Radio Novan Sunnuntaibrunssi

Radio Novan Sunnuntaibrunssi

Seuraava lähetys su 29.9. klo 10.00–12.00
Joka sunnuntai Esko tuo studioon viikon mielenkiintoisimman vieraan. Esko kysyy, vieras vastaa – eikä mikään aihe ole pyhä.

Seuraava lähetys

Radio Novan Sunnuntaibrunssi

su 29.9. klo 10.00–12.00

Joka sunnuntai Esko tuo studioon viikon mielenkiintoisimman vieraan. Esko kysyy, vieras vastaa – eikä mikään aihe ole pyhä.

Sunnuntaibrunssi

Sofi Oksanen

sunnuntaina 22.9.33 min

Uuden romaaninsa tämän viikon perjantaina julkaissut kirjailija Sofi Oksanen vierailee Sunnuntaibrunssissa! Sofi avaa sitä, minkälaista kirjailijan maailma on. Samalla selviää mitä mieltä Sofi on äänikirjoista ja mikä on ollut hänen elämänsä omituisimmat haastattelutilanteet.

Dome Karukoski

sunnuntaina 8.9.33 min

Sunnuntaibrunssin vieraaksi saapuu nyt toisen kerran elokuvaohjaaja Dome Karukoski. Dome kertoo Tolkien-elokuvan menestykseen liittyvistä tuntemuksistaan ja avaa miten hänen lapsuutensa on vaikuttanut siihen millainen ihminen hän on tätä nykyä on. Samalla selviää myös minkälaista on Hollywoodin elokuvabisnes!

Jorma Uotinen

keskiviikkona 4.9.33 min

Tanssija-koreografi Jorma Uotinen tanssahteli vieraaksi Eskon Sunnuntaibrunssi-pöytään. Jorma tähdittää MTV3:n syksyn uutuusohjelmaa First Dates Suomi. Tanssii tähtien kanssa -tuomari on tässä sinkkujen deittiohjelmassa hovimestarin ja seremoniamestarin roolissa. Mitä muuta Jorman elämään kuuluu ja kuinka hän summaa muun muuassa yksityiselämäänsä ja mittavaa uraansa? Kaikesta tästä Esko ottaa selvää.

Inari Fernandez

sunnuntaina 1.9.37 min

Tubettaja Inari Fernandez vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Mistä tubettaminen lähti liikkeelle ja mikä oli käänteentekevä video, jolla kanava lähti nousuun? Inarilla ja hänen perheellään on suuri elämänmuutos edessä. Mistä muutoksesta on kyse ja miten tähän päädyttiin?

Kalle Keskinen

lauantaina 31.8.19 min

Yrittäjä Kalle Keskinen saapuu Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssiin. Kalle Keskinen tunnetaan etenkin Seinäjoen vauhtiajoista, mutta mistä kaikki sai alkunsa? Kalle Keskinen on tuonut suuria artisteja Suomeen, mutta mikä olisi ollut hänen uransa, jos tämä ei olisi toteutunut ja minkä esiintyjän Kalle haluaisi tuoda Suomeen?

Lotta Hintsa

perjantaina 30.8.33 min

Miss Suomi ja nykyinen vuorikiipeilijä Lotta Hintsa vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Mistä ajatus vuorikiipeilyyn lähti ja mitä vaaroja heti alkuun Lotta koki kiipeilyssä? Kiipeily on raskas laji ja Lotta kertookin miten pitää focus, ettei mitään haavereita tapahdu. Lotta antaa ripauksen kuulijoille myös tulevaisuudesta ja mitä jos rakkaus yllättää?

Nanna Karalahti

torstaina 29.8.29 min

Hyvinvointialan yrittäjä Nanna Karalahti vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Nanna Karalahti kertoo olisiko voinut kuvitella 5-10 vuotta sitten, että tästä voi saada ammatin. Nannan puoliso Jere Karalahti lähti Atlantin yli ohjelmaan mukaan ja Nanna kertoo fiiliksiä mitä koki sarjan kuvausten aikana kotona. Nanna paljastaa myös käyvänsä Shamaanilla, mitä hän tästä kaikesta saa irti?

