Radio Novan Kesäaamu

Radio Novan Kesäaamu

Seuraava lähetys tänään klo 6.00–10.00

Radio Novan Kesäaamuissa Esko Eerikäinen, Suvi Hartlin ja paras sekoitus yllätysvieraita. Tule mukaan Novan whatsappissa +358 108 0 6000!

Seuraava lähetys

Radio Novan Kesäaamu

tänään klo 6.00–10.00

Radio Novan Kesäaamuissa Esko Eerikäinen, Suvi Hartlin ja paras sekoitus yllätysvieraita. Tule mukaan Novan whatsappissa +358 108 0 6000!

Radio Novan Kesäaamut

Supermiehiä ja fanitapaamisia - Yllätysvieraana Christoffer Strandberg

eilen50 min

Radio Novan Kesäaamussa Esko paljastaa kenet hän on joskus sekoittanut toiseen ihmiseen. Aamussa käydään läpi Suvin bongaama supermies ammatti. Kesäaamun vieraana Christoffer Strandberg. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

ATK-tunteja ja silmäpeliä - Yllätysvieraana Aki Tykki

perjantaina 23.7.51 min

Radio Novan Kesäaamussa keskustellaan kymmensormijärjestelmästä. Aamussa käydään läpi eilisiä Eskon terassiseikkailuja. Kesäaamun vieraana Aki Tykki. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Teknisiä ongelmia ja vessareissuja - Yllätysvieraana Aku Hirviniemi

torstaina 22.7.52 min

Radio Novan Kesäaamussa käännetään pienet tekniset ongelmat iloksi. Aamussa pohditaan miksi vessaan lähtemisessä kestää aina niin kauan. Kesäaamun vieraana Aku Hirviniemi. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Tarjouksia ja isävitsejä - Yllätysvieraana Piritta Hagman

keskiviikkona 21.7.49 min

Radio Novan Kesäaamussa puhutaan siitä, mikä legendaarinen asia on päässyt loppumaan. Aamussa keskustellaan myös Eskon isävitseistä. Kesäaamun vieraana Piritta Hagman. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Pahvisia sänkyjä ja Eskon espanjalaiset treffit - Yllätysvieraana Mira Luoti

tiistaina 20.7.46 min

Radio Novan Kesäaamussa puhutaan tulevista olympialaisista. Aamussa myös pohditaan voiko treffeillä puhua muita kieliä. Kesäaamun vieraana Mira Luoti. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Reissuja ja koiria häävieraina - Yllätysvieraana Mervi Kallio

maanantaina 19.7.49 min

Radio Novan Kesäaamussa pohditaan matkustusrajoituksia. Aamussa myös keskustellaan häistä ja sinne mukaan kutsuttavista aveceista. Kesäaamun vieraana Mervi Kallio. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Armeijaa ja laulutaitoja - Yllätysvieraana Nelli Matula

perjantaina 16.7.50 min

Radio Novan Kesäaamussa uppoudutaan hetkeksi Eskon ja Suvin lapsuuteen. Aamussa myös paljastetaan missä Esko kävi eilen pyörähtämässä. Kesäaamun vieraana Nelli Matula. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Lokkihyökkäyksiä ja pihiyttä - Yllätysvieraana Dome Karukoski

torstaina 15.7.56 min

Radio Novan Kesäaamussa jutellaan perusasioissa pysymisen tärkeydestä. Esko ja Suvi pohtivat missä menee pihiyden raja. Kesäaamun vieraana Dome Karukoski. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Sokkotapaamisia ja leffaeväitä - Yllätysvieraana Pete Parkkonen

keskiviikkona 14.7.58 min

Radio Novan Kesäaamussa jutellaan Suvin rohkeudesta. Esko ja Suvi pohtivat myös mitä kannattaa leffaevääksi ottaa vai kannattaako ollenkaan. Kesäaamun vieraana Pete Parkkonen. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Haaveammatteja ja vanhemmuutta - Yllätysvieraana Supernanny Pia Penttala

tiistaina 13.7.52 min

Radio Novan Kesäaamussa paljastetaan Eskon haaveammatti nuorempana. Esko ja Suvi pohtivat mikä on noloa vanhemmuudessa. Kesäaamun vieraana Supernanny Pia Penttala. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Festareita ja parisuhteen sääntöjä - Yllätysvieraana Irina

