Jyrkin sometoimisto

Jyrkin sometoimisto

Saako työnantaja puuttua työntekijän somekirjoituksiin?

ti 14.9. klo 20.20–20.35
Viimeisin

Jyrkin sometoimiston toisella kaudella jatketaan seikkailua somemaailmassa. Kyselyikä on nyt ohitettu, ja edessä siintää sosiaalisen median highway. Tarjolla on tietoa, havaintoja, pohdintoja ja vertaistukea - siis someinfoa ilman ähkyä, mutta sitäkin enemmän pilkettä silmäkulmassa. Jyrkin ja kuuntelijoiden neuvonantajana toimii jo ensimmäiseltä kaudelta tuttu Some Mama eli Ylessä ammatikseen someongelmia ratkova yhteisömanageri Patricia Tiihonen.

Jyrkin sometoimisto palvelee Radio Suomessa tiistaisin klo 20.20. Areenassa aina.

Toimittaja : Jyrki Hakanen / Yle Radio Suomi Tuottaja : Tiina von Martens / Yle Radio Suomi

Aiemmat lähetykset

Saako työnantaja puuttua työntekijän somekirjoituksiin?

ti 14.9. klo 20.20–20.35

"Töissä paikassa X, mielipiteet omia". Tuttu lause someprofiilissa, mutta se ei oikeuta kirjoittamaan someen mitä vaan, edes siviilihenkilönä.

Mitä kaikkea sosiaaliseen mediaan voi kirjoittaa, jos on ammatiltaan esimerkiksi toimittaja tai opettaja? Voiko vitsailla? Entä kertoa poliittisesta kannastaan?

Jakson erikoisvieraana Ylen etiikkapäällikkö Timo Huovinen. Työntekijän oikeuksia ja velvollisuuksia somessa ruotivat toimittaja Jyrki Hakanen ja SomeMama Patricia Tiihonen.

Somesta voi löytää rakkauden, mutta yksi ainoa kuva saattaa pilata kaiken!

ti 7.9. klo 20.20–20.35

Jyrkin sometoimiston kakkoskauden ekassa jaksossa jatketaan siitä, mihin ykköskausi päättyi - rakkaudesta. SomeMama on itse löytänyt somesta rakkauden, ja opastanut monia muita deittisovellusten kuvavalinnoissa. Kuvalla onkin ratkaiseva merkitys deittisovelluksissa, ja siihen kannattaa todella panostaa!

Jyrki valitsee kolme vaihtoehtoista kuvaa itsestään deittisovellukseen. Minkälaisen tuomion testikuvat saavat tiukalta tuomariltamme?

Nettideittailun maailmassa seikkailevat toimittaja Jyrki Hakanen ja SomeMama Patricia Tiihonen.