Radio Dei Pohjanmaa

Radio Dei Pohjanmaa

Herätyksen! päivän vieras 13.03–14.00
Suora
Radio Dei on Suomen tunnetuin kristillinen media, jonka musiikissa on sanomaa ja puhe koskettaa.

Herätyksen! päivän vieras

Radio Dein alkuiltapäivässä kuullaan uusintana Herätyksen! vierashaastattelu aamulta.
Radio Dei Pohjanmaa13.03–14.00
Suora

TOIVON PÄIVÄ

www.toivonpaiva.fi www.radiodei.fi
Radio Dei Pohjanmaa14.00–17.00

Viikon teos

Radio Dein viikon teoksena on tällä viikolla Paavo Rauskasen kirjoittama kirja Lento Elämään. Se kertoo lentäjä Janne Ropposen seikkailuista neljällä eri mantereella, elämästä ja lentämisestä. Romantiikan ystävät löytävät kirjasta myös pari rakkaustarinaa. Janne Ropponen innostui lentämisestä nuorena kauppatieteiden opiskelijana. Suunnitelmat muuttuivat ja hän kouluttautui ammattilentäjäksi. Avustuslentäminen ja kaukaisten lähimmäisten auttaminen ovat antaneet tohtoriksi väitelleelle Jannelle enemmän sisältöä kuin ura tutkimustyön tai matkapuhelinjärjestelmien parissa. Työ MAFin lentäjänä on vienyt Jannen perheineen tropiikin kuumuuteen ja puuttomien arojen kylmyyteen. Katso kaikkia viikon teos -tietoja sivuilta: www.deikauppa.fi
Radio Dei Pohjanmaa14.05–14.15

Pop up -psalmi

Raamatun psalmit ovat soineet muusikko Jukka Leppilammen sielussa intensiivisesti puolentoista vuosikymmenen ajan. Pyhien tekstien soinnit synnyttävät jokaiselle päivälle oman psalmimatkansa. Pop-up -psalmi kuullaan arkisin klo 10.10 ja uusintana klo 14.15 ja puoliltaöin.
Radio Dei Pohjanmaa14.10–14.12

Mielen päällä

Monella on mielen päällä yhtä ja toista, mutta syvimpiä ajatuksia elämästä, heikkoudesta, kivusta tai hauraasta uskosta lausutaan kovin harvoin ääneen. Toimittajana Rainer Friman. Mielen päällä tiistaisin klo 14.45 ja uusinta torstaisin klo 19.05.
Radio Dei Pohjanmaa14.45–14.50

Raamattu

Anssi Rönnqvist lukee Raamatun 1992 käännöstä.
Radio Dei Pohjanmaa15.25–15.30

Aalloilla

Radio Dein ystävien oma ohjelma, jossa vietetään tähtihetkiä ystävien ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä avataan kuuntelijapostia. Ohjelmaa juontaa Anu Lehtipuu. Tiistaisin klo 16.03, uusinnat ke klo 01.00 ja pe klo 22.05. Ohjelman tuottaa Kristityt Yhdessä ry.
Radio Dei Pohjanmaa16.02–17.00

USKON ILTA

Arki-iltaisin viiden jälkeen sekä viikonloppuisin ohjelmistossa uidaan "Pintaa syvemmälle". Uskon Illassa kuullaan kristillisten järjestöjen ja seurakuntien tuottamia ohjelmia sekä rauhallista hengellistä musiikkia. Iltaisin ja viikonloppuisin kanavalla pohdiskellaan kristinuskon sisältökysymyksiä ja tarkastellaan, mitä usko ihmisten arjessa merkitsee. Uskon Ilta avaa ikkunoita kristinuskoon.
Radio Dei Pohjanmaa17.00–1.00

Radiohartaus

Radio Dei Pohjanmaa17.05–17.15

Raamattuavain

Ohjelman tarjoaa Suomen Ev.-lut. Kansanlähetys. * * * * * * * * * * * * * * * * * Jos haluat kysyä jotain tai antaa palautetta ohjelmasta, kirjoita osoitteeseen Suomen Ev. lut. Kansanlähetys, 12310 Ryttylä tai sähköpostilla avaimiaraamattuun@sekl.fi. Ohjelmien opetusosuudet uusitaan lauantaiaamun Raamattuavain Extrassa klo 8.35. Voit kuunnella aiempia opetuksia myös Internetin välityksellä osoitteessa http://www.avaimia.net .
Radio Dei Pohjanmaa17.15–17.20