maanantaina 12.7.56 min

Radio Novan Kesäaamussa paljastetaan yllätys puhelimitse Turun päästä. Esko ja Suvi pohtivat parisuhteen sääntöjä. Kesäaamun vieraana Irina. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Häitä ja Pelle Hermannia - Yllätysvieraana Anna Perho

perjantaina 9.7.50 min

Radio Novan Kesäaamussa paljastetaan Eskon uusin hankinta. Esko ja Suvi pohtivat juhlakutsujen eri muotoja ja mikä niistä on tehokkain. Kesäaamun vieraana Anna Perho. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Dogibägejä ja santsikuppeja - Yllätysvieraana Noora Hautakangas

torstaina 8.7.52 min

Radio Novan Kesäaamussa somekirjoittelu aiheuttaa harmaita hiuksia. Esko pelkää edelleen lentämistä ja Suvi aikoo väijyä lastaan uimarantojen puskissa. Kesäaamun vieraana ihana Noora Hautakangas. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Eskon ja Suvin kielitaito - Yllätysvieraana Katja Ståhl

keskiviikkona 7.7.50 min

Radio Novan Kesäaamussa oli tänään aiheena kielitaito. Esko muistelee viiden tunnin mittaista haastattelua ruotsiksi. Kesäaamun vieraana on tänään Katja Ståhl. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Eskon Tinder ja sähköpotkulautojen vaarat - Yllätysvieraana Aki Riihilahti

tiistaina 6.7.55 min

Radio Novan Kesäaamussa otetaan aiheeksi Tinder. Esko ja Suvi pohtivat myös sähköpotkulautojen vaaroja. Kesäaamun vieraana on tänään Aki Riihilahti. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

"Rentouttavan" kesäloman paineet - Yllätysvieraana Antti Ketonen

maanantaina 5.7.53 min

Radio Novan Kesäaamussa keskustellaan suorituspaineista kesälomalla. Esko ja Suvi myös käyvät läpi painajaismaisia sisustuselementtejä. Kesäaamun vieraana on tänään Antti Ketonen. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Tapaturma-alttiutta ja silakkalitkaa - Yllätysvieraana Kirsi Alm-Siira

perjantaina 2.7.61 min

Radio Novan Kesäaamussa pohditaan kuinka saada unirytmi balanssiin. Esko ja Suvi selvittävät, että onko siitä kuuluisasta krääsästä ikinä mahdollista päästä kokonaan eroon. Kesäaamun vieraana tänään Kirsi Alm-Siira. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Hellepäivät ja impulsiivisuus - Yllätysvieraana Reino Nordin

torstaina 1.7.52 min

Radio Novan Kesäaamussa päivitellään hellerajoja. Esko ja Suvi keskustelevat myös siitä, että onko impulsiivisuus hyvästä vai pahasta. Kesäaamun vieraana tänään aina yhtä energinen Reino Nordin. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Kilpailuhenkeä ja nälkäkiukkua!

keskiviikkona 30.6.54 min

Radio Novan Kesäaamussa pohditaan kumpi voitti päivän porraskisan. Esko ja Suvi keskustelevat myös siitä, että onko soveliasta lähteä pihasta aamutuimaan pihan kovaäänisimmällä moottoripyörällä kun kaikki vielä nukkuvat. Kesäaamun vieraana tänään ihana Janina Fry. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Welcome to my life!

tiistaina 29.6.60 min

Radio Novan Kesäaamussa pohditaan mitkä asiat menevät parisuhteen edelle. Eskon paikkoja kolottaa ja Suvi päivittelee mansikkalaatikoiden hintaa. Kesäaamussa listataan myös asioita, joita ei enää vaan jaksa. Kesäaamun vieraana ihana Alina Voronkova. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Eskon ja Suvin neitsytmatka Kesäaamuihin!

maanantaina 28.6.59 min

Radio Novan Kesäaamussa ollaan jännän äärellä, sillä Esko ja Suvi juontavat ensimmäistä lähetystään yhdessä. Kesäaamussa pohditaan mm. viilennysvaihtoehtoja eikä naurulta säästytä. Studiossa mukana myös upea Anne Kukkohovi. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!

