SuomiRockin Aamu

SuomiRockin Aamu

tänään klo 7.00–11.00
Suora

SuomiRockin Aamu on samaan aikaan kova kuin peruskallio ja hauras kuin Andyn uloshengitysilma. Aamu täynnä naurua, hyvää mieltä, yläasteen liikuntasalin poikien pukuhuoneen tuoksua ja ripsien pidennyksiä.

SuomiRockin Aamun 1 + 5

Shirly on Ulla Taalasmaa

eilen20 min

Honkanen antoi täydellisen yllätysjoululahjan Villelle ja Shirlylle. Jos mies kuunteli naistaan linnan juhlien aikana, on hänellä helppo työ tehdä naisestaan onnellinen. Mariah Carey on hauska mimmi.

Päivitys Villen hiustenkasvatusprojektin etenemisestä

toissa päivänä18 min

Joku pitää hauskaa Shirlyn laskuun Briteissä. Lisäksi Temptation Island, nänni ja dildo. Nyt kävi näin.

Shirly olisi pitänyt kutsua Linnan juhliin

torstaina 5.12.21 min

Mikko kertoi tänään perustelunsa sille, miksi Shirly olisi ansainnut kutsun Linnan juhliin. Jos Shirly olisi sinkku, niin vaikeaa olisi, hän väittää. Mitä tehdä, kun hallitsematon kakkahätä iskee autossa? Kehuimme myös Kimanttia-podcastia.

Elämämme on nyt kulkenut täyden ympyrän

keskiviikkona 4.12.18 min

SuomiRockin Aamussa Mikko kertoi, kuinka olemme jälleen siinä, mistä lähdettiin. Ville kertoi, kuinka pilasi vitsillä vaimon päivän. Shirly kertoi, kuinka ”rakkauslukko” on huono idea.

Karvisen ruokalistasta tuli palautetta

tiistaina 3.12.18 min

Yksi aamusta aikoo kasvattaa hiukset ja kaksi on sitä mieltä, että ei kannata. Kinaretilla on todelliset kauhunhetket elämässään, taas, kolmatta kertaa. Shirly sai kuulla kehuja myyjältä pyytämättä ja yllättäen.

Pekka Haaviston takia popcornit on loppu

maanantaina 2.12.18 min

Nyt kannattaa hamstrata mikropopcornia. Urheilussa tänään Elin Nordgren ja Koivun veljekset. Shirly kaipaa släkkiä.

Pikkujoulut

perjantaina 29.11.18 min

Pari tärkeää juttua pikkujouluista. Black Friday sai tajuamaan, että on vanha. Japanissa naismyyjät ilmoittivat rintamerkillä, että nyt on menkat.

Euroviisut on homolaivue

torstaina 28.11.23 min

Ukraina haluaa jäädä pois Euroviisuista. Mitä kuuluu sille Wham!:n toiselle tyypille? Tänään pohdimme myös avioeroja ja Shirly kertoi tietysti koiristaan.

Joogassa pahinta on kuulla omat ajatukset

keskiviikkona 27.11.21 min

Lumikki ja seitsemän kääpiötä liittyy väkevästi miesten vessahetkeen. Korpraali Honkanen ja lääkintämies Kinaret eivät pärjäisi prikaatinmissi Karvisen mielestä sodassa. Lewis Hamiltonin pahin vastustaja on tuntematon suuruus.

Tina Turner 80v ja sääret yhteensä 40v, onnea!

tiistaina 26.11.17 min

Vuokra-asunnon hakija, Vesku Loiri ja Veijo Baltzar tänään aiheina, mutta ei samaan aikaan.

Hyvä lahja on helppo ja vaikea

maanantaina 25.11.20 min

Miehelle lahjan antaminen on helppoa, mutta naiselle hyvän lahjan hankkiminen/tekeminen on lähes mahdotonta. Koalat huolettivat, samoin miesten uusi ehkäisykeino. Shirly alkaa muistuttaa Mikkoa ja Villeä, kun tukkakin jo lähtee päästä.

Anteeksi

perjantaina 22.11.17 min

Tänään pyydettiin anteeksi ja myös vaadittiin anteeksipyyntöä. Latvalan ja Räikkösen henkilökohtainen elämä menee hieman eri radoilla. Puolanka on nyt Suomen toiseksi ankein paikka, onnea!

Shirlystä tehtiin tänä aamuna MIES

torstaina 21.11.19 min

Tietoturvamurroista ei välttämättä kannata huolestua. KonMari haluaa, että sinulla ei ole mitään turhaa ja perusti siksi nettikaupan, jossa myydään kaikkea turhaa. Shirlyn uusi ilmankostutin on fiasko.

Havis Amandalla juhliminen on outoa

keskiviikkona 20.11.20 min

Yksi SuomiRockin Aamulaisista suututti opettajan niin, ettei tämä enää puhunut hänelle. Yksi ymmärsi aamusuihkussa, että hän pelkää enemmän näyttävänsä tyhmältä kuin että kuolisi. Yksi osti välkkyvän ja turhan laitteen kotiin.

Voiko Facebook-palaute olla positiivista?

tiistaina 19.11.16 min

Shirly on saanut lähiaikoina katkeraa palautetta vanhemmilta naisilta. Miehet taas kertovat haluavansa suudella. Mikäli Huuhkajat pärjää EM-kisoissa niin Shirly lupaa riisua. Shirly joutui kiinalaistestiin. Myös Mikko ja Ville olivat paikalla.

Instagramin muutokset ovat miehille mieleen

maanantaina 18.11.18 min

Mikko oli perjantaina Huuhkajien pelissä ja Shirly sekä Ville oli Hop Lop -leikkitreffeillä lauantaina. Pietarin elokuvajuhlat toimi kuin venäläinen perseensuristin. Jos et tiedä, mitä syyttää, syytä geenejä.

Ranskalainen virtsamaakari & ihana Pulipuli -katastrofi

maanantaina 11.11.17 min

Ville ja Shirly pureutuu suomalaiseen päivittely- ja small talk-kulttuuriin, jääkiekkotähden arkaan paikkaan julkisella paikalla ja ranskalaisten ärsyttävyyteen.

Glämping on nyt in!

torstaina 7.11.18 min

Himangan FB-ryhmässä kuohuu. Honkanen joutui vaistomaisen kotisiivouksen uhriksi. Miten veturimiesten lakko 50-luvulta eroaa vuoden 2019 vastaavasta?

Nämä pitää kutsua Linnan juhliin

keskiviikkona 6.11.18 min

Selvitimme Suomen kiireisimmän työttömän. Shirlyllä on (taas) ongelmia autonsa kanssa, mutta Instagram on yhtä valheellinen kuin ennenkin. Tänään paljastui myös se, että Mikko ja Ville ovat Shirlyn parhaat ystävät.

Shirly teki rikoksen

tiistaina 5.11.16 min

SuomiRockin Aamussa Shirly ja Ville kertoivat rehellisesti varkauksistaan. Honkasen rikokset eivät ole kaikki vielä vanhenneet. Rikkaalla ja vauraalla on ISO ero, kysy vaikka Mikko Leppilammelta.

Täällä eroat varmasti!

maanantaina 4.11.21 min

Ei pitäisi suostua exän kanssa mainoskuviin. Karvinen toi Lontoon kosteat terveiset studioon ja Kinaret koki elämänsä parhaan hetken. Lisäksi ihmettelimme suomalaisten mediatottumuksia (Toivo Sukari uimahousuissa) ja Tempurin markkinointia.

Netti ei toimi: vapauttavaa!

torstaina 31.10.22 min

Netin toimimattomuus sai pojat muistelemaan ensimmäisiä kertoja netissä ja Pamela Anderssonia. Jotkut koomikot tienaa tosi kivasti ja Ville kertoikin saman jutun neljä kertaa, mutta hauskasti.

Pojat joutuivat pyramidihuijauksen kohteeksi

keskiviikkona 30.10.16 min

Hallitusneuvottelujen budjetti oli 180 000 euroa, mutta loppulasku oli 600 000 euroa, ja tätä me yritimme ymmärtää aamulla. Saunassakin käytiin, ja lineaarinen televisio ei ole kuollut, mutta on jo vanhainkodissa.

Karvinen tuuppasi jazz-muusikkoa

tiistaina 29.10.21 min

SuomiRockin Aamussa tänään: Kinaretin pahin fobia tapahtui juuri Tapiolassa. Honkanen ei ymmärrä naisten ajankäyttöä. Karvinen ehti ajaa kolarin ja hoitaa pankkiasioitaan.

Pitäis ottaa boudoir-kuvia

maanantaina 28.10.21 min

Yllätä puoliso tai työkaverit eroottisilla kuvilla! Isis-pomo saatiin kiinni elokuvatyyliin ja Shirlyllä oli taas tyttöjen ilta. Mitä sinä sait lahjaksi, kun täytit 18-vuotta?

Joulun fiilistely voi alkaa

perjantaina 25.10.18 min

Mikolla oli tänään yllätys Shirlylle, joka onnistui täydellisesti. Stockmannin kassiuudistus aiheutti kuitenkin erimielisyyttä. Ihmeteltiin myös, että miksi kukaan haluaa antaa lapselleen nimeksi Sukka tai Mustavaris.

Uuno Turhapuro on muoti-ikoni

torstaina 24.10.20 min

Ville löysi taudin, jonka Shirly tarvitsee. Jennifer Anistonin nuorekkuuden salaisuus on sellerimehu ja rasvaimu sekä kasvojen kiristys.

Hyvä Vaimo -palkinnon saa…

keskiviikkona 23.10.19 min

Tänä aamuna muodista puhuminen sai SuomiRockin Aamun studion ainoan muotitietoisen (Shirly, toim.huom.) vihaiseksi. Kinaret löysi taktiikan HopLoppiin ja Mikko antoi vinkin, että mitä ei ainakaan kannata koskaan hankkia vaimolle lahjaksi.

Tänään on YK:n vuosittainen Kim Kardashianin syntymäpäivä

tiistaina 22.10.14 min

Muista tehdä esisiivous, kun siivooja on tulossa. Näin tapahtuu kolmansilla treffeillä. Iso-Arska on 72-vuotiaana paljon kovempi kuin pojat kolmekymppisinä.

Kuka saa suuttua Brunbergin suukosta?

maanantaina 21.10.20 min

Shirly kävi I Love Me -messuilla, jossa oli teemana luomu ja botox. Jennifer Lopezin Hustlers -elokuva kertoo siitä, että miehet ovat helppoja. Se on totta.

