi mielessä postinumerosafkat ja parisuhteessa voittaminen!

Parisuhdeshoppailu ja Herra Laskiainen

tiistaina 5.2.201971 min

Huomenet tiistaille toivottelee NRJ:n Aamu! Janne antoi vinkit kaikille tuoreessa parisuhteessa oleville, miksi ei kannata lähteä yhdessä shoppailemaan. Pettymys voi olla käsin kosketeltava pukukopissa. Jere taas muisteli Herra Laskiaista eli suomalaista suurhenkilöä, joka kehitti laskiaispullan. Mielessä myös känni-somen peittely, koululiikunnan itsenäinen suoritus ja presidentin downshiftaus.

Eron voittaminen ja Veronica selviytyjissä

maanantaina 4.2.201971 min

Uus viikko käyntiin ja moottorina toimii NRJ:n Aamu! Janne kertoi stooria ystävästään, joka ei "new year, new me" -lupauksista välitä, mutta joka on löytänyt kaikille sopivan treenimotivaation. Studiossa myös Jannen ja Jeren vieraana NRJ:n oma Veronica, joka saapuu tästä lähin studioon joka maanantai aamu kertomaan eilisen Selviytyjät -jakson kulisseista! Lisäksi mielessä staditalvi, eilisillan panostus huomiseen työpäivään ja Juliannan kotisiivous.

Parisuhdehammastahna ja dyyneillä lempiminen

perjantaina 1.2.201965 min

Perjantai on täällä taas ja Janne is back in business! Koneiden kapina on alkanut jopa punttiksella, kun Jere on päässyt mittailemaan itseään. Vaikka lihasta miehessä tuntuu löytyvän, niin taisi miehen pilkka osua sittenkin omaan nilkkaan eräässä kohdassa. Janne taas pääsi itse nokittamaan Jereä kertomalla tarinaa Mersu-kuskeista. Mielessä myös mielialamusat, dyyneillä lempiminen ja parisuhteen kamalin riidan aihe!

Alastonuintia ja Salkkareiden juhlajakso

torstaina 31.1.201962 min

Tänään NRJ Aamussa fiilisteltiin tänään isosti mm. alastonuintia. Jannea tuurannut Ritu meni pähkinöiksi Salkkareiden juhlajaksosta ja Jere maalaiscroissanteista. Lisäksi mietittiin häiden järjestämistä ulkomailla, vauva.fi:n vinkkejä ylelliseen elämään. Lisäksi mietinnässä oli ystävien tuloerojen vaikutukset ja lopun kruunasi Jeren vitsi, joka tosin Ritulta ja Juliannalta ei saanut aivan mielettömiä aplodeja..

Autohuijaus ja epäilyttävä housujenlyhennus

keskiviikkona 30.1.201967 min

Julianna tuurasi Jannea NRJ Aamussa ja kertoi lisää värikkäitä autoseikkailujaan. Jerellä taas oli lantiolihakset valmiina taistoon eilisen ansiosta. Siitä ja housujen lyhentämisestä riitti juttua, kuten myös miesten pipomuodista ja oman pyllyn koskettelusta. Lisäksi aamulla pohdittiin päivän tärkeintä kysymystä; nuoletko sinä korkin?

Mikroammatit ja kaasuautot

tiistaina 29.1.201970 min

Henkisiä lumilapioita lumimyrskyn keskelle tarjoilee NRJ:n Aamu! Jerellä taitaa olla uudet kesäautot jo mielessä, kun studiossa vertailtiin mielikuvia sähköautoista ja ihmeteltiin uusinta autotrendiä. Janne taas kertoi tarinaa ympäri Suomen matkustavasta ystävästään, kuka ei enää suostu käymään ystävillään kylässä. Mielessä myös mikroammatit, some-vertailu ja Lovezone!

Santsaus á la carte ravintolassa ja isännän ommel

maanantaina 28.1.201960 min

Se ois taas maanantai ja tsempit uuteen viikkoon painaa NRJ:n Aamu! Jere muistutti taas viikonlopputarinallaan kuulijoita, miksi on radiokentän suurin syömäri! Lisäksi mies valisti mikä on isännän ommel, mikä ainakin tuoreiden faijojen kannattaa tietää! Janne taas pääsi todistamaan nuoren Pelle Pelottoman bussimatkaa. Lisäksi mielessä dine&dash -treffi-ilmiö, pillukka ja reikäfarkut!!

Vuokra-autoriippuvuus ja salaatinlehtiburgerit

perjantaina 25.1.201967 min

Päivistä paras eli perjantai taas täällä! Kaikkiahan tykkäävät ylistää omaa kumppaniaan kaikkein parhaaksi, mutta Janne pääsi todistamaan lähietäisyydeltä, miltä näyttää kun omasta poikaystävästä luulee piiiiikkusen liikoja. Jerellä taas ei faijan lahjan ostos sujunut ihan oppikirjan mukaan. Mielessä myös ultimaattinen faijavitsi, vuokra-autoriippuvuus ja telkkariohjelmat, missä itse haluiaisi vierailla! Vieraana myös uutta musaa julkaissut Ellinoora!

Mielitekojen nuuhkiminen ja bemarikuskit

torstaina 24.1.201968 min

HUOMENTAAA!! Torstai ja aurinko paistaa eli all good! Jos työpaikan pöydällä on kasa korvapuusteja, mutta herkuton tammikuu puskee päälle, niin mieliteon pitäisi lähteä nuuhkimalla pullaa pari minuuttia. Janne luuli myös duunaavansa osansa ilmastotalkoissa, mutta eilinen iltapala palautti miehen maan pinnalle. Mielessä myös torstaina totta kai Torstain tunnustukset, Vesa Keskisen bitcoin kiristys ja bemarikuskit!

Kotiparturointi ja yövieraan salakuljetus

keskiviikkona 23.1.201968 min

Jytkettä keskiviikkoon NRJ:n Aamusta! Jere on käynyt tapojensa mukaan tutulla parturilla halutun lopputuloksen takaamiseksi, mutta tällä kertaa juontaja päätti vielä viimeistellä loppusilaukset itse kotona! Lisäksi eilisen hääkeskutelun takia Janne sai frendiltään hääkutsun tulevaisuudesta. Mielessä myös yhden yön jutun salakuljetus, väärien tyyppien moikkailu ja Oscar-ehdokkaat.

Liian yllätykselliset häät ja Jeren uusi kävely

tiistaina 22.1.201970 min

Hello ja hyvää huomenta NRJ:n Aamusta! Fyssari painoi Jerelle rankkaa faktaa miehen pakaroiden koosta ja lopputuloksena juontajalle suunniteltiin uusi kävely. Janne puolestaan muisteli entistä työvuoroaan, missä asiakas meinasi myrkyttää itsensä sytytettyään sähköröökin. Mielessä myös liian yllätykselliset häät ja Lovezonessa haikailtiin exien perään.

Veden ylihypetys ja perinteinen kesäduunin rakkaustarina

maanantaina 21.1.201967 min

Uuteen pakkasen ja superverisusikuun täyteiseen viikkoon lämpöä tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere pääsi lempipuuhiensa pariin pieksemään terveysmyyttejä heti aamusta ja tänään osansa sai yltiöllinen veden juonti. Janne puolestaan ajatteli viikonloppuna nostavansa poikaystäväpisteitä, mutta eipä menneet kokkailut kuin Strömsössä. Mielessä myös Puumala cityn kesälomarakkaus, ylihypeteten leffan maanpinnalle palautus ja Juliannan mutsin auton seikkailut!

Ammattilaisruokakuvaaja ja some-haasteiden takapiru

perjantaina 18.1.201977 min

Ulkona paistaa aurinko ja kalenteri näyttää perjantaita - BEST! Tänään lähetyksessä varoitettiin foliohattuja somessa leviävästä #10yearschallengestä ja annettiin oma versio #Birdboxchallengesta, selviteltiin epäonnistunutta kihlausta ja otettiin "ammattilaisten" vinkit ruokakuvaukseen! Vieraana NRJ:n Aamussa myös uutta musaa julkaissut Abreu, joka valotti pojille omaa parisuhdevaihtopenkin kokoonpanoa!

Torstain tunnustukset ja kokaiinipetankki

torstaina 17.1.201967 min

Huomenta "lumi-infernon" keskeltä toivottaa Janne ja Jere! Koulupoika Jere oli eilen taas astellut pitkin koulutietä kohti opinnäytetyön tekoa ja viimein näkyy valoa tunnelin päässä! Myös Julianna on viimein parantunut, mutta olihan mimmi ehtinyt tunkea lusikkansa toisten suhdesoppiin sairasvuoteelta asti. Lisäksi mielessä kokaiiniurheilu, univaje ja tietty Torstain tunnustukset!

Bokserien kuppikoko ja city-hiihtäjä

keskiviikkona 16.1.201971 min

Naisten alusvaatteet ovat ympäri maailmaa isosti esillä mainoskamppanjoissa ja Victorias secter järjestää kovempia kekkereitä, kuin isojen suomalaisten kaupunkien festaripomot, mutta entäs miesten alusvaatteet? Jeren mielestä myös miehille pitäisi kehitellä boksereihin oma kuppikoko. Janne taas pääsi perehtymään urbaaniin liikuntaan lähietäisyydeltä, kun kohtasi fanaattisen city-hiihtäjän! Mielessä myös lumi-infernoon varustautuminen, päivät kissavahtina ja Jeren atk-kriisi!

Silmät kiinni poseeraus ja julkkikset eduskuntaan

tiistaina 15.1.201976 min

Poweria tiistaihin tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere aiheuttaa taas pahennusta helsingin kaduilla, kun mies pääsi toimimaan tahattomasti liikenteen ohjaajana. Naapurit ainakin tykkää! Janne puolestaan epäili olevansa liian kaupunkilainen suomalaiseksi. Lisäksi jaettiin neuvoja silmät kiinni poseerauksessa, etsittiin julkkiksia eduskuntaan ja perehdyttiin pikasuihkuun!

Julkkisarmeija ja bilelaivojen sisustussuunnittelija

maanantaina 14.1.201967 min

Uus viikko NRJ:n Aamussa ja normimiehitys vihdoin studiossa, kun Janne ja Jere ovat parantuneet! Jannea vaivasi tautisen leima, minkä oli saanut työpaikkansa somesta, kun Jere taas koki satumaista onnea farkkuostoksilla. Lisäksi kerrottiin miten saada maailman parasta asiakaspalvelua, kuinka kodista voi tehdä Ruotsin laivan ja kuka on 1/19 saapumiserän seuratuin alokas intissä. Hauskaa maanantaita!

NRJ:n sairaspäivät jatkuvat

perjantaina 11.1.201974 min

Flunssaralli kaataa toimiston henkilökuntaa vuoronperään. Nyt sairastuvalla makaa Janne, joten NRJ:n Päivän Julianna saapuu Jeren peesiin. Mystiset puhelut ja tekstiviestit piinaavat Juliannaa, maailman rikkaimman miehen avioero herättää kaksikossa keskustelua ja mummon tunnetut luottoherkut thairuoka, texmex-herkut ja kebab saavat Jeren muistelemaan nuoruuttaan.

Kuka haaveilee akaattikotelosta?

keskiviikkona 9.1.201969 min

Jere makaa edelleen flunssan kourissa, siispä Päivän juontaja Julianna saapuu studioon nauttimaan Jannen kanssa aamukahveista. Hämmästystä aiheutti multideittailu, akaattikotilo ja terveellisen elämän huonot puolet joista kukaan ei ole varoittanut! Nauruilta ei säästytty Jannen kuullessa Juliannan eilisestä uimahallikokemuksesta.

Terveys vedonlyönti ja kolarin feikkaaminen

tiistaina 8.1.201970 min

Eihän se Jere ehtinyt olla kuin päivän duunissa ennenkuin saikku kutsui, mutta ei syytä huoleen, sillä Porin ja NRJ:n Päivän vahvistus Julianna Jannen kaverina aamussa! Julianna on pistänyt isot rahat tiskiin terveellisen elämän puolesta, mutta onneksi Jannelta löytyi täydelliset avaimet kisan voittoon. Lisäksi mielessä lomaruokakauppa ja vessapaperin korvaaminen. Tietty tiistaina ohjelmassa myös Lovezone, jossa juteltiin treffisäännöistä!

Maailman suurin matto ja viimeinen huono lomapäivä

maanantaina 7.1.201977 min

Lomat lusittu ja NRJ:n Aamu is back in business! Tulevia lomia varten Janne antoi vinkin viimeistä lomapäivää koskien, joka kuulosti suoraan naisten lehtien selfhelp -palstalta poimitulta. Jerellä taas matkastooria riitti maailman isoimmista nähtävyyksistä ja jonotuksen täyteisestä uudesta vuodesta Dubaissa! Lisäksi mielessä uudet intin alokkaat, ruokkiva kahvikone ja Juliannan hammashoito lomakohteen slummissa!

Liisterisinappi ja sushikuningatar

perjantaina 21.12.201861 min

Enää kolme yötä jouluun ja se kuuluu studiossa! Pojat poksauttelivat tasaiseen tahtiin Ed Sheeran joulukalenterin loputkin pallot ja joulumieltä jaettiin urakalla. Mielessä myös Jeren pikaposti, Jannen liisterisinapit ja kiitospuhe kuulijoille. Lisäksi Julianna kruunattiin sushikuningattareksi!

Miesten lahjat toisilleen ja ruokakoira

torstaina 20.12.201875 min

Vaikka monella koululaisella joulujuhla jo takanapäin, niin Jere se vasta hyppää takaisin koulunpenkille! Eivätkä jotkut asiat olleet vuosien varrella muuttuneet tippaakaan. Janne taas nimesi tasan kaksi asiaa, mitkä löytyvät paketista, kun miehet ostavat lahjoja toisilleen. Lisäksi mielessä kauheimmat lahjakokemukset, ruokakoira ja tietty Torstain tunnustukset!!