Arttu Wiskari

sunnuntaina 26.5.27 min

Laulaja Arttu Wiskari vierailee Eskon Sunnuntaibrunssissa. Jo nuorena musikaalinen Wiskari kertoo, kuinka pääsi puolivahingossa armeijan soittokuntaan, mutta mikä oli miehen PLAN B, mikäli muusikon ura ei olisi lähtenyt nousuun? Useita takaiskuja kokenut supersuosittu Mökkitie-kappale kehittyi vuosien varrella. Miksi levy-yhtiö toisensa jälkeen kuitenkin hylkäsi kappaleen?

Pauli Hanhiniemi

sunnuntaina 19.5.26 min

Pauli Hanhiniemi vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Mitä mies arvostaa elämässä, ja katuuko hän yhtäkään tekemäänsä biisiä? Kuinka Hanhiniemi sai tietää läheisen ystävänsä Olli Lindholmin poismenosta, ja mitä ajatuksia se hänessä herätti?

Satu Taiveaho

sunnuntaina 12.5.38 min

Ex-poliitikko Satu Taiveaho vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Taiveahon elämässä on lähiaikoina tapahtunut paljon muutoksia; ero kansanedustaja Antti Kaikkosesta, uusi miesystävä ja politiikasta jättäytyminen. Taiveaho avautuu Eskolle herkästä aiheesta, lapsettomuudesta. Miltä tuntuu kun adoptioprosessi kaatuu aviomiehen rikosepäilyihin ja toivottu raskaus päättyy keskenmenoon? Nyt nainen on kuitenkin onnellinen kahden sijaislapsen äiti ja kertoo haastattelussa vinkkejä ihmisille, jotka ovat harkinneet adoptiota tai sijaisvanhemmuutta.

Viivi Pumpanen

sunnuntaina 5.5.41 min

Media-alan monitaituri Viivi Pumpanen vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Elämänjano ja lukuisat projektit pitävät Pumpasen arjen kiireisenä. Viivi kertoo, kuinka vaikea on ollut irrottautua missileimasta ja millaisia ajatuksia se herättää hänessä. Mikä on hänen salaisuutensa sisäisen rauhan saavuttamiseen?

Dome Karukoski

sunnuntaina 28.4.31 min

Elokuvaohjaaja Dome Karukoski vieraana Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Karukosken ensimmäinen Hollywood-tuotanto Tolkien saa ensi-iltansa Suomessa 3. toukokuuta. Kuinka paljon elokuvaohjaajalla on valtaa Hollywood-tuotannossa, ja mitä ajatuksia kansainvälinen kuuluisuus herättää?

Esko Valtaoja

sunnuntaina 14.4.28 min

Avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Useita palkintoja ja tunnustuksia saanut tieteen kansantajuistaja jakaa Eskolle mietteitään. Onko avaruudessa elämää ja milloin alkaa avaruusmatkailu? Valtaoja kertoo ajatuksiaan ilmastonmuutoksesta, eliniän noususta ja teknologian kehityksestä. Entä mitä ajatuksia Valtaojalla on politiikasta ja valta-asemista? Esko Valtaoja on mukana huhtikuussa RadioPlayssä julkaistavassa Ilmastovaroitus podcast-sarjassa.

Jannika B.

sunnuntaina 7.4.31 min

Laulaja Jannika B vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Vastikään uuden albuminsa "Toinen Nainen" julkaissut artisti keskustelee Eskon kanssa perhe-elämästä, unelmista sekä uupumuksesta. Rockmuusikko Toni Wirtasen kanssa naimisissa oleva Jannika B myöntää tuntevansa jatkuvasti syyllisyyttä keikkamatkoillaan. Artisti paljastaa myös millaista on taiteilijaperheen arki ja mistä pienestä asiasta hän unelmoi joka päivä.

Danny ja Erika Vikman

sunnuntaina 31.3.29 min

Danny ja Erika Vikman vierailevat Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. "Jos me mentäisiin naimisiin, niin se tapahtuisi Vegasin Elvis-kappelissa!" Pariskunta kertoo, mistä yhteinen arki koostuu ja kuinka he tukevat toisiaan hektisen elämän keskellä. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen biisiprojekti 7300 päivää julkaistiin vastikään yhdessä Oku Luukkaisen ja HesaÄijän kanssa.

