Urheiluhullut

Urheiluhullut

Haamujoukkue Jokerit kiinnostaa, mutta Harkimoiden rooli herättää närää

eilen klo 20.12–20.50
Viimeisin

Urheiluhullut tarjoaa painavaa ja intohimoista keskustelua urheilun kuumista puheenaiheista! Podcast nostaa esiin myös teemoja, joista pitäisi puhua enemmän. Toimittaja Jussi Paasin vetämässä viikottaisessa keskustelussa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja suorapuheiset asiantuntijat. Uusi jakso maanantai-iltaisin.

Aiemmat lähetykset

Haamujoukkue Jokerit kiinnostaa, mutta Harkimoiden rooli herättää närää

eilen klo 20.12–20.50

Helsingin Jokerit puhuttaa, vaikka siltä puuttuu halli ja edustusjoukkue. Mitä Jokereille tapahtuu lähitulevaisuudessa? Kuka homman rahoittaa? Mikä on Harkimoiden rooli?

Jussi Paasin vieraina ovat IS:n urheilutoimituksen päällikkö Vesa Rantanen ja valmentaja, työnohjaaja Marko Malvela. Pakinasta vastaa kirjailija, käsikirjoittaja Jyrki Lehtola.

Rallin MM-sarjan tulevaisuus huolestuttaa – "On se surkea tilanne"

ma 23.1. klo 14.29–15.06

Kukaan ei tiedä, minkälaisella autolla MM-sarjaa ajetaan vuodesta 2025 eteenpäin. Jos yksikin talli lähtisi pois, voisi se olla kuolinisku koko MM-sarjalle.

Jussi Paasin vieraina ovat ralliasiantuntija Henri Haapamäki ja selostaja, toimittaja Micke Suopuro. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Vuoden urheilijan valinta on mahdoton tehtävä – Mika Aaltola voisi hoitaa sen!

su 15.1. klo 20.14–20.48

Urheiluhullujen gaalassa jaetaan roppakaupalla pystejä ja pohditaan, mitä Vuoden urheilijan valinnasta pitäisi ajatella. Jussi Paasin vieraina ovat Sini Forsblom, viestinnän asiantuntija Urheasta ja IS:n erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Urheilupakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Tämä urheiluvuosi on takuulla edellistä parempi

to 5.1. klo 15.23–15.59

Jussi Paasi ja Urheiluhullujen vakiovieraat, IS:n erikoistoimittaja Pekka Holopainen ja uintivalmentaja Marko Malvela kertovat, minkälainen urheiluvuosi on edessä. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Musiikkia ja puhetta pysähtymisen tärkeydestä

su 1.1. klo 18.59–19.39

Jussi Paasi ja Marianne Miettinen pysähtyvät musiikin äärelle ja pohtivat, mitä kaikkea pysähtyminen urheilijalle tarjoaa ja merkitsee.