Kansanradio

Kansanradio

Saako omalla parvekkeella ottaa aurinkoa alasti?

su 9.8. klo 12.08–12.40
Viimeisin

Kansanradio kokoaa tosikoiden ja veitikoiden puheenvuorot ihastuttavan vihastuttavaksi kimaraksi joka sunnuntai klo 12.08.

Aiemmat lähetykset

Saako omalla parvekkeella ottaa aurinkoa alasti?

su 9.8. klo 12.08–12.40

Tosikoiden ja veitikoiden mieltä painaa muun muassa seuraavat aiheet:

Mikä on ON ja mikä OFF, jumppahetkiä edelleen kaivataan, sähkönsiirtoa ja syyllisiä, liikenteestä, ilmainen joukkoliikenne on hyvä, vakuutusyhtiöiden toiminta, helpompi voittaa lotossa kun saada vakuutusyhtiöiltä eläkettä, tarina veikkauksesta, yhdistykset ja pelikoneet verolle, Traficom ei alentanut veroja, kotitalousvähennykset, kärpäsestä tuli maskotti, uuteen hanaan ei tullut tulppaa, saako omalla parvekkeella harrastaa seksiä, kummitustarina.

Toimittajana tässä lähetyksessä Aleksi Pöytäkangas

Soita omat ajatukset Kansanradion automaattiin numeroon 0800 154 64 tai laita esimerkiksi mailia osoitteeseen kansan.radio@yle.fi

Paljon on tapahtunut ja paljon tulee tapahtumaan

su 2.8. klo 12.08–12.40

Tässä Kansanradion lähetyksessä käsittelyssä muun muassa:

Vinkit silmälasien pesuun, halvat silmälasit huonoja, operaattorit yrittävät huijata, juominen ei vie töitä kun ei niitä ole, eipä oo paljoa ravintolat auki, lasketaan lentokoneita, hirvikärpäset vieraslajike, miksi uutiset Ylellä kestää vaan 2min, uutisankkurit nättejä, outo tarina lokista ja kuvitteleeko joku ministereiden kuuntelevan Kansanradiota.

Toimittajana Aleksi Pöytäkangas ja Petri Rinne

Soita omat ajatukset Kansanradion automaattiin numeroon 0800 154 64 tai laita vaikka mailia osoitteeseen kansan.radio@yle.fi

Koirista on helpompi päästä eroon kuin mukavista miehistä

su 26.7. klo 12.08–12.40

Tässä ohjelman aiheita: suomalaiset keihäänheittäjät hukassa, pankissa ei voi tallettaa toisen tilille rahaa, autoin siskoa ja nyt olen rahaton, autossa voi olla ilmastointi päällä vaikka se ei kävisi, älkää juoksuttako koiria pyörillä, koirista helpompi päästä eroon kuin mukavista miehistä, tiskiharja silmälaseille, lupiinit ovat kivoja ja kauniita, nopeuskamerat vesille, Lahdesta puuttuu penkit, porkkana varkaissa ja kuollut tyttö.

Omat avaukset, tarinat ja vastaukset numeroon 0800 154 64 tai WhatsApp 044 55 154 64

Toimittajana Petri Rinne

Kainuun kansa repii hillat ja lakatkin raakana

su 19.7. klo 12.08–12.40

Tässä lähetyksessä Kansanradiossa käsittelyssä muun muassa: Järkytyn omasta äänestä, kissat ovat viisaita, terveisiä kissojen omistajille, hyviä hetkiä perhosten seurassa, kainuulaiset poimivat hillat, tabletilla verenluovutuksessa, ei osata käyttää puhelinta, älkää nyt avatko niitä rajoja, poliisille asuntovaunu käyttöön, muoviset ja puiset kynttilänjalat veks, lonkan teräspala hälyttää. Mutta mikä on aika hyvä radio? Siihenkin vastaus tässä ohjelmassa.

Toimittajina: Aleksi Pöytäkangas ja Petri Rinne

Osallistu keskusteluun tai tee oma uusi avaus. Soita numeroon 0800 154 64 tai WhatsApp 044 55 154 64