Yle Puhe

Yle Puhe

Yle Puhe esittää 21.05–22.00
Suora
Yle Puhe on ennakkoluulottoman radiopuheen areena. Tietoa, tunnetta, erilaisia mielipiteitä ja persoonia sekä tietysti urheilua.

Yle Puhe esittää

Valtiotieteiden tohtori Kalle Haatasen ohjelmissa älyllisistäkin asioista on mahdollista puhua kevyesti, ja pinnallisista syvällisesti. Ohjelmissa syvä haastattelu yhdistyy kepeyteen, yllättävään, epäsuomalaiseen tyyliin. Tulossa uusia avauksia, mutta sivistävä ohjelma ei unohda suuria filosofisia kysymyksiä totuudesta, kauneudesta, hyvästä ja pahasta.
Yle Puhe21.05–22.00
Suora

Yle Puhe esittää

Sari Valton ohjelmassa keskustellaan ajan ilmiöistä, arjen puheenaiheista ja joskus kipeistäkin ihmiselämän ongelmista. Ohjelman vieraat tuovat keskusteluun erilaisia ja usein vastakkaisiakin näkökantoja ja maailmankuvia. Sari Valton keskustelusarjan pohjavireenä liikkuu isompi tarina siitä, millaisten arvojen keskellä elämme ja mitä pidämme oikeana.
Yle Puhe22.00–22.55

Arkisto: Leipäpuu

Leipäpuu. EU-projektien pyörteissä (1997). Leipäpuu. Kunnon kuluttaja. Viihteen pyörteissä. Lasten kesäleirit (1999). Leipäpuu. Etätyötä ei mikään estä eikä tue (2001). Leipäpuu. Yrjönkadun uimahalli. Ammatillinen aikuiskoulutus. Pihamies (1999).
Yle Puhe23.00–1.00