Jannen pitkät hiukset ja Jeren Jaloviina-parturi

keskiviikkona 19.12.201879 min

Enää 5 yötä jouluun! Janne kävikin trimmaassa hiuksensa juhlakuosiin, mutta lyhyt siili tuntui herättävän väärässä jengissä veljellisyyden tunteita. Jerekin kävi osiltaan kynittävänä ja tänään selvisi miehen parran lopullinen kohtalo! Lisäksi kundien vieraana NRJ:n Aamun Joulun tähti ehdokas numero kuusi: Janni Hussi!

Turhat kiltit jouluteot ja paikalliset grilliherkut

tiistaina 18.12.201878 min

Lumisateen täyteistä tiistaita NRJ:n Aamusta! Janne oli jouluostoksillaan inspiroitunut superpositiivisista myyjistä ja koitti laittaa hyvän mielen kiertämään. Turhaan... Jere puolestaan ylisti maailman parasta grilliruokaa, jonka reseptiä Janne ei voinut uskoa. Mielessä myös parinvaihto, telkkarin varastaminen ja jouluaatto 2.0!

Vanhuuden vertaaminen ja jouluähkyn selätys

maanantaina 17.12.201876 min

Uusi viikko käynnissä ja enää seitsemän yötä jouluun! Jere sai viimein elektroniikkasaagansa kunnialla päätökseen, kun nyt asunnosta löytyy uusi telkkari! Janne taas kärsi pienestä ikäkriisistä, jonka aiheutti somessa vanha vanhojentanssipari. Lisäksi mielessä kuntosalibussi Lapissa, jouluähky ja kadonneet rintaliivit!

Sokeiden kampittamista ja suihkurusketusta

perjantaina 14.12.201868 min

Hello ja hyvää perjantaita! Jeren televisio-ongelmiin näkyy viimein valoa tunnellin päässä, mutta seuraavaan probleemaan törmättiin heti myyjiä etsiessä. Janne taas pääsi kokemaan maailman hirvittävimmän ratikkamatkan, koska harvoin sitä tulee sokeita kampitettua. Lisäksi mielessä Seinäjoen ylistys, aineeton lahja sekä suihkurusketus. Kundien vieraana artistiaamiaisella tänään myös Aste!

Turhia stipendejä ja opettajien lahjomista

torstaina 13.12.201869 min

Hyvää torstaita NRJ:n Aamusta! Joulu lähenee ja lahjalistat sen kuin kasvavat! Tänään Janne ja Jere pohtivatkin opettajien lahjomista, oppilaiden turhia lahjastipendejä sekä lahjan ostoa parisuhteissa, vaikka erikseen sovittiin ettei osteta mitään! Torstaihin tietty kuuluu myös Tunnustukset ja lisäksi mietittiin, miksi kirjastot ovat suositumpia kuin kauppakeskukset!

Aplikaatioelämää ja joulukuun hypettämistä

keskiviikkona 12.12.201870 min

Aurinkoa joulukuiseen kaamokseen tarjoilee NRJ:n Aamu! Vaikka monella pimeys painaa hartioilla kuin jättimäinen flyygeli, niin joulukuusta on turha masentua. Janne nimittäin inspiroitui tarhaikäisten jouluhypetyksestä ja päätti jakaa ilon muillekkin! Lisäksi mielessä aplikaatioelämä ja hyyyvin oudot suhdekiemurat. Vieraana studiossa NRJ:n Aamun Joulun tähti ehdokas numero viisi - Bachelorette-Jenny! Naurua studiossa Jennyn kanssa riitti ja kuulemma tinder-treffeilläkin on jo käyty!

Rakkauden tunnustuksia ja julkkisten kokkikirjoja

tiistaina 11.12.201877 min

Joulun odotus Aamussa jatkuu ja tänään Jannen ja Jeren vieraana NRJ:n Aamun Joulun tähti skaban neljäs ehdokas Henri Alén! Mies kävi kertomassa, mitä mieltä on julkkisten keittokirjoista ja somettamisesta ravintoloissa! Lisäksi Janne ja Jere selvittivät, mikä on kaikkien"työaikametodien" pyhin tarkoitus ja Lovezonessa mietittiin yksipuolisia rakkaudentunnustuksia!

Jeren äijäkarvoitus ja liiat hellittelynimet

maanantaina 10.12.201876 min

Uusi viikko käyntiin ja joulu vaan lähenee! Jerestä on kuoriutunut varsinainen ÄIJÄ, kun karvoitusta on ilmestynyt lisää miehen kasvoille! Jos parta tekee miehestä "kunnon miehen", niin mikä karvoitus tekee naisesta naisen? Myös mielessä vahinkopostaaminen firman someen, veronpalautushype ja oudon laadukkaat kodinkoneet! Lisäksi rakkauden lähettiläs Janne taisteli kylmäsydämisiä Jereä ja Juliannaa vastaan parisuhteen hellittynimistä!

Yksin treffeillä ja Linnanjuhlien jämä ruuat

perjantaina 7.12.201876 min

Voimia pyhäpäivän jälkeiseen perjantaihin NRJ:n Aamusta! Linnanjuhlat tietty puhuttivat Janne sekä Jereä ja etenkin Salen tämän päivän rääppiäiset saivat miehet kateellisiksi! Mielessä myös äänikirjojen uupuminen, helium parisuhdevalistus ja pettyminen itsestään korjautuvaan telkkariin! Lisäksi Julianna kuumotteli yksin tekemistä!

Porilaisen ASMR:ää ja Salkkari näyttelijöiden nokkimisjärjestys

keskiviikkona 5.12.201880 min

Janne ja Jere herättelee taas keskiviikko aamuun! Pojat pohtivat studiossa jo huomista Linnan juhlien kuuminta vierasta ja yksi nimi nousi ylitse muiden! Jannea myös tuskastutti tietyt vanhat perinteet Itsenäisyyspäivässä. Lisäksi mielessä leijonan häkkiin maastoutuminen ja Porilainen ASMR! Studiossa myös vieraana NRJ:n Aamun Joulun tähti -kilpailija numero kolme - Salkkareista ja somesta tuttu Johanna Puhakka!

Verotoimiston pöydälle kusemista ja karaokejunia Tallinnaan

tiistaina 4.12.201886 min

Aurinkoa tiistaihin NRJ:n Aamusta! Jannen matka kohti kanta-asiakkuusstatusta lähikuppilassa lähenee, kun muut kantikset ottavat jo kontaktia. Eilen Janne törmäsikin varsinaiseen kulmapöydän Tarina-Teppoon. Mielessä myös karaokejunat, telkkarin oston vaikeus ja selvät laivareissut! Lisäksi vieraana aina yhtä härski, NRJ:n Joulun tähti -kilpailun toinen kandidaatti Ali Jahangiri.

Punaisten lyhtyjen katu ja julkkisten ylilyönnit

maanantaina 3.12.201885 min

Joulukuu starttaa NRJ:n Aamussa! Maailman matkaaja Jere reissasi viikonloppuna Amsterdamiin ja tietenkin matka vei Punaisten lyhtyjen kadulle! Lisäksi mielessä joulunkalenteripaniikki, lasten lukeminen ja Kanye Westin sekoilut. Vieraana myös ensimmäinen NRJ:n Joulun tähti -skaban kandidaatti Pamela Tola!

Puhe Ed Sheeranille ja teen nimeäminen

perjantaina 30.11.201887 min

Ihana perjantai taas täällä! Studiossa tällä hetkellä Jannen seurana liki toinen Ihmis-Ken, kun Jere toipunut ensimmäisestä kauneusleikkauksestaan! Oli kuulemma ollut leikkaussalikin täynnä seinäjokelaisia. Mielessä myös teen nimet, lasten rokottaminen ja puhe Ed Sheeranille! Mukana artistiaamiaisella tänään Reino Nordin!

Maksullisia perhejouluja ja stripparinimiä lapsille

torstaina 29.11.201881 min

Ihanaa torstaita NRJ:n Aamusta! Alle kuukausi enää vuoden isoimpaan juhlapyhään ja perheiden sisällä supistaan - missä vietetään tämä joulu? Päätöstä saattaa helpottaa anopin rahastukset joulupäivällisestä. Mielessä myös äitien jekuttaminen, oudot parisuhdekriisit ja tietty Torstain tunnustukset! Lisäksi aamussa koettiin Team Janne vs Team Jere keittiön herruudesta!

Tauolla toimistosta ja flippaavat opettajat

keskiviikkona 28.11.201877 min

Keskiviikko ja aurinko paistaa! Viime vuodet Suomen musageimit ovat heittäneet kärrynpyörää, kun moni artisti on jäänyt tauolle ja vielä useampi tehnyt comebackin! Janne ja Jere harmittelivat, miksei toimistohommista voi jäädä vuoden "taiteellisella tauolle"! Lisäksi mielessä flippaavat opettajat, Postin uudet menopelit ja ruokapöydän hiljaisuus!

Jere ja hullut suomalaiset sekä kantabaarin metsästys

tiistaina 27.11.201878 min

Jere is back! Stooria miehellä riitti reissun päältä jaettavaksi ja etenkään syömingit hienossa raflassa ei menneet pojilta ihan nappiin. Janne taas haluaisi saavuttaa kanta-asiakas statuksen baarissa, mutta taitaa miehellä olla siihen vielä muutama tuoppi matkaa! Lovezonessa NRJ:n Päivä Julianna heittäytyi vakavaksi!

Vantaa-rakkaus ja kutsumattomia yövieraita

maanantaina 26.11.201873 min

Uus viikko ja uudet kujeet NRJ:n Aamussa! Ritu paikkaa Jereä vielä tämän aamun miehen ollessa lomalla, mutta sehän ei tahtia haittaa! Tänään puhetta Jannen rakkaudesta Vantaaseen, kutsumattomista yövieraista Ivalossa ja parhaasta realityohjelmasta, jos haluaa löytää rakkauden! Lisäksi Julianna saapui studioon kertomaan, miten miehen vehkeen voi uuden tutkimuksen mukaan mitata ilman mittanauhaa!

Posteljooni takakontissa ja aikuisten kirjeitä joulupukille

perjantaina 23.11.201866 min

Hello se ois perjantai taas tåällä! Jere lähti lomille lomps ja miestä paikkaamassa NRJ:n Ivalon vahvistus ja somemanagerien kuningatar - Ritu! Juttua riitti aina oudoista aamurutiineista absurdeihin myöhästymisiin ja aikuisten joululahjalistoista dickpiceihin! Lisäksi Minuuttikisan rangaistuksessa Ritu pääsi laulelemaan Tiktakia!

Taskulamput yöklubilla ja Lappi nousuun

torstaina 22.11.201864 min

Hauskaa torstaita! Lapissa bisneksen pyörittäjät ovat huolissaan, kun ei meinaa pohjoiseen sataa lunta. Jannen ja Jeren mielestä Lappi vain tarvitsee pienen faceliftin ja brändäysuudistuksen! Mielessä myös ryyppyporukan taskulamppumies, tonnien arvoinen hätävalhe ja tietty Torstain tunnustukset! Lisäksi Julianna saapui kertomaan maailman kauheimmasta yhden kerroksen mittaisesta hissireissusta.

JERE JÄÄSKELÄINEN 30V

keskiviikkona 21.11.201877 min

PALJON ONNEEAAA JEEREEEE! Kättä lippaan ja skumpat kylmään - tänään NRJ:n Aamun oma Kumimies täyttää 30 vuotta! Olipahan sellanen spessulähetys, että saatiin aina sanavalmis Jerekin kerrankin hiljaiseksi. Ylläreitä, spessuvieraita, onnitteluja maailman toiselta puolen ja tietenkin tarjoiluja! Tästä oli Jeren päivä tehty!

Elektroniikkahuoltaja Jere ja Lovezone

tiistaina 20.11.201870 min

Hyvää tiistaita NRJ:n Aamusta! Jere vanhana elektroniikka taiturina koitti hakea ammattilaisapua ongelmiinsa, mutta tilanteessa taidettiinkin joutua vain ojasta allikkoon! Mielessä lisäksi lumettomat nuoret, opettajien digitalisointi ja ikäboksit! Tiistaina ohjelmassa tietty myös Lovezone, jossa selvitettiin kuulijan ongelmaa.

Suomen haravat maailmalle ja kokkikoulut saunassa

maanantaina 19.11.201874 min

Uusi viikko käyntiin NRJ:n Aamussa! Jeren synttärijuhlat jo takanapäin, mutta road to synttärit vasta alkanut lähetyksessä! Lisäksi mielessä perheen lähellä asuminen, saunassa kokkaus ja Suomen kuuluisat haravat! Lisäksi Jannen ja Jeren vieraana näyttelijä Eero Ritala, joka paljasti "väkivaltaisen salkkarimenneisyytensä"!

Maailman ennätyksiä ja miesten kuuntelutaitoja

perjantaina 16.11.201876 min

Peeerjantaiii!! Kumimiehen synttärit lähenee ja viikonloppuna juhlitaan (ensimmäisen kerran)! Jannella oli tiettyjä huolenaiheita kemuihin liittyen. Lisäksi Jerestä koitettiin leipoa maailman ennätys -miestä ja päiviteltiin viiskymppisten kasvavaa buumia parinvaihdossa! Lopuksi Janne vielä selitti NRJ:n Päivän Juliannalle, miksi miehet eivät todellisuudessa olekkaan huonoja kuuntelijoita!

Torstain tunnustukset ja aivosafkat

torstaina 15.11.201876 min

Hernerokat tulille - se on jo torstai! Päivään kuuluu tietenkin perinteinen Jeren henkisen taakan keventäminen Torstain tunnustuksissa, mutta lisäksi mielessä aivosafkat, Aku Ankan sielun myynti ja Jannen laittomat pikkujoulujärjestelyt! NRJ:n PäivänJuliannan kanssa selvitettiin myös suunnistusreitit ruokakaupassa!

