X3M Morgon

X3M Morgon

X3M Morgon

tänään klo 7.00–11.00
Viimeisin

Hauskinta seuraa heti aamusta - joka arkiaamu 7-11!

Seuraava lähetys

X3M Morgon

huomenna klo 7.00–11.00

Starta din dag tillsammans med X3M Morgon! Fanny, Seesar och Kjell bjuder på de senaste snackisarna, intressanta gäster och tävlingar. Varje vardag kl. 7-11.

Hör av dig till studion via whatsapp 0447800180 eller ring in på 0600147311

Aiemmat lähetykset

X3M Morgon

tänään klo 7.00–11.00

Starta din dag tillsammans med X3M Morgon! Fanny, Seesar och Kjell bjuder på de senaste snackisarna, intressanta gäster och tävlingar. Varje vardag kl. 7-11.

Hör av dig till studion via whatsapp 0447800180 eller ring in på 0600147311.

Pulling i Putten

eilen klo 7.00–11.00

Idag får Kjell och Seesar klara sig utan Fanny. Hur många ursäkter behöver barpersonalen stå ut med? Behöver vi ha en samtalsämnesmeny i varje buss? Det här reder Seesar och Kjell ut och det bjuds också på Rap Challenge, Moneynote samt en hel del pulling.

Ketchupdans med Anna-Maja

ti 24.5. klo 7.00–11.00

X3M Morgon har rökt sönder sin vanliga studio och sänder i dag från skolhälsovårdarens mottagning! Vad brukar Svenskfinlands Regina George, Anna-Maja Henriksson, ha i sin kaffemugg? Fanny kan avslöja att Anna-Maja setts på ett café i Helsingfors finaste kvarter. Seesar har än en gång åkt kändiståg utan att känna igen kändisen i vagnen. Och Kjell? Han drömmer som vanligt om korvkryssning och polska runkare.

Kim Kardashians rövhårsklänning

ma 23.5. klo 7.00–11.00

Måndagsklubben med Kristina, Harry och Stefan diskuterar krämpor, kullersten och Christer Sjögrens usla pokerface. Seesar tar oss igenom picknickens fruktansvärda faser. Är det MYS att långsamt domna bort?? Oraklet Fanny spår att Darudes Sandstorm kommer vara "helt out" det kommande decenniet medan Kjells rövfjun kommer bli värda miljoner. Kom ihåg var du hörde det först.

Bönsyrsan Leifs tragiska död

pe 20.5. klo 7.00–11.00

Varning för parning! Doktor Lundin och professor Simosas har studerat olika djurs sexliv. Stort RIP till bönsyrsan Leif som trodde att Linda bara ville åt hans bönsyrselem. När han minst anade det tog hon fram saltkaret :( I veckans BÄSTA tävling Sång-Ping-Pong sjungs det om allt från Puuha-Pete till porrstjärnor. Och som grädde på moset gör morfars majonnäs comeback i mousse-form. Mums!

Kjells RUNKopatja

to 19.5. klo 7.00–11.00

Lägg snåupin i mårasuåsin! Seesar är borta så Fanny tar fram sin inre österbottning och ordnar Pampasquiz för Kjell. Varför ska gamla människor ha så mycket lik och kontanter i sängen? Och vad har Kjell gömt under sin madrass? Dagens avsnitt innehåller så stora Tomas Ledin-avslöjanden att Vegas programledare int kan hålla kisin inne.

Sebastian var en stalledräng

ke 18.5. klo 7.00–11.00

Vi tackom nu så gärna! Kjell peppar igång onsdagen med en morgonhälsning från Tomas f***ing Ledin. Nyheten om att en man i Forssa har ätit upp sitt pantkvitto får det att vattnas i munnen på Fanny. Vem åt inte papper som barn? Seesar får flashbacks till lågstadiet och bjuder på linjalkonsert. Ett 10/10-avsnitt om man frågar Kjell.

Allt i båten ska dö

ti 17.5. klo 7.00–11.00

Fantsu Lunttikainen, Juhani Pihlaja och Kyllikki Simola önskar dig en mycket god morgon! De önskar också mera sprakande drinkar och squirtande statyer åt folket. Vilka är de värsta låtarna man kan spela på en fest? Seesar har gett sin flickvän "fria händer" i fiskebutiken och Kjell har begått ett helt onödigt mord till havs.

Eurovisionsförrädarna

ma 16.5. klo 7.00–11.00

Efter MÅNADER av UMK- och Eurovisionssnack i X3M Morgon så kommer det fram att Kjell och Seesar lät bli att titta på Eurovisionsfinalen. Fanny är enormt besviken. Till råga på allt har Seesar åkt tåg med den gamla Idols-vinnaren Koop Arponen – utan att känna igen honom. Måste man heta Henrik Lamar och göra spoken word för att det ska räknas som bra musik??

Pjulaloo pjulaloo

pe 13.5. klo 7.00–11.00

Till X3M Morgons glädje (eller förtvivlan?) har Finlands fjäderhuvun tagit sig vidare till ESC-final. Kjell vill kontakta radiodoktorn för att reda ut om det borde finnas en koppling mellan hans stora fötter och hans dase. En del människor drömde om att bli advokater på högstadiet, Seesar VAR advokat. Fanny har styrt ihop en Eurovision-tävling, och så blir det som vanligt också Dödsdiktamen, Sång-Ping-Pong och fredagslåtar. Happy Friday!

