Urheiluhullut

Urheiluhullut

Jukka Jalonen, suomalaisen urheilun ylivertainen dramaturgi?

ma 18.11. klo 18.08–18.49
Viimeisin

Suorassa lähetyksessä tartutaan urheilun kuumiin puheenaiheisiin ja nostetaan keskusteluun teemoja, joista pitäisi puhua enemmän. Ohjelmassa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja arvostetut tekijät. Juontajana räväkkää ja intohimoista keskustelua johdattaa toimittaja Jussi Paasi.

Aiemmat lähetykset

Jukka Jalonen, suomalaisen urheilun ylivertainen dramaturgi?

ma 18.11. klo 18.08–18.49

Miten urheilun paras draama syntyy? Kuka vastaa käsikirjoituksesta? Ja mitä kaikkea näytelmän kulisseista löytyy? Aiheesta keskustelevat kirjailija, teatteriohjaaja Pasi Lampela ja Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Kirjailija Minna Lindgren väittää pakinassaan, että suomalaisen urheilun ylivertainen dramaturgi on Jukka Jalonen.

Huuhkajat menee EM-kisoihin – mitä sitten tapahtuu?

ma 11.11. klo 18.08–18.49

Ikuisuudelta tuntunut odotus päättyy. Suomi selviytyy ensimmäistä kertaa miesten jalkapallon arvokisoihin. Mitä kaikkea historiallinen saavutus saa aikaan? Aiheesta keskustelevat Helsingin Sanomien urheilutoimittaja Ari Virtanen ja tutkija Maiju Kannisto Turun yliopistosta. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Vanhemmat, ajatelkaa lapsenne harrastaminen ja oma roolinne uusiksi!

ma 4.11. klo 19.15–19.48

Kuljeta, kustanna, kannusta - vanha totuus vanhempien tehtävälistasta. Mutta ymmärretäänkö vanhempien elintärkeä rooli ja merkitys lasten harrastuksissa riittävän hyvin? Aiheesta keskustelevat Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen ja kirjailija, toimittaja Minna Lindgren. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi.

Joukkueen yhteinen tavoite - mahdollista vai mahdotonta?

ma 28.10. klo 18.08–18.49

Ilman päämäärää ei voi menestyä. Vai voiko? Miten joukkueen yhteiset tavoitteet pitää asettaa? Aiheesta keskustelevat Palloliiton huippujalkapallopäällikkö Marianne Miettinen ja tutkija, valmentaja Kim Forsblom. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.