YleX Kesäiltapäivä: Tuppis ja Libiso

YleX Kesäiltapäivä: Tuppis ja Libiso

Perjantain koko lähetys - Kesäiltapäivän parhaat mokat ja biisibattlen palkintojenjako!

pe 23.7. klo 14.00–17.00
Viimeisin

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

Aiemmat lähetykset

Perjantain koko lähetys - Kesäiltapäivän parhaat mokat ja biisibattlen palkintojenjako!

pe 23.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Aino "Tuppis" Tuppurainen ja Varamies Womma! Mikä kattaus: Oman elämän chekkosta, biisibattlen SUURI RANGAISTUS ja ylläriksi mokiakin! Lisäksi perjantaihulinoissa Womma haaveilee yllättäen telttaretkestä ja Tuppis sukeltaa seurapiirikihlajaisten maailmaan.

Torstain koko lähetys - Negatiivisuus-korneri ja karhut koronatesteissä

to 22.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libisoa tuuraamassa Varamies-Womma! Miten Suomen valtion pitäisi reagoida Tinder-burnouttiin? Miten karhu pääsi Japanissa pesiskentälle? Millainen on Kesäiltapäivän Negatiivisyys-korneri? Ja ratkeaako viimeinkin Tuppiksen ja Libison välinen biisitaisto kun Womma on tuuraamassa?

Keskiviikon koko lähetys - Prinssi Harry rahapulassa ja snapsilauluja koko kansalle!

ke 21.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Onko Australian tuleva Olympia-isännöinti pakkopullaa vai suuri kunnia? Mitä ruotsalaiset osaavat aina paremmin, kuin suomalaiset? Prinssi Harry meinaa paljastaa salaisuuksiaan muistelmien muodossa, mutta onko hän kenties oikeasti vain rahapulassa?

Tiistain koko lähetys - Verosuunnittelua ja kriisi pohjanmaalla!

ti 20.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Useista hiteistään tunnettu F toimii turistioppaana ja vie kesäiltapäivän matkalle Turkuun! Miksi rantalentopallossa on bikinipakko? Mitä tapahtui maanantaina, kun Lloydia kiristettiin huolella? Tuppis vastaan Libiso-kisa tunteet kuumenevat ja pohjanmaalla on ollut vuosisadan kriisi!

Maanantain koko lähetys - Täytettyjä ihmisiä ja rikottuja liikennesääntöjä!

ma 19.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Osaako kukaan OIKEASTI liikennesääntöjä? Mitä presidentin Aaro-poika tykkää tehdä kesälomalla? Entä voiko Lloyd täyttää itsensä aikanaan olohuoneen nurkkaan? Tämän lisäksi ongelmien ratkontaa ja viikon ensimmäinen Huuhkaja-voittaja!

Perjantain koko lähetys - Tuppiksen synttäri-show ja Lloyd diktaattorina

pe 16.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Lloyd ei kestä, jos etätöissä laiskotellaan ja haluaa siihen muutoksen! Tuppis juhlii jo ennakkoon synttäreitä ja surkee Harry Stylesin takia. Oman Elämän Chekkosessa Lloyd LUNASTAA ja ongelmia ratkotaan urakkapalkalla kesäklinikalla!

Torstain koko lähetys - Tuppis rikospaikalla, Lloyd poliisiasemalla ja Ida Palul turistioppaana!

to 15.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Lloyd aloitti päivän poliisiasemalla, kun taas Tuppis on ollut aamulla selvittämässä rikosta. Lähetyksessä taisteltiin viikon kesäduunari tittelistä ja Ida Paul paljasti Tammisaaren parhaat kesänvietto aktiviteetit!

Keskiviikon koko lähetys - Ikuisuuslainoille stoppi ja jarrumestarin painajainen

ke 14.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Lloyd esittelee, mitä kaikkea hänen mielestään pitäisi saada verovähennyksiin mökillä. Tuppis taas myöntää olevansa jarrumestarin painajaisasiakas. Löytääkö Lloyd kesäromanssin bottikäyttäjästä? Entä miten kaveilta saa parhaiten ne ikuisuuslainassa olevat tavarat takaisin?

Tiistain koko lähetys - Kaikkien tuntemat laiskottelukeinot ja senioreille omaa realityä kiitos!

ti 13.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Mitä kaikkia keinoja työntekijä tekeekään, että saa hieman laiskotella kesken päivän? Entä millaisen törkeän identiteettivarkauden kohteeksi Lloyd on lapsena joutunut? Tuppis ennustaa maailmanloppua pullopostin avulla ja senioreille syntyy oma realityohjelma!