Juha Tapio

sunnuntaina 17.3.42 min

Laulaja Juha Tapio vieraana Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Ensimmäisen levynsä Juha kustansi appiukolta saamallaan lainalla, ja levyjä hän toimitti vaatimattomasti itse suoraan fanien kotioville. Kuinka mies nousi yhdeksi Suomen tunnetuimmista muusikoista? Entä miltä Juhan elämä näyttäisi, jos hänestä ei olisi tullut muusikkoa?

Mikael Gabriel

sunnuntaina 10.3.32 min

Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssin vieraana rap-artisti Mikael Gabriel. Mies kertoo laajasti vastikään julkaistun omaelämäkertansa Alasti sisällöstä. Miksi hänen äitinsä ei ole lukenut kirjaa, ja kuinka muut läheiset ottivat kirjan rankan sisällön vastaan? Mikael avautuu myös omasta väsymyksestään ja siitä, kuinka hän on ponnistanut pohjalta ylös ja saavuttanut unelmiaan.

Ville Valo

sunnuntaina 3.3.29 min

"Kantsii käyttää losilaisiin strippiklubeihin tuhansia taaloja fydyy, ni saa aikaan biisejä, jotka soi radiossa." Muusikko Ville Valo avautuu Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa alkoholinhuuruisesta elämästään ja kuinka vieroitus sai miehen takaisin raiteilleen. Ville kertoo haastattelussa myös, miksi HIM päätti lopettaa ollessaan huipulla.

Peter Nyman

sunnuntaina 24.2.26 min

Peter Nyman vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Mikä on Nymanin salainen harrastus suuren intohimon jalkapallon lisäksi? Entä millaista oli hypätä uutisankkurin pestistä Uutisvuoto-viihdeohjelman juontajaksi? Nyman kertoo myös, millainen romantikko hän on.

Jukka Puotila

sunnuntaina 17.2.30 min

Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssin vieraana näyttelijä, koomikko ja imitaattori Jukka Puotila. Millaista oli luopua teatterin tekemisestä kolmenkymmenenviiden vuoden jälkeen? Entä millä fiiliksillä hän lähtee PUOTI KIINNI JA TILA MYYNTIIN - kiertueelle? Puotila kertoo myös, miksi hän ei halunnut kertoa sairastumisestaan ja kuinka yksi fanitapaaminen muutti hänen ajatusmaailmansa.

Olli Lindholm

tiistaina 12.2.32 min

Olli Lindholm kävi Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-vieraana syksyllä 2017. Arno Kotron Ollista kirjoittama kirja Yhden miehen varietee oli juuri ilmestynyt. Kirjan lisäksi Olli kertoo elämästään ja tavoistaan sekä tyylistään tehdä kaikki täysillä. Haastattelussa hän pohtii myös elämän rajallisuutta ja sitä, mitä haluaisi vielä tehdä. Voice of Finland -ohjelman tekeminen on ollut Ollille todella iso asia. Ollin tarinat ja muistot sivuavat niin Juicea, Andy McCoyta, Saku Koivua, Neumannia kuin Rauno Korpeakin.

Ellips

sunnuntaina 10.2.24 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssissa Ellips. Miten Haloo Helsingin jäsenet reagoivat Ellipsin päätökseen lähteä soolouralle? Entä kuinka fanit ottivat vastaan biisin Maailma on rikki? Ellips kertoo myös millä fiiliksillä hän lähtee tekemään soolouraa.

Martina Aitolehti

sunnuntaina 3.2.18 min

Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana on hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti. Millaista oli viedä itsensä äärirajoille Atlanttia ylittäessä? Entä kuinka Martina reagoi nähdessään kohuotsikoita itsestään? Aitolehti avautuu myös rakkauselämästään ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Remu Aaltonen

sunnuntaina 27.1.29 min

Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-vieraana on legenda, muusikko ja Hurriganes-yhtyeestä tutuksi tullut Remu Aaltonen. Millaista on lähteä tekemään musiikkia ja laulaa englanniksi osaamatta kieltä? Entä miksi suuret muusikot ajautuvat helposti alkoholin vietäväksi? Remu kertoo myös ensikohtaamisestaan rockmuusikko Michael Monroen kanssa.

