Ruben Stiller

Ruben Stiller

Tosi-tv:n orjat sorron yöstä nouskaa!

su 9.5. klo 19.55–20.53
Viimeisin

Ruben Stillerin keskusteluohjelmassa puhutaan arvokkaasti Suomen arvoista, arvojohtajista ja arvottomista. Ohjelman moniarvoisessa ilmapiirissä ruoditaan ajan ilmiöitä, puheenaiheita ja kansakunnan kohtalonkysymyksiä.

Vieraina on tunnettuja ja tuntemattomia näkijöitä, tekijöitä ja kokijoita. Ohjelmassa kysytään, kuka oikein käsikirjoittaa Suomen suurta draamaa ja kuka kuittaa esityspalkkiot.

Seuraava lähetys

Ruben Stiller

pe 14.5. klo 13.02–14.00

Ruben Stillerin keskusteluohjelmassa puhutaan arvokkaasti Suomen arvoista, arvojohtajista ja arvottomista. Ohjelman moniarvoisessa ilmapiirissä ruoditaan ajan ilmiöitä, puheenaiheita ja kansakunnan kohtalonkysymyksiä.

Ohjelmassa kysytään, kuka oikein käsikirjoittaa Suomen suurta draamaa ja kuka kuittaa esityspalkkiot.

Vieraina on tunnettuja ja tuntemattomia näkijöitä, tekijöitä ja kokijoita.

Aiemmat lähetykset

Tosi-tv:n orjat sorron yöstä nouskaa!

su 9.5. klo 19.55–20.53

Tosi-tv:n tähti on kovan kapitalismin pelinappula. Ylen MOT paljasti suomalaisen tosi-tv:n todellisuuden. Tutkijatohtori Pauliina Tuomi kertoo oman näkemyksensä tämän genren etiikasta.

Kenelle valkoisen suomalaisen räppärin pitää olla kiitollinen? Mihin tiedostava woke-kulttuuri pyrkii? Toimittaja, kulttuurikriitikko Oskari Onninen analysoi oikeaa ja väärää tietoisuutta.

Ulkomaalaistaustainen? Milloin etnisen ryhmän mainitseminen on aiheellista rikosuutisissa? Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Eero Hyvönen avaa journalistin ohjeet.

Menetitkö tällä viikolla uskosi?

su 2.5. klo 19.55–20.53

Menetitkö tällä viikolla uskosi poliitikkoihin? Oliko hallituskriisi poliittista teatteria? Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä analysoi poliittista peliä. Mies ja aate. Miten Tuomas Enbuske kääntyi vasemmistoliberaalista oikeistolaiseksi? Ylioppilaslehden päätoimittaja Tuija Siltamäki tuomitsee taistolaisuuden. Kuunnelkaa historiallinen hetki.

30 päivää masturbaatiota

su 25.4. klo 19.55–20.53

Kaisa Merelä opetta seksuaalista voimaantumista. Voiko seksuaalinen vapaus ahdistaa?

Miten koronakriisi vaikuttaa milleniaalien elämänvalintoihin? Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtaja kirjailija Ronja Salmi kertoo oman sukupolvikokemuksensa.

Presidentin koira Lennu häipyi julkisuudesta rotuongelmien takia. Koirien ylijalostus on todellinen ongelma. Professori Hannes Lohi tutkii koirien genetiikkaa ja kertoo tutkijan näkemyksen.

Kieltävätkö sosialistit koronapassin?

su 18.4. klo 19.55–20.53

Yrittävätkö sosialistit kieltää sinulta koronapassin yhdenvertaisuuden nimissä? Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz kertoo oman näkemyksensä.

Mindfullness ei paranna jos organisaatio on sekaisin. Työelämän tutkija dosentti Mira Karjalainen analysoi työpaikkojen mindfullnessbuumia ja työelämän murrosta.

Jännite Ukrainan ja Venäjän välillä kasvaa. Mitä venäläiset ajattelevat Putinin pullistelusta? Vuoden journalisti-palkinnon voittaja, Hufvudstadsbladetin ja Dagens Nyheterin Moskovan kirjeenvaihtaja Anna-Lena Lauren ei usko ikuiseen Putiniin.