Kauniit ja rohkeat -tähti on tosi rohkea

perjantaina 18.10.20 min

Näyttelijä Maitland Ward tekee nyt pornoa. Palautimme järjestyksen puhumalla koiranpennuista ja Kim Jong-Unista. Keksimme lisäksi Mall of Triplalle uuden ja paremman nimen.

Kultainen pönttö ja rasistin suukko

torstaina 17.10.20 min

Jos maailman kallein pytty onkin varastettu, niin rasismikeskustelua ei kukaan ole onneksi vielä vienyt. Mukana myös kasvoseerumit, raivohuone ja Lewis Hamiltonin kahdet kasvot…nämä eivät liity toisiinsa. Siis aiheet. Hamiltonin kasvot kyllä liittyvät…siis toisiinsa.

Huuhkajat vs. Love Island

keskiviikkona 16.10.19 min

Suomalaisen tunnistaa aina ulkomailla, hyvässä ja huonossa. SuomiRockin Aamun juoruvastaava S. Karvinen palasi ja toi huhufaktat mukanaan.

Nuoruuden haaveet ovat vaihtuneet terveyden ylistämiseen

tiistaina 15.10.17 min

Saako lihavan lihavuus-vitsille nauraa? Miksi U2 ei tullut Pori Jazzeille? Miksi Pietari pilaa ikuisen elämän? Löytyykö vastaukset?

Naiset saisi olla lapsellisempia

maanantaina 14.10.21 min

Älä valita, kun itse teit maailmasta paremman paikan kaikilla tavoilla. Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa koettiin järkytys, joka kosketti myös meitä.

Disney-elokuvat on rajuja aikuisille

perjantaina 11.10.22 min

Kinaretin voi heittää minne vaan ja aina se on kuin kala vedessä. Tästä George Clooneylle maksettiin. Nipa täyttää tänään 60-vuotta ja SuomiRockin Aamussa selvitettiin myös Anti-Nobelien saajat.

Kinaretille kävi Loirit

torstaina 10.10.20 min

Jos Huuhkajat menevät EM-kisoihin ensi vuonna, on se isompi juttu kuin MM-95 kulta, mutta valitettavasti kaikki tapahtuu liian myöhään. Ystävän kanssa ei kannata tehdä töitä, paitsi jos olet mies.

Kuinka kommentoit kohua, Jari-Matti Latvala?

keskiviikkona 9.10.14 min

Tänään SuomiRockin Aamussa otettiin suora satelliittiyhteys Walesiin. Ihmettelimme myös Putinin heikkoja hermoja sekä Peter Forsbergin menestystä bisneksessä.

Kun kissa on pois, niin hiiret tanssii pöydällä

tiistaina 8.10.21 min

Lääkintämies Kinaret esiintyi japanilaisille Suomen armeijan edustajana. ”Pojilla” tuli vanha olo, kun kuuntelivat uutta musiikkia. Käytiin myös autiolla saarella ja avaruudessa.

Tämä on IKEAn menestyksen resepti

maanantaina 7.10.22 min

Shirly sai oman salaisen tehtävän Love Island kuvauksiin ja panoksena on täytekakku.

Fitness on nyt wellness

perjantaina 4.10.18 min

Kehopositiivisuus toimii, jos olet laiha ja/tai nuori. Tänään myös kaljujen shampoovinkit perskarvoille ja Vantaan neronleimaus. LKOP, luojan kiitos on perjantai!.

Anne Kukkohovi on ihana

torstaina 3.10.15 min

Aamulla pelattiin totuutta ja tehtävää alusvaatteissa ja haaveiltiin Anne Kukkohovista. Eli normiaamu.

Shirly suuttui taas

keskiviikkona 2.10.21 min

Shirlyn mies jäi kiinni verekseltään, eikä riidalta vältytty. Heikki Malinen irtisanoi itsensä ja on todella suoraselkäinen herrasmies. Ja muutama muu juttu.

Soita jonnekin ja sano jotain!

tiistaina 1.10.20 min

Tänään SuomiRockin Aamussa yritettiin ymmärtää naisten puheita. Lisäksi teksti-TV on ihana asia, edelleen.

No, mitäs sä nykyään teet?

maanantaina 30.9.18 min

Tänä aamuna selvisi, mikä on ”missistressi” ja se, että kaikki työ on tärkeää.

Voiko traagisesta Estonian turmasta vitsailla?

perjantaina 27.9.19 min

Tänään juhlimme SuomiRockin Aamussa Teuvo Hakkaraisen uusia hampaita, rehellistä automyyjää ja Folke Westin paluuta.

Huonot Ja Hyvät Uutiset

torstaina 26.9.16 min

Villellä on tänään synttärit ja siksi Mikko piristi Villeä kertomalla kuinka lihava hän on. Kohdemainonta ei ole täydellistä, mutta toimii silti.

Näin tehdään täydellinen kauppalista

keskiviikkona 25.9.16 min

Tanssii Tähtien Kanssa kausi 12. alkoi sunnuntaina ja tänään selvisi jo 13. kauden ”tähtitanssijat”. Kannattaako laittaa naiset ja miehet armeijassa samaan tupaan?

Älä pölli Jopoa mun kaverilta

tiistaina 24.9.16 min

Honkanen ja Tallgren hoiti SuomiRockin aamun, ja Rean työmatka päättyi seinän voittoon. Herkuttelusta päästiin Loirin kautta tussun saloihin.

Uuno Turhapuro kuuluu yleissivistykseen

maanantaina 23.9.19 min

Shirly palasi juuri Epsanjasta eikä ole nähnyt yhtään Uunoa. Autoilu on Suomessa huomattavasti helpompaa kuin Espanjassa.

Luojan kiitos meillä on vaimot

perjantaina 20.9.17 min

Suomen urheiluhistorian legendaarisinta lausetta ei koskaan sanottu. Onko Mikko Rantanen liian nuori vai liian köyhä missille?

Sähkön hinta ei nouse, sanoi Jyrki Katainen

torstaina 19.9.21 min

Honkanen sai jotain, yllättäen ja pyytämättä, josta Kinaret on kateellinen. Kari Tapiosta kertova elokuva on menestys kaikesta huolimatta. Karvinen ottaa bronccoo.

Flunssa on tästä syystä pahempi miehellä kuin naisella

keskiviikkona 18.9.19 min

Turhien tutkimusten palkinnot on jaettu ja oikein meni. Työnantajan kannattaa antaa banaania ja omenaa alaisilleen.

Paten koirat ja Villen nenä

maanantaina 16.9.22 min

Myös auttamattoman alastoman kehosi kuva ja Napure Gin mietittää Villeä ja Reaa.

Yks juttu siitä pornovideosta vielä…

maanantaina 9.9.18 min

Todellinen romantikko (lapatossu) jättää fudismatsin väliin, jotta voi viettää aikaa puolisonsa kanssa. Shirly leikkipainii ja siitä on leikki kaukana.

SuomiRockin Aamu mukana pornovideossa!

perjantaina 6.9.18 min

Löysimme pornovideon, jossa pariskunta panee ja kuuntelee SuomiRockin Aamua samalla. Tämä on suurin kunnianosoitus, mitä voimme koskaan saada. Kiitos!

Olemme suututtaneet kaikki

torstaina 5.9.16 min

Posti-keskustelut aiheuttivat palautevyöryn, kiitos niistä kaikille. Villen nimi meni väärin uutiseen, mutta mainos meni täysin oikein.

Häpeävät ruotsalaiset ja hauskat venäläiset

keskiviikkona 4.9.17 min

Pian uimahalleista poistuu kyltit, joissa on shortsien päällä on punainen risti. Vielä kun lopetettaisiin kukkien antaminen urheilijoille hyvien suoritusten jälkeen.

Rahaa ei ole mihinkään turhaan

tiistaina 3.9.21 min

Alkon toimitusjohtaja Leena Laitinen ottaa 350 000 euroa vuodessa siitä, että myy yksinoikeudella junasta myöhästyneille suomalaisille postinjakajille viinaa.

Meistä tuli sellaisia, joille nuorempina naurettiin

maanantaina 2.9.16 min

Kiinalaiset ovat kerrankin keksineet jotain ihan itse, ja sinä tykkäät siitä. Postin johtaja on kauppatieteiden führer.

Marko Anttila spesiaali

torstaina 29.8.15 min

Maailmanmestari Marko Anttila kertoi, onko hänestä tulossa patsas ja muisti myös yhteisen kylpemishetken Kinaretin kanssa.

Älä syö kärpässientä

keskiviikkona 28.8.20 min

Kyllä välillä hävettää olla suomalainen. Topi koki kovia karkkihyllyllä. Brasilia vastaan Ranska -matsia on hauska seurata.

Tällaisen miehen nainen haluaa

tiistaina 27.8.17 min

Parittaja Shirly Karvinen kertoo tänään(kin) Suomi Rockin Aamussa totuuksia ja tukee miestään sokerilakossa. Myös Mikko ja Ville olivat paikalla.

Jäätävässä helteessä ei ole helppoa

maanantaina 26.8.18 min

Mitä enemmän on rahaa, sitä vähemmän on somessa. Avaruudessa on tehty rikos, ja jääkiekonpelaaminen kannattaa lopettaa ja aloittaa e-sportsura.

Näin pääset lopullisesti eroon puhelinmyyjistä

perjantaina 23.8.18 min

Kalliita vaatteita ostetaan siksi, että ne saisi riisua pois päältään. Filosofian lisäksi mukana krokotiili, jätesäkki ja Putinin koemaistaja.

Ville Valo on moniosaaja

torstaina 22.8.21 min

Kinaret, polkupyörä ja vanha rouva – voisi olla pornoelokuvan nimi, mutta ei ole. Putin pelkää henkensä edestä ja Floyd Mayweather tienasi 10 sekunnin videolla yli 2 miljoonaa.

Kohta tulee "Aito Instagram"

keskiviikkona 21.8.21 min

Terässiat Kinaret ja Honkanen pohtivat tänään SuomiRockin Aamussa printtilehden lukijoita ja Applen tulevaa tappiota.

Love Island ei sovi meille

tiistaina 20.8.15 min

Jallun toimitus on siirtynyt meteorologipuolelle. Tomaatit ja sipulit saa haistaa lannoitteen. Robin Ace Räikkönen sai sponsorin.

Mies jää aina kiinni naiselle huijaamisesta

maanantaina 19.8.17 min

Nainen myy, mutta mies hoitaa kaupat. Nainen häpeää miestä aivan eri syistä kuin mies naista. Tänään kuultiin miehen totuus Suomirockin Aamussa.

