Radio Novan Sunnuntaibrunssi

Radio Novan Sunnuntaibrunssi

Seuraava lähetys su 16.5. klo 10.00–12.00

Joka sunnuntai Esko tuo studioon viikon mielenkiintoisimman vieraan. Esko kysyy, vieras vastaa – eikä mikään aihe ole pyhä.

Seuraava lähetys

Radio Novan Sunnuntaibrunssi

su 16.5. klo 10.00–12.00

Joka sunnuntai Esko tuo studioon viikon mielenkiintoisimman vieraan. Esko kysyy, vieras vastaa – eikä mikään aihe ole pyhä.

Sunnuntaibrunssi

Jani Toivola

sunnuntaina 9.5.53 min

Esko Eerikäisen vieraana tämän viikon Sunnuntaibrunssissa on juontaja, kirjailija ja entinen vihreiden kansanedustaja Jani Toivola! Näyttävän uran viihteen ja politiikan parissa tehnyt Toivola keroo erilaisista elämänsä haasteista niin työuraltaan kuin yksityiselämästään. Miltä näyttää suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuus vähemmistön edustajan silmin ja minkälaista on ei-niin-perinteisen perheen arki? Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Mervi Kallio

sunnuntaina 2.5.43 min

Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssin vieraana tällä viikolla on pitkän linjan urheilutoimittaja ja TV-kasvo Mervi Kallio! Hän on tullut suomalaiselle urheilukansalle tutuksi mm. tulosruudun ja formuloiden kautta. Nyt myös Penkinlämmittäjät -ohjelman paneelistina aloittava Kallio avaa kokemuksiaan formuloiden kulissien takaa ja kertoo miten onnistuu tasapainottamaan hektistä työarkeaan muun elämänsä kanssa. Onko F1 elämä oikeasti pelkkää skumppaa ja kaviaaria? Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Mentalisti Pete Poskiparta

sunnuntaina 25.4.47 min

Esko Eerikäisen vieraana tämän viikon Sunnuntaibrunssissa mentalisti ja ammattitaikuri Pete Poskiparta! Vuosikymmeniä alalla yleisöä viihdyttänyt Poskiparta sai nuorena idean ryhtyä taikuriksi nähtyään televisiossa hänen maailmansa mullistaneen taikatempun. Miten ihmisen mieli toimii ja pystyykö Poskiparta oikeasti lukemaan toisten ajatuksia? Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Katja Ståhl

sunnuntaina 18.4.46 min

Sunnuntaibrunssin tämän viikon vieraana radiotoimittaja, tuottaja ja TV-esiintyjä Katja Stähl! Stählin mediaura lähti nousukiitoon 90-luvun puolivälissä Jyrki-TV-ohjelman kautta. Matkan varrella on ehtinyt tapahtua monia erilaisia kommellukisia, joista nykyisin Radio Nostalgialla juontajana toimiva Ståhl avautuu Eskolle. Miten Katja alunperin edes pääsi tv-kameroiden eteen? Mitä saavutuksia on vielä tekemättä ja missä mennään nyt? Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Ismo Leikola

sunnuntaina 11.4.61 min

Eskon Sunnuntaibrunssin vieraaksi tällä viikolla saapuu maailman hauskin henkilö, koomikko Ismo Leikola! Leikola on monille suomalaisille tuttu niin televisiosta, kun stan-up lavoilta, Leikola on kuitenkin menestyneesti päässyt valloittamaan lavoja ympäri maailman. Mistä tämä menestys kuitenkin sai alkunsa? Minkälaista elämä on Atlantin toisella puolen ja mitä asioita Leikola erityisesti ikävöi Suomesta? Näistä ja paljon muusta Esko ottaa selvää! Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Niko Saarinen

sunnuntaina 4.4.54 min

Esko Eerikäisen vieraaksi istahtaa mediapersoona Niko Saarinen, joka on tuttu niin televisio-ohjelmista kuin useista sosiaalisen median kanavistakin. Alunperin vuoden 2008 Big Brotherista julkisuuteen ponnahtanut Saarinen puhuu tässä haastattelussa Eskolle avoimesti elämästään, tosi-tv formaateista, Selviytyjät kohuista, julkisuudesta, mediasta, seksuaalisuudesta, työstä, nöyryytyksistä ja ylpeyden aiheista. Tervetuloa sunnuntaibrunssille!

Mikael Gabriel

sunnuntaina 28.3.36 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssi ohjelmassa uutta musiikkia julkaissut Mikael Gabriel. Tässä haastattelussa mennään todellakin pintaa syvemmälle. Avointa puhetta elämästä, musiikista, tuomioista, yhteisöllisyydestä, isyydestä, ja ikuisesta vastausten etsimisestä. Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Katri Kulmuni

sunnuntaina 21.3.54 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssi ohjelmassa Katri Kulmuni. Puhetta avoimesti elämästä, politiikasta, tavoitteista, onnistumisista, epäonnistumisista, piinaviikosta, kotiseuturakkaudesta ja miten se mm.ilmenee karaokessa. Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Karpaasi Jari Isometsä

sunnuntaina 14.3.53 min

Tämän viikon Sunnuntaibrunssin vieraaksi istahtaa kattavan uran hiihdon parissa tehnyt Jari Isometsä! Isometsä ei alunperin ajatellut, että rakkaasta harrastuslajista, hiihdosta tulisi hänen ammanttinsa. Hiihtouran ajalle on mahtunut monia mäkiä ja laskuja, joiden joukkoon kuuluu muun muassa yksi Suomen urheiluhistorian suurimmista skandaaleista. Miten nämä käänteet ovat vaikuttaneet Isometsän elämää? Miltä näyttää hiihdon tulevaisuus? Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Mika "El Toro" Törrö - Suomen vahvin mies

sunnuntaina 7.3.49 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssi ohjelmassa Suomen vahvin mies Mika ”El Toro” Törrö. Miehen tarina on nyt julkaistu kirjana. Haastattelussa Eskon kanssa käydään läpi Mikan huikea selviytymistarina ja puhutaan siitä mitä todellinen vahvuus on. Miten raivataan tie täysin uuteen elämään? Kyyneleiltäkään ei vältytty tässä todella inspiroivassa haastattelussa. Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Jere Karalahti

sunnuntaina 28.2.49 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssi ohjelmassa Jere Karalahti. Puhetta keväällä 2021 ensi-iltansa saavasta ”Karalahti” dokumenttielokuvasta. Lisäksi suoraa puhetta elämästä, jääkiekosta, selviytymisistä, addiktioista ja ilon aiheista. Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Supernanny Pia Penttala

sunnuntaina 21.2.40 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssi ohjelmassa Supernanny Pia Penttala. Supernanny Suomi sarjassa Pia vierailee perheiden luona eri puolilla Suomea antamassa ammattiapua lasten kasvatuksen haasteisiin ja arjen ongelmakohtiin. Pia on erityistason psykoterapeutti ja lastensuojelualan ammattilainen. Luvassa todella ajankohtainen, tärkeä ja informatiivinen haastattelu! Puhetta Supernanny ohjelman uudesta kaudesta, lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja ennenkaikkea kohtaamisen tärkeydestä. Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Danny

sunnuntaina 14.2.40 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssilla Danny. Lämminhenkisessä keskustelussa tämän elävän legendan kanssa muistellaan menneitä, avataan nykyhetkeä ja pohditaan tulevaa. Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Signmark

sunnuntaina 7.2.43 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssilla artisti Signmark aka Marko Vuoriheimo. Uutta musiikkia julkaissut Signmark puhuu tässä erikoishaastattelussa omalla äänellään mm.matkastaan musiikin maailmaan, periksiantamattomuudesta, ja ihmisten oikeudesta ilmaista itseään. Tervetuloa sunnuntaibrunssille!