Sana Jerusalemista

Ohjelman tarjoaa Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön (ICEJ) Suomen osasto.
Radio Dei Pohjanmaa17.25–17.50

Rukous Suomen puolesta

Suomen suurin rukouspiiri, jossa rukoillaan Suomen ja suomalaisille tärkeiden asioiden puolesta. Toimittajina vuoroviikoin: Elina Karonen, Mikko Matikainen, Johanna Reinikainen ja Timo Tikka. Tiistaisin klo 18 ja uusinta perjantaisin klo 23 ja lauantai-sunnuntai välisenä yönä klo 03.
Radio Dei Pohjanmaa18.02–18.30

Radioraamattupiiri

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta. www.radioraamattupiiri.fi
Radio Dei Pohjanmaa18.30–19.00

Isäntänä Tapani Ruokanen

Jukka Valtasaari pohtii, miten on käymässä maailmalle, jos länsi hajoaa. Pitkän linjan diplomaatti on julkaissut kirjan, jolla on pahaenteinen nimi: Lännen jälkeen. Toimittajana on Tapani Ruokanen.
Radio Dei Pohjanmaa19.03–20.00

Lähetysvartti

Etiopiaan lähetystyöhön lähdössä olevat Miika Korppi ja Sofia Ziessler-Korppi kertovat lähtötunnelmistaan. Jukka Norvanto opettaa viime pyhän evankeliumitekstistä Matteuksen evankeliumin 22. luvusta. Ohjelman toimittaa Outi Saari. Ohjelmat on kuultavissa myös Kylväjän nettisivuilla www.kylvaja.fi. Sieltä löytyy myös pidempiä versioita haastatteluista.
Radio Dei Pohjanmaa20.02–20.15

Itäraportti

Ohjelman tarjoaa Medialähetystalo IRR-TV ja siinä kerrotaan niistä kentistä, joilla IRR TV tekee medialähetystyötä.
Radio Dei Pohjanmaa20.30–21.00

Raamattu kannesta kanteen

Pastori Jukka Norvanto käy läpi Raamattua, toimittajana Elina Tuohisto-Kokko. Ohjelman tarjoaa Medialähetys Sanansaattajat. www.sansa.fi. Ohjelmia voi kuunnella internetissä www.rkk-sansa.net. Ohjelmaan liittyvän "Raamattu elämään" -sarjan kirjoja voit tilata Dei Kaupasta p. 020 133 433 tai www.deikauppa.fi.
Radio Dei Pohjanmaa21.02–21.30

Päivän sana

Juha Vähäsarja jakaa ajatuksen hetken hiljentymiseksi arkisin klo 6.36 ja klo 21.36. Ohjelman kustantaa vuoroviikon Elämä-lehti ja Perussanoma.
Radio Dei Pohjanmaa21.36–21.40

Rainer Friman ja ihmisen ääni

Rainer Friman keskustelee rohkeasti niin elämän vaikeista asioista kuin yhteiskunnallisista aiheista Ihmisen ääni -ohjelmassa. Ohjelma kuullaan aina parittomina viikkoina.
Radio Dei Pohjanmaa22.05–23.00

DeiPark

DeiPark raivaa eetteriä nuorille Radio Dein tiistai-illassa. Uuden gospelmusiikin jytke siivittää ennakkoluulottomiin juttunäkökulmiin nuorisokulttuurin ilmiöistä.
Radio Dei Pohjanmaa23.00–23.30

Gospel Train

Gospel Train är ett program med gammal och ny country, roots musik och gospel med influenser ifrån sydstatsgospel. Programmet kommer också innehålla skivor ifrån olika delar av världen, och även intervjuv med artister. Redaktör Lars Edberg.
Radio Dei Pohjanmaa23.30–0.00