Älä päästä miestä ilman ohjeita kauppaan

perjantaina 16.8.20 min

Andy McCoyn huoli on helposti ratkaistavissa. Ville fiksasi juomapelin lapsilleen korismatsiin.

Näin toimii vain aito herrasmies

torstaina 15.8.17 min

Romantiikka ei ole kuollut, se on vain muuttanut muotoaan. Kutsunnat alkoi tänään ja huoli on suuri.

Facebook salakuuntelee sinuakin

keskiviikkona 14.8.21 min

Mikä on huonoin elokuva, jonka olet nähnyt enemmän kuin kaksi kertaa? Katy Perry ahdistelee, hyi hyi.

George Michael on Kinaretin hyvä ystävä

tiistaina 13.8.17 min

SuomiRockin Aamussa tänään: Karvinen oli aamulla tuttu Jurassic Park -huppari päällä studiossa, vaikka piti olla lentokoneessa matkalla Espanjaan. Klamydian (taudin tällä kertaa) tulevaisuus näyttää pahalta.

Villeä pelottaa tuleva nenäleikkaus

maanantaina 12.8.14 min

Kun oluesi kaatuu ja harmittaa, niin yritä muistaa suhteellisuudentaju.

Mitä Sauli Niinistö yrittää peitellä?

perjantaina 9.8.19 min

Savoy ei ole enää entisensä. Hyviä säästövinkkejä myös tänään.

Suomen nuoriso on pilalla

torstaina 8.8.20 min

Sade yllätti radiotoimittajan tänä aamuna. Shirlyllä on asiaa kukista ja kakasta.

Pojilla ei tylsää hetkeä tule

keskiviikkona 7.8.18 min

Miehen tekeminen onnelliseksi on helppoa. Jahti olis kiva. Freddy-housut ovat huijausta!

Avioliitto on hyvä sydämelle...

tiistaina 6.8.22 min

...mutta rahat menee ja tukka lähtee. Kuuntele Shirlyn paskimmat treffit ja Mikon fitness - vinkit.

Kuinka joku voi olla näin julma Rita Niemelle?

maanantaina 5.8.19 min

Rita Niemen instagram kaapattiin. Victoria's Secret alusvaatenäytös perutaan. Miesflunssa. Ja muita huonoja uutisia.

Karvinen tykkää rallin kuhinasta

maanantaina 5.8.16 min

Naisten shoppailun salat aukesi vihdoin Mikolle. Vesa-keskinen-darra ei naurata.

400 euroa pyyhkeestä on ihan ok

torstaina 1.8.19 min

Kuuntele SuomiRockin Aamusta, miten päästä feissareista eroon.

Ei oo reilua, jos on liian hyvä

keskiviikkona 31.7.17 min

Wiskarila-ravintolalla on yksi ongelma. Suomalainen alkoholi pärjää nyt maailmalla.

Ei pitäisi myydä autoa kaverille

tiistaina 30.7.17 min

SuomiRockin Aamussa tänään: Stockmannin osastovisualisti on nero. Karvinen koki vihdoin itse, mitä on vaimon pelko.

Shirlyn instagram on kulissi

maanantaina 29.7.16 min

SuomiRockin Aamu on kesälomilta takaisin! Aamussa tänään: Robotti-imuri on karmea keksintö. Shirly kävi Hangon regatassa ensimmäisen ja viimeisen kerran.

Ville on rasisti...vahingossa

perjantaina 28.6.18 min

SuomiRockin aamussa käsiteltiin case Nanna Karalahti, Sami Yaffalta löytyy hiottu viinilasitekniikka ja Honkanen miettii ostaako vaimolleen karkkia vai ei. Stadilainen räppäri, suomenkiinalainen supermissi ja perunajunttipunkkari eli SuomiRockin Aamu tarjoilee joka päivä yhdet sähkeet ja viisi muuta juttua kermakastikkeessa ja minttupedillä. Mikko Honkanen, Shirly Karvinen ja Ville Kinaret palveluksessanne.

Prinssi Charles on rahamies

torstaina 27.6.18 min

SuomiRockin aamussa Karvinen palasi vielä kesän juhannusheiloihin, spermapankin kautta päästiin saastuttamiseen ja Himangan kirkko ei pidä kiirettä infolehtien päivittämisessä. Stadilainen räppäri, suomenkiinalainen supermissi ja perunajunttipunkkari eli SuomiRockin Aamu tarjoilee joka päivä yhdet sähkeet ja viisi muuta juttua kermakastikkeessa ja minttupedillä. Mikko Honkanen, Shirly Karvinen ja Ville Kinaret palveluksessanne.

Lääkintämies Kinaret pelastaa ihmishenkiä

keskiviikkona 26.6.20 min

SuomiRockin aamussa selvitettiin mitä tarkoittaa foody call, kaupassa käynti ärsyttää Villeä ja Creme fraiche purkin muutos järkyttää. Stadilainen räppäri, suomenkiinalainen supermissi ja perunajunttipunkkari eli SuomiRockin Aamu tarjoilee joka päivä yhdet sähkeet ja viisi muuta juttua kermakastikkeessa ja minttupedillä. Mikko Honkanen, Shirly Karvinen ja Ville Kinaret palveluksessanne.

Antti Rinne, maksa velat

tiistaina 25.6.18 min

SuomiRockin aamussa Madam Shirly ennustaa Jamie Cullumin parisuhteen kestoa, omakotitalo ei sovi Honkaselle ja Kinaret on voittanut ilmastonmuutoksen. Stadilainen räppäri, suomenkiinalainen supermissi ja perunajunttipunkkari eli SuomiRockin Aamu tarjoilee joka päivä yhdet sähkeet ja viisi muuta juttua kermakastikkeessa ja minttupedillä. Mikko Honkanen, Shirly Karvinen ja Ville Kinaret palveluksessanne.

Ulkohuussi tuotti ongelmia

maanantaina 24.6.19 min

SuomiRockin aamussa käytiin läpi juhannusmuistoja, hääruoka erikseen miehille ja naisille aiheutti närää ja kulholle oli löydetty hyvä hinta. Stadilainen räppäri, suomenkiinalainen supermissi ja perunajunttipunkkari eli SuomiRockin Aamu tarjoilee joka päivä yhdet sähkeet ja viisi muuta juttua kermakastikkeessa ja minttupedillä. Mikko Honkanen, Shirly Karvinen ja Ville Kinaret palveluksessanne.

Sitä juhannusta ei Karvinen unohda.

torstaina 20.6.16 min

SuomiRockin aamussa paljastui tanhutanssin taitaja, Janina Fry on kuumin juhannusneito ja Honkanen on kateellinen. Stadilainen räppäri, suomenkiinalainen supermissi ja perunajunttipunkkari eli SuomiRockin Aamu tarjoilee joka päivä yhdet sähkeet ja viisi muuta juttua kermakastikkeessa ja minttupedillä. Mikko Honkanen, Shirly Karvinen ja Ville Kinaret palveluksessanne.

Karvisen ja Honkasen somesota

keskiviikkona 19.6.18 min

SuomiRockin Aamussa ihmeteltiin influencereiden Tsernobyl haippia ja juontajien somesota herätti huomiota. Shirly muuten vihaa edelleen sähköpotkulautoja.

Maisa Torppa on kaikkien juhannusheila

tiistaina 18.6.18 min

SuomiRockin Aamussa Shirlyltä lipsahti vahingossa kehu, selvitettiin juontajien juhannusheilat ja pohdittiin syrjäyttääkö itsepalvelukassat pian perinteiset kassat.

Mikko Kärnä ei tullut Helsinkiin kävelemään

maanantaina 17.6.18 min

SuomiRockin Aamussa Karvinen ei tajua RitAkia, Honkanen ihmettelee, miksi kaikki pitää kuvata ja anomus on laitettu vaimolle tulevista Rean häistä.

Some on suurta kusetusta

perjantaina 14.6.18 min

SuomiRockin Aamussa Honkasen ihanan pizzakuvan takaa löytyi erilainen totuus, lääkäri saa haukkua läskiksi ja avokado on käytännössä kranaatti.

Jalkapalloa ilman paitaa ja tangat jalassa

torstaina 13.6.17 min

SuomiRockin Aamussa Shirlyn puoliso käyttää tuttua kikkaa Frendit-sarjasta, ja rasputin-seksikartano Tallinnassa tuo mukanaan erikoisia mahdollisuuksia.

Shirly ei ymmärrä Mikon addiktiota

keskiviikkona 12.6.16 min

SuomiRockin Aamussa tietokoneongelmat sai juontajat pohtimaan nörttien valtaa. Lisäksi ihmeteltiin Kuningatar Elisabethin ja Prinssi Philipin pitkän suhteen salaisuutta.

Anne Kukkohovi haluaa Honkasta

tiistaina 11.6.19 min

SuomiRockin Aamussa Shirly on lähtenyt mukaan konmari-trendiin, Mikko sai uuden yllättävän seuraajan Instagramissa ja aamun Laiva on lastattu -kilpailu oli epäreilu.

Päiväkodissa lapset oppii uusia sanoja

maanantaina 10.6.18 min

Honkanen tapasi Shirlyn miehen ensimmäistä kertaa, ja vähän hävettää. Shirly oli lääkäreiden ympäröimänä häissä ja krapulahan siitä tuli.

Backstreet Boys vai vanhojen miesten Scandinavian Hunks?

torstaina 6.6.20 min

SuomiRockin Aamussa Backstreet Boys jäsenien vanhentuminen harmitti, booty call herätti kysymyksiä ja lisäksi vertailtiin Japanin ja Suomen Muumilaaksojen eroja.

Mikä on Päivi Räsäsen seksibiisi?

keskiviikkona 5.6.19 min

SuomiRockin Aamussa käytiin läpi housujen roikottamista, biisiä joka soi Päivi Räsäsen bylsiessä ja sitä, että Wolt kuski toi Shirlylle mukanaan muutakin kuin ruokaa.

Kinaretilta ja Honkaselta trumpettihousuille jyrkkä ei!

tiistaina 4.6.18 min

SuomiRockin Aamussa mietittiin rasistien masturbointitottumuksia, Shirlyn häitä ja ennustettiin Suomen tuleva euroviisuedustaja.

Shirly on äijä ja pojat naisia

maanantaina 3.6.19 min

SuomiRockin Aamussa epäiltiin Antti Rinnettä robotiksi, vihannesosaston muuttuminen aiheutti närää ja viuhahdus toi lisää seuraajia.

