Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Perjantain koko lähetys: Räävittömät mokat ja kyseenalaiset arjen luksukset

pe 27.3. klo 14.00–17.00
Viimeisin

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

Seuraava lähetys

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

tänään klo 14.00–17.00

Suomen hauskin iltapäivä

Aiemmat lähetykset

Perjantain koko lähetys: Räävittömät mokat ja kyseenalaiset arjen luksukset

pe 27.3. klo 14.00–17.00

Kotona kaipaa arjen luksusta! Miten Poikelus tätä toteuttaa? Entä mikä on Pehkosen salainen sisustustavara? Mokat olivat tällä viikolla erityisen räävittömät. Kuka on uusi mokakuningas/mokakuningatar? Miten sujui Parikalta Solosen ja Kosolan Miljoona vuotta -biisi Oman elämän Chekkosessa? Entä miten Solonen ja Kosola tsemppasi Parikkaa? Kaikki perutaan, mutta mitkä ovat tämän hetken kuumimmat comebackit?

Torstain koko lähetys: Tolppapommittajia ja välläriongelmia

to 26.3. klo 14.00–17.00

Ketkä odottavat Uudenmaan rajalla kun eristys iskee? Mikä takkivalinta toimii tähän vuodenaikaan? Kenen vanhemmat tähdittävät Sex Tape Suomea? Mitä salaisuuksia paljastui Jenspan päiväkirjasta tällä kertaa? Pääsikö Porin poliisi Ulvilan tolpparäjäyttäjän jäljille? Miksi Jenspan muisti rakoilee? Kuka on Rouva Pelargonia? Siinäpä pohdittavaa torstaihin teille arvon PITSULIT.

Keskiviikon koko lähetys: Pehkosen uusi karmea ruokahaaste ja SUPERJÄNNITTÄVÄ Vetokisa!

ke 25.3. klo 14.00–17.00

Voisiko Euroviisut pitää etänä? MIKSI EI? Miksi ihmiset välttelevät Jereä kadulla? Entä millaisia kohtaamiset ovat nykyään Jenspan silmin? Katiskavyyhti paisuu, miksi nyt on paras aika myöntää rikoksia? Entä miten katiskavyyhti liittyy Suomen Euroviisuihin? Parikka löysi kotoaan todellisen aarteen! Mikä se oli? Millaisia aarteita ihmiset löytävät takintaskuista? Miten kävi todella jännittävässä Vetokisassa? Minkä ihmeen ruokahaasteen Pehkonen otti tällä kerralla vastaan?

Tiistain koko lähetys: Erikoisia ratkaisuja ulkonaliikkumiskieltoon ja Jenspan päiväkirjaa

ti 24.3. klo 14.00–17.00

Mitä kaikkea voi tehdä ulkonaliikkumiskiellossa? Tykkääkö valot siitä että niitä käytetään? Miten HARD on my HARD will go on? Onko tulinen oikeasti tulinen vai tuntuuko se vaan tuliselta? Söikö piisamit Rick Astleyn?

Maanantain koko lähetys: PPP on back! Miten meni Poikeluksen loma? Miksi Pehkosen äiti juoruilee?

ma 23.3. klo 14.00–17.00

PPP on taas täällä täydellä vahvuudella! Miten Poikeluksen loma meni? Entä miksi Poikeluksen hanuri on kuin hitsattu metalli? Miten meni Pehkosen lenssuviikko? Entä mitä kaikkea Pehkosen äiti oikein juoruilee ja kenelle? Mitä Suomi haluaa nostalgisoida seuraavaksi? Miksi rakastamme rypeä itsesäälissä? Kuka voitti muna suussa -kilpailun? Millainen on vakuutusyhtiö helvetistä?

Perjantain koko lähetys: Womman C-kasetti -mokat ja Tuppiksen ensimmäinen Oman Elämän Chekkonen!

pe 20.3. klo 14.00–17.00

PT, eli Parikka ja Tuppis vahvasti perjantaitunnelmassa! Lasten ja aikuisten välillä on meneillään kaikkien aikoja kypersota ja Kiinassa norsut ovat aloitelleet viikonlopun jo ennakkoon viinitarhalla. Womma on jättänyt studion pöydälle mystisiä C-kasetteja ja Tuppis pääsee ensimmäistä kertaa vetämään Oman Elämän Chekkosessa Stepan Lastenlaulun!

