Sunnuntaivieras

Sunnuntaivieras

Sunnuntaivieras Ding Ma tietää Suomen ja Kiinan yhteistyön mahdollisuudet

su 17.10. klo 16.30–16.53
Viimeisin

Sunnuntaivieras esittelee ajankohtaisia ja valtakunnallisesti kiinnostavia henkilöitä ympäri Suomen.

Yle Radio Suomessa sunnuntaisin klo 16.30

Aiemmat lähetykset

Sunnuntaivieras Ding Ma tietää Suomen ja Kiinan yhteistyön mahdollisuudet

su 17.10. klo 16.30–16.53

Sunnuntaivieras lappeenrantalainen Ding Ma, on 32-vuotias Etelä-Karjalan liiton Aasia-asiantuntija. Lisäksi hän on melko tuore kaupunginvaltuutettu sekä aktiivi Nuorkauppakamarin toiminnassa.

Kiinan ja Suomen välillä tiiviisti reissanneen Man sopeutuminen suomalaiseen yhteiskuntaan on mennyt todella hyvin. Toimittajana on Ville Toijonen.

Sunnuntaivieras Ville Arola ryhtyi pientilalliseksi lähes pystymetsästä

su 10.10. klo 16.30–16.53

Yle Radio Suomen sunnuntaivieraana on simolainen pientilallinen Ville Arola. Kolmekymppinen Ville Arola alkoi pienviljelijäksi lähes pystymetsästä. Nyt Tankkarin tilalla käyskentelee lukuisia eri eläimiä. Tilalla satsataan myös kaikin tavoin luonnonmukaiseen elämään ja pyritään hyvin pitkälle omavaraisuuteen. Toimittajana on Jari Peltoperä.

Suomen ensimmäisen feministisen ekonomistin Anni Marttisen, 29, mukaan uskottavuus ei vaadi harmaata jakkupukua

su 3.10. klo 16.30–16.53

Helsinkiläisellä ekonomistilla Anni Marttisella, 29, on missio. Hän haluaa moninaistaa Suomen talouspolitiikkaa ja tehdä omalla esimerkillään tilaa äänille, jotka eivät perinteisesti talouskeskustelussa ole kuuluneet.

Marttinen tekee töitä ekonomistina Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:ssa, joka edustaa noin miljoonaa suomalaista. Silloin kun Marttinen ei käsittele makrotalouden isoja kysymyksiä, hän twerkkaa, laulaa ja heittäytyy koko persoonallaan someen.

Toimittaja Lena Nelskylä vei Anni Marttisen torikahveille, joilla keskusteltiin taloustieteen lyhyen oppimäärän lisäksi uskottavuudesta, unelmista ja siitä, miksi aina kannattaa kysyä "miksi?".

Traagisesti päättyneestä panttivankidraamasta Mikkelissä tuli toimittaja Pekka Havukaisen tunnetuin juttu - Sunnuntaivieras

su 26.9. klo 16.30–16.53

Mikkelin panttivankidraamasta tuli viime elokuussa 35 vuotta. Traagisesti päättynyt tapaus on yksi Suomen rikoshistorian tunnetuimpia. Toimittaja Juho Liukkonen haastattelee tuona iltana paikalla ollutta, entistä Ylen toimittaja Pekka Havukaista tapahtumasta.

Sunnuntaivieras esittelee ajankohtaisia ja valtakunnallisesti kiinnostavia henkilöitä ympäri Suomen.