Urheiluhullut

Urheiluhullut

Mitä olisi Rauma ilman Lukkoa?

toissa päivänä klo 18.08–18.46
Viimeisin

Suorassa lähetyksessä tartutaan urheilun kuumiin puheenaiheisiin ja nostetaan keskusteluun teemoja, joista pitäisi puhua enemmän. Ohjelmassa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja arvostetut tekijät. Juontajana räväkkää ja intohimoista keskustelua johdattaa toimittaja Jussi Paasi.

Yle Radio Suomessa maanantaisin klo 18

Aiemmat lähetykset

Mitä olisi Rauma ilman Lukkoa?

toissa päivänä klo 18.08–18.46

Rauman torilla käydyssä keskustelussa urheilun ja urheiluseuran merkitystä koko seutukunnalle avaavat Jussi Paasin johdolla asiantuntijat Juha Juujärvi ja Kimmo Kuhta. Pakinasta vastaa kirjailija, käsikirjoittaja Jyrki Lehtola.

Mistä intohimo urheiluun syttyy?

ma 3.5. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat jääkiekkovalmentaja Petri Matikainen ja Palloliiton huippujalkapallopäällikkö Marianne Miettinen. Pakinasta vastaa kirjailija, käsikirjoittaja Jyrki Lehtola.

Jos kaikki harrastaisivat judoa, kaikki olisi paremmin

ma 26.4. klo 18.08–18.49

Jussi Paaasin vieraina ovat judoka Emilia Kanerva ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Pakina tulee kirjailija, käsikirjoittaja Jyrki Lehtolan kynästä.

Urheiluhullujen exit-suunnitelma: taidetta ja urheilua!

ma 19.4. klo 18.08–18.49

Jussi Paasin vieraina ovat sopraano Mari Palo ja Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann. Pakinasta vastaa kirjailija, käsikirjoittaja Jyrki Lehtola.