Akuutti

Akuutti

Näillä keinoilla pystyn kävelylenkillä aktivoimaan aivojani ja mielikuvitustani, kertoo Pauli Jokinen

toissa päivänä klo 20.30–20.45
Viimeisin

Tutkittua tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Rohkeita ihmisiä ja inhimillisiä tarinoita. Toimittaja Minna Korhonen, tuottaja Tarja Haapala-Easton.

Aiemmat lähetykset

Näillä keinoilla pystyn kävelylenkillä aktivoimaan aivojani ja mielikuvitustani, kertoo Pauli Jokinen

toissa päivänä klo 20.30–20.45

Kaupungilla kävely on minulle samanlainen kokemus kuin hyvän kirjan lukeminen, sanoo Pauli Jokinen. Miten kävely on vaikuttanut hänen elämäänsä? Toimittaja Minna Korhonen kävi Helsingin Hietalahdessa.

Luovuus on luottamusta omaan osamiseen ja alitajuntaan, sanoo Aku Ankan kääntäjä Saara Pääkkönen

ma 3.5. klo 20.30–20.45

Mistä Aku Ankan kääntäjä Saara Pääkkönen ammentaa ideioita puhekupliin? Haasteensa tuo deadline - on oltava luova ja keksittävä suomennoksia oli fiilis mikä tahansa. Kuinka se onnistuu? Minna Korhonen tapasi Saara Pääkkösen Helsingin Ruskeasuon talleilla.

Koin aiemmin epävarmuutta enkä osannut ottaa vastaan rakkautta, sanoo Kirsti Kuosmanen

ma 26.4. klo 20.30–20.45

Olin ennen ankara itseäni kohtaan, mutta nyt osaan nauttia naiseudesta, sanoo Kirsti Kuosmanen. Hän löysi itsensä avioeron jälkeen ja tilalle on tullut varmuutta ja elinvoimaa. Minna Korhonen tapasi Kirstin luontokävelyllä.

Rajut pysäytykset hioivat minusta muiden auttajan - Pequ Nieminen ammensi ennen liikaa itsestään

ma 19.4. klo 20.30–20.45

Elämäntehtäväni on olla tukena muille, sanoo Pequ Nieminen. Hän oivalsi asian kriisien kautta ja näin syntyi Hidasta elämää sivusto. Levottomuuden ja kiireen tilalle on tullut rauha tietoisuusharjoitusten avulla. Miten muutos on vaikuttanut elämään? Toimittaja Minna Korhonen kävi Helsingin Mustikkamaalla.

Kun elämä mättää, suhteutan asiat oikeisiin mittasuhteisiin ja muistutan mikä on hyvin, sanoo Marco Bjurström

ma 12.4. klo 20.30–20.45

Jos mieleni on maassa, yritän ajatella, että minä ja ongelmani eivät ole niin suuria tässä maailmassa, Marco Bjurström sanoo. Hän vaalii tietoisesti myönteistä realismia joka päivä keskittymällä arjen pieniin asioihin. Minna Korhonen uteli onko positiivinen maine Marco Bjurströmille rasite vai suojakeino.