Radio Rock

Radio Rock

Rock-viikon sometoiveet 18.00–20.00
Suora
Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti. Kuuntele arkiaamuisin Harri Moision ja Kim Sainion epäkorrektisti ajankohtainen Korporaatio. Äänessä myös Jone Nikula, Marce Rendic, Laura Vähähyyppä, Jussi69 ja Klaus Flaming.

100 % rock

tänään klo 4.00–6.00

Jonen päivävuoro

Kevyesti (tai sitten ei) keskellä päivää. Suomen nenäkkäin ja kahden kollegansa mielestä komein radiojuontaja Jone Nikula hallinnoi Radio Rockin päivävuoroa klo 11-15.
tänään klo 11.00–15.00

Jussi 69:n lauantaibrunssi

Lauantain fiilikset nousee väkisinkin Jussi 69:n iskiessä brunssipöytään hyväntuulista rockmusaa ja tarinoita torikahveilta takahuoneisiin. Koko kolmetuntinen on taattua 100 % rockia. Lähetä Jussille myös oma Kyllä lähtee -biisitoiveesi @jussi69official-instatilin kautta.
huomenna klo 12.00–15.00

Klaus Flamingin Kvartaali

Kvartaali käsitetään yleisen aikakäsitteen mukaan vuosineljännekseksi, mutta koska Klaus Flaming voi päättää, että asiat ovat nyt toisin niin nyt se tarkoittaa neljännesvuosisataa. Klaus Flamingin kvartaalikatsaus käsittää vuodet 1972-1997, jolloin rock-musiikin kaikissa muodoissa elettiin kiihkeimpiä, hurmoksellisimpia ja kahlitsemattomimpia vuosia lopputuloksena sävelmiä, jotka eivät ikäänny ikinä. Klaus Flamingin Kvartaali sunnuntaisin klo 14–18 ja maanantaista torstaihin 20–21.
ylihuomenna klo 14.00–18.00

Korporaatio - viikon parhaat palat

Tapahtui Radio Rockin Korporaatiossa tällä viikolla.
ylihuomenna klo 12.00–14.00

Korporaation yöuusinnat

Yökyöpelin paras ystävä: Korporaatio. Yöuusinnasta kuulet mitä edeltävänä aamuna tapahtui. Korporaatio on ohjelma, josta voi tilata mitä haluaa ja varmuudella saa mitä sattuu.
tänään klo 0.00–4.00

Radio Rockin iltapäivä

Chileläisessä tammitynnyrissä kypsynyt radiojuontaja, joka ei kadu mitään sellaista, mikä sai hänet kerran nauramaan. Marce pitää letkeästä elämästä ja hyvästä, suuriannoksisesta ruoasta. Häntä viihdyttävät eniten jutut, joille muut haukkovat kauhuissaan henkeä. Tämä oman elämänsä huutokauppakeisari tuntee populaarikulttuuriin läpikotaisin, mutta lisäksi hänellä on hallussaan kaikki muukin tieto maailmassa. Neuvoja saa pyydettäessä asiaan kuin asiaan – mieluiten kunnon korvausta vastaan. Marcen intohimon kohteet, eli musiikki, urheilu, kirjat, tv-sarjat ja elokuvat herättävät hänessä tuntemuksia, joiden käsittelemiseksi ei minkäänlaisia työkaluja löydy. Tunne-elämältään hän onkin hyväsydäminen luolamies. Vaikka et haluaisikaan tutustua Marceen tämän paremmin, kannattaa silti kuunnella Radio Rockin iltapäivää arkisin. Siellä soitetaan erittäin pidettyä musiikkia, eikä jutuissakaan vikaa ole.
tänään klo 15.00–18.00

Radio Rockin iltavuoro

Radio Rockin iltavuoro tarjoaa Lauran johdolla kaiken oleellisen rock-musiikista ja monesta muustakin. Osallistu iltavuoron musaraatiin osoitteessa supla.fi/radiorock. Laura poimii innokkaimmat musadiggarit arvioimaan uusia biisejä.
maanantaina 30.5. klo 18.00–20.00

Radio Rockin Korporaatio

Korporaatio on ohjelma josta voi tilata mitä haluaa ja varmuudella saa mitä sattuu. Korporaation rajat menee siellä mihin Harri, Kim ja Tytti ne milloinkin sattuu piirtämään. Epäkorrekti ja hauska, puhe- ja musiikkisisällöltään. Jos jokin tässä maailmassa on epäselvää, Korporaatio tietää vastauksen. Kysymykset arkiaamuisin numeroon 010 80 121 tai WhatsAppilla +358 10 80 121.
tänään klo 6.00–11.00

Rakkaudesta lajiin ja Laura

Onko sinulla se jokin juttu mitä teet suurella innolla? Se jokin mitä ilman et voi elää?Vähähyypän Lauralle se jokin on rock-musiikki. Sitä Lauran rakastamaa rockia kuullaan lauantaisin kolmesta viiteen Radio Rockilla, mutta myös eri alojen osaajien tarinoita siitä mikä heitä inspiroi.On se sitten kirja, elokuva, biisi tai jokin toinen henkilö niin Laura selvittää tämän.Laura Vähähyyppä ja Rakkaudesta lajiin - lauantaisin klo 15.00 - 17.00 Radio Rockilla.
huomenna klo 15.00–17.00

Rock-viikon sometoiveet

Mitä laitetaan? Kerro toiveesi meille Rockin somessa niin me soitamme!
tänään klo 18.00–20.00

Rockin pehmeämpi puoli

Kovaa pintaa, röyhkeyttä ja voimaa, mutta pehmeä sisältä. Sitä on rock. Tutustu rockin pehmeämpään puoleen sunnuntaisin Radio Rockilla kymmenestä kahteentoista.
ylihuomenna klo 10.00–12.00

Top 15 - kuulijoiden valinnat

Radio Rock juhlistaa 15-vuotista taivaltaan kuuntelijoidensa kanssa. Lauantaisin kuullaan kuuntelijoiden valinnat top 15 -rockbiiseistä kautta aikain. Oman listansa voi jättää Radio Rockin verkkosivuilla.
huomenna klo 17.00–19.00

Top 5 -kooste

Radio Rockin iltapäivän Top 5 -osion viikon poiminnat.
huomenna klo 11.00–12.00