Sanna Kiiski

sunnuntaina 31.1.43 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssilla toimittaja, juontaja ja äiti Sanna Kiiski. Monet vaikeudet selättänyt Sanna avaa Eskolle avoimesti elämänsä eri vaiheita lämminhenkisessä keskustelussa. Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Matti Airaksinen aka PartaMatti

sunnuntaina 24.1.40 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssi ohjelmassa Matti Airaksinen aka Partamatti aka Kuningas Matti. Kuka on mies parran takana? Ysäribuumin pioneeri Suomessa, radiomies, miesompelija, kuvataiteen lehtori. Plakkarissa on paljon rooleja, paljon tarinoita. Uutena aluevaltauksena Retroperjantai 2.0 Radio Novalla. Tutustutaan Mattiin Sunnuntaibrunssilla.

Marja Hintikka

sunnuntaina 13.12.202049 min

Tämän vuoden viimeisessä Sunnuntaibrunssissa vieraana Marja Hintikka. Puhetta mm.kuluneen vuoden tapahtumista, joulusta, Ville Valosta, Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi ohjelmasta, politiikasta, peloista, valinnoista ja toiveista. Tervetuloa Sunnuntaibrunssille!

Presidentti Tarja Halonen

sunnuntaina 6.12.202045 min

Itsenäisyyspäivän kunniaksi luvassa on jotain todella ainutlaatuista. Esko Eerikäisen vieraana on presidentti Tarja Halonen. Hymyilyttäviä muistoja, puhetta maailmantilanteesta, politiikasta, kohtaamisista, äitiydestä, Linnan juhlista, koulutuksen merkityksestä ja tulevaisuudesta. Tule mukaan Sunnuntaibrunssille.

Elina Gustafsson

sunnuntaina 29.11.202046 min

Tämän viikon Sunnuntaibrunssin vieraaksi istahtaa ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson! Näyttävää uraa nyrkkeilyn parissa tehnyt Gustafsson päätti uransa marraskuussa 2020 ja nyt hän avaa syitä lopetuspäätökseensä. Miltä tulevaisuus näyttää ja minkälaista elämä vaikean masennuksen kanssa on? Näistä ja paljon muusta Esko ottaa selvää!

Marja Kihlström

sunnuntaina 22.11.202046 min

Kun puhutaan seksistä tai seksuaalisuudesta, seksuaaliterapeutti Marja Kihlström on se, jonka puoleen käännytään. Uransa jo parikymppisenä aloittanut Marja on tunnettu kasvo niin televisiosta kuin sosiaalisesta mediastakin, joka haluaa levittää positiivista sanomaa seksistä ja valistaa niin nuoria kuin aikuisiakin seksuaalikasvatuksesta. Miksi suomalaisilla on välillä niin vaikeaa puhu näistä asioista? Pitäisikö aikuisten olla huolissaan siitä, mitä nykynuoriso puuhastelee somessa tai internetissä? Näistä ja muusta Esko selvittää vastaukset!

Jari-Matti Latvala

sunnuntaina 15.11.202059 min

Jari-Matti Latvala on kiistattomasti yksi Suomen menestyksekkäimistä rallikuskeista. Uralle on mahtunut lukuisia voittoja, mutta tie palkintopallille ei aina ole ollut helppo. Mitä ajatuksia rallikuskin päässä liikkuu, kun auton vauhti kiihtyy ja eteen tuleekin voiton sijaan pettymyksiä? Minkälaista on jälkeenpäin lukea lehdistä lööppejä, joissa lukee isoin kirjaimin "petturi"? Tästä ja muusta Esko ottaa selvää!

Tommi Läntinen

sunnuntaina 8.11.202045 min

Laulaja ja lauluntekijä Tommi Läntinen on yli 30-vuotisella urallaan lunastanut paikkansa ihmisten sydämissä muun muassa kappaleillaan Via Dolorosa, Syvälle sydämeen sattuu ja Rööperin kuu. Tänä syksynä Tommin monipuolisuus ja eittämätön karisma tuli esiin Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Mitä muuta symppikselle miehelle kuuluu? Esko otti selvää!

Saku Tuominen

sunnuntaina 1.11.202047 min

Saku Tuominen on rohkea innovaattori, luova ajattelija, pitkän linjan yrittäjä ja suosittu luennoitsija. Saku on myös julkaissut useita teoksia ideoiden luomisesta, paremmasta työelämästä, hyvästä elämästä sekä tehnyt kaksi keittokirjaa. Tänään Saku istuu Eskon kanssa juttusille uusimmasta teoksestaan ’Kaikki on hyvin riippumatta siitä, miten kaikki on’.

Hannes Hyvönen

sunnuntaina 25.10.202049 min

Hannes Hyvönen kertoo Häkissä kirjassaan poikkeuksellisen elämäntarinan miehestä, joka taisteli synkistä vesistä takaisin jaloilleen. Eskon kanssa käydään tarinaa läpi pala palalta, Sunnuntaibrunssin hengessä.

Emilia Vuorisalmi

sunnuntaina 18.10.202043 min

Lääkäri Emilia Vuorisalmi tutkii kirjojansa varten tiedettä rakkauden takana, muun muuassa sitä miten elimistölle terveelliseen rakastamisen tilaan voisi päästä ilman parisuhdetta. Onko se mahdollista, ja jos niin miten? Kuuntele!

Minna Parikka

sunnuntaina 4.10.202043 min

Maailmankuulu kenkäsuunnittelija, 2-vuotiaan tytön äiti ja upea uranainen Minna Parikka on Eskon sunnuntaibrunssi deitti tänään.

Rosanna Kulju

sunnuntaina 27.9.202051 min

Tämän viikon Sunnuntaibrunssi-vieraana on Miss Helsinki -kisoista tutuksi tullut ja suosittua GRL GANG -podcastia julkaiseva Rosanna Kulju. Millaista sosiaalisen median parissa työskentely oikeasti on ja lyökö sillä rahoiksi? Mitkä aiheet nousevat esille uudella GRL GANG -kaudella ja mitä tarkoittaa sunnuntaipoikaystävä?

BEHM

sunnuntaina 20.9.202042 min

Behm on artisti, joka sanoittaa, säveltää ja laulaa itse kaikki kappaleensa, ja jonka debyyttisingle Hei rakas pysytteli viime talvena viikkokaupalla listojen kärjessä. Mutta mitä muuta Behmistä oikein tiedetään?

Kari Kanala

sunnuntaina 13.9.202045 min

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pappi Kari Kanala on toiminut Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherrana vuodesta 2016. Rohkea mies on uudistanut kirkon toimintaa, puhunut voimakkaasti muun muassa samaa sukupuolta olevien parien kirkollisen vihkimisen puolesta, kirjoittanut vaimonsa kanssa parisuhdeoppaan, laihduttanut tv:ssä ja tekee stand uppia. Mikä hän on oikein miehiään? Siitä Esko otti tänään selvää.

Samuli Putro

sunnuntaina 6.9.202051 min

Juuri 50 vuotta täyttänyt Samuli Putro saapui sunnuntaibrunssille Eskon kanssa. Suomen suosituimpiin kuuluneen Zen Café -yhtyeen jäätyä tauolle Putro on rakentanut uraansa sooloartistina. Vahvojen ja koskettavien sanoitusten takaa löytyy syvällinen ja leppoisa Raahen mies.

Jukka Hildén

sunnuntaina 30.8.202044 min

Tämän viikon Sunnuntaibrunssin vieraaksi saapuu Jenkkilästä takaisin koto-Suomeen muuttanut Jukka Hildén! Duudsonien kautta koko maailman tietoisuuteen tullut Jukka on tehnyt mittavaa uraa viihdealalla. Jukka tunnetaan hassuttelijana, mutta hänestä löytyy myös pehmeä ja auttavainen puoli. Minkälaista perhe-elämä Jenkeissä on oikein ollut ja miten vuodet ovat kohdelleet Jukkaa? Näistä ja paljon muusta Esko Eerikäinen ottaa selvää!

Piritta Hagman

sunnuntaina 23.8.202054 min

Sunnuntaibrunssin vieraaksi tällä viikolla istahtaa Piritta Hagman! Piritta on suomalaisille tuttu niin missiuransa kuin jääkiekkopiirien kautta. Nykyisin politiikasta kiinnostunut, naisten fysioterapiaan erikoistunut Piritta paljastaa, miten hänestä ylipäätään tuli missi ja minkälaista on Hagmanin perheen hektinen arki. Onko sanasta "lätkävaimo" muodostunut Pirittalle kirosana ja mikä on pimppi-pt? Näistä ja paljon muusta Esko Eerikäinen ottaa selvää!

