Ruben Stiller

Ruben Stiller

Putin-setä on hyvin hyvin vihainen!

eilen klo 22.05–23.00
Viimeisin

Ruben Stillerin keskusteluohjelmassa puhutaan arvokkaasti Suomen arvoista, arvojohtajista ja arvottomista. Ohjelman moniarvoisessa ilmapiirissä ruoditaan ajan ilmiöitä, puheenaiheita ja kansakunnan kohtalonkysymyksiä.

Vieraina on tunnettuja ja tuntemattomia näkijöitä, tekijöitä ja kokijoita. Ohjelmassa kysytään, kuka oikein käsikirjoittaa Suomen suurta draamaa ja kuka kuittaa esityspalkkiot.

Aiemmat lähetykset

Putin-setä on hyvin hyvin vihainen!

eilen klo 22.05–23.00

Putin-setä asuu Venäjällä ja hänellä on korkea otsa. Millainen on Putinin pelin logiikka? Miksi Putin-setää stressaa? Vieraana on Helsingin Sanomien Venäjä-tuntija Pekka Hakala. Pastori Marjaana Toiviainen on puolustanut voimakkaasti turvapaikanhakijoita ja vähemmistöjä. Miten hän löysi oman aatteensa?

Miksi Suomi suomettui?

pe 14.1. klo 22.05–23.00

Millaiset jäljet jäivät suomettumisen ajasta? Mikä sai suomalaiset 1970-luvulla kumartelemaan niin innokkaasti Neuvostoliitolle? Kansanedustaja Ben Zyskowicz analysoi kansallista moraalivajetta. Ohjelmassa ei käytetä Venäjä-korttia. Minne aikasi katoaa? Toimitusjohtaja ja kansalaisaktivisti Leo Stranius opettaa ajankäytön hallintaa. Straniuksen mukaan kiire ei ole enää tärkeyden tai tehokkuuden merkki vaan se on noloa.