Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Tiistain koko lähetys: Nahkahanhien invaasio ja boollseissa asustavat punkit

tänään klo 14.00–17.00
Viimeisin

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

Seuraava lähetys

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

huomenna klo 14.00–17.00

Suomen hauskin iltapäivä

Aiemmat lähetykset

Tiistain koko lähetys: Nahkahanhien invaasio ja boollseissa asustavat punkit

tänään klo 14.00–17.00

Mikä on pingviinin yli kaksi metrinen esi-isä? Entä miten NAHKAHANHI tähän liittyy? Onko nahkahanhi paremepaa suklaaisena vai vaniljaisena? Kuka joutui kuulustelupenkille palapelikuulusteluissa? Millainen viserrys kuultiin Jenspan päiväkirjassa vuodelta 1996? Miten sujui Summer gamesien tavumato vol2? Tai siis.. Eihän se sujunut.. Missä punkki tykkää asua? Onko kivekset vain punkin vesisänky? Millaisia kiperiä kysymyksiä kuultiin Whatsapp -äänikysymyksissä?

Maanantain koko lähetys: Oman käden työsuhde-edut ja revittelevä Dalai-lama

eilen klo 14.00–17.00

Mikä on maailman tuhnuin työsuhde-etu? Entä mikä on "oman käden työsuhde-etu"? Mitkä ovat Poikeluksen ja Parikan tuhnuimmat edut ikinä missään? Palapelikuulustelut jatkuivat! Kuka joutui syytetyn penkkiin? Päästiinkö mysteerissä eteenpäin? Kumpi vei tiukkaakin tiukemman Muna suussa -kilpailun? Miten Dalai-lama revittelee? Kuka fiittaa Laman levyllä? Mikä pilasi dramaattisesti Poikeluksen leffaillan? Parikka löysi nuoruuden lähteen! Missä se sijaitsee? Voiko sinne päästä kuka tahansa?

Perjantain koko lähetys: Suomen tunnetuin valemeteorologi ja Summer Gamesien SUPERYLLÄTYS!

pe 3.7. klo 14.00–17.00

Pekka Pouta valmistui metereologiksi! Siis nyt vasta? Miten tämä on mahdollista? Miten Pouta juhlii valmistujaisiaan? Mysteeriset palapelikuulustelut jatkuivat! Kuka istui tällä kerralla kuulusteltavaksi? Miksi ötökällä on hatun päällä hattu? Voiko alapään päällä olla myös toinen alapää? Kuka on Summer Gamesien yllärikilpailija? Vinkki: hänen nimensä alkaa P:llä. Poikelus antoi keskinkertaiset TV-vinkit. Mikä oli Poikeluksen ja Parikan radiokälli kaikille kuuntelijoille?

Torstain koko lähetys: Palapelikuulustelut alkaa ja Poikelus esittelee täysin uuden valtion

to 2.7. klo 14.00–17.00

Mikä ihmeen valtio on Uhana? Miksi kaikki eläimet ovat kotoisin Uhanasta? Mitä kaikkea jengi on lukenut päin honkia aikuisikään asti? Mikä onkaan uusin Suomea uhkaava vieraslaji? Mihin karavaanari munii? Mistä tietää, että karavaanari on tosissaan? Millaista tarinointia kuultiin Jenspan päiväkirjassa? Super jännittävä palapelimysteeri sai jatkoa, kun kuulustelut alkoivat! Kuka onkaan ensimmäinen kuulusteltu? Onko hän syyllinen? Millainen on Parikan ja Poikeluksen unelmien talo? Miksi Parikka tyytyy vähään?

Keskiviikon koko lähetys: Pikakassan pahin kauhu Poikelus ja palapelimysteerin tulikuuma käänne!

ke 1.7. klo 14.00–17.00

Onko Poikelus maailman hitain pikakassan käyttäjä? Millaisen hetken mimmi koki kassatyöntekijän kanssa? Millaisen aterian saa 65 dollarilla? Mitä yhteistä on huippufutarin ja ala-astelaisen matkaeväillä? Mitä varten "makukortit" on OIKEASTI tarkoitettu? Miten ne liittyvät röökiin? Millainen konflikti kuultiin Tele PPP atiaa -kilpailussa? Palapelimysteeri sai uuden käänteen! Mitä ihmettä nyt tapahtui? Joko syyllinen jäi kiinni? Mikä tekee villisiasta erityisen vaarallisen?

