Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Tiistain koko lähetys: Mika uhkailee ASIANTUNTIJOILLA ja koirien kirkonmenoja

eilen klo 14.00–17.00
Viimeisin

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

Seuraava lähetys

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

tänään klo 14.00–17.00

Suomen hauskin iltapäivä

Aiemmat lähetykset

Tiistain koko lähetys: Mika uhkailee ASIANTUNTIJOILLA ja koirien kirkonmenoja

eilen klo 14.00–17.00

Mitä kaikkea tapahtuu koirien kirkonmenoissa? Löytyykö Mikan siveellisen seulan läpäisevää tapaa puhua seksistä? Miksi Mika uhkailee soittaa asiantuntijoille? Kertooko musiikki kuuntelijansa tulevaisuudensuunnitelmat? Miten ennusti Teevennustukset? Mika, Mika, miksi Mika? On se Mika semmone....ei se semmone oo...no on se....semmone.

Maanantain koko lähetys: Kuin mummo vesijuoksussa ja muita ontuvia vertauksia

toissa päivänä klo 14.00–17.00

Miksi Jere tatuoi itseensä kaikkien Markkujen kuvan? Mikä rikkoo hautajaisetiketin? Miten sujuu älyttömien vertauskuvien luominen kuulijoilta? Mikä tekee banaanista satojen tuhansien arvoisen?

Torstain koko lähetys: Parikka on skeida asiakas ja Poikeluksella on mikit päällä

to 5.12. klo 14.00–17.00

Mitä voi tapahtua, kun mikit jää päälle? Miksi YleX:n kuulijan perhe kuunteli olkkarissa jynkkyä? Parikka valitti asiakaspalveluun, mutta olisiko kannattanut? Miksi mies on aivan todella typerä? Millainen on tappajakaktus? Entä miksi kaktus ylipäätään hyökkää ihmisen kimppuun? Miten Poikelus räppäsi Petri Nygårdia? Miten meni Whatsapp-imitaatiokysymykset?

Keskiviikon koko lähetys: Kotiarestia ja maaginen nuorennusteknologia

ke 4.12. klo 14.00–17.00

Mikä on parasta mitä pariskunnalta voi kysyä? Onko kotiaresti toimiva rangaistus? Miten Robert De Niro saadaan näyttämään kolmekymppiseltä? Tai Jenspa?

Tiistain koko lähetys: Kävikö kettu valtioneuvostossa?

ti 3.12. klo 14.00–17.00

Miten päästään Antti Rinteen eroanomuksesta Temptation Islandin iltanuotiolle? Onks galley drinkkari atlas-boksis vai chimees blingis? Miten iso on maailman isoin sipsi? Kuinka isoilla hartioilla PPP-lähetykseen teki maailman ujoin gangstarappari Shy P? Mites Teevennustukset meni?

Maanantain koko lähetys: Legendaarisia autokoulustooreja ja vastustajan ukottamista

ma 2.12. klo 14.00–17.00

Miksi bussillinen ihmisiä hymyili leveästi Parikan työmatkalla? Miksi vartija seuraa Pehkosta lähikaupassa? Osa autokoulusta hoidetaan simulaattoreilla, mihin tämä voi Parikan ja Pehkosen mukaan pahimmillaan johtaa? Millaisia autokoulun opettajia Pehkonen, Parikka ja kuulijat ovat kohdanneet? Miten inssiajot menivät? Miten venäläinen jalkapallojoukkue yritti huijata vastustajaansa? Entä millaisen häirinnän kohteeksi Pehkonen itse on joutunut? Millaisia mittarilukemia tänään lueteltiin PPP:ssä?

Perjantain koko lähetys: Parikan paluu Oman elämän Chekkoseen ja USKOMATTOMAT Imitaatiokysymykset

pe 29.11. klo 14.00–17.00

Miksi koko PPP on traumatisoitunut synnytysvideoista? Millaisen Amazon-seikkailun Pehkonen näki yläasteella, kun synnytysvideota katsoi? Kuka on tämän viikon mokakuningas / mokakuningatar? Mikä on tänä vuonna Linnan juhlien teema? Miksi Mauri Pekkarinen saapui Linnan juhliin Hämähäkkimiehenä? Miten Parikka suoriutui pitkästä aikaa Oman elämän Chekkosessa? Miksi maailma palaa 50-luvulle? Miltä kuulosta EEPPISET Imitaatiokysymykset?