Nuuskakartellia ja alkoholitonta viinaa

keskiviikkona 14.11.201876 min

Viimein se aurinko pilkistää harmauden läpi! NRJ:n Aamussa heitettiin möröt ullakolle ja pasaset peltiin, kun toivottiin Suomeen saapuvaksi superrikollisten nuuskakartellia! Lisäksi hypetettiin alkohollittoman viinan käyttötarkoitusta ja Juliannan pikajuoksijan taitoja Minuuttikisassa, sekä toivottiin salkkareiden muuttavan kauniilta Pihlajakadulta suoraan synkkään lähiöön!

Ruokamafiaa ja rahaa rakkauden kanssa

tiistaina 13.11.201878 min

Hyvää tiistaita NRJ:n Aamusta! Lovezonessa tuoksui tänään rakkauden lisäksi massi, kun Julianna kyseli Jannelta ja Jereltä oikeita tapoja hoitaa ja jakaa raha-asioita parisuhteissa! Lisäksi mielessä mozzarellaa väärentävä ruokamafia, poikien ilta vaatekaapissa ja Juliannan ennustukset Minuuttikisan rangaistuksessa!

Kondomin ostoa lentokentällä ja englannin kielisiä tarjouspäiviä

maanantaina 12.11.201873 min

Viikon startin tarjoilee NRJ:n Aamu! Jere pääsi vierailemaan pikkasen isommissa saleissa viikonloppuna, kun mies matkusti Cannesiin NRJ Music Awardseihin! Luksusta huolimatta jotain uupui huippuhotellistakin. Mielessä lisäksi oudot tarjouspäivät, maalle muutto ja lentokentän vessajonon kiilaus. Minuuttikisan rangaistuksessa Jere pääsi tunnustamaan rakkautta ja arvostusta Juliannaa kohtaan!

Exien Tinder ja kodinkoneet 2.0

torstaina 8.11.201866 min

Toivoa torstaihin NRJ:n Aamusta! Jere vanhana tekniikan ihmelapsena oli kehittänyt uuden ja ennen kaikkea rehellisen deittailu appin, joka pyyhkii pian Tinderillä lattiaa! Janne taas lähetti tsempit kaikille nuorille, jotka tuskailevat tulevaisuuden kanssa samalla, kun opo hönkii niskaan ammatinvalintakokeiden kanssa. Lisäksi lähetyksessä Jere päästeli paineita Torstain tunnustiksissa!

Luomiviikot ja räsypokkaa soolona

keskiviikkona 7.11.201875 min

Ei hätää jengi! Arkiviikko on jo puolessa välissä, kun keskiviikko on selätetty! Mikä yhdistää partureita ja kokkeja, miksi jokaiselle asialle on nykyään oma viikkonsa ja millaisen kirjeen liki kolmekymppinen mies kirjoittaa joulupukille? Näihin ja moniin muihin probleemiin vastauksia tänään NRJ:n Aamussa! Lisäksi Minuuttikisan rangaistuksessa ei jaettu yhtä hyviä käsiä kaikille, kun Julianna pelasi sooloräsypokkaa!

Duuria marraskuuhun ja kumppanin porukat

tiistaina 6.11.201875 min

Aurinkoa (ja Jeren mukaan myös duuria) marraskuisiin aamuihin by NRJ:n Aamu! Mielessä myös uusi työtrendi kotviminen, Moskovan yöklubien VIP-portsareiden parkkipalvelut ja kirkollisverossa säästäminen! Lovezonessa Julianna saapui studioon pohtimaan voiko suhde toimia, vaikka et tulisi toimeen kumppanisi vanhempien kanssa?

Gender partyt ja hedonisti loma-Janne

maanantaina 5.11.201866 min

Viikko käyntiin ja Janne is back! Vaikka juontaja viettikin vain neljän päivän vapaan, niin mies kertoi päätyneensä täyteen lomamoodiin! Lisäksi juontajat epäilivät nykyisten juhlapäivien olevan vain tekosyitä somettamiselle, kun Suomen markkinoille puskee jenkeistä tuttu Gender partyt! Minuuttikisan rangaistuksessa Janne kyhäsi NRJ:n Aamun pikkujoulut kolmessa minuutissa!

Järkyttäviä treffitarinoita ja kuulijoiden vinkkejä

perjantaina 2.11.201870 min

Julianna on todennäköisesti maailman ainut ihminen, joka ei pidä suomalaisista perinneherkuista. NRJ:n Aamussa käytiin läpi karmeita treffikokemuksia ja kuulijoiden vinkkejä viikonloppuun. Lisäksi Jere ihmetteli mummonsa reaktiota tsemppiterveisiinsä ja meno oli taattua perjantaina.

Pariskuntapiereskelyä ja exien kyttäystä

torstaina 1.11.201866 min

Entisiä puolisoita ei kytätä somessa! Jere tosin kertoi, missä vahingossa törmäsi exänsä kuvaan. Lisäksi Jannea tuurannut Julianna kertoi mistä syystä hänen kotikaupungin kustannuksella vitsaillaan ja lisäksi laitetaan pariskuntapiereskelyn faktat kuntoon! Mukana myös tottakai torstain tunnustukset.

Jeren Oscar-puhe ja pikkujoulut laivalla

keskiviikkona 31.10.201877 min

Piristystä harmaaseen keskiviikkoon by NRJ:n Aamu! Aamu aloitettiin voitokkaissa tunnelmissa 24h-challengissa, kun Jere pääsi esittämään oman Oscar-palkinnon voittopuheensa! Lisäksi Janne ja Jere huomasivat toisillansa olevan varsin eri käsitykset aikuisuuden asumisesta lapsuutensa takia! Studioon saapui myös vieraaksi tulevaisuuden varalle selviytymisoppaan kirjoittaneet Riku ja Tunna, joilta kuultiin miksi Suomi on oikeasti maailman onnellisin maa.

Verotietojen venailua ja pornon katsomista parisuhteessa

tiistaina 30.10.201873 min

Ihanaa tiistaita! Suomalaisia hellitään toden teolla, kun ensilumi on nyt satanut koko maahan ja verotiedot julkaistaan ylihuomenna! Julianna suolattiin Minuuttikisassa soittelemaan renkaiden vaihtoapua, Janne ja Jere tuskailivat kravatin sitomisen kanssa ja phdittiin, miksi verotietopäivä on suomalaisuuden ytimessä. Lisäksi Lovezonessa ruodittiin pornon katsomista parisuhteessa!

Kellojen siirtoa ja loveseattia

maanantaina 29.10.201869 min

Tänään kannattaa kerääntyä työpaikan kahvihuoneeseen jos haluaa kuulla, kuinka jengillä on unirytmit sekaisin ja töistä myöhästyttiin kolme tuntia kellojen siirron takia! Janne kuitenki paljasti frendinsä perheyrityksen, joka tekee vuoden isoimman tilin aina kellojen siirron jälkeisenä päivänä. Lisäksi yhdessä mietittiin NHL-pelaajien matsireissun vapaa-aikaa Helsingissä ja Jere valaisi Jannea, mikä on leffateattereista löytyvä loveseat!

Kirjapeniksiä ja kananmunapingistä

perjantaina 26.10.201879 min

Pe-pe-pe-perrjantaiii!! NRJ:n Aamussa Janne ja Jere ottivat penistaiston kolmannen erän, kun tänään omat vehkeet nimettiin kirjojen mukaan! Lisäksi pohdittiin, miksi kaikki synttärit ovat syksyisin ja nopeuttaako käteisen katoaminen elämää sekä pelattiin kananmunapingistä. Lopuksi vielä ihana Ellinoora saapui Jannen ja Jeren vieraaksi!

Torstain tunnustukset ja energiakivivalaistumista

torstaina 25.10.201862 min

Viikko jo pitkällä NRJ:n Aamussa ja Jerellä on ollut aikaa hölmöillä sydämensä kyllyydestä. Aika siis Torstain tunnustuksille! Lisäksi Janne kertoi valaistumisestaan energiakivikaupassa ja NRJ:n Päivän Julianna saapui studioon tiedustelemaan häiden perumista! Minuuttikisan rangaistuksessa Janne kesytti menkkahirviötä!

Spurgunimiä ja lomasomea

keskiviikkona 24.10.201874 min

Ihanaa keskiviikkoa! Oletko luonut jo oman spurgunimen? Jos et, niin NRJ:n Aamu auttaa! Lisäksi Janne ja Jere pistivät ihmisten lomasomet ruotuun, pohtivat tekevätkö crossfittaajat poikien kisareissuja ja Minuuttikisan rangaistuksessa Jere jo toista päivää eroottisissa tunnelmissa. Myös NRJ:n Päivän Julianna saapui studioon kertomaan maailman hirveimmistä tindertreffeistä, joissa rypsiöljy näytteli pääosaa!

Roosanauhagate ja alastonta vaatteidenkeräystä

tiistaina 23.10.201886 min

Huomenta! Lehtien otsikot tänään täytti 22-vuotias Patrik, joka oli saanut potkut Roosanauhan pitämisen takia töissä. NRJ:n Aamun pojat pistivät kuulijoiden kanssa homman pakettiin! Lisäksi Janne ei luottanut kohtaloon, Jereltä lähti Minuuttikisan rangaistuksessa vaatteet ja Lovezonessa Julianna pamahti studioon setvimään parisuhteessa olevien "kaverien näkemisaikoja".

Alastomia ilotulituksia ja vanhempien lahjoja

maanantaina 22.10.201874 min

Viikko käyntiin n-y-t NYT! Pojat pohtivat viime viikkoista yllätysmetsäreissuaan, jonka Julianna ja Ritu järjestivät kundeille. Pojathan selvisivät kunnialla maaliin, mutta yhtä mieltä oltiin, että haaste olisi ollut helpompi selvittää 30 vuotta sitten! Lisäksi Jere pääsi vetelemään mutkat suoriksi ralliauton ratissa, Janne tarjosi lohtua suomalaisille, joilta ei small talk suju ja NRJ:n Päivän Julianna antoi varoittavaa esimerkkiä rakkauslomista!

Sisältöä Seiskaan ja tunnustuksia torstaihin

torstaina 18.10.201865 min

Jere ja Ritu piipahti eilen Putouksen pressissä! Kaksikon huomion vei erityisesti paikalla pyörinyt Seiskan kuvaaja, joka otti homman haltuun ensi metreistä lähtien. Toki NRJ:n Aamussa tarjoiltiin myös sisältöä Seiskaan kiitos Timo Lavikaisen ja Pilvi Hämäläisen! Torstaihin saatiin tuttuun tyyliin myös Jeren tunnustuksia ja ihmeteltävää riitti niin somelomassa kuin jääkaappikylmissä hedelmissä.

Exät, Ivalon hissigate ja Jeren autokaupat

keskiviikkona 17.10.201867 min

Tänään NRJ:n Aamussa mentiin poikkeusmiehityksellä kun Janne lähti reissuun! Jere ja Ritu selvitti Aamun aikana Ritun kotikylän Ivalon hissitilanteen (tai lähinnä sen onko niitä), Jeren kuplan kauppa-arvon ja tunkipa Jeren exä myös muistoissa mukaan lähetykseen. Kaksikko päätti myös avata linjat kuuntelijoille, sana on vapaa -hengessä!

Biiseillä nimettyjä peniksiä ja ylisuorittamista

tiistaina 16.10.201872 min

Viime viikolla Janne ja Jere nimesivät vehkeensä leffojen mukaan, mutta taisto siisteimmästä nimestä ei suinkaan ole ohi, vaan tänään vuorossa oli biisien nimet! Lisäksi Janne purki turhautumistaan kännykän näytön vaihto-operaatiosta ja Jere ylisti lempisesonkiaan!

Jeren saunareissu ja maailman kallein viini

maanantaina 15.10.201869 min

Viikko käyntiin NRJ:n Aamussa! Jere oli kuin uudestaan syntynyt viikonlopun saunareissun jälkeen, vaikka kymmenasteisessa meressä pulahtaminen ei tehnyt miehen egolle hyvää. Janne taas kertoi, mitä pomoltaan piilottelu bileristeilyllä voi pahimmillaan olla. Minuuttikisan rangaistuksessa Jere etsi helpointa tietä pois maasta ilman passia!

Kuumotusta kyttiksellä ja tauolla oloa

perjantaina 12.10.201871 min

PERJANTAIIII! Jere kertoi stooria frendistään, joka on kulkenut ilman alushousuja jo YLI 30 VUOTTA! Pakkohan se oli ottaa selvää, onko ilmiö yleinenkin miesten keskuudessa. Janne puolestaan huomasi kuumottelevansa kuin taparikollinen poliisiasemalla passia noutaessaan. Minuuttikisan rangaistuksessa Julianna pääsi lukemaan jauhoista merisäätä!

Mallin keikkaa ja Kalevalaa pohjalaisittain

torstaina 11.10.201863 min

Ensimmäinen vierailu Hulluilla päivillä ja Janne on jo rikki! Kyynerpäätaktiikalla ihmismassasta selvittii, mutta symatiat olivat maailman epäonnisimman myyjän puolella. Jere taas päästeli raskaan viikon jälkeen ilmoja pihalle Torstain tunnustuksissa, missä opittiin myös, mitä miehen "cheatday" tarkoittaa. NRJ:n Päivän Julianna pomppasi myös studioon kertomaan uudesta työtarjouksestaan taidemallina!

