Cityn Aamu

Cityn Aamu

tänään klo 6.00–10.00
Suora

Cityn aamu lataa classic rockit soimaan arkiaamuisin. Jääkiekko, rock ja sport on keskiössä, kun radio Cityn studiossa tuoksuu tuore aamukahvi.

Radio Cityn Aamu: Kinaret & Honkanen

Vielä kerran - Honkanen & Kinaret

viime kuussa17 min

Mikko ja Ville aloittivat Cityn Aamussa tammikuussa 2014 ja tänään oli järjestyksessään 1565:s yhteinen lähetys ja samalla viimeinen. Viimeisenä aamuna pohdittiin lukuja, muisteltiin tärkeintä ja koskettavinta palautetta, tuutattiin Motörhead-uutiset vielä kerran ja toiveesta myös Slayer-merisää ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017. Jaettiin studio myös tulevan Cityn Aamun kanssa. Hauskaa oli. Kiitos!

Jakso 25: Naisten haaveet vs. miesten haaveet

torstaina 24.9.18 min

Haaveissa ja toiveissa on eroja. Netistä näkee liian helposti häiritseviä videoita, mutta ehkä jollekin tässä on myös hyvää. Kinaret täyttää lauantaina 37-vuotta ja huomaa jo vanhenemisen puheessaan. NHL-pelaajan hyviin elintapoihin kuuluu nyt pizza ja kannabis.

Jakso 24: Japanissa sensuroidaan liikaa

keskiviikkona 23.9.18 min

Jos joskus on itsetunto maassa niin kannattaa miettiä japanilaisia aikuisviihdetähtiä. Tanssii Tähtien Kanssa ohjelma aiheuttaa epämukavia tilanteita kotisohvalla. Kuva Elton Johnin pianon kanssa maksaa (köyhälle) paljon. Urheilu oli vahvasti läsnä: ensin Elena Kravzow alasti ja sitten Michael Jordanin paita kylkihyytelöiden peitoksi.

Jakso 23: Tero Pitkämäen kirja menee tutulla kaavalla

maanantaina 21.9.22 min

Urheilijoiden kirjoissa on usein keskiössä toilailut päihteiden kanssa. Milloin saamme kirjan alkoholistin urheilusekoiluista? Äänekoski mainostaa itseään erikoisella kuvalla. Roope Salmisen jättämää aukkoa saattaa tulla korvaamaan kalju, joita ei tv:ssä ole. Makkaran grillaamisessa on syytä muistaa yksi sääntö. Käymme myös Viking Amorellalla.

Jakso 22: Taas vaihdetaan urheilujoukkueen nimi

perjantaina 18.9.21 min

Ruotsissa Frölunda Indians vaihtaa nimensä ja Suomessa TPS:n ja HPK:n tulisi seurata esimerkkiä. Aamun uusi sankari on mies, joka pelasti vaimonsa lyömällä valkohaita turpaan. Paranoid täyttää tänään 50-vuotta. Mukana myös elokuvamaailmasta Hannu Karpo, Mulan ja Tenet.

Jakso 21: Elämä Lapselle takahuoneessa

torstaina 17.9.20 min

Kinaret ja Honkanen ovat molemmat esiintyneet Elämä Lapselle konsertissa Hartwall Areenalla. Aamun muotivinkkiin inspiraationa toimi Sanna Marin. Alicia Keysin meikittömyys ei tule ilmaiseksi. Kavereiden kanssa tuopin äärellä istuessa puheenaiheet ovat muuttuneet. Tiesitkö: kenguru on ainoa eläin, jolla kivekset ovat peniksen yläpuolella?

Jakso 20: Hallitus tuli ulos väärin

keskiviikkona 16.9.17 min

Kun budjettiriihestä tullaan valmiin paketin kanssa ulos ja kerrotaan, että velkaa otetaan melkein 11 miljardia, ei siinä sovi hymyillä ja olla iloinen, että kaikki meni todella vaivattomasti. Mr. Bean hahmo täytti 30-vuotta ja vaikka hahmo on haudattu niin Rowan Atkinsonilla riittäisi keikkaa. Some-kohuun ei tarvita paljoa. Miltä tuntuisi mennä vankilaan 1983 ja vapautua sieltä nyt syyttömänä?

Jakso 19: Aina ei auta kun yrittää auttaa

tiistaina 15.9.20 min

Villen savolais-etiopialainen kaveri ihmetteli, kuinka joku muu kertoo hänelle, mistä hänen pitäisi suuttua ja olla pahoillaan. Aina ei auta vaikka yrität auttaa, oli kyseessä naapurin tai itsensä auttaminen. Planet Of The Babes elokuvan jaksaa katsoa mutta naisten ohjaamaa naisille suunnattua aikuisviihdettä ei. Joskus yöunet menee liiankin helposti.

Jakso 18: Naisnäyttelijät hallussa

torstaina 10.9.19 min

Motörhead-uutisten jälkeen harvinainen tv-vinkki. On muutama tilanne, jolloin on parempi istua alas, kun puhelin soi. Yksi niistä on autohuollon puhelu. Tuulivoimalat on vaarallisia eläimille. Ikean kalusteen kokoamisella on paljon yhteistä golfin kanssa.