Maanantain koko lähetys - Lisää liksaa ja sähköskuutit veks

ma 12.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis ja Libiso! Maanantaina kilpailtiin himoitusta Huuhkajatietäjä tittelistä! Lloyd ja Tuppis ovat napit vastakkain siitä, tarvitseeko kaupungissa kävellä ja kesäklinikalla ratkaistiin töihin sekä palkkaukseen liittyviä ongelmia.

Keskiviikon koko lähetys - Tuppiksen eka OEC ja varpajaisia koko kansalle!

ke 7.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Millaiset ovat ministerin varpajaiset? Mitä ylipäätään vauvajuhlilla tehdään? Tuppis tulkitsee OEC:ssä JVG:tä ja Lloyd ei suostu mukaan kesäkurpitsatalkoisiin. Perinteinen biisiskaba sai myös yllättävän käänteen ja kuulijoiden kesäpulmat ratkottiin Kesäklinikan toimesta.

Tiistain koko lähetys - Uusi viikonpäivä kalenteriin ja mökkinaapurien arvostusta

ti 6.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Lloyd Libiso! Kahdeksas viikonpäivä, kombontai sai kuulijat sekaisin. Lisäksi skabailtiin Huuhkajatietäjän himoitusta tittelistä, vastattiin kuulijoiden ongelmiin Kesäklinikalla ja pohdittiin sitä, millainen on hyvä mökkinaapuri?

Maanantain koko lähetys - Polttarien sääntökirja ja kesä todelliset sankarit

ma 5.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Lloyd & Tuppis! Viikonloppu verottaa ja Kesäiltapäivässä paljastetaan mereen pudonneen lauantaina niin aktiivisuusranneke, kuin firman puhelinkin. Kuinka Tuppis pärjää ilman kelloaan? Entä saako polttareissa kieltäytyä aktiviteeteistä, jotka eivät miellytä? Pitäisikö polttareissa olla itseasiassa ihan säännöt? Entä ketä ovat kesä-arjen todelliset sankarit?

Perjantain koko lähetys - Libison ihka ensimmäinen OEC ja pahimmat huvipuistomokat

pe 2.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Mitkä ovat pahimmat mokat, jota asiakas voi huvipuistossa tehdä? Entä millaisia vinkkejä Blind Channelin Joel Hokka antaa Ouluun matkaaville? Lloyd tykittää elämänsä ensimmäisen Oman Elämän Chekkosen kunnialla maaliin ja Tuppis kokee karvaan häviön biisiskabassa!

Torstain koko lähetys - Turpaan duunissa ja Boomerit Facebookissa!

to 1.7. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Libiso! Kesäduuni klinikka niittää menestystä, mutta kenen takia ilmavoimien soittokunnan Faceebook-tili kaapattiin? Muistoissa palattiin aikaan jolloin kännykkä oli vielä kännykkä sekä pohdittiin pelastiko lihansyönti ammattinyrkkeilijä Robert Heleniuksen uran?

Keskiviikon koko lähetys - Viritettyjä pikkumopoja ja mökkinaapurien sota

ke 30.6. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä pikkulauantaita viettämässä Tuppis & Libiso! Mitä kaikkea mökkinaapurit onkaan valmiita tekemään, jos lomalaisten välillä puhkeaa riita? Entä kumpi studiosta veteli viritetyllä mopolla pitkin kyliä? Historian toinen Huuhkajatietäjä kruunataan ja ongelmat ratkeaa jälleen kesäkandien klinikalla.

Tiistain koko lähetys - Villi Danny-salaliittoteoria ja Sara Siipola turistioppaana!

ti 29.6. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Lloyd Libiso! Uudessa ohjelmaosiossa artistit turistioppaana, Sara Siipola kertoo parhaat matkailuvinkit pohjanmaan lakeuksilla. Kesäduuniklinikka jatkaa kuulijoiden tukemista kesäisissä haasteissa ja Dannystä paljastetaan villi salaliittoteoria.

Maanantain koko lähetys - Eropostaus instagramiin ja historian ensimmäinen Huuhkajatietäjä!

ma 28.6. klo 14.00–17.00

YleX Kesäiltapäivässä Tuppis & Lloyd Libiso! Voiko erosta kertoa tuttaville Instagramissa? Entä onko ok, jos pihapelit nostattavat vihaa pintaan? Tuppis ja Lloyd avaavat myös kesäkandien klinikan, jossa jokaiseen pulmaan löytyy ammattimainen vastaus. Lisäksi historian ensimmäinen Huuhkajatietäjä kruunataan ansaitusti!