Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Keskiviikon koko lähetys: Jynkkypiiloja ja ratikka-ajeluja

viime kuussa klo 14.00–17.00
Viimeisin

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

Seuraava lähetys

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

tänään klo 14.00–17.00

Suomen hauskin iltapäivä

Aiemmat lähetykset

Keskiviikon koko lähetys: Jynkkypiiloja ja ratikka-ajeluja

viime kuussa klo 14.00–17.00

Miksi Parikka risteilee julkisilla ympäri kaupunkia ilman syytä? Mitä Pehkonen on polttanut nuorna poikana DVD-levyille? Mitä Poikelus tekis autossa jos hänellä sellanen olis? Kuka voitti VETOKISAN? Miten päin sulla on pesulappu alusvaatteissa?

Tiistain koko lähetys: Suuri kauppahuijaus ja Suurbändin joutsenlaulu

viime kuussa klo 14.00–17.00

Millaisen paljastuksen Pehkonen koki kauppamaailmasta? Onko aika jo kypsä joulusuklaille? Miten Linnan Juhlat järjestetään tänä vuonna? Mitä tekisit aikamatkustajana? Millä Kaapo Neppari laittaa takkinsa kiinni? Onko kuningatar Elisabethin joulu pilalla? Mm. näitä ja paljon muuta YleX Iltapäivässä!

Maanantain koko lähetys: Unelmien makuuhuoneita ja Yöshow-darraa

ma 28.9. klo 14.00–17.00

Millaset unet saa kohdussa? Sopiiko Gekko sinunkin makkariisi? Mikä tuntematon aines rikkoi Viking Mariellan? Humalluttaako uusi ympäristö hanakammin? Kuka voitti Muna suussa-kilvan? Tätä ja paljon muuta YleX Iltapäivässä!

Perjantain koko lähetys: Yöshown jälkeinen karmiva hepuli

pe 25.9. klo 14.00–17.00

PPP palaa studioon kolmen tunnin unilla! Yöshow on takana, mikä on kolmikon kunto? Kellä on pahin kohmelo? Millaisia kauhutarinoita yössä kuultiin? Mitä on Pehkosen todella köpönen sarkasmi? Miten sujui väsyneen PPP:n Oman elämän Chekkos -veto? Miltä kuulostaa Whatsapp-äänikysymykset Yöradio-twistillä?

Torstain koko lähetys: Jenspan ruokaongelmat ja Parikalta haiseva kynttilä

to 24.9. klo 14.00–17.00

Yöshown aatto! Miten PPP meinaa valmistautua yölliseen koitokseen? Miksi Jenspan naapuri saa koko ajan ilmaista ruokaa? Miksi mimmiä itseään syytetään kohta nettipankkipetoksesta? Millaista tuubaa kuultiin Jenspan päiväkirjassa? Miksi Parikka ei enää kestä, vaan poistuu studiosta? Miksi Pehkonen ei osaa aikaa? Mitä minttua mies tekee vartin verran suihkussa? Miltä tuoksuu Parikan hajuinen kynttilä? Miksi Poikelus tuoksuu urealta? Miltä kuulosti EEPPISIN Tele PPP atiaa vähään aikaan?

Keskiviikon koko lähetys: Pehkosen kurppa ja tulikuumia pokaustaitoja

ke 23.9. klo 14.00–17.00

Miten kurppa sekoilee? Mikä edes on sekoileva kurppa? Kuinka paljon Rosso liikuttaa suomalaisia? Mikä ihme on lihapiirakka Napolilaisittain? Poikelus avasi karmivia vinkkejä pokaamiseen - mitä Parikan ja Pehkosen ei todellakaan kannata yrittää? Millaista historiaa tehtiin Vetokisassa? Mitä käy jos Facebook lähtee Euroopasta? Miten PPP:n kuuntelijat on herkistyneet ohjelmaa kuunnellessaan? 

Tiistain koko lähetys: Kylmiä alavatsoja ja koronan haistelua

ti 22.9. klo 14.00–17.00

Miksi Pehkosella on kylmä alavatsa? Entä miksi Poikeluksen berberi on jääkylmä? Miltä korona haisee? Mitä kaikkea koira haistaakaan omistajassaan? Miten koiran käytös muuttuu, kun se pääsee virkaan? Mikä on surkein nettitesti mitä Poikelus löysi netistä? Entä miten OIKEA horoskooppi selvitetään? Millä eväillä syntyy oikeaoppinen elokuvista tuttu manaajaääni? Mikä suomalaisten elokuvien äänissä mättää? Onko Sveitsi ärsyttävin mahdollinen ihmistyyppi?