Viro & jahti -paniikki

perjantaina 31.5.16 min

SuomiRockin Aamussa panikoi virolaiset, jahdin kapteeni, Anu Saagim, eturauhasvaivaiset vanhat miehet sekä Ismo ja Ilkka Alangon isosetä.

Mikä on käty?

keskiviikkona 29.5.19 min

Miten Miss Suomi -kiertueella juhlitaan?

Mörkö ja Savinainen juhlahumussa

maanantaina 27.5.18 min

SuomiRockin Aamun puhelinhaastattelussa Leijonat Marko "Mörkö" Anttila ja Veli-Matti Savinainen. Löikö Mörkö sisään?

Jens ja Mons, miksi kyyn eleet?

perjantaina 24.5.12 min

Yks 6-1 drinkki, kiitos. Mistä tietää, että ilmastointi pragaa?

Shirlyä pokataan salilla

torstaina 23.5.18 min

Squash-liitto on pervo. Kuuntele Mertarannan selostus etukäteen.

Suomen paras duuni oli...

keskiviikkona 22.5.17 min

Huawei Top Hits ja muuta tärkeää.

Prinssi uljas ja Ikean taikapeili

tiistaina 21.5.16 min

Ilmastonmuutos uhkaa Honkasten rantatonttia.

Kukaan ei ole niin tossun alla kuin Antti Ketonen

maanantaina 20.5.18 min

Älä tee näitä virheitä synnytyksessä.

Nyt on huijattu olo

perjantaina 17.5.20 min

Kaapo Kakko on ihku.

Ville löi tuntematonta miestä

torstaina 16.5.17 min

Shirly ja Mikko löi sen sijaan vetoa ja panos on kova.

Romanttinen ripuli

keskiviikkona 15.5.17 min

Siili on viidakon kuningas, ja Shirly pohtii lesboksi ryhtymistä.

Sä saat mun uimahousut repeemään

tiistaina 14.5.18 min

Maailman paras näyttelijä on Lisa Ann.

Äitienpäivä meni täysin pieleen

maanantaina 13.5.18 min

200 miljoonan jahdilta kuului pamaus. Leivän voi muuten tehdä väärin.

Shirly pilasi Mikon kauppareissun

perjantaina 10.5.19 min

Yksikään nainen maailmassa ei osaa tehdä nopeaa päätöstä.

Eduskunta blaa blaa blaa

torstaina 9.5.18 min

Shirly lähes kuoli. Joensuussa poliisi ei etsi miestä tai naista, vaan henkilöä.

Sukkien kulumisen ja isyyden ydin

torstaina 9.5.20 min

Kun Mikko puuttuu SuomiRockin Aamun studiosta, Ville ja Shirley pomppivat pöydillä.

Ruma tatuointisi on kohta kehyksissä

tiistaina 7.5.18 min

Muista ottaa välivesi, kun kerrot faijavitsin MET-gaalassa tai FB-kirppiksellä. Huh, sain kaikki aiheet mahtumaan yhteen lauseeseen.

Ruotsalaiset eivät osaa jonottaa

maanantaina 6.5.18 min

Toisaalta suomalaiset eivät osaa kasata budjettia.

Mikko ja Ville tuntee myös julkkiksia

perjantaina 3.5.15 min

Vegaanit valloittavat nyt makuuhuoneen ja Brad Pitt osti exälleen 70 miljoonan lahjan.

Vapu ei lopu

torstaina 2.5.20 min

Pienten vapun jälkihöyryjen jälkeen tutustumme partiotoiminnan tuhoamiseen ja juontajien sukukalleuksiin...siis ihan tavaroihin.

Kaljuja miehiä syrjitään

tiistaina 30.4.19 min

Jos on vegaani crossfit-harrastaja, joka lenkkeilee eikä ole katsonut Game Of Thronesia, niin mistä hän kertoo ensin?

Shirly tutustui Kiinassa dildoihin

maanantaina 29.4.16 min

Ajatuksia voi jo lukea, mutta huonosti. Shirly kävi Kiinassa ja tuli takaisin.

Lentoylpeys

keskiviikkona 24.4.19 min

Kinaretti ja Pastori Potapoff potevat herkkusyyllisyyttä, lentoylpeyttä, pohdiskelevat lakuliivejä sekä tutustuvat Suomi-safe Baariin.

Whatsappin uusi ominaisuus saa naiset vihaiseksi

torstaina 18.4.17 min

Planet of the Apes on totta ja sinulla saattaa olla pettäjänaama.

Tervetuloa Kultainen Juha Hiitelä -gaalaan!

keskiviikkona 17.4.20 min

On Vantaan vika, että Perussuomalaiset eivät voittaneet vaaleja, ja muita tärkeitä asioita.

Maailman huonoin lahja miehelle

tiistaina 16.4.14 min

Parta on vessan tasoinen bakteeripesäke. Mitä tarkoittaa rakkauskipuilu?

Vaalit

tiistaina 16.4.18 min

Vaalien lisäksi lasten synttärit jännittää.

Tämä on Temptation Eduskunta

perjantaina 12.4.19 min

Kun kaunis / komea puoliso on pois, mitä tapahtuu kotona?

Kuuntele KAIKKI Shirlyn salatusta avoliitosta!

torstaina 11.4.18 min

Tämän podcastin tarjoaa nainen, joka on julkisesti puhunut "salatusta" avopuolisostaan jo puoli vuotta. Mukana myös Pieru-Honkanen ja Kansikuva-Kinaret.

Mustat aukot ja keltainen Lahti

keskiviikkona 10.4.18 min

Mutta myös poikien auttava puhelin. Emmekä ole ihan varmoja, onko ne enää nuoria, jotka sinne soittelee.

Asiakas on usein väärässä

tiistaina 9.4.19 min

"Kiitos kun soitit, mutta tää on tosi helppoa tehdä netissä."

Miesten saunavuorolla tapahtuu

maanantaina 8.4.17 min

Paljon maksaa euron juusto? Shirly osti ilmeisesti uuden kukkaruukun, ei olla ihan varmoja.

Toi vaihe menee kohta ohi

sunnuntaina 7.4.19 min

Nuoret ja Jehovan todistajat eivät osaa.

Miksi mies ei kerro seksifantasiaansa?

torstaina 4.4.18 min

Mikä ero on radiojuontajalla, suosikkijuontajalla ja tähtijuontajalla?

Janina Fry on vampyyri

keskiviikkona 3.4.18 min

Shirlyn kuva kahden vuoden takaa pelastaa päiväsi ja pilaa hänen.

Hyvää lomaa TPS:n Jonne Virtanen

keskiviikkona 3.4.18 min

Lasten kanssa pärjää, kun niitä on vaan tarpeeksi monta. Hyvä ystävä auttaa sinut suohon, mutta ei ylös sieltä.

Isovaarin seksielämän kommentointi saattaa hävettää

keskiviikkona 3.4.16 min

Ristiäisissä saatanan mainitseminen saattaa myös hävettää. Tänään hävetti SuomiRockin Aamussa lähes kaikki.

Shirly elää Mikon unelmaa

perjantaina 29.3.19 min

Nuoriso on aivan liian vähän pilalla. Nicholas Cage ja Reinot konkurssiin.

Paras uutinen 90-luvulta tänään

torstaina 28.3.19 min

Matkailu kannattaa lähes aina. Turhien tavaroiden myyminen ainakin kannattaa.

Jameson vs. Beckham

keskiviikkona 27.3.16 min

Kannattaako Shirlyn haastaa kollegat oikeuteen? Tyhmintä, jota olen tehnyt keittiössä on...

"Löysä kasa" on paras kehu aikoihin

tiistaina 26.3.18 min

Tänään oli historiallinen aamu. Miten Shirlyä ei saa kosia?

Mikä on naisen erektio?

maanantaina 25.3.15 min

Kenellä on aikaa tehdä pippelivideoita? Miksi parkettimies ansaitsee oman runonsa?

Kaikki on nyt selvitetty

maanantaina 25.3.18 min

SuomiRockin Aamussa Shirly kävi Ikeassa, Mikolla on pukuongelma ja Ville kertoi, kuinka kaikki on nyt selvitetty.

Kannattaako salakatselu?

torstaina 21.3.17 min

SuomiRockin Aamu alkoi vuolailla kehuilla, ja sitten Shirly suuttuikin kaikille miehille.

Häviämisen alkeet

maanantaina 18.3.18 min

Häviämisen alkeet opitaan biologian kautta. Biologia vaikuttaa myös 90-luvun Salma Hayekin suosioon, mutta aaveiden metsästys ja kristallista ennustaminen menee jo vähän ohi. Että tällaista SuomiRockin Aamussa tänään.

Kenen takia Shirly olisi valmis vaihtamaan joukkuetta?

perjantaina 15.3.15 min

SuomiRockin Aamussa tänään: Miehet käy nykyään jopa lääkärissä. Me ei olla onneksi ihan niin vanhoja vielä.

Pamela Anderson ja noloin hetki ikinä

torstaina 14.3.21 min

Tänään tv:ssä Barb Wire, muista katsoa. Shirly tarvitsee elämäänsä Jeesuksen.

Turhin omistamasi asia on...

keskiviikkona 13.3.17 min

Miten työtön voi olla miljardööri, ja mikä on huonoin työhaastattelu koskaan?

Ostaisitko sinä käytetyt pikkuhousut?

tiistaina 12.3.18 min

SuomiRockin Aamussa tänään: Shirly keksi bisnesidean, jota Mikko jalosti. Mitä hyötyä / haittaa on nenän kaivamisesta?

Lapselle nimi

maanantaina 11.3.17 min

SuomiRockin Aamussa: Shirly keksi lääkkeen krapulaan ja dildo on vanhempi keksintö kuin pyörä.

Tolppakiipeilyä

torstaina 7.3.19 min

Luopumisen tuskaa Greenpeacesta, seksinukkeja sekä suomalaista turismia parhaimmillaan. SuomiRockin Aamun studiossa Kinaretti ja Shirly.

Alina Voronkova Special

keskiviikkona 6.3.22 min

Miss Suomea, Alina Voronkovaa, huoletti SuomiRockin Aamussa vampyyrihoidot, lentokoneiden siniset penkit ja postin kulku.

Ovimiehen tyyneys

perjantaina 1.3.20 min

Kuka hieroo kakkaa lasten naamaan? Kuka niputtaa poikalauman? Nämä asiat selviää SuomiRockin Aamussa! Lisäksi juttua Dopinginsta ja hormoneista.

