KYSY!

KYSY!

KYSY! Puutarhan keväästä

ti 3.5. klo 18.02–18.50
Viimeisin

Radio Suomen KYSY! - lähetykset tarjoavat sinulle luotettavaa tietoa ja mahdollisuuden jakaa omia kokemuksia ajassa liikkuvista aiheista tai ilmiöistä. Lähetyksessä kuulet myös, mitä muilla aiheesta kiinnostuneilla on asian tiimoilta mielessä. Aiheet ja asiantuntijat studiossa vaihtuvat, vastaukset annetaan aina suorassa lähetyksessä. Kaikki KYSY!- teemaillat ovat kuunneltavissa myös Areenassa.

KYSY! Yle Radio Suomessa aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 18-20.

Aiemmat lähetykset

KYSY! Puutarhan keväästä

ti 3.5. klo 18.02–18.50

Kevät tulee kohisten ja on aika työntää kädet multaan!

Radio Suomessa iloitaan yhdessä kasvun ihmeestä, ja tarjotaan asiantuntijoiden neuvoja puutarhanhoitoon kotona, parvekkeella, pihoilla ja palstoilla.

Tarjolla on tietoa idätyksestä, istutuksesta, lannoituksesta, rikkaruohoista, puista, pensaista, kukista ja hyötyviljelystä. Kuuntelijoiden kysymyksissä esiin nousevat mm. kasvulavat, biohiili, etanat, myyrät, parsat, kitukasvuiset pihlajat, ja paljon muuta mullan alla ja päällä muhivaa.

Studiossa ovat keskustelemassa ja kysymyksiin vastaamassa ympäristöbiologi ja puutarhasuunnittelija Taina Suonio sekä Kasvitieteellisen puutarhan ylipuutarhuri Pertti Pehkonen. Lähetyksen juontavat innokas kotipuutarhuri Inkeri Alatalo ja Paula Jokimies.