Torstain koko lähetys - Tuppiksen angstiblogi ja Mikan ensimmäinen Käännöskaraoke.

to 19.3. klo 14.00–17.00

PT, eli Parikka ja Tuppis kauhistelevat kurittomia vanhuksia ja muistelevat klassisia piloja, kuten palavaa kakkapussia. Aino etsii kirjekaveria tositarkoituksella ja Mika pääsee vetämään ensimmäistä kertaa Käännöskaraokea! Tuppis avaa salaisen teiniaikojensa blogin ovet ja kysymys kuuluukin: hot or not?

Keskiviikon koko lähetys: Tuppiksen eristysjumppa ja Veskari vieraana Vetokisassa!

ke 18.3. klo 14.00–17.00

PT, eli Parikka ja Tuppurainen haluavat jakaa vain positiivisia uutisia ja niitä löytyy myös kuulijoilta! Vetokisan yllätysvastus saapuu suoraa Lapin erämaasta, kun Veskari lähtee kisaamaan Tuppista vastaan. Mika kaipaa apua pleikkarin peluun nujertamaan selkään, joten on aika lanseerata Ainon "Eristysjumppa"! Lisäksi perjantain Oman Elämän Chekkonen saa yllätävän twistin...

Tiistain koko lähetys: Pimeää peukkupainia ja koirahoroskooppeja

ti 17.3. klo 14.00–17.00

PPP:ssä PT, eli Parikka ja Tuppis! Maailmalla ollaan keksitty luovia ratkaisuja, kun urheilutapahtumia on peruttu ja pelipanotus iskee. PT selittää tieteellisesti kauhuleffojen juonet ja lasten makeanhimon. Entä mitä on pimeä "peukkupainikauppa" ja miten kumppanin voi valita pelkän perberin perusteella? Kuullaan myös maagiset astraalitason Whatsapp-äänikysymykset!

Maanantain koko lähetys: Parvekebileet ja vessapaperimonsterin kirous

ma 16.3. klo 14.00–17.00

Iltapäivässä Mika sekä Aino "Tuppis" Tuppurainen! Miten kirouksia langetaan ja estääkö kiroukset jopa varkauksia? Tuppiksella ei ole Muna Suussa-kisan säännöt selvillä ja sääntökirjaan täytyykin tehdä täydennyksiä. Tarkasteluun pääsee myös opettajien legendaariset kävelytyylit ja epämääräiset soitot hätäkeskukseen.

Perjantain koko lähetys: PPP rauhoittaa koronakansaa ja Pehkonen räppää JÄRKYTTÄVÄN tulisesti!

pe 13.3. klo 14.00–17.00

Korona jyllää, mutta PPP viihdyttää! Miltä eilinen hamstraus-mayhem näytti PPP:n silmin? Mitä käy kaikelle vessapaperille? Miten BIDEE-suihkua käytetään oikeaoppisesti? Mikä on Parikan mukaan bidee-suihkun ABC? Miten Pehkonen räjäytti pankin Oman elämän Chekkosessa? Kuka räppää ensi viikolla? Kuuntele sielua lämmittävä lähetys ja unohda murheet!

Torstain koko lähetys: Koronaa ja mainoskylttikapinaa

to 12.3. klo 14.00–17.00

Miten PPP kestää koronapaniikin keskellä? Miten Mika hiljensi personal trainerin? Voiko mainoskyltti aiheuttaa tietapaturman? Miten lumoavat ovat Juha Tapion sinisilmät? Oliko Nooralla ja Santerilla TelePPPatiaa?

Keskiviikon koko lähetys: Kyseenalaiset punanupit ja shokeeraava VETOKISA

ke 11.3. klo 14.00–17.00

Miksi aina kaikki pitää tehdä itse? Miksi Myyrmäki on täynnä ostoskärryjä? Mikä on "punanuppi" ja miten se liittyy lintubongareihin? Miten unissa bongataan lintuja? Paljonko vanhat lelut maksaa? Miksi ihmisen kannattaa kääriä itsensä Minigrip-pussiin? Mitä kävi SHOKEERAAVASSA Vetokisassa tällä viikolla? Mitkä ovat Jenspan karmivat televisiovinkit?