Kaija Koo

sunnuntaina 16.8.202046 min

Syyskauden toisessa Sunnuntaibrunssissa vieraana Kaija Koo! Kaija avaa hieman sitä, miten poikkeusajat ovat hänen normiarkeensa vaikuttaneet ja pohtii miksi ihmiset ylipäätään ovat niin uteliaita toisen asioista. Mikä olisi Kaijan varasuunnitelma, jos poikkeustilanteiden takia artistin ura päättyisi ja miten meistä jokainen voisi herättää sen sisäisen lapsensa? Näistä ja paljon muusta Esko Eerikäinen ottaa selvää!

ABREU mutta meidän kesken ihan Anna

sunnuntaina 9.8.202048 min

Syyskauden ensimmäisen Sunnuntaibrunssin vieraana on ABREU! 30 vuotta täyttänyt ABREU muistelee Eskon kanssa Idols-vuosiaan ja pohtii mitä neuvoja voisi nuorelle itselleen antaa nyt liki 15 vuoden kokemuksella musa-alalta. Myös yksityiselämänsä hyvin tarkasti piillossa pitävä ABREU avautuu menneestä vuodestaan. Miten poikkeusajat ovat iskeneet artistin elämään, jonka vuosi 2020 piti olla isoin keikkavuosi aikoihin. Näistä ja paljon muustakin Esko Eerikäinen ottaa selvää!

Brunssiseuranasi tänään Hyppösen Henkka!

sunnuntaina 7.6.202041 min

Henri Henkka Hyppönen on Median moniosaaja. Palkittu ammattilainen, luova johtaja, yrittäjä, puhuja ja tietokirjailija. Ja tosi mukava kaveri! Esko istui Henkan kanssa toviksi ja herrat lähtivät liikkeelle aivan alusta.

Sunnuntaibrunssissa Urmas Viilunk... eikun Mikko Tökä Töyssy!

sunnuntaina 31.5.202034 min

Sympaattinen Mikko istui alas Eskon kanssa. Miehen tie on vienyt paperitehtaalta koko kansan sydämiin Urmas Viilunkina. Mutta minne kaikkialle muualle mies on ehtinyt, ja ehtii?

Onko Jari Sarasvuo hyvä, paha vai ruma?

sunnuntaina 17.5.202030 min

Mies joka ei esittelyä kaipaa, mutta josta kuitenkin tiedetään aika vähän. Vieraana tänään Jari Sarasvuo.

Minna Kauppi

sunnuntaina 10.5.202033 min

Minna Kauppi on suunnistuksen yhdeksänkertainen maailmanmestari, mutta myös paljon muuta. Minna käy Eskon kanssa läpi elämäänsä; nuoruutta, äitiyttä, parisuhdetta ja tietenkin myös huippu-urheilua.

Paula Noronen

sunnuntaina 22.3.202033 min

Eskon Sunnuntaibrunssin vieraana toimittaja, kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen, joka tunnetaan mm. suositusta Supermarsu-lastenkirjasarjasta! Nyt hän on julkaissut ensimmäisen aikuisille suunnatun kirjansa tuoden takaisin Radiomafiasta tutun sketsihahmon, Tarja Kulhon! Mutta miten tämä korsolaismarketin kassahahmo on syntynyt, ja mistä Noronen ammentaa ideansa? Keskustelussa pohdittiin myös sitä, pitääkö nykyään olla huumorin kanssa varovaisempi.

Jaakko Saariluoma

sunnuntaina 15.3.202039 min

Näyttelijä, stand up -koomikko ja juontaja Jaakko Saariluoma kertoo, millä tavalla hänestä tuli viihteen monitoimimies. Oliko takataskussa koskaan Plan B:tä, jos unelmat eivät olisikaan toteutuneet? Mitä hän sanoisi nyt nuoremmalle itselleen? Entä miten hän neuvoo omia lapsiaan -vai neuvooko?

Kai Merilä

sunnuntaina 8.3.202037 min

Edesmenneen Matti Nykäsen luottotoimittajana tunnettu toimittaja Kai Merilä avautuu ystävyydestään legendaarisen mäkikotkan kanssa ja kertoo minkälaista viihdetoimittajan työ voi parhaimmillaan olla. Ovatko suomalaiset kaksinaismoralisteja ja minkälainen oli Merilän ja Nykäsen ensikohtaaminen?

Marco Bjurström

sunnuntaina 1.3.202032 min

Marco Bjurström jakaa ajatuksiaan Suomen tanssikulttuurin tilanteesta ja kertoo ystävänpäivänä ensi-iltansa saaneesta Carmen-oopperasta. Miten tämä viihde- ja kulttuurimaailman monitaituri on ottanut haltuun uuden aluevaltauksen, mitä haaveita Marcolla on tulevaisuudelle ja onko riskien ottaminen kannattavaa?

Sami Hedberg

sunnuntaina 23.2.202021 min

Sunnuntaibrunssin vieraana yksi Suomen menestyneimistä stand-up koomikoista Sami Hedberg! Hedberg avautuu roolisuorituksistaan uudessa Mieletön remppa -elokuvassa ja pohtii missä menee hyvän ja mauttoman raja komiikassa. Mutta mistä löytyy Suomen paras burgeri? Siitäkin Esko ottaa selvää!

Christoffer Strandberg

sunnuntaina 16.2.202044 min

TTK:sta ja Putouksesta suomalaisten suosioon noussut Christoffer Strandberg on tehnyt kattavaa uraa teatterilavoilla, radiossa ja TV:ssä. Nyt hän kertoo kokemuksistaan parkettien partaveitsenä ja sketsihahmoina. Mistä muista viihdekulttuurin piireistä Strandberg on myös tunnettu ja mieltä itse presidentti Halonen oli Strandbergin imitaatioista?

Elastinen

sunnuntaina 9.2.202022 min

Sunnuntaibrunssissa Esko Eerikäisen vieraana on Elastinen! Elastinen avaa kokemuksiaan Vain Elämää -sarjan kulisseista ja kertoo tarinaa Faija-biisin takaa. Minkälaista olivat vuodet ennen suurta suosiota, ja mitä Elastinen toivoo vielä uransa aikana saavuttavansa?

Tulevaisuustutkija Perttu Pölönen

sunnuntaina 2.2.202036 min

24-vuotias futuristi, säveltäjä, ammattipuhuja ja Tulevaisuuden lukujärjestys kirjan kirjoittaja Perttu Pölönen puhui Eskon kanssa paljon teknologiasta, tekoälystä ja somesta, mutta myös sydämen sivistyksestä ja rakkaudesta.

Marja Hintikka

sunnuntaina 26.1.202039 min

Pitkän linjan media-ammattilainen ja kolmen lapsen äidin Marja Hintikan elämä on elämänmakuista ja rakkaudentäytteistä, mutta mukaan mahtuu myös paljon muita värejä. Tämän sunnuntain iloksi Marjan hienoja oivalluksia muun muassa parisuhteesta, perheestä ja urasta.

Pyhimys

sunnuntaina 19.1.202043 min

Sunnuntaibrunssin vieraana on yksi suomalaisen räpmusiikin suurimmista nimistä, Pyhimys! Viime vuoden Emma-gaalaa täysin dominoinut Pyhimys kertoo nyt minkälaisia seurauksia 6 Emma-palkinnon voittaminen on tuonut tullessaan ja avaa myös kokemuksiaan omasta "Cheek"-efektistä Vain Elämän jälkeen. Mikä on Pyhimyksen artisti-minän tausta ja miten Pyhimys pysyy kartalla useamman kuin yhden musaprojektinsa kanssa?

Michael Monroe

sunnuntaina 12.1.202049 min

Sunnuntaibrunssin vieraaksi saapuu itse rocklegenda Michael Monroe! Hanoi Rocks -yhtyeestä koko maailman tietoisuuteen noussut Monroe on uransa aikana kokenut ja nähnyt musiikkialan ylä- ja alamäet. Ristiriitaisuudet levy-yhtiöiden kanssa, lööppiotsikoinnit ja rakkaan ystävän kuolema. Miten Monroe vaihtaa vapaalle ja missä hän kokee olevansa parhaimmillaan? Siitä Esko ottaa selvää!

