Sonjas och Jannes podd

Sonjas och Jannes podd

Eva Frantz - Nu är jag så vuxen att jag kan vara barnslig igen!

ke 15.9. klo 21.03–21.33
Viimeisin

I den här podden talar Sonja Kailassaari, Janne Grönroos och en gäst om allt i livet genom att svara på frågor som ställs av barn.

Barn har en fantastisk förmåga att ställa ärliga och raka frågor. Därför lockar frågorna också fram ärliga och ofta överraskande svar och samtalsämnen.

Det blir skratt och gråt, djup och bredd, stort och smått men främst underhållande och ärliga samtal där vi också får ta dela av nya sidor och överraskande erfarenheter hos alla medverkande.

Gäster är bl.a. Dennis Nylund, Tuuli Heinonen, Tage Rönnqvist, Kaj Korkea-Aho och Mimosa Willamo.

Programledare Sonja Kailassaari & Janne Grönroos Redaktör Annika Sylvin-Reuter Producent Hedvig Jakobsson Ansvarig producent / Yle Annika Löfgren Ansvarig producent / Parad Media Henrik Lindberg, Axel Högström

Aiemmat lähetykset

Eva Frantz - Nu är jag så vuxen att jag kan vara barnslig igen!

ke 15.9. klo 21.03–21.33

I den här podden talar Sonja Kailassaari, Janne Grönroos och veckans gäst författaren och journalisten Eva Frantz om allt i livet genom att svara på frågor som ställs av barn.

Eva Frantz är svenskfinlands deckardrottning, en känd Vegaröst och populär programvärd bland annat i Relationspodden. Det blir en del relationssnack även här då Eva ger sin syn på definitionen av ens första flick- eller pojkvän. De svarar också på frågor om hur det känns att vara vuxen och vad de gjort för dumt i sina liv.

Petra Laiti: - Jag är alltid först och sist på dansgolvet!

ke 1.9. klo 21.03–21.33

I den här podden talar Sonja Kailassaari, Janne Grönroos och veckans gäst sameaktivisten Petra Laiti om allt i livet genom att svara på frågor som ställs av barn.

Petra Laiti är en av få finlandssvenska samer i vårt land och i hennes sällskap talar Sonja och Janne om att resa och bl.a. om hur avstånd är relativa i Lappland. De svarar på frågor om hur det är att få vänner, vad som händer när man dör och om människan kan trolla. Janne tycks höra till dem som faktiskt kan trolla och det visar sig att alla tre trivs väldigt gärna bra på dansgolvet.

Veckans gäst är Anita Westerholm

ke 25.8. klo 21.03–21.29

I den här podden talar Sonja Kailassaari, Janne Grönroos och veckans gäst politikern Anita Westerholm om allt i livet genom att svara på frågor som ställs av barn.

Anita Westerholm är en garvad politiker sin ringa ålder till trots och med henne svarar Sonja och Janne på frågor om besvikelse, hur man gör för att bli tagen på allvar och vad man upplever som modigt. Hur gör man för att förstå att ens människovärde inte är beroende av om man blir återvald som politiker eller av hur många likes man får på sociala medier?