Urheiluhullut

Urheiluhullut

Miksi urheilija joutuu koirankoppiin - ja miten ilmiöstä päästään eroon?

eilen klo 18.08–18.49
Viimeisin

Suorassa lähetyksessä tartutaan urheilun kuumiin puheenaiheisiin ja nostetaan keskusteluun teemoja, joista pitäisi puhua enemmän. Ohjelmassa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja arvostetut tekijät. Juontajana räväkkää ja intohimoista keskustelua johdattaa toimittaja Jussi Paasi.

Yle Radio Suomessa maanantaisin klo 18

Aiemmat lähetykset

Miksi urheilija joutuu koirankoppiin - ja miten ilmiöstä päästään eroon?

eilen klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat valmentajalegenda Alpo Suhonen ja jääkiekkoilijoiden pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Teemu Ramstedt. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Urheilun Kiina-ilmiö

ma 20.9. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat Kiinan tiestä urheilun supervallaksi kirjan kirjoittanut toimittaja Mikko Knuuttila ja yksi ohjelman vakiovieraista, Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

YouTube teki keihäästä globaalin lajin – Tero Pitkämäki kertoo, miten Suomi pärjää

ma 13.9. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat Tero Pitkämäki ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Mikä ihmeen loma?

ma 6.9. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat jääkiekkouransa juuri lopettanut Topi Nättinen ja Palloliiton huippujalkapallopäällikkö Marianne Miettinen. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Liikuntapommi tikittää entistä kovempaa, kuuleeko kukaan?

ma 30.8. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat seuratoiminnan asiantuntija Mikko Mäntylä ja Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.