Alma

sunnuntaina 5.1.202029 min

Vuoden ensimmäisessä Sunnuntaibrunssissa vierailee laulaja-lauluntekijä Alma! Tämä 23-vuotias suomalainen artisti on musiikkiuransa aikana tehnyt lukuisia hittibiisejä ja on päässyt työskentelemään alan isoimpien nimien kanssa. Nyt työn alla on uusi albumi, joka julkaistaan kolmessa osassa, mutta miksi? Mitä musiikin tekeminen Almalle oikeasti merkitsee?

Mika Salo

sunnuntaina 22.12.201925 min

Entinen Formula 1 -kuljettaja Mika Salo vierailee vuoden viimeisessä Sunnuntaibrunssissa! Syyskuussa elämänkertakirjansa julkaissut Salo kertoo elämän hektisyydestä F1 -uransa aikana ja jälkeenkin. Onko Salo vielä tekemisissä vanhojen kolleegoidensa kanssa? Entä minkälainen oli Salon reaktio, kun hän sai tietää poikansa seuraavan isänsä jalanjälkiä?

Antti Tuisku

sunnuntaina 15.12.201930 min

Sunnuntaibrunssin vieraaksi saapuu paluun tehnyt Antti Tuisku! Helsingin Olympiastadionilla loppukesästä 2020 Bailantai-spektaakkelin kertaalleen loppuun myynyt Tuisku on viettänyt viimeiset puolitoista vuotta Espanjan lämmössä. Mitä kaikkea tauon aikana on tapahtunut ja minkälaisen vastaanoton Bailantai on saanut? Tästä Esko ottaa selvää!

Sotaveteraani Jaakko Estola

sunnuntaina 8.12.201936 min

Sunnuntaibrunssin vieraaksi saapuu itsenäisyyspäivän kunniaksi 102-vuotias sotaveteraani Jaakko Estola! Hän palveli vapaaehtoisena jatkosodassa ja vietti kaksi joulua rintamalla. Estola koki monia läheltä piti -tilanteita ja muistelee minkälaista arki oli sodan keskellä. Mitä sodan jälkeen tapahtui ja mikä on pitkän elämän salaisuus? Se selviää kuuntelemalla!

Hector

sunnuntaina 1.12.201929 min

Eskon Sunnuntaibrunssin vieraaksi saapuu kotimaisen popmusiikin legenda Hector! Monipuolista uraa niin musiikin kuin median parissa tehnyt Hector kertoo, millä tuntemuksilla hän lähtee Hexit- kiertueelle, joka starttaa joulukuun alussa ja päättyy Helsingin Hartwall-areenalle. Miten kiireellinen muusikko viettää vapaa-aikaansa ja jos menneisyyttä voisi muuttaa, mitä Hector tekisi nyt toisin?

Sampo Kaulanen

sunnuntaina 24.11.201943 min

Suomen tunnetuin ja sympaattisin kyläkauppias Sampo Kaulanen vierailee Sunnuntaibrunssissa! Kaulasen elämästä tähän asti on julkaistu kirja Suomen sympaattisin kauppias ja kirjassaan Kaulanen kertoo avoimesti kokemuksistaan alkoholin väärinkäytön kanssa ja raottaa ovea omaan yksityiselämäänsä . Mikä on Jounin Kyläkaupan julkisuuden takainen salaisuus ja miten tämä julkisuus on vaikuttanut Kaulasen elämään? Tämä kaikki selviää kuuntelemalla!

Harri Gustafsberg

sunnuntaina 17.11.201935 min

Sunnuntaibrunssin vieraana tällä viikolla on entinen Karhuryhmän pomo ja nykyinen puhuja ja kirjailija Harri Gustafsberg. Uutuuskirjassaan Karhuryhmä, Gustafsberg kertoo työkokemuksistaan erikoisyksikössä ja avaa minkälaisia pelko- ja stressitilanteita työ toi mukanaan. Miten Gustafsberg pääsi osaksi Karhuryhmää ja millä tavalla ihminen voi parhaiten valmistautua tilanteisiin kovan stressin alla? Tästä kaikesta Esko ottaa selvää!

Tapio Suominen

sunnuntaina 3.11.201942 min

Urheilumaailman legenda Tapio Suominen vierailee Sunnuntaibrunssissa! Elämänkertakirjansa julkaissut Suominen avaa kokemuksiaan mielisairauden kanssa. Miltä mania näyttää Suomisen silmin ja minkälaista on elämä suljetulla osastolla? Tästä ja paljon muustakin Esko ottaa selvää!

Pertti Jarla

sunnuntaina 27.10.201920 min

Fingerporin isänä tunnettu Pertti Jarla saapuu Sunnuntaibrunssin vieraaksi! Uusin Fingerpori-elokuva sai ensi-iltansa viime viikolla. Nyt Jarla kertoo tuntemuksistaan elokuvaa kohtaan. Jarla antaa kuvaa omasta mielenmaisemastaan kertomalla muun muassa minkälaista on sarjakuvapiirtäjän arki ja miten Fingerpori siirtyy ajatuksesta paperille.

Anne Kukkohovi

sunnuntaina 20.10.201948 min

Pitkän odotuksen jälkeen Eskon vieraaksi Sunnuntaibrunssiin saapuu entinen huippumalli ja nykyinen yrittäjä Anne Kukkohovi! Kukkohovi avautuu tuntemuksistaan vuoden 2017 tapahtumia kohtaan ja antaa pientä katsausta mallimaailman kulisseihin. Samalla puitaan myös mitä kaikkea Kukkohovin uusi elämänkerta kätkee kansiensa sisään.

Jari Tervo

sunnuntaina 13.10.201936 min

Kirjailija Jari Tervo vierailee Sunnuntaibrunssissa! Tervo on kirjoittanut Vesa-Matti Loirista paksun elämäkertaeepoksen ja paljastaa nyt salaisuuksia kulissien takaa. Miten Tervo alun perin tutustui Loiriin ja kenen idea kirjan kirjoittaminen oli?

Markus Selin

sunnuntaina 6.10.201938 min

Markus Selin saapuu Sunnuntaibrunssin vieraaksi! Elämäkertansa juuri julkaissut Selin kertoo, kuinka raadollista elokuvamaailma voi olla ja avaa minkälainen suhde Renny Harliniin hänellä tällä hetkellä on. Miten Selin on verkostoitunut ja luonut uraansa Suomessa ja ulkomailla, näistä kaikesta Esko ottaa selvää!

Jyrki69

sunnuntaina 29.9.201936 min

Jyrki69 vierailee Sunnuntaibrunssissa! The 69 Eyes juhlii 30-vuotistaivaltaan ja uusi levy julkaistiin muutama viikko sitten. Jyrki69 kertoo muun muassa mistä bändin nimi on peräisin ja avaa myös rokkarin mielenmaisemaa varsinkin sunnuntaiaamuisin. Eskolla ja Jyrki69:llä on yhteistä historiaa, vaan mitä?

Sofi Oksanen

sunnuntaina 22.9.201933 min

Uuden romaaninsa tämän viikon perjantaina julkaissut kirjailija Sofi Oksanen vierailee Sunnuntaibrunssissa! Sofi avaa sitä, minkälaista kirjailijan maailma on. Samalla selviää mitä mieltä Sofi on äänikirjoista ja mikä on ollut hänen elämänsä omituisimmat haastattelutilanteet.

Dome Karukoski

sunnuntaina 8.9.201933 min

Sunnuntaibrunssin vieraaksi saapuu nyt toisen kerran elokuvaohjaaja Dome Karukoski. Dome kertoo Tolkien-elokuvan menestykseen liittyvistä tuntemuksistaan ja avaa miten hänen lapsuutensa on vaikuttanut siihen millainen ihminen hän tätä nykyä on. Samalla selviää myös minkälaista on Hollywoodin elokuvabisnes!

