Urheiluhullut

Urheiluhullut

Urheilu on kaavoihin kangistunutta - Suomessa tarvittaisiin jotain aivan muuta

ma 17.2. klo 18.08–18.49
Viimeisin

Suorassa lähetyksessä tartutaan urheilun kuumiin puheenaiheisiin ja nostetaan keskusteluun teemoja, joista pitäisi puhua enemmän. Ohjelmassa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja arvostetut tekijät. Juontajana räväkkää ja intohimoista keskustelua johdattaa toimittaja Jussi Paasi.

Aiemmat lähetykset

Urheilu on kaavoihin kangistunutta - Suomessa tarvittaisiin jotain aivan muuta

ma 17.2. klo 18.08–18.49

Boheemiutta ja erilaisuutta, sitä suomalainen urheilu kaipaisi lisää. Miksi silti kangistumme vanhoihin kaavoihin? Aiheesta keskustelevat uintivalmentaja Marko Malvela ja Palloliiton huippujalkapallopäällikkö Marianne Miettinen. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Yksinäisyys on urheilussa arkipäivää - erityisesti valmentajille

ma 10.2. klo 18.08–18.49

Huippu-urheilussa valmentaja jää usein yksin. Myös urheilija saattaa kokea yksinäisyyttä. Aiheesta keskustelevat Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann ja Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Pekka Koskela tietää, mitä pikaluistelu Suomessa tarvitsee

ma 3.2. klo 18.08–18.49

Puutteelliset olosuhteet estävät pikaluistelun kehittymisen Suomessa. Mitä kaikkea pitäisi tehdä, että laji saataisiin uuteen nousuun? Aiheesta keskustelevat moninkertainen arvokisamitalisti, uransa jo lopettanut Pekka Koskela ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Urheilun vaietut ongelmat on tiedostettu jo pitkään - miksi niille ei tehdä mitään?

ma 27.1. klo 18.08–18.49

Miksi urheiluun eivät päde muun yhteiskunnan säännöt? Miksi urheilun vaietuista ongelmista ei ole uskallettu puhua? Keskustelemassa tutkija Kati Lehtonen ja valmentajalegenda Alpo Suhonen. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.