Unisex-sauna ja parisuhdesäännöt

keskiviikkona 10.10.201871 min

Suuri osa suomalaisista on valmistautunut taas kyynerpääsuojin ruokaostoksille, kun Hullut päivät alkavat. Vaikka tarjouspäivät ovatkin yhdet Suomen suurimmista, niin Janne ja Jere epäilivät tarjouksien merkitystä tavallisille pulliaisille. Lisäksi nykyään ei tarvitse odottaa edes firman pikkujouluihin pettääkseen puolisoaan, koska olemassa on "mikropettämistä"! NRJ:n Päivän Julianna pamahti myös mestoille kauhistelemaan parisuhteen pelisääntöjä!

Leffapenikset ja Jannen letti

tiistaina 9.10.201873 min

Mies! Oletko nimennyt oman heppisi? No ainakaan NRJ:n Aamun Janne ja Jere eivät! Siksipä juontajat ottivatkin kilpailun leffojen nimillä varustetuista vehkeistä. Lisäksi pitkästä tukasta unelmoiva Janne epäili, että pian mies sekotettaisiin Kasmirin sijaan toiseen suomalaisartistiin jos juontaja antaisi letin kasvaa. Lovezonessa Julianna pomppasi studioon selvittämään pariskuntien tasapuolisuutta!

Mysteeriavain ja maailman hirvein muutto

maanantaina 8.10.201867 min

Viikko käyntiin rytinällä NRJ:n Aamussa! Janne antoi Jerelle mysteeriavaimen käteen show:n alkumetreillä ja lupasi paljastaa avaimen käyttötarkoituksen myöhemmin. Eipä taida olla Jereä koskaan näin isosti yllätetty! Lisäksi Jere pääsi avautumaan viikonlopustaan frendin muuttoapuna, kun kaikki ei mennyt aivan nappiin. NRJ:n Päivän Julianna myös pamahti studioon valistamaan kundeja, että mimmin ystäväpiiristä löytyy vähintään yhtä hajamielisiä tyyppejä, kuin hän itse!

Rattiraivo ja sugardaddy

perjantaina 5.10.201878 min

Laskettelukeskukset aukee ja samalla ensi viikolle luvattu +15 astetta - only in Finland! Pitkien syksyjen pelossa Janne ja Jere unelmoivat Suomen ensimmäisestä Syksy-teemapuistosta. Myös kaikille rattiraivoa kokeville tarjottiin sympatiaa! Lopuksi minuuttikisan rangaistuksessa Julianna etsi vinkkejä sugardaddynsä synttäreille!

Turistien suojelu ja naisilta kysyminen

torstaina 4.10.201872 min

Janne todisti livenä ratikassa, kun Suomen maine maailmalla otti kolauksen, kun paikallinen pelimies Markku koitti ottaa kontaktia turisteihin. Jere taas antoi tukensa suomen nuorisolle energiajuomineen, kun syyttäväsormi käännnettiinkin kohti aikuisten kahvitaukoja. Tunteet kuumenivat vielä loppumetreillä, kun NRJ:n Päivän Julianna pamahti studioon väittelemään miesten logiikasta. Onneksi Jannen tyttöystävän suusta kuuli totuuden.

Karkin piilotus ja pieruton ruisleipä

keskiviikkona 3.10.201866 min

Ootko koskaan tavannut ihmistä, joka pystyis oikeesti pitäytymään yhdessä karkkipäivässä? No NRJ:n Aamu ei ainakaan! Lisäksi suomalaiset safkatuotteet ovat pitkään jo tehneet maailmanvalloitusta, mutta uusi hittituote tulee räjäyttämään markkinat - pieruton ruisleipä! Minuuttikisan rangaistuksessa NRJ:n Päivän Julianna muumioitiin!

Robottiostokset ja Jere Love islandiin

tiistaina 2.10.201874 min

Aamupuurot ja auringonpaisteet tarjoilee tänäänkin NRJ:n Aamu! Minuuttikisan rangaistuksessa sydämet sykkivät, kun Janne ja NRJ:n Päivän Julianna pääsivät ilmoittamaan vegaani-Jeren mukaan Love Islandiin! Tietty tiistaina myös Lovezone!

Bonuspisteitä ja seksikeinuja

maanantaina 1.10.201863 min

Perjantai taas täällä! Janne törmäsi eilen asuntonäytössä varsin harvinaislaatuiseen pariskuntaan, joka piilotti kämpän katselijoilta kaiken itsestään, mutta unohtiin kellariin näytille jotain mielenkiintoista. Jere taas suunnitteli bonusasiakkuuspisteiden jättöä testamenttiinsa! Vikalla tunnilla mukana ihana Jenni Vartiainen, joka tietämättään oli vaikuttanut suuresti Jeren elämään!

Hulluja viulisteja ja vääriä numeroita pikkujouluissa

maanantaina 1.10.201874 min

Ahh maanantai - tuo viikonpäivistä paras! Jerellä reistaillut olkapää jo perjantaista lähtien, mutta mitään öistä kaduilla pyörimistä ei ole tapahtunut vaan mies kivenkovaa väittää asian liittyvän ruokavalioon. Janne puolestaan koki viikonloppuna pientä sundaybluesia, eikä asiaa helpottanut hullu viulisti. NRJ:n Päivän Julianna julisti myös pikkujoulukauden alkaneeksi!

Avioeroduunit ja yksin tekeminen

torstaina 27.9.201865 min

Ihanaa torstaita! NRJ:n Aamussa koettiin taas synninpäästöä Torstain tunnustuksissa, kun Jere kertoi, mitä tekee pomonsa auton avaimilla. Janne taas tiesi satavarmasti, mistä ammattikunnasta tehdään seuraava romanttinen treffailureality. Minuuttikisan rangaistuksessa Julianna pääsi suorittamaan Youtubesta tuttua haastetta!

VR-parisuhteita ja strippareita hautajaisissa

keskiviikkona 26.9.201862 min

Jos lempiartistisi ei keikkamatkallaan saavu Suomeen tai festarilippujen hinnat ovat liian suolaiset lompakollesi, niin ei hätää! Kohta pystyt katsomaan artistin keikan mistäpäin maailmaa tahansa suorana VR-lasien avulla! Janne ja Jere epäilivät VR-touhun menevän pian kuitenkin liian pitkälle aina VR-parisuhteisiin asti. Jere taas päätti uuden trendin innoittamana alkaa suunnitella jo omia hautajaisiaan! NRJ:n Päivän Julianna pääsi minuuttikisan rangaistuksessa lukemaan sympaattisen merisään.

Some-Jeesuksia ja Turun mafiaa

tiistaina 25.9.201872 min

Kukapa ei olisi tähän päivään asti tavannut somessa niitä ihmisiä, jotka ylistävät omia hyviä tekojaan. Janne ja Jere päättivät hyökätä turhaa jeesustelua vastaan ja poikien eläkepäivien tosi-tv-ohjelma onkin kuvausta vailla valmis. Lisäksi Jere kertoi "hieman" itse muokkaamaanreseptiä ja Janne arveli eräällä julkkiksella olevan lusikkansa sopassa Turun saaristossa menevän rikosskandaalin kanssa. NRJ:n Päivän Julianna saapui myös studioon selvittämäänLovezonessa miesten oudointa tapaa.

Syksyterdeilyä ja vessa ilman puhelinta

maanantaina 24.9.201869 min

Auringonpaistetta maanantaihin NRJ:n Aamusta! Vaikka syystakki löytyy jo Jannen niskasta ja kynttiläostoksilla ollaan käyty pimeneviä iltoja varten, niin silti mies tuntuu olevan myöhässä syksyn suhteen. Jere puolestaan on julistanut vessansa kännykkävapaaksi alueeksi ja löytänyt täydellisen kännykän korvikkeen. NRJ:n Päivän Julianna puolestaan repi hiuksia päästään viikonloppuvieraiden kanssa.

Kotivalosesonkia ja cocktail-unelmia

perjantaina 21.9.201871 min

Syksy saattaa tuottaa monille ennenaikaisia harmaita hiuksia, kun pitäisi laittaa vaatekaappi taas uuteen uskoon. Janne pääsikin todistamaan aitiopaikalta pukukoppiin hajoamista, kun shoppailijalla ei enää pää kestänyt pyöritystä takkien kanssa. Jere taas avautui vielä toteuttamattomasta unelmastaan, joka syntyi jo opiskeluaikojen kaljakekkereissä. NRJ:n Päivän Julianna on puolestaan kärsinyt unissaan sekoilevista yövieraista.

Aamun taidekriitikot ja Torstain tunnustukset

torstaina 20.9.201866 min

Harvoin tuntee mies olevansa yhtä eksynyt, kuin Janne eilen taidegalleriassa nykytaidetta bongailemassa. NRJ:n Aamun taidekriittikot kuitenkin ratkaisivat, miten jokaisesta voi tulla arvostettu taiteilija! Torstain tunnustuksissa Jere päästi irti synneistään ja Minuuttikisan rangaistuksessa Julianna laitettiin lenkille!

Lääkärille valehtelu ja yllätysvieras

keskiviikkona 19.9.201876 min

Keskiviikko ja aurinko paistaa! Pikkuhiljaa Helsingissäkin alkaa ruska näkyä puissa ja Janne saikin minuuttikisan rangaistuksessa iiihanan syksyisen värin partaansa. Lisäksi juontajat pähkäilivät, että miksi lääkärille pitää AINA valehdella jostain. Studioon saapui myös Jannelle tuttu yllätysvieras!

Paritusta ja kauramiljonäärejä

tiistaina 18.9.201874 min

Kauramaitoa, nyhtökauraa, kaurapuuroa - you name it, kaura got it! Jannen ja Jeren mielestä noustakseen ruokien kuninkaaksi kauran täytyy ensin synnyttää Suomeen vielä ensimmäinen kauramiljonääri. Lisäksi Masterchefin innoittaman Janne lähti kansainvälisille ruokamarkkinoille, jossa huomasi suomalaisten jonottavan vain ja ainoasteen yhteen kojuun. Lovezonessa pohdittiin petikumppanien määrää ja NRJ:n Päivän Julianna heittäytyi filosofiksi!

Karkin porttiteoria ja selkounet

maanantaina 17.9.201864 min

Viikon paras päivä - maanantai! Kohta voit päästä lentelemään ja liitelemään vapaasti ja ilmaiseksi ympäri maailmaa tai ainakin jos treenaat selkounien hallintaa! Janne ja Jere epäilivät bloggaajien kuitenkin pilaavan touhun muilta. Lisäksi Janne kertoi vinkin jokaiselle miehelle, miten lunastaa itselleen lisää videopeliaikaa parisuhteessa!

Prisma-muotia ja exä-bokseja

perjantaina 14.9.201865 min

Arki alkaa olla tällä viikolla paketissa, kun kalenteri näyttää jo perjantaita! Jos meinaat viikonloppuna heittää päälle Suomen tyylikkäimmät ja suosituimmat vaatteet, niin unohda Milanon muotisuunnittelijat ja ota Jannen ja Jeren neuvosta vaariin ja suuntaa Prismaan! Mielessä myös exien tavaroille suunnitellut exä-boksit, tarhapöpöt ja turhat terveysjuomat!

Nokkahuilun soittoa ja lasisia huusseja

torstaina 13.9.201865 min

Kun kalenteriin katsoo niin sehän on taas Jeren aika keventää painolastia Torstain tunnustuksissa NRJ:n Aamussa! Janne puolestaan pääsi treenaamaan nokkahuilutaitojaan Minuuttikisan rangaistuksessa. Mielessä myös Apple-kellon poliisihälytys, hiljainen hieroja ja lasinen huussi!

Suomessa rikastuminen ja kotipositiivisuus

keskiviikkona 12.9.201875 min

Keskiviikko aloitettiin NRJ:n Aamussa makupaletin puhdistuksella, kun Janne laittoi Jeren Masterchefistä tuttuun haasteeseen! Lisäksi poikia askarrutti, kuinka vaikeaa on "rikastua hyväksyttävästi" Suomessa ja mitä oikein on kotipositiivisuus? NRJ:n Päivän Julianna esittele myös pojille suht suorasanaista asiakaspalvelua.

Suomen parhaat kaupungit ja parisuhdeajokortti

tiistaina 11.9.201875 min

Startin tiistaihin tarjoilee NRJ:n Aamu! Vaikka Helsinki ja Seinäjoki ovatkin lähellä Jannen ja Jeren sydäntä, niin silti kumpikaan niistä ei yllä miesten mielestä Suomen rakastetuimpien kaupunkien joukkoon! Lisäksi studio tihkui tänään niin rakkautta kuin seksiäkin, kun ensin Lovezonessa NRJ:n Päivän Julianna tenttasi miehiltä, että lopahtaako kiinnostus jos seksi astuu kuvioihin jo ekoilla treffeille. Lopuksi psykologi ja Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Tony Dunderfelt saapui studioon kertomaan mm. miesten paineissa parisuhteessa.

Tunnesyöminen ja salikissat

maanantaina 10.9.201870 min

Aurinkoa syysaamuun lähettelee Janne ja Jere! Ei varmasti tule yllätyksenä, että Tinderin ja muiden treffipalveluiden myötä kasvotusten treffeille kysyminen on vähentynyt, mutta myös "ei"-sanan sanomisesta on tullut mahdottomuus, ainakin mitä oli Jereä uskominen. Lisäksi Janne bongasi Heurekan salaisuuden aikuisille ja yhdessä laitettiin salikissojen some-treeni uusiksi! NRJ:n Päivän Julianna pamahti myös mestoille kertomaan kuulemastaan miehestä, joka varsin eläimellisesti merkkasi omaa reviiriään treffikumppaninsa luona yövierailulla.

Ruumisrallia ja kusisia ensitreffejä

perjantaina 7.9.201873 min

Ahh se on taas perjantai! NRJ:n Aamun Janne ja Jere suunnittelivat hautausbisneksen perustamista Tallinaan hintatason vuoksi. Pojat toivoivat isojen laivayhtiöiden myös lähtevän hommaan mukaan ja uudistavan laivamatkustuksen! Minuuttikisan rangaistuksessa usein suolattu Julianna pääsi maksamaan potut pottuina Jerelle Porin avustuksella. Mielessä myös kusiset ensitreffit ja urheilujoukkoeiden omat säännöt!

