Ysäri

Ysäri

Ysärin aamut 6.00–10.00
Suora
Ysäri soittaa yhdeksänkymmentäluvun parhaat biisit. Meiltä kuulet kaikki isoimmat hitit ja upeimmat muistot laidasta laitaan.

Paluu tulevaisuuteen

Millennium Project-yhtyeen luotsaamassa Paluu tulevaisuuteen-ohjelmassa kuullaan 2000-luvun alun isoimmat bilehitit. Vuosituhannen vaihteessa 90-luvulta tuttu iloinen dancehumppa alkoi saada tummempia trancemusiikista tuttuja sävyjä ja RNB ja Hip Hop alkoivat nousta radioiden soittolistoille. Juuri näitä tunnelmia kuullaan Ysärin lauantai ja Keskiviikkoilloissa kello 19-21.
eilen klo 19.00–21.00

Ysäri ja Waldon viikonloppu etkot

Tämä soitin- ja rytmiorkesteri Waldo’s Peoplen moottoriturpa, puhelaulajaksikin tituleerattu räppäri, julistaa wiikonloppurauhan alkaneeksi joka perjantai klo 16. Perjantai-iltapäivissä tutustutaan myös viikon tähtiartistiin ja soitetaan tuon artistin isoimpia hittejä. 25-vuotisen artistiuran aikana matkaan on tarttunut myös meheviä tarinoita kulissien takaa. Thank God It’s Friday!
huomenna klo 14.00–18.00

Ysärin aamut

Ysärin Aamussa Tuottaja Jääskeläinen tarjoaa ylimääräisen energiabuustin jokaiseen arkiaamuun , oli sitten kyseessä vuoden pimein tai valoisin aamu. Ysärin aamiaisella tarjotaan neljän tunnin aikana muun muassa häiritsevän tuttuja ääniä ysäriltä, kuuntelijoiden parhaita muisteluita ja aamun huipennus, Yhdeksän Ysäriä Ysäriltä, soittaa mahdollisesti myös sun oman ysäritoiveen!
maanantaina 29.6. klo 6.00–10.00

Ysärin Iltapäivä

Oku on tuttu radiosta ysärin ystäville supersuositun Retroperjantain juontajana. Nyt Okua voi kuulla Ysärillä maanantaista torstaihin!
maanantaina 29.6. klo 14.00–18.00

Ysärin Päivä

Päivä, jolloin tämä nainen ei mainitse koiria tai juustonaksuja, ei hänen itsensä mielestä ole päivä ollenkaan! Rean lähetyksessä etsitään parasta tarinaniskijää Isossa, lihavassa valheessa. Lisäksi päivittäin voit bongata Ysärin tuplabasarin ja voittaa itsellesi himoitun Ysäri-paidan.
maanantaina 29.6. klo 10.00–14.00