Torstain koko lähetys: Jenspasta Hakkarainen Hakkaraisen tilalle?

to 28.11. klo 14.00–17.00

Onnistuisko Jenspa Teuvo Hakkaraista paremmin mepin hommissa? Miltä kuulosti PPP:n uusi masentuneiden masturbaattoreiden nurkkaus? Millanen mitta on nyrkillinen pottumuusia? Miksi juna Raahessa on intialaisten mielestä katsomisen arvoinen? Tuletko hintahuijatuksi mustana perjantaina? Löytyikö kahdelta kuuntelijalta keskenään TelePPPatiaa?

Keskiviikon koko lähetys: Mietoa maalaiselämää ja pizzavarkaita

ke 27.11. klo 14.00–17.00

Miksi joulupukkia pitäisi uudistaa? Miten rahaisa arpa päätyi roskakoriin? Mitä Kirsi Alm-Siira päivitti Instagramiin? Mitä yhteistä on maalaiselämällä ja kannabiksella? Ottiko Parikka juoksutaksit? Mikä on Pehkosen suurin synti? Mikä jännitti Poikelusta paistopisteellä?

Tiistain koko lähetys: Pehkosen ja Esko Ahon haiseva suhde ja YLELAKKO vuosimallia 2019

ti 26.11. klo 14.00–17.00

Pehkosella on haiseva menneisyys Yleisradiossa. Miksi Esko Aho joutui haistelemaan Jeren kanttia? Teevennustuksissa ennusti uusi ohjelma! Mutta mikä? Millaisia vastauksia kansalaisten tulevaisuudenmurheisiin saatiin? Miten lakko vaikuttaa PPP:hen? Entä millaisia karmivia vaikutuksia pikkujouluihin liittyen lakolla on? Mitä tapahtuu, kun PPP marssii ulos talosta? Miksi kolmikko puhui aivoista? Mitkä leffat ovat liian rankkoja katsottavaksi toiseen kertaan?

Maanantain koko lähetys: Jenspan paluun ihmettelyä ja narisevia vessapaperitelineitä

ma 25.11. klo 14.00–17.00

Miten Jenni törmäsi vanhuuden kivikovaan seinämään viikonloppuna? Miltä tulevaisuus näyttää robottipoliisin silmin? Miksi vessapaperirullatelineet säikyttelevät Mikaa? Kumpi otti voiton tämänkertaisessa Muna suussa -kilpailussa, Mika vai Jere?

Perjantain koko lähetys: Maailman SAIRAIN Oman elämän Chekkonen ja tuoreet mokat!

pe 22.11. klo 14.00–17.00

Pikkujoulut on tosiasia! Mutta koiniiko jengi vielä nykyään pikkujouluissa? Kuka on uusi MOKAKUNINGATAR/MOKAKUNINGAS? Miksi kaikki vihaa shaiban hajua, mutta jotkut tykkää karmivista hajuista? Perjantaina kuultiin SAIRAIN Oman elämän Chekkonen koskaan, kun Pehkonen veti Töölön Ketterää ja mukana oli riehumassa Matti8 & Sonny. Miltä kuulosti tämän viikon murrekysymykset?

Torstain koko lähetys: Jorma Piisinen doping-testaajana ja reikäfobiaa

to 21.11. klo 14.00–17.00

Missä Helsingin IFK pelaa tulevaisuudessa kotipelinsä? Mitä virkaa Remonttireiskalla on doping-käräjillä? Mitkä asiat meitä pelottavat tulevaisuudessa? Voiko ihminen vaipua talviuneen karhujen tapaan?

