Kansanradio

Kansanradio

Hyvää päivänjatkoa hölmöläisten paratiisista

tänään klo 4.01–4.32
Viimeisin

Lähetä puheenvuorosi Kansanradioon! puh: 0800 154 64, WhatsApp: 044 5515464, sähköposti: kansan.radio@yle.fi, kirjeposti: Kansanradio PL 79 00024 Yleisradio

Seuraava lähetys

Kansanradio

tänään klo 12.08–12.40

Ruskamatkailijat ajavat tuhatta ja sataa pohjoiseen. Amerikanrauta ajoi ohi. Täällä yksi pahasti niinku-allerginen. Tosielämän poksautustarina. Puoluetuki pois ja liksat ammattilaisille. Kyllä tämä on sarvikuonojen maa. Evakkomummin terveiset. Kovasti taas vatuloidaan. Kotivara ei mahdu nurkkiin. Suomi nousuun nauriilla ja puurolla. Kysymyksiä vaaleista nakeista. Kela ei ole kuiva virasto. Herrasmies kiittää. Näin hävität kotisirkan. Lauantaimakkaraa ostamassa.

Toimittajana Johanna Östman. Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64 tai WhatsApp 044 55 154 64.

Aiemmat lähetykset

Hyvää päivänjatkoa hölmöläisten paratiisista

tänään klo 4.01–4.32

Kun suosikkipatonki kallistuu, suokansa kääntää taas kelloja, eivätkö päättäjät ole selkärankaisia, elitististä kansaa ruotsinlaiva täynnä, sanktio yltiöpäisille johtajille, potilas puhuu, tästä on kysymys hoitajien palkkakiistassa, hyvää päivänjatkoa hölmöläisten paratiisista, televisio kiinni niin säästyy sähköä, sähköauto on pyhä lehmä, säästäkää höpötys-höpötyksistä, taloyhtiön remontit rassaavat, kun rotat istuvat pihakeinussa, älkää nyhtäkö pois pörriäisten suosikkkeja, kotieläinten kato vei ötökät ja jotkut kyllä tietää vaikeat asiat.

Toimittajana Johanna Östman. Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64 tai WhatsApp 044 55 154 64.

Hengenravintoa ja kyykkyruokaa

su 25.9. klo 4.08–4.39

Onko Kansanradio lopetettu? Muistoissamme Kuningatar Elisabet. Entäs Äiti Teresa? Charles ja Camilla ovat kypsä pari. Hyllytetään Ville Rannan pilapiirros. Matti Nykäsen muistomerkki on parasta mitä olla voi. Ruokajonoon taidetta ravinnon lisäksi. Siirretään ruokajonot eduskunnan eteen. Valmiuslakiin kannattaa tutustua. Kansa valittaa yltäkylläisyyden keskellä. Hieman erilaisia kotivaravinkkejä. Riisipuuron tulevaisuushinta. Halvimmat ruoat löytyy melkein konttaamalla. Alkot ja apteekit synnyttävät sekakäyttäjiä. Huumeidenkäyttäjille töitä. Pitääkö itse maksaa, jos tytär laittaa laitokseen? Jos ei osaa vaatia, jää ilman apua. Tästä syystä linnut ovat kadonneet. Pyöräilijät vaan suhahtaa kyljestä ohi. Ota peili käteen ja hymyile itsellesi. Velkaantuneelle neuvoja. Puhukaa selvästi ja kiireettömästi Kansanradion puhelinvastaajaan. Lisää lähetysaikaa Kansanradiolle! Haluan ostaa fanituotteita. Päiväretket keskeytyvät. Miksi kaikilla on kauhea kiire?

Toimittaja: Laura Haikala

Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64. WhatsApp-numero 044 55 154 64.

Sähkön säästö närästää - että saunomistakin pitäisi vähentää!

su 18.9. klo 5.03–5.33

Ostaako sähköauto vai hevonen. Ennen eivät naisurheilijat rääkyneet. Miesurheilijatkin voisivat karjua kovempaa. Älkää sekoittako isiä ja äitiä keskenään. Nyt kaikki maalle. Ruokapula vei herneet. Kiitos vaan sähköyhtiöt välistävedosta. Ei sähkön hinta voi olla kuin tsunami. Tavalliselle kansalle perussähkö ja pelleilijät ja markkinamiehet maksakoot enemmän! Säästä jääkaappia talvella. Taas sorsitaan eläkeläisiä. Nyt kannattaisi tehdä Kreikat. Lassi raportoi S-marketin ovelta. Miksi pikkulinnut ovat hävinneet ja miten karkotetaan drone. Jokainen aamu on jollakin tavalla erilainen.

Toimittajana Johanna Östman. Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64 tai WhatsApp 044 55 154 64.

Salkkareissa pitääkin tapahtua, mutta ei silti pidä olla kuin punasilmäkanit.

ke 7.9. klo 14.26–14.57

Poliisien pitkät tukat, hymyttömät, levottomat ihmiset sekä epäkohteliaat ulosottomiehet. Yö-Tuula ja piisi sekä ravinteet versus ravinto. Mustikkaraivo, Putin - runo sekä suomenkielen passiivimuodot. Suomalaiset oligarkit, eläinten suojelu ja maailmapolitiikkaa hiekkalaatikkoesimerkein. Miehet ne hyppii kyllä mainoksissa pienissä alushousuissa, mutta kaupasta ei vaan löydy sopivia millään. Kaupan ruokahyllyllä ja kassalla on eri hinnat, inflaatio uhkaa eikä köyhät vanhukset pääse edes kauppojen roskiksille. Rikkaiden perheiden lapsilisät ja se mahtava eläkeläiskorotus; kokonaista yhdeksän euroa. 90- luvun lama, aurinkolaulu, sunnuntaiaamu maalla sekä varastomiesten terveiset. Toimittaja on Mira Selander.

Puhelinvastaaja: 0800 154 64 (soittajalle maksuton) WhatsApp: 044 55 154 64 Sähköposti: kansan.radio@yle.fi Postiosoite: Kansanradio PL 79, 00024 Yleisradio

Juhliva pääministeri jauhojuhlissa ja pallogrillit käyttöön - sähköllä rahastus loppuu nyt!

su 4.9. klo 4.07–4.38

Armeijaan uusi osasto - sähköpotkulautakomppania. Juhliva pääministeri jauhojuhlissa, pitäisikö pääministerin valikoida ystävänsä, pääministerille ja SDP:lle terkut, maailmalla meille nauretaan, laitetaan jonoon kaikki mokailevat poliitikot ja kyllä Kekkonenkin juhli ja palmuun kiipesi. Venäläiset turistitko uhka, älkää tankatko Putinin veribensaa ja pallogrillit esiin, ei enää makseta sähköstä! Älkää lähtekö koronasairaana liikenteeseen, valittaminen ei ole vain valittamista, kesän kuumuus kummastuttaa ja byrokratia siirtää postilaatikotkin. Kesä loppuu, joten ottakaa ne kissatkin mukaan mökiltä!

Toimittajana Johanna Östman. Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64 tai WhatsApp 044 55 154 64.