Basson Vieraat

Basson Vieraat

Podplay | Basso

Isot starat tunnetaan paremmin Basson kavereina, joiden kanssa kanavalta tutut juontajat vaihtavat kuulumisia Basson Vieraat -sarjassa. Vieraslista sisältää haastateltavia aina suomiartisteista jenkkiräppäreihin. Musamaailmasta tutut hahmot pääsevät jauhamaan musakuulumisten lisäksi kaikesta mahdollisesta, aina omista suosikki deodorant-merkeistä autotallista löytyviin luksusautoihin saakka.

Jaksot

William: ”Kaikkein parasta on ollut nähdä itsensä kehittyvän ihmisenä”

perjantaina 1.10.22 min

Juuri uuden BOY WONDER -albuminsa julkaissut William kävi heittämässä Basson Aamushown Jannen kanssa läpät studiossa! Vaikka aikaa on kulunut vähän debyyttialbumin ja tämän hetken välillä, niin matka on ollut pitkä ja paljon on tultu opittua tähdeksi nousemisesta ja julkisuudesta. Pureudutaan myös levyn kovaan rehellisyyteen ja mietitään, miksi Helsinki on täynnä käärmeitä?

TIPPA: Tätä tyyppii ei olis olemassa ilman jompaakumpaa niistä

perjantaina 27.8.16 min

Taas on turistu artistien kanssa, kun Basson Aamushown Janne pääsi jauhamaan puhelimitse uutta musaa julkaisseen TIPAN kanssa. Totta kai haastiksessa puhetta uudesta biisistä ja uusista tuulista, mutta katsotaan myös ajassa taaksepäin Omenahotellin huoneista väännettyihin studioihin ja uran isoimpiin biiseihin. Lisäksi pohdittiin, miksi ihmisille on niin tärkeää laittaa musaa tiettyyn kategoriaan ja kenen kanssa TIPPA oli paras duo koskaan?

Jack Harlow: Voin virallisesti sanoa, että kaikki unelmani kävivät toteen

maanantaina 26.4.16 min

Vieläkään ei maailma tunnu avautuvan, mutta onneksi puhelinlangat laulaa ympäri maapallon! Basson Aamushown Janne Lehmonen otti koodit aina Atlantin toiselle puolelle, super kovassa nosteessa olevalle Jack Harlowlle! Megatähteyteen ”WHATS POPPIN” -hitillään pamahtanut Harlow pohti haastattelussa, miksi työnsä hedelmistä saattaa olla niin vaikea nauttia ja miksi fanien ja musa-alan rakkauteen ei kannata tottua. Lisäksi itse räppärin reaktio on kuulemisen arvoinen, kun Janne kertoo oman lempparibiisinsä herran biisikatalogista!

Jare Tiihonen muistelee suosikkiartistiaan: Koen olevani DMX:lle jopa velkaa

torstaina 15.4.11 min

Basson Blueprintin Brädi ja Tuomas Kauhanen kilauttivat DMX-erikoislähetyksessään Suomen ehkä kovimmalle DMX-fanille, Jare Tiihoselle. Tiihonen kertoi herkistyneensä suosikkiartistinsa poismenosta ja jakoi toivebiisinsä yhteydessä muiston lukion ilmaisutaidonkurssilta, mikä liittyi vahvasti viime perjantaina menehtyneeseen artistiin.

Masked Wolf: Jättihitti muutti itseluottamukseni

maanantaina 22.3.14 min

Maailma tuntuu pysyvän kiinni, mutta onneksi Bassokin voi lievittää ikävän tunnetta etähaastatteluilla vaikka maailman toiselle puolelle! Basson Aamushown Janne Lehmonen nimittäin viritti satelliitit oikeaan kulmaan ja otti koodit Australiaan asti räppäri Masked Wolfille. Nopeasti ison yleisön näkökenttään pamahtanut artisti kertoi, miksi musabisnes on maailman rankin bisnes ja kuinka Astronaut in the Ocean jättihitti muutti miehen oman itseluottamuksen.