Jorma Uotinen

keskiviikkona 4.9.201933 min

Tanssija-koreografi Jorma Uotinen tanssahteli vieraaksi Eskon Sunnuntaibrunssi-pöytään. Jorma tähdittää MTV3:n syksyn uutuusohjelmaa First Dates Suomi. Tanssii tähtien kanssa -tuomari on tässä sinkkujen deittiohjelmassa hovimestarin ja seremoniamestarin roolissa. Mitä muuta Jorman elämään kuuluu ja kuinka hän summaa muun muuassa yksityiselämäänsä ja mittavaa uraansa? Kaikesta tästä Esko ottaa selvää.

Inari Fernandez

sunnuntaina 1.9.201937 min

Tubettaja Inari Fernandez vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Mistä tubettaminen lähti liikkeelle ja mikä oli käänteentekevä video, jolla kanava lähti nousuun? Inarilla ja hänen perheellään on suuri elämänmuutos edessä. Mistä muutoksesta on kyse ja miten tähän päädyttiin?

Kalle Keskinen

lauantaina 31.8.201919 min

Yrittäjä Kalle Keskinen saapuu Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssiin. Kalle Keskinen tunnetaan etenkin Seinäjoen vauhtiajoista, mutta mistä kaikki sai alkunsa? Kalle Keskinen on tuonut suuria artisteja Suomeen, mutta mikä olisi ollut hänen uransa, jos tämä ei olisi toteutunut ja minkä esiintyjän Kalle haluaisi tuoda Suomeen?

Lotta Hintsa

perjantaina 30.8.201933 min

Miss Suomi ja nykyinen vuorikiipeilijä Lotta Hintsa vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Mistä ajatus vuorikiipeilyyn lähti ja mitä vaaroja heti alkuun Lotta koki kiipeilyssä? Kiipeily on raskas laji ja Lotta kertookin miten pitää focus, ettei mitään haavereita tapahdu. Lotta antaa ripauksen kuulijoille myös tulevaisuudesta ja mitä jos rakkaus yllättää?

Nanna Karalahti

torstaina 29.8.201929 min

Hyvinvointialan yrittäjä Nanna Karalahti vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Nanna Karalahti kertoo olisiko voinut kuvitella 5-10 vuotta sitten, että tästä voi saada ammatin. Nannan puoliso Jere Karalahti lähti Atlantin yli ohjelmaan mukaan ja Nanna kertoo fiiliksiä mitä koki sarjan kuvausten aikana kotona. Nanna paljastaa myös käyvänsä Shamaanilla, mitä hän tästä kaikesta saa irti?

Arttu Wiskari

sunnuntaina 26.5.201927 min

Laulaja Arttu Wiskari vierailee Eskon Sunnuntaibrunssissa. Jo nuorena musikaalinen Wiskari kertoo, kuinka pääsi puolivahingossa armeijan soittokuntaan, mutta mikä oli miehen PLAN B, mikäli muusikon ura ei olisi lähtenyt nousuun? Useita takaiskuja kokenut supersuosittu Mökkitie-kappale kehittyi vuosien varrella. Miksi levy-yhtiö toisensa jälkeen kuitenkin hylkäsi kappaleen?

Pauli Hanhiniemi

sunnuntaina 19.5.201926 min

Pauli Hanhiniemi vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Mitä mies arvostaa elämässä, ja katuuko hän yhtäkään tekemäänsä biisiä? Kuinka Hanhiniemi sai tietää läheisen ystävänsä Olli Lindholmin poismenosta, ja mitä ajatuksia se hänessä herätti?

Satu Taiveaho

sunnuntaina 12.5.201938 min

Ex-poliitikko Satu Taiveaho vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Taiveahon elämässä on lähiaikoina tapahtunut paljon muutoksia; ero kansanedustaja Antti Kaikkosesta, uusi miesystävä ja politiikasta jättäytyminen. Taiveaho avautuu Eskolle herkästä aiheesta, lapsettomuudesta. Miltä tuntuu kun adoptioprosessi kaatuu aviomiehen rikosepäilyihin ja toivottu raskaus päättyy keskenmenoon? Nyt nainen on kuitenkin onnellinen kahden sijaislapsen äiti ja kertoo haastattelussa vinkkejä ihmisille, jotka ovat harkinneet adoptiota tai sijaisvanhemmuutta.

Viivi Pumpanen

sunnuntaina 5.5.201941 min

Media-alan monitaituri Viivi Pumpanen vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Elämänjano ja lukuisat projektit pitävät Pumpasen arjen kiireisenä. Viivi kertoo, kuinka vaikea on ollut irrottautua missileimasta ja millaisia ajatuksia se herättää hänessä. Mikä on hänen salaisuutensa sisäisen rauhan saavuttamiseen?

Dome Karukoski

sunnuntaina 28.4.201931 min

Elokuvaohjaaja Dome Karukoski vieraana Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Karukosken ensimmäinen Hollywood-tuotanto Tolkien saa ensi-iltansa Suomessa 3. toukokuuta. Kuinka paljon elokuvaohjaajalla on valtaa Hollywood-tuotannossa, ja mitä ajatuksia kansainvälinen kuuluisuus herättää?

Esko Valtaoja

sunnuntaina 14.4.201928 min

Avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Useita palkintoja ja tunnustuksia saanut tieteen kansantajuistaja jakaa Eskolle mietteitään. Onko avaruudessa elämää ja milloin alkaa avaruusmatkailu? Valtaoja kertoo ajatuksiaan ilmastonmuutoksesta, eliniän noususta ja teknologian kehityksestä. Entä mitä ajatuksia Valtaojalla on politiikasta ja valta-asemista? Esko Valtaoja on mukana huhtikuussa RadioPlayssä julkaistavassa Ilmastovaroitus podcast-sarjassa.

Jannika B.

sunnuntaina 7.4.201931 min

Laulaja Jannika B vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Vastikään uuden albuminsa "Toinen Nainen" julkaissut artisti keskustelee Eskon kanssa perhe-elämästä, unelmista sekä uupumuksesta. Rockmuusikko Toni Wirtasen kanssa naimisissa oleva Jannika B myöntää tuntevansa jatkuvasti syyllisyyttä keikkamatkoillaan. Artisti paljastaa myös millaista on taiteilijaperheen arki ja mistä pienestä asiasta hän unelmoi joka päivä.

Danny ja Erika Vikman

sunnuntaina 31.3.201929 min

Danny ja Erika Vikman vierailevat Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. "Jos me mentäisiin naimisiin, niin se tapahtuisi Vegasin Elvis-kappelissa!" Pariskunta kertoo, mistä yhteinen arki koostuu ja kuinka he tukevat toisiaan hektisen elämän keskellä. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen biisiprojekti 7300 päivää julkaistiin vastikään yhdessä Oku Luukkaisen ja HesaÄijän kanssa.

Juha Tapio

sunnuntaina 17.3.201942 min

Laulaja Juha Tapio vieraana Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Ensimmäisen levynsä Juha kustansi appiukolta saamallaan lainalla, ja levyjä hän toimitti vaatimattomasti itse suoraan fanien kotioville. Kuinka mies nousi yhdeksi Suomen tunnetuimmista muusikoista? Entä miltä Juhan elämä näyttäisi, jos hänestä ei olisi tullut muusikkoa?

Mikael Gabriel

sunnuntaina 10.3.201932 min

Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssin vieraana rap-artisti Mikael Gabriel. Mies kertoo laajasti vastikään julkaistun omaelämäkertansa Alasti sisällöstä. Miksi hänen äitinsä ei ole lukenut kirjaa, ja kuinka muut läheiset ottivat kirjan rankan sisällön vastaan? Mikael avautuu myös omasta väsymyksestään ja siitä, kuinka hän on ponnistanut pohjalta ylös ja saavuttanut unelmiaan.

Ville Valo

sunnuntaina 3.3.201929 min

"Kantsii käyttää losilaisiin strippiklubeihin tuhansia taaloja fydyy, ni saa aikaan biisejä, jotka soi radiossa." Muusikko Ville Valo avautuu Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa alkoholinhuuruisesta elämästään ja kuinka vieroitus sai miehen takaisin raiteilleen. Ville kertoo haastattelussa myös, miksi HIM päätti lopettaa ollessaan huipulla.