Bissetunti ja Duudsonien Vain elämää -kausi

torstaina 6.9.201860 min

Torstai on toivoa täynnä ja niin oli NRJ:n studiokin täynnä jengiä, kun Duudsonien HP ja Jarno käväisit poikien vieraana maailailemassa kuvaa heidän omasta Vain elämää -kaudesta! Janne siunasi koko Suomen virallisen bissetunnin ja Jere tuskaili aktivuusrannekehullujen tahtia. NRJ:n Päivän Julianna pamahti myös studioon toteamaan, että Janne ja Jere matkustavat lentokoneella halvemmalla, kun hän itse busseilla.

Lumileopardin vuokrausta ja sokerillisia sokerittomia

keskiviikkona 5.9.201875 min

Helou ja hyvää keskiviikkoa NRJ:n Aamusta! Jere muisteli vuosiaan urheiluvaateliikkeen myyjänä tai ainakin niitä aikoja, kun kaikki ei mennyt ihan nappiin. Janne taas kumosi kerralla kaikki myytit ja väitteet siitä, että miehet olisivat muka sitoutumiskammoisia! Juontajan mielestä päälle viiskymppiset miehet nimittäin liki juoksevat kohti avioliittoa. Minuuttikisan rangaistuksessa NRJ:n Päivän Julianna huuteli lumileopardin perään!

Oodi Helsingille ja auton turhat lisäosat

tiistaina 4.9.201876 min

Hyvää tiistaita NRJ:n Aamusta! Viime viikolla Jere pääsi ylistämään 24h-haastessa Seinäjokea, mutta tänään Janne kuittasi kalavelat korkojen kera Helsingin ja stadin slangin hyväksi. Jere puolestaan kummasteli auton turhia lisäosia ja muisteli remppamiestä, jolle rima oli asetettu liian korkeaksi. Lovezonessa NRJ:n Päivän Julianna tuli selvittämään miehiltä menkkaoireiden paikkansapitävyyttä!

Pitkän parisuhteen salaisuus ja formuloiden VR-lasit

maanantaina 3.9.201871 min

Uus viikko ja uudet kujeet by Janne&Jere! Janne pääsi jakamaan viikonloppuna oppimaansa vinkkiä pitkän parisuhteen salaisuudesta, johon liittyi poikaystävän vanhempien edessä piereskely. Jere taas kertoi omista supersotilaan taidoistaan, josta olisi varmasti hyötyä tosipaikan tullen. Mielessä myös formuloiden VR-lasit, yhteisen ruokahävikki jääkaapin ongelmat ja syksyn bisnesideat!

Sykkivät runosuonet ja miesstripparit

perjantaina 31.8.201877 min

PERJANTAIII!! NRJ:n Aamun 24h-haastessa Jere pääsi oikein luvan kanssa ylistämään Seinäjokea tavalla, jolla voisi jo hakea Vuoden nuori runoilija -kilpailuun. Lisäksi nykypäivän kotimaiset tv-sarjat ja elokuvat otetaan oudoksuen vastaan maailmalla, vaikka Janne epäili katsojien vain tuijottavan tuotoksia väärästä vinkkelistä. Minuuttikisan rangaistuksessa NRJ:n Päivän Julianna koitti löytyy isojen latinomiesten strippiklubia! Myös ABREU saapui poikien vieraaksi Artistiaamiaiselle!

Avoimia suhteita ja nokkahuilun matkimista

torstaina 30.8.201869 min

Toivoa täynnä torstai ja NRJ:n Aamu! Jere kuuli avoimessa suhteessa olevalta ystävältään niin villiä tarinaa nykypäivän turvaseksistä, että taitaisi entisillä terveystiedon maikoilla olla itkussa pidättämistä. Janne puolestaan huomaamattaan kaipaili lauantaisin Prisma-rallia vetävien lapsiperheiden arkea. Minuuttikisan rangaituksessa etsittiin numeropalvelusta nokkahuilua NRJ:n Aamun omilla metodeilla.

Coolia sauvakävelyä ja Suomen kovin känni

keskiviikkona 29.8.201874 min

Keskiviikon startti by NRJ:n Aamu! Espanjanlaiset ovat viimein kuitanneet kalavelat Fuengirolan lonkerobaareista, kun paikalliset ovat saapuneet Suomeen opettelemaan sauvakävelyä. Jeren mielestä koko sauvakävelyn brändi olis aika uusia ja tuoda tilalle paljon seksikkäämpi Nordic Walk! Janne taas syttyi teekkarien suunnitelmista ostaa Otaniemen uusi alko tyhjäksi, mutta uskoi rokkareiden ja formulakuskien heittävän vielä kapuloita rattaisiin. NRJ:n Some-Ritu saapui myös studioon kertomaan voimakkaasti dunkkaavat flunssan hoitovinkit!

Lapin vesimelonin viljelyä ja folio vessanpönttöjä

tiistaina 28.8.201873 min

Lämpimät aamun toivotukset tiistaihin tarjoilee taas NRJ:n Aamu! Uuden tutkimuksen mukaan jo yhden huonosti nukutun yön vaikutukset näkyvät vyötäröllä ja samalla Janne ja Jere vetivät johtopäätöksen, että laihat ihmiset ovat tylsiä bilettäjiä. Lisäksi lähetettiin vinkit kaikille porofarmareille, että pienen vesimeloniplantaasin rakentaminen pohjoiseen olisi parasta, mitä Suomen matkailulle on koskaan tapahtunut! Lovezonessa Juliannaa huoletti vessassa käynti uuden kumppanin luona!

Liian hieno brunssi ja sairasloman häpeä

maanantaina 27.8.201877 min

Viikko käyntiin NRJ:n Aamussa! Janne on palannut saikulta takaisin studion ohjaimiin, mutta parin päivän poissaolo hävetti juontajaa erityisestä syystä. Jere puolestaan oli viettänyt varsinaisen aktiiviviikonlopun ja vaikka ohjelmistosta löytyi kaupungin hienointa brunssia ja rentouttavia kelluntakapseleita, niin kaikki (tai oikeastaan mikään) ei mennyt niinkuin piti. NRJ:n Päivän Julianna taas oli kohdannut maailman suoransanaisimman iskijän baarissa!

Öljyntorjuntaa, liikenne- ja someraivoa

perjantaina 24.8.201882 min

PERJANTAAAAAI! NRJ:n Aamussa hyökättiin neljän tunnin aikana kiinni koko NRJ:n toimitusta vaivaavaan aiheeseen: vessagateen. Jere ja Jannea tuuraava Ritu perehtyivät myös karmaiseviin somelukuihin, elintarvikkeiden säilöntään, öljyntorjuntaan ja raivostuttaviin sananparsiin. Pistettiinpä aamun aikana myös yksi kiukkuinen päiväjuontaja (Julianna) ei niin miellyttävälle kauppareissulle Minuuttikisan seurauksena. Vierailevana tähtenä uutta musaa julkaiseva SAARA!

Lappilainen videonvuokraus ja seinäjokelainen muutto

torstaina 23.8.201864 min

Tänään NRJ:n Aamussa Jere ja Jannen stuntti Ritu! Ruotimisen kohteeksi joutui jenkkimiljonääri Mark Cubanin ja Aleksi Varavuoren vierailu Milliklubilla, Makuunin konkurssi sekä Ivalon videovuokraamot. Pohdintaa aiheutti myös Ritun mahdollinen tuleva äänihuulioperaatio, miltä uusi ääni mahtaa kuulostaa? Ja mitäpä olisi aamu ilman Jeren tunnustuksia!

Reppureissaajat avaruudessa ja jauhot naamalle

keskiviikkona 22.8.201868 min

NRJ:n Aamu toivottaa hyvät keskiviikko huomenet! Jere heitti jauhot Juliannan naamalla Kummelin Timo Silikan tahtiin ja Janne taas epäili 80-luvun Goalle saapuneiden hippien seuraavaksi valloittavan avaruuden! Lisäksi testailtiin Jannen japanin taitoja ja pohdittiin kortsujen oston mystiikkaa.

Antiaktiivisuusranneke ja nännikarvat

tiistaina 21.8.201874 min

Hyvää huomenta, good morning och god morgon NRJ:n Aamusta! Aktiviisuusrannekeita alkaa näkyä jo joka toisella vastaantulijalla, mutta Janne toivoi ikiliikkujien oppivan hölläämään antiaktiviisisuusrannekkeiden avulla. Jere taas puolestaan tuskaili omien kolmekymppisten järjestelyjä. Studio täyttyi myös rakkaudesta ja nännikarvoista uudessa Lovezone -rakkauspaneelissa!

EDM-biisigeneraattori ja yölliset apteekkikäynnit

maanantaina 20.8.201862 min

Hyvää viikon starttia toivottelee NRJ:n Aamu! Janne pohti Weekend-festarien jälkimainingeissa edm-biisien nimiä, jotka kuulostavat suoraan nimigeneraattorista vedetyltä ja Jere taas aiheutti huvitusta yöllisellä apteekki käynnillään. NRJ:n Päivä Julianna saapui myös kertomaan tarinat puhelimensa seikkailuista!

Torstain tunnustukset ja ruotsinlaivan jalkafetissi

torstaina 16.8.201866 min

Ihanaa torstaita toivottelee NRJ:n Aamu! Janne ja Jere iskivät faktat tiskiin niin nettideittailun kuin kasvissyönnin kohdalla eikä kadonneiden kaupunkipyörien metsästyskään turhaksi jäänyt!Torstain tunnustuksissa laitettiin myös iso vaihde silmään, kun ei juontajia ole tainnut ennen näin studiossa naurattaa! Myös NRJ:n Päivän juontaja Julianna hyppäsi studioon kertomaan jalkafetisseistä ruotsinlaivalla.

Jannen leffakosto ja Seinäjoen soveltuvuustestit

keskiviikkona 15.8.201873 min

Keskiviikko ja aurinko paistaa eli all good! Janne päätti näpäyttää tyttöystäväänsä, kun oli kyllästynyt selostamaan leffan kulkua leffailtojen aikana, kun kännykän näpräys kiinnosti enemmän. Jere taas muisteli lämmöllä yläasteen ammatinvalintatestiä, jonka tulokset olivat vähintäänkin mielenkiintoiset. Pojat lähettivät myös NRJ:n Päivän Juliannan taas kaduille aiheuttamaan pahennusta!

Kolmosluokan kovin bisnesmies ja hyinen tietovisa

tiistaina 14.8.201879 min

Vaikka tiistain on tutkittu olevan viikon rankin päivä, niin NRJ:n Aamu kääntää senkin iloksi! Voiko vielä lähteä torille, vaikka Suomi ei ole enää kymmenen parhaan maan joukossa asua? Jeren mielestä ainakin voi, sillä parhaan maan kriteerit laitettiin uusiksi. Janne taas kertoi eilisestä kohtaamisestaan tulevan 9-vuotiaan kauppaneuvoksen kanssa! Minuuttikisan rangaistus vietettiin tänään kirjaimellisesti kylmissä tunnelmissa, kun testattiin Juliannan tietopankkia.

Kierrätettävät joululahjat ja shottiruletin paluu

maanantaina 13.8.201869 min

Viikko käyntiin NRJ:n Aamussa! Jannen perheessä on otettu jo lähtölaukaus jouluun, kun jenkkityyliin Jannen äitipuoli halusi kuvata koko perheestä joulukorttikuvan. Eipä tullut käyttökelpoista matskua niistä kuvaussessioista. Jere taas biletti viikonloppuna tornitalon näköalasaunassa, mutta juhlat eivät olletkaan niin yksityiset, kuin mies luuli.Mukana menossa myös NRJ:n Päivän uusi juontaja Julianna, jonka pojat lähettivät keskustaan leikkimään toooodella eksynyttä turistia. Mielessä myös kierrätettävät joululahjat, suuntavaistoton taksikuski ja shottiruletti!

Tupakoitsijoiden EM-kisat ja naisten röyhtäily

perjantaina 10.8.201817 min

PERJANTAII!! Berliinin yleisurheilun EM-kisoissa on kauhisteltu huippu-urheilijoiden tupakointia, mutta kohua tyynnyttääkseen Aamun kolmikko suunnitteli röökaajille omat kisamenetelmät! Mielessä myös naisten röyhtäily, muumimuki hulluus ja festaripäivän varustus! Hiukka myös herkisteltiin, koska tällä kolmikolla viimeinen Aamushow yhdessä, ennenkuin Veronica siirtyy maanantaina NRJ:n Iltaan. Pojat onneksi keksivät keinon, millä korvata Veronica!

Tapsa the koulunkäyntiavustaja ja itsensä salakuljettaminen festareille

torstaina 9.8.201817 min

Tsempit kaikille tänään kouluun palaaville ja eka luokkalaisille etenkin! Jere kertoi stooria kaveristaan Tapsasta, joka päätyi auttelemaan paikallista ekaa luokkaa, jolla tuntui olevan yksi nuori anarkisti. Janne taas jakoi kesän kovimman vinkin, miten hommata itsensä festareille sisään ilman lippua. Mielessä myös Torstain tunnustukset, ylipirteä taksikuski ja nuorempaan kumppaniin vaihto!

Äidin stringiostokset ja täydellinen treffipaikka

keskiviikkona 8.8.201818 min

Hauskaa keskiviikkoa NRJ:n Aamusta! Janne pääsi "hieman" hämmentyneenä kertomaan stooria äitinsä ja tuntemattoman 20-vuotiaan stringishoppailuista ja Jere taas avautui, miksi hänelle aina kettuillaan ravintolassa. Suomen rakkauden täyteisin aamujuontaja Janne myös vinkkasi maailman parhaan treffipaikan! Mielessä myös Snapchat-plastiikkakirurgia ja hävittäjälentäjän pikku moka!