Tiistain koko lähetys: Kuka vei palapelin palat? Mihin ihmeeseen rasva katoaa?

ti 30.6. klo 14.00–17.00

Ikuisuuden kestänyt palapeliprojekti saapuu kohti maalia! Mutta kuka ihme on vienyt paloja? Onko tämä vuosisadan suurin rikosmysteeri? Miten rasva katoaa ihmisestä? Entä paperi, kun sitä leikkaa saksilla? Onko Parikka aivan todella urpo jätkä? Millaisia uskomattomia runoja kuultiin Jenspan päiväkirjassa? Millainen farssi oli tämän päivän summer games? Jenspa kävi taloyhtiön kokouksessa. Miten mimmi siellä pärjäsi? Onko luontoäiti pissis?

Maanantain koko lähetys: Parikka pitää tunkkinsa ja Poikelus opettaa ihmisen taka-anatomiaa

ma 29.6. klo 14.00–17.00

Poikelus ja Parikka selvisivät elossa YleX Aamun mökkifestareilta! Mitä jäi viikonlopusta käteen? Millainen oli YleX Iltapäivän ja YleX Aamun jamisessioissa syntynyt kappale? Miksi Parikka ei vaihda itse renkaita? Kuinka berberoosasta on auton oma tunkki? Farttaileeko ihminen unissaan? Millaisella tarinalla Poikelus opetti ihmisen anatomiaa? Kuka voitti tämän viikkoisen Muna suussa -kilpailun? Kuinka pitkä aika on "viipymättä" ?

Torstain koko lähetys: Suomen tulikuumin parisuhdesoppa ja JÄÄTÄVÄN KOVAT Whatsapp-äänikyssärit!

to 25.6. klo 14.00–17.00

YleX Iltapäivä mylvii kuin olisi perjantai! Mikä on Suomen älyttömin tosielämän parisuhdesoppa? Jääkö Salatut Elämät ja Kauniit ja rohkeat kakkoseksi? Mikä laji kuultiin Summer Gameseissa tällä kerralla? Kumpi voitti, PPP vai maailma? Millaista draamaa kuultiin Jenspan päiväkirjassa? Miksi Jenspa oli kuuluisa Tampereen kouluissa? Mokapukki Womma toimitti mokat! Kuka mokasi ja miten? Mitä kuultiin maailman PARHAISSA Whatsapp-äänikysymyksissä?

Keskiviikon koko lähetys: Poikelus joutui purruksi ja Parikka (ehkä) tietomurron uhriksi

ke 24.6. klo 14.00–17.00

Poikelusta purtiin! Mutta kenen toimesta? Miksi mimmi muuttui koiraksi? Entä miksi Parikka puri hevosta? TAI MIKSI PARIKKA PURI POIKELUSTA?? Loch Nessin hirviöstä saatiin uusi kuva! Vai saatiinko? Millaista on, kun kukaan ei kuuntele? Miksi Parikka saa epäilyttäviä kirjeitä kotiin? Onko ukko joutunut tietomurron kohteeksi? Miten kävi kutkuttavassa Tele PPP atiaa -kilpailussa? Mihin katosi Segwayt? Mitä kysymyksiä kuultiin WÄKEISSÄ, eli Whatsapp-äänikysymyksissä?