Se on siinä!

perjantaina 26.7.201921 min

Radio Novan kesäaamujen viimeinen lähetys! Esko fiilistelee mennyttä kesää ja kertoo, miksi ei nukkunut pommiin kertaakaan. Realitysarjat laittaa Eskon ja Annan spekuloimaan, mitä sarjoja voitaisiin vielä tehdä. Kauhea kidnappaustarina myös aiheuttaa keskustelua.

Tämä on lopun alkua

perjantaina 26.7.201922 min

Anna kertoo lähtevänsä Marbellaan lomalle ja tästähän Esko intoutuu opettamaan Annalle Espanjan kieltä. Esko ja Anna puhuvat talenteista ja mainitsevat myös omat vahvuudet talentlavalle. Missä sijaitseekaan Suomen kallein vuokrakämppä?

Kakkostyypin puberteetti

keskiviikkona 24.7.201917 min

Esko ja Kasmir puhuvat Radio Novan kesäaamut -lähetyksessä aikuistumisesta ja sen tuomista muutoksista. Esko oli katsonut elokuvan, jossa naisella oli supervoimia. Mitkä supervoimat Esko ja Kasmir valitsevat? Kasmir kertoo myös tarinan teinivuosien kotibileistä.

Ryysyistä rikkauksiin

tiistaina 23.7.201916 min

Esko ja Kasmir puhuvat työnteosta ilman lomia. Ed Sheeranin tiistain ja keskiviikon keikka aiheuttaa puhetta siitä, miten on päästy ryysyistä rikkauksiin. Ja mitä Kuningatar Elisabet ottaa mukaansa matkoille, se selviää Radio Novan kesäaamut -lähetyksessä.

Tein itse ja säästin

maanantaina 22.7.201920 min

Kasmir saapuu Radio Novan kesäaamuihin. Esko ja Kasmir kertovat vinkkejä paluusta töihin lomien jälkeen. Helteet saapuvat Suomeen ja asuntojen viilennys herättää keskustelua. Suomi on loistavia lomakohteita täynnä, niinpä Esko ja Kasmir kertovat näistä.

Kesän top 3 asiat

torstaina 18.7.201916 min

Kalle ja Esko puhuvat autolla ajamisesta yöllä. Pojat puhuvat nikseistä, miten saadaan esim pahat hajut pois kengästä. Ja mitkä ovatkaan Kallen top 3 asiat kesässä?

Suomen vihatuimmat ihmiset

keskiviikkona 17.7.201918 min

Jannika B:n viimeinen lähetys. Esko ja Jannika puhuvat urheilun huijauksista ja ketkä ovatkaan Suomen vihatuimmat ihmiset? Häistä on Jannikalla myös tarinaa, kun häntä oli pyydetty esiintymään. Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan Esko Eerikäisen juontoparina useita tunnettuja suomalaisia. Naurua ja huumoria ei tule puuttumaan, kun ääneen päästetään Antti Holma, Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B. Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin.

Foliohattu päähän, kuukävelystä 50 vuotta

tiistaina 16.7.201920 min

Antti ja Jannika B puhuu kuukävelystä ja sen tuomista salaliittoteorioista. Jannikalla on myös oma näkemys Paul McCartneystä. Uusi 007 herättää muistot James Bondista Novan kesäaamussa. Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan Esko Eerikäisen juontoparina useita tunnettuja suomalaisia. Naurua ja huumoria ei tule puuttumaan, kun ääneen päästetään Antti Holma, Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B. Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin.

Suomi, jonottamisen kuningasmaa

maanantaina 15.7.201922 min

Esko kertoo miehestä, joka kerää flippereitä ja peseytyminen aiheuttaa puhetta Eskon ja Jannikan välillä. Viikonloppuna nähty bensanjonotus Tuurissa puhuttaa myös.