Kännykkäkoukku ja nimeämissählinki

tiistaina 7.8.201820 min

Viikko jo kovassa vauhdissa NRJ:n Aamussa! Janne on ollut kohta jo 12 tuntia ilman kännykkää ja valaistumista on jo miehessä havaittavissa. Jere puolestaan kummasteli, mikä maauimalan yhdessä tietyssä suihkussa viehätti vierailijoita ja pakkohan se oli ottaa itse selvää. Mielessä myös nimeämissählinki, selkäkarvakosinta ja kännykkäpelien kulta-aika!

Paljuvene merihädässä ja Jeren äidin silitysrauta Cheekillä

maanantaina 6.8.201821 min

Jeren lempparipäivä eli maanantai taas täällä! Stooria riitti tutulla kolmikolla aina Jeren äidin silitysraudan seikkailuista Cheekille ja Jannen merihädästä paljuveneessä! Veronica myös paljasti, miksi uuden koukuttavan Netflix-sarjan katsominen oli PAKKO lopettaa kesken. Mielessä myös berliininmunkkien valtataistelu ja Jeren pettymykset liki kaikkea kohtaan.

Ketsuppivarasto ja metsäviha

perjantaina 3.8.201821 min

Pe-pe-pe-perjantaiii!! Syksyn saapuessa moni nuori pakkaa lapsuudenkodistaan pleikkarit ja vaatteet kassiin ja muuttaa ensimmäiseen omaan kämppään! Asiallisia vinkkejä ekaan omaan kämppään muuttajille on lehdet pullollaan, mutta NRJ:n Aamushow tarjosi omat, hieman omaperäisemmät vinkit muuttajille. Lisäksi artistiaamiaisella Alex Mattson pääsi kertomaan musauransa alkuajoista hevibändissä. Mielessä myös karannut lintu, metsän vihaajat ja viilennyskikat!

Jannen kadonnut nuoruus ja avaruus tax-free

torstaina 2.8.201819 min

Jannella kohta kolme viikkoa takana 25-vuotiaana oloa ja vaikka vanhainkodin lappuja on vielä turha täytellä niin ikä alkaa painaa juontajat harteita jo niin, että eilisestä kahden minuutin hurvittelusta on vielä aamullakin pää pyörällä. Jere taas keksi varman tavan houkutella suomalaiset mukaan avaruuslennoille! Mielessä myös 2000-luvun alun muotimokat, liian pieni telkkari ja yökyläily ruokakaupassa!

Shakkinyrkkeily ja tuuletinkauppias

keskiviikkona 1.8.201820 min

Aikainen lintu madon nappaa ja tämän aamun supervirkku oli Veronica, joka suuntasi klo4.45 ruokaostoksille ennen duunia! Vanha naapurikyylä ei voinut olla tuijottamatta yöshoppailijoiden ostoskoreihin, mistä löytyi juuri sitä, mitä kellon aikaan nähden odottaa voi. Janne myös esitteli Veronicalle ja Jerelle uuden urheilulajin, jonka hallitseva maailman mestari Suomi on! Mielessä myös tuuletingate, katoavat luonnonvarat ja Jeren massiasiat!

Jannen vierustoveri ja kiinaksi tilaaminen

tiistaina 31.7.201821 min

Kaikki tietävät tunteen, kun lentokoneessa viereesi istuu ei-toivottu hikinen vieras. Janne kuvitteli itse olevansa kyseinen penkkinaapuri, mutta saikin vielä mielenkiintoisempaa seuraa itselleen. Yhdeksän kautta Australian Masterchefiä on muovannut Jerestä varsinaisen raflakriitikon, jonka mielestä suomen puhuminen ei ole enää välttämätöntä Helsingin ravintoloissa. Jannekin haluaisi alkaa jo asioimaan kiinaksi! Mielessä myös Jeren kämppään tunkeutuminen, lantiokoru ja Lista-tiistai!

Maailman hikisimmät ristiäiset ja seksihellevinkit

maanantaina 30.7.201819 min

GUESS WHO´S BACK! NRJ:n Aamulla on loma lusittu ja tuttu kolmikko taas vallannut (tällä kertaa harvinaisen hikisen) studion! Lomasta ja reissuista riittää varmasti kerrottavaa vielä viikoiksi, mutta tänään tarinaa kuultiin mm. Jeren maailman hikisimmistä ristiäisistä, Jannen Prisma-kummeista ja Veronican yösiivouksesta! Mielessä myös naapurin outo tuuletus ja seksihellevinkit!

Jannen yllätyssynttärit ja Jeren kuplan katsastus

torstaina 28.6.201811 min

HUHHUH! Jere ja Veronica veedättivät Jannea kuus-nolla heti aamusta, kun miehen yllätyssynttärit laitettiin käyntiin! Studioon saapui parturia laittamaan Jannen parran kondikseen, Pastoripike vastasi kakusta ja ties mitä muuta! Jere pääsi myös kertomaan eilisestä kuplan katsastuksesta, joka taisi päättyä hitsaushommiin. Mielessä myös rehellinen asiakaspalvelija ja MM-kisa väsymys.

Varattujen miesten golf ja rintsikoiden unohdus

keskiviikkona 27.6.201817 min

Rinta rottingilla Jere paukutteli studiossa henkseleitä viikonloppuisen golfkisan jälkeen, vaikka hiukka oli harrastus venynyt kentän ulkopuolelle. Veronican mielestä ainakin kaikkien parisuhteessa olevien miesten kannattaisi kokeilla lajia. Veronica pääsi myös levittämään rakkautta suoraan Turkuun, vaikka pojat koittivat heitellä kapuloita rattaisiin. Mielessä myös auton katsastus, rintsikoiden unohdus ja liian kiltit hammaslääkärit.

Jari Aarnion uudet kuviot ja Veronica Beyoncen keikalla

tiistaina 26.6.201817 min

Poikien kannattaisi alkaa harkita uranvaihtoa, koska nyt näyttää siltä, että Janne ja Jere ovat ennustaneet Jari Aarnion tulevaisuuden. Kundit saivat myös tänään nauttia vain toistensa seurasta, kun Veronica stokiksessa Beyoncen ja Jay-Z:n keikalla ja tietty lähetyksessä kuultiin fiilikset spektaakkelimaisesta show´sta. Mielessä myös kesäliikenne, Lauri Markkasen maajoukkoepelit ja kesäkanat!

Alastomia mökkinaapureita ja huussin tyhjennystä

maanantaina 25.6.201817 min

NRJ:n Aamussa ei kauaa tarvinnut pohtia, että "onko juhannuksen jälkeistä elämää olemassa", koska vauhdikasta stooria riitti huussin tyhjennyksestä aina alastomiin mökkinaapureihin! Janne epäili myös turistien käsityksen suomalaisista murtuneen viikonlopun aikana ja Veronica laittoi nykypäivän rakkaustermit testiin. Myös tubettaja Mikirotta kävi studiossa paljastamassa yllätyssynttäreiden salat!

Shaolin munkkien juhannusnimet ja Homeperseensuon synttärikutsut

torstaina 21.6.201815 min

Veronica väänteli kukkaseppele päässään pojille juhannusnimiä siihen tahtiin, että Janne epäili nimissä olevan mukana idän mystiikkaa suoraan Mount Everestin huipulta. Torstain tunnustuksissa Jere taas avautui koiran syyttämisestä ja Jeesuksesta. Mielessä myös Jeren ekat golfkisat, outojen paikkojen juhlakutsut ja Vantaan Samuel L. Jackson.

Jari Aarnio Talk show ja juhannuspakkaus

keskiviikkona 20.6.201818 min

Jari Aarnio on päässyt tutkintavankeudesta pois ja miehen julkkistatus on noussut kirjojen ja sarjojen myötä sille tasolle, että mieheltä pyydetään kadulla nimmareita. NRJ:n Aamulla olikin uraportaat suunniteltu miehelle linnanreissun jälkeen! Ja vaikka juhannus on vasta nurkan takana niin Janne, niin repii jo hiuksia päästään keskikesän juhlan kanssa. Mielessä myös koko kansan musa-arvostelut, kuningaseläin kukko ja muovipussigate.

Viinaton viinataksi ja maailman toisiksi suurimmat orgiat

tiistaina 19.6.201818 min

Jos kotona on käynnissä tällä hetkellä pattitilanne ja mykkäkouluista pahin, niin mallia kannattaa kuningasboasta, ainakin jos on Jereä uskominen. Janne on taas tarkan tutkiskelun jälkeen tullut siihen tulokseen, että viinataksien kuskit voisivat jo dumpata vanhan ideansa ja siirtyä lihataksiin. Mielessä myös finedine kotiintilaus, maailman toisiksi suurimmat orgiat ja viinaton viinataksi!

Futiksen MM-kisat Suomessa ja Jeren fanijoukot

maanantaina 18.6.201812 min

Jere - tuo metsien urho on selvinnyt studioon takaisin yhtenä kappaleena Jukolan metsistä! Juontaja kertoi menon olleen rasteilla välillä kuin lätkämatseissa, jonka lisäksi Janne paljasti salaa olleensa myös suunnistustunnelmissa mukana! Mielessä myös Suomen futiksen MM-kisat, juhannussää ja käärmekirkot-

Naapurin trampoliini ja terveellinen jäätelökesä

perjantaina 15.6.201819 min

Viimeisiä uskon hiukkasia ihmiskuntaa kohtaan viedään, kun Veronica kertoi stooria naapurin pihalle ujutetusta trampoliinista. Ja kuka kehtaa väittää ettei mansikkajätski aja samaa asiaa kuin terveellinen smoothie?? Mielessä myös MM-kisat&helium, Jannen ystävänpalvelus ja Veronican rengaskriisi.

Futisennustukset ja Torstain tunnustukset

torstaina 14.6.201815 min

N-Y-T NYT! Tästä päivästä eteenpäin on futisfaneja turha tavoitella kuukauteen, kun MM-kisat starttaavat. Vaikka Aamun kolmikko onkin kylläsynyt julkkisten kisaveikkauksiin, niin usko yhteen uuteen ennustajaan on kova! Torstain tunnustuksissa käännettiin vaihdetta taas viime viikkoa astetta kierommalle, kun Jere avautui kissanhiekkoboksista. Mielessä myös Jukolan viestin toivo, Veronican naamahoidot ja julkkisten kommentointi.

Suomalaisuuspäivitys ja Veronican röyhy

keskiviikkona 13.6.201815 min

Toimistolle saapuneet ilmaiset jäätelöt ovat alkaneet ilmeisesti tehdä tehtävänsä ainakin jos Veronicaa on uskominen. Aamun pojat valistavat myös "suurta futisintoilija" Veronicaa tulevien viikkojen työaikatauluista, kun futiksen MM-kisat alkavat. Mielessä myös Jeren leffaliikutus, Uberin Suomi-päivitys ja Jannen perintö.

Riehuva siivooja ja vebabi

tiistaina 12.6.201820 min

Veronica päätti vetää helpoimman kautta viimeiset synttärisotkut ulos kämpästä ja tilasi siivojan paikalle hoitamaan duunit. Mimmin tuurilla hommat eivät tietty aivan nappiin menneet. Janne puolestaan repi viimeisiä hiuksia päästään uusien korttelitoiveiden kanssa lähikauppassa ja vaati uusintaäänestyksiä. Mielessä myös valmisriisi, ruokaboksit ja vastustamaton elokuva.

Studiokatastrofi ja salvian friteeraus

maanantaina 11.6.201816 min

Taidetaan jatkossa tarvita atk-tukea studioon, kun Veronica nähtävästi heittäytyy tuoppien kanssa villiksi kesken lähetyksen. Jere taas vanhana lihansyöjänä on tainnut saada viikonloppuna aivotärähdyksen, kun fiilaili studiossa yrttejä. Mielessä myös unelmaroolit leffoissa, Veronican kesärenkaat ja Jeren sää twitter.

Vanhempien lahjat ja tipaton mökki

perjantaina 8.6.201817 min

Jere on alkanut saamaan kadulta tuntemattomilta ihmisiltä moikkauksia, mutta jostain kumman syystä ainoastaan silloin, kun mies on lenkkivaatteissa. Mies ei onneksi jäänyt ongelman kanssa yksin, vaan tietty juontajatoverit arvasit mistä oikein on kyse. Janne puolestaan olisi valmis ratkaisemaan Juhannuksen majoitusongelmat Thaimaan tyylillä ja tipattomilla mökeillä. Mielessä myös lahjojen oston vaikeus ja finedine tuotteet kaupoissa!

Rihannan suurin virhe ja Torstain tunnustukset

torstaina 7.6.201818 min

Torstain tunnustuksissa Jere kevensi taas sydäntään synneistä, jotka olivat varmasti kamalimmat tähän asti. Janne puolestaan on saanut herätä koulujen kesäloman ensimmäiseen viikkoon nuorison piirittäen hänet aamuyöstä töihin lähtiessään. Mielessä myös 2000-luvun alun hitit, Rihannan suurin virhe ja Jeren kävelytyyli.

Darraboksi ja vegaaniset drinkit

keskiviikkona 6.6.201816 min

Vanha masterchef Veronica on Selviytyjien kuvauksista palattuaan yllättäen kyllästynyt riisin ja pavun puputukseen ja aikoo panostaa ruuanlaittoon uusilla safkabokseilla. Vaikka bokseja joka lähtöön löytyykin, niin juontajien mielestä vielä tärkeimmät puuttuvat. Myös uuden Vain Elämää kauden tähdet on nyt julkistettu ja NRJ:n Aamu listasi tulevan kauden odotetuimmat vedot, sekä epäili Pyhimyksen olevan tulevan kauden kingi muuttuvalla hiusmuodillaan. Mielessä myös baarien pukukoodi, leffateatterissa hommailu ja vegaaniset drinkit.