Peter Nyman

sunnuntaina 24.2.201926 min

Peter Nyman vierailee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Mikä on Nymanin salainen harrastus suuren intohimon jalkapallon lisäksi? Entä millaista oli hypätä uutisankkurin pestistä Uutisvuoto-viihdeohjelman juontajaksi? Nyman kertoo myös, millainen romantikko hän on.

Jukka Puotila

sunnuntaina 17.2.201930 min

Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssin vieraana näyttelijä, koomikko ja imitaattori Jukka Puotila. Millaista oli luopua teatterin tekemisestä kolmenkymmenenviiden vuoden jälkeen? Entä millä fiiliksillä hän lähtee PUOTI KIINNI JA TILA MYYNTIIN - kiertueelle? Puotila kertoo myös, miksi hän ei halunnut kertoa sairastumisestaan ja kuinka yksi fanitapaaminen muutti hänen ajatusmaailmansa.

Olli Lindholm

tiistaina 12.2.201932 min

Olli Lindholm kävi Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-vieraana syksyllä 2017. Arno Kotron Ollista kirjoittama kirja Yhden miehen varietee oli juuri ilmestynyt. Kirjan lisäksi Olli kertoo elämästään ja tavoistaan sekä tyylistään tehdä kaikki täysillä. Haastattelussa hän pohtii myös elämän rajallisuutta ja sitä, mitä haluaisi vielä tehdä. Voice of Finland -ohjelman tekeminen on ollut Ollille todella iso asia. Ollin tarinat ja muistot sivuavat niin Juicea, Andy McCoyta, Saku Koivua, Neumannia kuin Rauno Korpeakin.

Ellips

sunnuntaina 10.2.201924 min

Esko Eerikäisen vieraana Sunnuntaibrunssissa Ellips. Miten Haloo Helsingin jäsenet reagoivat Ellipsin päätökseen lähteä soolouralle? Entä kuinka fanit ottivat vastaan biisin Maailma on rikki? Ellips kertoo myös millä fiiliksillä hän lähtee tekemään soolouraa.

Martina Aitolehti

sunnuntaina 3.2.201918 min

Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana on hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti. Millaista oli viedä itsensä äärirajoille Atlanttia ylittäessä? Entä kuinka Martina reagoi nähdessään kohuotsikoita itsestään? Aitolehti avautuu myös rakkauselämästään ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Remu Aaltonen

sunnuntaina 27.1.201929 min

Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-vieraana on legenda, muusikko ja Hurriganes-yhtyeestä tutuksi tullut Remu Aaltonen. Millaista on lähteä tekemään musiikkia ja laulaa englanniksi osaamatta kieltä? Entä miksi suuret muusikot ajautuvat helposti alkoholin vietäväksi? Remu kertoo myös ensikohtaamisestaan rockmuusikko Michael Monroen kanssa.

Tuomas Kyrö

sunnuntaina 20.1.201942 min

Suomen suosituin mielensäpahoittaja Tuomas Kyrö vieraana Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa. Kuinka huurustunut ikkuna vaikutti Mielensäpahoittaja-hahmon syntyyn? Entä mihin asiaan Kyrö kiinnittää huomiota terveyskeskuksen odotushuoneessa, ja mistä hän itse pahoittaa mielensä?

Riku Nieminen

sunnuntaina 30.12.201837 min

Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana on näyttelijä Riku Nieminen. Rikun kanssa jutellaan juuri elokuvateattereihin tulleesta Juice-elokuvasta, tähän rooliin valmistautumisesta, alkoholista, muista Rikun elämän suurista rooleista sekä ammatista, josta kaikki eivät välttämättä ole tietoisia.

Iina Kuustonen

sunnuntaina 23.12.201835 min

Alun perin Putouksen ja myöhemmin Sykkeen kautta ihmisten tietoisuuteen noussut näyttelijä Iina Kuustonen kävi Eskon Sunnuntaibrunssin vieraana. Iina kertoo miten uuden Ivalo TV-sarjan kuvaukset sujuivat, ja miten perhearjen pyörittäminen onnistui vilkkaiden työkuvioiden ohella. Miltä uusi elämänvaihe Iinasta tuntuu? Entä onko Iina onnellinen?

Svea Roering

sunnuntaina 16.12.201816 min

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Eskon Sunnuntaibrunssin vieraaksi on saapunut 97-vuotias muonituslotta Svea Roering. Minkälaista aikaa Suomessa elettiin sota-aikana, ja minkälainen Svean työnkuva oli? Svea kertoo myös välikohtauksesta, joka tapahtui hänen ollessaan lottana sairasjunassa.

Pamela Tola

sunnuntaina 9.12.201830 min

Ensimmäisen pitkän elokuvansa ohjannut näyttelijä Pamela Tola on Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Millainen elokuva on Swingers, ja mitä mieltä Pamela itse on avoimista suhteista? Pamela avaa myös hieman näyttelijän työn sekä julkisuuden rajoja.

Rita Tainola

sunnuntaina 2.12.201843 min

Neljäkymmentä vuotta toimittajana toiminut Rita Tainola Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Tämä uskomaton toimittaja on tavannut maailmankuuluja julkkiksia ja seisoo mielenkiistoisten uutisten takana. Rita kertoo, miksi toimittajia vihataan ja miten hyviä juttuja kirjoitetaan. Entä miten maailma on muuttunut ja millaisen murroksen toimittajan työ on kokenut sosiaalisen median myötä? .

Riina-Maija Palander

sunnuntaina 25.11.201844 min

Riina-Maija Palander tunnetaan suorapuheisuudestaan, ja hän lyö Eskon kertaheitosta ällikällä. Riina pitää kotia pystyssä, hoitaa eläimiä ja lapsia, kun Kalle tekee töitään. Riina kertoo, millaista on olla urheilijan vaimo ja miten tämä on vaikuttanut omaan työnsaantiin. Miten etäsuhde toimii, ja kuinka pettämisestä selviää? Entä millaista on asua ulkomailla, ja miten miehen kiireet vaikuttavat parisuhteeseen?

Andy McCoy

sunnuntaina 18.11.201823 min

Taiteilija, muusikko Andy McCoy Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Uutta musiikkia tulossa, omaelämäkerta kaupoissa ja Pelle Miljoonan kiertue alkamassa sekä taidenäyttely käynnissä. Ensimmäiset julkaisut Andy teki jo 13-vuotiaana ja sille tielle on Andy jäänytkin. Entä mitä Andy tekisi, jos ei musiikkia? Päihdeongelmista selviytynyt Andy kertoo, kuinka vaikeaa oli päästä yli ja millaista elämä on nykyään.

Vesku Jokinen

sunnuntaina 11.11.201823 min

Punkkingi Vesku Jokinen Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Klamydia-bändi täyttää 30 vuotta ja juhlakiertue on tulossa. Vesku kertoo mm. siitä, miten punk voi Suomessa, ja mikä siinä viehättää. Mikä pitää bändin koossa 30 vuotta, ja miten ihmisiä riittää keikoilla vieläkin? Entä missä ovat Klamydian rakkauslaulut?

Katariina Souri

sunnuntaina 4.11.201850 min

Kolmekymmentä vuotta sitten Katariina Souri nousi koko kansan tietoisuuteen esiinnyttyään Playboy-lehdessä. Taiteilija, kirjoittaja ja käsikirjoittaja Katariina kertoo, mistä kaikki alkoi ja mitä kaikkea julkisuus on tuonut. Miten hallita mieltä, ja millaista on kirjoittaa kirja? Entä miten tieteellisyys ja 'hörhöys' yhdistetään, kun pohditaan elämää isommassa mittakaavassa.

Heidi Foxell

sunnuntaina 28.10.201836 min

Hyvinkään ampumatapauksessa loukkaantunut Heidi Foxell Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana. Teemu Potapoffin Heidista kertova kirja Luodinkestävä - Heidi Foxellin tarina on ilmestynyt. Teoksessa Heidi kertoo avoimesti, miten tapahtumat ovat vaikuttaneet häneen ja miten hän on kaikista vastoinkäymisistä selviytynyt. Miten selviytyä, kun yhtenä iltana kaikki muuttuu ja hankaluuksien tie on pitkä?

