Radio Rock

Radio Rock

Radio Rockin Iltapäivä 15.00–18.00
Suora
Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti. Kuuntele arkiaamuisin Harri Moision ja Kim Sainion epäkorrektisti ajankohtainen Korporaatio. Äänessä myös Jone Nikula, Marce Rendic, Laura Vähähyyppä, Jussi69 ja Klaus Flaming.

Radio Rockin Iltapäivä

Iltapäivien isäntä Marce on kypsytetty chileläisessä tammitynnyrissä.Hän ei kadu mitään sellaista, mikä sai hänet kerran nauramaan. Marce pitää letkeästä elämästä ja hyvistä sekä runsaista ruoka-annoksista.Häntä viihdyttävät eniten jutut, joille muut haukkovat kauhuissaan henkeä. Marce tuntee populaarikulttuuriin läpikotaisin. Musiikki, urheilu, kirjat,tv-sarjat ja elokuvat herättävät hänessä tuntemuksia, joiden käsittelemiseksiei minkäänlaisia työkaluja löydy. Tunne-elämältään hän onkin hyväsydäminenluolamies. Iltapäivissä soi Marcen toimesta myös erittäin mainio kattaus rockmusaa,kuuntele ihmeessä.
Radio Rock15.00–18.00
Suora

Korporaatio tunnissa

Radio Rockin Korporaation aamun parhaat palat. 100 % rock!
Radio Rock18.00–19.00

Radio Rockin Iltavuoro

Radio Rockin iltavuoro on ajankohtainen musiikkiohjelma. Se tulee maanantaista torstaihin klo 19.00. Siinä se. Niin ja Laura Vähähyyppä on ihan mahtava muija. Siinä sekin sitten.
Radio Rock19.00–20.00

Klaus Flamingin Kvartaali

Kvartaali käsitetään yleisen aikakäsitteen mukaan vuosineljännekseksi,mutta koska Klaus Flamingin voi päättää että asiat ovat nyt toisin, nyt setarkoittaa neljännesvuosisataa. Klaus Flamingin kvartaalikatsaus käsittää vuodet 1970-1995, jolloin rockmusiikinkaikissa muodoissa elettiin kiihkeimpiä, hurmoksellisimpia jakahlitsemattomimpia vuosia lopputuloksena sävelmiä, jotka eivät ikäänny ikinä. Klaus Flamingin Kvartaali sunnuntaisin klo 14–18 ja maanantaista torstaihin20–21.
Radio Rock20.00–21.00

100% Rock

Radio Rock21.00–0.00