Tiistain koko lähetys: Parikan buffettikestävyys ja Jenspan päiväkirjan paluu

ti 23.6. klo 14.00–17.00

Mikä on Parikan buffettikisakunto koronan jäljiltä? Mikä sakkasi taktiikassa sushibuffan äärellä? Mitä porsaanreikiä Poikelus on löytänyt oikeuksen luvusta? Miksei Suomessa lueta pidätetylle oikeuksia Ameriikan malliin? Jenspan päiväkirja teki paluun! Millainen seikkailu kuultiin vuodelta 1997? Lähetyksessä kuultiin historiallinen Muna suussa -kilpailu, kun Jenspa laittoi munan poskeen! Miten mimmi pärjäsi? Kuka voitti? Tarvitseeko Kuningatar Elisabet 2 passia? Miten hänelle käy Australian rajalla? Kuka kattoo lopputekstit? Miten lopputeksteistä voi luoda juomapelin?

Maanantain koko lähetys: Poikeluksen MAHTAVA comeback ja rullaluisteleva Parikka

ma 22.6. klo 14.00–17.00

Jenspa is BACK! Miten meni mimmin loma? Mitä jäi käteen? Onko Poikelus todella koko kansan juhannusheila? Rullaluilsteleeko jengi vielä? Miksi Parikan alavartalo puutui rullaluistellessa 90-luvulla? Millaista läppää konduktröörit veisteliveät Poikelukselle junassa? Onko konduktöörit oikeasti stand up -koomikoita? Miten kävi Summer gameseissa ja mitä peliä pelattiin? Mikä on nykyisen helleilmiön nimi? Miksi Poikelus tulee niin hyvin toimeen vauvojen kanssa? Miksi Parikka haistelee koirien berbereitä?

Torstain koko lähetys: Mysteerimeteorologin juhannussää ja kesäotsikkobattle

to 18.6. klo 14.00–17.00

Mikä uutisotsikko voitti kuuman kesäotsikkobattlen? Kuka olikaan historian ensimmäinen YleX Iltapäivän meteorologi? Missä tilanteessa Summer Games siirtyy juhannustauolle? Mitä pelejä Parikka ja Pehkonen pelaa autokyydissä? Millä mielin Pehkonen siirtyy kesäloman viettoon? Tämä ja paljon muuta YleX Iltapäivän JUHANNUSSPECIALISSA!

Keskiviikon koko lähetys: Parikan heräteostoksia ja maailman epäkiitollisin työpaikka

ke 17.6. klo 14.00–17.00

Kuoriutuuko Parikasta mestaripianisti? Mitä tapahtui Pehkosen isälle kun keittiörempparahoilla osti vesijetin? Mistä vichy-vesi maistuu parhaimmalta? Oliko pitsulikuulijoilla tällä kertaa TelePPPatiaa? Kuinka ihana arki on Etelä-Korean yhdistymisministerillä? Tätä ja paljon muuta YleX Iltapäivässä!

Tiistain koko lähetys: Finnien etsintää ja maailman pahimpia hajuja

ti 16.6. klo 14.00–17.00

Oppiiko finnit piiloutumaan mitä vanhemmaksi tulee? Mikä on tutkitusti maailman pahin haju? Miten jalkakäytävästä voi suunnitelman ja toteutuksen välissä kadota puoli metriä? Millaisen spektaakkelin tarjosi tämänkertainen Summer Games? Kuinka kova jätkä on jättiläiskilpikonna Diego? Kuka yllätti Pehkosen pullonpalautusautomaatilla Raahessa?

Maanantain koko lähetys: Mikan nenäongelmat ja väärät CV:t

ma 15.6. klo 14.00–17.00

Miksi Parikalla nenä rutisee viikonlopun jäljiltä? Kuinka pieni kipinä riitti lakon aiheuttamiseen Raahen rautatehtaalla? Voiko poikaystävän CV:llä saada töitä? Ketkä oli voitokkaita Muna suussa -kilpailussa? Kuinka suomalaiset lottotarinat toimivat Venäjällä?

Perjantain koko lähetys: Hämmennystä mokissa ja traaginen Summer Games -osakilpailu!

pe 12.6. klo 14.00–17.00

Miksi Parikka moikkailee kelle sattuu? Onko solarium-lasit kohta muotia? Kuka mokasi ja miten pahasti? Mokapukki Womma toimitteli tuhdin mokapaketin YleX Iltapäivälle. Kuka pokkasi mokakuningattaruuden/mokakuninkuuden? Maailma vs. PPP Summer Games jatkui tänään! Kumpi osapuoli vei voiton sekuntikilpailussa? Lisäksi lähetyksessä kuultiin biisinmetsästystä ja Whatsapp-äänikysymykset Hannu Karpo -twistillä!