When life gives you mini-citroner

to 12.5. klo 7.00–11.00

Kjell bjuder på överskattade mini-citroner och Fanny går till botten med svensexorna. Hur väl klarar Seesar av att rappa om tvättmedel. På tal om yoghurt!

Chilipitt

ke 11.5. klo 7.00–11.00

Blåmögelfittan Seesar, chilipitten Kjell och Fanny reder ut uttrycket "rik som ett troll". Har troll verkligen så pass bra ekonomi att de är värda den liknelsen? Fanny har fått 10 flaskor tvättmedel i present av sin pojkvän och Kjell tycker att löst folk ska sluta skriva böcker. Limps limps!

Björnes handjobs

ti 10.5. klo 7.00–11.00

Seesar sörjer att torgen inte har någon betydelse i dagen jävla supermarketsamhälle, förutom att Björnes magasin-Björne ska ha någonstans att sälja runk. I veckans Soundtrack utses de bästa eurovisionslåtarna genom tiderna. Lettiska pimppin och rumänskt juckande m.m. Det visar sig också att Kjell kan vara ett avgörande vittne i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard.

Fjong och holabaloo med Dagny Lundell

ma 9.5. klo 7.00–11.00

Sexsymbolen Kjell Simosas har återvänt från Åland, helt sönderflirtad av främmande män. Hur ska Seesar reagera på att hans granne tror att han är ett matbud? Och vad gör man när ens katt har ett gruskorn i röven? Fanny kunde tyvärr inte vara på plats men 83-åriga Dagny Lundell hoppar in som vikarie. Dessutom gästas programmet av singelaktuella Averagekidluke!

Bävernäven och bärstjälken

pe 6.5. klo 7.00–11.00

Fanny och Seesar firar fredag på tumis medan Kjell sitter i en fönsterlös hytt på väg mot fredens öar. Mor Marie, mamm, mutsin och mamsy uppvaktas med mamma-låtar i veckans Sång-ping-pong. Seesar tappar livslusten av att vika tvätt och Fannys gäster får sova under hennes stringtrosor. Sändningens sista timme aka pilitimmen handlar i dag om KATT och PITT.

Fuck the Police

to 5.5. klo 7.00–11.00

Fanny har betett sig olämpligt framför en polis inne på Yles lunchrestaurang och blir konfronterad av Kjell. Vad ska hända med alla fräcka visor och vitsar från barndomen nu när snusket finns överallt? Seesar tror att printerns grundare är nära att bada med brödrosten, och att det är vårt fel. Avsnittet tillägnas Mikko Meriahven!

Met-galan i Jeppo

ke 4.5. klo 7.00–11.00

Seesar har varit på svensexa och intervjuat 80-åriga Eva om hennes sexliv. Vid vilken ålder ska man sluta ligga runt? Det årliga fiskejippot Met-galan har gått av stapeln och Kjell har en bekant som ska fånga en död mommos spöke. Sköna vibbisar!

Sankte Pers anala pärlor

ti 3.5. klo 7.00–11.00

I dagens avsnitt försöker Fanny och Seesar hitta ett dansinfluerat namn åt Kjell. Cha-cha-Kjell? Valskjell? Seesar har missat flyg p.g.a. sitt enorma mansego och Fanny bjuder på de hetaste ollontipsen. Missa inte heller dom tre bästa krapulalåtarna genom historien!

Lordis tandsten

ma 2.5. klo 7.00–11.00

Lita aldrig på en prutt. Kjell har haft rockspelning och råkat släppa dödens fis bland främmande folk. Fanny känner att hennes vappenfirande började bättre än det slutade. Hur går man från dansgolvsdrottning till blind, hickande fossil på bara några timmar? Trots att alla trådar i hjärnan inte är kopplade så diskuteras också viktiga saker, som webbsidor om traktorer, bryysthållare och Lordis tandhälsa.

Farbror Joakim och Turk-Ronan

pe 29.4. klo 7.00–11.00

HERRE vilken fredag. Den här morgonen får vi höra Kjells ljuva skrik i Dödsdiktamen och ca sjutusen låtar om att supa i Sång-ping-pong. Fanny och Seesar upptäcker att de har olika syner på vad "polera bäret" innebär. Vappen till ära gästas programmet av gänget som ska lägga mössan på Havis Amanda och av Bubbeli. Pusi pusi kalja!

Anna-Majas bollabox reveal

to 28.4. klo 7.00–11.00

Har Finlands justitieminister bulla i frysen? Vilka tidningar finns på hennes utedass? Anna-Maja Henriksson kommer på besök och X3M Morgon får äntligen ställa henne mot väggen! Fanny blir ifrågasatt när hon påstår att hon har ätit fisksoppa med en minister i en källare i Helsingfors. Kjell berättar om sina två mardrömmar: att få sexualundervisning av sin pappa och att se sig själv "in action".

Ögon-Frans

ke 27.4. klo 7.00–11.00

Fanny och Kjell har äntligen fått hem pappa Seesar! Sannolikheten att Frans som kallas Ögon-Frans har vackra ögon... ja den är liten. Är inte nöjesfält för vuxna är en affärsidé värd att fundera på? En lyssnare (eller hund?) bjuder på årtusendets bästa Moneynote! Och så "Dö Candyman". Sjukt Lokal Lokal-TV:s senaste gåva till mänskligheten.