Radio Suomen Ilta: Olga Ketonen

Radio Suomen Ilta: Olga Ketonen

Laura Gustafsson: Voit päättää valinnoillasi, millaisen maailman haluat lapsillesi jättää

eilen klo 19.05–20.00
Viimeisin

Olgan vieraaksi on hyvä tulla – harva kieltäytyy. Torstai-iltaisin kiinnostavat tyypit puhuvat Olgan kanssa populaaristi kulttuurista. Yhden Suomen parhaan puhetyöläisen seurassa tuttuja ihmisiä, maanläheisesti, nauruakaan unohtamatta.

Aiemmat lähetykset

Laura Gustafsson: Voit päättää valinnoillasi, millaisen maailman haluat lapsillesi jättää

eilen klo 19.05–20.00

Olga Ketosen juttukaverina kirjailija, kuvataiteilija Laura Gustafsson, joka käsittelee teoksissaan suuria aiheita kantaaottavasti ja rohkeasti leikitellen.

Gustafssonin uusimman Rehab-romaanin teemana on nykyihminen, joka on hukkunut materian tulvaan ja erillisyyden harhaan.

Kumman uhraisit mieluummin: oman mukavuutesi vai lapsesi tulevaisuuden?

Meidän pitäisi pohtia enemmän, millaisia kestäviä ratkaisuja tekisimme tässä ajassa, että tämä mesta säilyisi elinkelpoisena vielä kolmenkymmenen tai jopa sadan vuoden päästä, tähdentää Gustafsson.

- Kaikessa päätöksenteossa pitäisi olla mukana muistutus "hei nyt herää, mieti miltä tämä näyttää 20 vuoden päästä. Ei näytä hyvältä, toimi sen mukaan!"

Marko Maunuksela: Tieni esiintyjäksi on ollut monipolvinen - olen toiminut automekaanikkona, lähihoitajana ja automyyjänäkin

eilen klo 18.02–18.50

Paikka auringossa -ohjelmasta tutun Marko Maunukselan tangokuninkuuden 10-vuotisjuhlavuoteen kuuluu myös teatteria. Marko tähdittää Che:n roolissa Seinäjoen kaupunginteatterin syksyistä suurmusikaalia Evita.

Toimittajana Justus Laitinen.

Teemu Roivainen: Keikkabussissa keskustellaan usein, mikä musa on hyvää ja mikä huonoa

to 10.9. klo 19.05–20.00

Vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen on palannut tyylillisesti kohti popimpaa ilmaisua ja musiikillisia juuriaan tangorupeaman jälkeen.

Uutta musiikkia Teemu tekee yhdessä Leevi Laurin kanssa. Tekeillä olevan albumin sävelmät Teemu levyttää oman Energia -bändinsä kanssa, jonka kanssa yhteissoitto on hioutunut huippuunsa lähes 200 keikan vuositahdilla.

Marja Kangas: Romaanin ensimmäinen versio oli angstinen oksennus

to 10.9. klo 18.02–18.50

Marja Kangas on esikoiskirjailija, joka voitti vuosi sitten Tarinan viemää -kirjoituskilpailun romaanillaan Miestä näkyvissä. Kirja on ilahduttavan itseironinen romaani rakkaudesta ja erosta. Mitä jää jäljelle kun avioliitto kaatuu?

Olga Ketonen soitti Marjalle ja kysyi millainen työrupeama oli esikoiskirjan synnyttäminen?