Urheiluhullut

Urheiluhullut

Koska Suomeen saadaan ammattituomarit?

eilen klo 18.08–18.50
Viimeisin

Suorassa lähetyksessä tartutaan urheilun kuumiin puheenaiheisiin ja nostetaan keskusteluun teemoja, joista pitäisi puhua enemmän. Ohjelmassa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja arvostetut tekijät. Juontajana räväkkää ja intohimoista keskustelua johdattaa toimittaja Jussi Paasi.

Yle Radio Suomessa maanantaisin klo 18

Aiemmat lähetykset

Koska Suomeen saadaan ammattituomarit?

eilen klo 18.08–18.50

Jussi Paasin vieraina ovat jalkapallotuomari Lina Lehtovaara ja entinen jääkiekkotuomari, nykyinen SM-liigan erotuomarijohtaja Jyri Rönn. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Kuvalla on urheilussa merkittävä valta

ma 27.6. klo 18.08–18.50

Jussi Paasin vieraina ovat kuvaaja, ohjaaja Antti Hacklin ja valokuvaaja Tomi Hänninen. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Mitä olisi elämä ilman penkkiurheilua?

su 26.6. klo 18.52–19.28

Jussi Paasin vieraina ovat penkkiurheiluun ja penkkiurheilijoihin perehtyneet toimittajat Päivi Leino ja Reetta Arvila. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Mistä kaikesta syntyy Jukolan viestin taika?

ma 13.6. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat entinen huippusuunnistaja, Norjan suunnistusmaajoukkueen johtaja Janne Salmi ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Kiellettyjä puheenaiheita ja ei-toivottuja tutkimustuloksia

ma 6.6. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat valmentaja, työnohjaaja Marko Malvela ja Ilta-Sanomien urheilutoimituksen päällikkö Vesa Rantanen.