Tuure Boelius

sunnuntaina 21.10.201838 min

Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraana tubetähti Tuure Boelius. Tuure kertoo, millaista työtä on tubettaminen ja mitä siihen vaaditaan. Nuorena omasta kodista muuttanut ja nopeasti itsenäistynyt Tuure joutuu miettimään, millaisilla motiiveilla uudet ihmiset häneen tutustuvat. Tuure kertoo myös, millaiset olivat fiilikset vuoden 2017 Gay palkinnon tuomasta kritiikistä, ja miten hän pärjäisi ilman somea.

Alma

sunnuntaina 14.10.201830 min

Kiireinen Alma saapui Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraaksi. Alma kertoo pop-elämän raakuudesta ja siitä, miten paljon täytyy jaksaa. Kaikista tärkeintä on Almalle kuitenkin tukiverkosto ja sisko. Alma lupaa tuoda uudelle albumilleen hieman uudenlaista Almaa ja heittää suurimmaksi haaveeksi sen valmistumisen. Suureen suosioon noussut Alma on kokenut julkisuuden toisinaan tukalaksi ja toivoo salakuvauksen loppuvan.

Kari Hotakainen

sunnuntaina 7.10.201839 min

Kimi Räikkösen elämäkerran kirjoittanut Kari Hotakainen saapui Eskon Sunnuntaibrunssi-vieraaksi. Finlandia-palkinnon voittanut Jouksuhaudantie toi Hotakaisen kaikkien kirjahyllyihin, vaikka hän itse kertookin, että kustantajatkaan eivät uskoneet kirjan menestykseen. Entä miten edistyi Kimin elämäkerran kirjoitus, oliko se vaikeaa ja oliko Kimi niin jäämies kuin luullaan?

Cristal Snow

sunnuntaina 30.9.201852 min

Kahdesti Euroviisuihin tähdännyt, rakastetun Toosa TV:n hahmo, Antti Tuiskun Peto on irti -musiikkivideon ohjaaja ja viihdemaailman monitaituri Cristal Snow kävi Eskon vieraana Sunnuntaibrunssissa. Mistä sai alkunsa Cristal? Kankaanpäästä Amerikkaan ponkaissut Tapio tunnetaan kotikylällä aina "meidän Tapsana". Entä minkä taakse piiloutua Tapion vai Cristal Snow'n? Tältä mieheltä ei huumoria ja taitoa puutu.

Marko Reijonen

sunnuntaina 23.9.201838 min

"Tee musta Suomen Dr. Alban." Näillä sanoilla alkoi aikoinaan Waldon ura, ja sillä tiellä yhä ollaan. Marko Reijonen muistelee alkuaikojaan ja kertoo, mistä kiinnostus ysärimusiikkiin oikeastaan lähti. Hän pohtii menestystään ja hurraa kiitollisena yhä loppuunmyytyjä keikkoja. Entä millaista on kuulua ysäriperheeseen? Näistä ja monesta muusta asiasta Marko juttulee Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssissa.

Hjallis Harkimo

sunnuntaina 16.9.201830 min

Sunnuntaibrunssissa Esko Eerikäisen vieraana on liike-elämän ja politiikan monitaiturimies Hjallis Harkimo, joka julkaisi juuri Suoraan sanottuna -nimisen kirjan. Nyt puhuu leppoisa uusioperheen isä, joka viihtyy kotona lastensa kanssa. Hjallikselta kuullaan ajatuksia demokratian parantamisesta sekä nuorten innostamisesta. YouTube-kanavan aloittanut mies on ollut myös mukana perustamassa poliittista Liike Nyt -kansanliikettä.

Jonne Aaron

sunnuntaina 3.6.201832 min

"Artistiuden takana on aina kuitenkin ihminen. Se unohtuu helposti medialta ja meiltä ihmisiltä." Uutta levyä valmisteleva Jonne Aaron pohti Eskon vieraana muun muassa läsnäoloa, omia voimavaroja sekä rakkautta. Jonne myös kertoo tilanteesta, jossa Negativen jäsenten käytös johti siihen, että lentokoneessa uhattiin poikia pakkolaskulla.

Maria Veitola

sunnuntaina 27.5.201854 min

Tällä kertaa Sunnuntaibrunssi-vieraana on räiskyvä, räväkkä ja jopa ristiriitainen, mutta silti niin ihastuttava Maria Veitola. Esko juttelee Marian kanssa juuri julkaistusta kirjasta, televisiosta ja läheisen menettämisen tuskasta. Millainen kuri on Marian kotona?

Katri Helena

sunnuntaina 20.5.201847 min

Nainen joka ei esittelyjä kaipaa. Suomi-iskelmän ikoni, Katri Helena. Katrin kanssa jutellaan tottakai musiikista, rakkaudesta sekä elämästä ja kuolemasta. Katri Helena kertoo myös, miten elämää voi jatkaa oman lapsen kuoleman jälkeen.

Sami Hedberg

sunnuntaina 13.5.201838 min

Tällä kertaa Sunnuntaibrunssin vieraana maailmanennätysmies Sami Hedberg. Samin kanssa jutellaan koriksesta sekä myös tuoreesta sinkkuudesta. Sami kertoo myös, mistä muodostuu hyvä stand-up keikka

Michaela Söderholm

sunnuntaina 6.5.201849 min

Eskon seurassa on hallitseva Miss Suomi, Michaela Söderholm. Onko ensimmäinen puoli vuotta misseyttä tuonut yllätyksiä? Entä mitä Michaela haluaisi tehdä missivuoden jälkeen? Michaela kertoo myös vuosia jatkuneesta koulukiusaamisestaan ja brunssilla selviää myös, mitä hän ei ole koskaan tehnyt.

Elastinen

sunnuntaina 29.4.201842 min

Eskon Sunnuntaibrunssilla Suomen positiivisimmaksikin tituleerattu Elastinen. Kuuntele miehen mietteitä uudesta Supervoimii-biisistä, keikkailusta ja rap-musiikista. Entä mitä Elastinen miettii isyydestä? Artisti avautuu myös suhteestaan kollegaansa Jare Tiihoseen alias Cheekiin, ja puhutaanpa myös siitä, miten Elastisen biisit oikein syntyvät.

Simo Silmu

sunnuntaina 22.4.201833 min

Eskon tämänkertaisena Brunssivieraana on Yölintu-orkesterin solisti, Simo Silmu. Simon kanssa jutellaan keikkailusta, Yölinnun tulevasta kiertueesta sekä uudesta musiikista. Simo kertoo myös suhteestaan alkoholiin, ja missä kunnossa ja varsinkin millä fiiliksellä tällä hetkellä mennään.

Kiti Kokkonen

sunnuntaina 15.4.201839 min

Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssin vieraana ihastuttava Kiti Kokkonen alias Tanhupallo. Kuuntele Kitin mietteitä muun muassa Putous-ohjelmasta, Tanhupallo-hahmosta, sketsihahmokilpailun voittamisesta sekä sen mukanaan tuomasta yllättävästä huomiosta. Entä kuinka sketsihahmo oikein syntyi? Lisäksi tämä pitkän linjan näyttelijä paljastaa, millainen prosessi on näytelmän kirjoittaminen, ja mistä asioista hän vielä haaveilee.

Jussi Parviainen

sunnuntaina 8.4.201849 min

Maria Roihan kirjoittama elämäkertateos Jussi Parviainen - Jumalan rakastaja julkaistiin maaliskuussa. Jussi kävi Eskon vieraana kertomassa värikkäästä elämästään.

Sanni

sunnuntaina 1.4.201839 min

Eskon brunssivieraana äskettäin kohuakin herättäneen Pornoo-singlen julkaissut Sanni. Sanni kertoo muun muassa kyseisen biisin mutkikkaan ja pitkän syntytarinan, sekä avaa kappaleen syvempää merkitystä. Lisäksi kuulet Sannin intohimosta biisien tekemiseen sekä fiiliksiä tulevasta keikasta Hartwall Arenalla. Entä voiko nuori nainen tämän jälkeen vielä haaveilla jostain?