Jakso 17: Kiitos kaikesta, Vexi Salmi

keskiviikkona 9.9.26 min

Vexi Salmi menehtyi eilen ja aamu mietti, että mitä kaikkea Vexi jätti jälkeensä. Ja sitä on paljon. Suomen armeija saa kananmunat valmiiksi kuorittuna Ruotsista, jassåå. Ville auttoi Mikkoa kirjoittamaan kirjeen naapurille. Oscar-akatemia on päättänyt muuttaa sääntöjä ja se on meille huono juttu.

Jakso 16: Kyllä tää maistuu paremmalta jos...

tiistaina 8.9.21 min

Kinaret ennusti huomisen otsikon ja melkein kuoli pyöräillessä. Honkanen menetti luotettavan ystävän ja tietää nyt, miltä Mike Tysonista tuntuu. Suomen tunnetuin hylky joutui taas ryöstön kohteeksi, koska sieltä ei saa ottaa mitään pois...paitsi tietysti jos olet rikas.

Jakso 15: Miehet skarppaa kun naisia on läsnä

tiistaina 1.9.22 min

Armeijassa miesten ja naisten yhteistupa toimii juuri tästä syystä. Koronavilkku tuli ja soveltuu sittenkin kaikille. Helena Koivun pitäisi ottaa markokiprusoff-kuuri. Karate Kid tulee taas ja on paskan kova.

Mellakoiminen on kallista

maanantaina 31.8.19 min

Malmössä rähinöitiin taas, mutta mistä ihmeestä ne aina löytää niitä autonrenkaita? Kinaret on koulutukseltaan urheilutoimittaja ja tänään hän kertoi nuoresta kyvystä nimeltään Lebron James. Mukana myös kuningatar Elizabeth ja lohikäärmekuningatar Emilia Clarke.

Jakso 13: Suomen valtion pitäisi ostaa Messi

torstaina 27.8.20 min

Lionel Messi olisi nyt myynnissä ja tähän 700 miljoonan euron kauppaan kannattaa tarttua heti. Eduskunnassakin runkataan. Jotkut sanonnat jää mieleen vaikka ne lukisikin ulkohuussissa. Suomi on loistava rajoittamaan tekemistä. Joskus leffaan tehty biisi on isompi kuin leffa itse.

Cityn Aamu pullottaa pian luxusvettä!

perjantaina 21.8.21 min

Grönlannin jäätiköt sulavat, ja sitä ei voi enää estää. Tästä Kinaret sai loistavan bisnesidean ja pian joudumme sanomaan Sofialle, että tähän jahdille sinä et ole tervetullut. Vihreiden Fatim Diarra sai sähköpolkupyörän, ja asiat eivät menneet kuten pitäisi. Se on köyhänä helppo sanoa, mitä rikkaiden pitäsi tehdä.

Kinaretkin kusettaa somessa

torstaina 20.8.18 min

Motörhead-uutiset alkuun ja vähemmän huutoa niiden jälkeen. Sosiaalisen median kautta annat väärän kuvan itsestäsi ja joskus valhetta täytyy jatkaa tosielämässä. Joskus taas vähemmän on enemmän. Aamulla on villi idea Skopjen koronalentojen suhteen.

Armageddon on täyttä paskaa

keskiviikkona 19.8.20 min

Kesä 2020 on kuin mansikkasato: siinä on monta loppua. Honkanen on muuli mutta ei saa valittaa siitä. Maailman vanhin nimmari myytiin juuri ja 5000 vuotta sitten oltiin ihan yhtä kännissä kuin nytkin.

Nuoruus meni liian nopeasti

tiistaina 18.8.20 min

Honkanen kävi uimarannalla ja tajusi olevansa vanha. Tarina kosketti Tommia, joka soitti studioon ja pilasimme hänen päivänsä. Kinaret pelasi kesällä beach volleyta ja se oli iso virhe. Jos mies on käsistään kätevää sorttia niin joutuu koko ajan panemaan. Tämän aamun podcast on kielletty alle 30-vuotiailta.

Perseellä helppo elämä

maanantaina 17.8.25 min

Kinaretin perseellä rahoiksi, pakko onnistua. Korona ei rikkonutkaan parisuhteita. Lisäksi pohdintoja kananmunista, Super-Mariosta, Venäjän vientituotteista ja autosta peniksen jatkeena.

Toto on punk

perjantaina 14.8.20 min

Jalkapallovalmentaja Miika Juntunen sai potkut ja trendinä tuntuu olevan, että jos mitään rasistista ei ole tai löydy, niin se keksitään. Villen veli on pohjaton inspiraation lähde, kuten rehukuskit yleensäkin. Pitäis nukkua enemmän, mutta kun ei ehdi.

Tämän takia "stepmom"-porno on niin suosittua

maanantaina 10.8.23 min

Janina Frostell oli hetken aikaa Mikko Leppilammen äitipuoli. Hankala tilanne. Todennäköisyys seurustella huippumallin kanssa on suurempi kuin Honkasen kanssa seurustelu. Rippipappien puhelin soi nykyään toimittajien toimesta ja Cityn Aamu halusi olla tässä mukana. Suomalaiset miehet ovat nykyään liian pitkiä.

Lihava mies on aina kehopositiivinen

perjantaina 7.8.21 min

Tanssii Tähtien Kanssa spekulaatio jatkuu ja voittajakin on jo selvillä. Joka kolmas kotona sattunut vahinko tulee kun nikkaroi humalassa. Pyöräily ja hampurilainen on sittenkin melkein sama asia. Alkupalaksi viikon viimeiset Motörhead-uutiset ja jälkiruoaksi Seiska.