Opettajan lahjat ja terdeflirttailu

tiistaina 5.6.201821 min

Monen vanhemman päätä alkaa varmasti kiristää jo kesälomien alku, kun taas saa arvuutella, että uskaltaako teiniä jättää kotiin mökkireissun ajaksi. NRJ:n Aamulla onneksi tarjolla neuvot koko perheelle! Lisäksi listatiistaissa Veronica jakoi asiantuntijan vinkit terdeflirttailuun, minkä perusteella Jannen ja Jeren mielestä koko treffien ajan puhuminen futiksen mm-kisoista olisi erittäin jees. Mielessä myös opettajien lahjat ja lihansyönnin korvaus.

Veronican paluu ja suikaleiksi chillaus

maanantaina 4.6.201816 min

WoopWoop! Tätä päivää on odotettu, kuin vappua! Veronica is bäck! Mimmi päästettiin heti kertomaan, minkälaista valaistumista saarella koettiin. Jere otti myös nuorisotrendeistä selvää valmistujaisissa ja tietty juontajat antoivat oman panoksensa uudelle trendille. Mielessä myös hammaslääkärit, grillikuninkuus ja alastomat punkkitarkastukset.

Naapuriviha ylimmillään

perjantaina 1.6.201818 min

Töölön pienillä ja ahtailla kaduilla rakkaan kuplavolkkarin omistaja Jere joutuu välillä parkkipaikan puuttessa heittämään kuplansa sisäpihalle. Eipä tainnut Jere aavistella, että pian naapurit liittoutuvat miestä vastaan.

Syksyyn varautuminen ja stadilaiset maalla.

torstaina 31.5.201814 min

Kun koko toukokuu on ollut yhtä isoa auringonpaistetta, niin sen vaikutukset näkyvät vielä pitkälle kesään. Marjoja ja kalaa pitäisi toreilta löytyä niin, että pöydät notkuu, mutta Jannen mielestä kesän suurin jälkipyykki tullaan hoitamaan työkkärissä ja kuntosaleilla. Jere on myös turhautunut kesäturistien pyöräteiden blokkauksiin, mutta Janne muistutti, että taitaa miehistä itsestäänkin löytyä turistiviboja. Mielessä myös Jeren tanssi tähtien kanssa ja Jannen uima-allastraumat.

Seinäjoen Bachelor ja Selviytyjät dietti

keskiviikkona 30.5.201814 min

Enää muutama päivä ja Veronica palaa studioon! Miehet arvuuttelivat jo nyt neidin tulevaa kuntoa ja totesivat Selivytyjät dietillä olevan kaksi täysin erilaista, mutta mahdollista lopputulosta. Satakunnan nuoriso aiheuttaa myös uudella nuuskavillityksellään vanhemmissa huolta, mutta Jannen ja Jeren mielestä nuoret ovat vain kierrätysintoilijoita. Mielessä myös Bachelor-Joni ja vesien kirkastus!

Pukuostokset ja korruptoituneet meteorologit

tiistaina 29.5.201814 min

NRJ:n Aamussa oltaisiin tarvittu tekohengitystä ja rauhoittavia, kun pojat bongasivat sääennustuksen, jonka mukaan helteet loppuvat jo ensi viikkoon. Janne ja Jere eivät uutista kuitenkaan purskelematta nielleet ja epäilivät sääennustuksien takana olevan salaliitto. Kohta myös koittaa monen miehen vuoden tuskallisin hetki, kun pitää alkaa repimään kaapista pukua päälle valmistujaisia varten. Jere taas ymmärtäny jo nuorena hyvän päälle. Ehkä hiukan liikaakin tarinan perusteella... Mielessä myös pyykinpesun turhat myytit ja suomalainen, maailman suurin pinssikokoelma.

Jannen kaksoisolento ja hääpuheen pelastus

maanantaina 28.5.201819 min

Joka keväinen vitsaus puskee taas lehtien kansiin, kun Matti Meikäläiset voivat vertailla leuka rinnassa arvosanojaan juuri valmistuneiden 165 Laudaturia kirjottaneiden ylioppilaiden kanssa. Poikien mielestä kanteen pitäisi valita luokalta aivan toinen henkilö. Monella alkaa myös valmistujaisten takia puskea tuskan hikeä pitkin otsaa, kun pitäisi koko juhlayleisön edessä pitää puhetta. Jere antoikin omat vinkkinsä touhuun. Mielessä myös Jannen kaksoisolento, Jeren idolin tapaaminen ja maailman vaikein haasteltava.

Bileturistien viikko Helsingissä ja valmistujaisruuat

perjantaina 25.5.201815 min

Kulttuurin ystävät Janne ja Jere toivoisivat kuuman toukokuun nostavan Suomen mimmien kesän bilereissujen pyhiinvaelluskohteeksi ja tarjosivat ehdotuksen vaihtoehto viihteestä rantaravintoloihin. Lisäksi valmistauduttiin ensi viikon valmistujaisiin ja käytiin taisteluun kaiken pahan alkua, voileipäkakkua, vastaan. Mieleesä myös koko perheen kauppareissun tuska sekä aikuisten ja lasten leikkikenttien samanlaisuus!

Vessapaperivaras ja lenkkiposeeraus

torstaina 24.5.201815 min

Studioon pitäisi torstaisin alkaa kutsumaan jo oikeaa pappia, koska Jeren Torstain tunnustukset vain pahenevat viikko viikolta. Tänään osansa sai yökerhojen vessapaperit ja NRJ:n harkkarit. Kohta pojat ovat myös viettäneet kahdestaan kokonaisen kuukauden studiossa, kun Veronica ollut Selviytyjien kuvauksissa, mutta Jannen mielestä miehet oppivat vielä edelleen uutta toisistaan. Ainakin epäsuomalaiset piirteet ravintolassa. Mielessä lisäksi tulevaisuuden inttihommat, vankimessut ja lenkkiposet!

Prismashoppailu ja lemmikkien hoito

keskiviikkona 23.5.201819 min

NRJ:n Aamun pojat kaivelivat ala-aste muistojaan eläinten hoidosta hiukan vaihtelevalla menestyksellä. Vinkkinä kaikille, ettei juontajien huostaan ehkä kannata lemmikkejään lainailla, ainakaan näiden tarinoiden perusteella. Pojat myös laittoivat stadis vs lande pukeutumismyytit täysin uusiksi todistaessaan, että todellisuudessa kaikkialla käytetään samoja klisheitä ja "muotimokia". Mielessä myös Jeren oma smoothiebar ja viinin maistelun äklötys.

Tekstarikoirat ja Tampere-rakkaus

tiistaina 22.5.201818 min

Tampere nousee ainakin asteen lähemmäs maailmankarttaa, kun tavoittelee maailman saunapääkaupungin titteliä! NRJ:n Aamun pojat ovatkin valmiit jättämään rakkaan Stadin ja Seinäjoen taakseen ja suuntamaan suoraan manseen. Mielessä myös tekstarikoirat, Ruotsin uudet sotalehtiset ja yksityiset some-tilit.

Golfmummo Ritva ja Sveitsiläisten Ruotsi-fobia

maanantaina 21.5.201817 min

NRJ:n Aamun golf-taiturilla Jerellä meinasi swingit ja putit sekaisin, kun kolmanneksi pyöräksi golf-kierrokselle saapui odottamaton pelikaveri. Lisäksi kaiken auringon ja lämmön keskellä Janne onnistuis aiheuttamaan itsellensä aikaisia harmaita hiuksia jäätelökiskalla. Mielessä myös Sveitsin Ruotsi-viha, tuopin hinta ja prätkäjengit lipuntarkastajana.

Terdejonotus ja bachelorette Tallinan reissulla

perjantaina 18.5.201818 min

Se on taas perjantai eli viikon paras terdepäivä! Hyvien kelien myötä hyvät paikat terdeltä pitäisi varata jo lounasaikaan, mutta Jannelle ja Jerelle oli tietenkin tarjota helpotusta ongelmaan! Juontajat myös epäilivät uuden Bachelorette -kauden kartanon muuttuvan yhdeksi isoksi poikamiesboksiksi kilpailijoiden saapuessa taloon. Mielessä Jeren luksusruuat ja rakkauden salat.

Torstain tunnustukset ja nykynuorten lapsettomuus

torstaina 17.5.201817 min

Jos vielä torstainakin vaivaa morkkis viikonlopulta, niin ei hätää! Jere tarjoilee myötätuntoa Torstain Tunnustuksissa, kun luurangot revitään ulos kaapista. Viime aikoina paljon ollut myös esillä, kuinka nuoria ei vaan tunnu perheen perustaminen kiinnostavan ja tietenkin Aamun pojat tunkivat lusikkansa soppaan mukaan. Lisäksi mielessä suomalaiset romanttiset komediat, Patrik Laineen hotellisiivoojat ja miljonäärin kauppapaketti!

Toimistokesä ja maailman korkeimman rakennuksen lounastauko

keskiviikkona 16.5.201817 min

Alkusarjan pelit lätkän mm-kisoissa on ohi ja Suomi menee lohkon kärjessä jatkoon! Janne ja Jere tuntevat kuitenkin sympatiaa tanskalaisten puolesta, kun suomalainen fanijoukko valuu porukalla kohti Kööpenhaminaan. Ulla Taalasmaatakin pahempana naapurikyylänä kunnostautunut Janne taas pääsi todistamaan tosielämän salkkareita, kun takapihalla odotti rikottu ikkuna, talkkari, naapuri ja poliisipartio sekä vähintään yhtä mielenkiintoinen tarina porukan mukana. Mielessä myös kesän vietto toimistossa ja maailman korkeimman rakennuksen hyödyttömyys.

Sylkeä silmissä ja kiinalaisturisteja Järvi-Suomessa

tiistaina 15.5.201820 min

Janne ja Jere saaneet viettää jo kolme viiikkoa poikamies elämää Veronican ollessa Selviytyjien kuvauksissa. Pieni pelko härköduolla on alkanut jo hiipiä mieleen, että millainen valaistumisen kokenut hippityttö saarelta palaa. Jere myös kertoi hieman märän ja omalla vastuulla toteutettavan kikan, jolla pysyy leffateatterissa hereille pitkänkin päivän jälkeen. Mielessä myös sääpelko, kiinalaisturistit Järvi-Suomessa ja pelipäivänä tietty lätkäennustus!

Etelä-Amerikkalainen hieronta ja uimahallin kultasuihku

maanantaina 14.5.201815 min

Maanantai ja viikko käyntiin! Miehet kauhistelivat ensimmäistä täyttä viikkoa pitkästä aikaan arkipyhien jälkeen ja laskeskelivat suunnitelmaa heinäkuun lomiin asti. Janne taas oli vieraillut mutsillansa äitienpäivän kunniaksi ja sai varsin mielenkiintoisia tuliaisia ruokapöydästä studioon asti. Jere puolestaan pääsi yllättymään viikonloppuna ja pohti suomalaisten syvää rakkauttaa hierontaa kohtaan. Mielessä myös kesäshoppailun plussat ja pornopassit!

Orgioiden säännöt ja tehosekoittimen hevosvoimat

perjantaina 11.5.201818 min

Kaikki vapaamielisit huomio! Jos lomat sattuvat sopivasti kesäkuuhun, mutta reissu vielä uupuu niin nokka kohti Las Vegasia ja maailman suurimpia orgioita! NRJ:n Aamun Janne ja Jere antoivat osallistujille muutaman käytännön vinkin ja pohtivat sääntökirjaa. Myös lätkän MM-kisat jatkuu Suomen osalta lauantaina Kanadaa vastaan ja tuttuun tyyliin lopputulos ennustettiin hiukka häiritsevään tyyliin kaikille pikku betsaajille. Mielessä myös tehosekoittimen oston vaikeus, pomojen etäpäivät ja kumppanin estely.

Kuntosalin vanki ja neloissuhde

keskiviikkona 9.5.201815 min

Jannen elämä alkoi muistuttamaan hämärän paljon jo saippuaoopperaa, kun juontaja oli päässyt aitiopaikoilta todistamaan vuosisadan parisuhdekieroilua. Sokerilakon kourissa kärsivä Jere puolestaan pääsi laukomaan faktaa siitä, miksi kuntosalit ovat aivan kuin vankiloita. Pelipäivän kunniaksi tarjoiltiin myös tähän asti kaljaisin tulosennuste! Miessä myös Oulun turmio ja vegaanileipuri!

Varastettuja festariautoja ja lätkäennustuksia

tiistaina 8.5.201820 min

NRJ:n Aamussa oli valehtelematta tarjolla vuosisadan tarinaa, kun lähetyksestä soitettiin Jeren isälle, jolle juontaja suoritti varsinaisen synninpäästön muutaman vuoden takaisilta festareilta. Lätkähuumaa myös nousee nousemistaan studiossa ja taas vähintäänkin mielenkiintoisella menetelmällä ennustettiin illan tulokset! Mielessä myös ostettavat läksyt, shortsien shoppailu ja millainen Mamma Mia -musikaali olisi, jos se olisi tehty suomalaisesta musiikista.

Erilaiset poikien illat ja juhlabudjetti Tallinnan yöhön

maanantaina 7.5.201814 min

NRJ:n Aamun suosikkipäivä eli maanantai täällä taas ja äijät back in business! Varmana kevään merkkinä Janne pitää postiluukun tasaista ryskettä, kun valmistujaiskutsuja alkaa valumaan aina kummin kaiman pikkuserkuilta asti. Janne antoi kaikille valmistuville tositarinaa siitä, kuinka pieleen voivat juhlavalmistelut mennä. Jere puolestaan on päätynyt työntämään lusikkaansa taas vieraisiin soppiin ja mies menikin lupautumaan mukaan hieman erilaiseen poikien iltaan. Mielessä myös "kesän ekat", koulujen vanhempainiltojen uudistukset ja Suomen lätkämenestys.