Kulttuurierot

torstaina 28.2.18 min

Minkälaisia eroja on suomalaisen ja amerikkalaisen vessakulttuurissa? Inttijuttuja ja vippiboxeja, siitä on tämän tehty tämän päivän SuomiRockin Aamu.

Ura

keskiviikkona 27.2.21 min

Rautakaupasta esiintymislavoille, tv-juontajasta salakuvaajaksi. Minkälainen ura sinulla olisi? Muun muassa näitä asioita pohtii SuomiRockin Aamu

Pallituuletus

tiistaina 26.2.22 min

Paalituuletuksia ja pitkiä tuomioita sekä järkyttyneitä äityleitä. Mistä ihmeestä on kysymys? Se selviää SuomiRockin Aamussa

Invavessa

maanantaina 25.2.17 min

Tänään SuomiRockin Aamussa Ville Kinaret ja Pastori Potapoff ruotii valonnopeutta. Miten invavessa liittyy siihen? Mitä löytyy Tinderistä? Onko se jotain, joka maksoi Kevin Hardin juontajanhommat?

Kuka varasti huomion?

perjantaina 22.2.17 min

Kuka varasti show? Mitä Kardashianille kuuluu? Oliko Martti Syrjä jo syntyjään vanha? Näihin saat vastauksen SuomiRockin Aamussa. Lisäksi mukana kulkee myös sirkkoja, koiria ja vihaisia vanhempia.

Perintöä odotellessa

torstaina 21.2.20 min

Voiko kissa kerryttää omaisuutta? Mikä on sopiva hinta muumimukille? Tunnistatko ääniä menneisyydestä? Kuuntele SuomiRockin Aamua niin saat vastaukset noihin kysymyksiin!

Kukkia ja jäätelöä

keskiviikkona 20.2.17 min

Kuinka voidella hyvää kuvaa itsestään? Miten kohdata peliriippuvainen? Kuinka usein gynelle? SuomiRockin Aamussa opitaan myös uusi kieli ja päästään pakkaamisen salaisuuksien ytimeen.

Tyydyttäjä pro 2

tiistaina 19.2.18 min

Kaksinaismoralismia ja herkkupelkoa SuomiRockin Aamussa. Myös Katariinan maailma on parannettavana.

Poliisi vie

perjantaina 15.2.17 min

Minkälaisia kappaleita sinä soitat lapsillesi! Kaikkea ei kannattaa valuttaa pienimpien tärykalvoille. Muun muassa tästä keskustellaan SuomiRockin Aamussa. Maailmanparantajat ovat myös vetäneet sankarin viitat ylleen ja pelastavat Anun maailman.

Risto Räppääjän fantasiat

torstaina 14.2.17 min

SuomiRockin Aamussa ihmetellään lastenohjelmien nimiä, käydään läpi pornon vallankumousta ja rakennetaan Trumpin muuria. Myös Markuksen ongelmaa ratkotaan SuomiRockin Aamun Maailmanparantajissa.

Ällöttävästi raskaaksi

keskiviikkona 13.2.17 min

Sinä hormoonihöyryissä oleva nainen, joka haluat lapsia hinnalla millä hyvänsä, älä sorru petokseen. Kuuntele SuomiRockin Aamua ja tiedät millaisesta petoksesta on kyse! Puhetta myös muita parisuhteen salaisuuksia ja puhetta uniapneasta.

Miesflunssa

tiistaina 12.2.16 min

SuomiRockin Aamussa pureudutaan miesflunssan syvimpään olemukseen ja Noran maailmaa parannnetaan laulun keinoin. Eläinoikeudet ja Cardi B saa myös osansa SuomiRockin Aamun tarjoilusta.

Aquaman ja "ISO PÄÄ"

maanantaina 11.2.15 min

SuomiRockin Aamussa Mikko ja Shirly käyvät läpi tatuointi-ideoita ja koiran hoitovaihtoehtoja. Aquaman ja "ISO PÄÄ" saa myös osansa.

Kalakeittoa taksissa

perjantaina 8.2.18 min

Mistä Marille mies? Maailmanparantajat SuomiRockin Aamusta auttaa miehen löytämisessä samalla kun kalakeitot lentää syliin ja patterista vedet valuvat lattialle. Kuukautiskiukkukin iskee yllättäen.

Viimeiset sanat

torstaina 7.2.17 min

Viimeisiä sanoja ja thaimaalaisia paikkojen nimiä. Niistä on tehty SuomiRockin Aamu

Leppilammen itku

keskiviikkona 6.2.16 min

Kun oma toksinen maskuliinisuus on koetuksella täytyy sitä vahvistaa poppakonstein musiikilla, jota SuomiRockin Aamu tarjoilee. Mikko, Ville ja Shirly pohtii myös miten Robinin ura kääntyy englanniksi? Luvassa on myös myös hieman huonoja uutisia tupakoitsijoille Havaijilta.

Radioperunat

tiistaina 5.2.14 min

Radiolla on hyvä tulevaisuus, kertoo SuomiRockin Aamu. Niken maailmaa parannetaan musikin keinoin ja luodaan sohvaperunoiden radiokorvikkeelle pohja.

Krokotiiliristeily

maanantaina 4.2.20 min

Erikoisia laivareissuja ja mekon sovittamista. SuomiRockin Aamua hämmentää myös nykyräppäreiden pukeutuminen ja jäätiköiden sulaminen.

Pokailua ja Maailman parantamista

perjantaina 1.2.19 min

SuomiRockin Aamu heittää kehiin parhaat pokauslainit ja pohtivat ystävänpäivän mahdollisuuksia. Lisäksi SuomiRockin Aamu alkaa ratkomaan ongelmiasi. Käy kertomassa ongelmasi osoitteeseen https://www.radiosuomirock.fi/ohjelmat/suomirock-aamu

Röntgenmuna

torstaina 31.1.20 min

SuomiRockin Aamussa puhutaan miesten sukukalleuksien monimuotoisuuksien lisäksi peliaddiktiktioista ja vegemorsiamista.

Kummilapsia tai huonekalutinderiä

keskiviikkona 30.1.16 min

SuomiRockin Aamussa kerrotaan lapsuuden vaikeuksista ja huonekalujen kasauksesta. Luvassa myös pipolätkää ja väärää informaatiota.

Kukkia ja vanhoja kuvia

tiistaina 29.1.18 min

Kukkakauppojen konseptia pitäisi uudistaa markkinan muuttuessa. SuomiRockin Aamulla on vinkkejä kukkakauppiaille tuotekehitykseen. Lisäksi Ville, Mikko ja Shirly antavat palautteen eräästä hoitolaitoksesta ja ruotivat Shirlyn vanhoja kuvia.

Pulkkamäestä thaihierontaan

maanantaina 28.1.17 min

Suomi on hyvä paikka asua. On pulkkamäkiä sekä thaihierontoja ja ennen kaikkea olemme ekologisia. Näistä aiheista puhutaan SuomiRockin Aamussa.

Mihin liukuvoidetta voi käyttää?

perjantaina 25.1.14 min

LKOP. Luojan Kiitos On Perjantai. Tänään sen huomasi.

Kun kakka ei pysy sisällä

torstaina 24.1.15 min

Joskus vaan kakka ei pysy sisällä. Auttaako pidätysongelmiin uusi dietti tai kenties oma Spotifyn soittolista? Näihin pohdintoihin vastauksia jakelee SuomiRockin Aamu.

Laturaivoa ja ralliraitoja

keskiviikkona 23.1.18 min

Kuka kohtaa raivoa ladulla? Kuka paskoi kaivoon? Miten toimia kun löytää lompakon? Onko tomaatit hyvä sijoituskohde? Kuuntele vastaukset näihin kysymyksiin SuomiRockin Aamussa.

Seksiä hautajaisissa

tiistaina 22.1.17 min

Tämän päivän tasa-arvouutiset tarjoilee SuomiRockin Aamu. Tarjolla naisvalmentajia, turkulaisia orgasmeja sekä apua ahdistukseen.

Tasa-arvoa lumikinoksissa

perjantaina 18.1.18 min

SuomiRockin Aamussa ihmetellään myös Shirlyn kulmakarvoja ja ruoditaan urheilugaalan käytäntöjä.

Sääjeesus ja ärsyttävä työkaveri

torstaina 17.1.24 min

SuomiRockin Aamussa ihmetellään lisäksi Suvi Lindenin elämää ja järjestellään kenkiä 3m2 huoneessa.

Kotiintulemista ja ripsien huoltoa

keskiviikkona 16.1.18 min

SuomiRockin Aamussa puhutaan myös dopingista ja Facebookin kuvahaasteesta.

Sörkän vessat ja Graalin maljat

tiistaina 15.1.20 min

SuomiRockin Aamussa muistellaan myös Pekka Sauria ja Venla gaalaa.

Häpeää ja Hiekotusta

perjantaina 11.1.25 min

Häpeän ja hiekotuksen lisäksi SuomiRockin Aamussa Ville ja Shirly puhuvat rakastelun ja liikunnan yhdistämisestä sekä parisuhteen vakuuttelusta.

Parisuhteen hoitoa

torstaina 10.1.23 min

SuomiRockin Aamussa puhutaan parisuhdekoukeroiden lisäksi myös kummituksista sekä peräkärryistä.

Varaston siivousta ja ranskalaisia naturisteja

keskiviikkona 9.1.25 min

Tuottaako tavarat sinulle iloa? Oletko tavannut ranskalaisia nakuilijoita? Ville ja Shirly pohtivat, onko kasvojentunnistus turvallista? Kuulemme myös terveisiä Las Vegasista.

Kamelin varpaat

tiistaina 8.1.19 min

SuomiRockin Aamussa asiaa kamelin varpaista, mutta myös vastapainoksi tulevaisuuden teknologiaa, kuninkaallisia, rakkautta ja pelin tuomaa jännitystä.

Rasistinen ihana Suomi

maanantaina 7.1.18 min

Hoitotahdon ei aina tarvitse olla vakava asia. Kevätkääryleiden sekä pätemisen ABC.

Suomalainen mies on helmi!

perjantaina 4.1.20 min

Mikä oli myrskyssä pahinta? Pitääkö valittamisesta maksaa?

Dick Appointment

perjantaina 21.12.201821 min

Miten saa Putinin kateelliseksi? Mikä on Dick Appointment? Mikä on Villen uudenvuodenlupaus?

