YleX

YleX

YleX Aamu: Viki ja Köpi 6.30–10.00
Suora
YleX kertoo tärkeimmät jutut ja soittaa parasta uutta musaa. Tässä seurassa viihdyt!

DJ Orion

YleX:llä yli kymmenen vuoden ajan konemusan ohjelmia juontanut Orion tarjoilee viikon kuumimmat tanssimusiikin tulokkaat ja kovimmat klassikot. Toivo suurimpia suosikkejasi soittoon, tarjoa omia raitojasi radioaalloille ja viritä itsesi viikonloppuun.

Lyömättömät

Solosen, Kosolan ja Xmiehen Lyömättömät freestyle-show valtaa YleX:n studion!

Matti 8 ja Sonny

Töölön Ketterästä tuttu Matti 8 ja räppäri Sonny esittelevät tämän hetken tärkeimmät ja ajankohtaisimmat modernin bassomusan uutuudet.

Miikka Koivisto

Disco Ensemblestä ja Ruusuista tuttu Miikka Koivisto tarjoilee tuoreimmat ja tärkeimmät vaihtoehtomusan biisit genreen katsomatta, indiestä punkkiin ja räpistä kokeelliseen.

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

Rony Rex

DJ-lahjakkuus Rony Rexin levylautasella soivat vaihtoehtoisen klubimusiikin uusimmat biisit sekä tulevaisuuden hitit.

Teppo Vapaus

Muusikko-kirjailija Teppo Vapauden käsittelyssä kuullaan uusimmat ja ajankohtaisimmat rock-ilmiöt, parhaat uudet biisit, kovimmat bändit, hulluimmat hahmot ja kiinnostavimmat keikat.

Uuden Musiikin Viikko: Katri Norrlin

Uuden musiikin viikossa Katri Norrlin käy läpi viikon kovimmat biisit ja musamaailman puhutuimmat ilmiöt. Tämä sinun pitää tietää musiikista juuri nyt.

Uuden musiikin X: Ida Karimaa ja Jani Kareinen

YleX:n musiikkitoimittajat Ida Karimaa ja Jani Kareinen soittavat tärkeimmät uutuusjulkaisut tulevaisuuden hiteistä kiinnostavimpiin vaihtoehtoihin ja haastattelevat ajankohtaisimmat artistivieraat.

Uuden tanssimusiikin lista

Uuden tanssimusiikin listalla kuullaan viikon parhaat klubiraidat niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin tanssilattioilta. DJ Orion tarjoilee 15 biisin kattauksen tämän hetken merkittävimpään tanssimusiikkiin.

Yeboyah, Renaz ja Wekesa

Yeboyah, Renaz ja Wekesa tarjoilevat joka tiistai uusimmat rytmit ja mielenkiintoisimmat keskustelut musiikki-ilmiöiden ympärillä.

YleX Aamu: Viki ja Köpi

YleX Aamussa kuulet Suomen hauskimmat läpät ja levottomimmat naurut. Aamun parhaimmista hetkistä vastaavat Viki ja Köpi.

YleX Etusivu: Hanna Hantula ja Jussi Latvala

- Jos Antti Rinne heitti Sirpa Paateron bussin alle, niin tarkoittaako tämä sitä että hän on huono pääministeri? Pyhittääkö tarkoitus keinot? - Koomikko Pete Davidson kieltää yleisöään kertomasta kenellekään mielipidettä show’staan. Miksi tämä pöyristyttää ihmisiä? - Pitäisikö kouluissa opettaa koodaamista taideaineiden sijaan? - Kiina kielsi deep fake -videot - miksi Suomi ei saa samaa aikaan? - Miksi nykyään pelätään narsisteja?

YleX Ilta: Aikku

YleX Illan keskiviikossa tärkeimpiä hittejä ja Vartin valtauksessa pikkulauantain bängereitä! Mitä tapahtui Aikulle grillijonossa? Saako elokuvan aikana kommentoida?

YleX Throwback: Jani Kareinen

Jani Kareinen käynnistää YleX:n perjantai-illan etkot 2000-luvun kovimpien Throwback-biisien tahtiin. Biisejä joiden lyriikoilla täytit mesestatuksesi, kappaleita joiden musavideot näit aikoinaan MTV:ltä ja artisteja, joille löytyi oma galtsuyhteisö. Throwback-hittejä, joita et edes muistanut haluavasi kuulla!

YleX Viikonloppu: Womma ja Aino

YleX Viikonlopun lauantaissa Aino pohtii onko joulukuusilla ja kesäkissoilla yhteisiä piirteitä. Womma taas ei ymmärrä millään internetrollien sielunelämää. Miten Linnan juhlissa ei pukeuduta samoihin pukuihin? Miksi joulutorttujen tekotapa halkoo kansaamme? Ja kannattaako ansioluettelossaan valehdella? Tätä kaikkea ja paljon muuta levotonta lauantain lähetyksessä.