Kiitos Antti!

perjantaina 12.7.201916 min

Esko ja Antti puhuvat siitä, miten valmistautua puheiden pitämiseen. Matkailubuumi on ottanut televisiosarjojen myötä uuden harppauksen. Antti pääsee viimeistä kertaa 5 sekunnin haasteeseen. Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan Esko Eerikäisen juontoparina useita tunnettuja suomalaisia. Naurua ja huumoria ei tule puuttumaan, kun ääneen päästetään Antti Holma, Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B. Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin.

Kosketusnäyttöjä ja lentäviä autoja

torstaina 11.7.201919 min

Esko ja Antti puhuvat siitä miltä tulevaisuus näyttää. Antti haluaisi vanhat ääntä pitävät modeemit takaisin. Mitä käy, jos soittaa väärään numeroon tai lähettää viestin väärälle henkilölle? Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan Esko Eerikäisen juontoparina useita tunnettuja suomalaisia. Naurua ja huumoria ei tule puuttumaan, kun ääneen päästetään Antti Holma, Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B. Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin.

Tuntematon tipurouva

keskiviikkona 10.7.201917 min

Esko ja Antti puhuvat ihmistä ketä tapaa päivittäin, mutta ei tiedä heidän oikeita nimiä. Antti kertoo paljonko rahaa kannattaa varata New Yorkkiin. Miltä kuulostaisi yhteinen mökki appivanhemman kanssa? Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan Esko Eerikäisen juontoparina useita tunnettuja suomalaisia. Naurua ja huumoria ei tule puuttumaan, kun ääneen päästetään Antti Holma, Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B. Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin.

Valittamalla rikkauksiin

tiistaina 9.7.201915 min

Antti ja Esko tuskailevat pukeutumisen kanssa kesällä. Eskolla on kerrottavaa fanittamisesta Helsinkicupissa. Antti kertoo miten valittajan voi Amerikassa tunnistaa. Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan Esko Eerikäisen juontoparina useita tunnettuja suomalaisia. Naurua ja huumoria ei tule puuttumaan, kun ääneen päästetään Antti Holma, Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B. Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin.

Kuka oli ensimmäinen kesä-Esa?"

maanantaina 8.7.201921 min

Esko kertoo keikkaraidereista mitä tuli vastaan festareilla viikonloppuna. Antti paljastaa miksi häntä hävettää puhua julkisesti kumppaninsa kanssa puhelimessa. Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan Esko Eerikäisen juontoparina useita tunnettuja suomalaisia. Naurua ja huumoria ei tule puuttumaan, kun ääneen päästetään Antti Holma, Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B. Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin.

Murheellisten laulujen maa

perjantaina 5.7.201916 min

Esko meinasi herkistyä Eppujen keikalla ja Antti huomasi kuulostavansa omalta isältä. Tekemättömät työt aiheuttavat keskustelua, olisiko Antista opettajaksi? Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan Esko Eerikäisen juontoparina useita tunnettuja suomalaisia. Naurua ja huumoria ei tule puuttumaan, kun ääneen päästetään Antti Holma, Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B. Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin.

Suomalainen tunnistaa suomalaisen

torstaina 4.7.201922 min

Esko ja Antti kertovat, mistä tunnistaa suomalaiset turistit maailmalla ja somen kaatuminen kauhistuttaa. Antilla ja Eskolla on traumoja Facebook-ryhmistä.

Suomiturismi nousuun

keskiviikkona 3.7.201918 min

Esko pohtii pahaa karmaa ja Antilla on keino auttaa. Esko ja Antti miettivät, miten saadaan Suomi-turismi nousuun ja olemmeko Suomessa todella niin huonoja small talkissa?

Tarot-korteista sen tulevaisuuden näkee

tiistaina 2.7.201919 min

Eskolla on ennustajan kykyjä ja hamstrauksen jalo taito. Antti kertoo festarimuistoista ja miten poliisi liittyy niihin? Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan Esko Eerikäisen juontoparina useita tunnettuja suomalaisia. Naurua ja huumoria ei tule puuttumaan, kun ääneen päästetään Antti Holma, Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B. Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin.

Uusi kesätyöntekijä saapuu

maanantaina 1.7.201918 min

Antti Holma saapuu Novan aamuihin Eskon aisapariksi. Antilla on kokemuksia kesätöistä, jotka eivät alkaneet hyvin. Esko fiilistelee ihmisiä, jotka uskaltavat hypätä pois oravanpyörästä..