Urheiluhullut

Urheiluhullut

Huuhkajat menee EM-kisoihin – mitä sitten tapahtuu?

toissa päivänä klo 18.08–18.49
Viimeisin

Suorassa lähetyksessä tartutaan urheilun kuumiin puheenaiheisiin ja nostetaan keskusteluun teemoja, joista pitäisi puhua enemmän. Ohjelmassa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja arvostetut tekijät. Juontajana räväkkää ja intohimoista keskustelua johdattaa toimittaja Jussi Paasi.

Aiemmat lähetykset

Huuhkajat menee EM-kisoihin – mitä sitten tapahtuu?

toissa päivänä klo 18.08–18.49

Ikuisuudelta tuntunut odotus päättyy. Suomi selviytyy ensimmäistä kertaa miesten jalkapallon arvokisoihin. Mitä kaikkea historiallinen saavutus saa aikaan? Aiheesta keskustelevat Helsingin Sanomien urheilutoimittaja Ari Virtanen ja tutkija Maiju Kannisto Turun yliopistosta. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Vanhemmat, ajatelkaa lapsenne harrastaminen ja oma roolinne uusiksi!

ma 4.11. klo 19.15–19.48

Kuljeta, kustanna, kannusta - vanha totuus vanhempien tehtävälistasta. Mutta ymmärretäänkö vanhempien elintärkeä rooli ja merkitys lasten harrastuksissa riittävän hyvin? Aiheesta keskustelevat Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen ja kirjailija, toimittaja Minna Lindgren. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi.

Joukkueen yhteinen tavoite - mahdollista vai mahdotonta?

ma 28.10. klo 18.08–18.49

Ilman päämäärää ei voi menestyä. Vai voiko? Miten joukkueen yhteiset tavoitteet pitää asettaa? Aiheesta keskustelevat Palloliiton huippujalkapallopäällikkö Marianne Miettinen ja tutkija, valmentaja Kim Forsblom. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Mitä kaikkea estetiikka merkitsee urheilijalle?

ma 21.10. klo 18.08–18.49

Minkälainen rooli estetiikalla on urheilijan elämässä? Keskustelemassa lumilautailija Eero Ettala ja entinen NHL-jääkiekkoilija, uransa jälkeen vaatebisnekseen uppoutunut Ville Leino. Keskustelua johdattelee toimittaja Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Huumorilla on iso rooli huippu-urheilussa

ma 14.10. klo 18.08–18.49

Miten urheilija käyttää huumoria hyväkseen kilpailutilanteessa? Miksi niin harva huippu-urheilija haluaa olla julkisesti hauska? Urheilun ja huumorin suhdetta pohtivat suorassa lähetyksessä hiihtäjä Ristomatti Hakola ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.