Laiskuus on neroille

torstaina 6.8.20 min

Radio Cityn Aamun Honkanen ja Kinaret. Miehet, joilla on tiedemiehen aivot. Siksi välillä laiskotuttaa, kun täytyy antaa aivojen levätä. Usein laiskuus myös säästää rahaa. Tanssii Tähtien Kanssa tulee taas ja spekulaatiot alkoi heti. Käytiin myös Linnanmäellä ja syötiin Himalajansuolaa.

Suomalaiset ovat aina tunnollisia

keskiviikkona 5.8.18 min

Vibraattorilla nuoremmaksi, tai sitten ei. Suositusta ei ole, mutta maskit on jo loppu. Pörssikurssit on Yhdysvalloissa sekaisin, ja se lämmittää meitä köyhiä. Ravintola Kreikassa keksi hienon tavan auttaa sosiaalisen median vaikuttajia, mutta kukaan ei ole tarttunut tarjoukseen. Radio Cityn Aamukin on somessa.

Potilas Kinaretin ”loma”

tiistaina 4.8.23 min

Firman mies sairastaa lomalla. Onko John Paul Jones sittenkin maailman paras aviomies? Mats Sundin ei ole enää Suomen kaataja vaan enemmänkin Suomen ystävä. Me kaikki olemme olleet väärässä jo yli 300 vuotta. Häät on aina intiimit.

Kusipäisimmät automerkit top 4

maanantaina 3.8.21 min

Honkanen ajoi kesällä noin 2000 kilometriä ja paljasti aamulla kusipäisimmät automerkit. Elon Musk on auttanut Kinarettia ymmärtämään suuttumisen anatomian. Jennifer Lopezin kanssa olisi tylsää, mutta Matti Nykäsen kanssa ei. Radio Cityn Aamussa mukana myös tissit ja Sauli Niinistä vastaan Jorma Vokkolainen.

Suklaata ja bisnesideoita

perjantaina 3.7.20 min

Saksan armeijan suklaa ja styrkkaa kamaa. Pojat aikovat siivousbisneksellä miljardööreiksi. Minkä lauseen olet sanonut puolen vuoden aikana, mutta sama lause olisi ollut järjetön vielä viime vuonna. Kinaret maksaa velat, mutta ketkulla tavalla. Hyvää syntymäpäivää Teemu Selänne, tästä lisää Radio Cityn Aamun Motörhead-uutisissa.

Tesla on arvokkain automerkki

torstaina 2.7.20 min

Teslalla menee nyt hyvin ja niin menee myös nörttiomistajilla. Älä ota kesäasuntoautoa, me kerromme huolestuneina syyt. Uusi nimiehdotuksemme Geishalle ei varmasti loukkaa ketään. Tiettyjä asioita ei pitäisi mainostaa, varsinkaan isolla.

Ville Kinaret on valmis mestariksi

keskiviikkona 1.7.17 min

Aamulla ihmetytti Valtteri Bottaksen ja varsinkin Jethro Rostedtin nopeus. Ero voi käydä kalliiksi, niin miehille kuin naisillekin. Nyt muuttuu Simpsonit, mutta muutettavaa olisi samalla logiikalla enemmänkin. Pärnun loma kiinnostaa usein juuri spesifiä osaa miehistä.

Tää on aikamatkailun syytä

tiistaina 30.6.20 min

Radio City Aamussa tänään: 60-luvulla mentiin kuuhun ja nyt ei päästä edes Ruotsiin. Kehä ykkösellä mies masturboi pakettiautossa, ja se on väärin, mutta…ehkä se katsoi vain vieressä ajavan naisen autoa. NBA:ssa halutaan muutosta peliasuihin, ja se saattaa hyvinkin nopeasti kostautua.

Jos esimies olisikin esihomo

maanantaina 29.6.21 min

Homo on latinaksi ihminen, ja siksi sovelias korvaamaan sanan ”mies” missä tahansa. Joskus väärä musiikki sopii legendaarisen elokuvakohtauksen taustalle. Moni on ihmetellyt Sanna Marinin sanomisia, joita hän ei ole sanonut. Ville ei enää halua hiuksia, ja Mikosta on tullut epähuomiossa poliisin vasikka.

Nämä mukaan bisselle

perjantaina 26.6.23 min

Kinaret antoi vuoden vanhempana Honkaselle muistilistan, mitä pitää ottaa mukaan, kun lähtee yli kolmevitosena kavereiden kanssa ulos bisselle. Joistain henkilöistä tulee täysin väärä muistikuva mieleen, vaikka vuosia olisikin kulunut kymmeniä. Ruotsin poliisia ei tuomittu raiskauksesta, kun hän oli pamputtanut Magnus-ressukkaa suoraan nappiin tehtävän yhteydessä.

Paskoin tuoppiin Rasmuksen bäkkärillä

torstaina 25.6.19 min

Mitä sellaista olet tehnyt, jota kukaan muu ei ole? Mikon tarinoissa Anne Kukkohovi ja Juhani Merimaa, Villen tarinassa Rasmus. Radio Cityn Aamu paljasti uuden Harlin / Selin -elokuvan juonen ja nimen, jota he eivät vielä itsekään tiedä. Joskus vastaus ongelmaasi on liiankin lähellä ja helppo.