Se laitetaan sinne

torstaina 20.12.201819 min

Mutta ei siis se, eikä sinne, senkin pervo. Joulun ödöörinen ilmatila ei kuulu aina kinkulle ja piparille, eikä taksi vain lapsiasiainvaltuutetulle, vaikka välillä siltä vähän tuntuu. Toivo Sukari harrastaa myös tantraa. Kauan. Tosi kauan. Siis ihan sikakauan.

Joululahja miehelle -opas

keskiviikkona 19.12.201820 min

Ja ihan pientä Ryan Philippe -ihastelua välillä, ettei aina ja jatkuvasti puhuta vain Anne Kukkohovista. Vuokattilaisten rahantekosampo sekä suomalainen pykäläviidakko jälleen pöydällä.

Pingviinikävelyä ja tillin haistelua

tiistaina 18.12.201821 min

Lieko käsittelyssäkin olevaa amerikkalaista tarmoa vai mitä, mutta Paavo Väyrynen ja Megan Markle eivät luovuta.

Taksilla mäkkii!

maanantaina 17.12.201821 min

Voice of Finlandia ei missään nimessä saa voittaa! Savolainen kalastus tutuksi -kurssi. Miesten ja naisten... voitko kuvitella... EROT tapetilla.

Koti, uskonto ja isänmaa

perjantaina 14.12.201819 min

Miksi mennyt mies ei piittaa sokerijuurikkaasta? Miksi Ville ei ole enää automyyjä? Vuosisadan työtarjous pöydällä myös.

Jumalattoman kallista ruokaa!

torstaina 13.12.201818 min

Ökyruoan lisäksi SuomiRockin Aamun käsittelyssä... aivan... osamaksu perperi, Mario Bros, veljeskansamme Japani sekä joka joulun vitsaus: villasukat.

Miesten ja naisten biologinen ero ja muita kauhutarinoita

torstaina 13.12.201820 min

SuomiRockin Aamun kauhutarinoissa tänään intialaiset häät, Donald Trumpin voitto oikeudessa ja Stockan Herkku. Iik!

Trump vai Markle - vaikea peli!

tiistaina 11.12.201817 min

Pissipää-kaksikon lisäksi SuomiRockin Aamun mankelissa liiskaantuu myös salibändääjät, missit, Suomen laki, Tapiolan uimahalli ja Sauli Niinistön ajokortti.

Miss Espanja ja bikinikierroksen mysteeri

maanantaina 10.12.201818 min

SuomiRockin Aamun aiheena myös aina romanttiset talipunkit, salibandy ja NHL-vaimotyrkyt. Hyökätään myös vähän Touko Aallon jykevien rintalihasten kimppuun.

Linnan juhlat

perjantaina 7.12.201820 min

Kuka oli Linnan juhlissa edukseen ja minkä mokan moni oli tehnyt kampauksen kanssa? Miksi ruotsia ei pitäisi puhua Linnan juhlissa? Minkälainen firma olisi Second Day Solutions?

Eija-Riitta Korhola fan club 2012

keskiviikkona 5.12.201817 min

Kuten arvata saattaa niin Linnanjuhlien pukuloistoa, mutta myös Linnaa likaisempia paikkoja, valehtelua ja imuritaidetta.

Jätemyllyjä ja läskejä koiria

tiistaina 4.12.201819 min

SuomiRockin Aamussa Madame Shirlyn ennustusten teltassa valetaan ikäkriisistä kärsiville tulevaisuuden uskoa. Myös kirjastot STRIKES BACK!

Flunssa-aallot on kukistettu! Torille!

maanantaina 3.12.201819 min

Ja voi nääs nääs nääs Näsineula nääs, sanois tamperelainen, kun Jackie Chanista limanuljaska paljastui. Lisäksi Suomen kansalaisten helppo tuho. Että posin kautta! Nääs.

Pääasia on, että aina hävettää

maanantaina 3.12.201819 min

Suomalainen on suomalainen, vaikka kyse olisi joululahjoista, nyrkkeilystä, ravintolasta, apteekista tai baarikaapista kuten tänään: aina hävettää.

28.11.2018

keskiviikkona 28.11.201815 min

SuomiRockin Aamussa perustetaan konsulttitoimisto ja kerrataan konsulttipuheen alkeet. Miten ei nimetä ravintolayhtiötä ABC. Kumpi on pahempi 24h Cittari vai miesflunssa?

27.11.2018

keskiviikkona 28.11.201818 min

Örveltäjä-Hallbergin uudet seikkailut. Sänky koiralla vai ilman -paneeli. Miksi miesflunssa on täysin perusteltu? Viro on sou lääst siisön.

26.11.2018

tiistaina 27.11.201820 min

Minkälainen salasana on hyvä? Jouluporo se jouluna pitää olla. Idiootit ympärillämme, parisuhdepeli ja muut vanhat klassikot.

Samuli Putro Special

torstaina 22.11.201815 min

SuomiRockin Aamussa puhutaan Samuli Putron kanssa oreganon katkuisesta Raahesta, alastomista miehistä, uimahalleista, musiikista, elämästä, huumeista, baareista, kaljasta, naisista, rakkaudesta, vihasta, tupakasta, katkeruudesta... ja kaikesta muusta, mistä edes Leo Tolstoi ei sais koostettua kirjaa.

21.11.2018

torstaina 22.11.201821 min

Mönkijämiehen aito huoli. Love Islandin "jännittävä ratkaisu". Jenni Haukio ja tuohihaarniska. Veteraanien iltahuut... suihkuhuuto.

20.11.2018

tiistaina 20.11.201822 min

SuomiRockin Aamu aiheet: Black Fridayn ontto sisus. Nuuskan myynti pitäis sallia ja kiireesti. Suomalainen netti täytti 30 vuotta, ja kaikki on muuttunut paitsi käyttökohde.

19.11.2018

maanantaina 19.11.201818 min

Tänään on miesten, Pojun ja Tim Allenin päivä. Taksiuudistus ilmenee matkustajalle aika synkkänä. Oltaisko kaikki vaihteeksi herkillä?

16.11.2018

perjantaina 16.11.201819 min

Miten sujuu Villen capoeira-ura? Minkälaisen kuvan meistä saa pelkän äänen perusteella? Miksi Mikko on kreikkalainen jumala? Ainakin näitä SuomiRockin Aamussa.

15.11.2018

perjantaina 16.11.201817 min

Lottomiljonäärien salakerho paljastuu. Ville pyylevikkönä testaa instagramin teippikikkaa. Istutko juuri nyt? Olet kuoleman oma!

12.11.2018

maanantaina 12.11.201820 min

SuomiRockin Aamussa tänään: Mitä tapahtui Janne Niinimaan Eläköön SuomiRock -pystille? Selitysten maailmanmestari kohtaa voittajansa. Suomalaiset on liian kilttejä.

8.11.2018

torstaina 8.11.201815 min

Miten Ville tuntee Andy McCoyn? Miten meni Shirlyn kampaaja? Kauanko kestää naisen valmistautuminen?

Liiga-spesiaali: Tuomas Nyholm

keskiviikkona 7.11.201816 min

SuomiRockin Aamu pui jääkiekkoasiantuntija Tuomas Nyholmin kanssa Liigan nykyhetkeä, tulevaisuutta sekä sitä käsittämätöntä ilmiötä, kuinka teini-ikäiset pojat pystyvät nykyään siirtymään suoraan Liigasta NHL-jäille ja saavat vieläpä peliaikaa. Ja pärjäävät!

5.11.2018

maanantaina 5.11.201821 min

Mitä Rovaniemelle tulisi tehdä? Kuinka paljon nainen tarvitsee tilaa kylpyhuoneessa? Mitä Shirlyllä on tunnustettavaa?

2.11.2018

perjantaina 2.11.201818 min

Mikä Shirlystä on tulossa Halloween-bileisiin? Mikä on oudoin kohtaaminen ikinä? SuomiRockin Aamu paljastaa, miksi Alexander Hanhikoski on lähes täydellinen mies?

1.11.2018

torstaina 1.11.201815 min

Aki Tykki vieraili SuomiRockin Aamussa: Mitä on rock n roll elämä nykyään? Kiinnostaako verotiedot? Miten Happoradio hoiti somea 15-vuotta sitten?

31.10.2018

keskiviikkona 31.10.201816 min

Pärjääkö NHL-selostaja Antti Mäkinen Shirlyn Lätkävisassa? Kesä- vai talviaika? Onko Donald Trump kiireinen?

30.10.2018

tiistaina 30.10.201817 min

Miksi NHL-tähdillä meni just mahdollisuudet SuomiRockin Aamun Shirlyyn? Miksi Suomi on maailman onnellisin kansa? Tiesitkö, että Kanye West on Folke Westin poika?

29.10.2018

maanantaina 29.10.201818 min

SuomiRockin Aamussa tänään: Mikä on huonon ja hyvän hotellin ero? Miten naisten hieronta eroaa miesten hieronnasta? Mikä on totuus Shirlyn instagram-kuvien takana?

25.10.2018

lauantaina 27.10.20189 min

Cash is king! Kun Petra Olli baariin meni ja muita myyttejä.

24.10.2018

lauantaina 27.10.201818 min

Saako näkkileivästä asiaa? Terveet, hyväkroppaiset miehet ja sokerittomien karkkien kirous myös tapetilla.

22.10.2018

maanantaina 22.10.201821 min

SuomiRockin aamussa rennon rempseästi joukkoampumisista ja liikenteen vaarantamisesta. Mukana myös gamereitten arkisynti sekä sinkkumiesten the place to be.

17.10.2018

keskiviikkona 17.10.201817 min

Stormy Daniels vs. Donald Trump väliaikatilanne. Hevosennaama on tietyissä tilanteissa oikeutettu haukkumasana. Rest in peace Arto Paasilinna, mutta myös studiojoukkueen äijäfaktatietous.

16.10.2018

tiistaina 16.10.201820 min

Miten tuo Shirly nyt oikein lausutaan??? Helpommin kuin uusi villitys "ASMR". Kumpi seuraavista (vai molemmat) on pahasti addiktoiva: kuninkaalliset / Netflix.

15.10.2018

maanantaina 15.10.201820 min

Talvipenis on totta. Kuten myös tosirakkaus. Mikä on surullisempaa kuin Hugh Hefnerin kylpytakin huutokauppa? Kofeiiniriippuvuus.

12.10.2018

perjantaina 12.10.201818 min

Saako Shirly pukeutua Pocahontakseksi? Onko vesijuoksu nuorten julkkisten laji? Miksi me syömme majavan persettä?

