Kuusi kuvaa

Kuusi kuvaa

Kuusi kuvaa iskelmälaulaja Anne Mattilan elämästä

ke 19.1. klo 22.05–22.50
Viimeisin

Rohkeasti omannäköinen elämä. Viisi tärkeätä valokuvaa elämän eri vaiheista ohjelman vieraan itsensä valitsemana. Kuva kerrallaan aukeaa kertojan runsas elämänkokemus ja tarinat sen takana. Kuudes kuva on kuitenkin vielä ottamatta. Minkä kuvan hän toivoisi vielä albumiinsa: mikä suuri toive tai tavoite on jäänyt toteutumatta? Katso kuvat: https://yle.fi/aihe/kuusi-kuvaa

Seuraava lähetys

Kuusi kuvaa

huomenna klo 8.05–8.50

Tärkeä osa nukketeatteritaiteilija Hannu Räisän työtä on nukkejen veistäminen puusta. Toistaiseksi suurin hänen nukeistaan on kolmen ihmisen ohjattava Sotahevonen, joka ilmaisee tunteensa korvien välityksellä. Toimittajana on Jonni Roos.

Aiemmat lähetykset

Kuusi kuvaa iskelmälaulaja Anne Mattilan elämästä

ke 19.1. klo 22.05–22.50

Anne Mattilan esikuvana on ollut oma äiti, jonka mukana Anne kulki lapsena niin navettapuuhiin kuin kirkkokuoron harjoituksiinkin. Nyt iskelmätähden keikkamatkat ovat vaihtuneet maalaussiveltimeen omassa ateljeessa. Toimittajana on Ritva Alpola.

Kuusi kuvaa filosofi Frank Martelan elämästä

ke 12.1. klo 22.05–22.50

Filosofi ja diplomi-insinööri Frank Martela halusi tutkijaksi jo nuorena, mutta tuolloin hän ei aavistanut, että häntä tulisi aikuisena kiinnostamaan erityisesti ihmisten maailma. Filosofi Esa Saarisesta tuli hänellä tärkeä vaikuttaja: tämä sai Martelan huomaamaan, että aina ei tarvitse etsiä sitä, mikä on pielessä, vaan elämää voi parantaa myös kysymällä, mikä toimii hyvin. Toimittaja on Jonni Roos.

Kuusi kuvaa laulaja Jukka Kuoppamäen elämästä

ke 5.1. klo 22.05–22.50

Laulajalegenda Jukka Kuoppamäki osaa loihtia lauluja, jotka koskettavat syviä tuntoja. Kiinnostus henkimaailmaan tarttui mieheen varhain, kunnes laulu Valtatie toi myös lauluihin henkisen suunnan. Jukka Kuoppamäen kanssa hänen elämänsä tärkeiden kuvien äärellä on toimittaja Rita Trötschkes.

Kuusi kuvaa näyttelijä Kiti Kokkosen elämästä

la 25.12.2021 klo 9.05–9.50

Näyttelijä Kiti Kokkonen on ehtinyt tehdä uransa aikana jo monenlaisia rooleja elokuvissa, revyyssä, televisiossa ja radiossa. Hän sanoo pitävänsä komediallisesta sisällöstä, koska se on haastavaa. Kokkosen mielestä yleisö on helpompi saada herkistymään yhteiskunnallisen satiirin äärellä kuin naurattaa sitä komedian keinoin. Kiti Kokkosen kanssa hänen elämänsä tärkeiden kuvien äärellä on toimittaja Rita Trötschkes.