Sofia on hyvä sängyssä

keskiviikkona 24.6.17 min

Katiska vuotaa, vaikka siellä sisällä olleet muuta väittävätkin. Vanhat nimet ja logot, kuten Uncle Ben´s, muuttuvat ja joissain tapauksissa se on hyvä asia. Katariina ”Kata” Souri palaa Playboyn sivuille ja on huomattavasti vanhempi kuin Stiflerin mutsi.

Kuinka hyvä Sofia on sängyssä?

tiistaina 23.6.18 min

Sofia Belorf ja Niko Ranta-aho kohtaavat tänään käräjillä ja siellä punnitaan se, kuinka hyvä rakastaja Sofia on. Motörhead-uutisissa koronaa, dopingia ja murha ilman loppukevennystä. Yrityksen ei kannata yrittää neuvoa asiakkaitaan tai miljardit saattaa kadota.

Joskus vaan pitäisi luovuttaa

maanantaina 22.6.23 min

Alex Zanardi ei ole luovuttaja, vaikka kannattaisi olla. Siinä on hyvää ja huonoa, että osaa juoda vettä yhdellä kädellä. Julkkisten juominen taas keskittyy myös alkoholiin. Lisäksi Radio Cityn Aamussa vielä hyppysellinen uima-allasta ja silakkaa.

Ryhmä Hau pitää kieltää

torstaina 18.6.25 min

Radio Cityn Aamu alkoi jännittävällä ”Arvaa iltapäivälehtien juhannuskansikuvatyttö” -kilpailulla. Diego kilpikonna oli melkein 100 vuotta selibaatissa, mutta kun se loppui, niin historia kirjoitettiin uusiksi. Mukana myös Motörhead-uutiset, Jani Toivola ja Mannerheim.

Hodari on perheellisen miehen fine diningia

tiistaina 16.6.22 min

Urheilugaalassa ei kannata voittaa kulttuuri- ja markkinointipalkintoa. Ville lupasi viikko sitten, ettei enää puhu Melania Trumpista mitään ja tänään hän rikkoi vannomansa valan ensimmäistä kertaa. Jos työpaikan säännöt sallisi juontajien keskinäisen vedonlyönnin olut-panoksella, olisi aamulla leikkimielinen veto päällä. Mutta ei tietenkään ole. (Vedonlyönti podcastin lopussa.)

Mikosta on tullut Ville

maanantaina 15.6.22 min

On helppoa olla mukava mies kunnes joku kiilaa autolla sun eteen ilman vilkkua. Miksi viisaat muistetaan vain niiden viisaista puheista ja toiset juuri niistä ei-niin-viisaista sanoista? Risteilylle voi taas mennä ja risteilyn kuvailussa on lieviä sävyeroja. Legenda Zeikistä ja siitä, onko somesta sittenkään mitään hyötyä.

Jenkit ja niiden perustuslaki

perjantaina 12.6.15 min

Lauri Tähkän uusi strategia paljastettiin Radio Cityn Aamussa. Ruotsalaiset eivät tiedä, mikä on epäreilua. Tässä menee uusintojen kyllästymisraja.

Villen motoristihaaveet kuolivat yhtä nopeasti kuin syntyivätkin

torstaina 11.6.26 min

Nuorempana tuli tehtyä reissuja miinusbudjetilla ja vastaaville reissuille lähtisi nykyään heti. Jos et tiedä, mikä on ”Only Fans” valehtelet. Olof Palmen murhasta päästiin kalastamaan.

Näin ripustat pyykit väärin

keskiviikkona 10.6.23 min

Tänään selvitettiin Radio Cityn Aamussa hyvän ja huonon poliitikon ero. Tähän liittymättä mitenkään myös Ano Turtiaisesta oli juttua, varsinkin siitä miten hänelle näytettiin kaapin paikka. Mikä on motiivi jollekin seurata toista somessa? Lisäksi ruotsalaiset on outoa porukkaa.

Brian Adams on pervo

tiistaina 9.6.23 min

Kumpi on pervompi: Bryan Adams vai Matti Vanhanen? Kuuntele ja päätä sinä. Nimikilpailut ovat usein sympaattisia, mutta eivät tarpeellisia. Huono muisti on hyväksi.

Penkkiurheilusta poliiseihin

maanantaina 8.6.22 min

Radio Cityn Aamussa: Hyviä urheilutuloksia on sittenkin ja penkkiurheilu kiinnostaa taas enemmän, vaikka ongelmiakin on. Joku kävi hengityssuojaintehtaalla ja tunnistatko arvoituksesta, kenestä henkilöstä on kyse? Islannissa on vaikeinta olla poliisin vastustaja.

Radio Cityn Mestaruussarjan voitti…

perjantaina 5.6.24 min

TV:n voimaa ei pidä aliarvioida. Ville lupasi, ettei enää puhu Melania Trumpista. Jevgeni Malkinilla on jotain yhteistä Jari Kurrin kanssa. Kun joku naapurustossa korjaa ruohonleikkuria, niin jostain paikalle saapuu miehiä neuvomaan.

Kumpi on enemmän: 50 tuhatta vai 5 miljardia?

torstaina 4.6.25 min

Motörhead-uutiset. Radio Cityn Mestaruussarjan bändiplayoffs. Katri Kulmuni. Vapaa-aika. Nightwish. Mike Tyson. Niistä on Cityn Aamu tehty (tänään).