10.10.2018

torstaina 11.10.201821 min

Miehet ja naiset eivät ole tasa-arvoisia kasvattajia. Jos dronella haluat sa lentää nyt, niin takuulla yllätyt. Jos vaihdat nuorempaan, mitä matemaattista kaavaa pitää käyttää.

Michael Monroe Special

tiistaina 9.10.201822 min

"Some people have one of those days. I have one of those lives."

8.10.2018

maanantaina 8.10.201818 min

Minuutin äänekäs hetki maailman hiljaisuuden päivänä. Omitaan kulttuuria iloisin mielin ja länä tiskissä! Maailma tuhoutuu ja se on sun vika. Päivän ahdasmielinen loukkaantumiskatsaus.

5.10.2018

perjantaina 5.10.201822 min

Onko Shirlyn koirat fiksumpia kuin muut eläimet? Mitä tapahtui kun Olkiluoto 3:n piti valmistua? Mitä on vaikeinta löytää ruokakaupasta?

4.10.2018

torstaina 4.10.201820 min

Kimi Räikkösen runokirja. Patentoidaan painajaisimuri. Millainen työ tuhoaa parisuhteen?

3.10.2018

torstaina 4.10.201818 min

Paperityyppien ja thai-hieronnan salat sekä EU:n uudet Netflix-direktiivit.

2.10.2018

tiistaina 2.10.201818 min

Shirly Karvisen poikamiesvuodet. Tulkeeko Laura Huhtasaaresta presidentti? On niin paha mieli Valtteri Bottaksen puolesta...

1.10.2018

tiistaina 2.10.201820 min

Vuoden paras menovinkki. All Gucci Bro! Tämän lisäksi uuden juomapelin säännöt sekä ajatukset Boliviaan.

Miss Suomen haastattelu

maanantaina 1.10.201813 min

Miss Suomi 2018 Alina Voronkova Kestääkö parisuhde missivuoden? Mitä Alina aikoo tehdä kiusaamisen lopettamiseksi? Onko Alina Shirlyn vai Mikon puolella vedonlyönnissä?

28.9.2018

perjantaina 28.9.201820 min

Nunchat - nuo takavuosien superhitti! Ihminen ilman sähköä on avuton kapistus. Herrakerhot ja perunaennätys.

26.9.2018

torstaina 27.9.201821 min

Pvm: Jodel kansa - aikamme heikko aines. Suomalaisen miehen ylistys. Love Island Suomi ja ohjelman filosofinen syväanalyysi.

25.9.2018

keskiviikkona 26.9.201823 min

Missit hääpuvuissa - mikä downeri! Ville haluaa olla Jay-Z ja Mikko haluaa lasagnea. On asiaakin: Airiston Helmi ja salatut aikeet.

24.9.2018

maanantaina 24.9.201820 min

Miksi miehet ei puhu? Minkälainen on mustekala huumeissa? Mitä on sarkasmi?

21.9.2018

maanantaina 24.9.201818 min

Mitä ministeri? Ja muut parhaat kiertovinkit jos et muista tuttusi nimeä. Yhdistäkäämme Jani Toivola ja 300 Wunderbaumia...mutta ei samaan syssyyn!

20.9.2018

torstaina 20.9.201819 min

Miten kannetaan täysi vastuu? Mikä sääntö pitäisi poistaa Suomesta? Mitä nettipelaaminen aiheuttaa?

19.9.2018

keskiviikkona 19.9.201821 min

Juha Sipilä on tavallinen ihminen, ajattele. Stormy Daniel avaa sanaisen arkkunsa...PUHUAKSEEN. Max Seeck - aikamme koskettaja. Yst.terv.

18.9.2018

tiistaina 18.9.201819 min

Suomalaiset eivät ole rasisteja vaan valikoivia rasisteja. Netflix aikuisena on sama kuin Legot lapsena - mistään ei tuu mitään. Myös Jani Toivola ja puhelimen räplääminen kukkatapetilla.

17.9.2018

maanantaina 17.9.201818 min

Amerikan Fake News katsaus. Esittelyssä: maailman turhin keksintö. Shirly tarvitsee apua ja Ville tunnistettiin kaupassa.

14.9.2018

perjantaina 14.9.201818 min

Miten hyvät uutiset muuttuu Shirlylle huonoiksi uutisiksi? Ketkä on Pasilan tunnetuimmat henkilöt? Tuleeko missistä hyvä poliitikko?

13.9.2018

torstaina 13.9.201821 min

SuomiRockin Aamussa tänään: Mikä voi pilata täydellisen risteilyn? Kuinka hikka katoaa? Kuinka paljon turhat peltipoliisin lähettämät huomautukset maksavat veronmaksajille?

12.9.2018 osa 2

torstaina 13.9.201816 min

Jarkko Martikainen vieraili SuomiRockin Aamussa keskiviikkona 12.9. Miksi Jarkosta ei tullut vanhempien tapaan lääkäriä? Tekeekö YUP paluuta? Miltä tuntuu kuunnella biisejä jotka on tehnyt 17-vuotiaana?

12.9.2018

keskiviikkona 12.9.201817 min

Miten leveästi Pia Lamberg elää Hollywoodissa? Kuinka paljon kaloreita kuluu kun saa orgasmin? Miksi torilla on kohta ruuhkaa?

11.9.2018

tiistaina 11.9.201822 min

Miksi poliisi pysäytti Shirlyn, vaikka ajoi kaikessa rauhassa? Kenestä tulee Miss Suomi 2018? Miten Jari Aarnio pilasi Honkasen salitreenin?

5.9.2018

keskiviikkona 5.9.201816 min

KOTITEOLLISUUDEN Hynynen ja Aaltonen kävi vieraana. Miten Kotiteollisuus voisi lopettaa uransa? Kuinka kireät rokkarin housujen pitää olla? Miten kiertueelta pidetään yhteyttä kotiin?

4.9.2018

tiistaina 4.9.201818 min

Miksi kukaan pyytää meemiä anteeksi? Ansaitseeko Martina Aitolehti julkisen anteeksipyynnön? Minkä takia Shirly on taas Seiskassa? Minkälainen kosinta toimii?

3.9.2018

maanantaina 3.9.201822 min

Prostituoitujen protestimarssi. Niputimme vuoden ajalta kaikki musiikkiin liittyvät palautteet.

31.8.2018

perjantaina 31.8.201818 min

Menikö mikään Seiskan jutussa oikein? Kannattaako salilla käydä? Miksi kumppanin kanssa kannattaa dokata? Kuka saa parempaa seksiä?

30.8.2018

torstaina 30.8.201819 min

Menikö mikään Seiskan jutussa oikein? Kannattaako salilla käydä? Miksi kumppanin kanssa kannattaa dokata? Kuka saa parempaa seksiä?

29.8.2018

keskiviikkona 29.8.201823 min

Miksi pitää muuttaa puolison pukeutumista? Saako modernille naiselle avata oven? Miten Marco Bjuström pelastaa ilmastonmuutokselta? Missä Shirly on näytellyt?!?

24.8.2018

perjantaina 24.8.201822 min

Mihin sitä miestä lopulta oikeasti tarvii? Miksi intin kasvisruoka on yhtäkkiä ongelma kun ei se ole koskaan ennen ollut? Tutustumme herkkään ja kauniiseen lajiin nimeltä "kädenvääntö".

23.8.2018

torstaina 23.8.201822 min

Juha Sipilä ilmestyi Kinaretin lastenhuoneeseen. Mihin rikoksiin Jari Sillanpää EI ole syyllistynyt? Meneekö kortti "hyllylle" vai "kuivumaan"?

22.8.2018

keskiviikkona 22.8.201823 min

Ruotsin armeijan lähes linnunkestävät hävittäjät. Trumpin muijat top-2. Mitä sitten jos uimahallissa iskee man-crush?

21.8.2018

keskiviikkona 22.8.201816 min

Miten toimii Jere Karalahti -dieetti? Ketkä ovat Donald Trumpin ystäviä? Esittelyssä Mailis Penttilä - kansakuntamme hyväntekijä.

20.8.2018

tiistaina 21.8.201817 min

Entä jos ei seiso? Mistä Kinaretti nimi tulee? Mikä on Lundian ja IKEAn ero?

17.8.2018

perjantaina 17.8.201813 min

Shirlyn muisti ja todelliset tapahtumat ovat kuin vesi ja öljy - eivät sekoitu.

15.8.1018

keskiviikkona 15.8.201817 min

Miksi ei koskaan kannata matkustaa sinne, mistä Ville on juuri tullut? Kuinka kauan kestää ennen kuin poliitikko myöntää totuuden? Kuka on TTK:n erikoisin julkkis? Kuka on aamun inspiroivin?

13.8.2018

tiistaina 14.8.201819 min

Eläköön SuomiRock -gaala tulee taas. Miten annetaan pakit tai tehdään bänksit oikein? Tuliko Berliinissä kaikkien aikojen mahalasku?

14.8.2018

tiistaina 14.8.201823 min

Miten saadaan änkyrät Flow-festareille? Onko Suomi kieltokylttien luvattu- vai kehitysmaa? Bokserit ja treffileffat.

10.8.2018

perjantaina 10.8.201821 min

Miksi simputtamisen poistaminen armeijasta ei ole pelkästään hyvä juttu? Brittihurmurin rontti höpöttää seksuaalivähemmistön edustajia :( Suurten seksikyselyjen tulokset... taas.

9.8.2018

perjantaina 10.8.201819 min

Mikä yhdistää miss Helsingin ja pullonkerjääjäromanialaisen - aivan - ammatti. Mikä on maailmanhistorian paras keksintö? Leo ja Brad - mikä pari!

8.8.2018

keskiviikkona 8.8.201815 min

NFL:n ensimmäiset mies-cheerleaderit esittelyssä. Empiirinen testiryhmä: Onko kasvisruoka hyvää? Unohtakaa Che Guevara paita, nyt trendaa Che-Kerava...taas.

7.8.2018

tiistaina 7.8.201819 min

Onko viro seksikäs kieli? Weekend Festin oiva markkinointikikka. S. Karvinen vs. S. Baron Cohen.

2.8.2018

perjantaina 3.8.201820 min

Shirlyn varma konsti hikoilun lopettamiseksi. Viimeisin ja painavin syy laihduttamisen aloittamiseksi - aasit. Vesku Loirin ja verottajan viha-rakkaus -suhde.

1.8.2018

keskiviikkona 1.8.201823 min

Mitä sukkulamato teki ensimmäisenä kun heräsi 45 000 vuoden unestaan? Naisten tyynysota olympialajiksi!

