Radio Majava

Radio Majava

Koronavallankumouksen etulinjassa! Tauti sulki baarin, baari avasi radion.

Majavan musaradio

Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.
Radio Majava1.00–8.00

Retkiradio

Baari-istuskelija Aniko ja Retkinikkari Joppe rikkovat retkeilyn rajoja. Saadaan vastaus mm kysymyksiin ”Mikä on retki” ja ”Mitä muuta siellä tehdään, kun syödään eväitä”. Uusinta viime lauantailta.
Radio Majava8.00–10.00

Väykän varjossa

Arvon kansalaiset! On tullut aika vapauttaa teidät ja täräyttää Väykän Varjossa ohjelmasarja käyntiin. Luvassa puhetta elämän joka osa-alueelta sekä mojovia rokkibiisejä höystämään yleistunnelmaa. Kuuntelemalla parannat yleisoloasi! Uusinta viime lauantailta.
Radio Majava10.00–12.00

Beaverin päiväkahvit

Radio Majava12.00–15.00

Sehr Gut

Radio Majavan tiistaissa ohjelmauutuus! Sehr gut = tiukkaa asiaa jo vuodesta 1982! Viiden päivän ikäero näkyy ainoastaan serkuksien painossa ja pituudessa! Viiltävää analyysiä musiikista, sportista ja mikään vitsi ei ole liian huono kerrottavaksi. Jos Googlea ei olisi keksitty, tunnettaisiin heidät erittäin fiksuina. Studiossa Seba & Matti Tervetuloa jengiin!
Radio Majava15.00–17.00

Elefanttiradio

Funky Amigos Dj:t Magic Sam & Funky Ville saapuvat Radio Majavan aalloille tarjoamaan rytmimusiikkirisottoaan tiistai-illan iloksi.
Radio Majava17.00–19.00

Tättärää kyrvät!

Kuvaus:Studiossa legendaariset Kölli Antman ja Henni Raamos. Mitä vaan voi sattua!
Radio Majava19.00–21.00

Punaviiniä ja kyyneleitä

Häpeämättömän melankolista musiikkia ja patetiaa hämäriin iltoihin. Isäntänä Herra Pietiäinen. Uusinta viime sunnuntailta.
Radio Majava21.00–23.00

About Anuthing

About Anything - Hengenasioita - ja ravintoa ihmisille Paremman elämän fiilistelijän Anu Karpin keskusteluohjelma, jossa keskustellaan kevyesti kaikesta siitä, mitä voi sisältyä ihmiselämäksi kutsuttuun ajanjaksoon. Jokainen asia on tabu ja kaikki on pyhää. Ohjelman musiikkipäällikkönä toimii Jukka Karppi. Uusinta viime torstailta.
Radio Majava23.00–1.00