Tiistain koko lähetys: Mystinen senttimies ja vakuutuspetoksia

ti 10.3. klo 14.00–17.00

Onko häpeä lähteä YO-kirjoituksista ensimmäisenä? Miltä kuulostaa uusi etsiväsarja CSI Insurance? Mitä paljastui tällä kertaa Jenspan päiväkirjasta? Kuka kehtaa lähettää joka kuukausi sentin Suomen valtiolle? Onko oma juna menestyvän ihmisen merkki?

Maanantain koko lähetys: Vieraana UMK-voittaja Aksel Kankaanranta ja puhetta karmeista puskuritarroista

ma 9.3. klo 14.00–17.00

Miten UMK:n pistelasku lopulta meneekään? Miten YO-kirjoitusten matematiikan koe tähän liittyy? Millaisia puskuritarroja ihmiset liimailevat autoihinsa? Mikä on törkein tarra mitä Parikka netistä löysi? YleX Iltapäivä sai vieraakseen UMK-voittaja Aksel Kankaanrannan. Mikä on tyypin fiilis ja mikä saa lempeän laulajan raivostumaan? Kuka raidasi Wildussa ja mitä se tarkoittaa? Kuka vei tämän viikkoisen Muna suussa -kilpailun? Mitä pitää tehdä, jos Jari Sillanpää lähettää Instagramissa yksityivsiestin?

Perjantain koko lähetys: Keikkakalenterin täyttöä ja robotti-Arnoldeja

pe 6.3. klo 14.00–17.00

Millainen sisustuselementti olisi robotti-Arnold? Kuka oli se äijä joka toi mikroaaltouunin Suomeen? Mille keikalle Jere pestattiin esiintymään OEC-vedon ansiosta? Kuka oli viikon mokamestari? Luvassa miälevvikanen PPP-PERJANTAI!

Torstain koko lähetys: Mikä Tampereen uuden monitoimihallin nimessä oikeasti mättää? Vieraana mahtava Christoffer Strandberg

to 5.3. klo 14.00–17.00

Tampereen monitoimihallin nimeksi tulee Uros Live. Nimi on aiheuttanut paljon hämminkiä, mutta mikä siinä nimessä OIKEASTI mättää? Miksi laulukokeet on epäinhimillisiä? Millaisia laulukokeita YleX:n kuulijolla on ollut? PPP sai vieraakseen megamahtavan Christoffer Strandbergin. Miten hauskuuttajan Putous-pesti on tällä kaudella sujunut ja mikä on hänen ikimuistoisin keikka?

Keskiviikon koko lähetys: Muinaisen kirjeen avausseremoniat ja huikea VETOKISA

ke 4.3. klo 14.00–17.00

Kuinka skandaalinkäryinen oli Porin varjeltu 60-vuotta salassa pidetty kirje? Mitä Renny Harlin tekee Luokkakokous kolmosen tekijäkaartissa? Voiko Suomi vielä jäädä rannalla jalkapallon EM-kisoista? Pitikö Jenspan tiukka ote Vetokisan mestaruuspokaalissa? Miten kova panomies on Ex on the beach Suomi -sarjan Niko?

Tiistain koko lähetys: Salaperäiset joutsenmurhat ja oikean elämän prinssit

ti 3.3. klo 14.00–17.00

Helsingissä kuoli joutsen. Onko kaiken takana joutsenmafia? Miten joutsen terrorisoi Pehkosen kotia? Miten prinssi Andrew yritti tehdä vaikutuksen malliin? Miksi kulho on huono keino tehdä vaikutus yhtään kehenkään? Onko koronavirus sittenkin vain krapula? Mitä tehdä valeambulanssilla? Mitä järkeä sellainen on edes ostaa? Millainen tarina kuultiin tällä kerralla Jenspan päiväkirjasta?

Maanantain koko lähetys: Muna suussa ja tyhjiä katsomoita

ma 2.3. klo 14.00–17.00

Kuinka lennät katsojana ulos kutosdivarin salibandyottelusta? Mikä Mikan mieltä rassasi musikaalikatsojissa? Kannattaako koskaan kosia julkisesti? Kuka voitti Muna Suussa -kilpailun? Miten lätkän MM-kisat toimisi tyhjille katsomoille?