Framtiden med Alfred och Jakob

Framtiden med Alfred och Jakob

Om Astrid Lindgren skrev nyheterna

ma 13.9. klo 19.22–19.39
Viimeisin

Alfred Backa och Jakob Nylund spekulerar i och analyserar framtiden tillsammans med tveksamma karaktärer som tror sig veta vart världen är på väg. En helt crazy och galet informativ humorpodd med sketcher, sånger och analyser av händelser som inte ännu skett. Produktion: Firma Alfred Backa 2021. "

Seuraava lähetys

Framtiden med Alfred och Jakob

huomenna klo 19.22–19.40

Vi ger oss på gamla människor, gör ett besök hos Maturväktarna och lär oss hur man ska hantera indiska telefonförsäljare om man är en sociopat. Till och med barn får sig en släng av framtidssleven.

Aiemmat lähetykset

Om Astrid Lindgren skrev nyheterna

ma 13.9. klo 19.22–19.39

En ny maskin gör om alla nyheter till filmberättelser av Astrid Lindgren. Sedan funderar en tankesmedja på ännu striktare abortlagstiftningar än de som finns i Texas och The Beatles återförenas.

Om du frågar Päivi Räsänen

ma 6.9. klo 19.22–19.41

Alfred blir hotad av statistikcentralen och Jakob får återigen oönskat besök av den galne väckelsesångaren Johnnie Kolikko. Dessutom beger vi oss till det raseborgska ådeltat för att ta del av bluesens födelse.

Militären sjunger opera och svenskarna anfaller

ma 30.8. klo 19.22–19.40

Finlands armé blir beordrad att evakuera överfulla operasalonger, svenskarna har fått nog av vaccinkontrollerna och en lokalpolitiker hamnar i hetluften efter sexualskandaler.

Dansbandsmusiken gör comeback, även Herman Lindqvist

ma 23.8. klo 19.22–19.40

En ny uppfinning skapar filmtrailers som riktar sig till en person åt gången. Herman Lindqvist kapar nystartade Krimpodden för att prata om Krim och regeringen är redo att diskutera coronapassen VILKEN DAG SOM HELST NU.