Tuomas Kyrö

sunnuntaina 20.1.42 min

Suomen suosituin mielensäpahoittaja Tuomas Kyrö vieraana Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Kuinka huurustunut ikkuna vaikutti Mielensäpahoittaja-hahmon syntyyn? Entä mihin asiaan Kyrö kiinnittää huomiota terveyskeskuksen odotushuoneessa, ja mistä hän itse pahoittaa mielensä?

Riku Nieminen

sunnuntaina 30.12.201837 min

Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana on näyttelijä Riku Nieminen. Rikun kanssa jutellaan juuri elokuvateattereihin tulleesta Juice-elokuvasta, tähän rooliin valmistautumisesta, alkoholista, muista Rikun elämän suurista rooleista sekä ammatista, josta kaikki eivät välttämättä ole tietoisia.

Iina Kuustonen

sunnuntaina 23.12.201835 min

Alun perin Putouksen ja myöhemmin Sykkeen kautta ihmisten tietoisuuteen noussut näyttelijä Iina Kuustonen kävi Eskon Sunnuntaibrunssin vieraana. Iina kertoo miten uuden Ivalo TV-sarjan kuvaukset sujuivat, ja miten perhearjen pyörittäminen onnistui vilkkaiden työkuvioiden ohella. Miltä uusi elämänvaihe Iinasta tuntuu? Entä onko Iina onnellinen?

Svea Roering

sunnuntaina 16.12.201816 min

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Eskon Sunnuntaibrunssin vieraaksi on saapunut 97-vuotias muonituslotta Svea Roering. Minkälaista aikaa Suomessa elettiin sota-aikana, ja minkälainen Svean työnkuva oli? Svea kertoo myös välikohtauksesta, joka tapahtui hänen ollessaan lottana sairasjunassa.

Pamela Tola

sunnuntaina 9.12.201830 min

Ensimmäisen pitkän elokuvansa ohjannut näyttelijä Pamela Tola on Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Millainen elokuva on Swingers, ja mitä mieltä Pamela itse on avoimista suhteista? Pamela avaa myös hieman näyttelijän työn sekä julkisuuden rajoja.

Rita Tainola

sunnuntaina 2.12.201843 min

Neljäkymmentä vuotta toimittajana toiminut Rita Tainola Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Tämä uskomaton toimittaja on tavannut maailmankuuluja julkkiksia ja seisoo mielenkiistoisten uutisten takana. Rita kertoo, miksi toimittajia vihataan ja miten hyviä juttuja kirjoitetaan. Entä miten maailma on muuttunut ja millaisen murroksen toimittajan työ on kokenut sosiaalisen median myötä? .

Riina-Maija Palander

sunnuntaina 25.11.201844 min

Riina-Maija Palander tunnetaan suorapuheisuudestaan, ja hän lyö Eskon kertaheitosta ällikällä. Riina pitää kotia pystyssä, hoitaa eläimiä ja lapsia, kun Kalle tekee töitään. Riina kertoo, millaista on olla urheilijan vaimo ja miten tämä on vaikuttanut omaan työnsaantiin. Miten etäsuhde toimii, ja kuinka pettämisestä selviää? Entä millaista on asua ulkomailla, ja miten miehen kiireet vaikuttavat parisuhteeseen?

Andy McCoy

sunnuntaina 18.11.201823 min

Taiteilija, muusikko Andy McCoy Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Uutta musiikkia tulossa, omaelämäkerta kaupoissa ja Pelle Miljoonan kiertue alkamassa sekä taidenäyttely käynnissä. Ensimmäiset julkaisut Andy teki jo 13-vuotiaana ja sille tielle on Andy jäänytkin. Entä mitä Andy tekisi, jos ei musiikkia? Päihdeongelmista selviytynyt Andy kertoo, kuinka vaikeaa oli päästä yli ja millaista elämä on nykyään.

Vesku Jokinen

sunnuntaina 11.11.201823 min

Punkkingi Vesku Jokinen Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Klamydia-bändi täyttää 30 vuotta ja juhlakiertue on tulossa. Vesku kertoo mm. siitä, miten punk voi Suomessa, ja mikä siinä viehättää. Mikä pitää bändin koossa 30 vuotta, ja miten ihmisiä riittää keikoilla vieläkin? Entä missä ovat Klamydian rakkauslaulut?

