Pörssipäivä

Pörssipäivä

Lajina treidaaminen - vieraana Jukka Lepikkö

su 28.6. klo 18.03–19.00
Viimeisin

Pörssipäivä summaa talous- ja markkinatapahtumat sekä katsoo osakekurssien taakse. Yhdessä mielenkiintoisten vieraiden kanssa hiotaan omat sijoitusstrategiat. Toimittajina Mikko Jylhä ja Juha Virtanen.

Aiemmat lähetykset

Lajina treidaaminen - vieraana Jukka Lepikkö

su 28.6. klo 18.03–19.00

Vieraana treidaaja, sijoitusasiantuntija Jukka Lepikkö Nordnetistä.

Jo nuorena yrittäjäksi ryhtynyt Jukka Lepikkö aloitti sijoittamisen vuonna 2007. Kiinnostus treidaamiseen vei hänet nopeasti mennessään, eivätkä kauppatieteen opinnot tuntuneet enää mielekkäiltä. Nykyisin Lepikkö nostaa treidaamisen teemoja suomalaiseen sijoituskeskusteluun muun muassa Nordnetin Traders’ Club -videosarjassa.

Noin 90 prosenttia treidaajista häviää rahaa ja katoaa markkinoilta, Lepikkö kertoo. Hän vertaa lajin vaativuutta start up –yrittämiseen ja huippu-urheiluun - niissäkin vain parhaat menestyvät.

Lepikön oma strategia perustuu tekniseen analyysiin, mutta hän on kiinnostunut yhdistämään siihen myös fundamenttianalyysiä. Tuottotavoitteekseen hän kertoo 20 prosenttia vuodessa. Tavallisesta sijoittajasta tavoite voi tuntua hurjalta, mutta Lepikko vakuuttaa parhaiden treidaajien pystyvän huomattavasti kovempiinkin tuottoihin.

Toimittajana Mikko Jylhä.