Radio Majava

Radio Majava

Mitä Kekkonen tekisi? 8.00–10.00
Suora
Koronavallankumouksen etulinjassa! Tauti sulki baarin, baari avasi radion.

Mitä Kekkonen tekisi?

Kokenut ajankohtaistoimittaja Jari Mäkäräinen panee päreiksi politiikan viikon ja antaa paremmat vastaukset kekkoshengessä! Uusinta viime maanantailta.
Radio Majava8.00–10.00
Suora

Sehr Gut

Sehr Gut = tiukkaa asiaa jo vuodesta 1982! Viiden päivän ikäero näkyy ainoastaan serkuksien painossa ja pituudessa! Viiltävää analyysiä musiikista, sportista ja mikään vitsi ei ole liian huono kerrottavaksi. Jos Googlea ei olisi keksitty, tunnettaisiin heidät erittäin fiksuina. Studiossa Seba & Matti, ohjelma on uusinta viime tiistailta.
Radio Majava10.00–12.00

Beaverin päiväkahvit

Radio Majava12.00–15.00

About Anuthing

About Anything - Hengenasioita - ja ravintoa ihmisille Paremman elämän fiilistelijän Anu Karpin keskusteluohjelma, jossa keskustellaan kevyesti kaikesta siitä, mitä voi sisältyä ihmiselämäksi kutsuttuun ajanjaksoon. Jokainen asia on tabu ja kaikki on pyhää. Ohjelman musiikkipäällikkönä toimii Jukka Karppi.
Radio Majava15.00–17.00

Suolaa ja happoa

Suolaa ja happoa on erittäin kovatasoinen kokkiohjelma. Studioisännät Risto Mikkola ja Mika Pikkis Tuomonen ruotivat ruoka-asioita ja kaikkea siihen liittyvää. Ohjelmassa myös mielenkiintoisia vieraita ja musiikkia.
Radio Majava17.00–19.00

Raikku ja Friikku

Kun ajat kovenevat, nostavat karavaanarit ankkurinsa maasta ja siirtyvät baanalle kokeilemaan rajojaan. Rääpäle ja Tonto soittavat mitä haluavat, ainakin rokkia, bluegrassia ja kantria. Ei herkille eikä vapaamielisille.
Radio Majava19.00–21.00

Tennarit tulessa

Tennarit Tulessa on kahden tunnin dj-keikka missä puhe jää paitsioon ja musiikki vie eteenpäin. Jos menojalka vippaa ja/tai suu napsaa niin tämä ohjelma on sinulle. Musiikillisesti seilataan kaikilla vesillä, mutta painopiste on "rokimmassa" ja vahvasti marginaalissa musassa sekä bändeissä. Uusinta.
Radio Majava23.00–1.00