Kulttuuribroilerit

Kulttuuribroilerit

Kulttuuribroilerit: Lyriikkaa Paperi T:stä Kari Peitsamoon

la 15.2. klo 10.00–10.35
Viimeisin

Uudenlaista keskustelua taiteesta, tapahtumista ja ilmiöistä neljän lukiolaisen voimin. Nuoret ruotivat kokemuksia teatterista, musiikista, kirjallisuudesta ja kuvataiteista.

Aiemmat lähetykset

Kulttuuribroilerit: Lyriikkaa Paperi T:stä Kari Peitsamoon

la 15.2. klo 10.00–10.35

Onko Pyhimys älykköräppäri, ja miksi Paperi T voi olla samaan aikaan traumatisoiva, että ihana? Kulttuuribroilerit-ohjelmassa pohditaan lyriikan olemusta Ali Isokankaan, Telma Pietiäisen, Timo Kalliokosken ja Mio von Reichen johdattelemana.

Kulttuuribroilerit: Puhutaan dokkareista ja mangustiineista

la 8.2. klo 10.00–10.35

Neljän helsinkiläislukiolaisen tapaamisessa pohditaan dokumenttielokuvien olemusta ja arvioidaan DocPoint-festivaaleilla nähtyjä elokuvia. Myös luontodokumentit ja magnustiinit mainitaan. Kulttuuribroilerit-ohjelman toimittavat Ali Isokangas, Telma Pietiäinen, Timo Kalliokoski ja Mio von Reiche.

Elämää kulttuurikuplissa

la 1.2. klo 10.00–10.35

Onko Kallion punaviherkupla todellinen ilmiö? Entäpä musiikin eri lajien harrastajien, klasari- tai jazz-kuplat? Suojelevatko sisäpiiriläiset itse omaa kuplaansa ja synnyttääkö se turhaa vastakkainasettelua? Kuplien todellisuutta pohtivat ohjelmassaan Ali Isokangas, Timo Kalliokoski, Telma Pietiäinen ja Mio von Reiche. Ohjelman on Ylelle tuottanut Femkanten Media Oy.

Kuunnellaanko nuoria tarpeeksi taide- ja kulttuuriasioissa?

la 25.1. klo 10.00–10.35

Kulttuuribroilereiden ensimmäisessä jaksossa pohditaan, kuunnellaanko nuoria tarpeeksi ja otetaanko heidät vakavasti myös kulttuurin kuluttajina. Onko nuorisokielellä puhutteleminen falskia kosiskelua ja toimiiko se ylipäätään? Entä onko taiteilijan iällä mitään merkitystä? Näitä kysymyksiä pohtivat ohjelmassaan Kulttuuribroilerit Ali Isokangas, Timo Kalliokoski, Telma Pietiäinen ja Mio von Reiche. Ohjelman on Ylelle tuottanut Femkanten Media Oy.