Sarjakakkaajan paluu ja lihapullasota

perjantaina 4.5.201823 min

Nobelin rauhan palkintoa sopii jo odotella NRJ:n Aamussa, kun Janne ja Jere ojensivat auttavaa kättänsä Ruotsin ja Turkin välillä syttyneeseen lihapullasotaan. Juontajat olivat myös valmiita laittamaan treffietiketit uusiksi syömisen suhteen! Lisäksi mielessä luksus outlettien ämpärit, sarjakakkaajan paluu ja maailman uniikein lätkän tulosennustus.

Parkkiongelmat ja Puumalan seksinuket

torstaina 3.5.201816 min

Eilisen Aamushow:n shottiruletin Grande Finale eli chilikastikeshotti jätti Janneen vaikutukset, jotka kostautuivat vielä pitkälle iltaan asti leffassa käydessä. Jere puolestaan valjastanut uskollisen kuplansa taas kesäkäyttöön, mutta Helsingin kadut tuntuvan aiheuttavan kesäkuskille lisää aikaisia harmaita hiuksia. Mielessä myös lätkän mm-kisat, Puumalan seksinuket ja poikien omat vanhuusvuodet.

Aggressiivinen majava ja kuntosalin saunamestari

keskiviikkona 2.5.201815 min

Wapu ei lopu! NRJ:n Aamun Janne ja Jere puhalsivat viimeiset ilmapallot ja serpentiinit studioon ja summasivat koko vapun yhteen pakettiin. Vappupäivän brunssin jälkeen Jere sai vastaansa saunamestarin kuntosalilla ja Janne taas tuskasteli ihmisten yleistä mielipidettä vapusta. Lisäksi kaikille rakkaudennälkäisille on tulossa helpotusta, kun Facebook tuuppaa lusikkansa deittailusoppaan!

Juhlavuorot suihkulähteellä ja vappu poliisiveneessä

maanantaina 30.4.201817 min

VAPPUVAPPUVAPPU! Vuoden paras päivä jälleen täällä! NRJ:n Aamushown pojat kunnostautuivat aamulla mm. "loistavina talousanalyyttikkoina" ja kertoivat Suomea kadehtivalle Bernie Sandersille, että miten jenkkilän asiatkin laitettaisiin kondikseen! Lisäksi Aamussa pelättiin suihkulähteiden täyttyvän kultajuhlien ja vapun johdosta ja jaettiin kaikille omat suihkulähdevuorot! Mielessä myös Jannen kovin vappu, Jeren vanhainkotireissu ja nykypäivän reittiohjeet!

Kasvisruokaa sängyssä ja Oulun fetissihalli

perjantaina 27.4.201812 min

Se on PERJANTAIII! Taas kerran tuli todistettua, kuinka totuus on tarua ihmeellisempää, kun Oulun uimahalleja terrorisoi sarjakakkaaja. NRJ:n Aamun Janne ja Jere kuitenkin uskovat löytäneensä kaikille sopivan ratkaisun! Kaksikon mielestä myös koulun terveystiedon tunnit on aika laittaa uusiksi, kun uuden tutkimuksen mukaan kasvisruoka parantaa suorituskykyä. Lisäksi onnentoivotusten lisäksi lähetettiin tsempit Oulun Kärpille ja hypetettiin varmaa kevään merkkiä!

Seksitön suhde ja nykymissien kriteerit

torstaina 26.4.201815 min

NRJ:n Aamun härkäduo taas vauhdissa! Uuden Selviytyjät -kauden kilpailijat julkaistiin eilen ja eräs kilpailijavalintojakin suurempi syy on jäänyt suomalaisten hampaankoloon vaivaamaan. Aamun kundit tietty tarjosivat avaimet ongelmaan! Whatsapp aikoo kohta sulkea alle 16-vuotiaat palvelun ulkopuolelle, joka sai Jannen ja Jeren arvuuttelemaan nuorten tulevaisuutta! Antoivatpa pojat myös vinkit seksittömiin suhteisiin ja loivat uudet kriteerit tuleville misseille!

Kasvojensiirto ja äitien työmatkat

keskiviikkona 25.4.201818 min

Janne ja Jere NRJ:n Aamussa kaksin, kun Veronica on lähtenyt Selviytyjien kuvauksiin! Herrasmiehinä Janne ja Jere tietenkin tarjoilivat tulevan kauden ennustukset ja miettivät Veronican pärjäämistä saarella. Lisäksi Janne kertoi tarinaa Kevätpörriäisen myyjästä, jonka kanssa on kalavelat vielä kuittaamatta viime vuodelta. Studiossa myös vieraana Ali Jahangiri, joka ei pojille paljon puheenvuoroa jättänyt!

Tulokset salilla ja Instagram-tykkäykset

tiistaina 24.4.201818 min

Janne ja Jere duona NRJ:n Aamussa! Sielunhoitoa ja puujalkavitsejä oli taas tarjolla, kun poikien mielestä nykypäivän kotimaisten julkkisten keskinäiset riidat voitaisiin hoitaa rap-battleilla! Lisäksi tilitystä osakseen sai myös kuntoilijoiden tekopirteät salimotivaatiot, joiden todellisista syistä Janne ja Jere olivat enemmän kuin yksimielisiä. Mielessä myös Instagram tykkäykset, tulevaisuuden Tallinan matkailu ja kuninkaallisten synnytys!

Lohjalainen kesän hittijuoma ja aggressiiviset Lego-hahmot

maanantaina 23.4.201819 min

Vaikka vasta maanantai, niin NRJ:n Aamun katseet käännetty jo ensi viikkoon, koska vappu jo nurkan takana! Liki vuoden päivät Janne on saanut odottaa vuoden kovimpia kekkereitä, mutta yksi asia tuntui painavan miehen hartioilla. Lisäksi Jere ottanut viimein itseään niskasta kiinni ja päässyt aloittamaan vaatekaapin kevätsiivouksen, joka ei aivan ongelmitta sujunut. Mielessä myös lohjalaiset kesän hittijuomat ja aggressiiviset Lego-hahmot.

Synttäribileet ja maksulliset jonot

perjantaina 20.4.201817 min

Aamussa vietetään Veronican synttäreitä! Eilen illalla synttärikakkuostoksilla ollut Janne kertoi, kuinka hyllyjen välistä puikkelehti tuttu, johon olisi kaikkein viimeisimpänä halunnut törmätä näillä ostoksilla. Lisäksi Veronica sai Turun täyteisen onnittelun mysteerimieheltä kesken lähetyksen! Mielessä Aamun kolmikolla myös maksullinen jonottominen, kuutit ja Veronican leikit liikennevaloissa!

"Rehellinen" vegemättö ja liian pitkät varpajaiset

torstaina 19.4.201818 min

Vöner, vegaaniset burgerit ja vugetit valtaavat hyllytilaa kaupoista jatkuvalla syötöllä, mutta voiko silti vegeä sanoa siltikään kutsua "rehelliseksi mätöksi"? NRJ:n Aamun Jeren mielipide tuskin jäi kellekkää epäselväksi.Eikä mielipiteitä myöskään säästelty, kun puhuttiin miesten oikeuksista järjestää kolmen päivän varpajaiset! Mielessä myös Jannen faijan aamunavaus, tulevaisuuden ammatit, ja maailman tärkein kädenpuristus.

Pelkoa ruokakaupassa ja siivoojan hankkiminen

keskiviikkona 18.4.201820 min

Jos olet koskaan tuntenut itsesi varkaaksi ruokakaupasta poistuessasi, kun et ostakkaan mitään, niin NRJ:n Aamussa vertaistukea tarjolla! Myös kaikille koiran omistajille hyviä uutisia luvassa, kun korvan takaa rapsuttelun lisäki Aamu löi faktat tiskiin siitä, miksi koiran omistajat ovat parhaita seurustelukumppaneita. Mielessä myös poliisimarathon, Veronican myöhästyminen ja siivoojan hankkiminen.

Kevätvaatteiden vaaliminen ja karhu pukukopissa

tiistaina 17.4.201816 min

Härkäpari Janne ja Jere kaksin studiossa, kun Veronica flunssan kourissa kotisohvalla! Janne ehti arvuuttella jo ensi lauantain lottonumeroita mielessään, koska oli bongannut lehdestä myynti-ilmoituksen unelmakämpästään. Juontaja uskaltautui aina näyttöön asti, mutta yksi asia kämpässä oli pilannut asunnon Jannelta kokonaan. Mielessä myös kevätvaatteiden suojelu, synttärilahjapaniikki ja karhut pallokentällä!

Synttäriyllärit ja Pihlajakadun ovien myynti

maanantaina 16.4.201818 min

Kohta puhalletaan kynttilöitä NRJ:n Aamussa, kun Veronica juhlii pian synttäreitään! Täysin stressittä juhlien suunnittelu ei kuitenkaan ole juontajan omasta mielestä mennyt. Aamun kolmikko luki myös tarinaa New Yorkilaisesta miehestä, joka oli rikastunut myymällä hotellihuoneiden ovia. Veronica tuumi, että Suomessa saattaisi olla tasan yksi talo, jonka ovista kehtaisi pyytää fyrkkaa. Mielessä myös Selviytyjät, Jeren unet ja raumalainen kuutti!

Terassien kuningas Janne ja perhe Whatsapp

perjantaina 13.4.201817 min

Jeren perheessä otettu iso yhteisharppaus vuoteen 2018, kun Jääskeläiset ovat perustaneet perhe Whatsapp-ryhmän! Janne puolestaan pelkäsi pandojen eli aurinkolasien rusketusrajojen koristavan jo miehen naamaa kevään ensimmäisen terassiviikon jälkeen. Aamun vieraana myös joka alan moniosaaja, johon törmää jo kaikkialla - Roope Salminen! NRJ:n Aamun piinapenkiksi muodostuneessa Think Fastissa Roope pääsi puhumaan norjaa ja kertomaan lääkkeensä madafakin darraan.. Juontajien mielessä myös Juuso-karhun kevään ennustus ja Sauli Niinistön paikanvalinta lentokoneessa.

Janne äiti + Jere ja taikurin salaisuudet

perjantaina 13.4.201813 min

Taas ryskyy NRJ:n Aamussa, kun kolmikon elämä alkaa muistuttaa jo B-luokan saippuaoopperaa! Ilmastointi piti nimittäin pamauttaa studiossa täysille, kun tunteet kuumenivat Jannen saatua äidiltään tekstarin liittyen Jereen. Hämminkiä tapahtuu myös rapakon takana, kun supersuosittu taikuri David Copperfield on haastettu oikeuteen ja häntä vaaditaan paljastamaan erään tempun salat. Jannen mukaan taikurit eivät kuitenkaan voi paljastaa salaisuuksiaan kuin toisille taikureille ja tästä syystä Aamun kolmikolla olisi mielessä suomalaisten lasten suursuosikki tuomariksi oikeudenkäyntiin. Mielessä myös vegaanisaurukset ja suoraan puhuminen!

Halvat dinosaurukset ja liman teko

keskiviikkona 11.4.201816 min

Kun kodin fengshui ei enää ole kohdillaan, niin on aika ostaa olohuoneeseen dinosauruksen luuranko! Dinojen välillä on kuitenkin hintaeroja, joihin Aamun kolmikolta löytyi selvät syyt. Tuskastumista Jeressä herätti myös kauppojen taktikoidut shoppailupolut, johon ratkaisuksi Janne tarjosi kaupoille uutta Golden membership oikoreittiä. Lisäksi Aamun studiossa tehtiin limaa ja mietittiin suomalaisten ralliystävyyttä!

Isopäisten vaatemallit ja kevään ekan terassin pukukoodi

tiistaina 10.4.201823 min

Elämää suuremmasta shoppailuhimosta nauttiva Veronica on viimein löytänyt pientä helpotusta nettishoppailu ongelmaansa uusien mallien avulla. Pojat kuitenkin toivoivat, että ideaa vietäisiin vielä pidemmälle mm. isopäisten ja kolmikätisten mallien avulla. Viikon toisiksi paras päivä tarkottaa NRJ:n Aamussa myös Lista-tiistaita, jossa tarjoiltiin seksin avulla apua monien ongelmien lisäksi ilmastonmuutokseen. Aamun pohdinnassa lisäksi terassin pukukoodit, 20 000 euron sänky ja hiekoittajien päänsäryt.

Kondomiostokset ja tarjoilijoita häiritsevä aamiainen

maanantaina 9.4.201821 min

Uusi viikko ja uudet kujeet NRJ:n Aamussa! Kuin suoraan keskusteluforumilta osiosta "kaverin puolesta kyselen" Veronica tenttasi pojilta kondomishoppailuista.Yhdessä tuumin kolmikko päätti, että kuittipakon kaveriksi pitää kassoille saada myös kondomipakko. Lisäksi pidäteltyään noin sata tuntia naurua Veronica sai kuin saikin kerrottua tarinaa laivan sushi-kokin suosituksista. Mietinnässä myös tubettajien ammatit, mummille lähetettävät kuvat ja ylisuuri aamiainen.

Ketsuppisiivut ja menkkaraivo

perjantaina 6.4.201817 min

Oletko kyllästynyt ravistamaan ketsuppipurkkia saadaksesi jämiä? Ällöttääkö pullosta tuleva ketsuppimehu jos unohdat ravistaa purkkia ennen käyttöä? Ei hätää! Pian markkinat valtaa valmiiksi pakatut ketsuppisiivut, jotka NRJ:n Aamun mukaan aloittavat vielä ruokavallankumouksen. Myös himoshoppaaja Veronica kohtasi myös ruokakaupassa haasteita, kun houkutus hiipi juontajan mieleen kesken yöshoppailun. Lisäksi mielessä todellinen aikuistuminen ja menkkamainokset!

Jäätelökesävesi ja T