Maanantain koko lähetys: Aivojen suursiivousta ja väsyneitä Kari-vitsejä

ma 21.9. klo 14.00–17.00

Miten aivot siivotaan? Millaisella varustuksella siivousryhmä ylipäätään aivoja siivoaa? Montako huonoa Kari-vitsiä voi minuutissa kertoa? Millainen morkkis tulee, kun karauttaa laivan karille? Miksi oma äiti auton kyydissä on pahinta? Miten suomalainen kriketti breikkasi maailmalla? Millaisen selkäsaunan Pehkonen sai Muna suussa -kilpailussa? PPPBB-nurkka kokoontuu! Millaista sotaa Big Brotherissa PPP:n mukaan käydään? Mitä yhteistä on Amerikan maastopaloilla ja kaalilaatikolla?

Perjantain koko lähetys: Parisuhteen pilaajia ja päämäärättömiä lentoja

pe 18.9. klo 14.00–17.00

Missä tilanteessa ihminen tarvitsee parisuhdesabotoijaa? Kuka oli viikon Mokamestari? Miten paljon Parikka maksaisi lennosta EI MINNEKÄÄN? Kuinka Jenspa suoriutui OEC:stä? Uskaltaisitko nukkua autopilotilla ajavassa autossa? Millaisia lentokonekuulutuksia kuultiin WÄKeissä?

Torstain koko lähetys: Elämän sisältöä etsimässä ja erilaisia bongareita

to 17.9. klo 14.00–17.00

Pitäisikö Pehkosen hommata harrastuksia pimeneviin syysiltoihin? Minkä lajin pariin Parikka on palannut eläkkeeltä? Toimiiko ikoniset kirjaklassikot smurffattuina? Onko jynkky parempaa hidastettuna? Miksi muovikruunu maksaa puoli miljoonaa? Löysivätkö kilpailijat yhteisen sävelen TelePPPatiaassa? Tätä kaikkea YleX Iltapäivässä!

Keskiviikon koko lähetys: Väisäs-dieettiä ja tunnesolmuja

ke 16.9. klo 14.00–17.00

Mitä opittavaa meillä on Riitta Väisäsen ruokavaliosta? Miksi Kultakutri on vieraillu Lappeenrannan vierassatamassa? Voiko molempikätinen olla vuoden väsenkätinen? Kuultiinko vetokisassa tuomarifarssia tällä kertaa? Pystyykö Parikka sanoittamaan tunnistamaan tunteensa? Kuka pyörittää valaiden järjestäytynyttä rikollisuutta? Tätä kaikkea YleX Iltapäivässä!

Tiistain koko lähetys: Neandertaalit leirinuotiolla ja Jenspan nappilaatikko

ti 15.9. klo 14.00–17.00

Joutuuko poliisi pidättämään itsensä saapuessaan juhliin Briteissä? Onko neandertaalit ahdistuneet leirinuotiolla kivien puutteesta? Mitä uutta saatiin tietää Suurbändistä? Oletko jatkanut nappilaatikkotraumaa tietämättäsi eteenpäin? Onko strap-on mukava alusvaate? Miten pitkälle jutikka jo kiitää Tampereen katukuvassa? Tätä kaikkea YleX Iltapäivässä!

Maanantain koko lähetys: Vieraana Saara Aalto ja uusvanhaa fonttisensuuria

ma 14.9. klo 14.00–17.00

Miksi keilahallikävijät luulivat Pehkosen saavan kohtauksen kesken keilailun? Miksi Saara Aalto oli takapuoli puolipaljaana kirkossa? Mitä höpöä tapahtui Habbohotellin huoneessa numero 652? Ken oli voittava Muna Suussa -kisailussa? Kuinka syvät analyysit tarjoili PPP BB-Corner?

Perjantain koko lähetys: Mokakuningatar Jenspa ja Postin sankari Merja!

pe 11.9. klo 14.00–17.00

Miksi PPP rakastaa Postin merjaa? Mitä jos vaikkapa poliisi puhuisi kuten Posti? Mokapukki Womma toimitti mokat! Millaisella toilailulla Jenspa lunasti kruunun itselleen? Miten toimii PPP:n uusi tulinen karkkihyrrä? Miksi suojapukumiehet haki surffarin merestä? Miten sujui Pehkosen OEC-veto? Kuka tekee lapsia Instagramin seksibottien kanssa? Voiko itse käyttäytyä kuin seksibotti? Miksi Poikelus meinasi hajota kesken Whatsapp-äänikysymysten?

Torstain koko lähetys: Poikeluksen viuhahdus ja EEPPINEN Tele PPP atiaa -kilpailu!

to 10.9. klo 14.00–17.00

Viuhahteleeko Jenspa työmiehille? Onko Jenspa oikeastaan kalkkuna? Mikä on pahinta mitä voi käydä, kun suurlähettiläs twiittaa? Onko ok tykätä pornovideoista somessa? Mikä salaisuus kuultiin Jenspan päiväkirjassa? Miksi pizzauunin valmistus voi venyä kolmeen vuoteen? Mihin rypyt menevät (PPP:n mukaan) kun ihminen vanhenee?

