Urheiluhullut

Urheiluhullut

Ylistarolainen Pentti Niemi on huoltanut maailman urheilutähtiä vuosikymmenten ajan

toissa päivänä klo 18.08–18.50
Viimeisin

Suorassa lähetyksessä tartutaan urheilun kuumiin puheenaiheisiin ja nostetaan keskusteluun teemoja, joista pitäisi puhua enemmän. Ohjelmassa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja arvostetut tekijät. Juontajana räväkkää ja intohimoista keskustelua johdattaa toimittaja Jussi Paasi.

Yle Radio Suomessa maanantaisin klo 18

Aiemmat lähetykset

Ylistarolainen Pentti Niemi on huoltanut maailman urheilutähtiä vuosikymmenten ajan

toissa päivänä klo 18.08–18.50

Pentti Niemi on saanut huippu-urheilijoilta lempiminen "Taikuri". Hän on yhä monen urheilijan luottomies, jonka vastaanotolle on pitkä jono.

Urheiluhulluissa keskustellaan siitä, miten lihashuoltaja voi saada urheilijan kilpailukuntoon, vaikka tilanne näyttäisi jo toivottomalta. Jussi Paasin vieraina ovat Pentti Niemi ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Petra Olli maksoi menestyksestään kovan hinnan

ma 11.10. klo 18.08–18.46

Jussi Paasin vieraana on painin maailmanmestari Petra Olli, joka kertoo avoimesti voitoistaan ja vaikeuksistaan.

Pesäpallo nousi Tampereella ilmiöksi – onnistuisiko sama Helsingissä?

ma 4.10. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat Henri Puputti, yksi kaikkien aikojen pesäpalloilijoista, ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Miksi urheilija joutuu koirankoppiin - ja miten ilmiöstä päästään eroon?

ma 27.9. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat valmentajalegenda Alpo Suhonen ja jääkiekkoilijoiden pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Teemu Ramstedt. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.

Urheilun Kiina-ilmiö

ma 20.9. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat Kiinan tiestä urheilun supervallaksi kirjan kirjoittanut toimittaja Mikko Knuuttila ja yksi ohjelman vakiovieraista, Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann. Pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren.