Minna Pyykön maailma

Minna Pyykön maailma

Mitkä ovat muusikko Kie von Hertzenin lempilajit Suomen luonnossa?

eilen klo 14.48–15.14
Viimeisin

Suomen luonto on upea – ja paljon ihmeellisempi kuin toistaiseksi ymmärrämme. Tapaan ohjelmassani tutkijoita, luontoharrastajia ja taiteilijoita, joiden kanssa sukellamme luonnon ihmeelliseen maailmaan. Pohdimme luonnon monimuotoisuutta, kauneutta ja elämän mysteereitä. Vaikka suomalainen luontotutkimus on huippuluokkaa, joka vuosi löydetään uutta jännittävää tietoa. Tervetuloa mukaan!

Yle Radio Suomessa sunnuntaisin klo 8.30

Aiemmat lähetykset

Mitkä ovat muusikko Kie von Hertzenin lempilajit Suomen luonnossa?

eilen klo 14.48–15.14

Muusikko Kie von Hertzen on retkeillyt luonnossa jo lapsena- merellä ja metsissä. Mitkä ovat hänen lempilajejaan Suomen luonnossa?

Hienojen metsien kuvat

to 28.7. klo 0.15–0.41

Miltä vanha metsä näyttää? Miten monen värinen männyn kaarna voi olla? Voivatko hienot kuvat auttaa metsien suojelussa? Minna Pyykkö kävi Pohjoistuulen metsä- valokuvanäyttelyssä Helsingin Valokuvataiteen museossa Kämp Galleriassa juttelemassa Ritva Kovalaisen ja Sanni Sepon kanssa heidän matkastaan suomalaisiin metsiin.

Hyönteisten värit naamioivat, huijaavat ja varoittavat!

ma 25.7. klo 3.39–4.06

Miksi jotkut perhoset ovat tosi värikkäitä? Miksi mehiläiset, ampiaiset, kimalaiset ja kukkakärpäset ovat musta-keltaisia? Minna Pyykkö jutteli professori Johanna Mappesin kanssa hyönteisten väreistä ja hänen perhostutkimuksistaan.