Radio Majava

Radio Majava

Fattyn lungi brunssi 13.00–16.00
Suora
Koronavallankumouksen etulinjassa! Tauti sulki baarin, baari avasi radion.

About Anuthing

About Anything - Hengenasioita - ja ravintoa ihmisille Paremman elämän fiilistelijän Anu Karpin keskusteluohjelma, jossa keskustellaan kevyesti kaikesta siitä, mitä voi sisältyä ihmiselämäksi kutsuttuun ajanjaksoon. Jokainen asia on tabu ja kaikki on pyhää. Ohjelman musiikkipäällikkönä toimii Jukka Karppi. Uusinta viime torstailta.
tiistaina 26.1. klo 23.00–1.00

Aimonster Live

Aimo Lindgren keskustelee vieraidensa kanssa lapsuudesta, aikuisuudesta, perheestä, rakkaudesta, duunista ja harrastuksista. Elämää, arkea ja juhlaa, sekä tietty safkavinkkejä. Istu alas, nyt tulee kolme tuntia asiaa ja tuubaa!
keskiviikkona 27.1. klo 15.00–18.00

Beaverin päiväkahvit

huomenna klo 12.00–15.00

Diggarin Levyhylly

Ville Riihelän & Tony Talevan Diggarin Levyhyllyssä pääsee artisti, taiteilija, it-nörtti, trukkikuski, kokki, spurgu, pienpanimon maistaja ja vaikka ministeri Kiuru etc. kertomaan omasta musiikillisesta heräämisestään ja historiastaan musiikin parissa.
huomenna klo 21.00–23.00

Elämän syke

Vaihtuvin teemoin keskustelua vieraiden kera populaari- ja alakulttuureista sekä ennen kaikkea musiikista. Studiossa DJ John Wayne. Uusinta viime keskiviikolta.
tänään klo 16.00–18.00

Elefanttiradio

Funky Amigos Dj:t Magic Sam & Funky Ville saapuvat Radio Majavan aalloille tarjoamaan rytmimusiikkirisottoaan tiistai-illan iloksi. Uusinta viime tiistailta.
tänään klo 20.00–22.00

Fattyn lungi brunssi

Sunnuntai-iltapäivän iisiä jamittelua eri genrejen parissa ja niistä turhaa stressiä ottamatta. Keitä sumpit, valmista brunssi ja istu pöytään. DJ Lord Fatty huolehtii svengistä!
tänään klo 13.00–16.00

Kaupunkikaljat

Kaksi tuntia juttelua ja musiikkia oluen äärellä. Aiheina stadi, maailman menot ja kaupunkitarinat. Esittelyssä viikon bisset ja viikonlopun vinkit. Studiossa Aniko Lehtinen ja Topi Kairenius. Uusinta perjantailta.
tänään klo 9.00–11.00

Majava Elävänä

Ennen kuin keikoille jälleen päästään, on syytä fiilistellä parhaat livevedot perjantaisin parhaaseen katseluaikaan. Ei genrerajoja eikä muitakaan rajoitteita, mitä nyt raakaa rock’n’rollia suosien. Hyvän liveaktin kliimaksi syntyy esiintyjän ja yleisön vuorovaikutuksesta, jonka tiivis ja hikinen tunnelma kannattelee kokijaansa arjen puristuksessa viikkoja keikan jälkeen! Juuri tätä tunnetta keikoilta haemme ja juuri tätä tällä hetkellä ikävöimme! Studiossa Kirre. Uusinta viime perjantailta.
tänään klo 11.00–13.00

Majavan musaradio

Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.
tänään klo 2.00–9.00

Majavan yömusaa

Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.
torstaina 28.1. klo 3.00–8.00

Majavan yösoitto

Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.
huomenna klo 0.00–7.00

Mimmit räppää

Juontajina Yesicayo ja Bomstikidi
perjantaina 29.1. klo 21.00–23.00

Mitä Kekkonen tekisi?