Katariina Souri

sunnuntaina 4.11.201850 min

Kolmekymmentä vuotta sitten Katariina Souri nousi koko kansan tietoisuuteen esiinnyttyään Playboy-lehdessä. Taiteilija, kirjoittaja ja käsikirjoittaja Katariina kertoo, mistä kaikki alkoi ja mitä kaikkea julkisuus on tuonut. Miten hallita mieltä, ja millaista on kirjoittaa kirja? Entä miten tieteellisyys ja 'hörhöys' yhdistetään, kun pohditaan elämää isommassa mittakaavassa.

Heidi Foxell

sunnuntaina 28.10.201836 min

Hyvinkään ampumatapauksessa loukkaantunut Heidi Foxell Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Teemu Potapoffin Heidista kertova kirja Luodinkestävä - Heidi Foxellin tarina on ilmestynyt. Teoksessa Heidi kertoo avoimesti, miten tapahtumat ovat vaikuttaneet häneen ja miten hän on kaikista vastoinkäymisistä selviytynyt. Miten selviytyä, kun yhtenä iltana kaikki muuttuu ja hankaluuksien tie on pitkä?

Tuure Boelius

sunnuntaina 21.10.201838 min

Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana tubetähti Tuure Boelius. Tuure kertoo, millaista työtä on tubettaminen ja mitä siihen vaaditaan. Nuorena omasta kodista muuttanut ja nopeasti itsenäistynyt Tuure joutuu miettimään, millaisilla motiiveilla uudet ihmiset häneen tutustuvat. Tuure kertoo myös, millaiset olivat fiilikset vuoden 2017 Gay palkinnon tuomasta kritiikistä, ja miten hän pärjäisi ilman somea.

Alma

sunnuntaina 14.10.201830 min

Kiireinen Alma saapui Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraaksi. Alma kertoo pop-elämän raakuudesta ja siitä, miten paljon täytyy jaksaa. Kaikista tärkeintä on Almalle kuitenkin tukiverkosto ja sisko. Alma lupaa tuoda uudelle albumilleen hieman uudenlaista Almaa ja heittää suurimmaksi haaveeksi sen valmistumisen. Suureen suosioon noussut Alma on kokenut julkisuuden toisinaan tukalaksi ja toivoo salakuvauksen loppuvan.

Kari Hotakainen

sunnuntaina 7.10.201839 min

Kimi Räikkösen elämäkerran kirjoittanut Kari Hotakainen saapui Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraaksi. Finlandia-palkinnon voittanut Jouksuhaudantie toi Hotakaisen kaikkien kirjahyllyihin, vaikka hän itse kertookin, että kustantajatkaan eivät uskoneet kirjan menestykseen. Entä miten edistyi Kimin elämäkerran kirjoitus, oliko se vaikeaa ja oliko Kimi niin jäämies kuin luullaan?

Cristal Snow

sunnuntaina 30.9.201852 min

Kahdesti Euroviisuihin tähdännyt, rakastetun Toosa TV:n hahmo, Antti Tuiskun Peto on irti -musiikkivideon ohjaaja ja viihdemaailman monitaituri Cristal Snow kävi Eskon vieraana Sunnuntaibrunssissa. Mistä sai alkunsa Cristal? Kankaanpäästä Amerikkaan ponkaissut Tapio tunnetaan kotikylällä aina "meidän Tapsana". Entä minkä taakse piiloutua Tapion vai Cristal Snow'n? Tältä mieheltä ei huumoria ja taitoa puutu.

Marko Reijonen

sunnuntaina 23.9.201838 min

"Tee musta Suomen Dr. Alban." Näillä sanoilla alkoi aikoinaan Waldon ura, ja sillä tiellä yhä ollaan. Marko Reijonen muistelee alkuaikojaan ja kertoo, mistä kiinnostus ysärimusiikkiin oikeastaan lähti. Hän pohtii menestystään ja hurraa kiitollisena yhä loppuunmyytyjä keikkoja. Entä millaista on kuulua ysäriperheeseen? Näistä ja monesta muusta asiasta Marko juttulee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa.

Hjallis Harkimo

sunnuntaina 16.9.201830 min

Sunnuntaibrunssissa Esko Eerikäisen vieraana on liike-elämän ja politiikan monitaiturimies Hjallis Harkimo, joka julkaisi juuri Suoraan sanottuna -nimisen kirjan. Nyt puhuu leppoisa uusioperheen isä, joka viihtyy kotona lastensa kanssa. Hjallikselta kuullaan ajatuksia demokratian parantamisesta sekä nuorten innostamisesta. YouTube-kanavan aloittanut mies on ollut myös mukana perustamassa poliittista Liike Nyt -kansanliikettä.

