Urheiluperjantai

Urheiluperjantai

Koronapandemia koettelee golfarin kärsivälllisyyttä

pe 27.3. klo 15.02–17.00
Viimeisin

Urheiluperjantai liikkuu hiihtostadionien, mäkimonttujen ja kiekkokaukaloiden kulisseissa. Tarjoamme urheilun puheenaiheet rennolla otteella ja tärpit viikonlopun kilpailujen seuraamiseen.

Seuraava lähetys

Urheiluperjantai

huomenna klo 15.02–17.00

Urheiluperjantaissa Juha Valvio tarjoilee urheilun puheenaiheet rennolla otteella ja tärpit viikonlopun kilpailujen seuraamiseen.

Aiemmat lähetykset

Koronapandemia koettelee golfarin kärsivälllisyyttä

pe 27.3. klo 15.02–17.00

Tokion olympialaiset siirtyivät vuodella eteenpäin. Mitä tilanne tarkoittaa urheilijalle? 32-vuotiaalla Kalle Samoojalla on kuitenkin vielä pelivuosia edessä, mutta nyt Suomen toiseksi korkeimmalle rankattu golffari joutuu ottamaan aikalisän ja harjoittelemaan yksin. Mitä kaikkea tämä tauko tarkoittaa?

Entä mitä tämä tilanne tarkoittaa Suomen olympiakomitean huippu-urhiluyksikön johtaja Mika Lehtimäelle?

Isäntänä Juha Valvio.

Kuinka urheilu selviää koronasta?

pe 20.3. klo 15.02–17.00

Korona pisti koko maailman sekaisin. Suuret muutokset tapahtuivat myös urheilussa, kun käytännössä kaikki urheilutapahtumat joko siirrettiin tai peruutettiin kokonaan. Miten urheilu selviää tästä? Tätä pohditaan Ylen urheilutoimittajan Inka Heneliuksen kanssa. Isäntänä Juha Valvio.

Formula 1:n kauden piti alkaa, tuhoaako korona kauden?

pe 13.3. klo 15.02–17.00

Autourheilun kuninkuusluokan Formula 1:en kauden piti alkaa nyt viikonloppuna. Ja jälleen kerran suomalaisten asemat ovat vähintäänkin mielenkiintoiset Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen kilpaillessa. Mitä voimme odottaa alkavalta kaudelta sitten kun se joskus alkaa? Vieraana F1-asiantuntija Jukka Mildh. Lisäksi yhteys legendaarisen erotuomariuransa päättävään Jari Levoseen sekä koronapäivitys Olympiakomitean ylilääkäri Maarit Valtosen kanssa. Isäntänä Juha Valvio.

Kuinka pitkään Espoo uinuu?

pe 6.3. klo 15.02–17.00

Espoolainen edustuskiekko on vaeltanut pitkään varjojen mailla ja junioripolkua ei ole juurikaan ollut. Hiljattain tehty yhteistyösopimus seurojen kanssa teki Kiekko-Espoosta suomen suurimman jääurheiluun erikoistuneen seuran. Puheenjohtaja Ami Rubinstein kertoo milloin Kiekko-Espoo nähdään takaisin liigassa. Isäntänä Juha Valvio.