Tajusin olevani setämies

keskiviikkona 3.6.20 min

Vaimon lempikukka ei muistu mieleen, mutta entisen joukkuekaverin, jota ei ole nähnyt 20:een vuoteen, elämän käänteet tietää. Toisilla ihmisillä natsitutka on herkempi kuin toisilla. Hoitohenkilökunta on lahjuksensa ansainnut, mutta lääkärit ja kirurgit eivät. Jos tuntipalkka on 850 euroa, niin Honkanen ja Kinaret on käytettävissä mihin vaan.

Lihava ei löydä polkupyörää

tiistaina 2.6.21 min

Lihavan on helpompi laihduttaa kuin löytää pyörä. Tai pyöräilytrikoot. Kesä alkoi virallisesti tänään. Käsittelyssä myös tapaus Al-Hol ja se, kuinka Judas Priest opetti Honkaselle kaiken naisista.

Väkisinkin voi suuttua

maanantaina 1.6.25 min

Ville meinasi saada turpaan, vaikka kertoi vain totuuden. Tänään poistettiin (kai?) stigmoja ja muisteltiin ihanaa Sara La Fountainia. Kylmä sota oli lähes vieläkin kylmempi. Vaikka sitä kuinka yrittää olla nuori ja viileä, niin on enää vain faija.

Näillä ohjeilla mökille

perjantaina 29.5.20 min

Ehkä Postin johdon bonukset on sittenkin ihan hyvä asia. Virolaiset tykkää meistä, vaikka me ollaankin poroja. Honkasella oli kotona pyyhe-episodi.

Suomalaiset eivät enää osaa jonottaa

torstaina 28.5.25 min

Olet miettinyt tätä ja me vastaamme: voiko pierusta saada koronan? Honkkarista tuli Runkkari liian nopeasti. Kinaret pilasi Honkaselta Neil Youngin kuuntelun loppuiäksi.

Niin niin, mut tää bändipaita on mulle rakas…

keskiviikkona 27.5.23 min

Jossain kohtaa yhteiskunta (vaimo) painostaa sinua luopumasta rakkaista vaatteistasi, mutta taistele veli! Mikko Kärnä ehtii moneen koloon ja nyt hän on hommannut myös kasvomaskeja ja taas tehtiin sama virhe. Trump twiittaa ja Kinaret ymmärtää Kimi Räikköstä.

Miksi teit sen Metallica?

tiistaina 26.5.21 min

Adrenaliinin voima kun näyttäytyy, niin siinä on jänisten pysyttävä kaukana. Pääministeri Marin vaatii ”tiukkoja ehtoja” tulevaan tukipakettiin ja kaikki kuulostaa kovin tutulta. Sanat ”hybridi” ja ”blessed” myös Radio Cityn Aamun käsittelyssä.

Shampoo haistattelee

maanantaina 25.5.22 min

Kreikka on pian auki, mutta ei suomalaisille. Suomalainen lottovoittaja on ihanan suloinen toteuttaessaan unelmaansa. Tänään alkoi Radio Cityn Mestaruussarja, ja pojat pukivat kisastudiossa pikkutakit päälle analyysia varten.

Vitsiä ei pidä pyytää anteeksi

perjantaina 22.5.19 min

Me taiteilijat luulemme itsestämme usein liikoja, kuten myös Sampo Marjomaa. Nuuskaa saa taas ja silti ”Valkoinen Orvokki” ryösti apteekin. Sanna Marinin närästys johtuu lapsesta, ei politiikasta.

Samuli Edelmann urologilla

keskiviikkona 20.5.28 min

Tähtipölyä on liian helppo korvata sanalla ”siemennestettä”. Tänään kärsittiin myös hajuhaitasta. Honkasta ärsyttää parkkihallit ja Kinaret on innoissaan uudesta tirkistelypuhelimesta. Vain Elämää kausi 11 tulee ja toivottavasti menee kuten haluamme.

Näin voittajat tekee

tiistaina 19.5.25 min

Imurikauppias on sittenkin seksikäs, tai ainakin rikas. Uusi tieliikennelaki tulee ja niin tulee myös uudet kaudet tv-ohjelmista.

Wuhannustaikaa

perjantaina 15.5.19 min

Villellä alkaa ilmenemään dementikon piirteitä. Koronaepidemia on mennyt niin sekavaksi, että kannattaako siitä edes enää yrittää ymmärtää mitään?

Michelle Obama ja sivuhistoria

keskiviikkona 13.5.20 min

Kumman sivuhistoriasta löytyy vanhoja harmaita poliitikkonaisia ja kumman Salma Hayekin striptease-esityksiä? Päivän kysymys kuuluu: Onko Michelle Obama mies?

Kurtin kitara ja Stockmann

tiistaina 12.5.21 min

Miten paljon Honkanen olisi valmis maksamaan Kurtin kitarasta? Yksijalkaiselle naiselle kengän ostaminen Stockmannilla 2000-luvun alussa ei onnistunut kuten Kinaret oli ajatellut.

Tauski ja tulppaanit

perjantaina 8.5.20 min

Mikolla ja Villellä on äitienpäivää varten lahjaidea, johon liittyy Tauski ja hortensiat. Onko syytä olla kateellinen, kun Thaimaan kuningas viettää koronakaranteenia 20 naisen kanssa Saksalaisessa hotellissa?