Jonne Aaron

sunnuntaina 3.6.201832 min

"Artistiuden takana on aina kuitenkin ihminen. Se unohtuu helposti medialta ja meiltä ihmisiltä." Uutta levyä valmisteleva Jonne Aaron pohti Eskon vieraana muun muassa läsnäoloa, omia voimavaroja sekä rakkautta. Jonne myös kertoo tilanteesta, jossa Negativen jäsenten käytös johti siihen, että lentokoneessa uhattiin poikia pakkolaskulla.

Maria Veitola

sunnuntaina 27.5.201854 min

Tällä kertaa Sunnuntaibrunssi-vieraana on räiskyvä, räväkkä ja jopa ristiriitainen, mutta silti niin ihastuttava Maria Veitola. Esko juttelee Marian kanssa juuri julkaistusta kirjasta, televisiosta ja läheisen menettämisen tuskasta. Millainen kuri on Marian kotona?

Katri Helena

sunnuntaina 20.5.201847 min

Nainen joka ei esittelyjä kaipaa. Suomi-iskelmän ikoni, Katri Helena. Katrin kanssa jutellaan tottakai musiikista, rakkaudesta sekä elämästä ja kuolemasta. Katri Helena kertoo myös, miten elämää voi jatkaa oman lapsen kuoleman jälkeen.

Sami Hedberg

sunnuntaina 13.5.201838 min

Tällä kertaa Sunnuntaibrunssin vieraana maailmanennätysmies Sami Hedberg. Samin kanssa jutellaan koriksesta sekä myös tuoreesta sinkkuudesta. Sami kertoo myös, mistä muodostuu hyvä stand-up keikka

Michaela Söderholm

sunnuntaina 6.5.201849 min

Eskon seurassa on hallitseva Miss Suomi, Michaela Söderholm. Onko ensimmäinen puoli vuotta misseyttä tuonut yllätyksiä? Entä mitä Michaela haluaisi tehdä missivuoden jälkeen? Michaela kertoo myös vuosia jatkuneesta koulukiusaamisestaan ja brunssilla selviää myös, mitä hän ei ole koskaan tehnyt.

Elastinen

sunnuntaina 29.4.201842 min

Eskon Sunnuntaibrunssilla Suomen positiivisimmaksikin tituleerattu Elastinen. Kuuntele miehen mietteitä uudesta Supervoimii-biisistä, keikkailusta ja rap-musiikista. Entä mitä Elastinen miettii isyydestä? Artisti avautuu myös suhteestaan kollegaansa Jare Tiihoseen alias Cheekiin, ja puhutaanpa myös siitä, miten Elastisen biisit oikein syntyvät.

Simo Silmu

sunnuntaina 22.4.201833 min

Eskon tämänkertaisena Brunssivieraana on Yölintu-orkesterin solisti, Simo Silmu. Simon kanssa jutellaan keikkailusta, Yölinnun tulevasta kiertueesta sekä uudesta musiikista. Simo kertoo myös suhteestaan alkoholiin, ja missä kunnossa ja varsinkin millä fiiliksellä tällä hetkellä mennään.

Kiti Kokkonen

sunnuntaina 15.4.201839 min

Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssin vieraana ihastuttava Kiti Kokkonen alias Tanhupallo. Kuuntele Kitin mietteitä muun muassa Putous-ohjelmasta, Tanhupallo-hahmosta, sketsihahmokilpailun voittamisesta sekä sen mukanaan tuomasta yllättävästä huomiosta. Entä kuinka sketsihahmo oikein syntyi? Lisäksi tämä pitkän linjan näyttelijä paljastaa, millainen prosessi on näytelmän kirjoittaminen, ja mistä asioista hän vielä haaveilee.

Jussi Parviainen

sunnuntaina 8.4.201849 min

Maria Roihan kirjoittama elämäkertateos Jussi Parviainen - Jumalan rakastaja julkaistiin maaliskuussa. Jussi kävi Eskon vieraana kertomassa värikkäästä elämästään.

