Biisintekijän päiväkirja

Biisintekijän päiväkirja

Podplay

Leo Stillman on 26-vuotias laulaja-lauluntekijä, jonka debyyttialbumi LEO julkaistiin 13.10.2017. Biisintekijän päiväkirja -ohjelmassa Leo tapaa tunnettuja biisintekijöitä ja sukeltaa laulujen syntymisen ytimeen. Ohjelmassa keskustellaan inspiraatiosta, urasta, kappaleiden synnystä ja avataan biisintekijän päiväkirjaa. Ohjelma on äänitetty tunnelmallisen Kuunari Kathrinan kapteenin hytissä.

Jaksot

Mariska

perjantaina 18.5.201846 min

Mariska on mun mielestä Suomen hienoimpia tekstittäjiä, ja oli paljon asioita, joihin halusin syventyä perus-musakeskustelun lisäksi. Odotan tulevaa levyä innolla!

Kuningasidea

perjantaina 20.4.201852 min

Kuningasidea on mulle rakas bändi, ja ollaan oltu lapsesta asti frendejä Polen ja Väinön kanssa. Huikean lahjakkaita jätkiä tekemään musaa ja hyviä tyyppejä. Mielenkiintoinen stoori siitä, miten kaikki on saanut alkunsa, ja mitä on tulossa.

Raptorin Izmo

perjantaina 13.4.201854 min

Izmo on tehnyt Raptorin kanssa merkittävän uran suomiräpin eteen. Mahtava, rakas jätkä, jolla riittäisi tarinaa musahommista sadan tunnin jaksoon. Ehkä sellainen seuraavaksi?

Aleksanteri Hakaniemi

perjantaina 6.4.201843 min

Nuori mies, jolla on paljon unelmia, ja joka aikoo toteuttaa ne. Koska ollaan suht saman ikäisiä ja kummatkin tykkää rokista, niin tuntui, että puhutaan samaa kieltä. Tämän duden eka levy on jo mennyt platinaa vai tuplaplatinaa, en muista, kun kaikista julkaisuista on aina kultaa tai platinaa, hyvä A!

Tommi Läntinen

perjantaina 30.3.201849 min

Tommi Läntinen, lapsuuteni idoli, jonka kanssa päästiin puhumaan klasikkobiisien synnystä ja tarinoista niiden takaa.

Janna

perjantaina 23.3.201842 min

Oli mahtavaa saada kuulla artistilta, joka on tehnyt pitkän uran musiikin parissa, että miten Janna on saanut levysopparin ja mitä kaikkea hän on tehnyt ennen läpimurtoa. Jannan biisit on rehellisiä, ja oli mielenkiintoista saada kuulla tarinoita niiden takaa.

Arttu Lindeman

perjantaina 16.3.201844 min

Artun kanssa oli makee jutella. Hän tietää musiikista paljon, mitä on tapahtunut ja milloin. Artulla on nopea tekstipää, ja se tietää tarkalleen, mitä haluaa ja miten sanoa se biiseissä.

Tuure Kilpeläinen

torstaina 8.3.201850 min

Mun rakas ystävä, jota arvostan ja katson ylös. Voisin jutella Tuuren kanssa musiikista viikkoja putkeen. Oikeastaan normi elämässä me puhutaankin musasta koko ajan ja ajatellaan siitä aika samalla tavalla. Tämä on hieno jakso, ja Tuure avartaa näkemyksiään myös muille.

Ellinoora

torstaina 8.3.201853 min

Oli mahtava päästä juttelemaan Ellinooran kanssa syvemmin biisien tekemisestä ja synnystä. Ellis on mun mielestä yksi Suomen kovimpia biisin tekijöitä, ja uskon, että Ellinoora tulee kirjoittamaan vielä monta klassikkoa.