Keskiviikon koko lähetys: Kolme tuntia Pehkosen ja Parikan polveilevaa sekoilua!

ke 20.11. klo 14.00–17.00

Miksi Pehkonen ja Parikka haippasi puoli tuntia raejuustosta? Mitkä ovat raejuuston vahvuudet ja heikkoudet? Miksi Parikan suihkuverho ahdistelee Mikaa? Entä tykkääkö Mika itse suihkuverhon häikäilemättömästä reisiotteesta? Suomessa alkaa uusi "Sex Tape" -reality, mutta miksi Parikka on siellä? Mitä Parikan vasen käsi tähän kaikkeen sanoo? Autojen mittaristot tekivät paluun YleX Iltapäivään! Mitä tällä kerralla mittareista luettiin?

Tiistain koko lähetys: Puolanka maailmankartalle ja kikkailua telkkarin kanssa

ti 19.11. klo 14.00–17.00

Mikä tekee piskuisesta Puolangan kunnasta erityislaatuisen? Miksi Jere on kekkaloinut kotinsa katolla pikkuhousuissa? Miksi Mika huutaa äidilleen autossa? Ollaanko me psykopaatteja kaikki kun oikein silmiin katsotaan? Miten TV ennusti tällä kertaa?

Maanantain koko lähetys: Epäilyttävät tuntemattomat numerot ja Kuningatar Elisabethin seikkailut

ma 18.11. klo 14.00–17.00

Miten meni Parikan ja Pehkosen viikonloppuseikkailut? Miten meni jalkapalluhulinoinnit? Miksi lottovoittajaa ei tavoitettu? Entä mihin hämmentävään tilanteeseen Parikka on päätynyt vastattuaan outoon numeroon? Nestepussit katoavat lentokentältä, mihin se voi pahimmillaan johtaa? Miten kuningatar Elisabetin seikkailut Suomessa aikanaan meni? Miten päättyi tämän viikkoinen Muna suussa -trilleri? Miten käy Pehkosen Suomi24-sähköpostin?

Perjantain koko lähetys: Mogia ja riitojenselvittelyä

pe 15.11. klo 14.00–17.00

Miten Jennin ja Mikan perjantainviettoriita eskaloituu? Miten paljon mahtuu pieneen Whatsapp-ryhmään? Kuka oli mogamestari tällä viikolla? Löytyykö perjantaista TelePPPatiaa? Mistä Daruden Sandstorm-kappale on saanut nimensä?

Torstain koko lähetys: PPP:n sisäiset ristiriidat ja Jenspan tulinen OEC-veto!

to 14.11. klo 14.00–17.00

Mikä Pehkosen selässä sykkii? Miksi Parikka ja Poikelus on sotajalalla? Miksi kaksikko riitelee Pehkosen ollessa välissä? Salamyhkäiset noppapelit ovat saapuneet Suomeen. Mitä seuraavaksi? Miksi Samba on huijaus? Miten Poikelus räppäsi Pyhimystä Oman elämän Chekkosessa? Miksi PPP puhui sukkahousuista? Mikä on Poikeluksen lanseerama "VYÖHKÖ" ? Kuka kyykkää ja miten?

Keskiviikon koko lähetys: Victor-kissan kohtalo ja Koko Suomi Haukottelee

ke 13.11. klo 14.00–17.00

Miksi Jenspa onnistuu kuvissa aina niin hyvin? Miten Victor-kissa salakuljetettiin lentokoneeseen? Minkä karmivan käänteen Koko Suomi Haukottelee-kilpailu saa kesken kaiken? Minkälaista on elää LA PELOSSA? Kuka varastaa hiekkaa?

Tiistain koko lähetys: BB-vieraita ja kiusallisia päiväkirjoja

ti 12.11. klo 14.00–17.00

Miten paljon Jenspan korvat punottaa vanhoja päiväkirjoja lukiessa? Mitä Facebookin pitäis oppia pornosivustoilta? Miten BB-Krisu ja BB-Kevin ovat palanneet arkielämään? Miksi saksalainen poliitikko nautti perisuomalaisesta asiakaspalvelupuhelusta?