Minna Pyykön maailma

Minna Pyykön maailma

Missä kehrääjät ovat talvisin?

ma 13.9. klo 1.30–1.55
Viimeisin

Suomen luonto on upea – ja paljon ihmeellisempi kuin toistaiseksi ymmärrämme. Tapaan ohjelmassani tutkijoita, luontoharrastajia ja taiteilijoita, joiden kanssa sukellamme luonnon ihmeelliseen maailmaan. Pohdimme luonnon monimuotoisuutta, kauneutta ja elämän mysteereitä. Vaikka suomalainen luontotutkimus on huippuluokkaa, joka vuosi löydetään uutta jännittävää tietoa. Tervetuloa mukaan!

Yle Radio Suomessa sunnuntaisin klo 8.30

Aiemmat lähetykset

Missä kehrääjät ovat talvisin?

ma 13.9. klo 1.30–1.55

Kehrääjät liikkuvat öisin ja niiden tutkiminen on vaikeaa. Siksi on vielä paljon mitä ei tiedetä niiden elämästä. Nyt parhaillaan yritetään selvittää, missä ne viettävät talvea. Minna Pyykkö lähti kehrääjäyöhön museomestareiden Juha Honkalan ja Seppo Niirasen kanssa.

Rafael Wardin luonto

ma 6.9. klo 1.30–1.55

Kuluneella viikolla menehtyneen kuvataiteilija Rafael Wardin kunniaksi nyt kuullaan uusintana Minna Pyykön maailma- ohjelma, jossa hän kertoo luontosuhteestaan ja muistelee lapsuuttaan Helsingin Lauttasaaressa. Ohjelma on uusinta tammikuulta 2014.

Vihreät lyhdyt kesäyössä

ma 23.8. klo 1.30–1.55

Minna Pyykkö oli Kirkkonummella metsäretkellä biologi Christina Elgertin kanssa. He juttelivat pimeässä hohtavista kiiltomadoista, kiiltomatotutkimuksesta ja siitä, miten liika valo voi haitata niiden elämää.