Drive In Striptease

torstaina 7.5.20 min

Kyllä hätä keinot keksii, sillä Oregonissa on otettu käyttöön Drive In Striptease. Kenen kanssa Mikko ja Ville jäisi autiolle saarelle kuukaudeksi?

Jari ja Titanic 2

keskiviikkona 6.5.19 min

Honkanen ja Kinaret suunnittelevat ryhtyvänsä Jari Sarasvuon sanansaattajiksi. Kumman kyyti kuulostaa houkuttelevammalta: Titanic toisen vai Malaysia airlinesin?

Kännissä ja läpällä

tiistaina 5.5.20 min

"Hallitusti ja asteittain" on uusi "kännissä ja läpällä". Kuka saa lottovoitto rahat, jos itse loton voittaja ei niitä halua; Honkanen ja Kinaret?

CCCP lippis ja kalja-auto

maanantaina 4.5.22 min

Ville muistelee Latvian reissuaan, joka meinasi päätyä mustaan silmään. Eletään niinkin hienoja aikoja, että jäätelöautotkin on muutettu kalja-autoiksi!

Vappu ja Radio City 35 vuotta

torstaina 30.4.15 min

Honkanen ja Kinaret pohtivat ketkä hyötyvät koronaepidemiasta. On kahdenlaisia miehiä: Niitä jotka ovat mitanneet peniksensä erektiossa ja niitä, jotka valehtelevat että eivät ole.

Löyly ja huumehörhöt

keskiviikkona 29.4.21 min

Honkanen ja Kinaret eivät koe sopivansa Helsingin Löylyn miljööseen. Ketkä julkisuuden henkilöt luokitellaan kategoriaan "huumehörhöt".

Grab them by the pussy

tiistaina 28.4.20 min

Villellä on hyviä ja huonoja uutisia diettien suhteen. Jos mies laihtuu ja boksereissa ei ole reikiä, hänellä on salasuhde.

Amerikkalaiset viisaudet

maanantaina 27.4.24 min

Honkanen ja Kinaret ei ymmärrä Amerikkalaisten järjenjuoksua. Ville antaa Mikolle tärkeän parisuhdeneuvon: Hommatkaa paljon lapsia.

Tiger King ja kaikki hajoo

perjantaina 24.4.18 min

Honkanen on korvannut urheilun katsomisen dokumenteilla, jotka ovat hieman kyseenalaisia. Jetellä oli eilen "kaikki menee perseilleen"-päivä. Ville Kinaret nauttii lomasta tämän viikon, joten Mikon seurana kuullaan Cityn illasta tuttua Jeteä!

Litteä maa ja festari striimi

torstaina 23.4.21 min

Mikolla ja Jetellä on selkeät suunnitelmat, miten saada keikkafiilis karanteenissa. Litteän maan teoreetikot pelkäävät putoavansa laidan yli. Ville Kinaret nauttii lomasta tämän viikon, joten Mikon seurana kuullaan Cityn illasta tuttua Jeteä!

Ruisrock 2020 peruttu

keskiviikkona 22.4.16 min

Ruisrockit on peruttu vuodelta 2020. Tämä herättää Mikossa ja Jetessä suurta huolta. Honkanen jakaa parhaimmat sijoitusvinkkinsä. Ville Kinaret nauttii lomasta tämän viikon, joten Mikon seurana kuullaan Cityn illasta tuttua Jeteä!

Jeten teinivuodet

tiistaina 21.4.19 min

Jete jakaa teiniajan muistonsa. Tiesitkö, että hän oli nuorena parkettien partaveitsi? Honkasella ei mene ymmärrykseen naisten nettikirppistoiminta. Ville Kinaret nauttii lomasta tämän viikon, joten Mikon seurana kuullaan Cityn illasta tuttua Jeteä!

Dopingauto ja missit

maanantaina 20.4.15 min

Honkanen ja Jete pohtivat, mitä missit voivat tehdä maailmanrauhan eteen. Miten virtsatestit otetaan Norjan uusissa dopingautoissa? Ville Kinaret nauttii lomasta tämän viikon, joten Mikon seurana kuullaan Cityn illasta tuttua Jeteä!

Parisuhde vs. sinkku

perjantaina 17.4.16 min

Kinaret filosofioi heti aamusta: "Virus tekee täl hetkel sen duunin, mitä rakkaus ei saanu aikaseks". Onko karanteenin aikaan parempi olla parisuhteessa vai sinkku?

Kultalusikat

torstaina 16.4.23 min

Honkanen ja Kinaret kertovat sosiaalisen median ensimmäisen säännön: älä kuvaa itseäsi kun itket. Prinssi Harryllä on tukalat oltavat Los Angelesissa.

Villen merenneitotreeni

keskiviikkona 15.4.24 min

Honkanen ja Kinaret aikamatkustavat takaisin 90-luvulle ja muistelevat lämmöllä Graafin sisaruksia. Mikko jakaa viimeöisen unensa Villestä. Olisiko Villen uusi harrastus merenneitotreeni?

Haluatko masentua

tiistaina 14.4.24 min

Kinaret ja Honkanen kertovat neljä syytä miksi masentua tässä elämäntilanteessa. Ville pohtii, keitä ne on ne näyttävät valokuvien naiset?

Yllätysvieras

torstaina 9.4.24 min

Honkasella on selkeä visio miten perussuomalaisten kannattaja kääntyy SDP:n puolelle. Cityn aamussa yllätysvieras esitti kappaleen mitä ei ole julkaissut, mutta olisi pitänyt julkaista.

