Journalisti Johanna

Journalisti Johanna

Valehtelun historia

su 3.5. klo 17.10–17.50
Viimeisin

Mihin journalismia tarvitaan? Eikö maailmassa ole kaikenlaista tietoa muutenkin aivan riittämiin? Mitä journalismi itse asiassa on? "Journalisti Johanna" on uusi radio-ohjelma, jossa Johanna Korhonen yrittää nähdä, mitä oikeasti tapahtuu.

Äänisuunnittelija: Pentti Männikkö. Tuottaja: Katri Henriksson.

Aiemmat lähetykset

Valehtelun historia

su 3.5. klo 17.10–17.50

Valehtelu on ihmiselle tyypillistä toimintaa. Ihminen on valehteluun kykenevä ja mielellään valehteleva olento. Toki yksilöiden väliset erot ovat merkittäviä. Mutta joukkona kyvykkyytemme epärehellisyyteen on yhtä suuri kuin tarpeemme luottaa toisiimme. Siksipä ihmisyhteisöjen olo on valheiden ja valheenpaljastuksen sekamelskaa, jossa sopivaa tasapainoa pitää etsiä aina uudelleen ja uudelleen. Journalisti Johanna yrittää nähdä, mitä oikeasti tapahtuu. Ohjelmasarjan toimittaa Johanna Korhonen. Äänisuunnittelija on Pentti Männikkö ja tuottaja Katri Henriksson. Tämän ohjelman myötä Journalisti Johanna jää tauolle. Seuraava ohjelma kuullaan elokuussa.

Musiikit:

Anonyymi 1600-luvulta: Ciaccona di Paradiso, e dell'Inferno kok. Canzonette spirituali Anonyymi 1500-luvulta: Ardente sole kok. Il ballarino Anonyymi 1500-luvulta: Chi vuol seguir la guerra kok. Il primo libro delle laude spirituali Anonyymi 1500-luvulta: Ardente sole, kok. Il ballarino Robert de La Rue: Au feu d'amours Anonyymi 1400-luvulta: Pour faire l'arlkymie d'amours

Capella de la Torre, joht. Katharina Bäuml