YleX

YleX

Uuden musiikin X: Anne Lainto ja Renaz Ebrahimi 10.00–12.00
Suora
YleX kertoo tärkeimmät jutut ja soittaa parasta uutta musaa. Tässä seurassa viihdyt!

Anne Lainto <3 Rock

Uusin rock YleX:n pitkän linjan musiikkitoimittaja Anne Lainto tarjoilee raikkaan kattauksen rockin uusimpia aaltoja ja kiinnostavimpia tekijöitä.

DJ Orion

YleX:llä yli kymmenen vuoden ajan konemusan ohjelmia juontanut Orion tarjoilee viikon kuumimmat tanssimusiikin tulokkaat ja kovimmat klassikot. Toivo suurimpia suosikkejasi soittoon, tarjoa omia raitojasi radioaalloille ja viritä itsesi viikonloppuun.

Lyömättömät

Solosen, Kosolan ja Xmiehen juontama freestyle-show. Lyömättömät aina Areenassa ja suorana lauantaisin klo 17-20.

Matti 8 ja Sonny

Räppäri ja pitkän linjan elektronisen ja urbaanin musiikin moniottelija Sonny esittelee tämän hetken tärkeimmät ja ajankohtaisimmat modernin bassomusan uutuudet.

Miikka Koivisto

Monessa liemessä keitetty musiikkivaikuttaja Miikka Koivisto tarjoilee viikoittaisen kaksituntisen vaihtoehtomusiikin tuoreimpia ja parhaimpia biisejä. Musiikillisesti liikutaan indiestä punkkiin ja räpistä teknon kautta kokeelliseen.

Papananaaman K-pop-show

Papananaaman K-pop-show tarjoaa kuulijoilleen tärkeimmät uusimmat hitit ja ilmiöt sekä kiinnostavia kurkistuksia k-popin historiaan. Luvassa on poppia monista Itä- ja Kaakkois-Aasian maista ja kiinnostavaa analyysia niin vannoutuneille k-pop-faneille kuin uusille kuulijoillekin.

Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

Renaz ja Wekesa

Renaz ja Wekesa tarjoilevat joka tiistai uusimmat rytmit ja mielenkiintoisimmat keskustelut musiikki-ilmiöiden ympärillä.

Rony Rex

Rony Rex tarjoilee viikottain kaksituntisen paketin klubimusan kovimpia uutuuksia sekä tulevaisuuden bängereitä.

Sonnyn Bassokesä

Musiikin moniottelija Sonny esittelee tämän hetken tärkeimmän ja ajankohtaisimman modernin bassomusiikin.

Uuden musiikin X: Anne Lainto ja Renaz Ebrahimi

YleX:n musiikkitoimittajat Anne Lainto ja Renaz Ebrahimi soittavat tärkeimmät uutuusjulkaisut tulevaisuuden hiteistä kiinnostavimpiin vaihtoehtoihin sekä haastattelevat ajankohtaisimmat artistivieraat.

Uuden tanssimusiikin lista

Uuden tanssimusiikin listalla kuullaan viikon parhaat klubiraidat niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin tanssilattioilta. DJ Orion tarjoilee 15 biisin kattauksen tämän hetken merkittävimpään tanssimusiikkiin.

YleX Aamu: Poikelus, Pehkonen ja Parikka

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

YleX Aamu: Viki ja Köpi

YleX Aamussa kuulet Suomen hauskimmat läpät ja levottomimmat naurut. Aamun parhaimmista hetkistä vastaavat Viki ja Köpi.

YleX Etusivu

Päivän parhaat puheenaiheet Anni Saastamoisen seurassa! YleX Etusivu tarjoaa analyysia ja näkökulmia uutisiin ja popkulttuuriin. Voit osallistua keskusteluun WhatsApissa: 044 421 68 88

YleX Ilta: Womma

YleX Illassa Tuppis ja tärkeimmät hitit! FESTARIKESÄ ON TÄÄLÄ! Niin monet upeat festarit tänäkin viikonloppuna edessä, siksi fiilistellään! Miten hellefestareista voi selvitä? Entä ketä esiintyisi unelmien festareilla?

YleX Iltapäivä: Aikku

YleX Illassa tärkeimmät hitit ja VIHDOIN myös Tuppis! Mitä kaikkea voi yhden reissun aikana mennä mönkään? Tuppiksella paljon. YleX Illassa annetaan synninpäästö kaikille lennoilta, hautajaisista ja töistä myöhästyneille. Vartin valtaus tarjoilee hoilausmusaa, jonka tahtin on pakko laulaa mukana.

YleX Throwback: Jani Kareinen

Jani Kareinen käynnistää YleX:n perjantai-illan etkot 2000-luvun kovimpien Throwback-biisien tahtiin. Biisejä joiden lyriikoilla täytit mesestatuksesi, kappaleita joiden musavideot näit aikoinaan MTV:ltä ja artisteja, joille löytyi oma galtsuyhteisö. Throwback-hittejä, joita et edes muistanut haluavasi kuulla!

YleX Viikonloppu: Womma ja Tuppis

Miksi Porissa voi astua tuntemattomien koteihin ja miten Henkan porin murre sujuu vuosien jälkeen? Millaisia liikenneuutisia ihmiset ovat viikonloppuna lukeneet? Entä miksi Paavo Väyrynen on siirtynyt käyttämään mytologiaa politiikassaan?