Torstain koko lähetys: Pehkosen korpivaellus ja halloumikansleri Parikan tuimat paisto-ohjeet!

to 11.6. klo 14.00–17.00

Pehkonen kävi ostamassa vaelluskengät! Miksi mies joutui samalla lähes ensiapuun? Miten kengät sisäänajetaan? Mitä kaikkea voi ylipäätään "sisäänajaa"? Espanjassa pyörähtää jalkapallokausi käyntiin, mutta ei aivan normaalilla tavalla. Mistä espanjalaiset keksivät saada yleisön ääntä? Mitä muita vaikutteita FIFA-pelistä voisi oikeaan jalkapalloon ottaa? Miten halloumi kuuluu paistaa? Parikka avautui aiheesta opastaen Pehkosta ja YleX Viikonlopun Tuppista. Miten kävi Tele PPP atiaa -kilpailussa? Miten lapsena hyötyi vanhempien ammateista? Tai kavereiden vanhempien? Miten saada yli tuhat vuotta vankeutta?

Keskiviikon koko lähetys: Se oli suuri VIUHAHDUS ja Pehkosen tuplarunkopatja

ke 10.6. klo 14.00–17.00

Onko Pehkonen pelannut aivan liikaa Call Of Dutya? Miten tämä ilmenee? Mitä käy, kun pelistä ottaa liikaa vaikutteita? Miksi suomalaiset rakastavat viuhahtamista? Onko "mopoviuhahdus" olemassa oleva asia? Pehkosen tuplarunkopatja puhututtaa taas! Onko patjat homeessa? Miksi kuulijat leijuvat patjoillaan? Miten Parikka ja Pehkonen lesoiluun suhtautuu? Miten kävi PPP:n Summer Gamesin toisessa osakilpailussa? Mikä olikaan taustakuva, joka tuhosi puhelimet?

Tiistain koko lähetys: Miksi Pehkosen sängynjalat kiivastuttaa kansaa? Onko Hannu Karpo kovin jätkä ikinä?

ti 9.6. klo 14.00–17.00

Pehkosen sängynjalat saa ihmiset liekkeihin! Mutta hyvällä vai pahalla? Montako jalkaa Pehkosen sängyssä parhaimmillaan on? Onko Hannu Karpo Suomen kovin jätkä? Miksi Karpo on koko Suomen isi? Oletko AIVAN VARMA tästä? Mikä on uusi Summer Games -radiokilpailu, jossa PPP ottaa mittaa koko maailmasta? Onko luvassa farssi vai kaikkien aikojen kisa? Mikä on pahin paikka missä henkilökunta tulee liian tutuksi? Miksi Allsång på Skansen on pilalla? Entä miksi Suomen versio kyseisestä ohjelmasta häviää 100-0? Kenen hevoset karkasivat ja miksi?

Maanantain koko lähetys: Parikan haamuberberi ja Pehkosen SUURI voitto viikonlopulta!

ma 8.6. klo 14.00–17.00

Miksi Parikalla on nykyään haamuberberi? Miksi mies kävelee nykyään kuin kakkapöksy? Pehkonen otti viikonloppuna SUUUUUREN voiton! Mitä tapahtui ja miksi syke lähenteli kahta sataa? Miten tulkataan tunteita? Entä pystyykö PPP:n ohjelmaa viittoa? Ylellä alkaa uusi lääkärit vs. tavikset -ohjelma! Miten Pehkonen maustaisi ohjelman kulkua? Onko amputaatio tosiaan aina toimivin parannuskeino eri vaivohin? Millainen traaginen farssi oli tämän viikkoinen Muna suussa -kilpailu? Kuuluuko ananas...KONVEHTIRASIAAN? Entä mikä minttu mintussa mättää Pehkosen mielestä?