Urheiluhullut

Urheiluhullut

Yksi laulu siivitti Sami Jauhojärven ja Iivo Niskasen olympiakultaan

ma 25.5. klo 18.08–18.49
Viimeisin

Suorassa lähetyksessä tartutaan urheilun kuumiin puheenaiheisiin ja nostetaan keskusteluun teemoja, joista pitäisi puhua enemmän. Ohjelmassa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja arvostetut tekijät. Juontajana räväkkää ja intohimoista keskustelua johdattaa toimittaja Jussi Paasi.

Aiemmat lähetykset

Yksi laulu siivitti Sami Jauhojärven ja Iivo Niskasen olympiakultaan

ma 25.5. klo 18.08–18.49

Musiikki kuuluu olennaisena osana urheilijoiden suorituksiin, niin harjoituksissa kuin kilpailutilanteissakin. Jussi Paasin isännöimässä ohjelmassa suhteestaan musiikkiin kertovat Lotta Harala, Sami Jauhojärvi, Essi Sainio ja Marianne Miettinen. Kirjailija Minna Lindgren pakinoi.

Antero Mertaranta kertoo, mikä on Raimo Häyrisen perintö urheiluselostajille

ma 18.5. klo 18.08–18.49

Raimo "Höyry" Häyrinen oli uraauurtava selostajalegenda, mutta myös ristiriitainen persoona. Häyrisen työstä ja perinnöstä keskustelevat Jussi Paasin johdolla Antero Mertaranta ja Pekka Holopainen.

Vieraana kohun keskelle päätynyt Marko Yrjövuori

ma 11.5. klo 18.08–18.44

Urheiluhieroja, fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuori on ollut suomalaisen urheilun puhutuin hahmo koko toukokuun ajan. Vappupäivänä julkaistiin laaja STT:n tekemä juttu, jossa käsiteltiin Yrjövuoren työhön ja titteleihin liittyneitä epäselvyyksiä. Nyt Yrjövuori tulee ensimmäistä kertaa julkisuuteen kohun syntymisen jälkeen Jussi Paasin vieraana.

Urheiluseurat liikuttavat yli miljoonaa suomalaista – mitä koronakriisi tekee arvokkaalle työlle?

ma 4.5. klo 18.08–18.49

Seuratyön merkitys lapsille ja nuorille on elintärkeää. Mitkä ovat koronakriisin vaikutukset seuroihin? Mitä pitäisi tapahtua seuraavaksi, jotta arvokas työ turvataan? Jussi Paasin vieraina ovat Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann ja Helsingin Sanomien toimittaja Saska Saarikoski.