Virusten Gretzky

keskiviikkona 8.4.25 min

Teineillä on uusi trendi; nuolla vessanpöntön reunoja. Foliohatut pistetään päähän, kun keskustelu kääntyy koronavirukseen ja Kiinaan.

Kuka saa valittaa

tiistaina 7.4.21 min

Korona-ahdistuksesta valittaminen on sallittua, paitsi jos olet rikas tai sinkku. Mitä Helsinki olisi ilman Stockmannia?

Bernie Ecclestone ja lapsi

maanantaina 6.4.21 min

Ihme on tapahtunut; 89-vuotias Bernie Ecclestone saa lapsen. Koronaviruspandemiassa on hyviäkin puolia; Ketään ei tarvitse nähdä, eikä tule FOMOa, eli fear of missing outtia.

Kaljaa mummoille

perjantaina 3.4.16 min

Miten olisi muutos poikkeustilalaissa; Kaupoista saa ostaa kaljaa ennen kello 9, jos on täyttäny 60 vuotta. Honkanen pelkää, että hänen hautajaisissa soitetaan Antti Tuiskua.

Jesse siirty verkkoon

torstaina 2.4.18 min

Honkanen ideoi uuden mainoskampanjan koronvirusta vastaan. Mainoksen tähtinä toimisi tietenkin Janina Fry, Anne Kukkohovi ja Jaana Pelkonen.

Kiitos 2019

keskiviikkona 1.4.14 min

Näinä vaikeina aikoina oppii arvostamaan vuotta 2019 ihan uudella tavalla. Mikko ja Ipe syttyy Saksan liittokanslerin hamstraukselle.

Kotijumppa ja seurapaitapäivä

tiistaina 31.3.15 min

Honkasella on uusi harrastus: Facebook live-jumpat. Onko kuitenkaan uuden harrastuksen syy pelkästään liikunnanilo? Ipe ja Mikko vertailee rankimpia treenejään mitä on koskaan tehnyt.

Kondomipula ja hääpukuhaaste

maanantaina 30.3.17 min

Cityn aamussa vertaillaan miten paremmat puoliskot saadaan suuttumaan. Honkasen maanantaiaamu ei lähde käyntiin yhtä sutjakkaasti kuin Ferrari.

Rikkaat himassa

lauantaina 28.3.21 min

Cityn aamussa pohditaan miten rikkaat pärjäävät karanteeneissa miljoona-asunnoissaan. Uskoisitko, että Honkanen on ollut nopeampi kuin maailman nopein mies?

Taloudellisten tulipalojen sammutus Appi

perjantaina 27.3.20 min

Cityn aamussa Ville esittää vinkkinsä, miten yrittäjiä tuetaan koronaepidemian aikana. Tiesittekö, että Ville on toiminut myös automyyjänä?

Tämä on totta

keskiviikkona 25.3.20 min

Cityn aamussa käydään läpi muistoja; Honkanen otti Jallua Kirkan kanssa bäkkärillä ja Ipe kahvitteli Venäjällä Ray Bourquen kanssa.

Taas yhtä kokemusta rikkaampana

tiistaina 24.3.18 min

Cityn aamussa Kinaret avautuu kokemuksestaan tähystyksessä. Honkanen on taas täynnä kotona oloa, koska siivoaminen käy liian raskaaksi. Mikko leveilee edelleen siitä, kenen kanssa hän on tanssinut vanhojentanssit.

Vessapaperi valuuttana ja Nykäsen Matti Canarialla

maanantaina 23.3.19 min

Cityn aamussa muistellaan poikien reissua Gran Canarialla jossa Matti Nykänenkin päätyi kuvioihin. Onko vessapaperi meidän uusi valuutta? Honkasen Mikko on tehnyt paluun isyyslomalta!

Puukko päässä ja 2020 skipattu

perjantaina 20.3.18 min

Cityn aamussa Kinaret ja Ipe totesi, että vuosi 2020 on paska vuosi. Mitä jos vain unohdettaisiin koko vuosi ja aloitetaan se ensi vuonna uudestaan? Miten selittää vaimolle viestillä, että lapsella törröttää puukko päässä? Honkanen viettää isyyslomaa, joten Kinaretin seurana aamussa viihdyttää Ipe Pitkänen.

Kalsarifaijat ja alle kymmenen hengen bändi

torstaina 19.3.22 min

Cityn aamussa keskusteltiin kalsarifaijoista jotka viuhahtelevat lastensa etäopetusvideoilla, mutta missä viuhahtelevat mutsit? Toimituksessa on perustettu bändi, tästä pääset kuuntelemaan heidän debyytti singlen. Honkanen viettää isyyslomaa, joten Kinaretin seurana aamussa viihdyttää Ipe Pitkänen.

Saksa on paska maa

keskiviikkona 18.3.19 min

Cityn aamussa kerrotaan vinkit mitä urheilua kannattaa seurata. Lisäksi Kinaret ja Ipe suunnittelee torijuhlat. Honkanen viettää isyyslomaa, joten Kinaretin seurana aamussa viihdyttää Ipe Pitkänen.