Pate Mustajärvi

sunnuntaina 25.3.201830 min

Eskon vieraana Pate Mustajärvi, jonka kanssa pohditaan kaikkea maan ja taivaan välillä. Pate kertoo, mitä ajatuksia herättää tieto siitä, että myös uusi nuori sukupolvi fanittaa Popedaa. Lisäksi hän paljastaa mitä tekisi, jos ei tekisi musiikkia. Esko tenttaa Patea myös alkoholin huuruisista vuosista 80-luvulla. Kuuntelemalla selviää myös hetki, jolloin Pate huomasi tekevänsä liikaa hommia sekä se, miksi nainen on Paten mielestä Suomen leijona.

Reino Nordin

sunnuntaina 18.3.201823 min

Reino Nordin on tällä viikolla Eskon brunssikaverina. Miehet keskustelevat musiikin tekemisestä sekä muun muassa Reinon tuoreesta Emma-palkinnosta. Millainen reitti Reinon musiikkiura oikein on ollut? Nordin kertoo myös avoimesti saamastaan vihapalautteesta ja arvostelusta, joka kohdistuu usein myös hänen perheeseensä. Lisäksi kuullaan, mitä Reino miettii isyydestä, sillä perheeseen on syntymässä pian kolmas lapsi.

Ile Uusivuori

sunnuntaina 11.3.201844 min

Juontaminen X Factor Suomi -ohjelmassa ja päätös lähteä vakipaikasta Yleltä - Ile Uusivuoren elämässä tapahtuu asioita, jotka mietityttävät, ehkä pelottavat ja parhaimmillaan tarjoavat jotain aivan uutta. Ile pyrkii menemään rohkeasti elämässä eteenpäin. Jaksossa käydään myös Eskon ja Ilen välinen keskustelu romantiikasta, ja kuullaan, miksi Antti Tuiskun pitäisi käydä Ilellä kylässä.

Saara Aalto

lauantaina 3.3.201829 min

Saara Aallolle viime vuosina tapahtuneet asiat ovat kuin suoraan satukirjasta: pitkä ja upea tie The X Factor UK -finaaliin, työskentely oman puolison kanssa, X Factor Suomi -ohjelman tuomarointi ja nyt Suomen Euroviisuehdokkuus. Aina kaikki ei ole ollut pelkkää juhlaa vaan tielle on osunut myös pettymyksiä. Kuuntele, miltä kaikki näyttää ja tuntuu Saaran silmin.

Roni Back

sunnuntaina 25.2.201841 min

Tubettaja Roni Backin seuraajamäärät ovat vakuuttavat. Seuraajien myötä tulee myös vastuu: mitä nuorille voi tai pitää sanoa, vai onko millään mitään väliä? Roni myöntää myös, että YouTube-suosio vaikuttaa hänen hyvinvointiinsa, ja kertoo myös, miksi tubettajat ovat niin suosittuja.

Jani Sievinen

sunnuntaina 18.2.201838 min

Jani Sievisen vanhan treenipäiväkirjan mukaan uintikilometrejä tuli aikoinaan 41 000, ja Atlantan olympiahopea tuntuu Janista edelleen häviöltä. Paljon hyvin mielenkiintoisia asioita selvisi, kun Jani vieraili Eskon Sunnuntaibrunssissa.

Lola Odusoga

sunnuntaina 11.2.201840 min

Lola Odusoga. Puhekone. Taukoamatonta keskustelua ja fiksua puhetta Eskon kanssa muun muassa Kaunis elämä -ohjelmasta, misseydestä, Miss Suomi -kilpailun tilanteesta ja kaikesta muusta.

Riku Rantala

sunnuntaina 4.2.201845 min

Madventures-mies Riku Rantala on monelle tuttu tv-sarjoista ja kirjoista, mutta tiesitkö, että Riku on toiminut Helsingin Sanomissa rikostoimittajana ja käynyt kadettikoulun? Tässä jaksossa kuullaan myös, miten Rikun ja Tunnan matkailu käynnistyi, ja Riku paljastaa maailman vaarallisimman paikan.

Eero Ritala

sunnuntaina 28.1.201834 min

"Ihan hirveitä juttuja ihmiset ovat tehneet toisille ihmisille sen vallankäytön ja valta-aseman avulla", näyttelijä Eero Ritala kommentoi MeToo-keskustelua. Ritala palkittiin Kultainen Venla -gaalassa vuoden 2017 parhaana miesnäyttelijänä.

Cheek

sunnuntaina 21.1.201826 min

"Mä en halua tehdä levyjä, jotka ei pysty enää tuomaan välttämättä mitään uutta. Mä en koe, et mä pystyisin tekemään enää mitään parempaa." Cheek pohti Eskon vieraana sekä mennyttä että tulevaa.

Aku Louhimies

sunnuntaina 14.1.201823 min

"Riisutaan pois sodalta kaikki kunnia, semmoista meistä ei kukaan halua, mutta kunnioitetaan niitä ihmisiä, jotka ovat joutuneet siinä kriisissä toimimaan ilman omaa tahtoaan." Tuntematon sotilas -elokuvan ohjaaja Aku Louhimies vieraili Eskon Sunnuntaibrunssissa itsenäisyyspäivän kynnyksellä.

Jere Karalahti

sunnuntaina 7.1.201833 min

"Mä haluan ajatella hyviä asioita, mä haluan olla hyvä. Mä yritän olla parempi joka päivä. Parempi mies. Kaikille. Parempi aviomies, parempi isä. Silleen pikku askelin. Ethän sä voi kaikkea muuttaa kerralla." Aki Linnanahteen kirjoittama kirja Jere ilmestyi 6.10.2017. Jere Karalahti kävi Eskon vieraana isänpäivän kynnyksellä marraskuussa 2017 ja pohti nykyhetkeä sekä kirjan tapahtumia.

Makwan Amirkhani

sunnuntaina 31.12.201742 min

"Kun sä astut sisään, kaikki silmäparit mitä siellä on, ne katsoo sua. Ihan kaikki. Ja se on jotenkin semmoinen fiilis, et sanotaanko, että ensimmäinen ottelu, 33 000 ihmistä, kyl mä meinasin kusta alleni." Vapaaottelija Makwan Amirkhani on tunnettu suorasukaisuudestaan. Myöskään Eskon vieraana Makwan ei säästellyt sanojaan vaan pureutui ajankohtaisiin asioihin.

Robin

sunnuntaina 24.12.201722 min

Millaista on elämä, kun suosio on alkanut jo 13-vuotiaana? Keväällä 2017 tehdyssä haastattelussa Robin pohtii nuoruuttaan, aikuistumistaan ja tulevaisuuttaan.

Suvi Teräsniska

torstaina 7.12.201733 min

X Factor -tuomarointi, omat keikat, kirja, iso Hartwallin konsertti, kaksi pientä lasta, parisuhde... Suvi Teräsniskan elämässä tapahtuu, ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. Miten kaikki yhdistetään, ja mitä Suvi nykyisin ajattelee omista kyvyistään?

Antti Holma

torstaina 7.12.201743 min

Putous-ohjelmasta koko kansan suosioon noussut Antti Holma näyttelee tuplaroolia Veljeni vartija -elokuvassa, joka kertoo Cheekin ja hänen veljensä elämästä. Eskon kanssa Antti pohtii elokuvan lisäksi myös Lontoossa asumista, suomalaisuutta sekä kevään 2017 syöpädiagnoosia.

Alexander Stubb

torstaina 7.12.201744 min

"Ja sitten tietysti politiikassa noi viimeiset vuodet. Jos mä sanoisin, et noi kaksi vikaa vuotta pääministerinä ja ulkoministerinä olisi ollut kivaa aikaa, niin kyllä mä puhuisin täyttä skeidaa. Eihän se sitä ole. Se on kansalaisvelvollisuus." Alexander Stubbista kertova kirja Alex ilmestyi 24.8.2017. Esko haastatteli Alexander Stubbia heti kirjan ilmestyttyä.