Sanni

sunnuntaina 1.4.201839 min

Eskon brunssivieraana äskettäin kohuakin herättäneen Pornoo-singlen julkaissut Sanni. Sanni kertoo muun muassa kyseisen biisin mutkikkaan ja pitkän syntytarinan, sekä avaa kappaleen syvempää merkitystä. Lisäksi kuulet Sannin intohimosta biisien tekemiseen sekä fiiliksiä tulevasta keikasta Hartwall Arenalla. Entä voiko nuori nainen tämän jälkeen vielä haaveilla jostain?

Pate Mustajärvi

sunnuntaina 25.3.201830 min

Eskon vieraana Pate Mustajärvi, jonka kanssa pohditaan kaikkea maan ja taivaan välillä. Pate kertoo, mitä ajatuksia herättää tieto siitä, että myös uusi nuori sukupolvi fanittaa Popedaa. Lisäksi hän paljastaa mitä tekisi, jos ei tekisi musiikkia. Esko tenttaa Patea myös alkoholin huuruisista vuosista 80-luvulla. Kuuntelemalla selviää myös hetki, jolloin Pate huomasi tekevänsä liikaa hommia sekä se, miksi nainen on Paten mielestä Suomen leijona.

Reino Nordin

sunnuntaina 18.3.201823 min

Reino Nordin on tällä viikolla Eskon brunssikaverina. Miehet keskustelevat musiikin tekemisestä sekä muun muassa Reinon tuoreesta Emma-palkinnosta. Millainen reitti Reinon musiikkiura oikein on ollut? Nordin kertoo myös avoimesti saamastaan vihapalautteesta ja arvostelusta, joka kohdistuu usein myös hänen perheeseensä. Lisäksi kuullaan, mitä Reino miettii isyydestä, sillä perheeseen on syntymässä pian kolmas lapsi.

Ile Uusivuori

sunnuntaina 11.3.201844 min

Juontaminen X Factor Suomi -ohjelmassa ja päätös lähteä vakipaikasta Yleltä - Ile Uusivuoren elämässä tapahtuu asioita, jotka mietityttävät, ehkä pelottavat ja parhaimmillaan tarjoavat jotain aivan uutta. Ile pyrkii menemään rohkeasti elämässä eteenpäin. Jaksossa käydään myös Eskon ja Ilen välinen keskustelu romantiikasta, ja kuullaan, miksi Antti Tuiskun pitäisi käydä Ilellä kylässä.

Saara Aalto

lauantaina 3.3.201829 min

Saara Aallolle viime vuosina tapahtuneet asiat ovat kuin suoraan satukirjasta: pitkä ja upea tie The X Factor UK -finaaliin, työskentely oman puolison kanssa, X Factor Suomi -ohjelman tuomarointi ja nyt Suomen Euroviisuehdokkuus. Aina kaikki ei ole ollut pelkkää juhlaa vaan tielle on osunut myös pettymyksiä. Kuuntele, miltä kaikki näyttää ja tuntuu Saaran silmin.

Roni Back

sunnuntaina 25.2.201841 min

Tubettaja Roni Backin seuraajamäärät ovat vakuuttavat. Seuraajien myötä tulee myös vastuu: mitä nuorille voi tai pitää sanoa, vai onko millään mitään väliä? Roni myöntää myös, että YouTube-suosio vaikuttaa hänen hyvinvointiinsa, ja kertoo myös, miksi tubettajat ovat niin suosittuja.

Jani Sievinen

sunnuntaina 18.2.201838 min

Jani Sievisen vanhan treenipäiväkirjan mukaan uintikilometrejä tuli aikoinaan 41 000, ja Atlantan olympiahopea tuntuu Janista edelleen häviöltä. Paljon hyvin mielenkiintoisia asioita selvisi, kun Jani vieraili Eskon Sunnuntaibrunssissa.

Lola Odusoga

sunnuntaina 11.2.201840 min

Lola Odusoga. Puhekone. Taukoamatonta keskustelua ja fiksua puhetta Eskon kanssa muun muassa Kaunis elämä -ohjelmasta, misseydestä, Miss Suomi -kilpailun tilanteesta ja kaikesta muusta.