Vinkuva Nissan ja kapinallisten koiranäyttelyt

tiistaina 17.3.19 min

Cityn aamussa imitoidaan Ipen auton ääniä ja analysoidaan missä Nissanin vika piilee. Salaiset koiranäyttelyt pidettiin kokoontumiskiellosta huolimatta, mutta missä? Honkanen viettää isyyslomaa, joten Kinaretin seurana aamussa viihdyttää Ipe Pitkänen.

Italiassa nautitaan ja Suomessa hamstrataan

maanantaina 16.3.28 min

Koronakaranteenista huolimatta Italiassa on hyvät oltavat; Pornhub jakoi premiumit kansalle ja parvekkeilla juhlitaan. Honkanen viettää isyyslomaa, joten Kinaretin seurana aamussa viihdyttää Ipe Pitkänen.

Miksi vessapaperi loppuu

perjantaina 13.3.19 min

Kansa on jakautunut kahtia: niihin, jotka eivät enää jaksa kuunnella koronasta ja niihin, jotka haluavat kuulla kaiken, varsinkin läpät. Honkanen ja Kinaret käsittelivät aamulla koronaa seuraavalla tavalla.

Uusi auto ja vaimo veti herneet

torstaina 12.3.19 min

Cityn aamussa analysoidaan Honkasen kyseenalaista toimintaa autokaupoilla. Miesten pitää laittaa vaimolle rajat, muuten vaimo jättää.

Bordellissa jumissa

keskiviikkona 11.3.17 min

Cityn aamussa pohditaan mitä tapahtuisi, jos jäisi karanteeniin bordelliin? Firman reissu Krakovaan peruttiin ja vaimo kiittää.

Sijoitukset romahti ja paskat on housussa

tiistaina 10.3.18 min

Cityn aamussa. Kysymys kuuluu: Mitä Honkanen hommaa omille 65-vuotissyntymäpäiville, ja heittikö Scott Morrison mielipuoliset trooppiset kasat?

Kyllä ennen oli helpompaa

maanantaina 9.3.17 min

Ville asuu landella ja Honkanen ei osaa olla hiljaa edes kotona. Aira Samulinin mies vaihtoi nuorempaan.

Uros ja Villa Mayhem

perjantaina 6.3.23 min

Cityn Aamussa, Lisää ehdotuksia Tampereen uuden hallin nimeksi. Lisäksi vieraana Villa Mayhem podcastin Hynynen ja Perankoski.

Me ollaan rikkaita!

torstaina 5.3.22 min

Cityn Aamussa. Villen vanha auto oli ruma, mutta niin on uusikin. Seuraavaksi lähdetään Jupiterin kiertoradalle.

Def Leppardin vessa

keskiviikkona 4.3.18 min

Cityn Aamussa. Vessassa asioiminen ei kaksikolta suju aina odotusten mukaan, mutta kädet muistetaan silti pestä.

Suukko ja stondis

tiistaina 3.3.18 min

Cityn Aamussa. On tullut Aika pöyristyä ja uudistua. Huuhkajien tulevaisuus näyttää synkältä. Voiko 2020-luvulla laulaa kivistä ja kuumista perunoista?

Auto ja sukupuoli vaihtoon

maanantaina 2.3.18 min

Cityn Aamussa. Honkanen ja Kinaret isojen ja merkittävien kysymysten äärellä. Kuka on maailman paras Rock-laulaja?

Petättää niin perhanasti

perjantaina 28.2.20 min

2020 on tähän mennessä ollut huonoa aikaa Mikoille ja nyt Villekin on joutunut erikoisten syytösten kohteeksi.

Mellakointia ja kotitöitä

torstaina 27.2.17 min

Cityn Aamussa. Avioliitto tuo uutta otetta siivoamiseen. Villellä on hieman erikoinen käsitys hyödyllisistä kansalaistaidoista.

Lommoja ja Lovee

keskiviikkona 26.2.17 min

Cityn Aamussa. Vaikka autoja ei saa korjattua, eikä lapparia saa enää kaupasta, Mikko ja Ville ovat silti ikuisesti yhdessä.

Jääpuikko hanurissa

tiistaina 25.2.19 min

Cityn Aamussa. Perintöä odotellessa. Maailman paras Instagram tili. Miten uimahallissa olisi sopivaa tervehtiä?

2020-luvun Danny

maanantaina 24.2.19 min

Cityn Aamussa. Kaljaa koirille! Äänioikeus ysiluokkalaisille! Mitä jos pelkällä puhumisella voisi tienata?

Hävikki saksofoni

perjantaina 21.2.16 min

Cityn Aamussa. Monroelle on vaikea sanoa ei. Milloin Mikko Koivu on ollut pizzalähetti?

Metallicaa ja pullaa

torstaina 20.2.17 min

Cityn Aamussa. Nuoret vihaiset miehet ovat varttuneet vähemmän vihaisiksi. Edes presidentti ei saa tasoitusta jääkiekossa.

Kaikki playoffeihin

keskiviikkona 19.2.19 min

Cityn Aamussa. Hame päällä pissaaminen. Laskuvarjohyppy alasti. Villeä ei hävetä juuri mikään.

Liian pienet kassit

tiistaina 18.2.18 min

Cityn Aamussa. Käydään läpi tuottoisimpia elokuvia ja perehdytään nuorisokielen saloihin.

Ezekiel ja munkin hiplaaja

tiistaina 18.2.19 min

Cityn Aamussa. Leivonnaiset ovat joutuneet karmean rikoksen uhriksi Vantaalla. Maaseudun miehet lomailee.