AIKUISET-podcast

AIKUISET-podcast

Yle Areena

AIKUISET-podcast pohtii mitä aikuisuus on ja juhlii elämän randomeja yksityiskohtia. Keskustelun lomassa kuunnellaan pätkiä AIKUISET-tv-sarjasta ja fiilistellään elämää. Aikuistumiseen liittyvistä teemoista keskustelevat kolmekymppiset Spice Girls -fanit: AIKUISET-tv-sarjan käsikirjoittaja Anna Brotkin sekä somepersoona, kirjailija ja bloggaaja Eino Nurmisto.

Juontajat: Anna Brotkin, Eino Nurmisto Äänittäjät: Arttu Hokkanen, Taneli Suoranta Äänisuunnittelija: Arttu Hokkanen Apulaistuottaja: Elli Hokkanen Tuottaja/Yellow Film&TV: Pietari Vappula Tuottaja/Yle Draama: Matti Kajander, Elina Ylä-Mononen Musiikki: Epidemic Sound

Jaksot

Itsesäälibileet

maanantaina 29.4.201921 min

Miten ottaa kaikki ilo irti itsesäälin hetkistä? Mitkä ovat itsesäälibileet? Mikä on parasta lohturuokaa ja mitkä on parhaita itsesäälibiisejä? Miksi sydänsuruisena kaikki näyttää merkitykselliseltä? Itsesäälistä keskustelevat Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.

Pikkukaupungin kasvatti

maanantaina 29.4.201921 min

Miltä tuntuu muuttaa pikkukaupungista Helsinkiin? Voiko omaa synnyinkaupunkiaan oppia rakastamaan? Onko maakuntien huoltoasemien fiilistelyssä aina mukana ironiaa? Juuriaan pohtivat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

Independent

maanantaina 29.4.201918 min

Ovatko kaikki milleniaalit sitoutumiskammoisia? Miksi on niin vaikea tehdä päätöksiä? Onko pakko pärjätä yksin? Kumpi on tärkeämpää: vapaus vai illuusio vapaudesta? Vapaudesta ja sitoutumisesta keskustelevat Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.

Friends 4-eva

maanantaina 29.4.201920 min

Voiko ystävälle sanoa mitä vaan? Millainen on hyvä ystävä? Mikä on maailman typerin ystävyys-teemainen aforismi? Ystävyyttä pohtivat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

Rakkaus

maanantaina 29.4.201920 min

Miksi rakkaus on niin vaikeaa? Miksi ylitulkitsemme whatsapp-viestejä? Kumpaa kannattaa kuunnella – sydäntä vai järkeä? Rakkaudesta ja deittailusta keskustelevat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

Bodypositive Spice

maanantaina 29.4.201921 min

Avautuja-Spice ja Varautunut-Spice keskustelevat kehopositiivisuudesta ja seksipositiivisuudesta. Voiko seksipositiivinen puhe mennä yli? Onko ujoille tilaa keskustelussa? Miksi kehuja on niin vaikea ottaa vastaan? Seksipositiivisuutta pohtivat Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.

Burnout-sukupolvi

maanantaina 22.4.201922 min

Onko työ vain työtä? Miksi milleniaalit ovat burnoutissa? Onko työelämän säpäleisyys ihanaa vai kamalaa? Jos työ on somessa voiko koskaan olla vapaalla? Milleniaalien työelämää pohtivat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

Bataattiranskalaiset

maanantaina 15.4.201926 min

Onko ruoka vain ruokaa? Onko elitististä ruokahifistellä? Mitkä on parhaita guilty pleasure -ruokia? Chia-puuro, Club mate ja kolmenkympin brunssit - yli- vai aliarvostettuja? Ruokakulttuurista keskustelevat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

I <3 Internet

maanantaina 8.4.201918 min

Vaatiiko somestalkkaus erikoistaitoja? Mitä tehdä somekateudelle? Onko somepaastossa mitään järkeä? Miksi internet on niin ihana paikka? Internettiä fiilistelevät Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.

Adulting

maanantaina 1.4.201924 min

Pitääkö aikuisuuden suorittamisesta saada pisteitä? Mikä on parasta ja paskinta aikuisuudessa? Pitääkö aikuisena pukeutua kuin aikuinen? Miksi hammaslääkäriajan varaaminen on niin vaikeaa? Aikuisuutta pohtivat Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.