Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen

Roni Back: "Koulutukseni ansiosta minut otetaan vakavasti"

toissa päivänä klo 21.05–22.05
Viimeisin

Tuija Pehkosen keskusteluohjelmassa kuullaan tunnettuja vieraita - yhtä lailla nuoria huippulupauksia kuin alansa ihailtuja konkareita. Ohjelmassa kurkistetaan pintaa syvemmälle, annetaan aikaa ja kuunnellaan vierasta. Vaikka tarinoilla on onnellinen loppu, on liikutuksen kyyneleitä nähty ja kuultu Tuijan ohjelmassa useastikin.

Omakuva, radion selfie, sitä tämä ohjelma on.

Aiemmat lähetykset

Roni Back: "Koulutukseni ansiosta minut otetaan vakavasti"

toissa päivänä klo 21.05–22.05

Supersuosittua tubettajaa Roni Backia seuraavat sadattuhannet suomalaiset. Pelkästään miehen tubekanavalla on puoli miljoonaa tilaajaa. Miten 26-vuotiaan nuoren miehen pää kestää ajatuksen tästä ja miten uupumuksenkin kokenut työnarkomaani on oppinut löysäämään? Roni kertoo myös lukevansa joka aamu ja ilta itselleen kirjoittamansa listan siitä, millainen ihminen haluaa olla.

Laura Lepistö: "Itsestään piti kuoria kilpakentille itsevarma taistelija"

la 1.8. klo 21.05–22.05

Yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä taitoluistelijoista ja nykyinen taitoluistelun eläkeläinen Laura Lepistö on löytänyt kilpauransa jälkeen tyytyväisyyden ja intohimon työskentelemällä brand managerina amerikkalaiselle luistinvalmistajalle. Mutta miten Laura muistelee kilpaura-aikojaan ja milllaisia oppeja sieltä jäi elämään? Entä miltä tuntuu olla eläkeläinen jo hyvin nuorella iällä?

Sami Sykkö: "En ole koskaan ajatellut, että olisi arvokasta olla samanlainen kuin muut"

su 26.7. klo 21.05–22.05

Toimittaja, tyyli-ikoni, Fashion Finlandin toimitusjohtaja Sami Sykkö täytti keväällä viisikymmentä vuotta. Mies on elänyt vaiherikkaan elämän, jota värittävät vaiheet lapsimalliajoista kuusitoistavuotiaaksi asuntosijoittajaksi ja linnanjuhlien kommentaattorista suomalaisen muodin sanansaattajaksi. Samin pitkälle ja vaikuttavalle uralle mahtuu myös se suomalaisessa työkulttuurissa kaikkein pelätyin: julkiset potkut. Miten Sykkö itse näkee elämänsä käänteet ja miksi hän ei koskaan elä yli varojensa?

Anna-Leena Härkönen: "Olen ärhäköitynyt iän myötä!"

la 25.7. klo 21.05–22.05

Anna-Leena Härkönen on kuulunut teini-ikäisestä saakka kulttuurielämämme huippuihin niin kirjailijana, käsikirjoittajana kuin näyttelijänäkin, mutta mihin hän itse uskoo menestyksensä perustuvan? Entä miten Anna-Leena kertoo viha-rakkaussuhteestaan kirjoittamiseen. Ja miten 55-vuotias kirjailija on oppinut sietämään kritiikkiä, vai onko hän oppinut sitä ollenkaan?

Sara Sieppi: "Olen lähtenyt mukaan ohjelmiin, joihin en enää koskaan lähtisi"

su 19.7. klo 21.05–22.05

Vuonna 2011 Miss Suomeksi kesken kauden kruunattu Sara Sieppi on nykyisin yksi Suomen suosituimmista somevaikuttajista noin 180 000 seuraajansa voimin. Mutta millaista somevaikuttajan elämä todella on? Miltä julkisuuden taakka tuntuu? Ja tekisikö Sara jotain toisin, jos voisi?

Mikko Ilonen: "Ennen kisoja kasasin mieleni puhumalla itsekseni"

la 18.7. klo 21.05–22.05

Suomen kaikkien aikojen menestynein miesgolfari Mikko Ilonen tuntuu olevan perhemies henkeen ja vereen. Nuo arvot periytyvät jo lapsuudenkodista. Mutta miten Mikon Kati-vaimo muistelee golf-aikoja? Entä mistä asioista Ilonen itse nauttii uran loppumisen jälkeen?

Iina Kuustonen: "Minka-sisko on ollut minulle kivi, jota vasten hioutua"

su 12.7. klo 21.05–22.05

Vuosikausia Suomen näyttelijöiden kärkikaartiin kuulunut Iina Kuustonen on kouluttautunut myös joogaopettajaksi. Rakkaus lajiin ei kuitenkaan syntynyt ensisilmäyksellä. Tasapainoa elämäänsä selvästi lasten myötä löytänyt Iina paljastaa myös impulsiivisemman puolensa: ensimmäisen asuntonta hän osti keskellä yötä ilman pankin lainalupausta.

Jukka Hildén: "Olen tunteellinen mies"

la 11.7. klo 21.05–22.03

Duudsoneiden Jukka Hilden, yksi Suomen menestyneimmistä tv-persoonista, on ehtinyt nelikymppisellä taipaleellaan paljon. Mutta onko maailmanvalloitus vielä Hildénin intohimo? Entä miten hän sai korjattua välit alkoholismista kärsineen isänsä kanssa? Ja millainen isä Jukka itse haluaa kolmelle lapselleen olla?

Alma: "Vaikka on vahva, ei tarvitse olla kova"

su 5.7. klo 21.05–22.05

Huimaan kansainväliseen suosioon muutaman viime vuoden aikana ponnahtanut Alma on ehtinyt nähdä ja kokea 24-vuotiaaksi jo melkoisesti. Maailman huippunimien, kuten Miley Cyruksen, Ariana Granden ja Tove Lon kanssa musiikkia tehnyt nainen on muuttunut menestyksen myötä, mutta miten? Entä miten Alma muistelee lapsuuttaan ja millaisia jälkiä esimerkiksi vanhempien sairastumiset häneen jättivät?