Riku Rantala

sunnuntaina 4.2.201845 min

Madventures-mies Riku Rantala on monelle tuttu tv-sarjoista ja kirjoista, mutta tiesitkö, että Riku on toiminut Helsingin Sanomissa rikostoimittajana ja käynyt kadettikoulun? Tässä jaksossa kuullaan myös, miten Rikun ja Tunnan matkailu käynnistyi, ja Riku paljastaa maailman vaarallisimman paikan.

Eero Ritala

sunnuntaina 28.1.201834 min

"Ihan hirveitä juttuja ihmiset ovat tehneet toisille ihmisille sen vallankäytön ja valta-aseman avulla", näyttelijä Eero Ritala kommentoi MeToo-keskustelua. Ritala palkittiin Kultainen Venla -gaalassa vuoden 2017 parhaana miesnäyttelijänä.

Cheek

sunnuntaina 21.1.201826 min

"Mä en halua tehdä levyjä, jotka ei pysty enää tuomaan välttämättä mitään uutta. Mä en koe, et mä pystyisin tekemään enää mitään parempaa." Cheek pohti Eskon vieraana sekä mennyttä että tulevaa.

Aku Louhimies

sunnuntaina 14.1.201823 min

"Riisutaan pois sodalta kaikki kunnia, semmoista meistä ei kukaan halua, mutta kunnioitetaan niitä ihmisiä, jotka ovat joutuneet siinä kriisissä toimimaan ilman omaa tahtoaan." Tuntematon sotilas -elokuvan ohjaaja Aku Louhimies vieraili Eskon Sunnuntaibrunssissa itsenäisyyspäivän kynnyksellä.

Jere Karalahti

sunnuntaina 7.1.201833 min

"Mä haluan ajatella hyviä asioita, mä haluan olla hyvä. Mä yritän olla parempi joka päivä. Parempi mies. Kaikille. Parempi aviomies, parempi isä. Silleen pikku askelin. Ethän sä voi kaikkea muuttaa kerralla." Aki Linnanahteen kirjoittama kirja Jere ilmestyi 6.10.2017. Jere Karalahti kävi Eskon vieraana isänpäivän kynnyksellä marraskuussa 2017 ja pohti nykyhetkeä sekä kirjan tapahtumia.

Makwan Amirkhani

sunnuntaina 31.12.201742 min

"Kun sä astut sisään, kaikki silmäparit mitä siellä on, ne katsoo sua. Ihan kaikki. Ja se on jotenkin semmoinen fiilis, et sanotaanko, että ensimmäinen ottelu, 33 000 ihmistä, kyl mä meinasin kusta alleni." Vapaaottelija Makwan Amirkhani on tunnettu suorasukaisuudestaan. Myöskään Eskon vieraana Makwan ei säästellyt sanojaan vaan pureutui ajankohtaisiin asioihin.

Robin

sunnuntaina 24.12.201722 min

Millaista on elämä, kun suosio on alkanut jo 13-vuotiaana? Keväällä 2017 tehdyssä haastattelussa Robin pohtii nuoruuttaan, aikuistumistaan ja tulevaisuuttaan.

Antti Holma

torstaina 7.12.201743 min

Putous-ohjelmasta koko kansan suosioon noussut Antti Holma näyttelee tuplaroolia Veljeni vartija -elokuvassa, joka kertoo Cheekin ja hänen veljensä elämästä. Eskon kanssa Antti pohtii elokuvan lisäksi myös Lontoossa asumista, suomalaisuutta sekä kevään 2017 syöpädiagnoosia.

Alexander Stubb

torstaina 7.12.201744 min

"Ja sitten tietysti politiikassa noi viimeiset vuodet. Jos mä sanoisin, et noi kaksi vikaa vuotta pääministerinä ja ulkoministerinä olisi ollut kivaa aikaa, niin kyllä mä puhuisin täyttä skeidaa. Eihän se sitä ole. Se on kansalaisvelvollisuus." Alexander Stubbista kertova kirja Alex ilmestyi 24.8.2017. Esko haastatteli Alexander Stubbia heti kirjan ilmestyttyä.

Suvi Teräsniska

torstaina 7.12.201733 min

X Factor -tuomarointi, omat keikat, kirja, iso Hartwallin konsertti, kaksi pientä lasta, parisuhde... Suvi Teräsniskan elämässä tapahtuu, ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. Miten kaikki yhdistetään, ja mitä Suvi nykyisin ajattelee omista kyvyistään?