Miia Krause

Miia Krause

Missä reikä siellä porsas

tänään klo 12.30–13.28
Viimeisin

Miia Krause - ajatuksesta sanoiksi. Asiaa ja asiattomuuksia, kiinnostavia ajattelijoita ja kärkeviä kysymyksiä. Maailma ei ole vielä valmis, mutta tämän jälkeen piirun verran parempi.

Aiemmat lähetykset

Missä reikä siellä porsas

tänään klo 12.30–13.28

Verotus, asuminen, erilaiset tuet ja ennen kaikkea lait. Suomalaiset ovat aika velhoja etsimään porsaanreikiä. Missä reikä, siellä porsas. Valtakunnan suorasuu Kalle Isokallio antaa myös teletappien ja tosikkojen kuulla siinä sivussa kunniansa.

Marttyyrien matkassa

la 10.4. klo 12.30–13.28

Marttyyri uhraa, marttyyri kärsii kaikkien puolesta -ja nauttii siitä. Syyllistämistä, henkistä väkivaltaa ja auttamiseksi naamioitua vallankäyttöä, kaikesta tästä hän saa voimaa. Mikä marttyyriä oikein vaivaa ja mistä tunnistaa marttyyrin? Vieraana on Minä ja marttyyri -kirjan kirjoittaja ja sosiaalipsykologi Janne Viljamaa.

Muistin varassa

to 25.3. klo 15.02–16.00

Miten muistaa paremmin asioita arjessa? Tuttuja kasvoja joilta puuttuu nimi, loistava idea joka juuri unohtui, tai vaikkapa piin likiarvot kymmeneen desimaaliin saakka. Mentalisti Pete Poskiparta jakaa uudessa kirjassaan testattuja ja ennen kaikkea toimivia tekniikoita joiden avulla jokainen voi oppia muistamisen taitoja.