30.7.2018

tiistaina 31.7.201820 min

Miksi Räikkösen poikaa ei kiinnosta paskaakaan? Mistä tunnistaa klassisen suomalaisen suomenruotsalaisten juhlissa?

31.7.2018

tiistaina 31.7.201820 min

Mitä tulee kun Amarillo muuttaa tarjoilijat viihdyttäjiksi? Mitä tulee kun delfiini pääsee valaan kanssa pukille? Mitä tulee kun Shirly juhlii koripalloilijoiden kanssa?

26.6.2018

torstaina 28.6.201821 min

Mihin nuoret tarvitsee energiajuomia? Kapina elää taloyhtiön hallituksissa. Mitä lihavampi ihminen sitä sporttisemmat vaatteet - miksi? Yst.terv.

27.6.2018

torstaina 28.6.201819 min

Maratoonareita ja verisiä nännejä. Kaupunkipyörät got no shit on Espoon uutuus.

28.6.2018

torstaina 28.6.201815 min

Nylon Beatin suuruus on kiistaton. Rakastelu Teemu Selänteen kanssa. Norja on paska maa.

25.6.2018

maanantaina 25.6.201822 min

Ensimmäiset kuninkaalliset homohäät. Revitäänkö ne Iittalan tarrat irti vai ei? Sarjakakkaaja strikes again!

21.6.2018

maanantaina 25.6.201816 min

Jari Aarnion uusi aluevaltaus. Halvimman bensan kyttääjät kokoontuu. Siinä missä Nasa yrittää toiseen tähtikuntaan yrittää Shirly osua golf-palloon.

20.6.2018

maanantaina 25.6.201822 min

Mitä pitää löytyä, jos haluaa lentoemännäksi? Mikko Honkanen, Spice Girls ja kiikarit - okei... Uusin data alkoholilainsäädännön uudistuksen jälkeen yllätti studion.

19.6.2018

tiistaina 19.6.201818 min

Miten Frederik saisi ystäviä? Mitä kuuluu Heather Lockhr...Lockhea...Lockreh...no sille Melrose Placen blondille. Wikipidedia maniac is on!

18.6.2018

maanantaina 18.6.201817 min

Latvia on uusi Kreikka. Saksan tappio jalkapallossa on Suomen syy. Suomen katsotuin tv-sarja on sellainen josta olet tuskin kuullutkaan.

13.6.2018

keskiviikkona 13.6.201816 min

Esittelyssä Suomen sakkokeisari - et muuten tunne! Paavo Väyrysen comeback. Lähetyksessä suoritetaan myös hallittu rikos.

12.6.2018

tiistaina 12.6.201819 min

Vastataan syyttävään palautteeseen. Kadehditaan Villen naapurin uutta autoa. Fiilistellään maailman parasta kiertuelaulajaa.

11.6.2018

maanantaina 11.6.201822 min

Sortaako hääperinteet naisia? Mikä on maitojuoman ja maidon ero jos molemmat koostuu maidosta? Harkitaan Ahvenanmaan myyntiä Venäjälle.

7.6.2018

torstaina 7.6.201820 min

Porin Jazzit ja uusi ex-tj - lopullinen totuus. Avioliitto muuttaa ihmistä, mutta miten? Mitä tehdä nuoruuden k-18 säästöille?

5.6.2018

torstaina 7.6.201821 min

Elämäsi muuttuu ja syynä on IKEA. Miksi mies häviää Linnanmäellä aina? Tasavallan presidentin myöntämät uudet yllättävät ylennykset.

6.6.2018

keskiviikkona 6.6.201819 min

Mitä tapahtui Jurassic Parkin tieteelliselle pohjalle? Voiko pahaan hajuun pyörtyä? Testissä historian ensimmäinen oikeutettu someraivo.

4.6.2018

maanantaina 4.6.201818 min

Mikä on kaunein kehu minkä mies voi saada? Mopopojat eivät ole kokonaan kuollut luonnonvara. Miksi vankilan kohdalla pitää töötätä kolmesti?

1.6.2018

perjantaina 1.6.201820 min

Kannattaako olla täydellinen nainen? Suomen halveksituimmat ammatit selvisi - tulos yllätti. Saako omalla pihalla olla alasti? Yst.terv.

31.5.2018

torstaina 31.5.201815 min

Kalan valmistus tiskikoneessa - oletko jo kokeillut? Sveitsiläisten rikkauden salaisuus selvisi.

30.5.2018

keskiviikkona 30.5.201819 min

Onko ne vanhemmat valtioveljet Honkanen ja Kinaret sitten kuitenkaan niin älykkäitä? Ravintolistä, toimiiko ne? Sänky - turhaa yleellisyyttä.

29.5.2018

tiistaina 29.5.201820 min

Aamussa fomoillaan lujaa tänään. Ruotsalainen, hirvi ja kivi meni metsään... Saako suihkussa pissata?

28.5.2018

maanantaina 28.5.201822 min

Naisten vessat on saastaisempia. Onko enää mitään kuivempaa kuin Suomen maaperä? Daniel Craig ja pään kääntymisen hinta.

25.5.2018

perjantaina 25.5.201814 min

Frederikin krapulapäivä kauneusvinkki. Prinssin Harryn polttarit. Mies on aina syyllinen.

24.5.2018

torstaina 24.5.201814 min

Missä ominaisuudessa pitkät ihmiset jyrää? Miesten ja naisten jaksamisen erot. Kamelinvarvasskandaali!

23.5.2018

keskiviikkona 23.5.201822 min

Mitä tapahtuu Patrik Laineen parralle? Kuinka entiset nokialaiset pelastavat riutuvat avioliitot? Kimmo Elomaa ja piilotetut pennit osa 2.

22.5.2018

tiistaina 22.5.201818 min

Milloin puhelimen käyttö lähtee lapasesta? Junnut ei diggaa tatskoista. Soolorakkauden salatut lokaatiot.

21.5.2018

maanantaina 21.5.201822 min

Kuninkaallisten häiden tyhjän tuolin arvoitus. Mikä on kotiinkuljetusbisnesten viimeinen valloittamaton linnake? Joka kodin käärmeen pesä, hoito ja kunnostus.

18.5.2018

perjantaina 18.5.201817 min

Miten pelataan Ultra Bra -juomapeliä? Mikä on maailman nopeimmin suosituksi tullut keksintö? Tärkein oppi Suomen Leijonien MM-urakasta?

17.5.2018

torstaina 17.5.201825 min

Mikä on ruotsalaisten pizzaerikoisuus? Vannoutunut sandaalimies Ismo Alanko Aamun vieraana.

15.5.2018

tiistaina 15.5.201817 min

Missä olet Olli Jokinen nämä 3 vuotta luuhannut? Miten uusavuton paistaa lindströminpihvin?

9.5.2018

keskiviikkona 9.5.201824 min

Teorian mukaan seksi loppuu kokonaan vuonna 2030. Shirlyn vinkit toimimiseen ruokakauppamastattajien kanssa. Euroviisujen sietämätön keveys.

8.5.2018

tiistaina 8.5.201816 min

Tarina suomalaisesta byrokratiasta. Shirlyn debytti telkkarissa. Oulussa paskotaan uima-altaaseen, Seinäjoella postilaatikkoon.

7.5.2018

maanantaina 7.5.201821 min

Miten pilataan otollinen muhinointiloma? Tutustumme trendaaviin ilmiöihin eli käsihuuhderäppi ja lätkäjäkä-Ville.

4.5.2018

perjantaina 4.5.201818 min

Mitä tekee mies, kun ei osaa tehdä mitään? Mitä tehtäisiin suomalaisten seksielämälle?

3.5.2018

torstaina 3.5.201821 min

: Starbucksin syrjintäkohussa saatiin yllättävä ratkaisu. Teuvo Hakkarainen ja legot kuntoon! Miksi kiroilu kannattaa?

2.5.2018

torstaina 3.5.201821 min

Miksi Trumpin luottolääkäri olisi saanut potkut myös Villeltä ja Mikolta? Hyvä työ ei enää kannata!

30.4.2018

maanantaina 30.4.201815 min

Mitä ne rusinat siellä simassa luuraa? Pystyykö kumppani vielä yllättämään?

27.4.2018

perjantaina 27.4.201820 min

Kuka on Oulun sarjakakkaaja? Montako kuningasta Hollannilla lopulta on?

26.4.2018

torstaina 26.4.201819 min

:Muistatko ensimmäistä kertaasi Youtubessa? Muistitko kehua vilpittömästi työkaveria? Muistitko olla käyttämättä Länsimetroa?

25.4.2018

keskiviikkona 25.4.201818 min

Mitkä asiat tuntuu hetkessä hyvältä ja jälkeen päin pahalta? Miksi nykyaikainen vappu on pilalla? Turha kouluttaa koiraa - et kuitenkaan onnistu.

24.4.2018

keskiviikkona 25.4.201819 min

Tiedätkö sen Krabin rantakeinun josta kaikki ottaa instakuvan? Lääke darraan? Häviääkö teksti maailmasta?

23.4.2018

maanantaina 23.4.201817 min

Onko kuorsaus terveyshaitta? Mikä on Mikon heikko kohta? Miksi Raumalla ei saa leipoa? Löytääkö blondi nainen tumman miehen? Pitääkö puhua totta vai valehdella?

20.4.2018

perjantaina 20.4.201820 min

Miksi hieronnan aikana ei pidä puhua? Milloin lomakohteen valinnasta pitää alkaa stressata? Suuren seksikyselyn sato.

19.4.2018

torstaina 19.4.201820 min

Miten saat Starbuck'sista ilmaisen kahvin? Miksi "ai sä tarkoitat että" meni käyttökieltoon? Onko se "lasanje" vai "lasakne"?

18.4.2018

keskiviikkona 18.4.201821 min

Muuttaako särkylääke homoksi? Ammatit vuonna 2035? Mikä siinä ranskalaisessa romantiikassa on muka niin hienoa?

SuomiRockin Aamun 1 + 5

tiistaina 17.4.201820 min

Kenellä on huonoin aamu? Miten kehua miestä? Minkälainen on stereotypioiden kaatopaikka? Miksi masokisti ei mene kohta enää hammaslääkäriin? Minkälainen auto ostettiin sinun rahoillasi?

SuomiRockin Aamun 1 + 5

maanantaina 16.4.201819 min

Kuinka netti on pilannut maaseudun? Paljonko maksaa karjalanpiirakka? Miksi miehet eivät mene lääkäriin? Mikä on stadilaisen bönde? 1+5!