Kokenut ajankohtaistoimittaja Jari Mäkäräinen panee päreiksi politiikan viikon ja antaa paremmat vastaukset kekkoshengessä!
huomenna klo 17.00–19.00

Pera & Keke Show

PKS on Radio Majavan iltaohjelmien kivijalka. Viikottaisessa jutustelussa on vaihtuva teema, jonka vierestä yleensä komeasti hurautetaan. Ajoittaisia vieraitakin kutsutaan, mutta tärkeintä pääosan esittäjien huonot läpät ja viinyyleiltä soitetut IVK musat! Uusinta viime viikon keskiviikolta.
huomenna klo 23.00–1.00

Punaviiniä ja kyyneleitä

Häpeämättömän melankolista musiikkia ja patetiaa hämäriin iltoihin. Isäntänä Herra Pietiäinen.
tänään klo 18.00–20.00

Raikku ja Friikku

Kun ajat kovenevat, nostavat karavaanarit ankkurinsa maasta ja siirtyvät baanalle kokeilemaan rajojaan. Rääpäle ja Tonto soittavat mitä haluavat, ainakin rokkia, bluegrassia ja kantria. Ei herkille eikä vapaamielisille.
torstaina 28.1. klo 19.00–21.00

Retkiradio

Baari-istuskelija Aniko ja Retkinikkari Joppe rikkovat retkeilyn rajoja. Saadaan vastaus mm kysymyksiin ”Mikä on retki” ja ”Mitä muuta siellä tehdään, kun syödään eväitä”. Uusinta viime lauantailta.
ylihuomenna klo 8.00–10.00

Roudarilla on "asiaa"

Puhetta tien päältä, sen vierestä ja aiheen ohi. Illan isäntinä Temi Kinnunen ja Viltsu Haapala sekä erikoisurheilutoimittaja Jukka Nykänen. Ohjelma on uusinta viime maanantailta.
tänään klo 22.00–0.00

Sehr Gut

Radio Majavan tiistaissa ohjelmauutuus! Sehr gut = tiukkaa asiaa jo vuodesta 1982! Viiden päivän ikäero näkyy ainoastaan serkuksien painossa ja pituudessa! Viiltävää analyysiä musiikista, sportista ja mikään vitsi ei ole liian huono kerrottavaksi. Jos Googlea ei olisi keksitty, tunnettaisiin heidät erittäin fiksuina. Studiossa Seba & Matti Tervetuloa jengiin!
ylihuomenna klo 15.00–17.00

SOTU Radio

SOTU Radio laittaa laakerilantiot liikkeelle elektronisen musiikin voimalla. Vierailijoita sekä hyviä ja huonoja juttuja. Studiossa Dj Alec Hall & DJ Tiberiuz. Uusinta. .
tänään klo 0.00–2.00

Suolaa ja happoa

Suolaa ja happoa on erittäin kovatasoinen kokkiohjelma. Studioisännät Risto Mikkola ja Mika Pikkis Tuomonen ruotivat ruoka-asioita ja kaikkea siihen liittyvää. Ohjelmassa myös mielenkiintoisia vieraita ja musiikkia. Uusinta viime torstailta.
huomenna klo 10.00–12.00

Tättärää kyrvät!

Kuvaus:Studiossa legendaariset Kölli Antman ja Henni Raamos. Mitä vaan voi sattua!
tiistaina 26.1. klo 19.00–21.00

Tennarit tulessa

Tennarit Tulessa on kahden tunnin dj-keikka missä puhe jää paitsioon ja musiikki vie eteenpäin. Jos menojalka vippaa ja/tai suu napsaa niin tämä ohjelma on sinulle. Musiikillisesti seilataan kaikilla vesillä, mutta painopiste on "rokimmassa" ja vahvasti marginaalissa musassa sekä bändeissä. Uusinta.
torstaina 28.1. klo 23.00–1.00

Tuurijuopot Veljekset Tarvonen

Puhumme alkoholista postiivisilla fiboilla. Mukana on vieraita aloilta, joissa alkoholi on läsnä sekä soittelemme muualle Suomeen samoissa asioissa. Studioosa Juha ja Jyrki Tarvonen.
huomenna klo 15.00–17.00

Väykän varjossa

Arvon kansalaiset! On tullut aika vapauttaa teidät ja täräyttää Väykän Varjossa ohjelmasarja käyntiin. Luvassa puhetta elämän joka osa-alueelta sekä mojovia rokkibiisejä höystämään yleistunnelmaa. Kuuntelemalla parannat yleisoloasi! Uusinta viime lauantailta.
ylihuomenna klo 10.00–12.00