Keskiviikon koko lähetys: Agressiiviset tennishuligaanit ja ryöstö Masked Singerin tapaan

ke 9.9. klo 14.00–17.00

Miksi Prisma on Prisma? Mikä sen oikeasti pitäisi olla? Onko "automarket" sana vai ei? Millaisia on tennishuligaanit? Mihin kannattaa varautua kun vihaiset tennishuligaanit kävelee vastaan? Entä millä saa turpaan curling-faneilta? Mitä yhteistä on Masked Singerillä ja ranskalaisella ryöstöllä? Kuinka jäissä Parikka oli Vetokisassa? Miksi Tornio on Suomen New York? Mikä on se OIKEA syntisten pöytä?

Tiistain koko lähetys: PPP:n suuri tiedotustilaisuus ja koodattu raskaustesti

ti 8.9. klo 14.00–17.00

Pehkonen kävi mökillä hengittelemässä! Millaisessa "hapessa" mies palasi työhommiin? Miksi mökilllä touhuaa, mutta kotona rötvää? Miten raskaustesti koodataan? Entä miten sillä pelataan Doomia? YleX Iltapäivä piti pitkän ja vaikean tiedotustilaisuuden! Mitä kolmikko raskain mielin ilmoitti kuulijoille? Miksi naisten pikkuhousuissa on salatasku? Mitä kaikkea niihin voikaan jemmata? Entä missä on housujen takaluukut? Millainen oli tämän kertainen Suurbändi, jonka kuulija on kirjoittanut? Mistä ruoasta peppu tykkää?

Maanantain koko lähetys: Salaisuuksien paljastamisia ja aivan liian kalliita sateenvarjoja

ma 7.9. klo 14.00–17.00

TV-syksy on täällä! Millä eväillä Poikelus ja Parikka lähtee valloittamaan syksyn tv-tarjontaa? Millaisia tunteita Baywatchin paluu herättää? Oliko Xenan apuri kuumin tv-hahmo ikinä? Mitä salaisuuksia Poikelus paljastaa? Mikä on karmein salaisuus minkä YleX:n kuulija on vahingossa paljastanut? Parikka kadotti sateenvarjon - miksi se on niin iso asia? Paljonko sateenvarjo saa maksaa? Kuka vei Muna suussa -kilpailun? Miksi Nordea on kaveriporukan lahopää?

Perjantain koko lähetys: Suomalaisen ruoan uusi tuleminen ja elämää 5-vuotiaana

pe 4.9. klo 14.00–17.00

On suomalaisen ruoan päivä! Mutta miksi perinteistä suomalaista ruokaa ei saa pilkun jälkeen? Voiko raastepöydän sijoittaa nakkikiskan viereen? Kenellä oli karva suussa mokissa? Kuka on uusi mokakuningas/mokakuningatar? Miksi Poikelus haluaa olla taas 5-vuotias? Miksi se on paras ikä olla elää? Miten meni Parikan OEC-veto? Kuka räppää ensi viikolla? Tekikö VaariG paluun? Millä twistillä Whatsapp-äänikysymykset käytiin läpi?

Torstain koko lähetys: Pikakassaäänen yölliset seikkailut ja kuulantyöntäjä-Poikelus

to 3.9. klo 14.00–17.00

Voiko kuukautissidettä käyttää kasvomaskin tavoin? Miksi on tärkeää, että ylä- ja alanaama näkyy? Miten menee treffit maski päässä? Kuka on Suomen kuuluisin kuulutusääni? Mitä tapahtuu, kun pikakassan kuuluttajaääni saa yöseuraa? Miten ihminen aloittaa seiväshypyn tai mäkihypyn? Mikä on TUHNUIN urheilusuoritus YleX Iltapäivä-asteikolla? Onko pääkallokiitäjä pannassa? Entä remmissä? Mitä kävi tämän viikon Tele PPP atiaa -kilpailussa?

Keskiviikon koko lähetys: Esittelyssä Pemptation Island -sinkut ja sommelierin työongelmat

ke 2.9. klo 14.00–17.00

Miten Sommelierien SM-kisoissa arvostellaan esiintymistä? Kuinka tuhnuja olivat maailman arkisimmat Pemptation Island -sinkkuesittelyt? Kuka keksi voin ja saunan auttavan rintojen kasvussa? Miten Pehkonen ratkaisi Suomea vaivaavan valkoposkihanhiongelman? Kuka vei nimiinsä VETOKISAN? Miksi Mika ei pääse mopomiittiin? Tätä kaikkea YleX Iltapäivässä!